sista maaaaaj, hjelp vad tin går fort

Läste precis igenom det föregående inlägget och upptäckte att det var lite oförståeligt. Fixare snart.
Historia prov idag, förvånandsvärt lätt. Egentligen ska jag inte säga så... men, det kändes lätt. Nu fick jag sekkert ba G eller nåe..
Jag har träningsvärk i armarna så jag slutar skriva här.
Skriver mer i möra då jag har sovmorgon till 14 :)
(egentligen till halv 10 för att sedan ha en sjuhelvetes håltimma, men jag bangar på den lektionen)

hade muntligt spanska prov idag också, som gick åt pipsvängen. GGGGGGGG. Jaaaa, just det. Jag som gillar spanska, varför sänka sig.. vad är fcukin' probleme?

tre0 maj

Tjenääää...
Dålig stil. Bloggade inte igår. Men hörni.. Denna gång har jag en freakin' anledning. Träningar, plugg och självklart sööömn. Bästa venn.
Historia prov imorgon. Längtar inte.
Nu ska jag berätta en sak för er, som hände mig igår.
Jag satte klockan på 06.40(vilket är väldigt tidigt för att vara moi), gick upp, duschade håret, klädde på me, torkade håret, plattare.. käkar frulla och går iväg mot bussen en sisådär 07.25. Kommer dit tidigt så jag börjar går mot hållplatsen före. Och där får jag stå i typ 3 min så kommer bussen. Jag kliver på. Jag brukar vara måttligt trött på tisdagmornar för att jag går upp så fcukin' early. Lika så var det denna day. Men anyway.. Jag kliver av bussen och kommer bestämt på att jag glömt plattången hemma, fcuk! Panikångest, andingsvårigheter, hjärtklappning.. och vet ni vad.. rätt som det är så får jag en hjärtinfarkt. helt sjukt! Jag är fan 16 år gammal. Nej, nu driver jag. Men man lackar ju om man glömmer livet kvar hemma på golvet, kuk. Aja, tänker jag och håller tummarna på att någon av dom andra tjejerna har en med sig. Kommer fram till allianshallen. Och det är mööörkt. Väggarna är borta(sånna där man kan hissa upp i take), och kent väller ur genom högtalarna. Wtf.. tänker jag. Elitarna brukar ju ändå ha träning innan oss.. Elle eh. dom har säkert inte det idag. Så jag går upp och sätter mig på läktarn. Det är förövrigt även tomt. lyssnar lite på kent. Så kommer Oliwen, henke, cizze, aleks och sofia. Sex pers. Klockan närmar sig halv. Ingen tränare eller fler folk dyker upp. Tanken om att det antagligen inte är någon träning börjar ljusna.. Jag messar ferntis. han kommer ner och SJÄLVKLART ÄR DET INGEN JÄVLA TRÄNING!!!! NU LACKAR MAN JU. Jag hade alltså sovmorgon igår ända till TJUGO I FUCKING 1! Den är ju sjukt. Så efter det.. åkte jag hem. Duscha kolla på grey's sedan till skolan, övade på våran teater, spelade upp teater som gick bien. Sen rolig gympa, hem, käk, plugg, träning, hem, dusch, sååååva.
Imorgon gick jag upp nästan samma tid som igår. Skulle spela innebandy idag igen. kampen. Vi kom 2a. Har inget mer och säga om det.
Men idag så ringde min arbetsgivare på arlanda, och jag ska jobba på söndag! IIIIH! Nerviosa si...
> Kul också.. men jävligt spänt. Jag är fucking jävla cp nervös fast det är 4 dar kvar.

Nu ska jag typ, plugga eller något.. aja bye.

the 28th may

tjenäääää... Min nya coola hälsningsfras.
Lördagens spenderades hemma hos mewe. Vi hängde där med hennes kära klassvänner. Mycket trevliga tjejer och det var några jävlar på att dricka också. Yeye, när dom drog vidare drog jag hem. De skulle träffa folk från Celsius och det må vara mina skola. Kan tänkas konstigt att jag inte hängde med men man vet aldrig vad de folket kan hitta på. Eller vad jag kan hitta på frmaför dem. Så jag stenbangade, åkte hem och sov istället.
Söndagen var stora pluggdagen. Jag gjorde klart min PowerPoint redovisning och skrev till på Sydafrika redovisningen. Sen messade becca och fråga om jag ville hänga med till GränbyC, och det ville jag. Så vi gick dit, träffade mewe på BK. Hon berättade lite om kvällen innan och vi lyssnade glatt. Jag och becca drog in och kollade i affärerna och mewe drog hem. Becca köpte en skit söt ballongklänning som slutar under bysten. Så har man en tshirt under.
Sen drog vi hem, bytte om till träningskläder, käka lite yougurt, och drog tillbaka hem till becka. vi drog till träningen och jag förberedde mig för ytterligare ett Cooper(3,2 km) test. Och denna gång skulle jag fan klarare. och Det gjorde jag. fast jag var nära på att kliva av flera, flera ggr. But i did it! Mitt mål var under 16 min och jag sprang på 15.58. I'm the man!
Sen åkte jag hem duschade kollade lite på Oceans Eleven. Kanon bra film. Satt lite vid datorn. Och gick och la mig. Baah.
Idag ska jag har 3 redovisningar. Har redan gjrot 2 av dem. Den största är kvar. Datakunksapen, Powerpoint. Men jag har upptäckt att jag kan ha gjort lite fel. Hon sa att man skulle säga mycket och inte skriva så mycket text på powerpoint, så jag tog åt mig det. och skrev 3 A4sidor med text. Lite mycket upptäckte jag nu. Hoppas det inte är föööör mycket. Får se snart. Vi börjar om tio minuter så nu ska jag nog gå igenom den en gång. Herrå!

27 mayo

Tjenääää..
Hittade en rolig lista i Isabulles.blogg. Jag känner inte henne, men jag läser bloggen så what ever.
Den går iaf ut på att ställa in inställningen "Blanda spår" på Mp3n eller iPoden. Sen svarar du på frågorna nedan för. Så här blev min.

1. Hur mår du idag?
Leva's Polka - Loituma

2. Kommer du komma långt i livet?
Wait A Minute - The PussyCatDolls feat. Timberland

3. Hur ser dina vänner dig?
Wanting You More - Lukie D             

4. Kommer du att gifta dig?
Raita - The PussyCatDolls

5. Vad är ditt livs themesong?
Det Är Så Enkelt - Shirley Clamp

6. Hur är skolan för dig?
Dancin' Shoes - Gavin DeGraw

7. Hur kan du komma framåt i livet?
Dear Life - Anthony Hamilton

8. Hur kommer morgondagen att vara?
For The Love - Drew Sidora fest. Mario

9. Vad är det bästa med dina vänner?     
Komodo - Comiccon

10. Vad beskriver dig bäst?
Over My Head - The Fray

11. Hur är det med ditt liv?
Do You Know - Enrique Iglesias

12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Jag Älskar Dig - Basshunter

13. Hur ser världen på dig?
Pon Da Replay - Rihanna

14. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Vacation - Simple Plan

15. Vad tycker dina vänner om dig?
U Must Be - Gina Rene

16. Har du en djup och mörk hemlighet?
Naive - The Kooks

17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Tjejen Som Gillar Snygga Killar - Pökhus

18. Hur kan jag göra mig själv glad?
Chariot - Gavin DeGraw

19. Kommer du någonsin få barn?
Feel - Pedro Del Mar feat. Emma N

20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Lass Uns Tanzen - Scooter

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
The World's Greatest - R.Kelly

22. Vad är några tips till mig?
Aint Cha - Clipse feat. Re-up gang and Rosco

23. Hur kommer jag att bli igenkänd?
We Belong Together - Gavin DeGraw

24. Vilken låt är din danssång?
Smile - Duderstadt & Anita Kelsey

De låtar med knasiga namn är trancelåtar. Jag har massa album på iPoden så det kan vara därför en artist dyker upp flera gånger. det är läskigt hur låtar kan svara på sånna här frågor.


den 26 maj 2007

Hallå hallå!
Inte skrivit på länge igen... jag vet, även denna gång har jag inte någon anledning till det. Istället för att skriva har jag kollat på film, tränat, eller pluggat.
Det har inte hänt så mycket men jag kan ta upp de "viktigaste" sakerna.
I torsdags orienterade vi med skolan. Förra gången jag orienterade floppade jag och hittade kanske en kontroll + att jag knappt kom i mål.
Men det var helt annat nu, det kändes mer organiserat. Jag sprang med malin. Vi hann få ihop hela 16/30 kontrollen vilket vi(!) var väldigt stolta över. Vi kom även in i mål 6 min innan vi hae behövt. Go, go, go mallan(orna)!
Andra saken är att jag floppade totalt på cooper testet i torsdags. Det blev x-antal tårar och vredesutbrott på mamma som bara försöker göra allt bättre.
Tredje saken är att igår var det utbildning för sommarjobbarna på bagport. Pappa och min bror, tobias kom och hämtade mig på skolan vid 11.40 så då åkte vi i väg. Kom till arlanda, kollade uppstället vars jag skulle, så drog de. Jag drog runt på arlanda ensam i omkring en halvtimma. Sen åkte jag upp i skycity och in genom bagport dörrarna. Sommarjobbarna ramlade in  en efter en. Tillslut var vi 9st. 3 tjejer, 6 killar. Vi provade lite kläder.  Sedan kom bossen och berättade lite mer allmänt om bagport, sedan kom underbossen och förklarade lite mer om vad arbetet gick ut på. Sen en rundvandring på arlanda. Det var hååååårt! Slutmålet var bagports arbetsrum/kontror i arlanda. Där fick vi även våra jobbkläder. Sen fick vi åka hem. Vi kom därifrån vid 5.  Så där hade vi lyssnat på två gubbar i 2 timmar och gått omkring på arlanda i 2 timmar. Jag var trött. Pappa och jag åkte och släppte av tobbe hemma så drog vi vidare mot gamlisgrillen och hämta en varsin pizza. En chauchau till fari och til vesuvio para moi. Sen åkte vi hem. och åt våra pizzor.
Värt att nämnas är också att mina bror, som aldrig, aldrig, aldrig köper kläder köpte 3(!!!!!!!!!!!) par jeans igår, varav ett par baggis. Mamma mia. Han börjar bli värre än mig.

Ikväll blir det middag hemma hos mew. Jag, hon och hennes klasskamrater ska dricka och äta gott. Senare på kvällen kommer resterande folk b.la. Sabban, my love. :) Hon och matilda skulle egentligen också äta men de är på åland och skulle inte hinna hem. Bahme.
Yeye,  nu ska jag platta håret typ. Sätta på mig lite andra kläder. Sen ska vi gå upp till GränbyC och träffa tjejrna från HP1A, de ska köpa mat sen far vi hit igen. De lagar sin mat, jag hämtar min. Eftersom min mamma är så underbar och lagar maten åt mig. I love my moooom!

Hejda!

tjugoförsta maj

Tjenna, kollat på 3 filmer idag. Jag gillar film!
Imorgon är det orientering OCH kanske cooper för min del. men jag pallar.
Något jag inte pallar är att skriva här när jag är full av överskottsenegeri. Jag ska gå och tvätta bort sminket för att sedan slänga mig i sängen, läsa lite i bulimi-boken om Emma Igelström och sen Sooooova. har lite sovmorgon imorgon. Men jag sätter klockan på 07.25 och kollar på Home And Away. Sen går jag upp.. Drar på mig tränings/mjukis kläder imorgon. Vi har ändå bara en lektion och jag tror ändå inte att det är någon som tittar eller bryr sig. Käkar lite frulla och GÅR till skolan för att kunna ta bussen hem. Jag är sämst på att orientera. Hoppas jag hittar någon kompis. maggan eller malin kanske? Only god knows. Nej nu ni.. märker man att jag börjar skriva saker som inte hör ihop, och dålig svenska använder jag också. aja.. Hejdå! och godnatt!

23 maj

tjenäää..

Datakunskapen igen. Skrev inget igår. Hade jätte mycket träning och när jag inte tränade så gick jag i skolan eller så var jag på Kalas hos min kusin som fyllde 15 år! Grattis, Simpa. Fyller moppe och byxmyndig.
Förberedde mig mentalt för att springa cooper igår, men självklart så var det dubbelt bokat och vi fick springa någon annanstans. Man fick ta i om man ville och jag gjorde det. Vi sprang inge fär 3,5 km.
Det var på morgonen. Sen duschade vi, spanska nationella hörförståelse, SJUKT JÄVLA CP SVÅRT!, blä för det. Lunch, mat :) Svenska då vi höll på med klotter typ. Drama då vi hade lite repetioner inför nästa vecka då vi ska spela upp pjäsen. Hjälp. Det kommer gå käpp rätt åt helvete. Inte okej. Sen gympa. Då vi sprang mini-cooper. 2,5 km. Kyl. Sen vare skynda sig in i duschen, pappa kom och hämtade mig och vi åkte till familjen Nyström och käka food och tårta. Myyyms. Skit god mat!
Sen vare att dra på träning igen. Då vi sprang 2,5 km igen! Plus uppvärmning och ner jogg.
Jag var lite, lite, pyttelite, trött igår. Jätte. Så jag duschade, läste bok, åt och sov igår när jag kom hem.

I måndags såg jag filmen stockholm boogie. SKIT ROLIG! Det var längesen jag skrattade så mycket åt en film. Men filmen hade ingen vidare bra handling och det var lite oförståeligt slut. Jag kan även tänka mig att folk kan tycka att det var lite "omogen" humor. Men jag tyckte i alla fall att den var jätte rolig.
Den handlar om två Jerka och hans kusin Hoffe. Jerka har en paus med sin flickvän therese. Men Therese verkar inte fatta det. Jerka säger att han inte är med Hoffe. Så Therese lugnar ner sig. Hon går ut för att leta efter Jerka. Efter inte allt så lång tid får hon veta att Jerka är med Hoffe och en tjej som Hoffe raggat upp på tunnelbanan/bussterminalen. Therese freakar ut och Jerka, Hoffe och Natalie lever livet natten lång. Knasig förklarning. Men Shit the same. Fattar ni så fattar ni, fattar ni inte så fattar ni inte. Kan skriva en mycket mer genom gående recension om någon önskar.

Nu ska jag nog fortsätta jobba lite med min PowerPoint redovisning nu. Hej!

image26
Stockholm Boogie 4-lajf. Hoffe är min väns, bästa väns låtsas-bror. 

den 21 maj 2007

Hallo.
Första inlägget denna vecka.
Har inte skrvit i helgen. Har inte haft lust heller.
Jag har kollat på film och serier mesta dels. Såg Step up för 4de gången med Tegest. Jag har saknat dig. Måste ta upp kontakten igen. Får inte ligga på is under sommaren nu. Love you!
Det var i fredags. Först på dagen var jag och tittade på hennes fotbollsmatch. Mitt gamla lag. Jag saknar fotbollen lite nu på sommaren, eller.. det är egentligen gemenskapen  man saknar. Laget, träningarna, tränarna, Yrsa :)
Jag slutade ju spela förra sommaren. Jag ångrar mig absolut inte, men ibland saknar man det bara. Jag satsar med på innebandyn nu.
Aja, efter matchen hade vi sällskap hem. Sedan skiljdes vi åt och jag drog hem och kollade lite på life as we know it och Music and Lyrics. Filmen var ganska bra faktiskt. Jag kom på en sak nu. Jag tror jag ska börja recensera(stavning) alla filmer jag ser. Kanske får en mer intressant blogg då. yeye.
Sedan ringde jag tegest, vi åkte till f.d. "godismacken" och köpte lite godis. Sen åkte vi hem till mig och kollade på film. Snackade även liten. Skönt. Hon åkte hem vid 11, jag satt uppe 1 timme till vid datorn. Sen gick jag och la mig och läste bok. Gossip Girl. Älskar de böckerna. Jag har Alla! Eller inte den nyaste.  Som kom ut igår. Men även den ska införskaffas :)
Söndagen var jag mest hemma. Kollade lite på film. Vet inte riktigt vilken. Laddade även hem lite nya. Jobbade med Idrottspsykologin, blev nästan klar. Ska göra det sista idag. Kollade på PCD - The search for the next doll. Jag gillar't! Skit bra. Ska ses näst sista, och sista programmet idag.  Wehey. Tränade även 1,5 timma på kvällskröken.
Idag hade jag sovmorgon till halv 11. Skönt! Sedan vare matte, fick tillbaka nationella proven och tro det eller ej men jag fick.... VG!!!!!!!!!!!! Skit skit skit glá! Helt nöjd. Hoppas få VG i slut betyg nu. Men det tror jag inte, men man kan alltid hoppas. Har även haft samhällskunskap där vi inte behövde redovisa än, men på onsdag då äre både redovisning och inlämning. Det fixar vi nog.
Jag orkar inte med alla inlämningsuppgifter, redovisningar och prov. Har spanskan, samhällskunskapen, datakunskapen(powerpoint), engelskan som vi inte ens har börjat med, nationella prov i spanska och Historia prov om en vecka. Hjeeeeelp! Jag pallar inte. Men jag ska kämpa.
Har inge vidare roligt att skriva nu. Så jag lägger ner här. Ska fortsätta lite på powerpiont redovisningen, sen slutar vi om en kvart och om 40 min har vi historia sen slutar jag då ska jag heeeem och vila mig. titta på film eller så. Byeeeeee!

Sabban, thinking of you. N' you know, give this all you got. It'll be worth it!


18/5

Hejhej!

Imorse vaknade jag av att mamma och pappa satt och snacka om vad de skulle handla. Då ropade jag på mamma och sa att hon skulle handla nagelfilar till mig. Då kommer pappa in och frågade om jag skulle me. Nej, sa jag. Det skulle ta så lång tid att vakna. Jo, kom igen nu, sa han. Jag ba: det kommer ta typ en halvtimme. Vi väntar sa han. han är för bra. Så medans mamma gjorde frukost till mig fixade jag till mig. Sen vare bara att åka iväg. gick upp halv 10 kom iväg tio i tio. Damn, i'm good.
Vi åkte i alla fall till maxi och handlar. Jag la ner mammas goda(onyttiga) saker som jag ska smaska på i helgen. Mums! "hehe". Bland annat Daim tååååårta. Maaaaah. Bara till moi :)
Vi for vidare mot bauhouse och plantagen. Efter det kände vi oss jävligt hungriga så vi svängde i på Kens och tog oss 2 pizzor och 1 kebabtallrik. Inte i var. Pappa och jag tog oss varsin pizza. Och mamma tog kebabtallriken. Sen åkte vi hem.
Jag har kollar på tv grey's avsnitt. Jag har övervägt en sak. Saken är om jag ska vara taskig eller schysst. Saken är om jag ska skriva vad som händer i Grey's avsnitten eller inte. Maaah. Dagens i-landsproblem! Maha.
Whatever. Jag tror jag ska kolla på OTH nu. Sen ringer säkert mewe mig. Jag ringde henne vid 4 när jag kom hem. Då var hon på stan. Och hon messade mig nyss om att det brann på hennes gata. Så hon e antagligen hemma.

Yeye, hajdaaa...

suttone maj

Tjena hejsan.
Tillbaka här framför min dator. Grattis, Norge! Nationaldag, you know.
Kom hem från fysen för en sisådär 1,5 timme sen. Har duschat, käkat återhämtning(två limpmackor och en skål yougurt). Och kollat på ett nytt avsnitt av Life as we know it. Wiiho.
Jag tror jag ska gå och lägga mig nu snart. Är rätt trött. Jag vaknade tio i 9 imorse. En helt okej tid att vakna tycker jag. Varken föööör tidigt eller för sent. Perfa.
Angående träningen så förbättrade jag min tig igen(!). Denna gång med typ 40 sek(förra gången vare en hel minut!). Känns bra när man känner att det går framåt. :)
Imorgon då. Ja, jag vet inte. Mina föräldrar är hemma nu iaf. Kanske hittar på något tillsammans med dom. Får la se. Annars hämnar man väl framför denna plattskärm imorgon igen. Har ett par filmer och grey's avsnitt som man inte har sett än.

Yeye, känner nu ögonen börjar tryta och jag måste ju läsa några fler bloggar så jag ska nog avsluta här och be om att få komma tillbaka imorgon. Jalla bye!


sjuttonde maj

Hejhej!

Idag har jag suttit här i min datastol och drivit runt på nätet. Laddat hem lite olika saker. Men det går så segt så jag har avbrytit ganska mycket. Äntligen, efter på ett ungefär en vecka, har The holiday blivit klar. Så den har jag sett på idag. Även ett till avsnitt av grey's. Hittade en ny sida där man kan ladda hem. The piratebay.com eller se. Ni får ta er dit själva. Jag har även tankat hem de avsnitten av OTH (MY FAVORITE!) men det det första avsnittet tar längst tid. Så jag har inte kunnat titta på dem. Fuck.
Men imorse upptäckte jag att idag får man reda på om OTH kommer göras i en säsong 5 också. Ska kolla det snart.

Idag åkte två av mina vänner till Falun för att lira floorball. Teres och Sabina. Sköna brydar. Och lycka till.
Om typ 45 min ska jag åka iväg och träna. Rygg är bättre för er som undrar. Det brukar vara så att det jag slutar skriva om har försvunnit ur mina tankar, eller bara försunit över huvud taget.

Men hörni, guys. Man kan ju inte chilla här hur länge som helst ju. Ska kolla hure blev med One Tree Hill. Återkommer ikväll after practice(stavning?). Hörs!


16/4

Nu kom jag på vad jag gjorde. Jag kommenterade ju Blondinbellas blogg. Eller om det var Keenzas. Whatever.
Jag fick iaf 26 besökare. You gotta do, what you gotta do.

tillbaka till (framtiden) Grey's

sextonde april

Shitpommes, rackarns rabarbet och schbloner!
Ni läsare har slagit rekooooord! Mamma mia. Dra mig baklänges.
Hela 26 st! Walla, habibi. Jag är överlycklig. Även om det kanske låter som att jag är ironisk. Men jag klad, mycket klad. Från 4 till 26. Jag undrar vad som hände. Jag kanske hamnade på någon lista eller något. Kul är det i alla fall. Nu fick jag lite självförtroende :) tack hörni. Tänk vad lite man behöver göra för att få en människa glad. Eller i alla fall mig. Tack och hej!

16th april

Hejhej!
Sitter här och väntar på att Grey's anatomy avsnitten ska bli klara. Skönt med en grey's-kväll all by my self.
Mamma och pappa är på landet. Kommer hem imorgon. Och åker dit på lördag igen. Och tobbe jobbar. Slutar 21.48, för att vara exakt. Så kan kanske kommer hem vid halv 11 - 11.

Idag då, satte jag klockan på halv 8, kollade på Home and Away. Det är ett sånt fär program som egentligen sucks, men man fastnar för det. Sen skulle jag ju träffa magda i skolan. Vi messade lite på morgonen. Jag fick ett kläddilemma, så jag kom 5 min försent. Gjorde inte så mycket. Vi...

Nu är det klart!!! Avsnittet alltså.

skulle som dagt fixa med vårat samhällsarbete. Och när vi kommer till bibbland vid 10.45 är alla datorer upptagna. Fuck, tänker vi. Vi får syn på Simon och Erik(två grabbar i klassen). Jag kläcker ur mig kommentaren "Simon, kan inte vi få köpa datan av dig?" han svarar "Ni kan få den. Om några sekunder."
Vi har en dator. Wölölö! Alla andra får veeeeenta. Hihi. Vi försökte göra igång. Men det gick allmänt trögt. Skrev halva källkritiken. Skrev ingenting på analysen. Men whatever. Vi gick och käka. Sen vare datakunskap. Första lektionen för dagen.
"jag har slutat nu! nanana"
"...jag har inte ens börjat än"
Datakunskapen rullade på. Sedan kom Samhällskunskapen. Maggan och jag fortsatte. Skrev en bra bit på Analysen. Inte riktigt färdiga. Men på god väg. Blev även förfrågade om vi kunde ställa upp i någon sorts intervju grej, om hur vi har gått till väga när vi sökta efter information om Hamas. Fattade inte så mycket. Men läraren tog iaf våran nalle-nummer. Så vem vet, kanske får man ett phone-call från New York Times eller någon liknande tidning i helgen. Innan vi slutade för dagen kastade jag in massa halvgjort skolarbete på mitt memory stick. Sen drog jag hem. Väl hemma satte jag igång datorn och ska lägga in allt. Då upptäcker jag att jag glömt mitt memory stick i datorn i skolan. Så ja... det var bara att cykla tillbaka till skolan, hitta ferro(någon typ av fixare på våran skola) låsa upp klassrummet och åka hem. Fy ush och blä. Gjorde inte sp mycket. Men man lackar ju på sig själv. Pfft. Har kollat på 2 Grey's avsnitt redan. Har tankat hem 3 till.. Som precis blev färdiga, som jag ska kolla på ikväll.

Mjaaaa.. nu måste jag sätta i gång. Det är ju sååååå spännande. Jag lovar att berätta vad som händer sen. *blinkblink*
Hejsålänge!



digilidamn vad han e snygg

quince de abril

Tjena.

Idag har jag bara varit hemma. Skönt. Suttit vid datorn. Mmmm.. Vännen som aldrig sviker som sagt.
Har tittat på två grey's avsnitt. 10 och 11. Det som kommer imorgon, och det som kommer nästa Onsdag.
Jag har fan inget intressant att berätta. Det händer inga balla eller nya grejer i mitt liv.
Jag har en stor önskan som jag vill ska slå in under denna sommar. Jag vill bli Kär. Jag vet att jag inte är ensam. Men jag tycker fan att jag är värd det. Jag vill fan vara framgångsrik. Jag vill visa mig(inga jävla modelljobb snackar vi nu). Jag vill vara bra på något. Man vill så mycket.
Mitt liv är så jävla tråkigt egentligen. Händer aldrig något. Samma, gamla, vanliga rutiner.Träningar, plugg, dator, sova, äta, skola. Kiss och bajs, va?

Vad händer med världen? Ge mig ett jävla liv ffs. För snart gör jag mig av med detta(inte bokstavligttalat, nu).

Jag ängnar en tanke åt, Sabban. Kämpa på det sista nu. Det är ca. 3 veckor kvar. Sen kan vi känna oss fria. Kom igen. Håll i förfan. Visa hur stark du är. Stå ut. Kör på ba. Sen kan vi börja leva på riktigt. Utan något jävla farthinder så vi måste hålla utkik efter, stakta in framför, försiktigt glida över, gasa på för att sedan se upp för fler farthinder.

Jag kan till och med ängna hela det här inlägget till Sabban. Eftersom både du och jag behöver en refresh. Vi klagar inte på att våra liv är dåliga, att dåliga saker händer hela tiden. Vi vill bara ha mer händelsetrka liv.

Just nu, lyssnar jag på Enrique Iglesias - Do You Know (The Ping Pong Song). Gillar början. När de studsar pingisbollen i bordet sådär skönt. Mmmm..
Det slog mig nyss att jag kanske borde gå till sängs. Men när jag tänkt den tanken slog det mig att jag har sovmorgon till halv 1 imorgon. Men jag ska iaf dit till halv 11 för att plugga lite med maggan. aja. Sov gott, läsare.

Jo angående er läsare. jag har ungefär 5-6 st per dag(HAHA), jag vet 2 av dem. Vilka är ni andra? kul och veta bara sådär i farten.

femtone i femte

Jag hoppade innebandyn imorse. Känns inte okej i ryggen.
Och becca var trött så hon pallade inte ta sig ut till vreta. Det gör inte mig något. Får ännu mer tid för mig själv då.
Så kvällen ska väl spenderas framför datorn, i sängen med nya veckorevyn och bok, med tv:n stående på. Skönt.

aja, nu ska jag välle föra något annat. Herra

fjootoondee ii feemtee iigeen

Beslutsångest. Jag vet inte om jag ska gå på Innebandyn imorgon eller inte. Alltså, det är ju såhär att jag spelar innebandy i skolan 2 ggr i veckan också. Och Efter som jag har ganska ont i ryggen så känner inte jag för att gå upp(extra tidigt) för att åka till allianshallen för att titta på människor som ska spela innebandy utomhus! Jag har svårt för att skolka. Även om jag har ont i ryggen så känns det som att jag skolkar.
En annan grej som spelar roll. Min cykel står vid bolandskolan. Så om jag går på innebandyn, kan jag ta bussen åka till boland, och cykla därifrån. Som tar mycket kortare tid än att gå därifrån eller att fortsätta in till stn och sen ta buss därifrån till skolan.
Om jag inte går på innebandyn. Måtse jag gå till skolan, gå till boland, hämta cykel och cykla hem. Sen tror jag att min pappa kommer att bli arg också. Ååååååh, vad trött jag blir. Plööööh.. Nejnu.. Jag packar väskan, lägger fram kläder och så. Så får jag bestämma mig i morgon bitti. Men det kommer sluta med att jag åker dit iaf. Fitta.
Det värsta är att pappa kommer lacka, även om han säger gör som du vill, så vet jag att blir besviken och det är fan det värsta. Eftersom jag ändå inte fååååår träna på ikvällen så kanske det är bra om jag gör av med lite fett på morgonen. Arhhg.. vad cp detta blev. Jag får väl gå i alla fall då. Det hjälpte med att skriva ner alla nack -och fördelar. Det hjälpte mig att fatta ett beslut. Fast än jag fortfarande kommer att vela när jag går och lägger mig så vet jag ändå hur det kommer sluta. Natttiiiii

14/5, inlägg 3

Tjena mors!

Kom hem från Innebandymatchen för en kanske.. halvtimma sen. Det var skönt att spela innebandy igen. Fast det gick sjukt jävla dåligt. Alla tappade onödigt mycket bollar. Men vi hade kul! Det är det viktigaste. Love ya, Storvreta. Vi vann i alla fall. Med 2-1. Vet inte, ja. Kändes mer som än förlust. Shit the same. Det kommer nya dagar och nya matcher.

Eftersom jag fick spela hela matchen så har jag träningsförbud imorgon. Vilket jag lackar lite på. Eftersom det känns så jävla bra nu när jag har kommit igång med fysen, och det går bra. Därför känns det dåligt att behöva avbryta det såhär. Men visst, fine. Jag får väl vänta till på torsdag med hårdträning again.
Becca och jag ska iaf dit och av oss träningsvärken, vi kommer ha imorgon. Kommer bli nice. Jag gillar den, tjejen. Nu på sistone har vi kommit varandra närmare känns det som. Det är kul, och tjejen är skön.

Det var trevligt att träffa mewita och sabina idag också. Mina änglar. Love you, babes. Jag älskar ganska mycket.

Idag när jag och maggan satt och skrev vårat sahällsarbete, och vi kom in på analysen, så slog det oss. Det som jag skrivit tidigare i bloggen. Vi hade ingen åstikt. Vi tyckte ingenting om Hamas. Jäla skit.

Känns bra nu när sommaren är på god väg. Man känner att luften är varm, och blommorna blommar. Man kan ju nästan börja cykla utan vantar. Ja, jag gör fortfarande det. Jag har lätt för att bli kall om händerna. Dålig blodcirkulation, typ. Så jag kör fortfarande med vantar. Vilket är utomordentligt skönt.
Nu ska jag göra ett slappt inlägg negativt. Jag ska skriva vad jag hatar.

Jag hatar Ormar.
Jag hatar konflikter.
Jag hatar ångest och stress.
Jag hatar avundsjuka(när jag är det och när andra är det).
Jag hatar att inte ha pengar.
Jag hatar när mina vänner är ledsna och jag inte kan göra något.
Jag hatar när folk lackar på mig.
Jag hatar när folk blir ledsna på mig för att jag slängt ur mig en fullkomligt idiotisk kommentar.
Jag hatar att jag inte litar på mig själv.
Jag hatar att vi ska göra en powerpoint redovisning, Var och en för sig.
Jag hatar att jag har en spärr på mig själv, som gör att jag inte kan få MVG.
Jag hatar Söndagar.

Bara för att göra det lite mer positivt, fixar jag till en Jag älskar-lista också.

Jag älskar när mina kompisar blir glada för mig.
Jag älskar att läsa bra böcker.
Jag älskar att sommaren står runt hörnet och väntar på mig.
Jag älskar att Malin H är en så entusiastisk tjej.
Jag älskar när jag mår bra.
Jag älskar känslan när man gjort klart ett skolarbete 2 dagar för tidigt.
Jag älskar min mamma.
Jag älskar pengar.
Jag älskar att fylla år.
Jag älskar när jag drar lyckade skämt och folk garvar.
Jag älskar att jag inte kan bli sur på riktigt.
Jag älskar Musik.

Nuså, har listona vägt upp varandra. Så inlägget blev inte så neggat iaf. Nu... måste jag hoppa in i duschen. För att sen kolla på tv, och läsa bok typ. Hoppas jag somnar tidigt ikväll. Undra om jag ska åka på Innebandyn imorgon eftersom jag är reeeelativt ont i ryggen (vääääldigt ont).

Hejdå, och Godnatt!

ett litet btw. Jag fick inget sommarjobb från komunen, men det gör inget eftersom jag har mitt på Bagport. HIHI!

fjortonde i femte tvåtusensju

Nu har jag datakunskap. Mycker skönare tangenter i datasalarna än i bibblan.
Jag har även fått svar från min Idrottspsykologi lärare. VG+ och VG+. Jag är nöjd. Även om många andra fick MVG så är jag nöjd. Jag tror jag har någon spärr på mig själv, som gör att jag inte kan få det. Men det är lungt. Jag klarar mig.
Magda och jag hann ganska långt på lektionen. vi gjorde halva anlysen. Så har vi delat upp källkritiken. Jag ska källkritcera en blogg, magda ska källkritisera Magnus Norells egna hemsida. För er som inte vet vem det är, så är det en terroristexpert på försvarets forskningsinstitut. Haha! Tvivlar på att det är många av mina läsare som vet/visste vem det var.

Nu slutar vi, och jag ska till allians hallen. tjarrå!

14 i 5, at school

Schabba! Sitter här på min 3 timmar långa håltimme. Skönt. Magda drog för en 20 min sedan. Hon skulle ha engelska. Eftersom min lärare har muntliga nationella med nåra st har inte jag engelska på hela denna veckan. Niiize. Vi har kommit ganska långt, tycker jag. Nu har vi bara Analysen och Källkritiken kvar. Vilket är det viktigaste. Så det får vi jobba hårt på. Jaja.

Match ikväll do. Wehei. Vi (eller dom, eftersom jag är reserv och antagligen inte kommer få spela så mycket) ska möta mina bästisar, Mewita och Sabina. Mewita har precis gått från oss till Nyby, våran moderklubb. Och Sabina har spelar där hela tiden. Ska bli trevligt. Och eftersom Magda och jag blir klara med båda perpektiven idag så behöver inte jag känna mig stressad för att plugga ikväll.

Det ryktas om fiskpinnar idag. Om en sisådär 30 min ska jag äta. Jag är faktiskt hunrig.

Jag känner att jag inte har något vettigt att skriver. Så nu ska jag ta mig i kragen och göra något annat.
Kanske hörs ikväll.. annars slänger jag nog in ett inlägg morgon innan fysen. Tjao!

13 i femte

Nu är jag tillbaka i min underbart sköna datastol. Okej. Normal inledning. Shit the same.
Jag är tillbaka från en sju helvetes träning. Men det gick bra för mig. Jag sänkte min tid med hela 1 minut sen i torsdags. Kan bero på 3 olika saker, eller alla 3 tillsammans.
Ett.   Jag hade musik i öronen. Blir mycket lättare att springa då. Man tänker inte på hur jobbigt det egentligen är.
Två.  I torsdags hade jag träningsvärk, och sprang jävligt tungt.
Tre.   Jag hade redan tränat 1,5 timme innan jag kom till fysen.
Men jag skiter i det. För jag är nöjd i alla fall. Jag tjatade även till mig en "reservplats" till morgondagens match. Egentligen är det vårat D3 lag som ska spela. Men de hade plockat in några från D2 laget också. Eftersom vi ska spela mot min moderklubb, som jag klev ifrån förra säsongen, så vill jag gärna vara med. Så jag tjötade lite och jag fick en reservplats. *weeei* All heder åt Nyby. Thanks, Bollö!

Imöra ska jag jobba hårt. Först har vi Idrottspsykologi 1-1,5 timme. Sen har jag 3 timmar håltimme/lunch. Då ska jag och maggan arbeta lite med vårat Hamas-arbete. Sedan är det Samhällskunskap då vi ska fortsätta med vårat Hamas-arbete. Sedan vankas datakunskap. Då vi ska fortsätta med Powerpoint övningar och kanske börja på våran presentation. Jag vill ej. 8-| Sen skiter jag i Historian och åker till Allianshallen istället. Såååå mycket roligare.

Jag har börjat läsa en ny bok, bara så här btw. Jag tror den heter "Simmar-Emma". Den handlar om Emma Igelström och hennes kamp mot bulimin. Hoppas den är bra.
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i den. Godnatt!!

trettonde maj


image22  image23  image24  image25



Idag fyller en mycket bra tjej år. Hennes namn är Sabina Elisabeth Nilsson. Hon har en lillebror som heter Simon. Hon är en bra lyssnare. Hon blir inspirerad av Nicole Richie. Hon är/var dålig på att spara pengar. Hon gillar att shoppa. Hon är rädd för råttor. Hon gillar både fest och mys. Hon kan lacka. Hon gillar F&S. Och hon fyller år idag.
Grattis på födelsedagen. Happy birthday. Cumpleaños feliz. Love ya.

Nu kan jag berätta vad jag köpte till henne. När vi var på stan för x antal veckor sedan var vi inne på Gina. Hon provade en såndär tunika/klänning för 129:-. En rosa. Jag tyckte den var jättefin på henne, men hon köpte den inte. Så jag gjorde det istället. Åt henne. Sen så köpte jag två ramar. Så skrev jag ut två bilder på oss, på fotopapper. De två första bilderna där ovan var det. Hon blev glad, och jag blev glad för att hon var glad.
Gårdagens spenderades med dagens födelsedagbarn. Vi gick på stan, hon köpte kläder, jag var hennes "bitch". Vi köpte mat och tog med oss hem. Vi kollade på film. "Hata göteborg", som var himla konstig. Inte alls som jag hade tänkt mig. Men den var rolig. Och step up, som jag redan hade sett. Men sabina ville se den, och eftersom jag gillarn' starkt så hade inte jag något emot det. Men mitt i filmen, tröttande vi på att titta på film. Så vi snabbspolade till slut scenen. Kollade på den. Sabban åkte hem, jag fixade klart tavlorna. Och begav mig hem till henne. Vi kollade på ESC. Som, från och med nu, suger kuk. För jävla dålig. Världens sämsta låt som vann. Alla öststater röstade på varandra. Jag menar inte att Sverige skulle ha vunnit, men dom var iaf med på MIN topp-tio lista. Idioter. Fyfan. Ajjjjaaaaa... Shit the same.

Idag har jag tittar på john tucker. Som är skit, skit, skit bra. Jag gillar den. Asbra om man vill bli på Asbra humör. hehe. Jag har även dragit ihop en sida om de folk är "för" Hamas. Jag menar, inga är ju för en "terrororganisation", men de som är villiga att ge dem en chans, och de som är villiga att hjälpa dem. Blev inte ens en sida tror jag. Vi får jobba vidare imorgon. Jag och Maggan. Har även laddat hem lita nya filmer b.la. Epicmovie, Hipp Hipp Hora(jag vet, men jag gillar den iaf), När mörkret faller(ska vara riktigt jävla bra), Music and lyrics, och Little miss sunshine. Då har jag något att titta på under våra lediga dagar, torsd. och fred. Då jag egentligen måste plugga. Men aja.

Om en sisådär 2 timmar drar våran tredje fysträning igång. Idag ska jag vara lite smart och plocka med mig mjusick. Eftersom jag kommer bland de sista när vi springer spåret, och då springer jävligt sakta. Så får man något annat att tänka på när man har musik.

Imorse försökte pappa med att lägga in en annons på blocket, för en varmvattenberedare. Efter mycket om och men kom den in. Klockan 15.37. Ringde en snubbe vid 16.20 och 16.31 var den såld. Visserligen för 200 kr mindre än vad annons-priset var. Men ändå. Min pappa är grym.

Nu ska jag lämna blogg och göra något annat.
Längtar till på torsdag då kommer nästa Heroes avsnitt ut.
Längtar till den 25 maj, för då ska jag på utbildning.
Längtar till den 13 juni, för då åker mamma och jag till mormor i Spanien.
Längtar till den 7 juni för då får jag sommarlov på riktigt.
Längtar till när jag gjort klart alla mina uppsatser och prov. Då får den där berfriande känslan i hela kroppen. Och man behöver inte oroa sig för något mer sånt där på hela 2 månader.
Längtar till när träningen är över och man känner sig jävligt duktig, och man vet att det är hela 48 timmar till nästa träning.

11/5

Jag hittade på det där inlägget jag berättade om. Som jag skrev i igår men inte pudblicerades. Jag är verkligen sjukt dålig på att vara anti-klanti(g). Det var ett roligt ord. Anti-klanti.
Nåja, bara så ni ver så har jag publicerat det. Om ni ville läsa. Jag varnar er/dig bara. Det står ungefär samma sak i inlägg 10 maj som i det första 11 maj. Såg även att dom hamnade i fel ordning. Men det får ni lösa själva, så svårt kan det inte vara. För jag fattar inte(om det ens går?) hur man switchar plats.

Goodbye, igen....

tionde maj

Tiden går bra fort. Upptäckte precis att det är den 10 maj idag, om tre dagar fyller en kär vän till mig år.
Jag känner att fingrarna inte hänger med mina tankar så jag stannar här och återvänder imorgon istället. Kanske slänger in något från skolan. Har nämligen 3 timmar lunch. Nize. Då ska jag försöka få lite gjort på samhällsarbetet, spanskaarbetet och engelskaarbetet. Wiiiho.

Have a really good night.

Jag ångrade mig lite. Jag kan skriva lite till. Imorgon efter skolan ska jag åka ner på stan och köpa födelsedagspresent till Sabina. Men jag kan inte säga vad, risken finns att du läser detta. Maha. Efter det ska jag åka till farmor och farfar och käka middag.

pappa: Hänger du med till farmor och farfar och käkar middag på fredag?
malin: neeee.. jag tror inte det.
pappa: jo! kom igen...
malin: neej..
pappa: men jag kan fråga vad det blir för mat?
malin: aa gör det, men räkna inte med mig.

Dagen efter.
pappa: Du hänger med imorgon va?
malin: vad blev det för mat?
pappa: jag vet inte
malin: du skulle ju fråga det.
pappa: ja, men dom visste inte själva.
malin: okej.
pappa: men hon frågade om du skulle hänga med. Så jag sa att du skulle göra det.

pfft, lier. Nu är han skyldig mig en gentjänst.. Inte för att han inte gör saker för mig varje dag, men ändå.

Jag ska bara dit och käka, sen ska jag hem. När jag kommer hem(antagligen med en chips påse, sour cream n' onion eller holiday) ska jag titta på lite heroes avsnitt och filmer jag laddat hem. Såg precis att avsnitt 19,20 och 21 hade kommit ut så dom laddas ner nu. Sen blev jag tipsad om filmen raise your voice, den är redan på datorn. Jag tog även lite filmer jag sett redan ex. The Holiday med Jude Law, John Tucker must die med Jesse(trädgårdsmästarn i DP) och Dirty Dancing 2. Magda tipsade även om Green Street Hooligans. Eller hur det nu stavas.

Nej(!), nuuuu.. ska jag gå emot duschen. Blåsa håret lite lite. Fundilurar på att ha lockigt hår imorgon. Kastar in en kjut bild på mitt tok-lockiga hår. Godnatt och sovgott!

image20
Vilka jävla mirakel en plattång kan göra, va?

elfte i 5te

Jag måste varit knäpp när jag skrev inlägget "sjätte maj". Rubriken ska självklart vara nionde maj. Har ingen aning om vad jag fick sjätte maj ifrån.

Dagen slutade som jag sa. Åkte ner på stan, köpte present, åkte till farmor och farfar, käka mat, åkte hem såg heroes, såg "raise your voice". Och nu sitter jag här, och skriver ett jävla blogg-inlägg. De andra girlsen är och festar i funbo och de tredje vet jag inte. De(den) första sitter ju här.

Jag har tänkt på en sak. Och med den saken har jag kommit fram till att jag inte litar på mig själv. Inte ett dugg.
För det första så har jag inga åsikter om någonting. Eller jo, jag tycker att jordgubbsyougurt är gott och sånna saker. Men jag har inga åsikter om viktiga saker. Saker som faktiskt betyder något. I samhällskunskapen när vi ska ha diskussion kan inte jag diskutera eftersom jag inte tycker någonting. Jag förstår hur folk resonerar, jag tycker att det finns både fördelar och nackdelar med saker. Jag vill vara stark. Jag vill kunna ha åsikter. Jag vill kunna framföra mina åsikter på ett bra sätt, och gärna utan att bli kallad bitch etc.
Det andra är att jag inte alltid litar på att jag har sett eller hört rätt. Ett till t.ex. när jag ringde till Bagport. Jag skulle fråga vilket datum, och tid, jag skulle komma på utbildning. Jag tyckte att jag hörde 25/5 kl 13:00. Men båda två pratade och eftersom 25 är en fredag mejkar det inte sense. Eller det kanske gör det.
Jag blir så trött på mig själv. Jag är en svag person när det gäller sånt. Det är en utav anledningarna till att jag inte gillar att festa och umgås med/träffa nytt folk. Jag litar inte på mig själv.  Det känns som att jag kan få en knäpp i huvet så gör jag saker jag egentligen inte borde göra. Då menar jag inte har sex med fel person, eller strular runt, eller smäller till någon. Jag kan slänga ur mig saker som gör skada på mig själv. Personen jag sagt det till har fått sitt första intryck och jag är cp för alltid. Det har hänt förut, så varför kan det inte hända igen?
Jag vet vad problemet är, men jag gör fortfarande ingenting åt det. Men samtidigt frågar jag mig vad jag kan göra? Vad fan är lösningen?

Idag när jag kom hem från farmor&farfar checkade jag in tankafett och där fanns filmen vi har planerat att se på bio, filmen som jag, bara för någa dagar sedan, sökt efter utan resultat. Hata Göteborg! Självklart ladda jag hem den. Och nu finns den här på mig egna lilla dator. Jag undrar om jag ska kolla på den, john tucker eller ännu ett avsnitt av heroes. Dagens i-landsproblem? Neeee.. Det får jag lösa själv.


Nu ska jag reeeeda lite bloggar, kanske börja leta lite hemsidor till samhällskunskapen. Well, well.. I'll have to do this on my own. Goodbye, my lovely reada'! Who ever you happens 2 be.

11 maj

Nu har det blivit sådär igen. Att jag inte har skrivit på en dag och jag hamnar en dag efter. Plöh.
Men igår när jag kom hem från träningen kastade jag in ett litet inlägg. Men datorn hakade upp sig. Så jag klickade på lite alla möjliga knappar(bland annat stäng-X). Så när den fixade till sig så försvann inlägget och jag hade ingen ork till att göra ett nytt.

Nåja, gårdagen. Började med en skön sovmorgon och ett avsnitt av heroes. Jag kollade på hela 6 avsnitt i onsdags så jag är i fatt. Just i skrivande stund är jag på nummer 19. Åter till dagen. Efter det begav jag mig till skolan. Jag gick! Som jag gör alla andra torsdagar också. Men det är sjukt jobbigt att gå, Speciellt med en tung träningsväska på axeln. Jag tog  mig i alla fall till skolan, och svenska tog på schemat. Där vi skulle se fortsättningen på Will Hunting, som för övrigt är en mycket bra film.
Efter det löpte dagen på, med en träningsvärk som var 10 ggr värre än onsdagens(fast jag inte ens hade tränat). Sist på schemat stog det Lagidrott. Det var jääääävligt jobbigt att spela med träningsvärk och gå fullt. fyfan! Jag suger. Jag blev även knäad i huvet, så efteråt var jag lite mör. Men det var bara hem och ladda om. Jag hade 1,5 timmes fys 3 timmar senare. Så jag for hem käkade 2 pankisar, kollade på 2 heroes avsnitt och drog till skogsvallen.  Jag måste säga att det gick inte lätt att springa igår inte. Det var tungt. Men, men.. man gör väl så gott man kan.
Jag åkte hem och jag kände mig nöjd. Nöjd över att jag faktiskt tagit mig igenom spåret utan att gååå.
Väl hemma satt jag lite vid datorn, laddade hem 3 nya avsnitt av heroes, green street hooligans, fortsatte ladda hem the holiday och john tucket. Dirty Dancing blev klar. Sen gick jag och la mig. Utan att ha tittat på ett avsnitt av Heroes. Men jag sov så jääääävla gott. Mmmmh. Slog även en signal till Mewe. miss you <3

Jaja, idag hade jag nationellt prov i matte, del I. Gick fint tror jag. eller jag ska ju som sagt inte utala mig. Jag återkommer med resultat. Efter provet väntade samhällskunskap. Magda och jag skrev färdigt våran "inledning" till Hamas arbetet. Vi ligger lite efter och jag känner att jag har mycket att göra i helgen. Men jag ska ju ha en hemma helg i helgen. Så jag kommer nog ha plenty of time över till samhällskunskap. Och engelska för den delen. Jag har inte ens börjat. Men nästa vecka kommer jag ha mycket håltimmar och låååånga håltimmar så då kommer jag nog kunna göra ganska mycket.

Och nu sitter jag här. Åt lunch för 1,5 timme sen, men jag är hungrig. Spanskan börjar om  40 minuter. Jag har nästan gjort klart spanskan. Jag har den svåraste saken kvar. Reseberättelsen i preteritum och/eller imperfekt. Mamma mia, hjälp mig någon?
Eftert spanskan ska jag cykla ner på stan med magda. Hon ska träffa sina vänner, jag ska köpa present till Sabina, som fyller år på söndag. Vad ska jag köpa, kan jag inte säga. Om hon nu skulle få för sig att lösa bloggen. Pfft. sucker! Sen ska jag cykla hem till farmor och farfar för att äta mat med dem och mamma och pappa. Trevligt. När jag kommer hem från dem ska jag köpa med en chips påse, åka hem och kolla på film och heroes. Miiiiii likelike.

Nu orkar jag inte skriva något mer. Jag har inget mer att skriva heller. Så jag avslutar här och återkommer ikväll... eller nåt. Jag ska väl antingen sätta igång med samhällsarbetet eller bara surfa lite för min egen skull. Hejdå!


sjätte maj

Jag har inte sktivit sen i måndags. Jag kan inte påstå att jag har varit väldigt upptagen, eller att jag inte haft tillgång till internet, för det har jag inte varit och det har jag haft. Jag har bara... inte skrivit.
Gårdagen började med Nationella prov i Matte A, del II. Jag ska inte utala mig angående matteprov. Det är egentligen fullkomligt omöjligt. Man kan inte lita på sig själv till 100%. Din hjärna kan lura dig till att skriva en 4 istället för en 5, och hela talet är förstört. Du får 0 poäng. Men jag kan ge er en vink. Det kändes bra, men det har det även gjort på de prov då jag fått ett mindre bra resultat också, så så mycket säger det ju inte. Vi hade även Svenska där vi till vår stora lycka skulle titta på film, Will Hunting! Helt okej film.
Sedan drama och sista men absolut inte minst. Gympa och Badminton. Jag suger på badminton. Jag är verkligen riktigt dålig. Jag.. säger inte mer ändå.
Senare på kvällskvisten, efter att jag varit hemma och käkat och kollat på ett halvt avsnitt av Heroes, stog vi, jag och mitt älskade storvreta, inför den fruktade fysen. Började med lite lätt uppvärmning. Jogging i ca. 10 min. Sedan sprang vi spåret 2,5. Jag antar att jag sprang på en sisodär 15 minuter kanske. Om man jämför med mina 16 min på Cooper(3,2) så har jag underpresterat. Men jag känner att det är tillåtet när man inte tränat på två veckor. Och innan dess haft några strö träningar här och var på 6-4 veckor. Efter det blev det streching och 45-30 min stryka. Kändes bra faktiskt, eller bättre än förväntat. Det var min gårdag, kände inte lusten efter att få skriva ett inlägg, så då gjorde jag inte det heller.

Denna dag, Onnnnssssdagen, bjöd inte på så många överaskningar. Sovmorgon, började halv 10. Matte, långlunch. Datakunskap. Jag fick VG på data provet. 78/91. Kändes coolt. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Men jag blev lite irriterad när jag insåg att jag hade tappat poäng på en sak som jag tagit bort, för att det skulle se snyggare ut. Jag tappade även 8(!) jävla poäng på att jag hade skrivit uträkningen på sida av, skrivit in svaret i luckan och sen tagit bort uträkningen. Cp i huvet. Nåja, jag får väl göra en jätte, jätte, jätte bra PowerPoint redovisning så kanske, kanske, kanske jag har en liten, liten, liten chans på MVG. Efter det var det Samhällskunskap. Och Magda och jag ändrade oss igen, eller det var läraren som fick oss att ändra område. Det blev Hamas. Känns lite lättare. Slutade tjugo i 3. Var hemma fem i 3. Jag skulle ringa till Bagport och fråga lite saker, och jag ringer feeeeeel. Och det blev dagens pinsammaste händelse. Nåja, jag hamnade rätt till slut och jag fick svar på sakerna jag skulle fråga om så.. Big deal.
Och nu har jag tittat på 5 avsnitt av heroes. Tittade på ett imorse också. Så det blir 6 för dagen. Jag har hittat några Heroes-mates i klassen, malin och jocke. Dom ligger en bit före mig så jag ska jobba ihårt för att komma ikapp. Nu är jag på 16. Kanske kan kolla på det imorgon bitti. Eller nu ikväll. Vi får väl se hur det blir.

Tv:n står här brevid med Kanal 5 på rutan. De sänder Grey's Anatomy. Som brukar vara ett utav mina favorit program. Men jag känner inte samma sug längre. Och skulle jag få tillbaka det så kan jag alltid ladda hem dom.

Nu ska jag väl antingen kolla på ett till avsnitt av heroes, kolla på grey's eller driva om kring på nätet. C'ya!

btw, så har jag inte så mycket träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha.

siete de mayo

Morgonen började lite segt, precis som alla andra måndagar. Jag tog mig iaf upp, kände mig lite stressad när jag var tvungen att åka om 25 min, jag hade inte ätit frulla och jag hade saker att göra innan jag skulle äta frukost. Men jag slängde i mig frukosten, och jag var redo att åka 08.38. Absolut senast 08.40 skulle jag få åka! Har en regel för mig själv om att jag måste åka 20 min innan vi börjar annars kommer jag försent(även om den inte stämmer så har jag den). Jag hade satt på mig jackan, kepsen, lurarna, skorna, halsduken, vantarna, och jag hade med mig matte grejerna. Men så kommer jag ut... SPÖREGN! Det blev så att jag kutade upp för trapporna, klivier in i förrådet och river ner alla regnkläder(kändes som att klockan var 08:45 då). Jag hittade mina gamla regnbyxor. Sätter på mig dom, för små!!! Hjälp, kollar mot hatthyllan hittar min pappas(!) regnbyxor. Drar på mig dom, ser ut som en clown. Men vad fan gör det. Jag kommer i alla fall väg till skolan. Och i tid! Weho. När jag kommer fram och fått av mig alla kläder är klockan 08:55. 09:00 börjar vi så vi hinner snacka lite skit först.  Klockan närmare sig nio, och läraren som brukar vara där 07:30(överdrift) har inte kommit än. En kille i gruppen, tittar på slingan.
"Är det 7de idag?"
"Ja."
"...Men vafan! Då har vi ingen lektion!"
Och så var fallet. Han var borta. Och vi hade sovmorgon till 10:30, javisst. Idioti! Plöh. Då hade jag inte behövt skynda mig så mycket. Och jag hade även kunnat sova längre. Men den lediga timmen bedrevs med förberedelse inför prov. Nattis och jag skulle ju ha våra muntliga nationella idag så, vi satt och snackade engelska. Vi pratade om olika dilemman. Helena(Hakan) hade redan gjort det så hon sponsrade med lite dilemman från provet.
Vi går direkt till det. Matten var ändå inte intressant. Vi skiter i själva provet också. Går direkt på betyget. Och...








... Det blev ett MVG- och jag är så fucking jävla nöjd. Kändes inte som att det gick så bra. Men det gjorde det. Wööölölölölö! Det har jag levt på idag. Wiho. Resten av dagen gick åt till att vela fram och tillbaka om magda och jag skulle göra ett arbete tillsammans eller enskillt. Och när vi väl bestämde att vi skulle göra det tillsammans, så visste vi inte vad vi skulle göra om. Vi bestämde oss tillslut för Israel-Palestina konflikten. Vi ska skriva en liten kort, bakrund på det. Sedan ska vi se problemet från två perspektiv. I det här fallet om det är en konflikt utan lösning, eller med lösning. Sen ska vi analysera problemet, skriva våra egna åsikter. Och sist men inte minst ska vi ha källkritik. Och vad det är, det vet jag inte än. Jag har en liten aning. Men jag är inte helt sure. Sedan var det data, kom igång med powerpoint, ganska coolt program tycker jag. Och sist och minst hade vi en ganska värdelös historia lektion. Men vi fick provet flyttat så sådär jätte värdelös var den ändå inte. Sen cyklade jag hem. Och nu sitter jag är, funtar på att tanka ner någon bra film, eller ett till avsnitt av heroes. Får se hur det blir. Höres!

Kände för att lägga in en(eller två) bild(er) också. :)


image18   image19
Den är från förra sommaren. Jag är                            My Computor, My Love!
precis hemkommen från Spanien,
eller så är den tagen precis innan jag
 åker. Dun't know. Men jag gillar färgen
man har i fejan. Lite brunare än nu iaf.
Sen så sa sabina att hon gillade håret,
så när hon sa det, la jag märketill det.
Och nu tycker jag också att det är fint.

6de maj, 21:23

Tjänare, tjänare!
Dagens har spenderats *trummvirvel*... framför datorn. Ovanligt? neee.. inte om jag får säga det själv.
Jag har tittat på en sisådär 3-4 avsnitt av Heroes, fixat till bloggen, ätit mat, lekt med datorn allmänt, tankat ner step up, kollatstep up. Som är fullkomligt jävla cp underbar. Jag älskar dansfilmer. Denna måste vara en utav de bästa jag har sett. Kan också vara för att den otroligt jävla cp snygge(och dansande!) Channing Tatum är med.   Men nu efter att jag laddat ner är min datorn jääävligt trög. Nästan så att jag ångrar det. Om den fortsätter vara trög, så ångrar jag det verkligen. Dessutom kommer min far lacka.

Nåja, nog om detta. Helgen. Ja, helgen. Fredagen har jag redan berättat om så jag kliver direkt in på lördagen. Efter att jag skivet inlägget. Hörde jag av mig till Sabina. Hon skulle få gäster, och hon skulle ringa mig vid 4. Och det gjorde hon. Men innan klockan han slå fyra hann jag titta på x antal avsnitt av heroes.
Sedan slog klockan 4. Då ringde hon, jag duschade gjorde mig i ordning, stack till ica, köpte läsk och födelsedagskort, sedan raka vägen hem till Sabina, där man roffade åt sig lite fika. "mums!" Gotttttt....
Hängde där ett tag, for sedan hem och åt. På vägen hem från sabina, har jag/vi nerförsbacke. Sabina får ett cp-ryck och börja cykla asfort, jag vill inte vara sämre så jag hänger på. När vi är precis i slutet av backen(500 meter från mitt hus) så ringer min pappa, och jag kommer på att jag ahr glömt läsken hos sabina. Och den skulle vi ha till maten hemma. Så trött som vi är tvingar jag både sabina och mig själv att cykla tillbaka hem till henne för att hämta den. Jag tvingade till och med sabina att springa upp och hämta den [(6)]. Jag kan säga att det gick inte lite fort hem, som det gick första gången vi cykla. Iallafall, hemma bjöds det på tacos. Jag tog en "pannkaka". Sedan hängde vi är, med våran trogna vän. Vi fick reda på att matilda skulle vara ensam hemma ikväll, så vi drog det. Sabina och jag, med våra cykla. Och lite dricka. Vi skulle köra igång med ölspelet men det tog ett tag, så rebecka hann komma. Men det gjorde absolut ingenting, hon hängde på lite. Vi tröttande. Det var inte alls lika taggat som på valborg men vad gjorde det. Jag hade trevligt iaf. Det har jag alltid när jag är med er. Sedan åkte jag hem och la mig i min otroligt underbart sköna säng, eller inte. Jag har vaknat 3-4 dagar i rad nu, med rygg och nack ont.
"Du har för många kuddar", säger mamma. Jag sover med 2 vanliga och en rund. Ska man sova utan kuddar eller? Då får man ju ännu ondare.

Du, du, du... Jag saknar dig. Vart har du tagit vägen? Du har förändrats, som fan. Jag saknar det gamla du. Du har blivit konstig. Egoistisk. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag försöker verkligen vara godhjärtad. Men jag är falsk, så falsk. Egentligen så förtjänar jag inte dig, men jag tänker så att du förtjänar egentligen inte mig heller så det jämt ut sig. "...malin, min malin..." Förut var det jag, nu är det hon. Du kanske inte tänker på det, men jag göre. Jag saknar det verkligen. Förra sommaren. Jag hade kul. Jag hade verkligen det, tack vare dig. Det är som om jag försöker hålla mig kvar, sliter och river, men du bara ruskar av mig. Och alla andra. Det är som om du inte vill ha oss längre, som om du har hittat nya oss. Så känns det i alla fall för mig, och jag tänker inte låtsas som att jag inte bryr mig, som att jag inte blir ledsen. För det blir jag. Jag hatar dig inte så mycket som det låter tror jag. Men jag kan bli så förbannat irriterad på ditt beetende. Och du ser inte ens att du har gjort fel. Du verkar inte ens fatta att det du gör inte är okej, att det du säger är korkat. Hjälp mig, hur ska jag ta mig ur denna knipa? Nu är det jag som är osäker, nu är det jag som inte vet hur jag vill ha det. Men jag ska försöka hålla i, tills det försvinner för ett tag. Jag ångrar allt samtidigt som jag ser hur dålig du är, samtidigt som jag tycker så hilma synd om mig. Egentligen skulle jag vilja att du sa samma sak om mig, så att jag inte skulle känna mig så falsk. Jag är falsk. Så jävla fucking cp falsk.

På tisdag är det första av två nationella prov i matte. Jag hoppas så innerligt att jag klarar mig! Men jag menar, jag har fått G på alla prov. Till och med VG på det sista(Jag är/var så jävla nöjd över det!) så rent logiskt så borde jag väl klara mig. Jag har räknat ett par tal på två gamla nationella prov, dom gick okej för min del. Jag fick i alla fall rätt svar(tror jag), men det är uträkningarna som oroar mig. Jag är fortfarande nere på åk 6 nivå med mina uträkningar. Jag skulle kunna få ut svaret, men uträkningen är för lätt, typ.. eller jag vet inte. Jag hoppas i alla fall att jag klarar mig. Då har jag inge mer matte på heeeeela ettan. Och på tal om att inte ha något ** på hela ettan. Så är det samma sak med engelskan. Imorgon har jag ju muntligt nationellt i engelska. Efter det har jag inge mer engelska på 2 veckor(ska göra ett arbete hemma) sen så träffas vi en gång, och har en muntlig redovisning sen har vi inge mer engelska heller! Wiho.
Det slog mig precis att om vi inte har någon mer engelska och matte på hela ettan har jag 3 timmars lunch på måndagar, sovmorgon till halv 1 på onsdagar och 3 timmars lunch på fredagar. Fyfan vad skönt säger jag bara! Jag MÅSTE(VILL, VILL, VILL) klara matte provet. Jag menar, jag har aldrig fått IG på ett matte prov förut. Varför skulle jag få det nu? Nu ljög jag,  jag har fått det en gång och då missade jag med 1 poäng, så det känns inte riktigt som att det räknas. Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig i sängen, kolla på tv, be till gud, och somna.

Btw, så har jag hört och sett att det inte blir nå vidare bra väder i veckan. Gör ingenting för min del. Eller jo!, jag ångar mig, det gör det visste. Jag har ju träningar, utomhus(!) då kanske det inte är så kul och köra fys i regn. Äh, skit samma. Jag klarar mig. Den här veckan ska jag inte har ångest för någonting jag ska bara gå dit(vart det nu är är, skola eller träning) och köra mitt race, sedan ska jag bara gå därifrån med huvudet högt.
Jag upptäckte precis att jag suttit här och skrivit i typ 40 minuter. Så jag måste nog gå nu. Måste låta datorn vila lite, även jag måste få lite sömn i mig. Det var väldigt skönt att skriva av sig lite. Tack för att ni lyssnar och läser!
God natt, hoppas ni mår bra.

6 i 5(2 dagar kvar till nationella i matte)

image17


Jag låtsas vara långben. Personligen tycker jag att den är ganska cool. Den är tagen i somras, i min sommarstuga. Jag var där med två av mina bästa vänner, Sabina och Mewita. Det var i mitten av sommaren. Så vi var ganska brun brända, men det var fortfarande kallt i vattnet. Jag tycker att jag ser det på bilden också, fast den är svart vit. Just då var det så himla, jätte skönt att komma bort ifrån den här staden. Ibland gillar man den, ibland hatar man den. Jag vet iaf att jag ska flytta härifrån någon gång. Ni vet ju var jag vill, men ödet kanske inte vill detsamma.

En av min bror kompisar har brytit foten. Han jobbar som någonting på K, kommer inte ihåg vad det heter. Men han håller iaf på med spelkort och poker. Han är nog någon sorts dealer. Han bröt i alla fall foten på jobbet. Konstigt tyckte vi i familjen, när min bror berättade det.

"Vad tror ni hände?"
"Han trampa väl fel eller nåt..."
"Han fick en snusautomat på den."

Lite otippat om jag får säga det själv.

Jag har föresten börjat titta på Heroes. Första gången jag skulle börja titta på den, så slog jag på programmet tittade i 5 minuter(inte ens det), slog sedan av. "Värdelös serie". Men den här gången tittade jag 10 minuter. Och jag fastnade. Helt okej, lite äckligt kanske. Men helt okej.

Jag har även gjort om min blogg-design. Eller jag har förändrat lite små saker och färger. Nöjd.

Nu ska jag åter gå till Heroes. Hejs!


fifth maj

femte maj! Det slog mig precis att Sabinas lillebror Simon fyller 10 år idag. Två siffrigt och 3 år kvar till tonåren. Tänk vad tiden går fort. I vilket fall som helst, GRATTIS SIMPA!

Nåja, gårdagen var trevlig. Hos Emma var det jag, Malin, Magda, Helena, Amanda och Emma förstås. Vi åt god pasta sallad, med varmna baugetter. Mmmm. Till efterrätt blev det jordgubbar, kladdkapa och glass. Det var lika gott det. Vi kikade lite på talang 07 och lackade på "akrobat-linda". Rolig talang, ingen utstrålning, ingen underhållning. Ta med dansarn' istället.
Men på tal om underhållare och utstrålning så var ju Johan Stål relativt skönt. Han är btw instruktör på F&S i uppsala. kyl.
Sedan blev det lite strul med skjutsen hem, men det fixade sig tillslut. Förlåt för att jag blev arg mamma, det hade ju faktiskt en naturlig förklaring. Vilket de flesta saker har.
Idag har jag inget speciellt planerat. Sabina snackade om någkn grillning, inte säkert att jag delat i just grillningen kanske bara i sällskapet. Nåja, hoppas kvällen har något gott att bjuda på.

Herrrååååå

cuatro de mayo

Grattis machenon.blogg.se på 1 månads dagen! Wiho. Kul kul.
Sitter här i en utav datasalarna på Celsiusskolan och har spanska. Vi ska skriva om vårat land. Mitt land är Spanien. Så ska egentligen jobba med det, men jag orkar inte.

Jag har tänkt på en sak. Jag skriver mycket konstigare och sämre inlägg när jag skriver ifrån skolan. helt sickt.

Idag har jag iaf lärt min lärare en ny regel då det gäller de/dem, jag har valt att arbeta med nationella prov frågan i samhällskunskapen. Vi ska göra ett till(!) arbete där. Precis när vi har avslutat vårat EU arbete så sätter vi gång med ett nytt, give me some rest please(sorry för engelskan, ni fattar drillen)!
På tal om engeksla så har jag fått tillbaka mina två skriftliga delar, från nationella. Klart VG på läs- och hörförståelsen, G+ på uppsatsen. Helt ok. Kunde ha varit bättre på uppsatsen men eftersom jag inte är så vidare bra på att skriva uppsats när under press så ska jag inte klaga.
Vi fick även reda på när, hur och var vi skulle göra våra muntliga. Vi fick välja vilka vi skulle göra det med. Natalie och Jag :) På måndag, förberedelse klockan 11.45. Prov klockan 12.00. Hjäääälp! Nervioso.

På måndag fyller våran vän Emma Wiström år. Så hon har bjudit hem några tjejer i skolan, ikväll. Så det är där jag kommer att befinna mig. Så det dyker nog inte upp något inlägg under denna kväll. Kanske senare, mot midnatt.
Nu måste jag försöka jobba lite med Spanien. På återseende!

4de i 5te

Hallå, hallå! det här är X22.
Nej, det är det inte. Det är vanliga Malin. det var en utav mina favoritlåtar när jag va mindre faktiskt. Den dök upp igår när malin och jag hade ett litet mini-musik-quiz. Bör också tilläggas att låten var helt fel.
Idag så har jag + alla andra människor i landet som läst klart kursen Engelska A haft nationella prov. Det gick sådär. Vi hade fått gamla nationella prov i läxa, och dom gick lättare än förväntat. Så jag trodde inte de årets prov skulle vara så svåra. Vilket jag skulle ha gjort. De var svårare än jag trodde. Men det gick väl ok :p

Efter det var det lunch, sedan spanska. Efter det gick jag hem. Jag hade ingen Lag idrott så jag slutade klockan kvart över 1, skönt!
När jag kom hem satte jag mig lite vid datorn, som vanligt. Surfade. På våååågor.  Jag skulle faktiskt vilja lära mig surfa. Jag tycker det verka helt awesome, men eftersom jag är lite, lite vattenrädd. Och kan få lite panik sådär så är det nog egentligen inte någon grej för mig. Jag skulle också vilja åka till USA och/eller bo där ett år. Skulle vara hel nize. Jag skulle då bo på ett av de soliga ställena. Florida eller California. Det skulle vara skönt. Kunna gå på surf(!)-shorts året om. Slippa bli vinter vit och köpa det dyraste jackorn. pffft! Inte för att jag gör det, men det skulle bli skönt att träffa nytt folk också. Helt nytt. Man vet ingenting om någon, någon vet ingenting om mig. Du skulle kunna göra vad du vill. Härligt, härligt.
Här i denna stora håla Uppsala vet alla vet allt om alla, ryterna går som tågen. Varje dag får man höra något nytt och man slutar bli förvånad till slut. Som nu, ingenting ger mig "VAAAA!??!" reaktionen längre. 'Han har sex med henne, fast han är tillsammans med den andra tjejen. Och när den andra tjejen fick reda på det, slog hon henne, och nu har dom polis anmält varandra. Och henne ska plastikoperera sig för skadorna hon fick ifrån slagsmålet. Och vet du vem som ska operera henne?! Jo, flickans pappa. Som var knarkare förut. Han som har 5 olika barn med 8 olika tjejer. Och de barnen vet inte ens det.'
Detta är verkligen är stor jävla håla. fyfan, jag skulle vilja säga att jag hatar det. Men det gör jag inte. Jag skulle iaf vilja prova på något nytt. Jag har lite av min livs plan framför mig. Efter gymnasiet ska jag väl dega eller jobba ett år. Sen ska jag åka utomlands ett par månader, Spanien skulle sitta bra. Sedan kommer jag hem. Tar mig ner till gbg fort som fan för att plugga skiten ur mig. Där träffar jag även är über het göteborgare och vi betraktar oss som pojkvän och flickvän. Men efter ett par år där ska jag ta mig iväg till USA(DRÖÖÖÖM VIDARE, BABY). Där ska jag väl bo ett par år också. När flyttade dit, brokade jag och göteborgaren up, så jag är singel och livet leker. Efter ett par år där träffar jag en riktig man. Han är surfare. Och där tar storyn slut.  Typ. Jag stannar antagligen i USA då. Men det är ju bara spekulationer. Mitt liv kanske tar en sjuk vänding och jag hamnar på ett oljefartyg  på kaspiska havet. Eller som revolutionerande författarinna. Ja, alla har ju sina drömmar.
Jag visste faktiskt inte vad jag ville göra av mitt liv. Förrän vi började med Idrottspsykologi, i skolan. Intressant, men sjukt svårt.  Hoppas jag lär mig mer.

En sak måste jag säga bara, bilderna i föregående inlägg gick visst inte att klicka upp. Jag hade fel. Och jag har ingen aning hur man gör. Och jag har ingen aning hur ska jag fixa det. Så jag skiter i det.
Nuså är det slut skriver for now, men vi syns!

second de mayo

Tjenamors!
Idag har jag tre roliga saker att berätta. Det första är att jag är relativt jävla sjukt nöjd med min nya frilli. Jag hatar att gå till frisören och inte göra något med håret. Bara klippa samma gamla frilla. Då känns det ju inte som att det är någon mening med att gå dit. Så varje gång jag är där så försöker jag hitta på något nytt. Och idag blev det något väldigt personligt och det gillar jag. :) Lite bilder kommer här nedanför.

       
Klicka på bilderna så blir de större. Ledsen att det blev
cam-bilder men min diggen hade inga laddade battreier.

Den andra goda nyheten är att det gick relativt bra på Excel provet. Hoppas det gick lite bra som på wordprovet. Om det nu går(se föregående inlägg), haha.

Den tredje och största, och bästa saken är att vi fick MVG på vårat grupparbete på Samhällskunskapen. Kändes kanon bra! Det trodde vi faktiskt inte. Sista dagen innan inlämning satt vi och tänkte att vi hade valt fel område, att det var försvårt, att våra texter inte hängde ihop och nojade oss. Men det slutade gott i alla fall.

NU ska jag ta en promenix med mewita. Hajdo! / En glad mallan

första maaaj!

Jag känner verkligen inte för att skriva ett inlägg nu. Jag är på tok för trött.
Men min kväll igår var bra. Helt tok-bra. Jag var med sköna människor, och vi körde sköna lekar. Och vissa av oss blev fulla som as, och andra av oss inte. Vissa deckade lite lätt, andra ville ha meeeer. Det va härligt härligt, men farligt farligt. Och jag kom hem, tro't eller ej, 00.41. Vilket är en utomordentlig tid, om du frågar mig.
Men faktum kvar står. Jag somnade ungefär 4 minuter senare, jag vaknar upp 10.14. Jag har alltså sovit dryga 9 timmar. Hur fan kan jag vara så trött?!

Imorse kom mamma in med frukost och sa "När du har ätit upp din frukost och kommer ut med disken så har vi en överaskning åt dig". Jag älskar överaskningar. Så jag ropade på pappa(innan jag ens hade börjat med frukosten) och frågade vad överaskningen var. Vi skulle åka till outlet i Barkaby.  Moi love that 2. Ett par skor inhandlades.
Så dagen har alltså spenderats där. På vägen hem svängde vi förbi arlanda och sky city. Vi skulle kolla vart jag skulle infinna mig för att utbilda mig till bagport arbetare(sommarjobbet).  Jag sov även en halvtimma på vägen hem.
Väl hemma när jag tog av mig byxorna kände jag ett papper i bakfickan och tittade på det. Det var från datakunskapen förra måndagen, det slog mig att jag hade datakunskap prov i morgon. Hoppas det går lika bra som förra gången. INTE FÖR ATT SKRYTA MEN JAG HADE 1 POÄNG FRÅN FULL POTT PÅ DET!!! HON SA ATT MAN SKULLE KUNNA ANVÄNDA MITT PROV SOM ETT FACIT!!!!

Nu blir det antingen tv, lite plugg inför dataprovet eller engelska läxa. Åh, vilket lockande alternativ. Jag tror jag ska ta tag i engelska läxan. Tjao!

P.S. Det kommer 3 P.S. i det är inlägget, detta är det första. D.S.
P.S. (2) Imorgon ska jag klippa mig och slinga håret :) D.S. (2)
P.S. (3) Det allra första mamma sa när hon kom in i mitt rum imorse var "Oj, här luktar det sprit". Vilket det absolut INTE gjorde. D.S. (3)

RSS 2.0