Sååååjaaa

Nu hare gått ungefär 13 dagar sen jag uppdaterade och det har hänt en del.
Jag har varit på skivor, haft sköna fyllor, daaaaansat och bojkottat dans av alla dess slag. Jag har även skrivit mina sista arbeten och prov, även förberett mig för mina sista redovisning under min gymnasietid. Summan av kardemumman jag är klar. Finished. Kan liksom inte göra mer för att påverka mina betyg. Eller, rövslickeri funkar ju alltid men det är inte riktigt min grej. Eller? Jag har även bestämt mig ad gäller min framtid och jag hoppas jag gjort rätt val. Vad jag än hade valt hade det inte varit ett klockrent val, men jag hoppas jag inte ångrar mig nu.

Jag har även hunnit köpa massa grejer som jag behöver och inte behöver. Vilket visar sig nu när Spanien ligger oerhört nära (8 JÄVLA HOR DAGAR BOOOOORT!!) och allt jag skulle behöva köpa tills dess inte riktigt går ihop med min ekonomi, men sånt får man leva med (eller mamma som kommer tvingas gå in med lite cash dårå).

Det börjar gå upp för oss nu att vi faktiskt ska slittras. Våran hatade klass ska slittras. Aja, nu fick jag skrivkramp.. torka, så jag avslutar här. Ska upp och jobba imorgon, nice.. nej. Speciellt inte i gassande värme men jag tror jag överlever.





Ni vet när man vill ha ngt man inte kan få? När man till en början är så jävla sugen på en pizza, shit va gott. Sen när du kommer på tanken att fuck, du har inga pengar. Visst vill du ha den ännu mer då? Visst vill man de? Ja, jag sitter där nu. Inte med en pizza i tanken, utan ngt annat. Det har jag gjort sen i december och det börjar bli stört jobbigt. Ibland kommer jag nära, jag får liksom pizzan framför mig och sen rycks den bort helt plötsligt. Det är sjukt. Och grejen är att jag inte kan ge upp. Jag känner att jag måste ha detta, om än för en kväll bara. Det kan hända att intresset för detta svalnar efter en zip, eller att det är everlasting. Som om pizzan skulle smaka röv redan vid första tuggan, eller om du efteråt känner att fan va värt det var, imorgon blire en till. Det återstår att se. Jag hoppas jag att kommer kunna dela med mig lite av detta för det skulle nog kunna ge mitt liv en revolutionerande kick framåt. Eller inte, det kändes bara så jävla rätt att avsluta den meningen så. Lika rätt som att jag avslutar detta inlägg här.

skulle skickat måns i stället va? Lätt att vara efterklok

I've said it all this time but no one have listened. Fattar ni hur bra det hade gått för oss om vi hade skickat måns istället? Europeerna uppskattar söta pojkar men sköna moves och en aslätt sång som man kan sjunga med i. Nu äre ju att man byter kanal på radion när man hör la voix med risk för att spränga högtalarna i bilen. Hoppas ni röstar med mer hjärna nästa år.




Sitter här och skriver på min hemtenta i religion, har gjort 2,5 fråga av 8 och klockan är bara 2, så jag känner på mig att jag kommer att komma en ganska bra bit idag. iaf till fråga 6, det har jag som mål.

How great can life be

Lika kluven som jag var igår är jag igår. Om än mer. ååh, vad livet är jobbigt ibland men oerhört underbart. Iaf för en till sak.

Jag vet inte om jag orkar gå till Ica för det betyder att jag troligtvis måste träffa folk jag inte pallar, sätta på mig andra kläder, slösa pengar, bestämma mig vad som ska handlas, ta tag i mig själv och bestämma vad jag är sugen på, om jag är sugen på fett. Även om jag ska sätta igång med min religions hemtenta, vilket inte alls har något att göra med ica. Men jag orkar inte börja på den, dock vet jag hur mycket jag skulle älska mig själv på tisdag morgon om jag fick den gjord i helgen.

Jag har btw gjort "klart" en naturarbete idag. Det blev 5 sidor. Jag kan lämna in det så. Men jag känner att jag vill skriva en kort analys också så helt klart är det inte. Nu orkar jag inte skriva mera, då det är det enda jag gjort de senaste timmarna. Nej, Ica blir det!


Tjao, tänk.. snart kan vi säga det till enriqe ;)

drömmar pengar och är du kluven

Idag är jag kluven. Riktigt kluven. Jag tyckte de var tråkigt förut, jag var nästan lite ledsen. Mina förhoppningar gick liksom inte i uppfyllelse. Sen så gjorde dom det och nu är det bara jobbigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill ju men ändå inte för jag gillar mina fina och de andra. jag vet nog hur det kommer bli men visst är det värt att göra ett försök? Jag gillar att skriva i gåtor som inte andra förstår. Så ere ba, och jag tror inte jag är ensam då jag fattar ca 50% av allt jag läser. I andras bloggar alltså.


Jag har nog hittar den mobil jag ska köpa, men nu gällere ba att köpa den också. I ochmed att jag åker till spanien om 23 dagar jag har lagt undan ett par antal tusen lappar till det. Och tusen lapparna som blir över känner jag inte för att lägga på en mobil heh. Eller jag tror inte de räcker hela vägen heller.

Nu ska jag göra något jag verkligen inte har råd med egentligen, men gör iaf för att jag inte fick tag i mina drömskor. Jag ska köpa ett par andra.

juste...

... jag har fixat fram en fullt fungerande mobil nu så nu kan vi både ringa OCH smsa. BRA VA?

vaaaardag

Idag mina vänner har jag cirka 1 lektion i skolan sen får jag åka hem och imorgon är jag feting ledig och det hela helgen dessutom meeeeeen jag måste jävla klart plugga. Jag har 1 hemtenta, 1 arbete och 1 redovisning som ska vara avklarade nästa vecka. Känns sådär va, men om jag bara sätter igång i tid (ikväll???) så ska det nog gå bra. Dessutom är jag iprincip ledig på tisdag också såå.. men sen äre det faktum att jag ska gå på 4 skivor nästa vecka om spelar in i bilden, men jag antar att jag ska vara överdrivet skön och fixa allting som vanligt....

Nu ska jag rätta till mitt tal, tjao!

...

Igår gjorde jag något som inte passade sig. Inte alls faktiskt. Det var vääääldigt onödigt och jag ångrar det oerhört. Jag visste vad som skulle ske, jag tänkte innan det hände att "detta kommer konsekvenserna bli om jag gör på detta sätt", och visst hade jag rätt.
Jag har verkligen inte råd att förlora detta. Inte nu, det tajmar ingenting. INGENTING, jag har verkligen inte råd. Och just under denna period behöver jag detta som stöd. Det blir som en extra livlina. Man kan tänka "vad skulle jag göra utan detta? tänk om inte detta fanns" och nu har dessa tankar blivit verklighet för mig. Men jag ska ta mig igenom det.










Tjena motherfuckers...




Det kanske inte framgick i texten ovan men jag har iaf tappat min mobil i toaletten. Just nu har jag en mobil som jag inte kan höra ngt i. Så ringer ni kommer ni antingen få dåliga svar eller inga alls. Men att skicka sms funkar galant så de e ba å köra på.

Haha, dessutom tjejer så träffade jag på snubben från valborg, som satt och snacka med teggan i två timmar, igår. haha, han skämdes lite och berättade att han gått på världens blåsning.. eeeh hehe ja

aloha

hiohiho


Jag har räknat ut att jag endast (förhoppningsvis) bara har 4 skolgrejer kvar vilket är
arbete i natur
arbete i religion
prov i samhäll
redovisning i geo

Occkkköö.. nu ska jag göra mig iordning för att ta mig till jobbet vilket jag faktiskt inte pallar men I need some cash dude. Säger ba shit vilken dålig koll jag har på mina pengar. Dom bara försvinner. När man börjar jobba och får pretty much cash per month så bara flyger kom iväg. Jag vill ha bättre koll. Nästa månad kommer nog bli ganska lugn iochmed att jag kommer befinna mig i spanien under stora delar av deeeeen.. och jag kommer ha med mig cashis. Cashis som jag planerat ska läggas på mat, alkohol, solsängar, tågresor, taxiresor, shopping, äventyrsbad, båtresor, zoobesök och allt annat som hör en 3 veckors semester till.

Puss och hej, arlanda saknar mig




haha, according to arlanda.net kommer the evening bli oooooerhört luuuuuugn, vilket känns bra då jag inte behöver jobba speciellt mycket för att tjäna pengar. Meeeeen tiden kommer på grymt långsamt, men jag tare för vare e. Tjao

dumbecca

hahahaha, alltså mina vänner tar priset.. för vad vet jag inte men priset tar dom

här har vi en msn-konversation som ägde rum nyss



aaaaaahahahahaha, jag dör... jag bara garvar

*blink* hhi

friiiiiiiends om mine, här sitter jag och kämpar med plugget, tanken är att jag ska kunna 37 frågor om träningslära och närningslära och en relativt stor del om islam samt 40 svenska glosor + kunna hålla ett tal imorgon.... och just nu har jag skrivit ett utkast till talet, märkpennat de viktigaste i religionen och grundorden i svaren till frågorna och skitit i fittorden och klockan är halv 9 och jag har inte duschat sen jag kom hem. Shit vad jag inte har lust me detta.

Aja, back to sabbe, de blinkar för fullt här

cpsabbe



hahahah, nej, cpsabbe jag blir INTE törsti efter döschen, cpsabbe

RSS 2.0