bye, bye amanda.

Idag åker mina innebandy kollega iväg till bryssel för att hälsa på en kär vän till henne som pluggar där nere.
Under läktaren i allianshallen är det fläktar under så när man sitter där kan man få sig en vind kylig luft i baken eller där man själv önskar. Imorse när vi bytte om lutade amanda sig över och där hade vi det. Den perfekta modell bilden. Här är resultatet. Bör även tilläggas att klockan är strax efter 8 en fredagmorgon. Då man är som mest taggad för innebandy. Jei!


image175

Hon tyckte att jag skulle lägga in den i bloggen och skriva ett par rader om hennes resa och hur mycket jag kommer sakna henne :)
Så nu har gjort det. På måndag kommer jag få träna skitungarna själv och sitta i allianshallen 1,5 timme ensam och övergiven. Förhoppningsvis kommer Emma dit lite tidigare som vanligt, så helt ensam blir jag inte.
Men du får ha det så jättebra så ses vi på tisdag!

busschaufförer är inte att leka med

Man lackar ju.
När man slutar klockan 1 och inte är hemma förrän 2. Fast än man åkte direkt hem efter skolan. Jävla busstrafik alltså. Jävla busschaufförer. Vi kommer springandes och ställer oss framförbussen. Han ser att vi ska med, men ändå ska han köra iväg. Detta är alltså andra gången den här veckan detta händer.
Aff, aff, aff. Nu ska jag trösta mig lite med ett avsnitt av Gossip Girl och ett utav Grey's anatomy. Jag har även min engelska bok att läsa. Det tar så mycket längre tid att läsa på engelska än vad det gör på svenska.

Vad ska ni göra ikväll då?

test, test, test

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[  ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[  ] Din familj har en Volvo
[  ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[  ] Du har varit i Grekland
[  ] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[  ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[  ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[  ] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[  ] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng studiebridrag om jag får be.
[?] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland
Totalt: 11

enligt testet ska man multipliucera antalet kryss med 3, alltså
45% svensk är jag tydligen. Hoho, min mamma är från Dalarna vilket skulle kunna vara det mest svenska landskapet jag vet om. Weirdo.

Nej, nu måste ja sticka på träning. Bye!

keepers - är det min grej?

Sådärja. Nu är två saker strukna från "prov-listan". Redovisning i Spanska och prov i Engelska.
Nu har jag 2 spanska prov, 1 matte prov och ett naturkunskaps prov kvar. Jag har även en redovisning, två inlämningsuppgifter och en bok att läsa ut inom engelskan.
Jag började med boken idag och redovisning + 2 inlämningsuppgifter ska redovisas vecka 50. Så jag har en hel vecka + två helger på mig att läsa ut och skriva ihop. En av inlämnsingsuppgifterna kan jag använda som redovisning så då behöver jag inte sitta och skriva ihop sen sådan också.
Detta är alltså det jag har innan jullovet.

Ikväll är det training. Allt roligt att träffa gänget. Är glad att vi träffas så pass mycket som vi faktiskt gör. Det ger oss en oerhört bra sammanhållning. Även om det kan vara mycket skitsnack och backstabbing bitches ibland så är det faktiskt sånt som hör till. Jag tycker egentligen att det är  ganska lite sånt hos oss. Jag menar, de flesta i laget säger sånt som redan är känt. Alla vet det. Personen i fråga vet det. Whatever, see you soon.

Imorgon går jag kort dag. Slutar 1. Dock tar det 'cepe'-lång tid för mig att ta mig hem. så jag kommer hem vid 2 någon gång. Jag har inget planerat inför kvällen så faktum är att jag troligen kommer sätta mig ner med spanska böcker i högsta hugg och börja plugga lite grammatik och glosor. Kan vara bra att vara ute i god tid.
I'm so bored. So fucking bored. Where is the action?

Jag har faktiskt lite ångest. När det blir jullov, vad ska jag göra? Jag kommer bara ligga här i min förbannade säng och kolla på film. Jag kommer äta chips och bli fet. Fyfan! Jag vill träffa någon. Någon som ger mig butterflies. På tal om butterflies. Jag kom på att det är torsdag vilket betyder att Målvakten med stort M tränar efter oss. I think I've a thing for keepers. I don't know what you think, but I know what I think. Maybe I'll try my sucess in those. I'll (probably not) be back with news. I'm to shy. I write in english so my mom won't understand. I don't know about my dad, maybe he understands but he doesn't tease me about that and asks stupid questions.

Ett viktig dag som inte skulle klara sig utan mig. Därför går jag upp idag.

God morgon, God morgon.
Inte riktigt min grej det här med morgon-bloggning. Det märker jag redan när jag ska börja skriva. Jag skrev om ordet "riktigt" 5 gånger innan det blev rätt. Men jag är villig att ändra på den saken. So, I'll give it a try.
Idag på schemat står det Spanska-redovisning, lunch, engelskaplugg och engelska prov. Sedan är det planerat att jag ska bege mig ner på stan för att införskaffa ett par julklappar. Och lite småsaker till mig själv. En ny mascara eftersom min är spårlöst försvunnen, en ny fin tshirt med tryck som belöning för både MVGt på svenskan och att jag tog mig igenom engelska provet. Toffsar och hårnålar. Trosor, tror jag me.
Jag ska även prova lite kläder som jag ska önska mig i julklapp. Sunshine 365, Here I come!

För övrigt vill jag gratulera alla Sunar på namnsdagen. Nästan så att man blir sugen på att tanka ner Sunes Jul. Men å andra sidan, när ska jag titta på den? All ledig tid de sista 3 veckorna fram till jullovet kommer antingen spenderas framför datorn, i sängen, på träning, i skolan. Well, well.

Idag var det härligt att vakna upp. Direkt när jag vinklade persienner na började det falla snö. Mihi. Och det gör det fortfarande. Då vill man bara sitta här inne all day long och gosa. Men nix. Denna dagen har jag ganska allvarliga saker att uträtt. Sådana som man inte kan skippa.

Oho, dags att börja göra sig i ordning. Jag har planerat att vara på skolan tidigare idag. So I'd better get going.
Bye, bye, later, bye!


Snabb diet - skulle det kunna vara någonting för någon?

Hej, hej!
Hårt pass på spinningen idag. Vi körde både spinning och armstyrka som jag sa tidigare. Detta var ett bevis på hur svaga vi är i våra armar. Under tiden Frida, ledaren, gick runt där och gjorde exakt samma avningar som vi stod vi bakom henne och kämpade oss igenom dom. Det var så skratt retande. Hon sa "sista" minst 10 gånger. Vilket gör att man kämpar ännu mera, som man alltid gör i slutet. Jag har iaf slutat lita på henne och hennes "20 sekunder till" då det i själva verket är 40. Likadant. Visserligen är det superbra, men jag blir så trött.

Ska slänga mig i sängen nu. Läsa på lite på engelska grammatiken och Nya VeckoRevyn som dumpades i brevlådan idag. Det stog något om "dieterna som verkligen funkar". Jag tror jag ska testa på någon. Bara för skojjs skull. Iochmed att de bara tar 2 veckor så verkar det ju vara rätt så ok. Visserligen kommer jag gå upp alla kila igen (om inte mer) men det skulle vara kul att prova.

Nej, sängen och sömnen kallar. God natt!

Onsdag - la día de spinning

Jag får panik. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hjelp. Jag vill inte vara där. Varför får hon vara där men inte jag? hmmmm.. lust att säga att jag är sjuk och kommer vara det då.

Proppade precis i mig en tallrick med köttbullar och potatismos utan några tillbehör. Dock känner jag ett behov av mjölk. Snart. Alldeless strax.
Hängde kvar i skolan i 3 timmar idag. Jag skulle plugga till engelska provet. Men så komer Carin... Man får inte mycket gjort när man "pluggar" med henne. Aff. Men jag känner mig inte heller på hugget för att plugga till dessa jävla cp grammatiksaker. Aff. Får plugga lite imorgon på den där extremt långa lunchen vi har. På tal om prov så fick jag ett otippat MVG på svenskan. Jag + 15 andra. Men jag är nöjd :p

Idag är det onsdags vilket betyder Spinning. Men just denna onsdag blir det lite annorlunda. Vi ska ha en halvtimmes spinning och en halvtimmes skivstång. Ska bli roligt att se tjejerna (och tränarna!!) använda det redskapet.

Nåja, engelska prov imorgon. Fakk. Lite ångest har jag. Men det får gå som det går.
Har inget vettigt att kläcka ur mig. Så jag stannar här. Ska typ packa väskan och hänga på youtube.
Bye.

fin avslut på denna skol-fria dag!

Hallå i stugan!
Har suttit i ungefär 45 minuter och tittat igenom massa "Movie-kisses"-videos på youtube. Det är verkligen den rätta sidan att besöka om man är på ett visst humör eller vill bli på ett visst humör. När kvällen tog sin början, tänkte jag alldeless för mycket på någon. Vilket resulterade i att jag blev på ett så bittert humör att jag trodde att inte någon skulle kunna rädd mig. Eller sig själva. Men så kom jag på den fantastiska idén om youtube. Jag bestämde mig för att vilja bli på mys och kärleks humör. VILL MAN SÅ KAN MAN! I'm a succeeder.

Nu tänkte jag slå på den fjärde rullen för dagen. Till den serveras te och för att inte bli all för uttråkad erbjuds även lite engelska plugg om det så skulle falla tittaren i smaken. Visas gör den romantiska komedin "ryktet går...". Om man så känner sig alldeless för utarbetetad då man jobbat hårt under dagen är det tillåtet att somna under filmens gå. Eller stänga av om man så känner sig till lags.
Vi här på Heidenstamsgatan önskar er en bra kväll och vi ska göra det bästa för att det ge er!

Med andra ord, så ska jag kolla på filmen "ryktet går...", dricka te och plugga engelska. Det kommer även vara ett avslut på denna behövligt lediga dag. Godnatt!!

War for the tough guy without enemies

I'v been told to keep my friends close but my enemies closer.
I've let me enemy go. Does that mean that I lost?
Can't give the thinking up. Where to go when the field is empty and your enemies are gone?

Nu är det jul, här i vårt hus om jag sjunger denna sång om 1 månad

Tjabba, tjena, hallå!
Jag såg på filmen shoot'em up. Den var bra. Rolig med action. Men ändå ingen Bad-boys-action-komedi. Den var mer rolig på ett finuligt och blodigt sätt. Den ska min pappa få se.
Ja, jag har då varit ledig idag. Inte mycket har jag fått gjort heller. Mest legat i min underbara säng och slöat. Jag drog nyss igenom 3 av våra 9 gramatiska uppgifter till provet på torsdag. Ska göra resten senare ikväll. Nu ska jag slå på ännu en rulle, trdje för dagen och göra mig något mumsigt mellanmål. Pappa(eller mamma) kommer hem om typ en timme och lagar middag. Då passar det bra med lite mellis nu. Tror strarkt på att det är pappa som kommer hem och fixar mat. Tisdagarna brukar vara våran dag. Mamma åker till friskis och tränar direkt efter jobbet och kommer inte hem förrän vid 6 tiden. Då har vi ätit för längesen.

Nej, TVn kallar. Trevlig eftremiddag. Skojja.

Nu glömde jag helt bort att skriva om det jag loggade in för att skriva om. Det är nämligen så att vaktisarna på våran gata har satt upp granarna. Ja, DOM granarna. Vilket betyder att det inte alls ör långt kvar till första advent. Vilket i sin tur betyder att det inte alls är långt kvar till jul, nyår och storvreta cupen. Wiho, wiho. Jag längtar.


Det här skulle kunna vara jag framför julgranen då jag försöker klura ut vad jag ska få i julklapp, men det är det inte. Det skulle kunna vara det om jag var hon, eller hon var jag. Men så är det inte.

Where is the action?

Igår kväll när jag skulle sätta mobilen på laddning ser jag att jag har 1 missat samtal och två olästa meddelanden som väntar. Tänka sig! Intw ofta det händer. Ett utav sms:en var fråån ML och det andra var ett "Du har ett röst meddelande inspelar på IQ Svar. Ring...". Det missade samtalet var från ett nummer som jag inte hade inlagt på mobilen. Spännande, tänker jag då de antagligen spelat in ett röstmeddelenade. Det gör man ju inte om det inte är viktigt.
Jag ringer 222 och kommer till min röstbrevlåda. Jag har ett meddelande som togs emot kl 21.08 den 26 november.
"Hej, eeeh.. jag har nog rint fel. Hejda." Säger en äldre man med brytning.
Fuck! När ska det någonsin hända något actionrelaterat i mitt liv?

Idag har jag tankat hem gánska mycket film. Jag har ungefär 6-7 filmer som jag inte har tittat på och 2 st på ingång. Rykter går..., Catch and release (nyss tittad på), Mr. Brooks, Shoot'em up, The heartbreak kid och Blades of Glory som jag inte varit på humör för att titta på än. Jag har även filmerna Lucky You och Getting Played på ingång. Woho. Movie-time.
Dock är dessa två dagar framför mig sådana dagar då jag verkligen, verkligen måste plugga. Jag har gramtiskt engelska prov på torsdag. 9 olika gramatiska saker. Dessa saker har man gått igenom. Men nu är det svårare ord utan regler. Jävla skit. Måste dampa med plugg-ångest lite nu med plugg.

Ha en fin ledig dag, IG-fria Celsiuselever. Ni andra, ha en fin dag ni me.

Fin början på en fin måndag och en förhoppningsvis fin vecka

Dagen startade med ett utomordentligt skönt träningspass. Bålträning stod på schemat. Det var mer än härligt. Vi fick prova på ett antal övningar jag inte har gjort förut. Det var jobbigt men kul. Det är skönt att ha sånna här lugna träningspass på morgonarna. Ska man hålla på med boxersize och fullt speedad innebandy varje gång orkar man inte. Då kommer man gå in i väggen. Det var i alla fall en början på denna måndag och vecka.
Vid två tiden åkte jag och amanda hem till mig och tog ett varsitt mellanmål. Vi kom ut lite sent till bussen. Så vi fick springa. Vilket jag helt och hållet tar på mig eftersom det var jag som var dryg med mina skorpor. Iaf, så fick vi springa. Och sprang gjorde vi. Ända fram till bussen. Jag var 10 meter framför bussen och vinkar som en gest menande om att vi vill åka med. Men  visst fan ska chaufförjäveln vara dryg och bara dra iväg. AS.
På tal om as(s) så upptäckte amanda idag att Alice i vårat Tiunda lag endast hade ett A på sin overall. Alla andra ha sina initialer. Men hon hade bara A.
Amanda: "Men, har du bara A på din tröja?"
Alice: "Ja..."
Amanda: "Varför det?"
Alice: "Jo, mina initialer blir lite konstiga eftersom jag heter Alice Sblablabla - Severin så blir det ASS."
Då skrattade vi. Mycket!

Imorgon är jag ledig. Men jag vill komma i säng tidigt ikväll ändå. Jag tycker om att gå upp relativt tidigt, då känns det som att man tar vara på dagen. Vilket är skönare än att sova bort den, I think.
Aja, God natt, Fellers! Bjussar på en bild på min Coach Peter i Sörlings tomteluva.


Maulin Ljuing

Halloj!
Blogg.se verkar inte ha varit helt på hugget nu på kvällskröken så det tog ett tag att ta sig in.
I alla fall, idag skickade jag iväg LilleSkutt till en ny ägare. Närmare berstämt Malin Ljung.
En tjej värd honom. Dels för att hon är en helt underbar tjej som man kan driva (aningen för långt) med och samtidigt prata allvar med. Och så heter hon ju Malin. Sedan kände jag att hon behövde en upp-piggare. Hon behövde någon som såg att hon behövde peppning. Hon behövde få lilleskutt för att kunna ta sig frammåt. Jag önskar att denna lilla filur ska hjälpa dig ta dig igenom denna otroligt orättvisa och hårda svacka du har hamnat i. Been there, Done that. Du kommer få kämpa, men när det släpper då kommer det vara hur bra som helst. Jag ska försöka hjälpa dig, så gott jag kan.
Jag hoppas detta var ett bra avslut på din annars braiga dag (med ett avbrott mellan 19.06 och 19.58 - kanske ända till 20.42 om du kände att det gick mindre bra på fysen. Jag tar förgivet att det avbrottet tog slut när du fick LS). See your happy face on wednesday!


Träningen gick annars bra. I början på tvåmålsspelet sprang alla och tittade på boll. Varför vet jag inte. Men precis innan vilan kände jag att vi tog tag i oss lite mer och återgick till vårar vanliga storvreta spel.

mina kära lagkamrater

Jag höll precis på att ramla av stolen. Då kom jag att tänka på Amandas vurpa i omkläningsrummet igår. Det var något pojklag som hade haft omklädningsrummet innan oss. De hade tydligen lekt att duschen var ett badkar och försökt fyllt hela med vatten. När allt vatten rann ut från duschen hade de nog fattat att det inte var en genomförlig lek. Med det menar jag att omkläningsrummet var fullt av vatten. Vi tog den där "dusch-moppen" och föste undan vattnet.
Amanda tar en sväng förbi toan för att fylla på sin waterfläsh. Hon går sedan, på tillbaka vägen, genom detta träsk av duschvatten. Där drar hon världens bananskalsvurpa. This was a real one, gott folk! Jag har aldrig någonsin förut skådat någon så fin och ren vurpa. Benen bara flyger upp i luften oich landar gör hon först på höften och tar sedan emot sig på armen. Det blev näst intill knäpptyst i omkläningsrummet i hopp om att amanda ska brista ut i skratt så att vi andra kan haka på henne. Hon ger oss en min så inte kan tyda. Ska hon börja gråta eller skratta? Hon skrattar. Då hakar resten av gänget på. Den var fin, Amanda.

På bänken under matchen. Jag tror det är precis när andra perioden ska blåsas igång. Sörling är taggad.
Till sin forwardskamrat säger hon: "Johanna, nu lirar vi.. såhära, liiiiirar!!"
Härlig taktik, Sörling. You know we like you.

Igår mötte vi våran boxersize tränare som vi har i skolan. Hm, undrar hur hon tog helgens förlust...


Söndag kväll = Utlimata film tillfället

Hej, hej!
Ikväll kom min bror hit och åt. Trevligt värre. Han hade med sig sitt trådlösa tangentbord och mus. Han köpte en ny bärbar dator för ett par veckor sedan. Eftersom mitt tangentbord var hur skabbigt och otrådlöst som helst har jag tjatat på honom om att får detta. Nu äntligen är det mitt. Wiho. Det kommer ta ett tag att vänja sig vid musen eftersom den har lite bättre reaktionsförmåga än min andra mus(kan man säga så?), men annars är det helt perfekt.

Spelarsamtalet gick jättebra. Fick 3 plus och 2 minus. De två minus jag fick var saker jag redan visste om, så det var lugnt och båda kan jag jobba med. Sedan hade han ett par punkter han ville diskutera. Det var punkter som jag visste om och han nu hade fått upp ögonen för. Det kändes jätte bra att dom nu är lite mer medvetna om min situation och hur jag känner. Det är skönt att få prata av sig med tränarna ibland. Jag känner förtroende för dessa karlar och vet att de har en bra tanke bakom sina beslut.

Ikväll ska jag titta på film hade jag tänkt. Håller på att ladda hem ett par nya nu. B.la. Blades of Glory, Harry.
Jag började titta Million Dollar Baby titigare idag med blev uttråkad efter nästan precis halva filmen. Men sen när jag gav TVn ett ögonblick såg jag att något förfärligt hade hänt och ville jätte gärna veta hur det hände så jag tänkte slå på den igen och kolla igenom andra halvan. Sedan har jag alot like love och, som tidigare sagt, Blades of Glory. Så jag har ett par valmöjligheter. Jag har även en bra bok som ligger och väntar på att få bli utläst. It-Girl heter den och är en systerbok till Gossip Girl. Skriven av samma författare och handlar om när lilla Jenny börjar sitt "nya" jag på en internat skola. Bra, faktiskt. Om man gillar GG-böckerna är denna ett måste.

Nej, åter till sängen. Jag älskar verkligen detta med att ha en stor säng. I morse vaknade jag och låg tvärs över hela sängen. Det kallar jag skön(he)t.

Ha en trevligt kväll folket.

Lilleskutt

image174


Här kommer en bild, innehållande LilleSkutt. Han hänger fint där i mitt fina fönster utan gardiner.
Nu måste jag göra mig i ordning. Jag ska iväg på spelarsamtal om en halvtimme och jag sitter fortfarande i morgofrillan. Ni som vet ni vet vad det innebär, ni som inte vet. Ta reda på det. Wish me luck!

Bye.

Söndag - utan ångest. Halleluja!

Hej, hej!
Idag avnjuter jag en söndag utan söndagsångest. Kan vara för att jag har en gansla lugn vecka framför mig som förhoppningsvis kommer gå fort. Imorgon har jag ingen lagidrott på eftermiddagen därmed behöver jag inte ha med mig min fullproppade toolbag till skolan. Yes, tack för den. På tisdag är vi lediga. Vi har en så kallad resursdag, omprovsdag. På onsdag går jag full dag. På torsdag har jag 2 lektioner, vilket jag har varannan vecka. På ena lektionen där har jag redovisning och på den andra har jag prov. Nize. Sedan på fredagen har jag bara lagidrott och matte sen slutar jag. Som vanligt de jämna veckorna.

Kommer nog spendera mycket tid hos engelska gramatiken och framför TVn. Även i allianshallen som vanligt. :)

Blev ett litet missförstånd idag. Det var så att jag skulle ha spelar samtal idag kl 12. Men igår berättade tränaren att han hade en lucka. Först sa jag nej, det är skönt att ha det gjort. Då frågade han tjejen som hade det sista passet och hon ska också nej. Då tänkte jag att jag kan ta tiden kl 4, så slipper de sitta och vänta. Då sa jag det och det var okej. Men nu hade han nog missuppfattat det hela för de satt där och väntade på mig kl 12. Så det kan bli. De ringde 10 över 12 och frågade var jag höll hus. Men jag tror inte att det var någon störra fara. Och det är förståeligt att det blir sånna här missuppfattningar när man har mycket i huvet, Peter...

Nu är det mat. Pappa har gjort någon ny köttfärsröra. Spännande! Tjao.

Don't wait up!

Nej hörrenini, någon bild på lilleskutt kommer det inte upp ikväll. Jag är alldeless för trött. När jag skulle logga in på blogg.se för att skriva detta, försöker jag logga in med mitt lösenord som mail-address och ingenting som lösen. Så trött är jag.
Så nu ska jag lägga mig i sängen med en chipsskål brevid, en bok i handen och en film på TvV. How about that? Sounds good I think. Avrundar här då.

Nights!

Storvreta vs. Easthammer

Hej, hej!
Ikväll var det match. Vi tog oss an Östhammar på hemmaplan och vann med 5-1. Inte lekande lätt i alla stunder. Men vi tog hem segern och bröt där med deras "x antal matcher utan förlust".
Jag fick LilleSkutt. Our team trophy. Kommer upp en bild på den sen. Jag har redan bestämt vem jag ska ge den till och det officiellt på måndag kväll då nästa träning äger rum.

Just nu sitter jag och väntar på 4 skorpor som mamma ska komma in med. Men jag tror att hon har glömt bort dom. För jag tyckte jag hörde henne gå in i vardagsrummet och sätta sig i soffan. Tror jag ska gå in och skälla lite på henne. Jag måste duscha också. Aff. Pallar ej.

Ses snart. Jag ska ta ett par bilder på LS och leka lite med dom i PS, sedan kommer de upp här i denna fantastiska blogg. På återseende!



Update: Hon hade gjort dem men inte kommit in hit med dom. Hon trodde jag stog i duschen. Jag kom på att mitt rum är fullt utav påsar och skor som ska in i garderoben. Bara så ni vet...

What am I gonna do today, gonna do today, gonna do today?

Hej, hej!
Sitter här och funderar på vad jag ska göra idag. Jag skulle kunna åka upp till GränbyC. Det är så att alla dessa UF-företag som finns på skolorna runt om i uppsala står i Gränby mässan och visar upp sina varor. Rebecca frågade mig igår om jag vill följa med. Det skulle jag kunna göra.
Eller så skulle jag kunna ta mig ända till allianshallen för att titta på Sture. Skulle kunna vara värt om jag hade någon som kunde skjutsa mig. Det är inte så lockande att ta bussen dit och bussen hem. Ledsen, Malin! Men vi ses ju faktiskt ikväll. I'll make it up to you :)

Dags att göra sig i ordning då. Gränby mässan, here I come!

Ha en trevlig dag.

fredagkväll

Det är fredagskväll och klockan är 12. Jag har inte gjort något nämnvärt sedan jag skrev sist. Eller jo, jag tog tag i mig själv och städade lite. Eller så var det så att jag bara tröttnade på att använda mig utav min dator. Jag tror jag ska lägga mig och läsa en stund innan jag, som planerat, somnar.

Min mamma sa att vi ska byta garderober imorgon. Alltså, nu har jag min klänningsgarderob i mammas och pappas rum. Och utan för mitt rum har jag en garderob full med vinterjackor och skor. Så vi ska switcha.

Folket! Jag är in need of movie-tips. Jag behöver verkligen det. Jag vet att det är fler än jag själv som läser denna blogg så snälla, snälla, snälla, släng in ett tips. Jag måste ha film. Ny film. Som är bra.
Nu kommer vi till det här igen. Jag har ingenting att göra och ingenting att titta på. I början på veckan hade jag hur mycket som helst att titta på och jätte mycket att göra. Prutt.

Godnatt.

Fall Out Boy - Thanks For The Memories

Hej på er!
Nyss hemkommen från en utsökt middag på en restaurang vid namn Athen. Närvarande var Matilda, Sabina och Lisa. Kvällen bjöd på mycket skratt. Eftersom jag inte har så mycket att komma med idag tänkte jag bjussa på en låt. Den går främst till mina kära lagkamrater. Hoppas ni känner igen den! Om inte så lyssnar ni inte tillräckligt mycket på musiken på spinningen.



Imorgon är det match. Lite senare på kvällen denna helg. 19.40 för att var exakt. Jag har dock inte planer för dagen. har jag lust och inget annat att göra kanske jag tar mig till allianshallen för att avnjuta lite fint lirat innebandy. Stan Sture D1 har match och Malins syster spelar där och hon hade tänkt att gå, så jag kanske hänger på där.

Jag är sååå uttråkad. Jag är så trött på allting. Jag orkar inte titta på film längre. Jag orkar inte gå på stan längre. Jag orkar inte med våran tråkiga skola och samma gamla människor där i. Jag vill ha något nytt. I need some changes. Så att jag får tillbaka livsgnistan. Jag har knappt någon längtan till jul och nyår längre. Jag vill fylla 18!!! Jag suktar efter det. Jag önskar att man kunde dra sin födelsedag framåt i tiden. Skit!
Jag vill lära känna massa nya människor. Sådär har jag sagt i ungefär 1 år nu. Men inget har hänt. Jag vet fan inte vad jag ska göra åt det heller.

Aja, bye bitches.

idag

Hej, hej!
Min väg till och från skolan har ganska stor inverkan på mitt humör. Skolan idag gick smärtfritt. Dock fick vi bara en redovisning avklarad då vi hade "glömt" lämnar in våran PP-presentation för rättning (vi visste ej att man skulle görat!). Men, men. Sluta tidigare fick vi också göra. Man fick åka hem och plugga, inför provet nästa vecka, om man ville. Dock strök jag pluggandet.
Cykelvägen hem var härlig. Jag har medvind och jag behövde bara stanna en enda gång på hela vägen. Om jag har otur kan jag ha motvind och tvingas stanna 4-5 gånger innan jag slutligen når skolan.
Jag tog inte med mig några böcker hem idag, eftersom jag inte har något att plugga på. Visserligen har jag minst 1 prov varje vecka fram till jullovet, men denna veckas prov är redan avklarat och engelska provet nästa vecka är på torsdagen. Det känns onödigt att börja plugga redan nu.
Väl hemma satte jag på en film och gjorde mellis. Jag tröttnade på filmen så jag satte mig och lekte lite i photoshop istället. Här är ett smakprov.



Klickar ni på den så blir den större.
Ikväll är det innebandy-träning och jag är ganska taggad faktiskt. Visserligen så börjar den om 2,5 timme. Jag tror jag ska installera vårat nya anti-virus under den tiden. Nu är det mat. Jag har fått höra att jag äter middag tidigt. Tycker ni det? kl 5? När äter ni?

Mitt rum!

Jag har lovat, och här kommer de. Jag är ju ingen mästerfotograf direkt och rummet är mycket finare som helhet, men tyvärr så fick inte hela rummer plats på ett kort.

Before:
                        

After:
                                    

Before bilderna gör sig inte rättvisa. Där är mitt rum något urplockat och stökigt, eftersom jag inte brydde mig om att städa det den senaste veckan eftersom jag ända skulle byta.
Och sista bilden under Before är en på min fondvägg.

Åh! Imorgon har jag sovmorgon. Varje måndag de senaste 5 veckorna har jag vaknat och tänkt "Vad jag längtar tills på torsdag, då jag har sovmorgon!" och nu är vi här. Gud så skönt. Tror jag ska åka till skolan lite tidigare imorgon. Jag har gjort en ny PP-presentation till våran spanska redovisning. Inget som behövde göras, men jag kände för det. I den ska det ingå en låtöversättning och den översättningen finns i skolan. Så jag ska föra över den och kolla vad dom tycker.

Nu kom pappa in och såg att min TV dålig bild. Och det ska fixas. God natt, mina vänner.
See you tomorrow!

onsdag

Hallå, hallå.
Är alldeless ensam hemma denna onsdags eftermiddag. Jag har ett par saker som ska göras under kvällen, och för att hinna klart är det bäst jag sätter igång så fort som möjligt. Jag har en redovisning som ska finslipas, en labbrapport som ska skrivas, 2 redovisningar som ska inövas. Jag har även en redovisning som behöver lite finslip, men som inte är ett måste.

Jag har precis tittat klart på One Tree Hill och jag står fortfarande fast vid att det sista avsnittet på S4 är det bästa ever. Det är så fullt med kärlek och lycka. Precis när det var slut och jag slog av DVDn så började nästa. Ni har det bästa framför er, folks!

Nej, bäst jag sätter igång om jag ska få någonting gjort.
Bilderna kommer. Det är ganska stökigt i rummet just nu, och städa orkar jag inte göra nu. Måste få lite av den där sköna känslan man får när man är stolt över sig själv först. Det kommer jag få när jag skrivit klart labben.

Aaaaadios!

homewörk

Mitt rum är i princip klart. Någon tavla som ska upp bara. Men bilder dyker upp under morgondagen. Vid den här tiden brukar jag ligga i sängen och försöka sova, men inte denna kväll. Det är nämligen så att jag precis blivit klar med min matteläxa, och efter den var jag förvånansvärt pigg! Jag vet inte vad det beror på. Jag kanske har lite adrenalinflöde eftersom mitt rum är så fint. Eller så oroar jag mig. Eller så är det något undermedvetet som ligger och gnager.

Våra soffa kom idag! Dumkänslan är inte riktigt på g än. Vi måste sitta in den lite, sen så shiiiiiit vad man kommer hänga där sen då.
Jag har inte så mycket att skriva. Har bara 2 avsnitt kvar av OTH att titta på sorgligt värre. Men något positvt är att jag fortfarande har 3 filmer kvar. Åså har jag glömt och ladda hem det senaste grey's och imorgon kommer gossipgirl. Oho, läste att OTH säsong 5 kommer börja sändas i USA den 8de januari. Vilket betyder att det kommer komma upp på TPB den 9de. Weeeho. nize, nize, nize.

Nu hade jag så tråkigt att jag sökte på "y=kx+m" på google. Bäst jag går och lägger mig nu. Vem vet vad som kommer hända härnäst. Jag kanske blir medlem på facebook. Shit! Off to bed.

ursäkta röran

Jag tänkte vara kika in och berätta att allt är under kontroll. Det är ganska mycket som pågår här i huset. Alla byter rum. Så möbler ska flyttas hit och dit. Mitt rum är inte riktigt klart ännu. Lite finslip bara. Men ändå.
Mamma och pappa byter också rum. De tar mitt gamla som är sååå mycket större än deras old one. Åså kommer våran nya soffa idag. Shit va nize. Film kväll @ my plaze.

Bilder kommer att komma upp. I sinomtid. Ni måste ju få se det när det är helt klart. Nu ska jag ladda hem en ny version av Photoshop!

Bye!

Sunday with a lot of ångest

eeeh.. asså jo. Jag har ju inte uppdaterat på hela dagen. Jag har gjort annat. For example, tagit mig förbi hela sveriges OTH tittande befolkning i avsnitts tittande. Så från att ligga bakom er i veckan, ligger jag nu ett par program före. Jag har även lekt med lite nya leksaker i mitt photoshop. Jag blir bara bättre och bättre. Jag drog även iväg med mamma till IKEA för att inhandla lite nytt, to my new room. WOHO. Och sist men inte minst har jag nu på slutet pluggat ett tag. Måste. (Egentligen.) Plugga. Mera.
Min pappa har varit grym i helgen. Han har tapetserat mitt nya rum och det är sååå fint. Jag har lovat Malin att visa lite before and after pic's. Så håll utkik. De lär kommer upp någon gång i veckan.

Alltså, i vissa stunder har man absolut ingenting att titta på. INGENTING! Då har man lite tristess. Och då har man ju inget annat man måste göra.  Men i andra stunder när man har hur mycket som helst att göra, ja, då har man hur mycket som helst att titta på. Som nu. Jag måste verkligen plugga. Men man väljer ju lätt något roligare framför det. Som tex kolla på film. Nu har jag 3 skitbra otittade filmer och en halv säsong OTH kvar att titta på.

BTW, OTH-lovers, Ravens kommer vinna State-ship eller vadfan det heter, då blir Dante arg och kör på Haley. Då blir Nathan arg och slåt ihjäl Dante. Men då kommer Dan och tar på sig skulden. Skuldkänslor från att han mördade Keith. Samtidigt så blir Lucas fett stressad och får en hjärt-attack och blir medvetslös. Då kommer keith tillbaka. Oh, Lucas och Peyton blir tillsammans.
Bye, fellers!

Vi är inte värda ZLIBRA

Hallå? Whatta heck! Nu har de missat nästan samma markering 2 ggr. Trött blir man. Ska man låta spanjorerna göra mål ska man låta dem göra fula mål inte sådana höjdare som kommer visas på Euro Sport Watts om och om igen.
Och Zlatan, byt land. Skriv över dig till Italien eller Forna Jugoslavien.

Aaaaaah, nu när de inte pallar trycket längre börjar det lägga sig. Neeeeeeej! Ursäkta damen, men res på er. Kim, Vi saknar dig. Please, come back soon!

Saturday night

Roe, roe, roe your vote for Karen Roe.

Vi vann matchen med 1-6. Ja, resultatet talar väl för sig själv. Golvet var halt och jag var sämst. Och återigen är jag tillbaka där. Det där stället jag får kämpa mig igenom, allt det fucking time. Jävla skit.

Jag sitter och tittat på Sverige - Spanien. Vad kan bollinnehavets procent stått på om man skulle räknat ut det under de första 20 minutrarna? 90 - 10 till Spanien eller? Och vadfan hände på hörnan? Och just nu, siktade han på ett självmål eller? Tur att han spelar i Sverige, de suger ju på att träffa där se siktar.
Jag tänkte på det också. Brukar inte avbytarbänkarna vara under kameran, alltså samma sida? För nu är dom faktiskt på andra sidan så man ser precis vad som händer. Jag hejar iaf på Zlatan. Jag tror att han kan rädda oss.

Sitter med IKEA-katalogen framför mig och IKEA-hemsidan uppe på datorn. Imorgon ska jag och mamma åka dit för att jag ska handla ett Ekfärgat bord till mitt rum, och jag kikar efter om det kan tänkas bli något mer. Nu när jag tänker efter kommer mitt rum bli ett IKEA-rum. Skrivbord, spegel, TV-möbel, sidobord och fotölj från IKEA. Och det är typ allt jag har i mitt rum. + sängen då som i grund och botten (resårbotten! haha, I'm so funny) är från Sängjätten, eller Godnatt eller vad det nu heter. Kanske blir ett nattduksbord också. Pappa har gjort klart de krångliga delarna idag, dvs dörr och fönster, och imorgon ska han fortsätta och förhoppningsvis bli klar. Hoho.

Imorgon måste jag plugga Sweeeedish. Och lite engelska. Men det fixar sig. Jag måste svara på massa frågor, kunna svaren och 2-3 texter. Mihi. I haven't even started. Malin, vad sa vi? Du skulle skärpa dig.

Night!

Jag vill ägna en tanke till Jenny Edlund och hennes nära och kära. Beklagar sorgen.

match-dags

Idag är match-dags! Laget ska ta sig ut till Bond- Heby för att ta sig an nykomlingarna Västerlöfsta. Enligt rykten, ska de vara ett svårspelat lag som spelar hårt (fult?) och det ryktas även om att de lirar alla bollar på en 1,90 lång tjej som springer och fiskar uppe vid motståndarnas mål. Det återstår att se.

Imorgon kommer bli en riktigt ångestfylld söndag. Jag har hur mycket plugg att göra som helst, och jag har inte ens börjat. Plus att jag ska byta rum imorgon. Shit, malin ta tag i dig själv nudå. Du lovade dig själv att hålla i ända fram till jullovet och då får du vila. Nu är det bara 5 veckor kvar. Kämpa då.
Nu ska jag verkligen, verkligen försöka få ihop en liten text som jag kan framföra på måndag.
Tjao!

5 saker att irritera sig på

Under dagen som gått har jag funderat på ett par småsaker är sjukt irriterande.

1. Att man inte kan gör alltför mycket när man har tumvantar på sig. Så fort man ska göra något, vad som helst, kolla mobilen, knyta skora (!!!), ta fram nycklarna, så måste man ta av sig vantarna stoppa dom i fickan och göra det man skulle. Handikapp!
2. På The Voice som sänds på morgonarna på Kanal 5. När de filmar Josefine så står hon precis framför fönstret med ett rött skynke över, man ser igenom och bakom där är det en TV som sänder The Voice. Den hänger efter. Så man ser allt som händer igen, bara 2 sekunder senare.
3. En systerhandling till saken övanför. När ljudet kommer för eller efter på en film eller program. Det förstör hela filmen då jag inte lyckas tänka på något annat.
4. När man är alldeless för trött för att gå fram och byta kanal på, stänga av TVn så funkar inte kontrollen. Fyfan! Det är en utav de värsta sakerna som kan hända när man är på bäg att somna. Att man faktiskt måste gå upp och stänga av den.
5. När man har asbrottom på morgonen och kommer, i trappen, på att man glömt något. 3 gånger om.

trötter

Jag visste att jag var trött, men att jag var såhär trött hade jag ingen aning om. Jag tog min sallad och satte mig i sängen (jag älskar min säng, gör allt där nu för tiden) för att käka.Slog även på filmen Crazy Beautiful, som är nyhemladdad. När jag käkat om min sallad och tagit en bulle, lägger jag mig under täcket för att kika vidare därifrån. Och vips så somnar jag. En powernap, skönt! och så vaknar jag av att TV har för högt ljud så jag stänger av både TV och DVD och somnar om. Och nu 2,5 timme senare vaknar jag. Shit, asså. Jag som skulle plugga och ha mig. Får nog bli ikväll istället. Jag är till och med trött nu. Det sägs ju att en "powernap" på mer än 20 minuter har motsatt effekt. I can tell.

Nu har jag ALLA OTH säsonger. Maha. 1an och 2an på lagligt vis och 3an och 4an på ett  mindre lagligt vis. Tror jag ska fortsätta titta på säsong 3 nu. Men först ska jag ta en glas med något att dricka. Skaffa dig en fin fredag.

bilolycka

Hoho. Jag har bevittnat min första bilolycka ever (andas, mamma, andas).
Det var på väg hem från bussen. Jag beslutade mig för att gå av en hållplats tidigare än Heidenstamstorg, för att se om gång vägen hem blev snabbare. Jag går där på den sliriga asfalten på väg mot övergångstället som ska ta mig över den väldigt hård-trafikerade E4an. Gamla, om man nu ska vara petig. Aja. Jag har precis missat det gröna så jag förbereder mig på en väntan på ungefär 3 minuter. Jag har fullt upp med att försöka trycka på överångsknappen med klubban, så att det ska låta. Utan minsta framgång. Men när jag väl lyckas så, böjer jag ner huvet åså POFF!! Det lät ungefär som ett pistolskott. Jag var beredd att slänga mig i buskarna. Men innan var jag ju tvungen att titta efter vad det verkligen var. Joho. Det var en bil krock. En ganska ful och skruttig bil med en Nysvensk 35+are förare hade som jag förstod det kört in i sidan på en lite äldre stadsjeep, (inte JÄTTE gammal, men inte sådär sket ny. 00 kanske) med en förare som var kanske 60+. Det verkade stå lungt till så jag gick därifrån. Jag undrar vem som gjorde fel. Bilarna snurrar ju ett par varv så jag känner att det var omöjligt att se vilka håll de kom ifrån. De klämde fram med ett par ångestliknande leenden. Så jag tror det fixar sig.
Tyckte i alla fall det var coolt.
Det tyckte nog inte förarna.

Ingen kom till skada, men jag var bra nära att fråga om de behövde hjälp med något och ringa polisen. Men jag vågade inte. Hihi!

Jackan satt inge bra, så jag tror det blir att fortsätta leta. Visserligen provade jag en Small. kanske ska ta en Medium istället.
Nu håller jag på att hungra ihjäl, så jag ska hugga in på min cupido-sallad och slå på en film.
Adios, amigos!

Dream on... honey

Alla drömmer vi ju. Alla har väl haft dessa drömmar som återkommer, dessa drömmar som är läskigt lik verkligheten, dessa drömmer som får oss att tvivla.
Natten mellan söndag och måndag denna vecka drömde jag en dröm som var så otroligt lik verkligheten. Jag har ju träningslära(praktisk träning) vara måndag morgon. Det är ju inte direkt så att det lockar. Det är ofta, ofta man känner för att slå av väckarklockan och sova vidare, men inte denna morgon. Jag drömde att jag skolkade från träningsläran och spanskan. Jag stannade hemma och bloggade i stället. När jag var påväg till skolan, vid 1 och stod i dörren på vägen ut kom mamma och min bror hem! Mamma frågade vad jag gjorde hemma och jag sa att jag inte orkade  gå på träningen. Hon tittade besviket på mig. I samma sekund ringer telefonen, mamma svarar och snackar lite med personen i andra luren. Jag förstår nästan direkt att det är pappa. Då går det upp för mig. Jag bloggade på morgonen, och pappa läser min blogg. En panik ångest sköljer över mig. Jag ville bara sjunka genom jorden om komma tillbaka när det är lungt. Jag får ju inte skolka. Vem får göra det? Shit, shit, shit.
"Malin, det är till dig!"
Jag svarar och pappa börjar "Varför är inte du i skolan? Varför? Va? Du har ju astma-medicinen nu (ingen aning om varifrån det kommer) så du har ju ingenting att skylla på!" Åh, paniken bara växer, som ett stort hål. Men så plötsligt så vaknar jag och tittar på klockan. Jag kan sova i 2 timmar till. Skööönt! Ångesten bara pyser ur mig. Då kände jag att jag verkligen, verkligen, verkligen inte ska skolka denna måndag. Fan heller!

Nattens (natten mellan onsdag och torsdag) kommer imorgon. Godnatt!


dag ut och dag in, vecka efter vecka

Hej, hej!
Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen och ska dit om 3 timmar igen. Jag ska vara guide även ikväll. Vilket betyder att jag kommer komma lite sent till träningen ikväll. Men vad gör det?
Ganska tråkigt att vara guide faktiskt. Man bara går runt och visar de olika klassrum där de berättar om olika inriktningar med mera. Ingenting jag gör om direkt. Skönt att dessa två dagar är över.

Imorgon är det fredag och jag går i skolan mellan 8.15 och 9.45. Nize. Sedan åker jag nog ner på stan en snabbis och provar jackan. Ska kolla så att den sitter OK. Sedan åker jag hem och pluggar, vilket måste göras! Well, we're back on track. Nu börjas det. Jag har spanska framträdande på måndag, engelska glosförhör på måndag, svenska prov på tisdag och matteläxa till på onsdag. Sedan har jag engelska prov vecka efter det. Och veckan efter det har jag två spanska prov. Jag ska nog matte prov veckan efter det. Detta kombinerat med läxor och träningar. Det är bara att ladda batterierna och köra på tills man stupar eller blir ledig igen.

Nu måste jag försöka fixa skjuts till skolan senare. Tjao!



Uppdate: första samtalet jag ringer och personen i andra ändan nappar direkt på att ge mig skjuts. Vilken övertalningsförmåga man kan ha, va!

I thought you should know, I tried my best to let go of you

(rubriken är inte verklighetsrelaterad på något sätt eller vis)

Ja.. Jag känner inte att jag har så mycket att dela med mig av. Jag fick VG- på mitt psykologiprov och jag är sjukt missnöjd. Jag hade pluggat för iallafall ett stabilt VG. Fy, nästa prov då jävlar. Då ska det sitta som smort. Men saken är den att jag inte tror att det handlar så mycket om det. Det är att jag inte tänker psykologiskt. Jag menar, om hon skulle ha ett prov på bara ren fakta då skulle jag få ett VG, kanske stark. Men skulle hon ha ett prov då man måste tänka själv hur man skulle hålla på och gå flera steg i huvet då skulle jag få IG.
Var guide i skolan today, är det även imorgon, och kväll. Så jag får komma sent till träningen.

Idag är det onsdag, vilket innebar spinning. Det var en kille som körde och det blev jävligt hårt. Fy så ont man hade i rumpan efteråt. Jag känner mig lite tung i huvudet, så jag tror jag hade druckit lite för lite. Fastän jag drack en liter. Då väl dricka mer före nästa gång.

Tror jag ska gå och lägga mig nu och eftersom jag har tabbat mig på något konstigt vis så har jag inget OTH-avsnitt att titta på. Yes, I'm back in OTH. Btw, ni OTH-älskare som även älskade det fööööre det började sändas varje veckodag, tycker inte ni att det har blivit en sjuk OTH hysteri? Varför var det inte såhär när det gick på söndagar kl 18.05? I'm cool.

Go' nattisssss...

Rekläääääm

Man skulle nästan kunna säga att jag har helg nu. Men jag har självklart anmält mig till att vara guide både onsdag och tordags. Till och med torsdag kväll har jag varit hurtig nog. Egentligen orkar jag inte. Jag orkar absolut inte torsdag kväll. Men det känns som att det är försent nu. De som inte är guider är lediga. Buh. På fredag har jag endast innebandy på morgonen. Så jag börjar 8.15 och slutar 9.45. Nize. Tror jag ska ta en kortis på stan och prova en jacka som jag sett ut. Hoho. Om den sitter perfa så kommer jag troligen köpa den. Får se.

Idag har min far beställt tapeter så han kommer förmodligen börja tapetsera i helgen. Woho.
Haha, en liten incident som hände på engelskan. Vi körde ett litet spel. Vi fick massa ord på små papperslappar som vi skulle förklara. När man gissade på rätt ord så fick man lappen och den som hade mest lappar vid lektionens slut behövde inte göra läxan tills på måndag.
Jag fick ordet commercial(=reklam).
Jag: Well, it's the cap in a program that shows on the TV.
Viktor: Reklam!
Jag: Yes but no.
Viktor: Rekläääm (med engelskt uttal).

Nu ska jag... skriva lite på mitt spanska framträdande. Bye!

Granma's in da house

Alldeless alldeless nyss gjorde jag något som jag längtat efter att göra längre. Nämligen rakat benen. Okej, det var absolut inte första gången någonsin. Men första gången på 2 veckor var det allt. Hårstråna var en halv centrimeter långa. Jag hade köpt nya rakblad så det var hur härligt som helst. Så nu sitter jag är med orakade och torra ben.

En trevlig överaskning som väntade idag var mormor. Hon kom ner i nu på kvällen. Visst hade mamma sagt det igår kväll när jag låg i sängen och skulle sova, men inte kom jag ihåg det heller. Idag när mamma kom och hämtade mig från träningen så satt hon där i passagerarsätet, samma gamla mormor. :)

Nu ska jag packa upp min tollbag och sen gå och lägga mig. Tror det blir ett eller två Pelle Svanslös-avsnitt innan ögonen faller in. Oh. Kom precis på att jag drömde en ganska weird dröm inatt. Äh, jag får ta den imorgon.

Godnatt, folks.

image158

Mormor, ett par kilo tyngre än idag.

kärlek på hög nivå

Tro det eller ej, men jag är så sjukt kär. Jag är kär på alla möjliga sätt och vis. Jag är kär i mitt lag som är så otroligt grymma. Jag är kär i mina föräldrar för att dom är bäst. Jag är kär i min nya stora säng för att den är stor. Jag är kär i mina vänner för att de är så sköna att umgås med. Jag är kär i Jesse McCartney för att han är så söt.
Rebecca kom över vid 6 tiden. Vi kollade lite i skolkatalogen och på mysteriet på greveholm. Sedan satt vi och torterade oss själva med lite youtube-klipp. Där av kärleken. Jesses video med låten Just So You Know. Herre jesus! Seiöst, jag evt inte vart jag ska ta vägen.
För att inte tala om Vanessa Hudgens låt Say Ok, när Mr. Efron gör entré. Eller alla dessa underbara klipp med titlar liknanade "10 Best Movie kisses" eller "Top Ten TV-kisses". Aaah. Vi har verkligen lidit idag. Vi har dränkt våra sorger i dessa klipp. Vi har drömt. Vi har suttit här, fint, framför min dator och verkligen önskat att det där skulle hända oss en vacker dag.

Jag brukar verkligen inte falla för kändisar men Jesse kommer alltid vara en favorit. Och nu är favoritskapet större än någonsin. Jag hoppas det lossnar snart. Jag orkar inte känna denna besvikelse längre. Det tär på en.


Jesse McCartney - Just So You Know


Vanessa Hadgens - Say Ok


Jag faller verkligen. Jävla Summerland. Du har gjort mig spritt språngande kärleksgalen.
I don't know what to do. Jag tror jag ska lägga mig och drömma lite. God natt. Dröm om kärlek. För min skull.

Smink eller ej, det är frågan!

Vi ska fotograferas med laget på tisdag, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Haha, I'm so funny. I'm so fucking funny. Skämt å sido, ska man maka sig eller ej. Jag menar, jag har nästan aldrig smink när jag spelar så varför ha det nu? Men om man tänker på hur många som troligen kommer kika på dessa bilder så kan man vill känna sig lite piffig.
Håret låter jag tiden bestämma. Om jag har en good hairday så blir det utsläppt, om inte då blir det uppsatt. Hoho. Nästan lite så att det pirrar. Vi ska ta både enskillt och i grupp. Jag ber verkligen till gud att det inte dyper upp någon ful, äcklig, stor, opassande finne på näsan.

Bye, fellers. Blir mat innan Greveholm. Hemlagad pizza.

krossat hjärta
Ni anar inte vilke hugh crush jag har på Summerland. Det är helt sjukt. När jag tänker på programmet känns det ungefär likadant som när man tänker på en person som krossat ens hjärta. Fyy. Idag när det gick på TV klarade jag knappt av att titta för att jag är så ledsen för att det är slut. Det hugger verkligen i hjärtat.
Jag är inte oseriös nu. Det känns verkligen så. Jag vet inte varför. Kanske för att jag älskar det så mycket. Jag är nära på att börja gråta för att det inte kommer några nya avsnitt.

Nu ska jag tröst-titta på en julkalender, Mysteriet på Greveholm. Jag håller även på att ladda hem Pelle Svanslös som utspelar sig i ingen mindre stad än min hemstad > Uppsala!, och Trolltider. Cozy, Cozy.

Bye!

Woho, I've done some business!

Jag har tjänat 500 pix denna helg. Woho. Det var kis som mailade mig i veckan och sa att han(hon? personen hette kim) ville köpa alla kläder, som jag säljer på blocket, i ett paket. 3 par märkesjeans, 4 tshirtar, 1 hood, och en kjol. Kan tänkas lite för så mycket, men jag skulle inte få det sålt annars. Jag menar, 500 är väl bättre än 0. Jaaa! I've gone a business woman.


När man talar om händelserna...

Igår när vi har hemma hos Sabina satt vi bara och softa järnet. Snackade en jävla massa skit också. Vi kom in på ämnen som spöken, övernaturliga saker, våldtäckter och överfall. Det är så att vårat bostadsområde, Löten, delas utav en stor "skog" vid namn von Barska häcken. Där händer det otäcka saker var och varannan helg. Sist var det ett våldtäcksförsök där förövaren till och med hade försökt strypa offret. Fyy. Jag tar ofta en omväg för att slippa åka igenom den ensam.
Men så igår vid 1 tiden så skulle jag följa med Antonija och Rebecka till bussen. Där hade jag lite tur. De gick ingen natt buss vid linjen som går precis utan för sabina så de fick gå till andra sidan området. Min sida. Så jag fick sällskap en bra bit.
När vi börjat gå ger jag förslaget att vi kanske kan gå genom Ferlingatorna så slipper vi gå i genom barska häcken där den är som farligast.Och om det nu skulle hända något så skulle jag ha nära till min bror och springa och hämta hjälp. Sagt och gjort. Fick en skön nattpromenad och frisk luft. Hemfärden blev i alla fall friskfri. Jag kom hem lugnt och det gjorde även de andra damerna.
Men så imorse när pappa var ute och tränade så hade han sprunigt i genom barska och då hade det varit flera polisbilar där och poliser som var ute och sökte med hundar i häcken. När han sprang samma väg hem sen hade det varit uppe vid parkeringen mellan ferlingatorna och hängt utanför någon lägenhet. Och det var precis där vi hade gått! precis, precis, precis där. Så jävla scary. Men vi klarade oss. Vi vet ännu inte vad som hade hänt men det kanske framgår i morgondagens tidning.

allmänt ba

Halloj!
Dagen har varit mysig och halva har inte ens gått än. Jag har ingenting att plugga till, tror jag. Jag har iaf bara engelskaboken hemma och den är en "vanlig bok", ingen lärobok alltså. Så den kan jag läsa lite i innan jag somnar.
Har varit och tittat på tapeter idag igen, och nu har jag bestämt mig. Pappa ska bara mäta lite i rummet åså ska han åka och beställa om i veckan. Wihi.

Nu ska jag skriva ett par inlägg till om lite olika saker jag vill berätta om men inte vill ha allt samlat i ett inlägg. tjao!


2 matcher, 2 vinster

Hej, hej!
Kom hem från märsta för ungefär en timme sen. Detta var ingen onödig resa. Vi åkte dit och gjorde vad vi skulle, varken mer eller mindre, och tog hem sen seger med 5-0. Skönt! Jag tycker jag personligen genomförde matchen på ett klart godkänt sätt. Jag tror det är lite så att jag hamnade lite utanför Peters spelsätt ett tag där i början på serien. Men nu har jag arbetat mig in i det och spelar bra. Alltså skönt när man känner att man göra något rätt.
Under 3 periodens gång satt jag och väntade på en toppning, ner gång på folk, men den kom aldrig. Jag satt där och tjuvlyssnade lite på coaches. De gick fram och tillbaka. Men tillslut bestämde dom sig för att inte göra något. Vilket jag tycker var bra. Dels för att vi redan hade matchen och dels för att vi har gått ner på folk i nästan alla matcher vi har spelat under seriens gång. Så nu var det skönt att bara få spela ut.

Vårat D3-lag mötte Nyby IBK i morse. Min moderklubb. Som väntat (;)) vann Storvreta IBK med hela 7-1. Grattis, tjejer, det är ni värda efter denna hårt arbetande period ni har haft. Det ger utdelning.

Nu ska jag åka till GränbyC för att försöka hitta något at ha på mig ikväll.
Hejdå!

Dagen

Hallå, hallå!
Jag kände redan igår att jag hade en spänd liten muskel som låg i nacken och tryckte. Inte blev det bättre i natt heller. Inte så att jag har nackspärr bara så att det stör. Jag som har match idag. Det är bara smörja på lite aloe vera och lira på. Hoppas på vinst!

Idag ska jag första titta klart på filmen Du & Jag som jag började titta på igår natt. Sen ska jag bege mig mot märsta hållet för att lira matchen, sedan hem och ta det lite lugnt och fixa i ordning sig. Sedan runt 8 tiden ska jag och mina vänner bege oss mot Sabinas place för lite härligt umgänge. Hoppas det blir trevligt!
Och imorgon ska vi köpa tapeter. Woho!

Got2Go 2 breakfast! Jalla bye.

Jesse n' Busted

Sabina skickade precis över en låt med skönt ljud. Busted Live - Year 3000. Den får mig att längta till nyår. Nyår ger mig bara fina minnen. Jag firar alltid med mina bästa. Mina närmaste som jag verkligen gillar att spendera min dyrbara tid med. Hoho.



Hoho, en annan låt som ger både mig och sabina ett lite stort nostalgi-pirr i magen är Jesse McCartneys låt Beautiful Soul. Oho. Varför vet jag inte riktigt. Kan det vara för att tiden då vi lyssnade på hans låtar var så fin. Kan det ha varit därför? Mjaaa.. Jag ser ingen annan möjlighet. Han är relativt snygg. Det är alltså denna man som spelar Bradin Westerly i Summerland. Mannen som aldrig är singel. Till och med när han kommer dit som en antisurfande, kritvit alien så stöter tjejerna på honom. pfft, så snygg var han faktiskt inte då.


Du & Jag

Jag har lite beslutsångest. Jag vet inte vilken film jag ska titta på. Jag känner ett sug efter att få se den svenska film Du & Jag som är sådär fin som en svenska kärleksfilm kan vara. Allt om förbjuden, olycklig och äkta kärlek. Åhå. Men å andra sidan så är det en IMG-fil så den kan jag inte på på TVn utan måste sitta och glo på denna 17' tums dataskärm. Hairspray känner jag ingest sug efter så det få bli en annan dag. Men jag lovar att jag ska se den.
Det känns som att vilken film jag än tittar på, vart jag än befinner mig så finns/ är det alltid extra mycket kärlek och kärlekspar runt omkring mig bara för att göra mig ännu mer olycklig. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Bara därför ska jag titta på Du & Jag som det är extra mycket kärlek i. Så det så.


Brooooooder

Hoho. Min bror har kommit förbi Heidenstamsgatan 2 ggr idag, och han har varit snäll båda gångerna. I like my brotha. När han var här andra gången skulle han hämta nycklar till kärran. Då fick jag till och med godis. Asgoda små "sockerfria" pastillet i en liten plåtburk som han hade fått på Systembolaget när han var där tidigare idag.
Hoho, jag saknar min bror asmycket. När han flyttade som blev det som om jag blev ensam barn. Jag vill ha någon att dela detta med och retas med. Nu stänger jag bara in mig på rummet och kollar på film eller sitter vid datorn.
Och nu är det jag som kommer få gå till ICA och handla till mig mamma varje gång, nu är det jag som kommer få plocka ur diskmaskinen på sommarlovet, nu är det jag som kommer få hans rum. :)

I'm giving Hairspray another chance

Hoho, vi vann matchen igår med 6-2, skönt.
Jag fick slutade en heltimme tidigare idag. Jag bytte lab-grupp med Daniel idag så jag fick den tidiga tiden och slutade halv 3 istället för halv 4. Jiho.
Tog bussen hem. Hatar att åka buss hem från skolan. Bussarna från skolan kommer till stan precis när min buss hem åker därifrån. Så det tar ungefär en halvtimme att ta sig hem. Jag köpte i alla fall chips och skorpor på ICA som jag ska avnjuta ikväll samtidigt som jag ger Succé-filmen Hairspray en andra chans. Gillar inte dessa "back-in-the-80's&90's"-filmer. Men om inte den duger får jag hitta på någon annan film.

Imorgon vankas det match igen. Borta mot Arlanda, mitt på dagen. Kommer nog gå bra.
Jag ramlade igår och nu har jag fått ett brännsår på armen, vid handleden precis. Så jävla fult och det gör så jävla ont. Aff.
Jag hatar min klumpighet. Jag förstör bara för mig själv. Skärp dig. Dumma jävel!

Bye! Trevlig kväll. Kom precis på att vi ska äta thaimat ikväll. Gott!



Söt bild från filmer Hairspray

things that have been said

Hoho. Under den senaste veckan har jag hart ett par roliga saker sägas från en mänskliga munnen. Då har jag tänkt "Det där måste jag skriva i bloggen!" Men självklart glömt bort. Typ som här om natten när jag låg och kollade på Summerland så garvade jag säkert 5 ggr på 20 minuter och tänker att det skulle jag inte glömma till imorgon, för det skulle jag skriva i bloggen. Men inte fan kommer jag ihåg någon av dom.
Men en sak som faktiskt fastnade på min hjärna var när jag satt och väntade på bussen så kommer det förbi 3 killar som kanske är 15-16 år och snackar engelska med varandra. De är alltså inte svenskar. Eller det kanske dom var isf var det ännu mer freaky.
K1: Hey, I could make a lot of cash on my facebook to, if I just had one!
K2: Dude, you have facebook.
K1: Yeah, but I don't use it.

It's easy to talk the talk, but can you walk the walk?

Och en annan sak som jag blev påmind om, var i tisdags på spinningpasset. Det var slut och vi strechade av oss. Man känner sig alltså så duktigt efteråt med tanke på hur jobbigt det är, för att inte nämna fettbrännande och konditionsgivande.
Ledaren: Tänk på att ni har gjort av med...
"Fett" är precis vad man vill höra och hinner tänka.
Ledaren:... Vätska! Så drick mycket.

Självklart är dessa saker, som alla andra, inte alls lika roliga på skrift som i verkliga livet. Men jag skulle vilja ha det och sedan kunna läsa det igen och minnas hur mycket jag garvade inombords på det första. Jag satt där ensam som inte fan kunde jag brista ut i ett asgarv. Then I would be the freaky one.

Bye, fellas.

Summerland

Nu är jag officiellt besatt av Summerland. Jag ladda hem båda säsongerna i söndags, började också titta då. Under dessa 4 dagar har jag hunnit se 1 och en halv säsong. Eller mer egentligen. Jag har endast 5 avsnitt kvar på säsong 2 som också är den sista. Detta är ett perfekt sätt att drömma sig bort till varma fjärranländer, då den utspelar sig i det alltid soliga California. Alla är alltid bruna, alla är alltid fräsha, alla är alltid lättklädda och alla(inte nicki susanna!) kan surfa! Vissa kan tom skejta. Shit asså.
Till råga på det är det bara hunkar som skådisar. The male side then. But hey, there's only hot chicks on the female side. Muuuumma. Jesse McCartney som Bradin Westerly. Jag kan inte se någon som skulle passat bättre. Alltså, aaah. Jag har kärat ner mig totalt. Och det tar på en att veta att de endast finns två säsonger. Egentligen bara en eftersom det är 13 avsnitt i varje säsong och en normal-stor säsong i tex OTH har 24 avsnitt.

Säger man säsong i oth? Eller på, eller under, eller vadfan säger man?


nueva cama para mi

Hoho, ny säng inkasserad. Mamma hade hittat en fin säng på blocket.se. 120 cm bred och inte alls så tokig. Den var 3 år gammal men inte sovits i det senaste halvåret. Så idag åkte vi dit och kollade läget. Givetvis var den kanon och vi slog till. Woho. Perfa till mitt nya rum.

Nu ska jag lägga mig i min gamla säng och fika. Min nya står i det nya otapetserade och omöblerade rummet.
Tjuess!


This is my new bed.

Från nyckelring, till tält, till skidor, brädor och glaskivor

Idag hade vi inge svenska, vilket betyder 2 timmars hål. Vi satte oss i bibblan för att dra en chill. På mina nycklar har jag en sån där bergsklättrar-klämma. Det stig "NOT FOR CLIMBING" på den vilket jag tyckte var lite kul åså skickade jag över den till nattis som också skulle få ta sig en titt. Malin satt breve och överambitös och engagerad så säger hon "sådana här är så bra att ha!" "Hahah, till vadå?" "ahmen, när man ska sätta fast grejer! Typ, tält snören". Där kom det. Dagens diskussion!! Det spårade ur totalt. Vi var ungefär 5 st närvarande, och malin var den ända som höll på att det finns ögglor på tältsnören, och att man promt var tvungen att använda sig utav någonting eftersom trådarna verkligen inte gick att knyta ihop. Hon tog tag i både penna och anteckningsblock för att illustrera sin vetskap. Hon försökte, och försökte. Det visade sig att Malin hade ett helt och hållet annorlunda tält med en korridor i mitten och två rum. Never heard of. Men ett sådant hade hon i alla fall. "Varför ska man ha ett sånt tält?" "Inte vet jag, det är väl bra om man ska långa saker i det". Va? Här dom dagens andra diskussion. Om man skulle ha skidor, brädor eller glaskivor med sig och ville ha dom i tältet blablablabla.
Alla mot malin igen. Men tillslut visade det sig att malin först hade argumenterat för "sitt" tält sedan mot det. Det var iaf zzzzpårat.

Har inte mycket att bjuda på idag inte. Låg uppe och kollade på andra halvan av Summerland säsong 1. Somnade sent. Imorgon har jag sovmorgon så då får jag sova 2 timmar längre. Tror det kommer vara en ganska skön dag imorgon. Först spanska halv 11, sedan rast på 2,5 timme sedan engelska. På spanskan ska vi fortsätta jobba med vårat spanska "arbete", det är chili. På engelskan ska vi troligen jobba lite med gramatik och läsa bok. Oh, har en läxa till imorgon också. Men den är till engelskan så jag tror jag kan göra det på den där jätte långa rasten.
Senare på kvällningen är det match som gäller.

Now I'm off to Summerland S02E01, tudelihoooo.

än en gång.. spinning

I och med att vi har seriematch på torsdag så har vi spinning idag istället. Våra tränare (och vi själva) vill inte att vi ska komma sega i benen till en match. Visserligen är detta min lediga dag men den får jag imorgon istället.
Så om en sisodär 10 minuter ska mamma och jag bege oss ut mot bilen för att fören den mot nautilus. Eller det är nåt mamma som kommer föra. Jag kommer nog bara sitta brevid och kolla så att hon gör rätt.

Jag cyklar till skolan 4 av 5 dagar i veckan. Sen vi började med spinning så har den tiden det tar att cykla från mig till skolan kortarts ner från ungefär 10 minuter till 7-8. Jag misstänker att detta har något att göra med denna förbannade träning som vanligtvis utspelar sig på onsdagarna, men denna vecka gör ett undantag och hamnar på denna tisdag.
Oh, off to fettbränningen.

Vi ses.

Galen kan man bli...

När man inser att nycklarna inte är på sin rätta plats.
När folk inte fattar vad man säger.
När människor inte fattar att de gör andra människor ledsna.
När man sitter och väntar på ett program som man laddar hem och det är 5% kvar, cirkus 5 minuter,  och så loggar seedar-jäveln ut. Jävla skit!

Fick bryta upp låset, på skåpet, idag för första gången i hela mitt liv. Men nycklarna var inte förlorade. De var bara inlåsta. Det var tur det. Skulle inte förvåna mig om hela mitt skåpt är utrivet imorgon. Bara för att det är Mitt skåp och Onsdag.

"Vad är det?" "Ingenting..." "Jag ser att det är något, vad är det?"
Hur fan kunde han se? Och ingen annan. Det är en gåta.
Hur fan kunde han säga exakt de saker som behövde göras,
utan att jag ens visste vad det var för fel?
Hur kunde dessa saker låta så jävla rätt när de kom ut
ur hans mun?

Jag fattar ingenting...

offline

Tjena.
Känner att jag har kommit ifrån bloggandet lite. Men det får ni leva med. Har träningar, plugg och allt vad det är. I dessa tider vill jag bara slänga mig i sängen och titta på en skön film eller TV-serie. Just nu är det summerland-tider för mig. På tal om säng så ska mamma(pappa?) och jag åka till Enköping imorgon och titta på en ny säng till mig. Får se om dem är sköööbn. Hoppas, hoppas, hoppas.
Åsen så i helgen ska vi köpa tapeter och pappa ska tapetsera mitt nya rum. Då kanske jag hinner möblera lite också. Iiiiih, vad jag längtar.

Well, I'm off to the TV. Summerland is on :)

hoho, kladdkaka i min smak

Sandor Slash Ida börjar... Nu, så det får bli ett kvickt inlägg här. Jag orkade aldrig ta mig till Allianshallen så det blir en hemma kväll för mig istället. Pappa och jag åkte iväg med bilen någon gång vid 2 tiden och kom hem vid kvart i 4. Vi var ett anitvirusskydd, en extern hårddisk och en DVD rikare. Så sen vi kom hem har jag lagt in mapp efter mapp på hårddisken.

Hörrni. Alla vet ju att min farmor är en mästerkock, men att hon var en mästare i efterrättlagning visste inte jag. Hon har lagat världens godaste kladdkaka. Mamma och Pappa hade tagit hem hela åt mig, från igår. Jag åkte ju hem innan desserten. Så den stog i köket idag när jag vaknade. Den är verkligen, verkligen kladdig! Man behöver inte ens såga sig igenom den, kniven bara glider i genom. Jag ska be henne göra en sån så ska jag bjuda mina vänner.
Jag gillar inte ens kladdkaka egentligen. Det vet mina närmaste. Men denna gick bara inte att motstå. Shit, jag kommer aldrig glömma denna kaka.

kommer nog åter senare ikväll.

Jaa.. jag har lika mycket ångest, för att skolan börjar imorgon, som alla andra.


Ungefär såhär ser kakan ut, mumma!

Singstar - no the shit for me

God middag!
Kvällen igår var huuur trevlig som helst. Jag hade så jävla roligt. Vi var ett gäng på ca. 20 pers som åt gott, sjöng fint (läs: terrible) och spelade bowling.
För första gången i hela mitt liv sjöng jag singstar och jag var rå-dålig. Jag var inte sämst,. Det är det väldigt svårt att vara om man har killar om Anders och Johan vid microfonerna. Men jag var sämre än vad jag trodde att jag var. Haha! Say goodbye to Singing Malin. You'll miss me, but hey, when I'm better in singing I'll be back! Det blev outfit numero uno. Men sabina får presenten för att hon var den som röstade först och är alltmänt bra. Vänta du bara. Jag kan säga som så, att denna gång blir det ingen bild via msn ;)
Jag har några få bilder på mobilen från igår. De kanske kommer upp lite senare.

Snart ska pappa och jag åka till siba, elgiganten eller något sådant elektronik ställe. Det är nämligen så att min dator inte vill ta emot mer filmer, serier eller musik. Så jag måste införskaffa mig en extern hårddisk. Ikväll någon gång har jag hört rykten om att det ska utspela sig en match mellan StenSture och Väsby i D1. Jag har blivit dit bjuden av partykingen Malin. Jag ska kolla upp tiden och höra av mig till henne. Så ikväll kanske jag sitter bänkad på en av Allianshallens läktare och avnjuter lite fin daminnebandy.

Tack för mig, hörs!

kläd-dilemma återigen

Här sitter jag nyduschad med blött hår. Jag ska bege mig mot F&Fs boning om cirkus 40 minuter och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Haha. Komiskt värre. Vem fan bryr sig egentligen? Jaaa.. jag känner att jag vill klä mig fint. Ska jag ha jeans eller leggins? Om jag tar jeans, ska jag ta baggie eller stuprör? Måste jag ha så många olika stilar i min garderob! Shit, ännu ett ilandsproblem. Jag är för bortskämd. Jag köper för mycket kläder som jag älskar. Eller för lite kläder jag VERKLIGEN älskar och för mycket som jag bara tycker om.

Måste lösa detta nu. Jag kommer hem runt halv 5. Då kommer rebecca hit så ska vi chilla här i en timme kanske och senare runt halv 6 bege oss mot boländera. See you around 5 o'clock!


nattliga sms

Buhu, inte många fler kommentarer idag, inte. Men 2 har jag i alla fall fått från en och samma person, nämligen den hederlige gamle räven Jenny. En lagkapten som inte har något problem med att skämma ut sina små chickens. Hon hade tydligen problem med att bestämma sig. Det är visst inte bara jag som har beslutsångest.

Gick och la mig runt halv 2 i natt. Runt kvart över 1 ramlar det in ett SMS. Jag tänker att det är säkert från Sabina. Men en trevlig överaskning fick jag. Det var nämligen från Malin Ljung, som jag gissar hade lite tråkigt. Hon hade suttit och kollat läget i min blogg, då sett att jag var uppe sent. Det var trevligt, ända tills det andra SMSet kom. Då hade jag precis fallit in i min underbara sömn, så kommer hon där och skickar ett sms mitt i natten. Vad är det med dig, kvinna? Men å sandra sidan, när jag tänker efter så har hon ju faktiskt fått en ny(läs: 1-2 månader? 1 i alla fall.) mobil som hon är utom ordentligt glad över. Alla vet ju hur mycket man vill pilla och ha sig när man har något nytt. Så okej, malin. Du är förlåten för de nattliga sms du skickade till mig. Men för att bli ordentligt förlåten måste du slänga in en röst. annars du....

beslutsångest angående film, åh vilket ilandsproblem

Jag är så jävla trött på mina filmer. Ingen av filmerna som finns på min dator är dugliga att titta på i detta nu. Jag vill ha en bra film att somna till men jag har redan sett alla. Jag kan verkligen inte titta på "halv-bra" filmer två gånger om när jag inte har lust. Tittade på The Holiday igår, för första gången på ungefär 4 månader. Så den kan jag inte titta på nu. Får se vilken det blir, om det blir någon. What about Goal? Eller John Tucker? Aaaah, hjälp mig nu Gud. Eller spara denna hjälp till någon gång jag verkligen behöver den, och låt mig lösa detta problem på egen hand.

Det var jätte längesen jag var uppe såhär sent. Jag får nästan ångest när jag tänker på det. Jag måste gå och lägga mig nu. Men ändå känner jag att jag skriver som bäst på nätterna. Det bara flyter på. Aja, det är ju en dag imorgon också.

Go'natt, fellers!

nytt år och nya möjligheter är vad som väntar oss

Det snöööööar ute folket. Det gör verkligen det. Den andra november 2007 ramlar den första snön för vinter säsongen 07/08. Jag spår min egen vintersäsong och den ser mer än lyckad ut. Jag ska ha så kul, jag ska ha så mysigt. Jag längtar verkligen till 1a advent. Det är då allt börjar. Allt julmys, julpynt, julbak, julshopping. Allt! Och inte hinner det försvinna förran Storvreta Cupen tar plats och därefter ramlar Nyårsafton tätt inpå. Och innan vi vet ordet av det har vi ett nytt år. Ett spritt nytt år. Ett år som ingen rört eller vet något om. Vi har ingen aning om vad som lurar runt hörnet. Vi har inte heller någon aning om vart årets resa med livet kommer bära iväg.
Man kan nästan säga att det bara är 1 månad kvar innan allt tar fart. Saker och ting ska planeras in i minsta detalj. Jag känner verkligen hur jag längtar efter allt. Adrenalinet som pumpas ut i kroppen via hjärtat och fortsätter ut i fingertopparna med hjälp av blodet.
Först och främst ser jag fram emot morgondagen. Jag har ganska stora förväntningar. Men den innehåller inga detaljer. Jag ska ha kul. Det är det ända jag förväntar mig. Vad som får mig att ha kul återstår att se.
Ser ni vad snön gör med mig?

Pffft... opålitligtliga

BU, BU, BU för er.
En person har kommenterat och det är min vän som alltid ställer upp. Du får presenten, min sköna.
Kvällen var rolig. Man har alltid roligt med dom. Sådär säger alla om sina kompisar men visst fan är det sant. Vi kollade lite på idol, åt chips och snackade skit. Men framför allt åt vi Ben n' Jerrys för första gången! Ingen riktig höjdare enligt mig. Visst fan var den god och speciell. Lisa och jag tog en varsin Cookie Dough och Sabina tog en Chocolate Fudge. Men det kändes som att det blev för mycket. Kan vara något man gör om, men inget man längtar efter.

Imorgon på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Familjen( - tobias) ska i alla fall till farmor och farfar klockan 3, för att käka lite farsdags mat. Fardags är ju egentligen nästa helg med faster+pojkvän kunde inte då, så det fick bli denna helg istället. Efter Hällbygatan beger jag mig hemmåt för att fixa i ordning mig. Sen dröjer det inte länge förrän jag och Rebecca ska bege oss mot kalaset.

Hoppas på mer kommentarer imorgon när jag vaknar, annars blir jag djupt deprimerad och besviken!
Good! Bye!

Röööösta NU!

Hoho, here they come! Bättre sent, än aldrig.

              


1. Svart tunika, vitt linne under, gråa strumpbyxor, sockor, rött korshalsband och klocka.
2. Mönstrad tunika, gråa strumpbyxor, sockor och klocka.
3. Grå tunika, svarta långärmad tshirt under, gråa strumpbyxor, sockor och klocka.
4. Blå "jeans-"klänning, svrta långärmad tshirt under, gråa strumpbyxor, sockor, silver halsband med en ring längst ner och klocka.

Här kom 4 st possibla outfits. Jag har mörkgråa strumpbyxor och ett par sockor på mig på varje bild för att det blev bara jobbigt om jag skulle hålla på att byta leggins till varje klänning. Jag har i alla fall ett par vita och svarta leggins att välja på också. Jag har även ett vitt och ett svart brett skärp att ha i midjan. Sjalar har jag också, i de flera färger. Svart, vit, grå, brun, blå, grön, guld, brun/guld-rutig, svart/vit-rutig. Har ni några önskemål på hur vissa plagg skulle se ut tillsammans kan ni skriva det så jag ska försöka fota ihop en bild tillsammans.

Nu måste jag åka till Matilda. Vi ska ha lite idol-mys, jag, lisa, matilda och sabina. Rösta pååååå!

new hat

Hej, hej!
Åkte ensam på stan, ensam dock. Men jag hittade det jag skulle, present åt vännen och något litet till mig. Två mössor. Bild på den ena mössan finns nedan för.
Nu är det tänkt att jag ska titta på Remember the titans. Efter den så kommer Outfit bilderna upp. Senare ikväll efter maten ryktas det om chill hos matilda. Vi får väl se hur det blir med det.
Off to the TV!


mañana

Wakie, wakie!
Jag sover inte bra längre. Jag vill sova superduper gott någon gång. Och efter den gången vill jag sova så förevigt. Idag hade jag tänkt att dra mig ner mot stan. För att hitta någonting till födelsedagsbarnet och mig själv. Ska se om jag får med mig någon som också vill shoppa eller bara vara rådgivare. Sabina sa någonting om fika. Men sen hade hon inte buss-kortet med sig, och då blev det knivigt. Jag får höra av mig till henne. Men först(!) Breakfast!!

L8r :)

Omröstning a la Outfit

Oooh, glömde berätta.
Jag ska iväg på en lite fest på lördag. Jag berättade detta för tjejerna i mitt lag. När träningen var slut kom jag på att jag inte hade någon aning om vad jag ska ha på mig. Och utbrast "Ååh, neej! Vad fan ska man ha på sig?". Då kom Jenny med förslaget att jag kunde ha en liten omröstning i bloggen. Då sa jag "Hahah, ajo... jag tror inte att så många kommer rösta direkt..". Då kontrade Jenny, och fick med sig Malin, och sa "Jooo, jag kommer rösta".
Därmed var det bestämt. Imorgon kommer det kommer upp lite bilder på mig med lite olika outfits som är akutella för lördagens trevligheter.

Titta in under morgondagen och lägg in en kommentar om vilken outfit du gillar. Ska vi göra så att den som ger den kommentaren som ger mest betydelse, det kan vara den avgörande, den som skriver den mest övertygande, eller den sämsta, får ett pris? Jaaaa, låter bra. Kanske får mer kommentarer än vanligt då. Vi får väl se! Vi hörs.

tonfisk-macka :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!
Träningen idag gick jääävligt bra. Gryyymt bra!! Så jävla skönt. Men jag vågar ändå inte lita på att denna dunder-period stannar. Nu ska jag ta vara på den så gott det går. För man vet aldrig när den kan försvinna. Det är då man kommer sakna den som mest.

Har precis avnjutit en utomordentligt god tonfisks-baguette! Mumma. Den är så god. Nu tänker ni "Tonfisk?! Euuuww!!". Men neeeej, det är fucking jävla cp gott. Speciellt när den är gjort utav mig. Men allra godast när den när den är gjord av mamma. :) Lite mamma-kärlek här då.
Man tar alltså en baguette och delar den på två. Alltså, vågrätt. Vill man inte ha så stor så delar man den lodrätt också. Man drar på lite smör så att salladen ska fastna. Lägg på salladen. Jag brukar dela salladsbladen så att de passar i mackan. Jag har skurit tomaten i skivor, åså stör jag på salt på båda sidorna av tomatskivan och lägger dessa på salladen. Sedan har jag öppnat en burk med tonfisk och lägger innehållet i burken på tomaterna och saltar lite till. Sedan lägger jag på brödlocket. Maaaahhhaaa. Recept! Man vet aldrig var man kan väntas sig utav mig..

Nej, nu måste jag ta mig en dusch. Efter den ska jag tända ljus, drömma mig bort och titta på Djävulen bär prada.
Godnatt!

Woho, Gossip Girl will come back(!)... next week :(

Hoho! Det var som jag misstänkte. Det sändes inget Gossip Girl-avsnitt igår i USA. Varför vet jag inte. Men nu slipper jag vara orolig över att de slutar ladda upp Gossip Girl.
På fleeeda kommer det nya Grey's avsnittet ut. Mihi. Lengtar. På tal om fredag så ska jag troligen iväg till matilda och ha en, förhoppningsvis, trevlig kväll med mina kära väninnor som jag träffar allt för sällan dessa dagar. Vilket ibland kan få vara skönt. Så man kan få längta lite, och få sätta våran vänskap på prov som visats sig hålla alla gånger. Den är så härlig. När man har en offday så fattar man. Man bara fattar och gör ingenting åt det. Och när personen i fråga har en offday och vill prata om det så finns man där.
Alla dessa irritationer som uppstår spolas också iväg lätt, men det kan ta en dag eller två. Om samma gamla irritation uppstår allt för många gånger, börjar man dela med sig, och när man har delat med sig allt för många gånger, börjar man fundera på om man ska göra något åt det och framför allt vad man ska göra åt det.

Off to practise!

Where is Gossip Girl?

vet ni hur irriterad jag är?! Det är så här va attem... De nya avsnitten av Gossip Girl brukar laddas upp på onsdagar eftersom de sänds i The States på tisdagkvällar. Men denna vecka var uppladdarna fått för sig att strejka. De laddade inte upp ett ända avsnitt igår. Och det brukar ramla in runt 7-8, från olika uppladdare! Fyy. Och inte under denna dag har något laddat upp ett ända. Åååååhhhh. Bara 1, sneeela. Det kan väl inte vara slut på serien redan efter 6 avsnitt? Det kanske var så att det var någon match eller gala, eller något liknande som kom i vägen och avsnitt 7 inte sändes. Hm, måste kollas upp!


Upp till bevis

Hallå, hallå!
Idag har det varit en lugn och skön dag. Åt frukost sent och sen ramlade rebecca över hit. Vi snackade lite skit och kollade på film. Under tiden hon tittade på The Lake House fixade jag till hennes blogg. Sedan satte vi igång filmen The Holiday, som är underbar rakt igenom. Jag älskar den. Den går fortfarande. Är nog inte långt kvar. Då sätter jag på någon ny. The Devil Wears Prada var det längre sen man såg. Jaaaa, den får det bli.
Spider-man 3 sket sig. Den var seg och overklig så jag tryckte av efter halva, men jag ska nog se fortsättningen i helgen eller någon annan dag framöver då jag har tid.

Ikväll vankas det träning. Det sägs bli mycket tvåmål och fys. Ikväll är det upp till bevis. Har det släppt på riktigt eller var det bara en förhandstitt på vad som komma skall, utan att någon har någon riktig aning om när? Det återstår att se, och jag lovar att komma med en uppdatering.

frukost

tjoohoooo!
I natt sov jag gott. Mycket gott. Ingen säng som knarra och inga onda drömmar. Men klart som fan ska mamma och pappa stå och slamra i köket högre än någonsin vid 7. Jag läääängtar till mitt nya ljudisolerade ruuuum. Igår kväll var jag trött, så jag orkade inte se klart på hela Spider-man 2. Så den tittade jag klaer på nu på morgonen och har precis tryckt på 3an. Men eftersom jag sitter vid datorn samtidigt som jag ska titta på filmen, så blir det inte alls mycket titta på film. Jag får trycka om filmen en bit, efter att jag gjort frulla.
Jag fick mina skorpor igår. Min mamma gjorde två åt mig, hih, thank you. Efter dom två ville jag bara ha meeeeeer.. så jag tog dom 4 sista, muhihi. Men nu har jag inget att äta. Eller jo, det har jag. Men jag är inte sugen på något av det som finns. Så jag tror jag ska gå till ICA och köpa en vitlöksbaguette.
Jag tror jag ska göra det nu faktiskt.

Nej, alltså nu börjar Spider-man bli lite väääl overklig. Det växer upp en kille som är gjord av sand. Anyhow, I'm off to ICA. Tjuess!



Det fanns ingen bild på en vitlöksbaguette
så jag tog en bild med en vanlig istället.

RSS 2.0