29 april

Kul att bloggen är knasig. Som ni ser är inte inlägget här nedan för färdigskrivet.
Jag skrev det där, sedan försvann det. Så började jag på ett nytt, då försvann det, så dök det där upp. Vafan är det som händer? Jag skrev en jätte bra text. men nu är den borta. Godnatt!

tjugonionde april, 22.39

Hejhej!
Min Tv har något fel. Den börja låta, så om mobilen ska börja ringa eller få sms, helt plötsligt. Och så dampar den ur och låter sådär för mycket snabbare och i olika tonlägen. Sickt! Så imorse vaknade jag tv ggr av det. En gång vid 5 och en gång vid 7. Sen vid 9 vaknade jag av mig själv och satte på tv:n. Var inga vidare bra program, så jag slog på datorn. Och tittade på life as we know it.  Såg det sista avsnittet. jag vill ha meeeer!
Sedan gick jag över till mewe och hämtade min ipod, efter det raka vägen hem åt lite frulla klädde på mig. Och gick mot 11.46 bussen. Jag skulle ner på stan och byta klänningen.  Men inte då, champnge färgad var inte så fin och marinblå fanns det inte. Så jag bestämde mig för att ändra lite på min valborgs outfit.
Jag köpte ett par svarta "stuprör" istället. Dom var inte så tajta som min andra stuprör, men dom var inte så vida heller. Men dom köpte jag i alla fall. Så jag kommer bli väldigt, väldigt svart, men så får det va. Det blir svarta byxor, svart tunika/klänning, svrta kofta och ett rött lite smalare skärp i medjan. helt ok om du frågar moi. Relativt nöjd.
Jag träffade anna och hanna också. Jag hade ett par ganska sköna brillor på mig, relativt stora, när jag gick mot ingången på åhlens. Och när dörrarna öppnas så står det två asgarvande tjejer där. Hanna och Anna.
Jag: Gillar ni inte brillorna eller?
Anna: Haha! När du kom såg jag inte att det var du, så jag sa "ahmen, kolla glidaren som kommer här då".

Som tur är så är inte brillorna mina. ;) Men dom är coola i alla fall.
Sedan gick jag till gina, sedan till vero, där jag träffade på anna och hanna igen. Sedan gick jag till H&M där jag träffade på dom för tredje gången. Därefter hängde jag på dom. Så där gick vi på stan. I lite olika affears. Vi tog en fika på landings också, men inte på den vanliga landings. En annan. Där var inte äppelkakan lika god för dom hade ingen vanlijsås bara glass. Men men, man kan ju inte få Allt man vill ha. Efter det gick vi lite till. Jag köpte en blå Yankees keps.

28 april, by night

Tjena!
Imorse satte jag, som vanligt, på datorn. Kollade de vanliga bloggarna. Och i Kenzas blogg hittade jag den här länken, Tv-links.co.uk. Där man kan hitta det flesta Tv-serier och Många bra filmer. Men alla funkade inte.
Jag har kollat på life as we know it, och High school musical. Har ett avsnitt kvar på life, men det ska jag titta på imorgon. Är för trött nu. På den sidan hängde jag från cirkus 10 till 15, då jag kände mig äcklig och hoppade in i duschen.  Klädde på mig, klippte av mina naglar. Skönt! Satte mig på cykeln och for mot Gränby Centrum.
Det är ju så här va att eehm.. För 8 dagar sedan köpte jag en svart tunika/klänning, och nu kände jag att det skulle bli för tråkigt med att ha så mycket svart på sista april. Så jag beslut mig för att byta den. Antingen till en Champange-färgad eller en marinblå. Där skulle jag trill Gränby Centrum. Men där fanns det varken marinblå eller champange-färgad i medium. Så jag får åka ner på stan imorgon istället. Det ryktas som kyla så jag tror att jag tar bussen då faktiskt.
På tal om buss och bussresor, kom jag på att om jag ska åka buss imorgon skulle jag gärna vilja ha lite musik i öronen. Och då kom jag att tänka på min ipod, som befinner sig hos mewita. Buhu! Give it to me please. Saknar'n. Jag får hämta'n imorr'n. Haha'n!
Men efter att jag varit uppe på gränby och kikat lite, skulle jag cykla hem till sabina. Där befann sig även matilda. Det var kul och träffa töserna. Sedan gick vi ut. Träffade mewita, sabina och jag gick hem till mig, jag åt, teres ringde, vi träffade teres matilda och mewita vid hstam skolan, mewita drog till oliw, vi stog där i kanske 20 min, sedan gick vi hem till mig, lekte med kompisen som aldrig sviker, sedan drog dom och träffade tomas(weeii). Jag satte på mig myskläder tog en chipskål(med chips i) och ett glad sockerdricka och satte mig framför datorn för att titta vidare på life as we know it.
Det är faktiskt kul att kolla när ljudet inte ligger före eller efter och när det är väldigt bra bild. Får se vad det blir imorgon. Då menar jag vad jag ska se på. Har blivit tipsad att kolla på heores, så det kanske det blir.

Nu hade jag tänkt att för bege mig till toaletten för att använda den, borsta tänderna och tvätta bort foundationen. Sedan blir det sängen. Jag skulle vilja ha en bra bok nu. Tips?

God natt och Sov gott!

27 april, inlägg 2

Sitter här hos mewe, och allt är fixat. Hon fixade det, hon är bäst. Hon kirrar biffen.
Men snart ska jag ge mig hem, och hon ska ge sig till någon E. Jag ska äta chips och kolla på tv, hon ska göra något heeeelt annat.

Ni vet dom där stunderna när man känner sig så otroligt ful. Dagarna ska man kanske säga istället. De där dagarna man inte ens kan kolla sig i spegeln för att man känner sig så jävla fucking äcklig och ful. När man känner att man luktar äckligt, har fläckar i hela ansiktet och inget smink i hela världen skulle kunna göra det bättre. Dom dagarna har jag hela veckan, alla veckor om året. Jag vet att ni tänker "överdriv inte", men jag gör inte det. Jag har lärt mig leva med det helt enkelt. Eller jag har aldrig riktigt brytt mig heller. Hur mycket jag än försöker så går det inte att vara lite fina som er. Hur mycket jag än posar i segeln så försvinner det inte.

skriver mer sen, g2g. love!

tjugosjunde/4

hallå, hallå!
Det känns lite som att jag har kommit en dag back. Så jag hoppar över torsdagen och går direkt in på fredagen. Nåja, idag var det varmt och sköööönt! Mmmh! Har varit en ganska skön dag. Började med svenska, sedan 15 minuters samhällskunskap, 1 timmes rast(mat) sedan matemaktik. Och mat igen. Sedan hade vi engelska och idag var dagen då vi skulle skriva om våra böcker vi hade läst. Jag hade ju läst lettes from the inside. Och det var helt och tills jag läste slutet. Hel-känppt. Det var som om det slutade mitt i en historia. Helt sjukt.
Jag tänker inte säga vad som hände om någon får för sig att läsa den, och det skulle också vara lite för jobbigt. Då skulle jag behöva berätta om hela boken och det orkar jag inte.
Sedan blev det spanska då det blev något sorts spel. Sedan var dagen schluuuut. :)

Jag for sedan ner på stan med magda, eller vi cyklade tillsammans halva vägen, hon svängde av för att hon skulle åka och sola. Jag fortsatte. På stan mötte jag antonija och mewita. Vi köpte oss en glass och satte oss vid ån, det var skönt. När vi precis kommer ner till ån, ringde min mobil. Det var från Bagport! Sommarjobbet jag var på intervju till på påsklovet. Jag fick ett av de sommarjobben. Fan va skönt! Så nu den 25 Maj, ska jag på utbildning.  Jag blev lite smått stum när han sa att jag var välkommen på utbildning att jag glömde lyssna på vilken tid och dag jag skulle komma dit. Härligt med pengar säger jag!

När glassen var uppäten så gick vi upp på gågatan igen. Det var ju så härligt väder, så näst intill Alla var där. Men iallafall så tog vi förväl av antonija och vi gick mot treans busshållplats. Mewita höll på att komma försent till jobbet, men det gick en tidigare buss så jag tror att hon hann.
När hon åkt mötte jag upp rebecka och sabina. Och vi hann inte umgås länge innan det dök upp en negativ sak. VI HAR INGEN DRICKA TILL VALBORG!!! Nu hände det som inte fick hända. Vi lovade ju att vi inte skulle vara ute i sista minuten.  Men nu blir det så i alla fall. Pfft! Hoppas vi fixar't!

Nåja, sedan blev det lite kik på stan. Och sedan for vi hem på våra cyklar. Nu har jag precis ätit middag. Mamma är och handlar och köper chips till mig. Så jag hoppas på att det är någon bra film ikväll. :) På återseende!

den 26 april 2007

Tjena! Det ordet har jag sagt och skrivit ganska mycket idag känner jag. Jag är inte på något skriv humör idag heller känner jag så det kommer att bli ett(inte kort) minre långt inlägg.

Gårdagen då, den började med sovmorgon. skönt! Alltid härligt. Börtilläggas att jag gick(!) till skolan.
9.30 började matten. Vart helt okej, förutom att våran lärare var rå sjuk. Men det var också helt okej. Upptäckte också att våran grupp inte hade någon datakunskap så därefter följde en 2,5 håltimme/rast då vi käka och la upp våran Samhälls-redovisning. Rättade till lite i arbetet också. Sedan kl 13, var det dags för Celsiusskolans Vårkonsert. Den var faktiskt grym. Det jag såg iaf. Det var ju så att mitti showen kommer jag på att bibblan stänger 14.15 idag(igår), och då skulle inte vi hinna skicka in vårat arbete som bara finns på skolans nätverk. Så jag tar en rush till biblioteket, skickar det till min mail. Men detta visar sig vara en helt onödig rush.
Så tar jag mig tillbaka, magda kommer och öppnar dörren.  Och där står dans-tejerna och dansar. Dom är så grymma, speciellt matilda. Grym. Men tyvärr hinner jag bara se 5 sek av dansen sedan  var den slut och jag fick höra att jag missade det bästa. saaatan!
13.50 var klockan och redovisningens timme var slagen. Vi tog oss upp till klassrummet. Vi har osäkra på om vi skulle hinna redovisa idag. Det gick 1, 2... 5 redovisningar. Sedan vare våran tur. Det gick bra. Eller vi kunde ha förberett oss bättre. Men klart godkänd. Vi var sist men varken sämst eller bäst.
Vi fick även tid där att kunna skicka in arbetet. Pffft, onödig rush.
Därefter väntade jag ca 40 min på anna. Anna, jag och Carin tog en promenix ner på stan, där vi splittrades. Carin till träning, och anna och jag till Johanna och rebecka som var och kikade på tjusiga kläder. Det blev även en måltid på BK("mums!"). Sedan splittrades även vi. Rebecka mot skolan, vi mot storvreta.
Vi satte oss på 110 eller 115. Klev av close to johanna, drack lite vatten hos johanna, gick sedan ner på Ärentuna skolan, där storvretas ungdomsavslutning skulle äga rum. Vi, jag, johanna, anna, ida och jenny, klev in innan för gymstiksalens dörrar och där stog dom. 90% av Herrlaget. Jag dör.
Vi fick iaf instruktioner. Vi skulle hålla i bollkastningen. Helt okej. Hela dagen var skön. Inte någon speciellt jobbig skoldag. Och solen var också framme så varmt var det.

Nu känner jag att jag börjar bli riktigt trött, och att fingrarna inte trycker på rätt tangenter. Så jag stanna här och återkommer imorgon. Ha det så trevligt. Hörs!


25 april, 21:41

Nu är jag hemma igen. Efter en lång dag. Och jag är otroligt trött. Vilket leder till att jag inte har någon ork att berätta om dagen, men håll ut! Jag lovar att det kommer.

Annars så får vi ha det så bra och sova gott! Go'natt!

morning, 25 april

Hallojj!
Tänkte logga in, nu på morgonkvisten. Jag kommer troligen inte blogga något ikväll eftersom jag ska på Storvretas Ungdomsavslutning och representera Storvretas Damlag. Vi ska hålla i någon sorts tävling, Får se hur det kommer att resultera.

Så snart ska jag bege mig till skolan. Vi ska redovisa vårat samhällsarbete idag, mamma mia. Hoppas det går bra! Cross your fingers.
På tal om fingrar, så har jag skukat mitt vänstra ringfinger. Det hände igår på träningen, när vi körde dopp/dropp-boll som uppvärmning. Att det gjorde sådär ont att stuka ett jävla finger trodde jag fan inte. Kunde inte sova i natt/morse pa av det där jävla fingret. Men det hindrar mig iaf inte att skriva eller träna, eller ngt sånt. Så det är ok.
Åter till dagen, efter samhällen så slutar vi vid 3. Då slutar vi, och jag ska vänta på Anna. Vi ska ta oss ner på stan och träffa johanna och rebecka. Sedan ska vi åka med johanna hem till henne i storvreta, för att sedan gå tillsammans till Ärentuna skolan, där Storvretas Ungdomsavslutning ska äga.

Nu måste jag ge mig iväg. Ha en trevlig dag! Wish me lots of luck.

24th april

Ja och idag är den 24 april, vad som är speciellt med det datumet vet jag inte. Men det kändes bra.

Morgonen började med en skön sovmorgon. Sov till halv 9. Låg och drog mig lite, läste även lite i min engelska bok. Den börjar faktiskt bli riktigt bra. Helt okej.
Sen gick jag upp och tog en snabb dusch. Skönt, sen segade jag mig lite torkade håret, käka lite frukost, packade gympa väskan. Sen gav jag mig iväg(i den underbara SOLEEEEN!!!!) och när jag cyklat halva vägen kommer jag på att jag inte har någon tränings tshirt med mig. Så det var bara att cykla tillbaka. Men som tur var hade jag åkt lite tidigare idag så jag hann till lektionen med marginal.
Lektionen som väntade var spanska, och vi hade våran otroligt tråkiga lärarkandidat. Hon är verkligen tråkigt, och hon försöker vara rolig, och hon tror att vi är spanska proffs och kan alla spanska ord som finns. Knäppgök! Stackarns klassen som får henne som lärare sen. pfft!
Lunccchhh. Idag var det god mat. Chicken Kebab :) Sen rullade dagen på med lite svenska(mycket!), lite drama och till sista gympa. Där Niklas och jag gjorde en relativt snygg vurpa. Bollen kom vi sprang, bollen studsade i väggen, jag skulle hålla bort niklas, niklas ramlar, han drar med mig, jag ramlar på honom. jag gjorde inte illa mig så det var ok :)
Sen tog jag mig min cykel och åkte hem, fasansfullt törstig. Jag slängade in genom dörren här hemma och fick i mig ett glas vatten. Och nu håller pappa på att laga mat åt mig, köttbullar och makaroner. Det gillar jag. Min favorit mat i veckorna faktiskt.

Idag skulle mina kära vänner åka på AIK - Bajen. Inte ett dugg avis. Men hoppas dom har kul i alla fall!
Magda skulle på övningskörningskurs, så henne önskar jag också lycka till, om det nu finns något att misslyckas med där.

 Idag är det inte bara den 24de april, det är även tisdag. och det innebär träning. Så ikväll vid 7 tiden ska jag bege mig till allianshallen och ha ett 2,5 timme långt träningspass. Kan kännas okej, men bara om vi lirar mycket 2-lag, så man kan byta mycket och när man vill :D

Jag undrar hur du tänker ibland. Du får faktiskt ta konsekvenserna av det här själv. Dra inte ner mig i fallet. Jag har hjälp dig så otroligt jävla mycket. Men det här kunde inte jag förut se. Och det sämsta är att jag vet att jag vet att jag kommer dras med i fallet, för att jag är för feg för att säga något. jag vill inte välja sida, ni är mina vänner.


Nu så känns det som att maten snart är klar. Så jag tackar för mig. Seja!(=See you)


2tredje i 4de

Nu är jag hemmmmaaaaa! Darma, Iiiii'm Hooooome!
Vårat samhällsarbete är verkligen skit. Det har blivit så konstigt. Och inte nog med det, självklart skulle datorerna och skrivaren i bibblan också vara urfunktion. Skit ner dig!

Men efter skolan for jag i alla fall ner på stan och mötte mewita. Vi tog en promenad hem. Och när vi närmar oss hemmet, och mewita just tänt en ciggarett så kommer min pappa där.
"Tjena, tjejer!"
"Hej, hej! Vad blir det för mat?"
"Jag vet inte..."

Och han fortsätter cykla. Sådär enspråkig brukar han inte vara, men tänkte inte mer på det. Men när jag kom hem, så säger han.
"Mamma undrade när du slutade idag."
"Jaa.. Vi hade ingen historia så vi slutade väl kvart över 3."
"Jaha, mamma trodde du skolkade."
"VA?!"
"Nej, det var ju du som sa det, Thomas."

Dom litar alltså inte på mig. Jävla fräckisar. Jag lackar! Men jag tog ett glas vatten och åt lite mat sen var det bra.

Snart ska jag och Mewita gå och hämta pengar. Vi ska nämligen ge dom till sara som ska kirra biffen(HAHA!) åt oss. Nu 'är det bara 7 dagar kvaaaaar! Jag längtar så fasanfullt mycket. Jag ska ha det så trevligt så.
Planen är den att a la dia ska jag, mewita, sabina, matilda, rebecka och antonija(+deras klasskompisar?) ner till stadsparken och käka lite sallad, baguette, frukt, dricka 2,25 och bara ha det soft. Sen bär det väl hemmåt. Hoppas på att någon är alone och vi kan ha middag. Om inte då åker vi väl hem och käkar, sen ses vi igen på kvällskvisten och har det allmänt trevligt. Vart det bär vet jag inte. Men jag ska ha trevligt det vet jag.

jag har hört att det bara är uppsala som satsar såhär mycket på Valborg, på andra ställen är det som en vanlig kväll. Kan någon bekräfta dessa uppgifter?

Som ni ser har jag gjort om layouten till min blogg. Hel-nöjd, om jag får söga det själv. Det mesta fixade jag själv, men detaljerna fick jag ifrån Honeydews blogg och färger blandade jag på Annice.se.

Nuså, ska jag och mewita ge oss ut och plocka ut pengar. Hade fint, era sköna bönor(speciellt du, bönis. love you)!

23 april

Idag är det världsbokdagen, och jag sitter i biblioteket. Man får ta en gratis bok idag. Kul. Tror jag ska ta en snart.
Vi ska jobba klart med vårat samhällsarbete.  Vi väntar bara på att magda och sara ska välja sina böcker.
Vi har ungefär en fjärde delav anlysen kvar. Sen ska vi även dela upp till redovisningen till på onsdag. Det ska bli så skönt att få det ur världen.

Sen ska jag åka ner på stan och träffa mewita. Vi ska prata. Men om vad vet jag inte. Vi ska iaf prata.

Vi hörs.


about me 5

Ditt namn: Jon Malin Elisabeth Andersson
Längd: 164 cm
Spelar du något instrument: Nix
Vem är snyggast: Jag
Vem vet mest om dig: Sabina, Mewita eller Mamma
Vad vill du ha just nu: Någon som...
Vilka sjukdomar har du: astma, om det klassas som en sjukdom.
Fobier: ORMAR!
Känner du en snygg kille: Skulle man kunna säga, Ja.
Har du körkort: Ja( haha, EU-moppe)
Åsikt om jultomten: Kluven
Vill du gifta dig: Ja, eller nej... Spelar inte så stor roll.
Tycker du att du är attraktiv: haha
Din hårfärg och frisyr: Blondt, axel-långt, uppklippt, snelugg
Skolväska just nu: Används inte.

Har du glasögon: Nej, men ibland undrar man om man skulle behöva...
Hur ser din plånbok ut: En lite större portponä(stavning?), från Gun's
Favorittv-program: Grey's eller OTH
När ska du festa nästa gång: Antagligen 30de april.
Vad köpte du senast: En påsechips och 500 g vindruvor
Hur mycket pengar har du: 105 kr.
Hur svarar du i telefonen hemma: Hej, det är malin.
Senast kramat: Beror på vad som räknas som kram.
Vem sov du hos senast: Jag minns inte.
Stjärntecken: Leon
Ögonfärg: Alla förutom brunt har det sagts, men jag vet inte.

Kroppsform: Normal, eller... Jag venne.
Kall favoritdricka: Fanta Exotic
Varm favoritdricka: Tea
Säger ofta: Ofta
Saknar du någon: Japp
Du fikade senast: Jag minns ej
Senast sedda film:  Fjorton suger (we love)

Hur känner du dig nu: Lite seg
Kan du laga mat: Nej, MVG i hemskunskap med en oduglig kock
Vad pluggar du: Sam-idrott på Celsiusskolan
Vad tycker du om fötter: Fresha är nize
Är du smart:  Nja, streetsmart kanske.
Snarkar du: Nix, men jag vet folk som gör.
Är du aktiv i skolan: Japp
Har du homofobi: haha, nej.
När och varför grät du senast: i mars, för att jag var ledsen

denna snoddes av vajola.blogg.se

fjärde inlägget söndagen den 22 april

Nu har jag läst ut boken Ego Girl av Carolina Gynning. Den var kanon. Den ända självbiografin jag har läst, och den gav ett bra första intryck till självbiografiernas värld. Helt klart läsvärd. Hon skriver om saker som man visste fanns där, men inte hade någon aning om hur de såg ut.

Jag har även kom igång med spanska arbetet. Jag har gjort det som ska ha gjorts till på tisdag, känns bra. Men jag hat tyvärr inte läst något i boken letters from the inside.  Men jag har planerat att göra det. Jag har läst ungefär 20 sidor sen förut. Om jag läser 30 till idag, så har jag läst ungefär halva boken. Så kan jag läsa den andra halva i veckan. Det blir bra.

Jag har hittat två skit bra låtar.
Sommaren är här - Secondtunez
Sadiki - Dancer (Remix)


Hel-sköna. Det är lite techcno/trance stuk på dem. Sånt gillar jag.

kommer nog bli ett fjärde inlägg för dagen känner jag på mig. Men om inte, hej!

22 i fjärde,

AAAARRGGG!!
Nu har jag suttit hela förmiddagen och försökt fixat min vblogg profil, och när jag väl känner mig färdig så strejkar den så den bara försvann. Jag satt i två timmar och höll på med den. Och nu känner jag mig jävligt lack. Nuuuuuu ska jag jobba med spanska grejen.

Är det någon som känner för att göra mig en snygg blogg-sida, så tveka inte. Skriiiiiiv!

heeeejdååååååååå


söndagen den tjugoandra april, inlägg två

Tjena!
Gårdagens inlägg blev lite slarvigt. Men jag har inga tankar på att förnya det så nu för nöja er med det där.
Idag är det pluggdag som gäller. Jag ska verkligen plugga, måste! Jag ska läsa min engelska bok och skriva om Spanien på spanska. Vi har "prov" på boken på fredag, eller skriftligt någonting. Jag har inte börjat läsa den än, men jag är en sån som fastnar för en bok, och kan ligga hela kvällen och läsa den. Så jag har medvetet väntat med att läsa den. Sen så är den bara 110 sidor lång. Den heter Letters From The Inside av John Mardsen.
     Eftersom vi fick ledigt från spanskan i fredags, för att inte behöva sitta i skolan i 2 timmar och vänta på den, så fick i uppgift att jobba med vårat Spanska projektarbete. Man ska skriva på spanska om sitt land och man måste visa upp vad man gjort hemma för att få närvaro på fredagslektionen :)
Så det ska jag göra idag.

Jag har även börjat läsa Carolina Gynnings bok, Ego Girl. Helt okej, och väldigt intressant. Läs tips!
Jag blev själv tipsad att läsa den och Sabinas kusin Rebecka. 

Denna skolvecka tror jag kommer bli lite hektisk, Excel prov på onsdag, EU redovisning onsdag/fredag och skriva om boken på fredag. + Spanska arbetet. Det är bara att jobba på.

Det känns så konstigt. Vi är så falska. Men vi säger det som är riktigt. Som du sa, man känner sig så elak när man säger så om dig, men ändå känner man att man måste få ut sina irritationer. Du är världens bästa kompis, men ändå blir man så arg. Förlåt, men snälla.. skräp dig. Vi orkar inte hålla i längre. Förlåt. 

Mamma har tvättstugan idag, så hon kom in i mittrum och sa att hon skulle tvätta mörja joggingkläder. Hon tog alla mina mjukis byxor. Så jag tog fram ett bar gamla. Dom är gråa, champion. Går lite längre än knäna, och bredmudd högst upp mot midjan. Dom är så sköna. Dom är så somriga. Dom ger mig en känsla utav värme, sol och sommar. Nu längtar jag verkligen. Kom hiiiit!

Igår så bestämdes det att matilda och teres skulle ta sig till ålands båten(och åka med den så klart!), tillsammans med x Antal 18åringar. Och två dagar senare är det sista april. Man blev taggad. Så jävla tagad. Jag håller ju på att längta ihjäl mig nu. Vi ska ha så jävla roligt. Ta ingen skit.

Nej nu..., nu ska jag försöka ta mig i kragen och leta reda på lite smaskigt om spanien. På återseende(förhoppningsvis)!


Söndag 22 april

Sitter här hemma hos matilda och gör ingenting. Verkligen ingenting.
Vi har ätit fruktsallad, vindruvor, chips, glass och druckit Cola. Vi har även spelat kort och snackat en jävla massa SKIT. Pratat av oss helt enkelt. Allt mellan himmel och jord. Det var skönt.
Närvarande: Teres Holmberg(welcome back), Matilda Pettersson, Sabina Nilsson och Malin Andersson.

Idag gjorde jag en spontan grej.
Tessan och jag bestämde oss vid 1 för att bege oss till Gamlishallen, för att titta på innebandy. Det var nämligen Nybydagen. Vi gillar't. Sabina lirade. Dom förlorade. Teres och jag var taggade på att lira. Så vi frågade om vi fck vara med, och vi fick'et. Så mamma kom med grejerna. 2 min innan matchen började, så det blev en snabb ombytning. Och matchen var igång. Det gick dåligt. Jag sög. Fyfan vad dåligt det gick. Men det var kul. hehe.
Fick även ett hej av morgan, trevligt värre.

Sen bar det iväg hemmåt. Kollade lite på innebandy och satt vid datorn. Blogg.se funkade inte så bra, därför blev det inget inlägg igår, 20 april. In i duschen(2:a gången för dagen), käka lite mat. Sedan mötte jag upp S och T för att köpa vindruvs, chips och Glazz.

Fredag

Vi hängde i en bastu, för det mesta. Lirade lite kort, de rökte lite, shotade lite, bastade lite, läste lite, lyssnade lite på musik, åt lite. Vi gjorde lite allt möjligt. Det var jag, mewe, staffan, krille, sabina, matilda, rebecka, argisht sen kom det lite folk som gick lika snabbt som de kom. Helt okej för min del, mer än okej för en annan del.

Men nu reser de på sig i sängen, för att gå hem. Så jag ska väl resa på mig från stolen och gå hem. Go' natt!

20/4 18.52

Jag ska försöka mig på att vinna något sorts pris på internet. Så jag ber er läsare att gå in på den här sidan och bli medlem. Ni kan vinna biobiljetter, Ipods, mobiltelefoner och laptops. Bli medlem!

http://www.vinnpris.se/8e5d4f79e9

20/4

Idag är det fredag och som de flesta andra 1or i landet har jag skrivit nationella prov. Writing, English. Uppsats.
Det gick inte bra. Men på sista tiden har jag fattat att jag suger på att skriva på engelska. Men det är ok. Ett G får jag nog iaf.

Dagen flöt på, vi hade lite samhäll, och matte. Gick bra. Käkade och sen bar det iväg mot bibblan. Där satt vi, magda, malin och jag i 1,5 timme och höll på med vårat EU arbete. Det gick inte framåt.. det snarare som att det gick bakåt. Ja, jag vet inte vad jag ska säga om det, så vi hoppar över till något annat.

Jag, jag, jag, jag...Snälla, lilla, rara du, kan du inte sluta prata om dig själv för 1 minut?  Var inte så jävla egocentrisk.

Ikväller blir det bastubad för vissa, skitsnack för andra. Skitsnack är min grej, så jag hoppar över bastubadet. Men jag kommer att finnas där iaf. Ska bli trevligt, Hej 9A!

En stor eloge till K(Sabina) som hängde med mig på stan en stund fast hon kände sig relativt tvungen att åka hem. tack!

Det inhandlades en svart tunika/klänning från Gina. 129 :- Helt i min stil. Hade tänkt ha den på Sista Aprillo. :)
Tråkig färg kan tänkas, men jag har lite (zlatans-näsa-)problem. Jag har förmycket fett/vätska innut i mig, så det kommer ut genom porerna(jag menar alltså grova svettningar). japp, that's moi problemo. Men om jag inte hade haft dom så  hade det blivit en champange färgad.  Kanske blir en sån i alla fall sen.
Nu när vi ändå hänger i dessa krokar så passar jag på att fråga om någon av er har något tips mot svettningar? Kanske någon mirakel-deo? Skulle kännas bra.

Jag köpte ett par bruna leggins också, med spets längst ner mot ankeln. Men dom satt ingevidare bra så dom ska jag byta i möra.

Min träningsvärk har försvinnut lite. Ungefär 50%. tank gaad. Nu kan jag i alla fall gå i trappor och liknanade :)

Nu försvinner jag härifrån, har ändå inget vettigt att skriva(har haft brist på ämnen att berätta om, på senaste).
 
Ciao(C yao)!

nittonde april tvåtusensju klockan står på sjutton trettiofem

Hallå i stugan!
Sitter här i mitt rum och dunkar Danny - Tokyo. Me likelike
Idag har varit en dag som alla andra torsdagar. Lite svenska, lite historia, lite lunch, lite spanska, mycket innebandy. Träningsvärken jag hade igår... sitter kvar. Inte bara sitter kvar den är överflödig. Mycket mer än igår.
Lite problem hade jag med träningen, men jag kämpar. Det gör så fasanfullt ont i hela jävla kroppen.

ÅSKAAA!! Hjeeelp... Det är cosy. Det var längesen man hörde åskan. Det var väl i somras eller något. Vilket är ett gott tecken på att sommatider är på väg. Yeeees! Sommar, Sol, Värme! mmmm...

Om en sisodär 2 timmar ska jag träna... igen. Fyfan vad jag inte orkar. Ni vet sådär man kan bli när man har tränat skithårt och blodet bara forsar innuti en, och hela kroppen skakar. Så jag har haft sen träningen slutade idag. 15.50.  kyyyl.

Jag har en tendens att fastna för en låt. bara en. Så går den på repeat, 3-4 timmar om dagen, i en vecka. Det kan vara väldigt irriterande ibland. För ofta är det så att jag lyssnar sönder de bästa låtarna. Så om jag beslutar mig för att lyssna på den igen efter 1 år så går det inte. eller går gör det ju, men

Nu åskar det jätte mycket.

Jag känner att detta blev ett sånt där inlägg som inte alls var intressant, någonstans. Så istället för att dra ut på det så avslutar jag här. Eller nu ångrade jag mig. Jag lägger in lite bilder istället.



Schoen Sh0mpiizs x2 (mewita till höger, sabina till vänster)


Det blev lite knas med bild-inläggandet så jag lägger bara in en bild.

Hasta la mañana!

18 april

Jag lackar otroligt jävla mycket på tele2 player, music unlimited och allt vad det heter. Vart fan har det tagit vägen? Iochförsig har det aldrig funnits, men det ska finnas. Och sen är det lite mitt fel eftersom jag missat Båda samtalen jag fått av er.  Ska ringa själv snart.
Är det någon där ute har abonnemanget tele2 player? Och det funkar för er. Hör gärna av er så ska ni få hjälpa mig. :)

Till dagen då. Har varit lite mindre än okej. Inte något speciellt har hänt.
Förberedelser för Engelska nationellaP på fredag.
Fortsättning på Koordinations system och funktioner, och sånt.
Lunch.
Arbete med Samhällsarbete på Lunch.
Datorkunskap.
Samhäll.
Hem!

När jag kom hem låg veckans VeckorRevyn på köksbordet och eftermiddagen såg ljus ut. Jag åt lite mellis, macka, mjölk och kakor. Åt lite för många kakor så jag la mig i sängen och läste tidningen. Och trött som jag var somnade jag i två timmar. Vaknade när mamma skulle åka tillbaka till jobbet vid 17.45.Och sedan åt jag. 
Där kom det två ovanligheter. 1. Jag brukar inte somna på eftermiddagarna. 2. Mamma jobbade mellan 18-19.
Anledningen till den första ovanligheten är för dålig sömn nätterna innan.  Efterlov då man har skjutit på dygnet lite så har jag alltid svårt att sova, och på tisdagen var det upptidigt, och igår hade jag sen träning. Men i natt(!) då jävlar ska jag sova gott.
Anledningen till att mamma jobbade med 18-19 var att det var en familj som ville ha anhörigstöd ikväll istället för en eftermiddag. Mamma jobbar både som "dagis-fröken" åt gamilingar som kommer till hennes verksamt på dagarna för att ha något att göra, och som anhörigstöd åt familjer, eller par, där den ena personen inte kan lämnas ensam hemma. Så kommer mamma dit och är sällskap. Så får den mer friska personen gå och göra lite vad dom vill.

Men i alla fall, sen kom pappa hem vid 18 tiden. Han käkade, han med. Så drog vi iväg till Team Sportia för att hämta mitt eftelängtade ankelskydd. Äntligen! Vi beställde det för 4 veckor sedan. Men det blev en massa strul med leveranser och sådant skit. Men nu är det här, och redo för att användas. Vi åkte även till ÖB för att handlar lite billighetssaker. Såsom hårmousse, såsom duschkräm. Efter ÖB bar det iväg mot Luthagens livs. Där vi köpte lite bröd, lite salami, lite tomatsås, lite ost. Sen åkte vi hem och var hemma vid 8.

Och jag har inte orkat göra min historia läxa. Jag tänkte skriva att jag inte orkade gör den heller, men nu när jag ändå sitter vid datorn kan jag ju ta reda på lite om Boston Teaparty. :)

Igår hade jag ju mina första träningar på 3 veckor. Och det satte sina spår. Jag har en träningsvärk utav helvete.
Annars gick det bra. Förutom att jag inte pallade. Försäsongstränings behövs.
Och imorgon blir det träning igen. Den är fruktad. Men jag ska klaran. Men nu kom jag på att det var två. HJÄÄÄÄÄLP!

Nejnu, måste jag ta tag i mig själv och leda reda på lite info till boston teaparty. hejs!

about me 4.

Jag hittade en, bättre sent än aldrig. "hehe"
Börjar med denna så kommer ett mer alldagligt inlägg senare.

Tio första:
Första bästa kompis:
Anna & Paulina
Första bil: har ingen
Första kärlek: Lekis, skulle jag säga.
Första husdjur: Kaninen Molly som vi senare upptäckte var en Molle
Första semester: Jag var väl 5-6 år när släkten for iväg till Tenneriffa
Första jobb: Pinsamt, men jag har aldrig haft något.
Första köpta skiva: Skulle tippa på Spice girls
Första riktiga kärlek: Max Larsson, gissar jag på.
Första piercing: Örat
Första konsert:  Jag har aldrig varit på någon.

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Bacardi Beezer, typ
Sista bilfärd: idag när pappa och jag var ute och köpte lite olika saker
Sista filmen du såg: Det var väl en liten del av The day after tomorrow och Innan frosten
Sista ringda telefonsamtal: Det var nog till pappa som inte svarade.
Sista bubbelbadet: Oj! Det var längesen. Antar att det var hos mina kusiner för 2 år sen eller så.
Sista spelade cd: Det var väl en bränd sådan.
Sista kyss: Pinsamt
Sista gången du grät: Jag kommer faktiskt inte ihåg. 
Sista måltiden: En potatis, en biff och lite sås.

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Eeeh, ja.. jag vet inte.
Blivit arresterad? Nehejdutack.
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Ja, min bror tog studenten och blev intrevjuad av tv4, och där stog jag i bakrunden och var ful.
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja, det har jag
Busringt till nån? Jajamensan

Sju saker du har på dig:
1. Mjukisar/Chill
2. Trosor
3. T-shirt
4. bh
5. strumpor
6. Armband
7.  Toffs i håret(?)

Sex saker du gjort idag:
1. Arbetat med Samhällsarbetet
2. Lyssnat på musik
3. Blivit irriterad
4. Ångrat mig att jag blev irriterad
5. Hämtat mitt ankelskydd(Äntligen!)
6.  Bytt kläder

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. TV:N
2. Datorn
3. Mobilen
4. Bankomartkortet
5.  Cykeln
 
Svart eller vit? Vitt är fräsht nu till sommaren.
Sommar eller vinter?  Sommar just nu.
Choklad eller chips? Chips! Moi likelike

Två saker att göra innan du dör.
1. Resa och/eller flytta utomlands ett par år.
2. Säga till alla jag älskar att jag älskar dom, och ge dom jag tycker, förtjänar, konstruktiv kritik 

En sak du ångrar:
1. Att jag var som jag var, att jag är som jag är.

Denna lista togs av Moa

17de April 19.14

Jag har en tendens att bli förälskad i saker. Såsom kläder, såsom människor.
Och nu har det hänt. Jag har fallit totalt för Keds Skor. Inte alla men vissa. Jag lägger in ett par stycken här nedan för. Som jag tycker är fina :)

Nanette Lepore Skimmer                               Champion Chatham Mini Slip On


Champion Canvas Slip-On
Jag har ett par liknande från Tiamo. Så jag la in dom här mest för sakens skull.

17 april 18.29

Tjena igen! Jag är tillbaka. Men nu hemma vid min egna dator.

Jag satt och tänkte på en sak idag. Förra gången jag skaffade blogg var jag astaggad på det i början. Men sen efter ett tag tröttnade jag mer och mer. Tänk om det händer denna gång igen. Det får inte göra det. Och om det händer så tvinga mig att fortsätta skriva för jag vet att jag kommer att ångra mig.

Igår kväll var jag lite deppig. Deppig för att det fina vädret skulle försvinna. Deppig helt i onödan visade det sig. För idag när man klev ut genom dörren i alliansen var det relativt solig, kanske inte såååå jätte soligt. Men det var betydligt mycket varmare än vad jag hade föreställt mig. Till och med så varmt att jag och axa bestämde oss för att kliva av vid boland och gå en bit för att komma 5 minuter tidigare än vi brukar. heja oss.

Egentligen var det meningen att denna blogg skulle vara lite o-offentlig. Men så var jag lite dum och spred ut den. Så nu vet jag inte om jag kan säga allt jag tycker och tänker. Men lite kan jag väl skriva, men inte om vilka eller så.

Men förstår ni inte att vi inte blir bättre av att ni håller på sådär? Passa bollen och låt oss försök och lära oss. Lär oss då. Ni som är så jäääävla bra. Antingen så lär ni oss, eller så får ni fan sluta klaga. Ni visste från början att vi skulle vara med och träna med er, ni kan ju inte ha trott att vi skulle vara lika bra som er. För gud skull...
Vi vet att vi inte är lika bra som er. Så ni behöver inte kommentera det. Ge upp vafan... lika bra som ni vet när ni har gjort något misstag vet vi också det. Det vi behöver är höra vad vi har gjort bra. Vi behöver inte någon som springer för bi oss och tar bollen av oss, Fast vi är i samma lag.
Jag lackar iallafall, och jag vet att jag inte är den enda.

Jag kom inte med i skol-laget. Jag hade förberett mig på det. Så jag blev inte mega-besviken, men en liten förhoppning fanns det ju. Vi, Axa och jag, har funderat på att åka ner till karlstad i alla fall. Och heja fram tjejerna.  Ska kolla upp lite mer info, och återkommer senare om det. Men om vi nu åker så ska det bli kul.

Det är skönt att ha kommit igång med träningen igen.  Man måste ju ha sånna här brejk också. Så att kroppen hinner återhämta sig och så att man får längta lite, och uppskatta innebandyn. 
Kvällens träning ska bli intressant. Öppna träningar och nya tränare. Vem som helst kan ju dyka upp. Det ska bli kul.

Nu ska jag leta upp någon "about me"-lista att skriva i. På återseende!


decisiete de abril

Hola!

Sitter här på en ganska slapp spanska lektion, brevidmig har jag min vän magda. Vi håller på att skriva om våra länder. Mitt es Espana. Helt ok.
Som alla andra vanliga tisdagar kommer jag en kvart försent till spanskan. Men läraren är bäst så jag får göra det. *Weei* (blink).

Gick upp en halvtimme senare än tänkt idag. Men jag kom i tid. Helt ok.

Som ni kankse märker har jag inget iintressant att skriva, så jag avrundar här, och återkommer i eftermiddag tror jag. Ciao!

15 april 22.02

Det är precis vad min klocka står på nu.
Och 99% av min söndags ångest har lättat från mina axlar.

Nu har jag gjort min framtidsplan och mitt vinnartillstånd. Det dök även även upp ett balanstest man skulle göra. Så du har jag fått allt det gjort. Det är skönt. Jag har gjort halva debate texten men den skiter jag i. Våran lärare är sschysst och jag tippar på att halva klassen har glömt bort den. Så det gör inget om dem kommer några veckor sent(skulle varit inne innan påsklovet). Hon verkar ändå inte bry sig. :)
Jag har även printat ut inledningen, framsidan och intervju papperna till vårat SO-arbete. Det känns bra nu.

Imorse när jag vaknade så kollade jag lite på tv och läste lite cosmopolitan. Helt okej tidning med väldigt mycket reklam. Sen så fick jag tuppjuck på mitt otroligt fula rum. Så jag satte igång att rensa lådor och damma. Det höll jag på med från 13 till 17(bra jobbat, om jag får säga det själv). Sen sattes datorn igång. Och jag glömde helt bort damsugningen. Vid datorn har jag suttit ända till nu. Men(!) Ni ska veta att tre av dom timmarna har har gått åt till plugg och musikfixande, sen har jag tittat på tv samtidigt så egentligen blir det inte så mycket. Och en halvtimme där någonstans åt jag också.

Något jag också är lite besviken på mig själv över är att jag inte har varit ute idag.  skamligt, jag vet. Men jag orkade verkligen inte. Jag har inte ens duschat idag. Blääää. Det får bli imorgon.
Såg precis på tv, att det ska bli minst lika varmt imorgon, så då får jag passa på att vara ute hela kvällen. det ska jag fan vara. Jag ska fixa plugget ikväll, har någon jävla drama skit som jag måste göra. Det ska jag faktiskt sätta igång med nu.

Något som egentligen inte är värt att säga är att Storvreta inte gick till Sm-final. De förlorade med 1 mål i den avgörande matchen, idag. Inget globen för mig, hej. Jag ljög förut.

God natt och Sov gott!

Söndag(sångest) 15

Sitter här och har en förjävlig söndagsångest.

Jag har inte gjort någon av mina idrottsfysiologi uppgifter. Allt jag har är en oduglig debate text på svengelska(överdrift). fyyyy. Måste ta tag i mig själv. Jag måste iaf försöka göra åtminstonde En utav dom.

Och humöret blir inte bättre när man ser på den drägliga innebandy som storvreta spelar i nuet. Fy, dom spelar fyfan som oss! ryck upp er förfan. För mycket jävla misstag. Frustration för fulla muggar.  De passar fel, och tar tillbaka bollen och när dom väl har den under kontroll så ska dom börja dribbla farligt och visst fan äre så att motståndarna snor bollen av dom. LACKAR!

orkar inte skriva något mer hejdå.

14 april

Igår skrev jag två(!) inlägg, tror ni något av dom publicerades elle..? Nixpix!

När jag skrev det första inlägget igår och skrev "13 April" slog det mig att det är precis 2 månader(- 1 dag) tills jag åker till Spanien con mi madre. Va a hacer divertido! Muy divertido. Vamos a visitar mi abuela, madre de mi madre.

AAAAH! negg. Fick precis veta att busspriset i uppsala län höjs med 10 kr. Efter 10de maj kostar det alltså 30 kr att åka buss! Alla snackar hela tiden och alla miljökatastrofer och att världen kommer gå under om vi inte hjälper till eller gör någonting snart. En bra start är också att hoppa över bilen och åka kollvektivt istället, för att minska avgaserna(nu snackar vi inte prutt). Men hur fan ska det gå till när dom bara höjer buss priset hela tiden?

Över till något mer negativt. Skolan står inom räckhåll! Och jag har omkring 3(!) skriftliga uppgifter att göra. De ska vara inna första dagen. På måndag alltså. Hata! Hade det varit i svenska så hade det varit helt ok. Men nu är det i Engelska. Helt ok, men mindre ok än svenska. Och sen har vi ju den fasansfulla idrottsPsykologin! Hjäääälp mig. Vi ska skriva om hur vi var när vi var som bäst inom vårat idrottande. Vad vi åt, hur vi sov, hur vi kände oss, hur vi betedde oss etc. Och det andra är... våran framtidsplan. Med olika mål och blalala. Bara skit.

HAHA! pappa har äntligen(! hållt på fram och tillbaka i 2 år nu, utan överdrift!) köpt ny mobil. Han bytte ut sin Samsung X480 mot en Nokia 6300. Finally! Riktigt fresh. Men så till saken. Sitter här vi datorn och skriver lite, så ringde telfonen jag svarar.

Jag: hej, det är malin.
pappa i andra änden: hej det är jag! höhö
jag: men vad gör du?
pappa: jag provar nya telefonen! :D
Klick!

Han är lite småroligt ibland. Men han är så bra. Mamma är hon hennes systrar i Borlänge nu. Så min bror och jag är ensamma hemma med pappa. Tidigare idag så åkte han till gränby C för att handla lite mat. Han kommer hem med mobilen som han pratat om tidigare och tre randiga (!) piké tröjor. God for you! Nu lever han gott.

Igår var det mysigt. Vi var till en början 4 pers, 2 16 åringar, 1 17åring och en 18åring. 18åringen försvann. Samtidigt som 18åringen försvann tillkom en 17åring och 1 16åring. Vi hade trevligt. Vissa drack lite. Vi spelade lite poker. Vi gick ut på en kvällslig promenix.  till statoil. Vissa köpte glass, andra franska svarma hundar och en annan ingenting. Men trevligt var det. Tack snälla ni för att ni är bäst.

tack snälla du, för att du finns i min närhet och är en utav mina bästa vänner. Tack för att du är en vännen man kan snacka skit med, gråta med och framför allt lita på. Tack du för att du är den vännen som man inte behöver oroa sig för att du ska bli sur förr små saker. tack för att du blir irriterad under en dag och sen är det över. och vi båda vet att du varit det på mig eller någon annan och inte behöver prata mer om det. tack för att du är så fucking ävla bra på att skratta. Tack för att du är så bra på att lyssna. Tack för att du är ärlig. tack för att du är du!

Nu tror jag att jag ska bege mig iväg till en god vän, som bor 5 minuter bort och chilla där.
Peace.. To... You.

(fredag!) 13de april

Det slog mog precis när jag skrev rubriken(igen!) att nu, just idag, är det endast två månader kvar till jag och mamma åkte till mormor i spanien. Gash vad jag längtar!

Sabina är världens bästa vän. Hon ställer alltid upp! Det känns som att hon aldrig någonsin tänker på sig själv.  När alla andra tryter är du den enda som flyer(fett dåligt rim, men ni fattar grejen).

Skriver mer sen. Nu ska jag gå ut på promenad. Love!

12 april

Hjälp! Vet ni vad som slog mig när jag skulle skriva Rubriken?
Imorgon är det Fredagen den 13de! Jag vet iaf en som inte kommer gå ut imorgon, eller ens upp ur sägen. Moi!

Snart om prick 10 minuter(kl står på 17.50, just nu) så ska sabina komma förbi och vi ska heja på Stooooorevreta! Wehey! Vi ska alltså kolla på innebandy.

Idag har jag var duktig tycker jag. Moi y Magdalena träffades utan för stadsbiblioteket, för att på börja(!) vårat Samhällsarbete. Som ska vara inne en vecka efter påsklovet. Hååållllåå! Idioti för fulla muggar. Han är knapp. Men som sagt nu har vi kommit igång. Writat klart inledningen, framsidan och gjort intervjuformulär. Heja! Men vi känner att vi måste träffas nå mer nästa vecka plöh. Nu är jag trött på skolan.

Nu måste jag byta kläder för snart kommer ju som sagt bönis(haha! jag kommer ihåg). Herrraaa!

about me 3

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Jon Malin Elisabeth Andersson
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Är nöjd med Malin
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Om jag blev en kille, skulle det blivit Ola(thank god for my pussy)
04. vilket stjärntecken är du? Lejon
05. vilken årgång är du? 1990
06. vart bor du? I Uppsala
07. bott utomlands? Ja, eller nej.. inte mer än en vecka.
08. flyttat antal gånger? null
09. vart skulle du vilja bo? Göteborg, ffs...
10. vilken skolklass? S1IDB
11. vad vill du bli när du blir äldre? Moneymaker.

UTSEENDE

01. hur lång är du? 164 cm
02. hur mycket väger du?  Hemlighetstämplat.
03. hårfärg och frisyr? Blondt, axelångt, uppklippt, snelygg. 
04. ögonfärg? Alla färger förutom bruna, tydligen.
05. mest nöjd med? Mina fötter!
06. minst nöjd med? Mina lår (men vem fan är nöjd me dom?)
07. skostorlek? 37/38/39
08. glasögon? Nixpix
09. har du några piercingar/tatueringar? Nehejdutack (tungan är lockande, but momi says "Hälsårisk")

FAVORITER
 
01. filmer? jag måste säga, the holiday! Så fucking jävla bra.
02. låtar? Det kommer i vågor(ljudvågar, haha! kluftigt mallan).
03. årstider? Nu, vår/sommar. I oktober, vinter antagligen.
04. mat/dryck? Pizza, mums fillibabba!
05. djur? Hundvalpar, vilken klyscha. Men visst fan är dom kjuta.
06. färg? Marinblått, det går i släkten. Men jag gillar många nyanser av grönt också.
07. parfym? Jag har köpt en parfym i hela mitt liv, och det var... Jag vet inte ens vad den heter, men det var en Escada iaf.
09. ämne i skolan? Idrott
10. sysselsättning? Datorn tar upp en stor del av mitt liv(patetiskt!). även innebany och vänner.

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka från Vero Moda-
02. vad använder du just nu för skor? Bruna converse alternativt vida "skepparskor" från Tiamo.
03. favoritfärg på kläder? Grått!, brunt, vitt och svart.
04. favoritmaterial på kläder? Har fastnat för finstickat.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En mysig, grå tjocktröja.
06. favoritaffärer? H&M, Ginatricot. Budget!
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Haha! Hjälp.. 600 kanske.. mer.
08. favoritmärke? Har inget.
09. vad har du för tröjstorlek? Medium

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan
2. vilken färg på tapeterna? Gyyylt, men brunt ska de bli. En vacker, underbar dag.
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Stålsvart, vitt och Ek.
4. vad vill du ändra där inne? Tapeterna(!), ut med bokhylla, ny säng (?).
5. vad har du där inne av följande: Hela alfabetet.
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En stor "rondell", två björkar, huset mittemot, antagligen några barn som leker.
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover, tittar på tv eller Datorn.
8. favoritpryl i rummet? Sängen, och/eller tv:n.


once de abril

Idag stog väckar klockan på så tidigt som 07.24. Jag skulle iväg på jobbinformation.
det är nämligen så att jag sökte ett jobb på arlanda, som tar hand om bagagevagnarna. Och just idag skulle det vara information på arbetsförmedlingen i uppsala. Det skulle börjar 09.30. Men för att vara på den säkra sidan åkte jag hemifrån 9(tar 15 min att cykla dit). Så jag fick vänta ett tag innan vi kom in. Men det lät bra. Och efteråt fick vi nummerlappar. Till en intrevju! Jag var helt oförberädd. Men det gick bra ändåååå..  Var hemma vid halv 12. La mig i sängen igen och läste lite bok. Men trött som jag var så sov jag någon timma, och vakande vid 2.

Och nu sitter jag här. Jag blir fulständigt Gaaaalen! Nej, det var till överdrift. Men jag blir lite irriterad. Jag köpte mobilen igår istället. Med abonnemanget Music Unlimited. där man ska få 30 musikkanaler. Men tror ni att det funkar eller? Nix. Så nu har jah suttit och försökt få reda på deta. Men det vill sig ej. Så jag gav upp. Funkar det inte om en vecka eller så, så får jag åka till någon mobilförsäljare så får dom hjälpa mig.

Nu orkar jag inte skriva längre. Hejdaaaa!

april the 10th

Jag har ångrat mig. Jag orkar, orkar, orkar verkligen inte skriva om vad jag har gjort de två senaste dagarna. Jag har iiiiiingen ork alls. Men jag kan säga så mycket som att jag har umgåtts med goda vänner!

Så ja.. nu är det den 10 april, vilket betyder att det är på pricken 20 dagar till sista april(mewita förra året "när är sista april?" Idioti för fulla muggar). Röjjj! Mewita och jag har bestämt oss för att inte vara ute i sista minuten med allting denna gång. Vi ska fixa det veckorna/veckan innan. Vi får väl se om det blir så. haha!

Och innebandy-fanatiker(?) som jag är så hänger jag självklart med i slutspelet. Och jajamensan, Storvreta leder med 2-1 i matcher mot självaste Warberg. HEJA VAFAN!! 2 matcher kvar. Tror jag. Jag blander ihop det med hockeyn som har 7 matcher i semin. Men jag tippar på två kvar. Och är det så att Storvreta vinner hemma matchen på torsdag, ja då jävlar, är dom klara för SM-FINAAAL!!!! Då vet jag iaf en person som kommer att vara där. Om jag så inte får med mig någon kompis, och får gå med pappa(inte fy skam det, men alla vet att det kan vara roligare att gå med kompisar ibland) så kommer jag att vara där. Det kan ni ge er fan på. Den spelas den 21 april. perfekt, en lördag.. Då slipper man ångesten att skolan kommer dagen efter. yeeey!

Och i den andra Semifinalen, där spelar pixbo vs. täby. Nu leder pixbo med 2-1 i matcher där. Det är inte fy skam det heller. Pixbo är mitt andra favvolag. Åker vreta ur, håller jag på pixbo. Åker pixbo ur, håller jag på vreta. Men så länge båda är kvar så känner jag mig relativt tvungen att hålla på vreta. yee.

Jag vet inte om jag skrev det, men jag fick.. Jo, det skrev jag visst. Att jag fick en bok i påskägget och har börjat läsa den. Då får jag hitta på något annat att skriva.

Imorgon är dagen! Imorgon är dagen då jag får en ny mobil, yeey! Jag har varit taggad på det väldigt länge nu. Men det har blivit lite avslaget ett tag.  Jag kan skriva om vad som har hänt med min andra.
Det var en måndag i skolan, och när skolan var slut(16.30) skulle jag kolla klockan. Men nej, jag hittade inte mobilen. It was gone. Jag åkte hem och letade ihjäl mig(inte bokstavligt talat). Men den återfanns ej. Och i skolan hittades den inte heller. Jag har troligen lagt ifrån mig den och den har blitt snodd. Inte så ovanligt på min skola(?). Så då var jag där, utan mobil. Men mamma hade en gammal siemens mobil jag har kört med ett tag. Den e ganska ful, och man kan typ ringa och messa på'n. Kan ta något enstaka kort också.
Och sen nu förra veckan när min kära vän, mewita, skaffade sig en ny, relativt cool mobil(klickbart). Så blev jag jävligt taggad. Jag klev in i vardagsrummet och sa som det var. Då sa pappa att jag nog får vänta tills min födelsedag(AUGUSTI!!!). Jag blev nedstämd men det var så det fick jag. Av en ren reflex tog jag upp en aircall tidning som låg på bordet, och hittade ett jävligt bra erbjudande. En samsung E250, en liknande sort som jag var intresserad, men what the heck, lite sämte kamera kan jag stå ut med. Jag får tele2 abonnemanget tele2 player. 99 kr/mån ringer för hela beloppet + 30 musikkanaler så en mp3n på mobilen är inte så behövlig under de först månaderna tror jag. Så i morgon köps den. Efter mycket om och med(och ännu mer tjat!).

Nu är jag trött på skrivandet. På återseende! :)


Annandag påsk

Nu har helgen runnit ifrån mig och jag har inte haft många tankar på att skriva. Men nu så, sitter jag här och gör ändå ingenting så jag kan lika gärna skriva ner lite skit.

Fredagen tillbringades hemma, deck dag. Eller helt ärligt så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde. Tror jag var hemme iaf.

Men i Lördags vaknade jag vid halv 11, gick upp 11. Då fråga pappa mig om jag ville hänga med på stan med honom och mamma. Det ville jag. Så pappa åkte ner på stan och mötte mamma sen kom jag ner halv 1. Vi käkade lite kebab och sedan åkte vi till akademibokhandeln. Dom hade erbjudandet "4 pocketböcker, betala för 3". Så vi alla i familjen fick en varnsin. Jag tog "Killar och Tjejer". Helt okej faktiskt. Baseras på Tv-serien "Life as we know it".

När vi satt på kebabhouse och dom sa att vi skulle gå och köpa böcker sen så undrade jag vad tobbe(bror) skulle ta för bok.

Jag: Vilken bok ska tobbe ha?
Mamma: Jaa.. den hette något men krash.. ja.. typ, James Krash (Utalad med svensk A)

Jaha, tänkte jag, och trodde att hon menade författaren.

Pappa: Neeej.. men så hette den väl ändå inte.
Jag: Vad hette den då?
Pappa: Snabba Cash.

Som ni förstår så är min mamma ingen höjadre på varken att minnas namn eller engelska.

Dagen flöt på. Pappa och jag tog oss till Ica Maxi. Där blev det lite påsk handling. Och ton vis med godiiiiiiiiiis! :D
Vi köpte hela 3 kilo. nam nam! Så när vi kom hem fyllde vi påskäggen.  Och skrapade trisslotten, som låg i påskäggen. Min bror vann, men inte jag. Han har jämt sån jävla tur. när han va 16 så vann han 10 000 på en trisslott. Samma år fick han två sommarjobb. 10 000 där med. Och samma år igen vann han på en obligation från banken, som vi fått av farmor och farfar när vi föddes typ. 100 000.  Men dom gick till familjen.  Men ändooooo. Lite avis. Och ändå gör han inget av pengarna känns det som. Shit the same.

På kvällskvisten kollade jag på film. Sen kom Sabina och vi kollade på filmen också. 2:a gången för moi.

Nu känner jag att tangentbordet börjar tryta. Passar inte ihop så bra med mina fingers todai.

C' ya!

Varför "Lång"-fredag?

Varför heter det Långfredag? (jag vet, upprepning från rubriken men shit the same)

Jag har inte fått något riktigt svar. Men jag tror att det är för att Jesus korsfästes idag, för flera tusen år sen då förståss. Och det blev en väldigt lång och plågsam dag för hans del.  Och nu i efterhand är ju påsken en stor, sorglig högtid för alla katoliker.


about me 2

UTSEENDE
Jag är kortare än 160cm.
Ibland tycker jag att jag är ful.
Jag blir lätt brun
.
Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
Jag kan säga att jag tycker om mig själv utan att känna mig fånig.
Jag har en tatuering.
Jag är osäker över mitt utseende.
Jag har haft/har tandställning.
Jag har haft/har glasögon.
Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
Jag har mer än två piercingar.
Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
Jag har fräknar.

FAMILJ
Jag har svurit åt mina föräldrar.
Jag har rymt hemifrån.
Jag har blivit utslängd hemifrån.
Jag är född i Sverige.
Mina biologiska föräldrar är ihop.
Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
Jag vill ha barn nån dag.
Jag har barn.
Jag har mist ett barn.

VARDAGSSYSSLOR
Jag försover mig ofta.
Jag äter frukost/lunch/middag varje dag.
Bussen tar mig hemifrån på mornarna
Benen/cykeln tar mig hemifrån på mornarna.
Bilen tar mig hemifrån på mornarna.
Jag har kontakt med radio/tv/dator varje dag.
Jag borstar tänderna varje dag.
Det tar längre tid än 60 minuter för mig att klä på mig.
Jag kan tycka min vardag är tråkig.

SKOLA/JOBB
Jag studerar.

Jag jobbar.
Jag har somnat i skolan/jobbet.
Jag har missat mer än en vecka av skolan.
Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
Jag har pissat på mej av skratt.
Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
Jag har gråtit av skratt.
Jag har limmat fast min hand i något.
Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
Jag tycker det är helt okej att titta på "Så ska det låta".

HÄLSA
Jag föddes med en sjukdom.
Jag föddes flera veckor för tidigt.
Jag har brutit ett ben(skelettben eller ben som i "leg"?).
Jag har suttit hos läkaren med en vän.
Mina visdomständer har tagits bort
Jag har genomgått en lätt operation.
Jag har haft vattkoppor.
Jag har haft/har astma.

RESANDE
Jag har kört(åkt) mer än 300 km på en dag
.
Jag har flugit.
Jag har varit i Ryssland
Jag har varit i Japan.
Jag har varit i USA.
Jag har varit i Afrika.
Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad.
Jag har sett en "fallande stjärna".
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
Jag har sparkat en kille mellan benen.
Jag har varit i ett casino.
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
Jag har sett Spice Girls live.
Jag har lekt sanning eller konsekvens.
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
Jag har krockat i en bil.
Jag har medverkat i ett skådespel.
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
Jag har sett norrskenet.
Jag har suttit på ett tak på natten.
Jag har aprillat någon.
Jag har åkt taxi.
Jag har ätit sushi.

Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
Jag är singel.

Jag är i ett förhållande.
Jag är förlovad/gift.
Jag har varit på en blind date.
Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
Jag saknar någon just nu.
Jag är rädd för att bli övergiven.
Jag har varit otrogen i ett förhållande.
Jag har skiljt mig.
Jag har blivit sårad.
Jag har sårat en person.
Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
Jag har varit förtjust i en lärare.
Jag har haft en lärare som varit kär i mig.
Jag har blivit kysst i regnet.
Jag har kramat en till mig helt okänd person.
Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra

Jag har smygit ut utan lov
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar
Jag har en hemlighet som ingen vet
Jag har fuskat i ett spel
Jag har struntat i ett prov/tenta

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
.
Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
Jag kan inte svälja piller.
Jag har blivit diagnoserad med depression.
Jag tar mediciner mot depression.
Jag har anorexi och/eller bulimi.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
Jag har vaknat gråtande.
Jag har somnat gråtande.

MATERIALISM
Jag äger mer än 5 rap CDn.
Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
Jag äger många dyra designerväskor.
Jag äger något från H&M
Jag samlar på serietidningar.
Jag äger något från Benetton.
Jag äger något jag köpt på E-bay.
Jag äger något från Diesel.

RANDOM
Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
Jag ser på nyheterna.
Jag dödar inte insekter.
Jag svär ofta.
Jag sjunger i duschen.
Jag är en morgonperson
.
Jag betalade för min rington.
Jag är petig med grammatik.
Jag är en sportfanatiker
.
Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
Jag är bra på att baka.
Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
Jag vet hur man skjuter.
Jag är kär i kärleken.
Jag skrattar åt mina egna skämt.
Jag äter snabbmat varje vecka
.
Jag är bra på matematik.
Jag tror på spöken.
Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
Jag är väldigt kittlig.
Jag älskar mörk choklad.
Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel
Jag är bra på att minnas ansikten.
Jag är bra på att minnas namn
.
Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

about me 1

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Rosa eller Lila
Tv
eller Dator
Hockey eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
Stjärnor
eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Systrar eller Broder
Svart eller Vit
Långt hår eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon

Lägenhet eller Hus
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Höst eller Vår
Jeans
eller leggings
Jul eller påsk
Afrika eller Asien
Bil eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Nyår eller midsommar
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
hårförlängning eller Äkta
Ipod
eller Mp3
Lång eller kort
Snowboard eller skidor


Långfredag

När jag skrev rubriken till dagens inlägg, kunde jag inte undgå att undra varför det heter Långfredag. Vet du?
Jag ska kolla upp det.

Jag vet inte vad jag ska göra med dig. Jag gillar inte vad du håller på med. Tänk på rykterna som kan dyka upp? Och den här "dissa-mina-bästa-vänner"-grejen. Snacka med oss/dom ist. Du är inte dig själv. Det här hände förra våren också. varför bli det såhär? det är synd att det blir såhär. vi vill prata med dig om det, men vi vet att du bara kommer att lacka. Vi saknar the old you!

Det råder kaos inom släkten. Min far är osams med sin syster, eller rättare sagt min faster är osams med min pappa. Hon har tjallat till farmor, och farmor är lack på pappa. Fast det är faster som gjort fel. Och det säger jag inte bara för att pappa är pappa utan för att det är så. jag var nämlingen närvarande när allt hände.  Så för våran släkt blir det ingen påskmiddag, som alltid. lackar på dettaaaaa!

Det är sorgligt. Så sorgligt. Jag har bara 1, 2 saker in planerade för deta lov. Det ena är att plugga(orkar inte!), och det andra är en jobb info. Kul! Neeej. Jag vill åka någonstans. Gbg skulle vara perfa. Men nix. Då måste jag ha pengar av mor och far, och jag har redan fått så mycket denna månad så jag vill inte ha mer, sen och måste jag ha någon att åka med. Och det finns det ju inte. Pfft!

Nu om sisodär en kvart-halvtimme ska jag hoppa in i duschen och sen gå ut på promenad med mewita. hejdå!

Skärtorsdag

jag har åkt på en sån där mild förskyldning. När man känner sig hängig i hela kroppen men inte så att det har "brutit ut". det skrev jag för att jag hade tänkt att börja med "dagen började med att jag vaknade och hade väldigt ont i mina öron".  och då kände jag mig tvungen att förklara bakrungen, och nu när jag har gjort det så kan jag på börja det Riktiga inlägget.

Dagen började med att jag vaknade av en jävlig smärta i min öron, förskylningen sitter där. vaknade omkring 7. Skulle gå upp kl 7:30. Jag skulle bara hinna somna om och sen vakna igen, så jag satte på tvn och kollade beverly hills sen kom home and away. Jag är besatt nästan. Jag går upp tidigare på mina sovmorgnar enbart för att se det, och det är inte speciellt bra heller. Hjälp mig ur denna knipa!

Morgonen rullade på. Fast än jag segade med nästan allt så var jag klar i god tid innan jag skulle gå(10 min). När jag står i hallen och ska ta på mig jackan och shitet, så händer detta

Pappa: "ska du gå nu?"
Jag: "Japp.."
Pappa: "Ska du ha lite tur då? och åka med mig.."
Jag: "JAAAAAA!"

Han skulle lämna in vårat trasiga element, så han skulle skjutsa mig till skolan. Visserligen fick jag vänta lite, men det gjorde inte så mycket. Jag plockade iordning lite i mitt rum, så att det skulle bli trevligt att kommer hem till det.
Det tar vanligtvis 30 min att komma till skolan på torsdagar, men idag, skärtorsdagen, tog det bara 5 minuter. Wiho! Detta var andra gången jag fick skjuts. Förra gången var i mitten av februari någon gång, när jag hade gjort illa foten.

Dagen flöt på bra, Svenskan kom, Historian kom, lunchen kom, Spanskan kom och lovet kom så småning om! Pappa kom även och hämtade mig efter skolan. vi åkte och köpte bullar, mat och springskor till mig. kuuuul!
Jag kom hem för 2,5 timme(ar) sen.  Och snart blir det mat, och efter det bär det iväg till fyrishoc och storvretamatch. HEJA!

Något jag har blivit jävligt trött på är Skitsnacket. "Alla hatar det men alla gör det." Så sant som sagt.
Jag menar inte att jag inte gör det, men jag säger att det känns så jäääävla onödigt. Sen så kan man ju snacka om vad som är skitsnack och vad som inte är det. Det är egentligen upp till en själv.

Skitsnack för mig är när någon säger en elak sak men inte kan står för dig. Om jag säger att Jag inte tyckte att hennes hårfärg var så fin, är det min åsikt. Man måste ju få tycka saker utan att bli hatad. Men sen kanske man inte behöver säga vad man tycker om det är elaka saker. Skitsnack är också när folk säger "ÅÅh, vad jag hatar Elin!" Heeeej Elin, gumman.. du är sååå bäst", men det kanske är mer falskhet. Eller dubbelmoral.

Och sen det här med att komma med saker som hora, fitta och sånna saker. Konstaterar jag som skitsnack. Det är fan inte något man säger bara för att vara elak.

Det är en del av hur jag ser det. Men som sagt Jag gör det ju också, så jag har ingen rätt att dömma dig.

image1

bilden förtjänades att läggas in bara för att jag gillar den. :)



Glad påsk!




Första inlägg(?).

Hallå!

Detta är då min andra blogg. Min andra var jag astaggad på i början men sen så gick det bara utför. Så det var lika bra att jag tog bort den, tänkte jag. Direkt efter var det bara skönt, en "börda" mindre. Men jag kunde inte hålla mig.
Jag läste omkring 10 bloggar om dagen, och jag blir alltid lika sugen på att skaffa en ny. Så nu är det gjort.

Jag har tänkt att ta upp saker som gör så att jag kommer i obalans, både positiva och negativa saker. Men det blir nog mest saker jag stör mig på som jag kommer att skriva, eftersom det är det som man lägger ner mest tid på. I verkliga livet.  Jag menar, du har fått MVG på ett prov och du har bråkat med din bästa kompis. Vad tänker du på mest under dagen?

Peace out!

RSS 2.0