Mitt läge just nu

Nu kommer det ett relativt småäckligt inlägg.

Men jag tänkte iaf tala om för er hur mitt läger är just nu. Idag hängde jag på frillan i 3 timmar så jag känner mig ganska slut i kroppen. Därav är min position i min datastol vääääldigt laid-back. Ligger typ. Dessutom är jag skönt påklädd med både tjocktröja och filt. Jag har precis tittat på det nya OTH-avsnittet. Och jag har ett GG som väntar. Bara att börja titta säger ni. Men...


.. Jag är nödig och måste besöka toaletten snarast möjligt, men det betyder att jag måste lämna min sköna position i stolen och slänga av mig filten. Och sen känner jag att jag vill duscha när jag ska gå på toa. Vilket betyder att jag måste hålla mig upprätt i duschen i ca 20 min. Det är en utmaning. Framför mig ligger det en bit kladdkaka och en mörk choklad-kaka. Men jag har ont i magen så jag känner mig inte så sugen direkt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra...

toa - GG - dusch
GG - toa - dusch
toa - dusch - GG

hahaha bredbandbolaget tror att svenska folket är artards

hahaha, ni vet reklamen för bredbandsbolaget (tror jag det är) när de säger "Nu får du även använda spotify, utan extra kostnad om du beställer..."

SPOTIFY ÄR FUCKING GRATIS, ALLTID VARIT OCH KOMMER ALLTID ATT VARA LOOSERS
Inte för att jag är värsta ååh, spotify är livet <3 men jag har laddat ner det och använt det heeeeelt gratis. Det var jävligt nyligen dessutom. Dock är jag inget stort fan av det. iTunes ligger mig varmt och hjärtat.

pinsamt haha

Hahahahahah, idag ringde min chef mig och frågade om jag vill jobba. Vilket jag inte ville men sa ja iaf för jag vill ha pengar och jag hade inget annat för mig. Men idag jobbade även en mindre skön kille. När han skulle gå hem så gick han förbi stället jag jobbade på. Jag såg honom och jag gömde mig bakom en reklamskylt, för jag ville och orkade inte ara artiga och trevlig och säga hej. Han gick på ena sidan åt vänster och jag smyger på andra sidan åt höger. Jag smyger bakom skylten så han inte ska se mig och tittar fram bakom hörnet för att kolla om kusten är klar och vet ni vad. DÄR STÅR SNUBBEEEEN! Jag trodde jag skulle dö. Jag tror han hade sett mig innan för han stog liksom och väntade på att jag skulle komma fran. Och när jag gluttade fram där bakom blev det en "tittut"-grej. Jag vill bara sjunka genom jorden. Han är alldeless för artig och trevlig för att säga något om det så det var lugnt. Men det va otroligt pinsamt. Det var vad jag ville säga.

Det hände en ännu värre sak under juldagarna då jag jobbade men det tar vi en annan gång. Tjao!


Tillåt mig presentera...

...Världens snyggaste man. Ni kommer inte höra mig säga detta många gånger i mitt liv så lyssna (läs) ordentligt nu. Okej, jag kommer inte skriva så mycket men kom ihåg det.




Namnet på underbarnet är Kenny Wormald (sååå gay, I know). Han är med i dansfilmen Center Stage: Turn it up! så dansa kan han. I filmen spelar han en avdankad hockeyspelare som omskolat sig till en manlig ballerina. Så han spinger mest runt i tighta tights i filmen vilket är nice, annars har han på sig riktiga baggie-kläder som de flesta manliga dansare har. Han har även varit med i otaliga musikvideoR, med bl a Nelly Furtado och Justin Timberman.

Till råga på ALLT detta så har han..... -trumvirvel-....... engelsk dialekt då är han är engelsman.

Okej, man ser inte honom sååååå bra på bilden och det man ser är faktiskt inte såååååå fint men se filmjäveln så kommer ni tycka exakt samma sak. Jag har aldrig någonsin skådat något liknanade. Obeservera att (ni) alla känner till honom kommer han inte vara lika snygg för mig. Men just nu njuter jag och kommer drömma vackert. Sweet. Good nights.

Sweeeeeeeeeeeeeeet

Asså, hörrni. Jag har klurat ut att vi har hela 4 jullovsnätter kvar. Fatta mycket man hinner göra på de nätterna. Jag kommer inom de närmaste timmarna ligga och sova (2 timmars svettig sömn this night, nice!) i min underbara säng, men ni är fria från bestraffning om ni ringer och väcker mig med ett oemotståndligt förslag.


you guys...

Nytt år, nya möjligheter - So last year

Tjenamors mina sköna vänner och gott nytt år! Ja, nytt år vare ja. Förra året blev "Nytt år, nya möjligeheter" årets fras. Under de tidiga datumen av januari skrev varenda en av de stora bloggarna just de 4 små (men tunga) orden. De stämmer väldigt bra in men det blir lite klyschigt när alla srkiver det. Årets fras måste bli "Det här är mitt år". Varenda big blogger känner att deras liv kommer vända just i år. Men ledsen lilla kissie, ditt år var 2008. Och Stine-Lee, du är för gammal för att ha ett eget år. Om detta år är någons måste det vara Blondinbellas. Jag tror att om hon blir långlivad i Let's Dance kommer majoriteten av svenska folket veta vem denna 18-åring är vid påsk.
Men Sabina, känn dig inte träffad. Inte är vi sämre heller. Vi tror också på ett revolutionerande år, att detta är faktiskt vårat år. Mitt och alla mina vänners år. Studenten-året, klivet in i vuxenlivet-året. Frihets-året. Make your own money-året.

Jag hade ett skönt och jävligt roligt nyårsfirande med alla mina nära och kära. Alla bjöd upp till dans och skötte dansen med bravur. Vissa dansade bättre än andra(hehe... tegest... hehe), men alla försökte så gott det gick och kvällen slutade lyckligt. Att alla fortfarande växer i mitt hjärta är ett underverk. Jag trodde alla hade nått sin perfekta storlek för att passa mitt pussel till hjärta , men när både pusslet och ni(både i antal och storlek) sedan växer rosar mina kinder och pirret i magen dyker upp helt utan anledning. Så mina vänner och fiender, jag ser fram emot att få inleda och dela detta nya år med er.

Idag var mitt mål att sova (eller iaf ligga i sängen) innan 11, börjar jobba klockan 5 i mogonbitti. Men som ni ser så misslyckades jag. Jag ska ta mig en skön dusch nu för att sedan lägg mig och slå på en riddares historia. Jag ska försöka njuta av mina 3 timmars sömn jag kommer få. Visserligen är det ganska skönt att sova 3 timmar. Hellre 3 än 5. Man hinner inte somna riktigt så man låtsas-sover och vaknar upp relativt pigg, tillräckligt pigg för att orka ta sig upp och jobba. Nu blev det massa bappel om sömn hit och dit. Det jag egentligen skulle göra var att önska er ett gott nytt år och säga att jag ser framemot detta år. Med det gjort lyfter jag hatten och säger adjö, för denna gång.

RSS 2.0