30 juni

Tjena.

Gårdagen spenderades i S T H L M med rebecka. Det var väldigt trevligt med tanke på att jag inte varit där på 2-3 år. Jag köpte en väska från Friis Company på rean och jag ÄLSKAR den. Det var THE bag. Den jag har letat efter i flera år utan att veta vad jag letade efter. Inte nog med att jag hittade den, jag fick även ett pang-pris.
Gamla priset: 699 :-
Nya priset: 350 :-
Jag hade nog inte köpt den om det inte hade varit halva priset. Jag köpte även en kjut brah för halva priset på Cubus. Btw så köpte jag väskan på SALT. Gyllig affär.
Jag hittade även en helt underbar klänning på Zara på rean, men tyvärr fanns inte inte i min storlek. I've too big boobies. Den var såååå fin. Den satt tight vid brösten sen föll den ner i en A-linjeform. Den var vit och gick till knäna. Längst ner var det två 5cm tjocka svarta vågräta ränder och axelbanden var i samma storlek och material som ränderna längst ner. Den hade blivit perfekt till min mosters bröllop som äger rum nästa helg. Men jag får hitta på något annat.

Igår när jag kom hem från stockholm hade mamma varit och hämtat ut ett paket till mig, på posten. Det var mina böcker från Bokus, som jag beställde i söndags. Jenny S och Tillsammans av Denise Rudberg. Jag har verkligen fastnat för henne :) Har snart läst ut Tillsammans. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Den handlar om 3 13-14åringar och jag trodde de skulle vara lite äldre. Typ 17. Och så händer det saker som inte ofta skulle hända in real. Men men, jag har större förväntningar på Jenny S.

Jag slänger in en bild på väskan här och passar samtidigt på att visa en outfit som jag gillar men inte kunnat klä mig i än på grund av vädret. Böckerna finns även med på bild.

              

Idag gick jag upp kl 05.30 för att jobba. Jag fick skjuts utav mamma och pappa så jag fick en halvtimmes sovmorgon. De skulle först till stockholm för att käka hotellfrukost sen skulle de vidare ut till skärgården och kusten för att spendera sin dag där.
Jobbet rullade på. Idag fick jag vara i ankomsthallen, vilket var nytt för mig. Never been there before. Jag fick även jobba med en tjej vid namn viktoria, utan henne hade jag nog inte klarat mig. Det är synd att det var hennes sista dag idag. Hon hjälpte mig i alla fall med mycket och jag har lärt mig vääääldigt mycket idag. Fick även hjälpa till på två Porter Servicear. Det är bussar som har beställt hjälp med att få ut bagaet och ställa det på passagerarnas vagnar. Idag var det amerikaner och viktoria fick 2 dollar i dricks. Awesome! Jag fick inget :b Men det var väldigt segt efter 10 så då gick vi mest runt och lallade. Jag slutade vid 14 och tog bussen hem, sen gick jag och köpte mat på BK. Jag tog bussen hem, som för övrigt var gratis idag(inte för att den inte hade varit det i alla fall [sommarlovskortet] men ändå) och åt min mat. Jag sov mellan 16.44 - 17. någon ting.  Sen gick jag in och duschade och nu sitter jag här. Är för trött för att göra någonting. Orkar inte ens titta på film, för då blir jag trött. Orkar inte heller läsa för då kommer jag blir ännu tröttare.

Tack för mig. Sry för den dåliga uppdateringen men jag har varit väldigt trött de senaste dagarna. Hoppas det kommer se bättre ut de kommande dagarna. Hejs.

28th june

Glömde berätta att jag fick mina betyg på posten idag.

Datorkunskap A - MVG
Engelska A - VG
Estetisk versamhet, Drama A - VG
Historia A - VG
Matematik A - VG
Samhällskunskap A - VG
Moderna språk, Spanska steg 3 - VG
Svenska A - VG

Relativt nöjd. Inte ett ända G eller IG. So i'm pleased.


tjugo8de juni

Tja.

Igår så tömde jag överdelen på min garderob på saker. Och när jag gjorde det hittade jag några lite roliga saker.
Ett kvitto från 1997. En tröja från min farmors 60 års fest(hon är över 70bläcket nu). En helgrym mössa som min faster har gjort(it's her job).

   


Det verkar inte som att någon har kikat i det skåpet på ett tag.

Snart är det träning, samling 18.20. Jag ska ringa becca snart och höra om hon vill ha sällskap med moi. Vi ska förövrigt vara i stadsparken(av alla ställen?) och köra ett friskispass. HEHE. Kul. Springer runt där, hoppar och skuttar så drar klasskompisarna förbi och ba "hej, hej".. lite otrevligt. mmm.

Hoppas det blir av med sthlm imorgon. Skulle vara stört skönt. Snackar nog om det ikväll på väg till the training. Meeeo. Har inte varit där på år och dar och det skulle vara trevligt att få spana in alla nya stores. Visserligen måste vi ta ett tåg vid halv 3- 3 hem eftersom becca ska jobba, men vad gör det. Det ska bli kul i alla fall.

Jag funderar på att köpa en ny digitalkamera eftersom min nuvarande är ganska värdelös. Den får inte vara för dyr. kring 1000-1500. Eftersom jag hade tänkt köpa med försakring och minneskort så kan det bli strax över 2000. Den behöver inte vara cp bra, 6-7 pixlar kanske. Någon som har någon att tipsa om?

Nu ska jag typ titta på Kyle XY(som jag inte tycker är lika spännande längre) eller One Three Hill, som jag har hittat tillbaka till. Me likielikie.

Ha en bra dag.

27/6

Hej igen.

Sabina ligger i min säng och kollar på viva la bam. Fattar inte varför, eftersom jag tycker att det är sämst.
Vi har kollat lite på tv, käka godis och leka med datorn. Vi har checkat lite stugor och andra möjliga boenden till våran öregrund resa. Haha. Inte mycket att kalla resa, men ändå. Kul. Hittade ett ställe. Men det står inge vecko pris på den. så vi får la se hur det blir.

idag bestämde becca och jag att vi ska ta oss till sthlm på fredag, det blir naaajs. och mys.

köpte en plånbok och en mascara idag på stan. Plånboken var fresh och mascaran hade grön "flaska" eller vafan man säger så den gillade jag och den köpte jag.

tillbaka till livet! godnatt.

27 juni

Hej, hej.

har inte pallat blogga på ett par dagar ba. så är läget. Helgen var mys, och dagarna efter lika så. Jag har haft saker att göra liksom. På förmiddagarna chillar jag framför tvn eller dator. Sedan vid 12-1 någon gång börjar jag göra mig i ordning för att sedan dra ut på äventyr med friends. Jäla skönt i alla fall.

I måndags fick jag min första lön! Weeeeho. Jag är hyperklad och det gjorde min dag. Jag märkte det idag alltso. Grejen var den att jag trodde inte att jag skulle få någon lön denna månad, eftersom på vissa ställen är det så att man får lönen en månad senare. att man får junis lön i juli, julis lön i augusti osv. Så jag glömde bort att kolla eller jag tänkte inte på det egentligen. Imorse kom mamma in och sa att hon tror hon hade sett att det var pengar på mitt konto(internetbank, you know). Så jag rusade ner till ica, och visst satt det 1072 kr på mitt konto. Waaaaallaaa.
Jag är super klad. 1072 kr kanske inte är så mycket för vissa och folk tänker "hahaha, pfft.. vilken löööön" men det är bra med pengar för mig. Och 1072 kr för att ha jobbat 2 sextimmarspass tycker jag är bra betalt.
Jag får även 1100 av mamma imorgon. Det är så att studiebidraget kommer direkt in på hennes konto, så får jag 11 hundra från hennes konto. Och eftersom min mamma inte vill att jag ska vara utan(inte helt utan då, har ju min löööööön[nej, jag tänker inte sluta tjata om den, inte idag iaf]) pengar under sommaren så tar inte hon bort den överföringen.

Idag var internet utslaget under ett par timmar på förmiddagen. 10-14 typ.

Kul att vi har världens sämsta väder här hemma så ser man på nyheterna att folket där nere i grekländerna har en jävla värmebölja på 45 grader, så lackar man. Speciellt eftersom man läser bloggar som tillhör folk som just nu befinner sig där nere. Skulle mer än gärna byta. :)

När vi satt hemma hos sabbe(he he!) här om dagen kom bi på tanken att hyra en stuga i öregrund någon gång under sommaren. Det skulle vara trevligt. Dra dit ett par st. och ba chilla och festa lite. Hoppas det blir så.

Därmed avsade jag mig resan till gbg med min far, sabbe och rebbe till gbg. Jag vill inte åka med min far. Man kommer känna sig så låst och blabla. Men jag älskar honom i alla fall, don't you dear think something else.

Nu så, ska jag typ dra ner på stan med teres, som vill handla kleder. Tjao!

Vilken bloggtyp är du?

Vilken bloggtyp är du?
Spelevinkbloggare
Spelevinkbloggare
Du skämtar och driver med det mesta. Du har livlig fantasi och älskar att spetsa dina inlägg med överdrifter och rena osanningar. Din största passion är att göra dig lustig på andras bekostnad. Du har egentligen inget liv, men vill ändå ge sken av att du ständigt är på topp, alltid har nära till ett skratt och att din tillvaro är som Lustiga Huset.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

22 juni

                     


Så nu kommer lite info om grejerna.

1. Skor från Flossy. Rå-sköna, och Rå-balla. Jag älskar dom helt enkelt. Just dom svarta köpte jag på en marknad i Benalmadena för 6 ?. Halsduken, sjalen eller scarfen köpte jag på samma marknad, även den kostade 6 euro. Kool, även den. Kommer nog passa bra med min bruna skinnjacka.
2. Shorts från...tradivanyus, typ. Vilket är en ganska ball affär, de kostade 9,95 euro. Bra pris för ett par shorts i sånt där härligt glansigt material.
3. Även där ett par skor från Flossy. Denna gång ett par vita. Dessa köptes på marknaden i Fuengirola, där vi bodde alltså. Även dessa kostade 6 euro.
4. Ett par lite "finare" flipflops. Med finare menar jag inte att de är dyra en något sånt. Jag menar att de inte är några som jag kommer använda som badtofflor. Jag kommer använda dem när jag kanske är lite mer uppklädd och inte vill använda hela skor. De är köpta för 6,50 euro i en liten affär, i Fuengirola.
5. Ett par rå-koola shorts från Zara. Det sista jag köpte där nere. Jag såg dem och provade dom och tänkte de här måste jag bara ha. Så jag köpte dom för 19, 95 euro på Zara-buktiken i Furngirola.
6. Skor från flossy. Dessa är köpte i en liten Bazar som ligger på granngatan till min mormorlägenhet. Vi gick förbi den everyday. Dessa är marinblååå och kostade 5 euro. Denna bazar hade varken blancos eller negros i storlek treinta y ocho så därför köptes dem för 1 euro mer.
7. Jeans från Bershka. Världens härligaste butik. Helt klart min favvo. Jag kanske inte köpte så mycket där men det fanns så fina färger, man blev klad bara av att kika in. de kostade 29,95 euro. Inte alls dyrt. Och de passade mig, och det var stuprör. Vilket jag aldrig kommer hitta i Suecia så jag slog till. Det första jag köpte btw.
8. Klänning från Bershka. Skön även den. Liknar klänningarna från Gina lite. Men dessa var mer figursydda och hade hängslena var i kors på ryggen. Fin! Den kostade ynka 14, 95 euro.
9. Sjal, scarf, halsduk som är köpt på den lilla marknaden i Fuengirola. Denna kostade 3(!!) euro. Guldig och fin. Jag hoppas även denna kommer passa bra ihop med min browna skinnis.
10. Tro det eller ej, men det är en väska. jag har sett ett par st i Sverige som har sådana och gillat dom. De är mer som på påse, väldigt härliga tycker jag. Lite ledig sådär. Kan både bäras på stan, till stranden och till affären. 10 euro på en JÄTTESTOR bazar i Fuengirola. Eller egentligen var typ 100 små bazarer under ett och samma tak.
11. Fint moder teresa halsband. Jag älskar de där halsbanden. Jag är helt besatt. Jag köpte ett förra året i Lloret de Mar men det var lite B-igt så det gick sönder under hösten. Men det här är det lite mer kvalité på, jag ska även ta hand om det bättre. Gud, jag älskar det så mycket. Jag fick lägga upp 9,95 euro, men det vart det värt. Jag kan även berätta att jag inte använt det en ända gång än, men jag bär det med mig överallt. Jag älskar att leka med det.

Det var de "stora" köpen jag gjorde där nere. Jag köpte även ett fjärde par skor från flossy. ett par ljusblå, som jag redan börjat använda så det var inte sådär superfräsha, därav inget kort.

Kan även säga att valutakursen på euron ligger på ungefär 9,50 kr. Då gångrar ni alltså Euro-priset med  9,50 och får då fram det svenska priset om ni skulle vara intresserade.

Jag längtar till i höst då vi ska åka dit igen. jag vill se alla fina vinter/höst kläder som kommer i i buktikerna där nere. Mihi! Nuuuuu.. ska jag ta titta på filmen. Hejda.

Måste även berätta att jag har lite brist på plats åt mina kläder. Min garderob var mer än full redan innan jag åkte och nu ligger allt och blir smutsigt och skrynkligt i min fotölj istället. Men mamma sa att vi ska rensa ur alla garderober i mitt rum/har 4 st, en till mig, en till mamma, och 2 som är fulla med skit) så att jag får en till. Wiiiii. Längtar.

I helgen ska jag ta mig i kragen och sy upp två par av mina jeans. 1 par levis som jag köpte för ett år sedan som är 10-15 cm för långa och ett par diesel som jag köpte på en second hand-affär förra året i Göteborg. Inte speciellt tuffa, men jag ska sy upp dem till knä-långa shorts, då kanske de blir tuffare. De är baggy, så det finns en god möjlighet till tuffhet. hejigen.


22 juni, midsommarafton

Tjabba, tjena, hallå!

Idag är det midsommarafton och jag sitter hemma. Alla mina vänner är spårlöst borta. Vissa är i öregrund. Andra är i thailand. Visserligen har jag blivit erbjuden att hänga med på lite förkrök för att sedan dra vidare på party men... jag känner att värden till festen och folket som kommer vara där vill jag inte träffa. Det är inte så att jag hatar dom(eller vissa kanske) eller ngt sånt men jag vet inte vad dom tycker och tänker om mig. Då känns det lite dåligt att komma dit för att stå i ett hörn och bara se allmänt nedstämd ut. Så neeeeej... tack.

Jag vill bort från den här stan, och det här folket. Jag menar... det finns typ inga affärer. Och i de affärer som finns har samma saker. De flesta kedjor och märken tänker "det ligger för nära stockholm, de kan åka dit och handla". Pyttsan. Jag är så jefla ytlig, men wtf man lackar ju.
Och människorna, det handlar jämt om samma jävla människor som gör samma jävla saker hela jävla tiden. jag blir så trööööötttt............. ge mig ett liv, och nytt folk! Jag är trött på att behöva se folk som jag känner igen, som känner igen mig och så blir det en såndär cpstämning och ingen säger hej, vart jag än går. Och jag är trött på att bry mig om vad folk tänker och tycker om mig, och ännu mer trött på att inte veta det, och ännu mer trött på att känna att man inte passar in för att man fuuuul(inget jävla "du är ju jättesöt" för ni vet själva hur jävla ful man känner sig ibland[och är]). cp-piss
när jag var i spanien så längtade jag hem för att kunna delta i massa roliga fester och träffar, men nu känner jag bara för att åka tillbaka dit och stanna där. fjew faen.

Nu ska jag lägga upp lite bilder och sen titta på Into the blue. Jag hade föresten redan sett "Just My Luck". Det insåg jag en sisådär 5 sek in i filmen. hehe g2g! trevlig midsommar.

Just nu skulle jag vilja befinna mig i öregrund och ha kul med mina följeslagare

21 juni

Tjenis.

Jag befinner mig på svensk mark. Weeee-o. Semestern har varit härligt. Kanske inte den roligaste med mycket spårade kvällar och allt sånt... men den har varit väldigt avkopplande. Härlig helt enkelt.
Självklart har jag saknat folket här hemma. Varje dag har jag sett någon eller något och tänkt den/det här skulle den personen gilla.

Flygningen gick också bra. Och lite brun har jag också blivit. Jag är låååångt ifrån brunast, men jag är i alla fall brunare än när jag åkte härifrån. Det där med att jag har lätt att bli brun kan vi ta att sudda ut. Jag har fått kämpa. Hååååårt.
Sömn har det inte blivit mycket av heller. Jag sover i samma lägenhet som två kvinnor som låter som 3 grisar var(snarkningar om ni inte fattade), och inte nog med det så är väggarna/taken/golven så tunna så att jag hör när folket över oss kissar. Utan överdrift! Jag hörde det. Jag hörde när Ulla kissade. Pfft. Och inte nog med de två sakerna, så var sängen hård som sten. Denna gång går jag till överdrift, men de var jäääävligt hårda. Pfft.
Nu klagar jag ganska mycket, men jag kan lungt säga att förldelarna överträffar nackdelarna.

Imorgon blir det midsommarfriande at farfar&farmors place. Med Sören, Lena, Tilda, Robin och Simpa. Kan tänkas att Sörens söner mattias och... Johannes också hänger på. Det återstår att se.

Jag köpte ganska mycket saker där nere. Jag kastar upp bilder på det. Efter det ska jag se på film, Just my luck med Lindsay Lohan eller Into the blue med Jessica Alba och den otroligt snygge hunken Benjamin eller något sånt. My god asså.. Som min mamma skulle säga på sitt alldeless egna ironiska sätt. Jag ångrade mig. Jag lägger upp bilder på det imorgon eller något sånt. För jag orkar inte hämta kameran, lägga in picsen och lägga upp dem här... Så shit the same.

Herrå.

12 juni, snart 13

Hej, hej.

Detta blir alltså det sista inlägget på ungefär en vecka. Kommer hem nästa tordag. Ska bli skönt att komma iväg.

Jag tog mig ner på stan med teggan vid ungefär halv 2. Vi träffade sabina&co, sedan blev tegest tvungen att bege sig till skolan. Vi(sabina&co och jag) strosade runt där i ungefär en halvtimma, sedan lämnade dom mig. De skulle till banken en bit från stan och sedan hem. Jag var ju inte klar så jag fortsatte strosa runt. Jag letade efter en sån där solskyddspary. Men jag hittade ingen. Nånstans. Checkade in de vanliga affärerna, åhléns, H&M och kicks. Men fann ingen. Jah beslutade mig för att besöka en salong. Så jag tog mig ner till Ohlssons på sta´n och de hjälpte mig hitta en.
Det var en från Loreal. Skyddar mot sol, saltvatten och klor. Lite dyr. Men äsh. 125 ml för 159. Vill man vara fin, så får man lida pin.  Sen mötte jag tegest igen, vi gick runt lite. Sen åkte vi hem, eller först till ica för att handla jordgubbar och mjölk till min mamma.
När jag kom hem kollade jag på Kyle XY, CP-SPÄNNANDE! Käkade lite pankisar. Drog iväg på träning vid halv 7. Tränade ett tungt spänst-och-snabbhetspass. Sen åkte jag hem, satte mig i soffan och kollade på sista avsnittet av Hunter. En svensk/dansk/norsk kriminalserie som vi i familjen(ej tobias) börjat följa. Det var alltså serieavslutning todai. Skön serie iaf.

Sen hoppade jag in i duschen, klev ut och satte mig här. Satt här en timma kanske. Fixat lite med packningen. Den är fortfarande inte riktigt klar. Men det sista är saker som jag troligtvis kommer behöva imorgon bitti så det fixar jag då.

well, well my homies. Det börjar bli tid att slänga sig i sängen, och läsa en bra bok. Jag ska upp om 4 timmar så det låter som en god idé.

Ska bli härligt att komma iväg. Har längtat efter detta sen februari. Tycker lite synd om pappa som kommer bli ensam hemma ganska mycket nu. Tobbe jobbar ju typ hela tiden. Och om inte han jobbar så gör pappa det. Men han får klara sig en vecka iaf. Nu fick jag jättemycket skuldkänslor, speciellt eftersom han VILL följa med. Han ångrar att han inte bokade en biljett till sig själv. Och framförallt eftersom han har betalat resan. Min lilla söta pappa, som ser ut som shrek när han springer. Håll ut pappa, vi är snart hemma igen!

Hejdå, hörni. Ha det bra här hemma så lovar jag att komma tillbaka brun och fin.
Cya soon! Hasta luego! Ciao, amigos!

12de

tjenä.

Jag hjelpte min mor igår. Jag brände ner hela aboslut sommar albumet. Så fick hon välja vilka låtar hon ville ha. Så brände jag ut dem på en CD. Hon blev klad. Så skrev jag låtnr och låtnamn och artist på ett papper.
Hon var tvungen att ha skivan idag för att hon skulle ha musik tävling på jobbet. Maffigt!
Hon jobbar med dementa. Ett dag hem för dementa. Stavning på "dementa" är osäker. Men ni fattar. Hon har typ som ett dagis. För gamlingar. Det tyckte min arbetsgivare var coolt, och hade aldrig hört talas om det before.

Oj, måste åka och möta teggan nu. Först ska vi ner på stan, sen ska hon till skolan, sen ska vi ses igen. Vi ska träffa Sabina&co (sommarlovsbarna). Herraaa!

tolfe

imorgon bäre aaaav.

Nej, nu har jag suttit i den här stolen för länge och jag ska ju ta mig ner på stan. Så det är nog dags att ta sig lite i kragen.
Jag ska leta efter ett solskydd för håret. Eftersom jag precis(precis, och precis, 1 månad sen men ändå) gjort blonda slingor i mitt hår. Jag plattar även håret... ofta. Och jag ska ju bada i saltvatten den närmaste veckan så jag tar det säkra före det osäkra.
Jag har kikat runt lite på internet(google.se 4lajf) och hittade en ganska bra faktiskt.
Den heter  Matrix Biolage "Protective hair non-oil".  Den skyddar mot UV-strålar, saltvatten och ger håret en film glans...
står det i alla fall. Vi får väl se om det hjälper. Jag måste ju hitta den någon av stans alla affärer också.

jag ska även damsuga mitt rum, och plocka ur diskmaskinen. Resväskan måste också bli färdigpackad.
När jag väl är nere på stan ska jag ta en sväng förbi stadsparken och hälsa på mina kära vänner som precis fått sommarlov.
Jag ska egentligen få mitt sommarlov imorgon, men eftersom jag åker så jag har jag haft det i typ 1 vecka redan, även om jag inte haft den känslan.

Nu ska jag fixa lite frulla och titta på ett avsnitt av Kyle XY (SKIT SPÄNNANDE!). Seeeen ska jag ta mig i kragen och försöka få lite uträttat.
 
Ciao, mis amigos!

11 juni

... vilket betyder att det fortfarande är 2 dagar kvar till Spain.

Kastade ihop delarna till spanska arbetet. Det blev inte bra kan jag ju säga. Men jag lämnade in det och G får jag i alla fall. Vilket jag är missnöjd över, men... jag får sota för min glömskhet och lär mig en läxa.
Till nästa termin ska jag köpa mig en kalender där jag ska skriva upp allt jag har för mig. Läxor, träningar, jobb(?), matcher, träffar med vänner med mera. Så att det INTE ska dyka upp sånna här "kom ihåg"-saker, för dom är absolut inte trevliga.

Becca följde ju med mig till skolan där jag fick tag i en dator, fixade lite. Lämnade in arbetet och ett kuvert till receptionen som säger att jag vill ha mina betyg hemskickade. Där efter tog vi oss ner på stan. Becka med sin gula tröja med en fläck på, som hon insiterade på att ha i alla fall när vi cyklade hemifrån. Vilket hon ångrade efter typ 10 minuter på stan.  Jag drog mig för att säga "vad var det jag sa?".
Jag köpte boken som jag berättade om i föregående inlägg, men inte brillor. Vilket är tråkigt. Jag kommer nu alltså ta mig utomlands utan ett par solglas ögon. Rädda mig och mina ögon!
Jag får helt enkelt hitta ett par där nere.

Imorgon ska jag plocka ur diskmaskinen, köpa en spray till håret som skyddar om saltvatten, klor och UV-strålar. Jag ska även går ner i stadsparken och ha en liten avslutningspicknick med sabina och tjejerna i hennes klass.
Jag måste även packa klart på dagen och eftermiddagen, eftersom jag har fysträning imorgon kväll, vid sten styre monumentet. Vilket betyder 30 min jogg + 45 seks rusher i en äcklig backer x 10. Eller 20. Vem vet? Dom kan ju få för sig att öka antalet gånger. Det har hänt flera ggr förut.
Det kommer jag klara av ändå, eftersom jag kommer ha tankarna i/på spanien.

well, well. mamma kom in nyss hade letade efter en skiva. får försöka hjälpa henne leta eller så bränner jag ner den åt na.

sen ska jag gå och lägga mig för att läsa min gossip girl bok.

den elfte i sjätte

Tjena.

Sitter här och har direktkontakt med thailand. Weeee-o. Men mewita är sjuk och har något fel i magen.
Idag ska jag fixa ett fucking jävla spanska arbete som jag totalt glömt bort. Jag kom på det igår. Det är lite panik, eftersom betygen sätts idag. Men jag rättar, bara de delar jag har, idag så lämnar jag in det som det är.
Skit samma. Orkar inte med skolan mer. Jäla skit.

Sen ska jag sätta på en tvättmaskin åt mamma, och ta ut tvätten från torkskåpet. Jag är såååå snell.

Pappa kom hem från stan i lördags morse, och sa att han hade en present till mig och mamma. Så hade han växlat pengar. Han är sååå generös och snäll. Och vi är så bortskämda. Han köpte resan åt mamma i födelsedags present, och hon ville ha en reskompis(that's me). Så får vi money också. Me  <3  dad

Helgen spenderades i Fagerviken med mor, far och Sabban. Det var trevligt. Härligt att komma bort från Uppsala och civilationen ett tag. Vi kollade på film och läste massa magasin. Hel skönt.


Och idag är det bara 2 dagar till mamma och jag åker ner till mi abuela en España. Gyyyyd, vad härligt det ska bli.

Jag ska nog försöka packa lite idag också. Så att jag inte behöver gör allt dagen innan. Jag måste även ta mig ner på stan för att ta ut pengar, köpa bok och nya BRILLOR! Min gamla som jag köpte förra året, innan vi åkte till Spanien då, gick sönder i fredags. Buhu. Så jag måste hitta ett par nya. Jag vet ett par, men dom kostar 200 spänn och jag vet inte om det är värt det. Får la se.

Jag måste även köpa Systrar i Jeans - Fjärde Sommaren.

Får se om jag får sällskap utav någon vid namn Rebecca Andersson, ner på stan. Det fick jag.

Pappa ringde nyss. Han hade ringt till bagport och frågat lite runt jobben och så(eftersom jag bara fick 4 pass!). Han som pappa snackade med tyckte också att det var konstigt att jag bara hade fått 4 pass. Men dom satte in mig så att jag kunde jobba hela sommaren, och sista veckan hade dom inte gjort klart. Sen så kommer det in massa Porter Service jobb, och ibland kan dom behöva upp till 8-9 arbetare med väldigt kort framförhållning. Och då passar ju jag in där perfäää.

Nu ska jag fixa arbetet, fixa mig, åka till skolan, åka ner på stan, fixa grejerna och åka hem. Tjaobella!


10 juni

hej, hej.

orkar inte skriva så mycket nu. jag har fått världens solstrings attack.
kom hem från stugan för 1,5 timme sen typ. det var trevligt.
och om 3 dagar åker vi till mormor i spanien.

tack för mig.

åttonde juni

Och idag är Dagen, med stort D, för många. Men tyvärr inte för mig. Jag har 2 år kvar. Jäla skit. Grattis till er!
Men en sak jag glömde säga igår. Jag har sommarlov. Eftersom jag inte ska gå på avslutningen. Men det känns absolut inte så. Jag har verkligen längtat. Men har jag längtat efter denna känsla, har jag längtat förgäves kan jag säga.

Dagen började med att jag vaknade med en sjuhelvetes huvudvärk. Det har börjat bli lite av min grej. Sen gick jag upp på toa, och upptäckte att det låt en 100dring på bordet, med en lapp över där det stod "till sabina".
Det är så här att jag har letat som en tok på alla H&M stores i hela jävla uppsala (2 st) men inte hittat de där marinblå shortsen, för 98 kr, i storlek 40. Nej. Men Sabina har dom. Och hon kände sig lite osäker på dem. Hon visste inte om hon ville ha dem. Så under en hel dag tjatade jag på henne om att få köpa dom. Och i slutet av dagen, bestämde hon sig och hon var givmild må jag säga. Jag fick köpa dom. Och så berättade jag det för mamma, då sa hon att jag kunde få dom av henne. Hon är såååå snell. Sabina också.

På tal om Sabina så fick jag ett sms för en halvtimma sen där det stog "jag klarade matten :D", av henne. We-o.
Det gick inte så super bra för henne på nationella. Så hon skulle få göra ett slutprov förra måndagen, men då var hon sjuk. Så i måndags (dagen där hon redan hade två prov) kom mattelärarn fram och fråga om hon kunde göra det, så där spontant. Hon blev överrumplad av frågan men sa ja eftersom hon lovat mig att göra det om hon fick chansen. Så hon satte sig och gjorde det. Jag menar, titta så bra det gick. Så gratulationer till henne!

Idag ska det spelas fotboll med Teres som sagt. Någon mer kanske också är på? :) Hon skulle titta på film med sin boyfriend först. Sen ska vi ta oss någonstans med en fotboll. Och jag ska hinna duscha(inkl. torkning och plattning av hår), titta på Kyle XY och käka frulla först. Datorn gör mig seeeeg.

Nu gick min bror ut på morgon promenad. Gulleplutten.

Btw, så måste ni GISSA för att få veta vem jag såg igår på arlanda. När jag fått ihop 3 gissningar säger jag vem det var :)

Godmorgon på er, readers.

sjunde juni

Hej.
Dagen är skit.
Började med en frulla, sedan stress, skola, hem, stress, buss-stationen. Där klev jag på bussen som skulle ta mig till arlanda. Det gick galant. Jag var ungefär 45 min tidig så jag bytte om och gick och läste tidningen. Sen kommer anton och frågar om jag vill börja en kvart tidigare. Eftersom jag inte hade något vettigare för mig så gjorde jag det. Jag fick även träffa 2 nya kollegor. Micke a.k.a "Farzan".
Hahaha, det var lite kul. När jag läste på tavlan så såg jag att et stog "teamleader: farzan". Och jag kopplade direkt det till en osvensk arbetskamrat.
Sen när jag träffa micke så är det första han säger "Dom kallas mig farzan". Det utalas som farsan. We-o.
Jag fick även träffa John(me queen?) som är lite halv dålig på svenska så vi snackade mest english. Men det gick fint det med. Han ville att man skulle prata svenska, men ibland gick det inte. Skit svårt att snacka svenska med en som pratar engelska med en. Skumt.
Aja, dagen rullade på. Och rätt som det är när jag kommer in i CB, där SAS har sina avgångar, så ser jag en Svenska Landslaget väska ligga på rullbandet och en matchande ryggsäck brevid. han var låååång.. kroknäsa och fotbollslirare, och inte zlatan. Vem såg jag?
Han gjorde i alla fall min dag. Det var första kändisen jag såg på arlanda under min arbetstid. We-o. Jag svävade på rosa moln efter det. Jag övervägde att agera tönt och fråga om autograf, men ångrade snabbt att jag haft de tankarna.
Och strax där efter när jag håller på att fixa vagnarna i grottan hittar jag en tia på en av dom! Weeeee-o. Det måste vara din lycko-dag, tänkte jag. Men det skulle inte hålla länge.
För att när jag slutade (vilket var ur-skönt) så fick jag mitt schema. Det är skit. Läs detta. JAG SKA JOBBA 4 GÅNGER PÅ HELA SOMMAREN! ja, det står rätt 4!! gånger. Det är ju helt sjukt. De flesta fick upp emot 13 pass. Men, jag, jag fick 4. Jag börjar gråta snart. Ni anar inte hur mycket jag gillar detta jobb, och sett fram emot det. Och så ger som mig ett jäcla skit schema. Idioter. Kuk.
Jag åkte hem, med nästan, gråten i halsen. Cyklade hem under tystnad och med musik i öronen. Hade brillorna på me ifall jag skulle få ett ryck och börja gråta eller så. Visade schemat för mamma, hon lackade. Visar för pappa är han säger "det var taskigt".
Men mamma ska ringa till komuntanten imorgon och höra om jag kan få ngt jobb. Jäla skit säger jag bara.

Mewita åker fortfarande till thailand imorgon, och kommer hem om två månader. Good bye, meuw!

Nu vill jag bara åka till Spanien. Nu, nu, nu!

I helgen ska jag åka med till landet. Sabina och Teres(kanske), ska också följa mä. Kyyl.

Imorgon ska jag spela fotboll med teres, kul!

Adios, mis amigos! Lacka mallan.

sjunde i 6

Idag är det exakt två månader tills jag fyller år. We-o.
Jag har ett dilemma idag. Jag vet inte om jag ska gå till skolan eller ej. Jag måste inte, eftersom jag ska jobba senare, och vi ska ändå inte göra något vettigt på lektionen. Titta på film och fika. Men jag vill ändå säga glad sommar till tjejerna i klassen. Hmprf...
Jag tror jag ska ta mig dit.

Mewe gick för ca 25 min sen. Nu kommer vi antagligen inte träffas nå mer på heeeela sommaren. I och med att hon åker till thailando bailando imorgon. I'll miss her. Vi åt i alla fall lite frukost hemma hos mig. Sedan tog vi farväl. Hon skulle träffa några kompisar och gå på katte-skrapan-kampen. Och den slutar kl 1. Och eftersom jag ska jobba kl 2. Så hinner vi inte ses. För senare på kvällen åker hon till sin lillebrors grandma'.

Nu är det bara 6 dagar tills jag åker till mormor. v

Godmorgon på er.


about me 6.

Har läst denna, vad man nu ska kalla den, namn-lista förut i Sabinas blogg. Men då orkade jag inte göra den. Men nu idag så hittade jag den på stellae.blogg.se, och kände för att göra den.  Det är två om de bloggar jag läser every dai. Enjoy!

1. YOUR REAL NAME:
Malin

2. YOUR GANGSTA NAME: (First 3 letters of real name plus izzle)
Malizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (your fav colour plus fav animal)
Brown Dog

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middlename and current street name)
Elisabeth Heidenstam(sgatan) 

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of your mom´s maiden name (namn innan man gifter sig))
Andmaeri

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd fav colour and favourite drink)
Brown ...

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, 2nd letter of your mom´s maiden name, 3rd letter of your dad´s middle name, 1st letter of a siblings first name,last letter of your mom´s middle name)
Adrret

8.YOUR WTNESS PROTECTION NAME: (Your mothers middle name)
Elisabeth

9.YOUR GOTH NAME: (black and then the name of one of your pets)
Black molle

sjätte i sjätte

Halloj.

Dagen blev inte alls som jag beskrivit tidigare. Efter inlägget kollade jag lite på Kyle XY och letade(bokstavligt talat!) fram mina sommarshorts. Sen åt vi lite mat. Pappa hade varit och jobbat lite (ja, på lediga dan), inte ute och sprungit alltså. Så han pallade inte hänka på. Det skulle alltså bara bli min mor och moi. Men jag såg på mamma att hon inte riktigt var haj på det där med stan idag. Och i samma veva ringer teres och sabina och frågar om jag ville hänka på dem. Så jag åkte ner på stan med dom istället. Så vi strosar runt lite där.
Teres som blev brännskadad för ungefär 2 år sen har precis fått sina försäkringspengar och hon shoppade loss. Sabina och jag gick mest och titta. Hon provade lite kläder. Jag köpte en bok. Gossip Girl-boken. Sen gick vi iväg till slottbacken där ett par vänner satt och hade det trevligt. Vi hälsade, och åkte sedan hem. Nu sitter jag här.
Ska möta tegot om en halvtimma på ett ungefär. Sen bär det iväg hem till sabina för fotbollskväll. Vi ska baka och tessan ska ta med sig poppisar. Naaam. Hoppas det blir trevligt.

Just nu lyssnar jag på en härlig låt vid namn Rhythm of the night och sjungs av Valeria.

På återseende.


image38
Härlig bild på Tegest(tegot) från förra sommaren!

6 juni - Sveriges Nationaldag!

Grattis, Sverige!

Jag ljög. Gossip Girl boken heter inte det är jag värd eller vafan jag hittade på. Den heter Leva livet här och nu och den är röd.
Snart ska mamma och jag bege oss ner på stan. Eller först och främst ska vi vänta på pappa som är ute och löper, I guess. Sen ska mamma laga mat, sen ska vi äta, sen ska väl hon diska antar jag.  Sen ska vi åkish. We-o.
När mamma och jag kommer hem ska jag ringa Sabina som antagligen är med Teres och solar just då, eller så har dom inte pallat trycket så dom har gått in istället.
Och kl 6 ska jag träffa tegot vid netto skylten för att visa henne vägen till Domaringen. Det är en skola. Sen ska jag cykla hem, changa kläder maybe. Sen hem till Sabina för att ha en fotbollskväll med henne. Någon annan trevlig människa kanske också joinar oss. We'll see, we'll see.

Nu ska jag plocka ut handuken jag har i håret, borsta det. Och puffa till det lite så att mina självlockar kommer fram. Tanken är alltså att jag ska ha lockigt hår todai.
Sen ska jag titta på Kyle XY.

Have a nice day!

den 5 juni 2007

Tjena mors!

Nu är det en nyduschad och ren Malin som sitter här. Det var ett hårt träningsprogram idag. Men för min del blev inte själva träningen så hård. Jag har lite problem med att ta ut mig själv. Yeye, whatever.. jag körde på i alla fall.
Efter träningen for jag hem på min mammas(!) cykel. Eftersom min bror fått punka på sin, och lånade min för att kunna ta sig ner till stationen för att hinna med tåget till arlanda där han jobbar.
Fick sällskap hem med kristin en bit. Trevlig tjej. Tog även en banan direkt där efter.
Väl hemma stog min käre, underbara fader och höll på med en wook till moi! han är sååå snäll. Han hade druckit ett par öl så han var lite smått påverkad. Och när han är det kommer samma gamla samtalsämne upp.. SPORT!
Det har jag absolut inget emot. Vi satte oss framför tv:n, och kollade på Hunter. En ganska bra norsk/dansk kriminalserie. Vi snackade lite jobb och sådär. Wooken smakade mumma(gott).

Idag när jag var i skolan ringde min arbetsgivare och frågade om jag ville jobba på torsdag. Självklart ville jag det.
Träffade även pappa idag på stan. Jag skulle fixa lite med mitt kontokort, ta ut lite pengar, sätta in lite pengar. Så när jag gick där mellan bankomaterna(den ena kunde inte lämna minneslapp, och den andra gav bara sånna där minneslappar där man ser vad man tagit ut, inte hur mycket man har kvar) så såg jag mina far och hans kollega. De var påväg mot upplysningen för att kolla på ULs sommarkort till mig.
Det är såhär va.. attem.. Eftersom jag ska jobba på arlanda i sommar, och min pappa inte kan skjutsa mig varje dag, så måste jag ha något sorts resekort. Och tågkorten kosta 1180 kr för 30 dagar. Ovärt, men det är typ det ända som finns. Och det blir dyrare om man ska betala var enda gång. Men så upptäckte vi ULs sommarkort där man får åka alla upptåg, regionsbussar och stadsbussar, hela sommaren (1 juni - 30 augusti) för 550 kr. Så han skulle gå och fråga om tågen eller bussarna till arlanda gällde för de korten. Tågen gällde inte men bussarna gick! Wiho. Vilket kap. Så eftersom min pappa är så bäst och snäll som han är. Fick jag det av honom. Men tro inte att jag är någon spoiled liten bratt-unge som får allt jag pekar på, för så är det inte.

Nu ska jag smörja in mig med lite av ACOs Summer breeze bodylotion med passionfrukt och mango olja i sig. Så ikväll när jag går och lägger mig och förhoppningsvis hela dagen imorgon kommer jag dofta härliga exotiska frukter.

Åh, morgon dagen föresten. Jag ska gå på stan med mamma och pappa. Weee. Och eftersom det ska bli lika härligt väder som det var idag ska jag sätta på mig sorts för första gången i år. :) Hade jeans på mig idag och jag kan säga det, att det ångrar jag.

Akademibokhandeln, även kallas LundeQ, har fått in böckerna Fjärde Sommaren - Systrar i Jeans och det är jag värd - GossipGirl. Ve-o, Ve-o. Kul jö. Jag frågade mamma om hon kunde sponsra mig med en av böckerna, och det kunde hon! Hon är också sååå snäll.

Värt att nämnas: Imorgon bitti kl 06.45 är det en vecka kvar till mamma och jag sitter på flyget till mormor, i Spanien.

Godnatt, kära läsare!

femte juni

Hallo!
Igår åkte jag först till skolan för att ha min dataredovisning. Där träffade jag på Harry. Och på vägen upp till datan joinade Adam oss. Och väl uppe vid datasalarna stog Eken och Teddan. Så där stog vi 5. Och väntade, och väntde. Sedan kom även Magda och Futsum. Det visade sig att vi skulle på vänta ännu längre på att få redovisa eftersom det var någon som hade bokat salen och skulle göra en utvärdering. Så vi drog runt i skolan i en kvart typ. Sen när vi väl skulle göra redvisningarna så kom vi inte igång förns efter 10 min. Så kl 1 började vi redovisa och jag hade fått vänta i 50 min. Den gick i alla fall skit. Jag hatar att redovisa. Jag får alltid tunghäfta och kan inte prata. Fitta.
Aja, sen åkte jag ner på stan och träffade maggan och sara. De hade köpt blommor till malin som fyllde år igår. jag var också med på dem. Blommorna alltså. 
Grattis i efterskott, mallan!

Klassen träffades utan för Regina teatern för att titta på Dans. Den var bra. men inte lika bra som våra danser och dansare. Dom är bäst! Sen åkte jag hem. Satte mig vid datorn som vanligt. Upptäckte att Nyby hade match. Ringde sabina och skällde ut henne för att hon inte har mobilen på och för att hon inte hade sagt något om matchen.
Sen ringde jag mewita för tredje gången på 1 timma... och väkte henne också... för tredje gången på 1 timma.  Hon ville hänga med och titta matchen. Så vi bestämde möte på msn och hon fixade skjuts. Tack, jossan! Och tove, som vi fick skjuts hem av.
När jag kom hem kollade jag på Göta Kanal 2. Skit bra. Moi like. Justfan, måste recencera. Får göra det sen typ.
Sen gick jag och la mig.

Blööö.. Kom just på tankarna om att vi har låååångintervall idag. Och med låååångintervall menar dom att vi ska springa 1 km med 70% av våran kapacitet. x3 (och x3 är ingen jävla smilegubbe. Jag menar att vi ska göra om det 3 gånger, alltså 1 km med 70 % av vår kapacitet). Inte kul.
Och på tordag blir det konditionspass med tempo. Jäla skit. jag som har problem med konditionspassen med lätt jogg. Maha. Tur att jag bara har 4 ggr kvar innan jag åker. Jag kommer nog överleva dem. Sen är det typ 2-3 ggr kvar när jag kommer hem. Jag hatar intervaller. Och på tal om ingenting, har mamma köpt en ny Turbuhaler/Inhalator, eller astmamedicin så det kanske går 1000 ggr bättre nu. haha! lite oväntat isf eftersom det är samma sorts medicin som jag alltid har haft.

Idag är det vaaarmt. Och jag har inga sommar kläder. Funtar på att ta mina underbara mjukis "knickers" och en tshirt bah. Skön ju. Har musiktävling på svenskan, någon annat på dramat och gympa. Sen åker jag hem och eter lite mellis. Sen drar jag iväg till dommaringens skola och har den ovanstående fysen.

Hejda. Nu ska jag titta på OC eller Kyle XY. Btw, så har jag fortarande inte gjort klart historian funtar på att skita i den :D

3 juny

Hejsan, hejsan.
Kom hem från jobbet för en timma sen. Gyyd vad vuxet det kändes att säga så. Men för all del.. det gick superb. Häliga kollegor. hehe.  Jag jobbade i terminal 5, CB. Det är typ SAS del av Terminal 5. Det gick bara bra. Fick min walkie-talkie, mitt inloggnings kort sen var det bara tuta och köra. Skjutsade vagnar ut i slussen, vidare ut på the parking spot. Och körde på så. Det var ett väldigt individuellt jobb. Men det var skönt.
Sen var det inte så JÄTTE mycket folk, så det var skönt att så börja jobba en sån här dag. Sista timmen var det bara arbetare där och kanske 3 passagerare. Lite tråkigt just vid den tidpunkten. Men ändå nice.
Och det var hårt må jag säga. Jag har kramp i vaden, här och nu, fast än jag slutade jobba för 2 timmar sen. Jag har även ont i händerna. Det tar på krafterna att skjutsa runt dom där vagnarna ska ni veta.

Så i möra trodde jag att det skulle vara skola. But I were wrong. Fick reda på att vi skulle på teater. Så jag börjar 13.40 istället för 13.00. Nojs. Sen ska vi titta på teater och sen åka hem. Skön dag.
Men jag har fortfarande inte gjort klart min historia grej. Får plocka ut 10 händelser i andra världskriget ikväll så får jag skriva om dem imorgon. Så gör jag. I'm so smart. Sen ska jag gå och lägga mig. Vill somna tidigt ikväll och vakna tidigt imorgon.. Kanske ända till halv 8 och kolla på Home and Away. Sen går jag upp och kollar på en film. Eller några avsnitt från sista säsongen av OC eller från den första säsongen av Kyle XY. Har aldrig sett den. Men många säger den är nice.

Så nu ska jag fica fram till händelser, titta klart på hipphipphora som jag började titta på tidigare idag och sen tvätta på sminket och hoppa i säng. 

Godnatt! vi hörs imorgon :)

tredje juni

godis 4 breakfast is teh shiet! Myyyms.
Idag är Dagen D. Hjälp! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är hypernervös. Snart kommer jag börjar hyperventilera och hyperdö. Men då kommer jag hypertänka på grey's så jag kommer hyperleva igen.
Gårdagen var trevlig men lite smått kaotisk. Man kan ju lacka på vissa som gör så sjuuukt onödiga grejer. Yeye, det löste sig. Hoppas jag. När jag drog var det ganska löst i alla fall. Sen vet man ju inte om de förstorade upp de igen när jag hade dragit.
Jag måste nästan göra klart min historia sak nu. Annars kommer jag kanske inte kunna göra klart den. Och så kommer jag gå och tänka på den på arlandish. Vilket kanske inte är det bästa då jag kommer ha så mycket annat att tänka på.
Pappa är snäll idag igen och skjutsar ut mig.. OCH hämtar mig! Min pappa är sååååå snell. snel hest.
Igår när jag mötte sabina och matilda på ica såg vi att det var 3,90 kr/hg på lösviktgodiset så vi tog lite. Och när vi står där och plockar på oss så skulle jag informera dom om att jag inte hade duschat och att jag skulle göra det hemma.

Jag:  "Hörni.. jag har inte duschat.."
Hör inget svar från sabina eller matilda. Så jag vrider mig lite till vänster för att kolla om hon hörde. Då står en tjej där och kollar snett på mig och flyttar sig därifrån(som om jag var äckelpäckel).
Jag: " hörni... bara så ni vet!"

Hehe, det var lite kul tyckte vi. I always have fun with thoose to.
Väl hemma hos mig när jag stog och torkade håret så kläckte vi idén om att ta modellbilder. Så sabina tog fram kameran och jag tröck hårtorken i nyllet på dem så håret for iväg.
Resultate kan ni se i Sabinas Bildagbok (klickbar länk).

Nu ni ska jag äta riktigt frukost och sen fortsätta med Historia saken. Ciao!

andra juni

Hej, hej.
Idag har jag haft en sån där titta-på-film-dag igen. Det är så skööönt. Jag älskar det. Jag älskar att titta på film. Det är min hobby. På tal om film, så kom jag på att jag skulle se en film som går på femman. Har missat typ 20 min nu, men det gör ingenting. H som i Hannah.
Något som är sorligt är att jag precis sett det sista avsnittet av grey's antomy, säsong 3. Och nu måste jag vänta ääääända till 10 augusti, för att kunna se det första på säsong 4. Jag får stå ut. Jag skulle kunna säga "Jag dör", men när jag väl är på väg att dö kommer jag kämpa så hårt för att inte dö, eftersom jag måste se säsong 4.
Hoppas ni fattade.
En till sak som är sorlig är att jag inte har varit ute än. Jag har bara varit ut på ballen men det räknas inte. Jag måste ta mig ut. Halv 8. Då ska jag träffa Sabina och Matilda på Ica. Då ska jag gå ut.
Och ikväll är det fotboll. Jippi! Jag älskar stämmningen. Maffig. Och efter fotbollen beger vi oss hem till Yassie.

Pluggtajm!,.. eller ne.. filmtajm låter bättre.

Little Miss Sunshine

Väldigt härlig film. Men ganska knasig också. Det gäller att man har rätt sorts humor och smak på film för att man ska gilla denna film. Den är lite gullig. Det är som en liten roadtrip.  Om familjen Hoover som tar sig ska ta sig från Alqueberque(något sånt) till Kalifornien för att yngsta barnet Olive ska delta i en skönhetstväling. De har en väldigt stressad pappa, som bara bryr sig om att vara en vinnare och vad som gör en person till förlorare. Det påpekar han ständigt för framför allt lilla Olive. Så har vi mamman som är den lilla fredsprocerduren i familjen. Heja mooooomi. Så har vi morbror Frank som nyss gjort ett självmordsförsök som absolut inte får lämnas ensam, och han är bög. Och landets bästa proust(?). Och så har vi brorsan Dwayne, som avlagt ett tysthetslöfte tills att hans mamma tillåter honom att gå på pilotskolan. När vi kommer in i filmen har han inte sagt ett ord på 10 månader. Vill han ha något sagt skriver han ner det. Och så har vi farfarn som är en gammal krigssoltad som snortar kokain.
Och på vägen ner till karlifonien så händer det massa saker, som gör att tiden blir knapp för att hinna till Reducondo Beach i tid.

  

second may

Tjoho, vaknade för 55 min sen. Anledningen till att jag vaknade så tidigt är för att jag somnade tidigt och kan inte sova längre än till 10.
Idag var det tänkt att jag skulle gå på fotboll. Bälinge - Börje. I Bälinge. Men jag tror inte att jag sla gå eftersom jag vill få min historia uppgift klar.
Det känns lite knasigt att ha en uppgift sista veckan innan sommarlovet. Den känns inte så betygsavgörande. Jag får väl kladda ner något.

Hejs!

fötta juni

Jag har börjat få lite resfeber. Maha. Jag älskar Spanien. Härligt klimat, hätliga städer, härligt språk, härligt vatten. Folket kanske inte är det allra bästa, men jag har ju bara träffat på försäljar-folket. Men restaurang folket är också ganska härligt. Alla knappt 18åriga grabbar som springer runt med pizzor och pastor på alla armar de har + några till. Kanske träffar på de givmilda "svensson" nu när jag åker ner.
Jag älskar att resa överhuvudtaget. Jag har några mål eller drömmar är bättre att kalla dom. Jag ska resa till thailand, USA(NYC och några av de varma delstaterna) och London. Kina också kanske. Jag vill upptäcka världen. Det ska bli ett av mina mål. Upptäcka världen.
Här om dagen läste jag att min gamle vän Sabina ska åka och plugga i USA. Man blev lite avundsjuk, men när jag tänkte efter så vet jag inte om jag skulle klara mig utan min mamma. Men all lycka till henne, och jag hoppas få läsa om alla saker tokfian hittar på där borta. Gothia 05 var härligt! 

image36   image37


Den första bilden är tagen över fuengirolas jätte fina strandpromenad. Har inte varit där själv, ännu(!), men jag har läst om den på nätet och den ska vara super fin.
Den andra bilden är på min mormor, när vi var upp och hälsade på i Dalarna(kusiner och mostrar/morbröder, och mormor förståss) förr förr sommaren eller så.

Just nu är mina kusiner Evelina, 18, och Fredrik ,16, nere och hälsar på hos mormor. Hon har haft besök hela våren. Vänner, syskon, barn och barnbarn har varit nere stup i kvarten. Jag tror hon får en ledig vecka för sig själv innan vi kommer. Eve och fredde åker hem på måndag och vi åker ner nästa onsdag.. Så ja. Sen kommer hon ju hem den 27 juni och hälsar på. Så hon lär inte känna sig så jätte ensam. Sen flyger hon ner igen i slutet av augusti/ börjar av september. Och sen kommer ju vi ner dit igen i början av oktober. Pappa fyller 50, och han vill inte vara hemma när han gör det, så vi ska åka till Spanien då. Det tackar man ju inte nej till. :)

Nu ska jag titta på take the lead, göta kanal 2 eller ett avsnitt av grey's. Det blir nog grey's sen take the lead. Får se göta kanal 2 imorgon eller så.

Ja just det.. Imorgon blir det fest. Yasse, en klasskompis från högstadiet, fyller år nu i början av juni så hon ska ha lite party. Hon sa att vi "gamla" också är varmt välkomna. Hon är så söt. Så vi ska köpa en blomma till henne. Jag måste även sätta igång med och göra klart historia uppgiften. Det måste göras imorgon. Jag ska ju jobba kl 2 på söndag, och vill jag inte sitta och stressa med den på morgonen där.

Godnatt

1/6

Jag ångrade mig lite. Min data är trög så jag orkar inte recensera filmerna. Göre imorgon istället. Eller senare ikväll. Åh! Jag ska nog börja på historian också.. Orkar inte.
Upptäckte precis att jag fått mitt första myggbett för i år.. PÅ FINGRET! Stor risk. Men så ä dä. Kliar gör det också. fitto.


1 Juni

Skönt. Nu hänger sommarvärmen i luften och jag hoppas på att den håller sig kvar där ända fram tills att jag dör.
Farmor ringde nyss. "Du, jag måste bara fråga. Det är väl inte imorgon ni åker till Spanien?"
Jag tror vi har sagt 3 gånger att vi åker den 13.
Det var trevligt att föra en liten dialog över luren med min älsklings farmor. :)
Idag har jag chillat. Tittat på två filmer, och ett avsnitt utav Grey's. Nice. Och jag kan säga det att avsnitt 22, säsong 3(den som går på tv nu) är sjukt härligt. Det är inte sorgligt eller så.. Det är bara härligt. Man njuter.
Jag är nervös. Riktigt jävla nervös. Så fort arlanda kommer på tanken pirrar det till i magen. Brr.. "Det kommer gå bra, det kommer gå bra, det kommer gå bra" är de ord jag intalar mig när jag känner det där pirret.
Åkte till skolan och fick reda på mitt betyg i spanska också. VG. Inte ett dugg förvånad. Och jag är inte heller missnöjd. Även om jag försämrat mig totalt, så fick jag iaf VG. Och på den muntliga som jag hade igår, fick jag G. Vilket kändes botten. Jag vill ju ha mer. Men bättre än så är jag inte.
Jag har VG i typ.. alla ämnen. Spanska, engelska, matte, samhällskunskap, idrott(gissar), historia(antar jag). Jag har typ G i drama. Det känns lite tråkigt med VG i nästan allt. Men jag menar, hellre ett VG än ett G.
Nu ska jag titta på Göta Kanal 2 eller avsnitt 23, säsong 3 på Grey's.
Eller först ska jag skriva lite om filmerna jag såg idag. Hejdå!

RSS 2.0