trött man kan bli (på sig själv)

Lite kan man ju lacka på mig själv. Min dag var helt oplanerad och eftersom jag sovit så otroligt dåligt i helgen så tänkte jag somna tidigt ikväll. Men visst fan sitter man här kl 23 ändå med en nyskriven engelska läxa. För en timme sen satt jag här och kom på att jag måste packa bagen till imorgon och skriva rent läxan. "faaaan!"

Nu är i allafall bagen packad och läxan gjord. Känns bra. Imorgon har vi ingen träning med små tjejerna så då ska jag åka hem mellan lagträningen och storvreta träningen. Få lite riktig mat i mig, inga jävla mackor. Kanske sova en sväng. Kommer säkert dyka upp någon läxa som man måste sätta sig och göra. Maah!

Aja, nu ska jag faktiskt göra som jag tänkt och lägga mig. Innan jag somnar ska jag kolla in John Tucker.
Men så imorgon kanske det ramlar in ett lite tidigare inlägg än vanligt. Antingen så skriver jag inte alls på måndagar eller så kommer dom väldigt sent. Aja. Ni kommer få höra av mig någon dag i alla fall.

Night

"aa.. åså kunde han ALLA huvudstäder i Sverige...."

Gårdagskvällen var lika skön som vanligt. Always a good time with thoose girls. Vi skrattade, pratade, spelade ett misslyckat ölspel. Allmänt skönt.
Det var roligt när Lisa skulle berätta någon om en snubbe som hon träffat i Egypten i våras. Nu var det kanske inte riktigt såhär hon sa men ni fattar vinkeln.
"aa.. åså kunde han ALLA huvudstäder i Sverige..."
Det var kul. Det var något mer kul men det kommer jag fan i helvete inte ihåg vad det var. Jag får höra med bruttorna och se om de har ett bättre minne än vad jag har. Så fort något roligt skedde drog Sabbe och jag en varsin "Det här ska in i bloggen.." Men visst fan har man en tendensjävel att glömma allt sånt. Det var i alla fall utomordentligt trevligt.

VARINING, VARNING, VARNING! NEDANSTÅENDE TEXT KAN VARA ANINGEN OFRESH!
I bussen påväg hem blev jag sjukt åksjuk ("hehe"). Jag kände att om inte jag går av snart kommer jag spy. När bussen anlände till Levertinsgatan kände jag lycka. Skulle jag få ett spy anfall där då skulle det i alla fall vara ute. Så när jag gick från bussen gick jag bakom en kvinna på 50+ som var ute och rastade sina hundar (Vem fan gör det 03.00 en lördag natt?). Och visst fan fick jag ett spyinfall och klämmer fram ett sånt där äckligt spy ljud. Kvinnan och alla 3 hundar  vänder sig om som om jag vore dum i bollen. Men jag hade inte ätit så mycket på hela dagen så det kom inte upp något. Tur var väl det.

När jag kom hem tvättade jag av mig maket och bytte om å sen bums i säng. Men efter ungefär 10 minuter känner jag att nej nu när det något som är påväg upp och då slängde jag mig ut från rummet och in på toan. Men denna gång kom det upp lite. Endast vätska och lite, lite, lite kvar blivna matrester.

Här kan du börja läsa igen.

Det slog mig precis att det kanske inte är just detta ni önskar att läsa denna dag. Men nu har jag ju skrivit ett måttligt långt inlägg och jag kan ju inte bara radera det. men jag skriver till en varning.

Jag har precis avnjutit två ansitt av min favorit (bok)serie, Gossip Girl. Askön! Jag läste den första boken för typ 2 år sen så man får ju lite flashbacks och ajuste-upplevelser när man tittar på serien. För er som är intresserade av att se den så kommer ett nytt avsnitt ut på TPB varje onsdag. Det ligger 2 uppe just nu. Och jag hoppas på att det tredje kommer nu på onsdag, eller varför inte redan idag? Men är ju att önska. Jag menar, kan dom inte bara ge mig hela serien nu.

Nu ska jag ta det lite mer lugnt, kanske tanka hem någon nize serie och/eller film. Bye!


miss(ed) madeleine

Är det bara jag som lackar över denna story om lilla madeleine från england som blev kidnappad i Potugal? Är det bara jag som även blir berörd?

Jag lackar över all denna energi media lägger på att få med allt senaste nytt från utredningen i tidningen. De skriver om varenda liten sak. "Nytt tips kan vara den letråden som löser fallet" eller liknanade ser man ngeför 2 ggr per vecka. Och nästa dag, eller senare på kvällen på nätet, så står det att det var falskt. Är det polisen som har presskonferens i 30 minuters intervaller eller har dom någon läcka?

Här om dagen när det var någon spanjor som hade fotat en mörka hyad familj i marocko bärande på ett litet barn som var skrämmande likt fröken madeleine. Där högg det till i hjärtat. Fatta att ta en bilden. Fatta att tro att man ser henne framför sig. Gud, jag tror jag skulle svimma. Fyfan.

Jag hoppas i alla fall att hon hittar hem snart. Död eller levande. Så att denna story kan få ett slut någon gång. Man tänker på de strackarns föräldrarna som måste vara helt förtvivlade och ut"arbetade" av all denna stress. De måste ju vara hur stressade som helst om man tänker på alla dess känslosvängning som måste uppstå i deras själar. Först en förhoppning om att man har sett henne, sen får man reda på att det inte var hon så känner man en otrolig besvikelse. Åså går det sådär, all the time.
Eller så kanske dom är psykopater och har mördat henne själva för att få synas i TV och bli famous. Kanske får lite pengar där också? heeeelt sjukt. Jag vet inte var jag ska ta vägen.

Nej, jag blir bara mer och mer frustrerad över detta ju mer jag tänker på det. Nu ska jag slänga mig i duschen för snart kommer det nog några vänliga själar hit som jag hade tänkt spendera kvällen med.

Herrå!

Otroligt fucking jävla irriterad (det händer igen...)

Jag blir så otroligt jävla fucking irriterad på dig och din nedstämdhet. Alltid ska du vara så jävla tjurig och lacka så fort man frågar något som man verkligen vill veta. Åså lackar du på andra när dom gör samma sak eller någon annan grej. AAaaahmehhabbas! Du kan inte ens dra till med ett "jag hör av mig så fort jag vet". Du måste verkligen komma med något otroligt kaxigt och fullkomligt utan någon minsta vink om när du vet eller vad du ska göra för att få veta det.  Aaaarrrgh. Helst av allt vill jag säga att du kan köra upp något i röven och kan glömma och komma hit för att du inte är välkommen. Men jag som är så utomordentligt vänlig, givmild och allt vad det heter gör inte det.

Till något mer positivt. Inte visste jag att självaste Malin Ljung satt och läste min blogg inte. Det var bra att du skrev mallan så att jag vet att du läser. Jag menar, hur skämmigt hade det inte varit om jag drog till med värsta skitsnacket om en viss MJ och självaste MJ läser? Något. (Inte för att det någonsin skulle hända men...)
Aja, du är vamt välkommen Malin "mallan" "ljungan" ("kungen"...?) Ljung.

Bye

Party

Hallåja.
Ja, arbetspasset i allianshallen gick bra. Förutom att jag slog fel i kassan 2 ggr. Den ena var värre än den andra. Men snilleblixtar som vi (läs: dom) är fixade vi det på en halv minut.
Därefter hängde jag kvar lite i alliasen för att vänta på våra coaches som skulle komma förbi och ta en kaffe för att sedan åka ut till Alunda och kika på U-lagets matche. Sagt och gjort. Matchen slutade 3-1 med ett orättvist resultat. Fyyyy!

Ikväll blir det i alla fall lite party. Ska bli myyys. Lite höstmys. Just nu vet jag inte riktigt vilka som kommer vara näravarnde men jag hoppas alla jag bjudit kommer hit.

När jag kom hem från innebandyn var jag måttligt inställd på att jag skulle vara ensam hemma och kunna ta en lur. Men nix, min mamma ligger i soffan och slaggar medans pappa står i köket och packar upp varorna som de nyss varit och inhandlat på ÖB.
Vad gör ni hemma?
Vi ska vara hemma istället...
VA?!
Neeej, jag skojja. Men vi skulle kolla om dina vänner fortfarande kommer, annars tänkte vi stanna hemma.
Men, ja.. dom kommer.
När ska vi åka då?
Så snart som möjligt!
Så folket, var lugna. De kommer inte vara här 2night. Miiiiih.

Nu ska jag ta och slagga lite sen måste jag upp och in i duschen för att fiiiixa moi. Bye folks!


Amanda och dextro

Innan träningen i måndags hade jag och amanda lite tråkigt. Amanda är dock en väldigt påhittig person och börjar leka med dextrosol(stavning?). Detta blev resultatet.

image131

Varm choklad med grädde

Hejsan, hejsan.

Bion var väääärd. Kungligt bra. Sådär underbart chamig som alla underbara Kärleksfilmer från Hollywood är. Mhm. Me likie, likie.
Jag glömde berätta tidigare om våran fika. Vi klev upp på storken men där var det fullt så vi ändrade oss snabbt och drog oss vidare till Café 018. Jag kände mig ganska mätt efter salladen så jag tog bara en varm choklad med grädde. Och fyfan vad god den var. Det kommer vara min favorit hedan efter. Muuuummmaaaa!

image130


Well, well. Jag ska ju upp vid 6 imorgon så jag funtar på att dra mig mot sängen. Godnatt!

Äntligen

Äntligen, äntligen, äntligen! Har jag hittat min förbannade jacka som man både kan ha till baggys och klänning (inte samtidigt då). Den fanns framför ögonen hela tiden. Jag kom upp från rulltrappan på H&M och där hänger en helt vanlig svart jacka, i lite tjockare material typ typ. Notera EN.
Jag: Om det är storlek 38 så är det ödet.
Och visst inte var det 38, det var 40. Men visst fan passar den utomordentligt bra. Faktum är att hade det varit 38 hade den blitt för liten. Det är nog ödet att det inte var ödet.
Så dagen då. Ja den spenderades nere på stan med först pillan och rebeckan. Vi drog en cupidosallad, shopping och fika. Det var det vi hann med. Sen joinade jag Sabina, Teres och Lisa när P&R hade tagit sig hemmåt.
Sabina, med Lisa som sällskap, gick och klippte sig och jag och teres drog oss mot Filmstaden för att få se en skylt med texten "Öppnar kl 17". Fuck. Vi tar oss till frisören och sitter där och väntar. Sabina blir färdigklippt(Fiiiiiint!) och kvartetten (-teres) drar sig ner mot stan och jag for hemmåt. Sabina och Lisa fortsatte kanske strosa, men jag hörde något om öljämtning i Sbacke.

Ska snart åka in till stan igen. Teres och jag ska gå på bio. Teres är ju redan där nere och käkar med fröken Nyholm. Så jag ska väl klä på mig lite skönare kläder och bege mig. Trots att mina ögon strejkar och vill sova så ska jag på bio.

Imorgon ska jag upp med tuppen och jobba i Alliansen(som tidigare sagts) efter det drar vidare mot Bellmansgatan för att jag ska åka med rebecka till Ulagsmatchen. Därifrån kanske jag kommer hem vid 4 och då måste jag börja fixa mig in för kvällen. Party@maplaz.

See you somehow, somewhere.

Jaa.. typ.. jag venne

Hallå, hallå.

Nix, jag har inget vettigt att dela med mig av. Planerna ligger lika som yesterday. Kanske ska ta en sväng på stan bara för att göra något. Äh, jag får ringa någon eller något.
Imorgon ska jag i alla fall jobba i Alliansen. 7.00-10.00. Den tiden bytte jag mot Söndag 13-16.15. Japp, det gjorde jag. Det är min söndagsångest dag. Då ska man bara chilla hemma och inte göra något. Kanske lite plugg om man har. Och denna helg har jag bara 1 ända grej att göra. Som redan är gjord. Ska bara skriva över den på dator och rätta till lite smått.

Nej, nu känner jag att jag har en otrolig bloggtorka. Jag har en otrolig huvudvärk. Jag tror att jag får det när jag sover för länge. Och idag sov jag ändå bara till 10. Pffft. Men jag tycker ändå att det är skönt att gå upp tidigt. Då har man inte sovit bort dagen. Jag är en sådan som vill ta det lugnt på morgonen. När jag kan så vill jag gärna kolla på tv 1-2 timmar innan jag går upp. Och då äter jag frukost och fixar mig samtidigt som jag sitter vid datorn (läs: datanörd) så det kan ta en väldig tid det där. Nej, nu ska jag försöka få ordning på mig själv och mitt rum.

Ska ner på stan med Becca och förhoppningsvis Pillan. Där ska vi väl kika runt i lite olika äffärer och ta en fika eller lunch på något fint ställe. Tjao, bellas!

Second hand-flopp

Hejsan, hejsan.

Vårat besök i Sthlm blev inte så lyckat, med shoppingen för min del. Hittade ingenting alls till mig själv men till mamma och pappa fann jag en fin Salladskål från Bruka. Mamma gillar deras saker och eftersom vi äter mycket sallad i denna familj så kändes den rätt.
Men för sabina gick det i andra vindra. Fyndade både en väska och en tjockare kofta/jacka på andrahand. Annars var det heeeelt värdelöst. Never again. Men därmot var söder fint. Gillar det bättre än alla gator i "centrum". Allt blir så utjatat. Jag menar när dom har typ 10 H&M på 1 kvmkm.
Aja, jag är verkligen inte missnöjd med dagen. Jag hade hur trevligt som helst och det är alltid trevligt med någon utflykt såhär i bland. Åh, kom på att vi nästan badade i kändisar. Eller inte. Men vi fick en varsinn. Fastän det var jag som fick syn på dem båda. Den mäktigaste var Tomas Di Leva. Otippat att råka på den snubben halv 11 en tordagmorgon nere på södersbakgator. Den andra var Jakob leksell från The Voice som visas mellan 7-9, varje vardag, på kanal 5. Lite roligt att först ser man honom på burken och 4 timmar senare råkar man på honom på götgatan.

Imorgon är vi lediga. Och jag får sova ut. Ska ta det lugtn heeela dagen. Kolla lite på våra bästa år(där det börjar hända grejer, helt otroligt), tanka hem lite sköna moviezar, äta gott, frossa, städa lite, börjar packa undan saker inför bytet av rum (som antagligen kommer ske i juni år 2011). Pyssla om mig själv och mitt rum helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta käka macka sen ska jag duscha. Bye!

Härru

Vänligen hälsa ny läsare vid namn Sebastian "Harry" Harrysson. Välkommen till min blogg!

min kortfattade dag

Hallå, hallå.

Blir ett kort nattligt inlägg idag. Efter skolan drog maggan och jag till willys för att chacka pengar till moi och candy till den andra. Pengar fick jag, godis fick hon (även moi). Därefter drog jag vidare mot gågatan och hon mot centralstationen. Eller egentligen gick vi båda mot stan, men hon svängde av vid kungsgatan och jag fortsatte 50 meter till, till dragarbrunn där jag parkade cyekln. På stan hookade jag upp med Sabban och Rebban. Sedan chackade vi upp med Rebban 2. Rebban 1 drog sig hemmåt och R2, S och jag fortsatte våran vandring.
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Sabina gick hem, lotta kom, vi åt kikade i affärer, åkte hem, chillade, träning, hem, dusch, nu, här.

Imorgon är Second hand, en el estocolmo på söööööder. Måste sova nu. Får skjuts av våra kussar till centralen i Uppsala. Thank yo. Bye!

Thailandobailando

Jag har varit busig, gott folk. Jag snodde åt mig våran kamera som innehåller bilder från självaste thailand. Om min bror fick reda på det skulle jag var dead. Men jag känner success(kan man känna framgång?) och självklart har jag bevis. De dyker upp här.

  



Jävla tobbejävel. Nu är det så att hans och hans kollegor får ansöka om 3 veckors semester i vår. Och då ska dom utomlands. Jo, och tobias alternativ lyder; Sydkorea, Sydney, något annat cool eller Thailand igen. Vad är det här? Visserligen åker jag till förhoppningsvis till Barca i vår, men det väger ju lätt inte upp till något av dom där ställena. Fyyyyyyyyfaaaaen.

Mina kussar har fortfarande inte dykt upp. Är de på villovägar i självaste Uppsala(går det?)? Eller är det så att de känner sig utlåsta eftersom porten redan är låst? Eller har de bara bestämt sig för att slagga på IKEA? Det är frågorna.

Aja, återseende.


operation sthlm

Tjabba, tjena, hallå.

Imorgon ska min farmor opereras i ett utav sina knän. Nu vet jag inte vad det heter som hon lider av men hon ska iaf ta bort det. Inte knät, men sjukdomen. Och då kommer hon inte kunna gå i trappor på ett tag. Det dumma är att i deras lägenhet finns det två trappor med ungefär 10 steg i varje. Så, good luck, granma!
Imorgon ska min kusin Fredrik opereras i en utav sina armbågar. Det är någonting med att den hoppar ut eld all the time då han gör minsta lilla anstängning. Kan får t.ex. inte lira floorball för att den kan hoppa ur när han skjuter. Så när som helst dyker dom upp här Mats, Freddan och Eve. De slaggar här i natt, så åker de vidare till sthlm imorgon. Sen kommer Mats och Eve slagga här en natt till, sen åker de tillbaka till sthlm och hämtar Freddan sen åker de hem.

Och på tal som sthlm så ska jag och sabina dit på en liten second hand-tripp. På torsdag morgon tar vi 10 över 9 tåget dit för att sedan ta en promenix, eller subway till Söööööder, sköna gröna söööööder, för att kika in lite Second hand. Sen kanske vi tar oss tillbaka till drottninggatan och kikar lite där, eller så kanske vi tar en subway till östermalm och fortsätter kolla in second handisar. Vi får se var färden tar oss.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Bye!

Huuuunk

This is one of thoose days. En utav dom där dagarna då allt bar går neråt. Fyfan.
Personer som er... som inte kan respektera andra, som inte bara kan skita i folk dom inte gillar. Ni visar ingen som helst respekt. Inte ens till varandra. Jävla as, må ni ruttna i apdalen.
Inte ens tanken på min konversation(kan man kalla det konversation?) med hunken Patrick Jansson(nej, inte 90an), som ägde rum igår, kunde få mig på bra humör.
Jomen, det var ju så här va. Jag och några tjejer i mitt lag sitter på läktaren inne i A-hallen och gör ingenting. Klockan slår 6 och Sirius A-lag kliver in på plan. Och rätt som det är så kommer en innebandyboll farande mot mig och jag lackar lite "Aaaj, vafan!!". Kikar upp och där står en målvakt med handen i luften och ropar "förlåt, sorry".
Jag som fortfarande är a bit lack säger inte så mycket. Men lite glad blev man när man såg att det var el hunk.
Till saken hör att hans tränare i Sirius, är min innebandytränare i skolan. Så coachen går fram till patrick och säger något. Senvänder sig målisen till mig och säger "Malin! Förlåt.. Malin, förlåt!"
Jag blushar och säger att det är lugnt. Jag känner hur värmen stiger.
"nu blev jag röd i ansiktet va?"
"njaaeej.. Du blev brunare!" .. säger amanda, offcourse.

Ikväll är jag träningsledig. Jag har inte alls så mycket träningsvärk som jag trodde. Däremot har jag en stukad/vrickad handled. Jag märkte inte av något igårdag, men igår kväll precis när jag skulle lägga mig fick jag sketa ont när jag tog tag i nattdukbordet. Weird. Gör så fucking jävla ont. Hittils har jag stukat båda fötterna(ett flertal gånger), vänster eller höger ringfinger och höger handled. I'm a succeeder. Kunde knappt skriva i skola. Får se hur det går på träningen imorgon.

Nu ska jag chilla. Kika runt lite på nätet, kolla på vänner, kolla på tv eller något annat. Vi låter det vara osagt. Jag måste få tag i en viss sabina nilsson och snackat STHLM.
Bajjj!

treningsverkis

Hej du glade, ta dig en spade och gräv dig en grop.

Jag har aaaasont i mina arms. träningsvärk från boxersizen imorse, armhävningarna på både lagidrotten och storvreta träningen. Jag känner mig inte alls taggad för någon form av coopertest imorgon blöh.
Skulle kunna skriva massa roliga saker som hänt idag men jag skippart för att jag har så otroligt jävla ont i armarna. Helt sjukt hur man kan ha denna träningsvärk redan efter... 12 timmar iofs.

Jag är känner ens tor förödelse inombords. Har ahr jag gått minst 1 gång i veckan och besökt akademibokhandeln för att inte missa detta utsläpp av Denise Rudbergs nya bok Åse. Men allt i onödan. För hon och hennes förläggare har fått något cpryck och bestämt sig att releasa den i vår i stället. Vad är det för skit? Först lurar dom i alla att de måste vänta ända till oktober för att få läsa den. Sen i augusti tvingar de oss vänta 6 månader till. Jäääävla skit.

Nej nu får jag kramp. Jag måste försöka ta mig till la duscha. Har så fucking jävla ont in my arms. Herå.

Lista - 10 things about your self

Nyss när jag stod och fixade till mig(dvs tog av mig pyjamastshirten och på med en annan) blev jag otroligt sugen på att göra en sån här "Om mig"-lista. Alla som står som ägare över en blogg och läser detta. Känn dig utmanad!
Jag skriver 10 saker om mig själv som folk som inte alls känner mig, eller bara lite på distans, inte vet om.

Jag känner inga lukter. Jag känner bara om det luktar rök, om det har brunnit och luften tjock. Men jag känner inte lukten utav mat, parfymer, blommor, fis(thank god), rengöringsmedel etc.

Jag har bara ost och smör på mina varma mackor. Har alltid haft, kommer alltid att ha. Jag gillar inte det där med skina, tomatsås, grönsker... Det ska vara enkelt.

Jag tröttnar ofta på frukostar. T.ex. Om jag äter limpa med hushållsost, så äter jag bara det i ungefär 2 veckor sen tröttnar jag. Då byter jag kanske till ett annat bröd med ett annat pålägg. Eller mjölkglaset till oboy eller Juice. Eller alltihopa till en skål med yougurt.

Jag sover nästan aldrig längre än till 10. Även om jag varit vaken länge och gått och lagt mig vid 5 så vaknar jag ändå vid 10. Otroligt jobbigt. Blir nästan aldrid utsövd.
 
Jag gillar bara Vesiuvio när vi snackar pizza. Likadant där, har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag åt bara nuggetsmeal och happy meal på donken tills jag var 13(med en hamburgare extra, dock). Då började jag äta Lillamenyn för att får större läsk och större pommes.

Jag gillar bara Burger King som snabbmatsrestaurang. Min första favorit var Donken, men när man började smaka på BK slog den lätt ut Donken och nu är den bojkottad for life. Och Max. Ja, de gör det äckligaste nuggetsen ever. (yees, jag äter bara det på BK)

Jag är högerhänt och högerfotad men rightare i innebandyn. Det är knas, eftersom de flesta rightarna är vänsterhänta. Vet endast två rightare som är högerhänta, mig själv inkluderad. Och det finns väldigt få rightare över huvudtaget.

Jag har haft tandställning. Japp, räääls. Den togs ut ondagen innan sommlovet i 7an. Men jag var inte den bästa på att använda min bettskena så de har flyttats tillbaka lite.

Mina fingertoppar på lillfingrarna är snea. Höger är mer sne än vänster för att det klämdes i en dörr och bröts.

Jag har 16 kusiner. Och 3 mostrar, 2 morbröder och en faster. Och jag kan alla namn.

trööööögast i världen, mycket lättare -> obeskrivbar känsla

Har ni tänkt på en sak angående det här med läxor och plugg. Det absolut svåraste och jobbigaste är att sätta igång. Man gå och tänker på det hela tiden men oftast tar det flera timmar innan man verkligen tar tag i det. Men när man väl har gjort det så går det ju hur bra som helst. Det är inte ett dugg jobbigt när man väl håller på.
Och känslan när man är klar är obeskivbar. Man känner sig så jävla nöjd. Även om uppsatsen inte är sådär super bra så har man tagit sig igenom den.

Det är alltid likadant när man vet att något jobbigt snart kommer äga rum. T.ex. alla cooperstest man ska springer. Man går och är nojiga heeela tiden, riktigt jävla nervös är man också. Men när man väl kommer igång springer man bara. Visst är det jobbigt då också, men det är i dessa stunder man måste ta fram vinnarskallen. Och när man är klar så är man så jääääävla nöjd.

rastlös jävel

Jag sitter här helt ensam i våran tomma lägenhet. Jag har ingen bra musik att lyssna på, jag har ingen bra film eller serie att titta på. Och jag känner inte för att ligga i sängen och läsa bok  eller dega. Idag vill jag uträtta något. Om jag hade plugg så skulle jag plugg. Men om jag hade plugg skulle jag säkert vilja dega i sängen. Men aaah.
Jag vill inte åka ner på stan heller får då kommer bara pengarna gå upp i rök.

Nu ska jag typ fixa håret, sängen och läsa bok. Låter gött! tjaos.

El sabado de mi

Tja.
Åkte i väg med både mamma och pappa idag. Vi drog en runda i boländerna. Först och främst Elgigaten där pappa inhandlade ett minneskort till sin kääära mobiltelefon som han tror kommer att användas flitigt bara för att det finns lite musik i den.
Pappa köpte sin mopbil i april och det finns fortfarande inte en enda repa på den. Och i juni satt han fortfarande med instruktionsboken i handen och försökte lära sig hur mobilen fungerar. Det är inte rätt.
Nåja, resan bar vidare mot Onoff där vi kikade efter en DVD-spelare till mig. Hittade en nize, men när vi var påväg emot kassan så upptäckte pappa en bättre, men den var slut. Och då tänkte han att den måste vara asfresh och att vi måste kolla på en sån innan vi köper någon. Så vi bestämde oss för att ta ett besök på Siba innan vi får hemmåt.
Men innan det besöket så blev det till att vi drog oss mot Möbler&Slöjd för att chacka soffa.
Och efter många om och men, jämförelser, röstningar, bytande av åsikter och allt vad det heter så tog vi en fiiiiin. Det hände något jävligt komiskt där på Möbler&Slöjd. Tobias ska ju flytta tillsammans med hans bästa kompis Jonas och när jag var yngre gick jag i samma klass som och var bästa kompis med Jonas lillasyster Annika. Och när vi kommer in där så är Annika där med hennes mamma och kikar på exakt samma som oss. Vi hejar och det blir lite tense.
"Jaa... Jonas ska ju få våran soffa till lägenheten."
"Hehe, joo.. Tobias ska ju få våran."

Hände lite saker här nu. Återkommer!
Pappa kom in. Han hade hittat sin USBkabel och min folks går ju alltid före bloggen så(sorrie :/)...
Aja.. vi beställde i alla fall soffan. Vi drog oss hemmåt, släppte av mamma och for till Siba. Och visst, där hade den där super braiga DVDn. Till ett billigare pris också. Till och med billigare än den "lite sämre" bårta på Onoff. Helt otroligt. Så det blev till att köpan. Jag -> 200, Pappa -> 400, schysst deal.
Vi for hem, fixade DVDn och pappas mobil. Sen bar det av mot en match jag helst känner för att glömma. Visserligen vann vi, men det var min sämst match jag ever played.
Och nu sitter jag är med varma mackor i magen och oduschad. Ska nog dra mig mot duschen snart, efter det blir det bok, film och ships. Miiihi.

Vi hörs imorgon!

P.S. De två första bloggarna jag läste när jag kom hem från matchen avslutade med "ha en bra ikväll, det ska iaf jag ha". Liiiiite märkligt. D.S.

Eller sjaskigt inlägg

Tjeniiiz.

Gårdagskvällen spenderade @ RebeCCas(jag nämnde dig än en gång, happie?) plaze med BKmat, chips och moooovie. Det var nize.
Dagen då, nuthin plan(n?)ed. Förutom seriepremiären då. Kanske drar dit a bit earlier så att man hinner kika på när D1 laget Sten Sture tar sig an IBF Falun ungdom i deras serieprem. Det är nämligen så att vi ska möta Falun under våran första SM-pool.  Så det kan vara bra att ha en schysst bild för hur dom spelar. Vi får väl se.
Innan dess ska pappa och jag ta oss till Elgiganten för att kika på en ny DVd para mi. Eftersom jag vill kunna spela mina underbara brända DVDfilmer i mitt rum också.

Våran träningsmatch med småtjejerna imorgon blev inställd. Det var ett annat lag som hade nappat före oss. Fakkers. Så imorgon är jag i princip ledig. Eller jag ska försöka ta mig över till Malin Hörlins plaze för att försöka få lite ordning på våran redovisning som vi ska ha på måndag eller onsdag.

Ja.. jag har inte mycket annat att dela med mig av. Jag ska kika in lite youtube filmer och sen återgå till min underbara bok Storlek 37. O.S.A lästes ut på en helg. Men Jenny S och Väninnan håller mig fortfarande värmast(sitter?) om hjärta.

Byw, breezers.


Damn, I'm gooooood...

Jääävlar, nu känner jag mig grym. Jag slängde ihop en rapport på ungefär 20 min. De blev visserligen inte världens bästa men jag försöke verkligen. Eller inte verkligen, men jag försökte. Jag har inte den där smartheten som speglas i analysera och sånt shit i mig så....
Men nu är den i alla fall gjord. Hon skulle bara våga ge mig IG. Hon kanske begär en mycket högre svårighets och språkgrad men det kan hon glömma. Som sagt, jag har inte det i mig. Jag får prata med henne lite så att han får ge mig lite tips. Nu kanske jag ska börja för anteckningar under labben. Eeeehh. Ja, det ska jag göra. Nu ska jag rycka upp mig. Jag måste pallllaaaa.... Det är ju höst lov om 5 veckor och om 2 veckor drar jag till spanien därefter är det endast 2 veckor kvar. Aaahh. Palla nu malin. Det är i dessa lägen man verkligen gillar sig själv.

Imorgon är det matte, schpyy. Men efter det kör jag och malin på med vårat arbete och sen är skolan schlyyyt. Då åker jag hem och lämnar min innebandy grejer sen ner på stan igen då ska jag käka ute med någon JB bryyydar. Ska bli trevligt. Och a la saturday -> Nuthin decided. Förutom matchen då och söndagen blir helt friiii. Men mallan och jag ska försöka träffas under helgen för att snacka ihop oss om vårat arbete och redovisning som sker veckan efter det.

Om en halvtimme bär det av mot en träning som jag druktar. Fysjohan är, som tidigare sagt, tillbaka och det bådar inte gått.
Såg precis på gårdagens avsnitt av Idol. Så fucking jääävla bra. Jag älskar folk som sjunger bra. Jag vill också sjunga bra. Jag ska gå hos en sångpedagog så ska hon/han få mig att sjunga så jävla bra. Om inte....

I'm so fucking laaajzy

Hello.
Nu är jag sådär lat igen. Jag har fortfarande inte städat mitt rum(men disken är borta) och jag har fortfarande inte börjat skriva labrapporten. Jag ska göra det nu, nu, nu. Åh, nu fick jag en känsla i magen som jag inte haft på aslänge. Jag har till och med glömt (have I ever known?) bort vad den betyder. Ah, nostalgi är det bästa jag vet.

Larapportälsklingen väntar. Tror det blir lite lättare med Timbaland i mina speakers.
Kalla mig efter but I lov'em. Apologize och The Way I Are är skiten.

meeeen euuuw, vad är det där?

Hallå, vänner.
Nu är jag hemma från school. Spanska läxförhöret gick bra. Inte zyperdupersuperbra, men inte heller zyperdupersuper dåligt. Jag är nöjd. Ääääntligen, äntligen, äntligen börjar jag och malin komma igång med vårat arbete om universum. Nu riter och mäter vi så det ska nog vara klart snart. Malin sköter det mer praktiska och jag det med administrativa. Det vill säga, Malin ritar och mäter, Jag skriver och letar info.

Nu ska jag nog rensa upp i mitt rum. Andra gången denna vecka! Hurfan lyckas jag få det så stökigt? Hurfaaaaan? Allt rent(men använt) ligger hopknöglat i fotsöljen, all smutstvätt ligger på golvet tillsammans med 3 handukar, en toolbag, toffsa, kablar, böcket, tidningar, plattången och hårfönen. På skrivbordet står det frukostredskap x2(två tallrikar, 2 glas och två skedar), en kaklåda, en tom festisflaska, en tom yourgoutflaska, 3 plastpåar, godispapper. Upptäckte just att det står ett glas, med sked och tillhörande tallrik på nattduksbordet också. Hjälp! Jag börjar bli som min bror.
Här om dagen då jag stegade in i köket fick jag syn på någo vidrigt. Det var en tallrik med massa gammal tomatsås på och bestick.   "meeen euuuw, vad är det här"
"tobbes lunch från igår"

Yaaaccck! Jag undrar de ska klara sig i den där lägenheten.

Nu ska jag nog lägga mig å läsa ett par sidor i Storlek 37 som jag fått låna av Emma Newholm, thank you <3 Efter det ska jag skriva ihop någon sorts labrapport och efter det blir det är oskön träning som lär innehålla en hel del fys. Egentligen så längtar jag, men endå inte. Förstå mig!

På återhörande.

huuurtiga jag

Mååårning.

Förskyld även denna dag. Det blev ju inte direkt bättre av att jag tränade igår, men å andra sidan så blev det inte så mycket sämre heller. Yey!
Idag börjar jag halv 11. Men hurtig(lat) som jag är har jag tänkt att åka till skolan en timme tidigare för att plugga. Hurtigt, malin, hurtigt. Eller så är det så att jag är ute i ett sista-minuten-plugg, igen.... Har ju ett stort spanska läxförhör idag och jag pluggade inte alls igår. En timme i tisdags och jag känner att jag vill plugga en timme idag också. För jag kan lååångt ifrån allt.
Buhu. Och idag när jag kommer hem från skolan MÅSTE jag sätta mig ner och skriva den där förbannade labrapporten. Egentligen har jag matteläxa också. Men shit the same. Jag lengtar till le weekend. Sooova och chilla. Nu måste jag ta det lugnt denna helg. Jag måste vara hemma och chilla. Helgerna då jag varit upptagen av innebandy just bestått BARA innebandy. Och helgen(!) som vi var lediga (vi hade en match, that's pretty ledigt för oss) var jag ute och flängde, både i stan och i viksta.

Våra ledare hade gjort någon sammanställning på hur många matcher var och en varit med och lirat och jag har lirat hela 23 matcher! På en (lite mer än en) månad! Det blir ungefär 5 matcher/ veckan. Det ni.

Nej, nu måste jag få i mig den sista delen av mackan för att sedan åka till skolan. Bye!

så trött på mig själv

Idag var det en sån där total skit-dag igen. Min klänning gick sönder, skolfotona kom tillbaka och jag fick ett panik och började gråta mitt under matte lektionen. Jag äcklas utav mig själv.
Fyfan säger jag bara. Låt oss stryka ett streck över denna dag och gå vidare.

Om 2,5 vecka bär det av mot Fuengirola. Min bror stannar hemma för att han inte pallade byta så många shift. Så det blir bara mamma, pappa och jag. Mormor är ju inte heller där eftersom hon ska åka och ta bort sin kysta.

Jag har även spanska läxförhör imorgon, pretty big och jag oooorkar inte plugga. Jag hade både matteläxa och labrapport till på fredag. Jag har ett arbete i naturkunskap och redovisning som ska vara inne och redavisas på måndag nästa vecka. Veckan efter det vet jag inte. Sen åker jag till spain, kommer hem på onsdagen, och på torsdagen har vi engelska prov och på fredagen har vi matte prov. Veckan efter det skulle vi haft naturkunskapsprov, men struket, och veckan efter det (43) har jag psykologi prov. Jag har även spanska läxförhör vecka 40 och 42. Puuust och stöööööön.

Jag vill hoppa av skolan, men jag kommer ångra mig såååå mycket sen. Ikväll är det i alla fall träning som gäller. Ska bli skönt. Imorgon kommer våran fyscoach hem från spain, inte roligt.


Danny och Lauren

Min lediga ikväll i veckan har denna vecka spenderats framför datorn. Men när mitt uTorrent inte ville funka så lackade jag ur på datorn och kände inte för att använda mig utav den på ett tag. Där passade jag på att ta mig i kragen och rensa upp på golvet i mitt rum. Nu är allt ihop plockat och på sin plats.
Jag pluggade även en timme efter idol. På datorn dårå. Som står brevid tvn. Men!, jag pluggade verkligen. Skrev ihop grammatik former, glosor och användbara fraser. Jag har ett relativt stort läxförhör på torsdags i spanska. Jag har en timmes lektion imorgon, åså har jag i princip hela kvällen på mig, fram till 8 då jag ska sticka iväg på träning. Eller kanske inte om förskylningen är värre. Det återstår att se.
Har även en Labrapport som ska vara inne på fredag. Det fixar sig!

Sitter nu och kikar på So You Think You Can Dance. Relativt bra program, eller MYCKET BRA PROGRAM! me likielikie.
Det slog mig precis att det är så underbart fint att dansa mordern dans, till denna underbara lugna musik. När jag kikade på floorfiller (svenska So you think you can dance, typ) och jag såg dom dansa modern dans tänkte jag, fyfan va fult. Men nu när jag ser amerikanarna göra det så blir jag alldeless till mig! Ååh så fint. De som gav mig denna tankeställare var Danny och Lauren som framför en dans koreograferad av Mia Michaels.


man lackar ju

Tja.

Imorse vaknade jag med en täpt näsa och utan röst. Men rösten kom tillbaka så fort jag började prata så den biten var ok. Och nästäppan förvann också efter någon halvtimma.
Och då kände jag mig sådär tråkigt sjuk, så pass lite sjuk för att inte kunna gå till skolan och så pass sjuk för att må dåligt. pfft. Jag tog mig i kragen och åkte till skolan. Jag tog med mig gympakläder till och med. Hurtig tjej!
Jag var dessvärre inte med så mycket på gympa. Det var friidrott utomhus och det är inte det bästa vädret att idrotta i om man är flrskyld visstå? Så jag chillade lite.
Efter lektionen sa de att det skulle vara cooper test nästa vecka. Eftersom vi Innebandy-lagare redan sprungit det och det var hur jobbigt som helst så tänkte vi att vi bara kunde lämna in vårat resultat och slippa springa. Men nej, nej. Det gick inte för sig. De betygsatte inte oss i våran individuella idrott utan i Idrott och Hälsa. Och vi kanske hade fått bättre kondis och blabla. Vi sprang ju förfan förra veckan. Hur mycket tror dom att vi tränar löpning egentligen? Skärpning. Lackar ju lite.
På engelskan började vi idag kika på en film vid namn Crash. Jag har redan sett den men den är ruggigt bra så den kan man se flera, flera gånger.

Nu sitter jag här och har precis kikat på en otroligt jävla dålig film, Nina Frisk. Typisk svensk film som tror att de kan göra en amerikanare. haha, säger jag bara, haha.

Nu ska jag nog städa upp lite på rummet och sen titta på en skön film eller tv. Jalla bye!

innebandy-weekend

Hejsan, hejsan.
Blev inget inlägg igår. Jag var alldeless för trött.
Jo, det är ju så här va att ehm... min helg har inte bestått utav så mycket mer än innebandy. 2 matcher i lördags, 4(!) matcher igår, Varav en Semifinal som vi plockade med med 4-2(straffar. ruggigt) och idag då, en final utan dess like.
Vi ställdes alltså mot Årstas Div 3 lag. Hm, vi visste redan innan att detta inte skulle bli en lätt match. Vi hade dessutom blivit totalt ratade av en viss Jonas Olsson i hans blogg. Han sa att Årsta skulle punktera matcher redan efter 10 minuter. Gånger 6. - Årsta. + Storvreta.
Jo, vi vann. På full tid. Men jävlar vilken match vi bjöd dom på, de bjöd oss också dårå.
Period ställningar; 1-1, 1-1, 2-0. Och dessa två mål gjorde i 16de och 18de minuten.

Har inte mycket mer att ge med mig av förutom att jag är utomordentligt trött på denna förbannade skolskit. Nästan så att jag vill lägga ner alltihop och aldrig mer dra upp det.

Måste sova nu. Har åkt på en smärre förskyldning. Känner mig dock lite febrig just nu.
Night.

What's up with "kan-inte-sova"-fasen?

Jag har kommit in i den där "kan-inte-sova-ut"-fasen. När jag för en underbargångsskull får sova ut, då jävlar ska jag vakna kl 7. Utan överdrift. Men jag somnade om och vaknade igen 07.37, då hörde jag att mina pears var uppe så jag gick upp.
Jag fixade lite te till mig själv. Och mamma kom och fixade mackor åt mig. Pappa ska titta på film och har lite beslutsångest. Den film han vill kolla på funkar inte i DVDspelaren, och de andra som är lockande är totally gone. Och vem fan är det som sitter och tittar på MINA nedladdade filmer om det inte är mamma, pappa eller jag? Jomenvisst, Tobias Andersson. Hans rum ser ut som ett bombneslag och det kändes relativt omöjligt att förska hitta två CDskrivor i hans rum eftersom det är ungefär vad det består av.
Men grym som jag är så hittar jag dom.
Och grym som jag är fixar jag så att filmen pappa ville kolla på från början funkar. Vad skulle de göra utan mig?

Min bror har btw köpt nu mobil, och jag ska få låna hans gamla. Eftersom den är pretty more awesome then mine. Som jag har nu alltså. Han köpte en W810i och jag ska sno hans K(?)750i. Miiihi. Försökte tjata lite igår, men eftersom han låg i sängen och halvsov, eftersom han skulle upp och jobba vid halv 4, så kände jag att det inte var läge att vara zyperjobbig. Så när han sa "Vi snackar om det imorgon. Ut!" så var jag en schysst lillesyrra och steg lugnt ut ur hans rum och stängde tyst igen dörren. Nu hoppas jag bara att han håller sig hemma så att vi kan hålla den diskussionen. Jag ska få över mamma och pappa på min sida!

Idag vankas det match. Samling 12.00. Om 3 timmar alltså. Ska nog kolla på någon skön film innan jag klär på mig och drar iväg. Ska nog fixa min blogg design lite nu.

Shuuuez.

back in the days

Idag när Teres, jag och Emil satt och väntade på maten på Gamlisgrillen så kommer det in ett tjejgäng. De låter ganska mycket och jag tycker att jag känner igen en utav rösterna. Det visar sig vara en barndomskompis. Vi gick i samma skola från lekis till 7-8an. Men man kan ju inte säga att hon gick så mycket i skolan de sista åren.
Hon var den tjej i skolan som det ryktades så mycket om. Hon rökte, drack, rökte på, mest respekt av alla, bodde lika mycket hos sina vänner som hemma, hade nästan bara lånade kläder, fick vara ute hur länge hon ville, hon hade sex med allt och alla, hon slogs, alla ville vara kompis med henne för att hon var/ät "sååååå" cool.
Hon stampade iaf in där och skulle ha hamburgare, pizza, kebab... Hon nämnde iaf alla tre. Betalade och såsade vidare. Men jag ska säga det att det var inte bara hon som lät. De blev bjudna på pizza för gud-vet-vad och satt och stojjade som fan. Hon såg ut att vara lite high acutally.
Iaf så mumsar de i sig pizzan, då hennes kompis mobil ringer då hennes låtsas pappa står utanför och är troligen redo att skjutsa dem någonstans.  De försvann illa kvickt, med hamburgaren i handen.
När teres, jag och emil ska bege oss hemmåt sitter en utav henne tjej"kompisar" utanför, på en bänk, alldeless ensam. Troligen har det väl varit så att de inte fått plats i bilen och att de bara lämnat henne ensam kvar där.

FYFAN! Hon visste väl knappt var hon befann sig flickstackarn. Fattar inte hur man kan göra så mot en annan människa. Har man inget samvete eller? Nog för att man kanske inte gillar personen i fråga, men man kan fan bete sig. Det var så jääävla längesen jag såg någon som gjorde något såå elakt. Jag tror det var på den tiden då du och jag hängde. Och det var ages ago.

Berättade detta för Sabina som också hängde med henne när vi var yngre och ställde precis samma fråga som jag ställde mig själv. När fan ska folk växa upp? Jag menar hon hade fan likadana jeans på sig idag som hade när jag såg henne sist för ca 3-4 år sen. Shit. Tack gud för att det är jag som fortsätter gå och att det är DU som stannar kvar och nöter på samma jävla skit grejer.


En ända lång jävla fucking väntan

Here I am, alone, bored, with out a book and hungry. Kan det bli värre? Ja, naturligtvis kan det bli det men just nu känner jag mig så jävla värdelös. Skulle världen märka av om jag låg död här på mitt golv i typ 10 minuter?  I doubt it.
Och om jag berättade det för någon så skulle personen i fråga inte tro på mig så whatever.

Just nu väntar jag bara. Jag väntar framföraltt på att Teres och (a new guy called) Emil ska titta klart på Mission Impossible. Då ska vi nämligen ta oss till Gamlis Grillen och käka maaat. För mig väntar en väldigt välsmaklig Vesuvio. Aaaaah! Blir bara mer och mer sugen och hunrig, ju mer jag tänker på den.
Efter det så väntar jag på att mina filmer jag som laddar ner ska bli klara.
I her shoes var sämst så jag kollade på halva sen dizzade jag denne.
Sen väntar jag på att det ska bli 6 oktober för då ska jag ner till Grandmas plaze in Spain. Jag ska shoppa!
Men, innan det så väntar jag på att det ska bli både 25 och 28 september, money, money, moneeey! Kan vara bra att ha där nere.

Nu ringer det, hoppas det är teres!
Nix, det var pappa och mamma svarade.


Allt består av en ända stor väääntan.  Pruttttt! Det känns lite som att jag sitter och förbereder mig på den otroligt grova söndagsångesten som kommer komma under söndagen. Pryttttt!
Känner mig så jävla fucking depressed without someone like you. Without someone I can talk to in that ugly(but you think it's cute) way, Without someone I can cry to and you put your unbelieve cozy arms around me and says that it's gonna be okey.
Jag väntar även på den dagen då jag kommer att träffa dig.

härliga fredag

Såå jäla nize att sluta tidigt på fredagar. I love it. Gillar våra mina torsdagar och fredagar, varannan vecka. Nästa vecka slutar jag halv 4 på fredagen, istället för 1. Plöh. Men veckan efter det så är vi lediga, både torsdagen och fredagen. Najs.

Blev uttagen till alla helgensmatcher, men på matchen på Alunda på lördagkväll ska jag vara avlastare. Vilket betyder att jag får chilla på bänken till någon gör illa sig. Helt ok för mig.
Skolfotot gick bra. Bara det att jag sitter asbrett med bena så jag ser ut som en biffig hockeyspelare. Men förhoppningsvis så klipper dom bilden och bena hänger ej med. I wish.

Nu ska jag kolla om jag hittar några grymma filmer att ladda ner, senare ska jag titta på avsnitt 7 och 8 av Hidden Palms och filmen In her shoes.

Bye, bitches!

ett sånt där vanligt inlägg

Heeeeeej!
Min pärla är back on track, dock med diverse men. Jag talar alltså om min moped. Nu har nizze(Nisses MC shop) fixat trändninglåset och dragit kablarna rätt så det mesta är i sin ordning. Förutom att framkåpan sitter abit löst. Men det fixar sig.

Idag har jag mest varit på stan med magda. Hon har 2 års dag med sin pojkvän imorgon så vi bollade lite idéer och fixade både det ena och det andra. Jag köpte även en klänning till mig själv som jag ska ha på skolfotot a la manana.  Och ett halsband, och en fundation.

Angående jackan så har jag valt att avstå köpet. Jag provade den idag och kände mig inte alls så där 100. Och jag menar, ska jag köpa en jacka för 3000 ska den väl fan vara perfa och denna var långt ifrån det. Känns lite sorgligt nu. Jag menar, jag och jackan hade byggt upp en underbar relation, en relation som jag inte låter alla andra få veta av.
Jag får leta efter en annan grym. Ska tvinga ut mamma till Barkarby Outlet senare i höst. Under höstlovet kanske.

Ikväll blir det träning. Relativt nize. Längtar lite idag faktiskt. Våran fystränare är utomlands och våran Coach har sagt "ingen fys under tiden Johan är borta", och jag hoppas fan att han håller vad han lovar, annars kan detta sluta illa.

Imorgon är det skola i vanlig ordning, innebandy a la manana. Sen fixar man sig extra fin eftersom vi har tid för skolfoto klockan 11.30. Efter det blir det en timmes matte sen är skoldagen slut. Har inget planerat. Kanske blir en tripp ner på stan, men det blir så drygt om man ska gå och bära på alla innebandy saker. Jag ska i alla fall äta pizza. Sen på kvällen ska jag äta en påse chips och kolla på film. Känner att jag kommer ha en megastor söndagsångest på söndag.

Hejdå, friendz.

P.S. Jag måste än en gång tacka S1IDC-tjejerna i engelskagruppen som lät mig skolka idag. Thänk yall! D.S.

trött på fucking jävla iiiiiiiiii

Igår kväll vid 10 var jag så jävla taggad på att skriva ett blogg-inlägg, men vad fan händer inte då? Jo, blogg.se stejkar, eller bara bojkottar mig. Men så blev det. Därmed har jag inte känt att denna sida varit värd att besöka förrän nu, när jag förlåtet dem(den).

La iaf inte undan jackan igår. Pallade ej. Fick skjuts av rebecca istället, så jag behövde ej kila ner på stan. När jag kom hem från Ulgaets träning var mama fett negativ över att jag skulle köpa jackan och kom och sa massa saker som gav mig dåligt samvete. Prytt på day.
Ska nog åka ner och kika på den imorgon, om jag orkar dvs. Har varit så jävla lat den här veckan så att det inte är sant. Jag är trött heeela tiden. På morgonarna, på kvällarna, i skolan, under träningarna. Det är som om coopertestet tog musten ur mig. Åså är det innebandy, hela, hela, hela tiden. Var jag än går så är det en innebandy spelare där, en innebandy klubba, en innebandy hall. Vafan lever jag i för någon innebandy relaterad värld?

Idag kom pappa hem med ett nytt jumbo lås till min moppe som är färdig fixad. Så imorgon ska vi åka och hämta min pärla. Mihi. Och trot eller ej.. imorgon kväll så äre... bara bam bam baaa... INNEBANDY TRÄNING. Maffigt eller vadååå?

Jag förstår att folk tröttnar när de börjar leva i den här världen.
Imorgon har jag dos lektionos. Först espanol 10.30 sedan engelska 13.55. jag har alltså 2,5 timmes håltimme däremellan och jag har en liten aning om vad jag ska göra. Ska skriva lite fakta om Martin Luther Kings verksamhet på engelska. Eller vad han gjorde under sin livstid inom rasismen och politiken i USA.

Jag hatar MatteB, jag fullkomligt Haaaaatar det. Jag känner på mig att det är något jag kommer så läsa upp på Komvux eller nått.....

Måste ta mig till duschen nu. Har suttit framför denna dator i en timme nu och luktat bleee. Bye!

engelskan igen...

Heeeeeej på er.
Sitter här på engelskan och gör ingenting. Låter de andra jobba. Mihi.  Vi håller på att göra en affisch där vi berättar om Martin Luther King och hans uppväxt, mord och verksamhet. Hoppas den blir fin. Har bara duktiga tjejer i min grupp så det kommer nog bli bien.

Har funderat på om jag ska ta mig ner på stan idag och köpa min jacka. Men jag ska till allianshallen direkt efter och kolla på innebandy, och dit vill jag inte ta med mig jackan så jag tänkte att jag kanske kan lägga undan den idag och hämta den imorgon istället. Tror det får bli se.

Egentligen så pallar jag absolut inte åka dit eftersom detta är min lediga kväll, men jag vill kika på hur det ligger till med U-laget och dess nya coaches. Om jag sen måste åka buss hem så är hela kvällen away. Får se om jag tar mig dit.

Slutar om en sidodär 10 min så jag ska kika in lite nyheter och sånt shit. Bye!

vinst, O.S.A, skolkning, coopers

Teeero det eller ej, men vi vann med 6-2. Vii er bezt. Vi var alltså 9 utespelare och en ceeper. Jag var nästan helt säker på att vi skulle förlora. Iaf när vi åkte från stan. Och på promenaden. Men när vi började lira visade det sig att de hängde med oss på vårat lugna tempo. Vilket passade oss perfis eftersom vi inte ville vara helt slutkörda redan efter en period. Jag kirrade ett mål och en ass. Med nya stickan dårå. Funkar bra. Jag har inte skjuta med den än, men det kommer väl... hoppas jag.

Jag började lösa boken O.S.A, på riktigt, i bilen på vägen till matchen. Har redan läst ca 90 sidor och jag är back on track. Jag gav upp bokläsandet ett tag där. Det var den dumma boken som camilla läckberg skrev som gav mig avsmak för läsning. Fy, henne gillar inte jag. Däremot gör mamma det. Men inte jag. Håller mig till Denise Rudbergs böcker. Efter O.S.A ska jag läsa storlek 37, lite fel ordning men de hade inte storlek 37 på stadsbibblan och jag kände verkligen för att läsa så det fick bli denna.

Nu är det bestämt. Jag ska inte gå på friskis imorgon. Magda fyller i min närvaro. Vill vara utvilad och så till coopertestet. Inte för att det kommer ge så jävla mycket bättre resultat men det kommer vara skönare att springa då. Ska även köra med ipod denna gång. Nu blev jag nästan lite taggad på att springa. Ska köra på en nyttig frukost imorgon också och äta minst 3 frukter under hela dagen. Dricka mycket vatten. Mihi. Jag återkommer om resultat. Jag tippar på att det kommer ligger runt 16-17 minuter. I knooow, not so good. Men jag är sämst på att springa långt. Jag är verkligen sämst. Jag köra hellre ett Beep än ett Coopers.

Aja, nu ska jag städa upp lite i rummet och bestämma kläder inför morgondagen. Efter det ska jag lägga mig och chilla i sängen med boken. Godnatt på er!

ovärd dag dårå

Tjenna.

Livet är gött. Eller egentligen inte. Ångesten börjar ramla in. Jag måste räkna ungefär 50 tal i matten och jag har naturvetenskapsläxa till imorgon. Och jag måste skriva en labbrapport till nästa fredag. Och jag har cooper test imorgon. Jag har inte heller gjort upp något träningsprogram inför amandas och min första träning på mångdag. Jag funderar även på att skita i friskisochsvettis imorgon bitti för att ladda till cooper testet på eftermiddagen.

Det vankas match idag, mor arlanda. Trevligt att coachen har låtit alla få ledigt idag. Eller de som vill. Och att jag inte tog ledigt. För nu sörrni, åker vi dit med 9 fucking jävla utespelare. Känns as-surt att åka ända till märsta för att spela en match som man vet att man kommer looza. Speciellt eftersom jag skulle kunna göra så mycket annat idag.

Nu förtiden sitter jag ´bara och längtar efter min lediga tid. Jag längtar tills på tisdag för att då har jag min lediga evening. Ingen träning eller något sådant. Jag ska bara vara hemma och slappa..... och räkna matte.

Maaah, ångest, ångest, ångest!
Nej, nu ska jag kolla på film och käka frulle eller nåt.

Duuuuu... utan specifikation, Dig vill jag ha

Now... I'm back. Jag har något intressant att berätta. Något som är intressant för mig, i alla fall.
Jag har chackat en ny sticka. En C-c-c-cuuuurve. Fedt nize. Den är betydligt lättare än min forna fatpipe. Den är lite sne som jag måste lära mig skjuta med. Bladet är ovinklat, vilket är störtskönt om man ska lira spelfördelare. Jag som precis lärt mig skjuta slagskott skjuter som en kratta med denna klubba. Men whatever, den är nize att passa med vilket passar mig perfekt(Ordvits - höhö).

Imorgon är det fredag vilket innebandy Lagidrott imorgon bitti. Innebandy i allianshallen 8.15 - 9.45. Feel good. Kommer inte lira med curven eftersom jag suger ganska hårt med den så jag får lira med gamla liraren, fatpipe RAW 27. Efter det har jag alltså 2timmar break innan matten börjar. Skönt. Då kan man chilla i omklädningsrummet. Måste även komma ihåg att fylla på mitt busskort.
Sen har jag matte, efter det är det årets första Naturvetenskaps labration. Det bådar inte gott eftersom jag sucks på det. Men efter det, 14.20, så slutar jag för dagen. Då beger jag mig hemmåt snabbt som faen. Med buss, vilket kommer ta typ en timme. Hänger upp mina äckliga idrottskläder från innebandyn, packar ner lite partythings som jag ska ha med mig till lisa. Därefter kastar jag mig ner mot de centrala delarna av stan(... igen) för att möta Sabina och Matilda. Vi ska kika efter present till pingu sen beger vi oss mot det mer lantliga delarna av sta... Uppland.

Jag behöver verkligen någon som dig. Jag syftar inte på någon speciell när jag säger dig. Jag bara låtsas. Jag vill ha någon att ringa på kvällarna och berätta vad som hänt, good or bad. Jag vill ha någon att gosa med, jag vill ha någon att kunna möta på stan bara för att kunna spendera lite tid med eftersom vi inte hinner ses så mycket annars. Jag vill kunna gå på promernader med dig. Jag vill kunna prata om allt med dig och du ska vara förstående. Men du ska även kunna säga emot när jag tycker eller gör fel. Jag vill ha någon att kunna fightas lite med och blir aslycklig när vi blir sams igen. Dig vill jag ha.

empty... spaces...

känner inte riktigt att jag har något vettigt att skriva så jag låter detta vara tills jag har något mer intressant att skriva.

Helgens planer

Heeey friendz.

Skolan är fortfarande som vanligt.
Lackar lite nu när det har framgått att jag inte kommer få läsa någon ledarskapsjäääävel. Lackar ju. Nu har jag stått ut med idrottsfysiologi, idrottspsykologi och näringsfysiologi i ett helt jävla år så kommer jag inte ens kunna läsa det jag vill läsa. vad är det för pundon som sköter dom där sakerna?
Lämnade in min ansökan om att ändra mina valbara kurser iaf idag. Från idrottsvetenskap till Engelska C och Samhällskunskap B. Skönt.

Mina gamla vän Lisa Bergkvist fyller år soon så i helgen är jag bjuden hem till henne på middag. Och eftersom hon bor utanför civilisationen, 6 km från närmaste kollektivtrafik-plats, så slaggar vi där. Känner på mig att det kommer bli en höjdar grej vi har att vänta.
Sedan på lördag är det ju kulturnatten. Men för min del är det lite andra planer som spökar. Vinkväll con mis amigas antonija, sabina och rebecka. Visserligen spyr jag på vin men jag kommer att njuta av sällskapet istället.
Åter troligen in till stan och kollar läget.
Har ju match på söndag så det blir hem och natta a bit early på lördagen.

Om en halvitmme kommer Rebecca hit(läs: det finns två olika rebeck/cor). Jag ska hjälpa henne med hennes blogg. Sen ska vi dra iväg på träning.
Jag måste nog sätta mig och plugga nu eftersom jag har två läxxförhör imorgon. Ett på spanska och ett på engelska. Visserligen har jag sovmorgon, ska nog sova till 8 och sen går upp och plugga lite.

Kom på en sak ba. Nu har jag hittat en asnize vinterjacka. En fjellreven. En helt normal svart. Ingen pingvinjävel. Visst är dom snygga men inget för mig. Men mamma säger att jag ska gå till de andra affärerna som också säljer dom innan jag köper någon. Får försöka ta mig ner imorgon.

Jag kom med i våran Storvretas Damlags Atrupp. Därmed kommer jag bestämt spela i Upplands Dam tvåa.

Hej så länge.

allt är som vanligt...

Hallå, hallå.

Skolan var som vanligt. Allting var som vanligt. Verkligen.
Du var också som vanligt. Lika utfrysande som vanligt. Du gör allt så uppenbart. Det hade varit en annan sak som du verkligen försökte att inte göra så men du vill ju. Du vill ju göra mig glömd. Du vill inte att jag ska vara där, inte att jag ska existera. Fattar inte vad problemet är. Du är ju sjuk. Jag bryr mig som fan, och nu känner jag av att du är en utav de få som bidrar till att jag känner så här.

Hade höjhopp idag på gympan. Jag var inte med och hoppade eftersom jag inte vågade. Och med inte vågade menar jag inte att det var för högt. Jag menar att det var för mycket folk där, som stirrar dessutom. Aah! Jag vill våga, men fan heller. Vad är problemet? Vadfan är det som ligger och nöter upp dessa känslor?

Har bestämt mig för att köpa 1 par inköp imorgon. Eller på torsdag, får se vad som hinns med. En långärmad tshirt på Gina och ett par vita bomullsleggins på Gina. Kommer passa bra med min gråa dress från spain.
På tal om spain så har vi fått en uppdatering om mormor. Skrev för någon vecka sedan om mormor som fått en kysta i bröstet. Och att de inte visste om den var ond eller god. Idag hade min moster varit på sjukhuset i Falun och där hade berättat lite om den. Det var en kysta som var ond. Alltså Cancer. Men det var en "klass 1"-kysta (utav 3 klasser) så den var inte akut. Men hon ska plocka bort den när hon kommer hem den 3 oktober.

Har plugg jag måste fixa. Sen ska jag bara chilla. Detta är min lediga dag denna vecka. Hejdå.

måndag elikamed innebandy

I feel pain, pain in every part of my body. I mitt vänstra baklår, min högra höft, mitt vänstralår, höger armbåge och sist men inte minst, höger överarm. Allt detta från helger. Eller mitt vänstra baklår är ifrån förra veckan, men det blev då inte bättre under helgens gång.

Så idag träffade jag och Amanda "vårat" nya lag. Vi ska träna dem på måndagar mellan 16-17. Vi träffade ett par st från laget och Helena Danielson som håller i Tiundas innebandy avdelning. Vi fick reda på ett och annat. Ser fram emot framtiden då små tjejerna utvecklas :)

Våran skola har ändrat massa grejer. Så nu har inte jag någon idrottsteori längre. Totalt borta. Istället har vi Träningslära(forna atletverkstad). Vi kör alltså fys(spinning, boxersize, skivstång, uthållighet, koordonation, kondition, styrka m.m) på måndag morgon, sen på eftermiddagen kör vi ett vanligt innebandy pass på 1,5 timme. Och tro det eller ej, efter det har jag träning med storvreta från 18.30 till 20.30 som inkluderar 30 min springning innan träning och 30 min fys efter träning. Few faen. Hata måndagar. Kommer inte gå på varenda morgon träning där.
Och nu på måndag har vi Coopertest med innebandyn i skolan och efter det måste jag skynda mig som fan till allianshallen för att träna Tiunda F94-59.

Idag så hittade jag en ny fräsh klubba. Jag och Amanda provade en varsin och jag ska chacka den. Resonerade lite med pappa.

Pappa....?
Ja.
Jag har hittat en ganska fin klubba.
Mhm...
Aa...
Vad kostar den då?
eehm...
1100?
Jo... eller 1200 men vi får 15 % rabatt, då blir det bara 1020 och så kan vi dela på kostnaden då betalar jag 500 och du och mamma 500 åså delar ni på det, då får du bara betala 250 kronor... rent logist sätt alltså.

It's mine määäään. Han är faktiskt ganska positiv till idén. Han har kikat på klubbor lite förut och han tycker man ska ha bra saker när man lirar. Åså måste man ju prova sig fram.

Måste ogå och lägga mig nu så att jag kan få mig den underbara sömn jag behöver. Startar 8.30 imorgon med Svenska. yeeey. Night!

Hon frågade om det var bättre idag,
och det är det, utåt sett i alla fall

något som kändes som ett nervsammanbrott

Hej.

Vi vann kvartsfinalen mot Bollstanäs med 2-1. Vi vann semifinalen mot Årsta IK med 2-3. Straffar på denna då. Vi förlorade finalen med 3-2. Så jävla cp surt. Vi leder med 2-1. De nätar i ett PP. Då står det 2-2. Och när klockan står på 19.46 nätar de än en gång. Vi hade matchen. Vi skulle bara ha vunnit den.

Jag kände pressen och den slog ner mig. Som en misshandel där de först lägger in slagen mot magen för att mörbulta lite och de lägger nästa mot tiningen som man inte alls är med på. Jag fick panik. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Jag trodde jag var starkast i världen. Men fan heller. Då var jag liten som en myra och ingen fattade vad fan som hände.

Så fort jag tänkte på saker som hade anknytning till dom så forsade tårarna. Jag hade egentligen ingen aning om varför de rann. Jag gråter ju inte för sådana saker. Jag gråter bara när det gör ont. Jag är ju starkast i världen. Utåt sett alltså.

Jag fick något som kändes som ett nervsammanbrott. När jag inte pallade hålla bort pressen så trycker den på extra mycket och alla andra saker som är lika onda som pressen, trycker på de också. Jag hade inte ens chans att ta mig upp. Men till slut släppte det. Men det tog ett tag och jag försökte bearbeta så gott det gick. Det gäller att koppla bort och det gjorde jag till slut. När finalen skulle börja. Då var det bara det som gällde.
Hoppas jag kan koppla bort det i fortsättningen också, men då vill jag få bort det på riktigt. Jag vill inte ha tillbaka det. Jag hoppas jag klarar att hålla det borta från mig under hela min livstid.

a neverending period

Hejsan, hejsan.

Orkar inte skriva så mycket nu. Men jag kan sumera dagen quickly. Vann första matchen med 6-0, förlorade andra med 4-3(våran vinst) och vann tredje med 7-1. Vi blev allstå två i gruppen och får då spela kvartsfinal imorgon mot Bollstanäs IK vid 10 imorgon bitti. Samling nio noll noll.

Har lika stor ångest ikväll. Har inte alls varit på hugget idag. Mitt humör går upp och ner. En visst minut kan jag vara hur spårad som helst och söka uppmärksamhet, den andra minuten kan jag bli asdeppig och bara vilja sjunka genom jorden. Blääääää, allt er sket.

Orkar inte med denna period. Kan de gå över nu eller?

RSS 2.0