tuesday night

Tjena.
Dagen har flytit på bra. Vi lämnade in våran spanska bokresumé. Creed till Nathalie som gjorde en fint jobb igår kväll. Efter det följde en 2,5 timme lång håltimme som spenderades med min kära engelskabok. Läste klart den och skrev i pappret. Eller helt läste jag den inte. Nathalie berättade de 5 sista sidorna för mig. Vid det tillfället orkade jag inte läsa mer. Gled igenom den lektionen ganska lätt också. Det var våran slut-tamp på bok-delen denna termin. Har inte frågat om mitt bok-betyg än. Tror inte jag kommer göra det heller.
Ikväll gick träningen käpprätt åt hååå... Visst var det en latchträningen, men inte fan vill man att det ska gå ditåt i alla fall. Nej. Man vill ju prestera. Men fan heller. Hoppas på att visa en bättre sida av mig själv på lördag.
Nu på kvällningen har jag suttit och gjort en liten mall till våran träning som jag och amanda ska skriva och lämna in imorgon. Den ska hålla på måndag.

Imorgon har jag bara innebandy på morgon. Därefter tror jag att jag ska ta en tripp på stan för att få ihop dessa jävla presenter som ska ges bort åt alla håll och kanter. Well, jag hoppas väl på en fin presentuppslutning på min födelsedag.

Siktar in mig på en förhållandevis lugn helg. Plugg har jag inget heller. Åh så skönt. OCtittande för hela slanten med andra ord :)

Godnatt! på er. Jag kommer nog inte somna förrän.... senare.


onsdag natt

När sitter jag och skulle kunna somna vilken sekund som helst. Jag har nästan läst klart engelskaboken. Jag har ungefär 25 sidor kvar och det ska jag göra imorgon. För som det är nu fastnar ändå ingenting och jag får läsa om det, om och om igen.

Matchen vann vi med 3-1. Lite väntat kanske. Men nu på slutet har vi börjat presetera dåliga resultat. Vi spelade asbra ikväll. Vi hade mycket boll och vi fick till lägena, men vi satte dom inte. Tråkigt tycker jag. Hoppas vi börjar tar vara på dem, så vi kan få en någorlunda bra målskillnad också.

Nu ska jag entra sängen. Sovmorgon har jag imorgon.
God natt!

snö, födelsedag och gramma goes lady

Vad är detta? Vad är det för väder man vaknar till, va? Snö, sure. Kul. Inte när man ska cykla till skolan. Inte när plogbilarna inte gör sitt jobb. Inte fan när det är storm.
Kom iväg lite sent imorse. Vilket har börjat bli en vana. Skärpning. I vilket fall som helst, kom jag till skolan trött, snöig, blöt och sminket utsmetat. I tid dock. Nej fy helvete. Bort med snön. Nu!

Idag fyller våran ärade Lagkapten år. I smyg. Jag vet inte om hon inte ville om någon skulle veta, men veta fick vi och det ska bli fira av med en seger. Don't you think?
Grattis, Jenny-Penny. Om du skulle vara med i Pantertanter (vilket inte skulle kunna vara helt uteslutet nu när du bara bli äldre, och växer ifrån oss) skulle ditt nick vara Jenny-Penny. Utan tvekan och konkurrens.

Min mormor har träffat en man, klippt sig och tagit hål i öronen. Vad har mannen gjort med mormor?
Jag måste träffa denna karl. Han lär vara amazing, om man ser till framgångarna han gör med min mormor. Att hon tackade nej till hans frieri lär vara ett minne blott inom ett år.

I've got some reading to do before I hit the floorball-hall called Allianshallen. Bye, fellers!

punkt slut

 Det är så jävla fel.


I've got the OCflu. Amanda and Nattis, do you have the symthoms to?

Pluggar gör ja. Faktiskt. Men till detta matteprov var det inte så jättemycket att kunna. Jag känner liksom att jag ändå har koll på det mesta. När jag känner så brukar det oftast sluta ganska illa. Så jag ska försöka plugga lite till. Även på de saker jag känner att jag redan kan.
Samtidigt som jag pluggar går OC på TVn. Japp, jag pluggar ofta med TVn på. Men det är bara när jag slöpluggar. Som idag. Idag har jag tittat på 5 avsnitt och laddar precis över 6 till som jag ska avnjuta. Det är najs.

Imorgon ska jag kasta mig ner på stan direkt efter skolan. Där ska jag inhandla hela 3 saker. 3 saker som inte är till mig själv. 3 saker som jag betalar själv. Presenter, ja. Jag har på ett ungefär klart för mig vad jag ska ha med mig hem.

Efter det blir det hem och läsa, mycket som fan. Ska ha läst ut en bok till på torsdag och jag har ungefär 60 sidor kvar. Vilket motsvarar ungefär 3 timmars läsning. Inte nog med det så ska jag skriva vad varje kapitel handlar om. Jag har gjort 5. Det är över 20. Bra jobb. Sedan ska jag skriva spanska resumén, på spanska. Tror vi kommer få korta ner den, flickor. Behöver inte vara så detaljrikt.

Well, snart entrar mormor huset. Det är ba ladda för att vara social mot tanten. Neeej, ingen tant inte. Bara mormor. Aja, I'm off to bed, OC and mathematics.

R: Maybe you got the Summerflu.
S: Eh... he he he
R: And maybe you need som Annabiotics

Asså, OC är bara såååå bra...

jag och OC

Här var man redo för en riktig familjemiddag. Men inte då. Mamma och pappa sitter upptryckta i soffan framför TVn som visar bandy. För mig är det dukat i hörnet på matbordet i köket. Varsegod. Maten står på spisen.
Inte fan tänker jag äta själv eller. OC för göra mig sällskap framför datorn.

Assholes.

gramma is coming to town!

Idag gott folk, Idag är dagen då min mormor kommer hem. Och inte fan visste någon det. Eller jo, ena dottern Jessica som håller käft, eftersom det skulle vara en surprise. Heey! What a surprise! Eftersom vi är de enda i släkten som bor i närheten av arlanda är vi de som får stå som chaufförer och hotellvistelser.
I vilket fall som helst verkar mor min vara glad över att hon kommer hem. Vet inte riktigt vad hon har för fel ikväll. Hon är värre än mig, tjejer! Då jag är på mitt bästa humör. Hon är alltså värre än mig. fattaa.. Jag vet inte hur jag ska klara denna kväll/natt. Snarkningar från både höger och vänster. Dessutom har jag ett matteprov att plugga till.
Fy, Fitta, Fan.

Nej sådär missnöjd är jag inte över att mamma är glad och mormor kommer hem. Härligt värre. Det är bara jag som är pissig eftersom det är matteprov imorgon.

Nu bjuds det på köttfärsås och spagetti! Tjing.

livet lever vidare

Min statistik har hållit i sig ganska bra ändå, under helguppehållet. Helgen har gått alldeless för snabbt. Först var det fredag, sedan rätt som det är var måndagen där. Men å andra sidan så gick även denna dag snabbt. Snart har i helg igen.
Vi tog i alla fall med oss 3 friska poäng, från matchen mot Hagunda. Vi var bra. Vi rullade boll och hade oss. Precis som vi ska göra. Det var inte det gamla storvreta som var tillbaka. Nu var vi ett nyare, friskare storvreta som hade tagit sig upp på tronen som vinnare. Wiho.

Matteprov väntas på onsdag. Jag vet inte riktigt hur det ska gå. Det är så mycket att hålla reda på och glömmer man vända på ett tecken är hela talet kört. Fy, Fitta, Fan. Jag har inte pluggat än, men har planerat att göra det imorgon. Jag ska även läsa ut engelska boken till på torsdag och skriva i hela häftet. Det är på 6 sidor och jag har skrivit typ 1, så jag har lite att göra. Vi ska även skriva någon jävla resumé på spanskan, som jag känner att jag absofuckinglutly inte kommer hinna med. Inte nog med det är det födelsedagspresenter som ska inhandlas iochmed varenda jävel har bestämt sig för att klickas ut i just månaderna januari-februari.

Jag har återupprättat en gammal kärlek. Nämligen min kärlek till riskakor som senast levde under H-stamtiderna. Men nu jävlar är den tillbaka och jag har blitt nyttigare än aldrig förr. Sitter jag och skriver samtidigt som jag klämmer i mig en halv daim-tårta. Smaka? Mmmh.

Night

dissar datorn

Här händer det grejer ska ni veta. I och med att Matilda fyllde 18 i veckan så kommer denna helg mest bestå utav partning. Igår var vi hemma hos Matilda och åt lite gott. Hade väldigt trevligt. Kom hem vid 1. Det var bara bums i säng eftersom vi hade planerat att åka eckerö linjen. Vilket vi också gjorde. Klockan ringde halv 7 imorse.

Så dagen har spenderats på båten. Mycket trevligt.
Nu ska jag titta på ett OCavsnitt sedan bär det iväg igen. Även denna gång mot Matildas boning, dock hennes fars denna gång. Vart kvällen bär är skrivet i stjärnorna...

Ha det! Vi hörs när det är mindre att göra.

midnight

Snart är klockan 12 och jag borde sova. Jag borde ha somnat för längesen. Men ändå sitter jag kvar här som ett jävla fån och chattar. Jag sov 1,5 när jag kom hem från skolan idag. Jag tror det har gjort att jag inte kan sova ikväll. Dessutom så vill jag inte att det ska bli imorgon. För tills dess ska jag ha läst 2 kapitel i spanska boken, som jag inte har gjort. Och två kapitel i engelskaboken som jag inte ha gjort. Men det ska jag göra innan jag somnar.

Jag älskar min säng. Alltid när man tittar på den ser den så inbjudande ut och om man lyssnar riktigt noga så kan man höra den viska. Med en mjuktyst röst "Kom och lägga dig en stund. Du kan få somna in och leva i dina drömmars världar för en stund..."

Lite om de senaste

Jo.
Jag fick VG++ på spanska provet. 1 poäng ifrån MVG.
Spinningen och styrkan idag gick asbra.
Jag har börjat få lite ont i halsen.
Jag sover så jävla mycket just nu.
Jag har ändrat mina frukost vanor.
Jag har en bra inställning till skolan nowdays.
Det är bara 3,5 vecka kvar till sportlovet.
Heath Ledger är död. Jag sörjer verkligen hans död. Inte alls lika mycket som hans nära och kära. Men jag gillade verkligen honom som skådis. Han är med i filmen En riddares historia som varit en favorit och hängt med mig sen barnsben. Patrioten deltagar han även i och även den är en film man slog på på landet när man hade tråkigt. 10 orsaker att hata dig, är ju den klassiker. Lord(s) of dogtown, en lite speciellfilm där han har en lite udda roll. Man är inte van att se honom så. Men filmen han nog är mest känd för är Brokeback Mountain. Den filmen har jag tyvärr inte sett än, men planerat att göra det flera gånger. I helgen ska jag ta mig tid.

Nu ska jag msn:a lite sedan läsa och sova gott. Drömt två roliga drömmar i rad nu. Haha. Hoppas på en till ikväll. Godnatt.

Grattis Matilda

Happy birthday to ya, happy birthday to yaHappy biiiirthday!
Idag gratulerar vi dig, Matilda Pettersson, på din 18de födelsedag. Denna dag bringar dig myndighet. Du får nu köpa cigarette, öl med max 3,5 % alkohol och du får nu ta körkort. Du får även dricka alkohol på offentligaplatser. Du får även rösta i alla dessa val som hålls landet runt. Ja, det är väl de grejer jag kommer på nu. Nej juste, du får sköta din internet bank själv. Du får åka ålandsbåten utan målsman, och även beställa utomlandsresor.

Grattis i alla fall. Present och sällskap av mig får du på fredag. Då jävlar ska du frias, min sköna!
image186
Howdie på dig.

sömntuta

Efter inlägget nedan gick jag och la mig i min säng. Jag kombinerade läsning med tittning på tredje skiftet. Rätt som det är så somnar jag. Jag vaknar igen halv 4 för att det var för kallt. Jag slänger på mig en filt. Rätt som det är kommer pappa hem. När han slår i dörren och säger hej hej, vaknar jag till och hälsar tillbaka. Då var klockan 5. Jag hade alltså sovit i två och en halv timme. Jag var ju inte ens trött. This is killing me. Skönt med ett lugnt schema den här terminen så man får vila upp sig.
Det slog mig ungefär 10 minuter efter det att jag faktiskt skulle åka iväg på möte om en halvtimma. Pappa stod i köket och kirrade maten och jag tog tag i plattången.

Det slog mig alldeless nyss att jag bara har en persienn uppdragen. Vilket borde se otroligt fult ut utifrån. Jag var så lat när jag skulle ta bilden i föregående inlägg att jag bara drog upp den ena. Nu ska jag dra upp den andra, fylla på vattenflaskan, ta en frukt och dra iväg.

På återseende om 3 timmar eller imorgon. Puss och Hej!

Inbjudande säng

Vilken härlig syn man möttes av idag när man vaknade. Visserligen 1 månad sen, men whatta hell. Den kommer antagligen försvinna i helgen så det gör inget för mig. Men blir en långvraig är det inte kul. Det var skönt att se ljus idag när man steg upp. Sov gott gjorde jag också. Fick en väldigt bra morgon. Men när gympan började förstördes hela jävla dagen. Det är så konstigt hur vissa människor verkligen inte kan bete sig som folk. Väx upp och ur detta beteende.

Orkade inte duscha i skolan så jag åkte hem. Jag har nu duschat, fått i mig lite föda och ska nu lägga mig i sängen och läsa. Känner mig lite stel i kroppen efter gårdagens träningspass, som jag förövrigt gick fullt i. Min säng ser riktigt lockande ut nu alltså.

På bilderna nedan ser ni min otroligt inbjudande säng och min gåååård. Brukar kunna se fantastiska himlar ibland. När solen går ner och det där orange/röd/rosa skimmret kliver fram.

  

måndag - veckans värsting

Well. Dagen har rullat på som vanligt.
Friskis&Svettis
Spanska
Mat
Engelska
Psykologi
Innebandy - Lag
Innebandy -Tiunda
OC-tittande
Innebandy - Storvreta
Hemma!

Woho. Ofta på morgonarna när jag vaknar vill man jag ligga kvar. Då brukar jag ofta tänka. När jag kommer hem från skolan ska jag sova vidare. Det brukar hjälpa mig att ta mig upp, ibland. Men på måndagarna funkar inte det riktigt då man kommer hem först om 13 timmar och då ska man sova vidare. Ja, jag känner i alla fall att måndagen är veckans värsta dag.
Den här veckan kommer nog blir ganska härlig. Jag tänkte jag skulle skriva ut vad som händer lite. Så ni också får hålla koll på mig.
Tisdag: Start 9.35, Psykologi, Lunch, Gympa, Hem (13.10, woho!), Chill... Möte i storvreta inför nästa säsong, Hem.
Onsdag: Start 9.45, Svenska, Lunch, Matte, Hem (12.10, woho! Eventuell stadsvandring), Chill... Spinning på Nautilus, Hem. Grattis, Matilda!
Torsdag: Start 10.30, Spanska, Lunch, Svenska, Engelska, Hem (15.00), Chill... Träning i allianshallen, Hem.
Fredag: Start 8.15, Innebandy i allians, Transport/Lunch, Matte, Hem (13.05, woho!), Chill... Party för fröken Pettersson som firar sin 18de födelsedag. LÖÖÖÖÖNING!
Lördag: Eventuell Ålandsresa. Party in the evening.
Söndag: Plugg?, Match 15.00.

Allas dagars ljusglimtar har försvunnit. Eller jag har ba glömt att skriva dem. Så, jag tror det kommer bli så i fortsättningen att jag kommer skriva när jag kommer på och ihåg.
Dagens ljusglimt: Mitt och emmas lyckade 'vad man nu ska kalla det'....

Nu är jag riktigt trött. Ska packa upp bagen, äta lite, dra igen persiennerna, packar ner det nytvättade i byrån, läsa lite sen ska jag soooova. Gott. God natt på er!

now it's bye for real, BYE!

Nu är det två timmar sen och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Men, jag har ett kläd-dilemma. Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Det känns som att allt jag har är gammalt och fult. Klänningar har jag, men känner inte för att ha det imorgon. Goooh.

Well, nu är det bye på riktigt. Bye!

tidigt avslut

Hej allihopa. Hoppas allt är bra med er! Med mig är det iaf bra.

Sunday to day. Jag har bara glidit genom dagen. Pluggat. Vi håller på att läsa en bok i spanskan. Vi hade i läxa att läsa två kapitel och jag har tagit mig igenom dom. Faktum är att jag till och med förstår vad som händer. På ett ungefär. Jag kan inte precis alla ord, och vad som händer just där men jag förstår på det stora hela vilket känns jävligt skönt.
Nu innan jag sover ska jag läsa lite i våran engelska bok. Jag har ju fortsatt läsa på engelska sen vi läste bok sist så jag är ju kanske lite mer van, än de andra. På engelskan i torsdags var det en tjej som inte hade läst och kom med förklaringen "att det inte är lätt när man inte är van att läsa på engelska". Jag är glad över att jag faktiskt läst på engelska hela jullovet. Det är ett tips till er där ute. Man lär sig asmycket. Alla dessa detaljer som man det kan ta år att lära sig i ett engelsktalande land, lär du dig där. Inte på en gång då. Men du fattar.

Idag var även min kära bror på besök. Alltid lite trevligt. Det är vi tar igenom våra syskonfajter, för en hel vecka. Kan inte vara roligt att vara mamma&pappa då. "Kan ni inte försöka hålla sams nu när vi bara träffas en gång i veckan? Knappt!" Nej. Ni vet inte hur det är. Det är speciellt att ha en syskonrelation. Ja, ni har också syskon, men världen, människorna och beteendet morderniseras faktiskt!
Iaf så är han ledig typ 2 veckor i Mars och den jäveln funderar på att dra till New York eller Chicago. Whatta hell?! Han skulle till Chile, nyss. Före det vare Malaysia.

Söndagarna har ju blivit lite av min ta-de-lungt-dag, så jag brukar passa på att ta en tidig kväll där också. Ska nu poppa popcorn, se på film (surprise?) och läsa bok. Men jag ska även packa min toolbag inför morgondagen, där jag har 3 träningar som väntar (as usual).

Good night, fellers. Don't be filled with so much anguish this evening, my dear. It'll be more next week anyway.

sun(ny)day

todelihooo...
Idag vaknade jag sent. Halv 12. Sent för att vara moi. Eller befinner jag mig i en sömnförändring? För denna sena tid då jag vaknar jag blivit mer och mer vanlig de senaste veckorna. Hm. Men det är antagligen för att jag var uppe så länge igår. Jobbade och spelade innebandy gjorde jag också.
Igår kväll får jag över till Sabina där resten Lisa och Matilda redan var. Tegest kom också. Vi spelade sällskapsspel, vilket var cp kul.

Idag ska jag vila upp mig för ännu en skovecka. Har även lite pluggning att göra. Jag har kommit underfund med att sen vi läste klart naturkunskapen då har mina veckor blivit så jävla mycket lättare att ta sig igenom. När man kommer förbi tisdagen då har man 3 lätta dagar kvar, sen är det helg igen. Otrooooligt skönt.
Om endast 4 veckor är det loooov! Det är vad jag går och längtar efter nu. Lov, lov, lov. Men innan dess ska vi väl ha flera prov och ett par inlämningsuppgifter.

Igår var en riktig damp-dag. Jag var nära på att flippa ur flera gånger på jobbet men jag sansade mig.
Arrrrgggh... irrrrrrriterad.

Darmaaaaa! I'm hoooome!

Nu är jag hemma från jobbet och mat i magen har jag också. McDonalds. I know, uuack. Menne, whatever. Blev lättare med bilen. Far och mor min kom och hämtade mig efter jobbet eftersom det blir så förbannat dyrt om man ska hålla på och betala 90 kr/resa.

Nu hade jag tänkt ta en dusch och packa väskan. Vila lite ska jag också göra. Matchstart om 2 timmar och 10 min. Måtte tagga, bye!

ertappad? neee.. inte jag inte.

I skrivende stund ligger jag i min säng. Nämligen så att jag använder mig, för ovanlighetens skull, utav våran bärbara dator. Jag var ju hemma hos sabina tidigare idag och hon har fått en ny alldeless egen liten laptop. Då blev jag sugen på att använda våran lite. Vilket passar perfekt idag då jag egentligen inte borde sitta vid datorn utav sova i min säng. Därför kombinerar jag dem så långt det går.

När jag cyklade hem från sabina blev jag lite rädd. Min mamma och pappa tjatar jämt om att det är viktigt att ha cykellysen. Både för min egen säkerhet och eftersom det är lag på det, så man får böter om man inte har och polisen ertappar en. Anway. När jag precis tagit mina första tramp, så kom jag och tänka på lysena. De var inte på. Men inte skulle det komma någon polis precis här och nu heller. De gör det ju aldrig. Sabina bor precis vid ishallen som ligger vid gränby där det kan ske lite buserier då och då.
När jag svänger ut från laglöfsgatan så jag cyklar brevid den stora vägen, jo.. där kommer självfallet en polisbil. Jag kastar mig över cykeln. Först framlyset sen bak, och på med baklyset. Fjuh. Polisbilen saktar inte och börjar blinka med deras extra lampor där fram. Whatta heck?! Jag känner hur svetten börjar rinna. Nu sätter de på blåljusena också. Hjääääälp! Ska jag stanna tro? I samma stund som jag vänder mig om, hissar polisen ner rutan och säger "på med lysena!!", och där kommer en bil utan lysen. Fjuuuu. It wasn't me.
700 spänn i böter hade inte suttit bra inte.

Godnatt på er då. Hoppas ni får en fin lördag. Jag kommer ha en lugn helg. I veckan fyller en utav mina närmste vänner myndig så det blir fira/parta av i helgen vi har framför oss. Ålandsbåt och hela köret. Jävlar tjejer! Well, of to something else. Maybe sleep.

change of plans

Tjennä.
Snart kommer min käre far hem med pizzä. Gott. Sedan ska jag bege mig mot Sabinas place för att avnjuta lite fint film/serietittande. Klingar bra i min öron de. Jag trodde jag skulle kunna spendera hela kvällen och halva natten där, men så blir inte fallet.
Min supervisor ringde nyss och frågade om jag vill jobba. Något jag inte tackar nej till. Ett förmiddagspass 7-14, sedan får man åka hem, ta en powernap och kasta i sig lite föda. Klockan 17.10 imorgon eftermiddag har vi samling inför matchen mot årsta IBK. Kanske förmodlidgen vara lite seg i benen, men fan va på topp jag ska vara. Jag hade planerat att åka ner på Ulagsmatchen imorgon bitti, men nix det får bli en annan gång. Tråkigt värre.

Well, of to the waiting stadium.

flin fledag

Gooood morgon, god morgon!
Idag är det fleeeedag och jag börjar om 2 timmar. Skönt säger jag. Dagen kommer bli ganska chill. Eftersom att jag inte har något vettigt att göra på stan (förutom att spendera pengar) så valde jag bort det alternativet och ska åka hem till sabina och mysa istället. Titta på hennes fina nya laptop. Förhoppningsvis får jag tillbaka min hårddisk idag också så att vi kan titta på lite film.

Well, there you go. That's ma friday. Eller juste. Vi ska äta pizza hemma idag också! Mumma. Jag har inte ätit skräpmat sedan förra måndagen. Jag känner mig stolt.
Nu ska jag försöka få bort min huvudvärk som jag vaknar med varenda jävla morgon. Men ídag var den verkligen olidlig. Aja. Ha en flin fledag.

lask som en trasa på hormail

Vad äre för skit med att man inte kommer inte på hotmail? Jag har ju ett jätte viktigt mail att skicka iväg. Dvs det som ska till veckorevyn och bringa hem en plånbok/handväska till moi. Jävla as. Shit, vinner jag inte nu kommer jag stänna hotmail som fan.

Jag kommer fan inte sova gott ikväll alltså. Jag fastnar alltid vid denna jävla fucking dator.
Aja, Godnatt!

chillträning och pakt med herr M

Tjena!
Idag var vi få spelare och endast 1 tränare på träning så det blev lite av en latch-träning. Vilket alltid är uppskattat då man börjat köra hårt igen. Men i helgen blir det andra grejer. Så årsta IBK ska inte förvänta sig något annat.
Vi skippade i alla fall fysen och slutade tidigare. Wiho.
Vi snackade lite om mat under strechingen. Vi kom in på det eftersom Johanna ville ha förslag på vad hon skulle äta efter träningen. I vilket fall som helst så säger jag att jag inte tycker om pyttipanna.
Ida: Åh, jag kan tänka mig att du är en såndär kräsen typ som gillar pommesfrites och bearnaiseås.
Vi brister ut i skratt. Vilken vettiga människa gillar inte det?
Jag: Haha, men vadå? Tycker inte du om det eller? (till ljungen)
Ljungen: Haha. joo..
Ida: Jaa.. okej, jag tycker också om det!
Jag tror det hon menade var BARA pommes och bea.

Jag har glömt och berätta om pakten jag har slutit med Morgan. Vi får inte käka godis, chips, kakor och sötsaker på söndag till torsdag. Inte heller får vi dricka lärre. I fanns fall inte heller snusa. Jag bröt mig redan första dagen med att äta kakor till frukost. Jag fick lite brottom så kakor passade bra. Men imorgon, då jävlar! tänkte jag. Men kom på att det är fredag och jag faktiskt fååår äta sånt shit. well... dags att njuta om 2 timmar. Men först ska jag ta mig en dusch. Sen ska jag ta mig ett kvällsmål och med popcon(+ grillkrydda) "efterrätt". Mymma.

Kort dag imorgon, som sagt. Sabina ville inte haka för hon skulle promt hem och se VBÅ. Som hon skulle säga: tööööööönt....

Dagens ljusglimt 2: Vi fick skippa fysen today. Halleluja!!

ljusglimt var det häääär

Glömde dagens ljusglimt. Jag är med och tävlar om en... vad man nu ska kalla det. Plånbok eller handväska. Whatever. På veckorevyn.com. Där får man ett par lettrådar och utanfrån dem ska man gissa vem det är. Och jag är nästan 99% säker på att jag har rätt svar. Och jag tror inte så många andra har det. Det blir rätt svar nr. 10 som skickas sin som är vinnaren. Jag skickade in mitt nyss, och tävlingen startar idag. Tror jag ska skicka in samma svar en gång till senare ikväll också (jag har 4 chanser). Så jag får en större vinst chans.

Dagens ljusglimt: Jag har rätt svar, därmed känner jag mig grymt smart!

torsdag idag

Hallå i stugan!
Inget speciellt har ägt rum denna dag. Var i skolan som vanligt. Hade dagen till ära ynka 2 lektioner. Man gled igenom dem ganska lätt. Visserligen var det 2,5 timmes mellanrum mellan dem, men då gled man hem och chillade lite.

Ikväll är det träning. Dock utan mina två nya kedjekamrater. Den ena är skadad och den andra sick. Hm. Blir väl en surprise vilka som får bli mina kedje kamrater ikväll och i helgen.

Imorgon börjar jag kl 12 och slutar klockan 13. Efter det tänkte jag ragga med mig en tjej, som heter sabina, ner på stan för att ta sig en vända med mig. Kanske en fika. Om jag känner henne rätt kommer det bli fler än så vilket inte gör mig ett dugg! Blir bara bättre. Vi har inte träffats sen sista dagen på jullovet. Under jollovet träffades vi nästa varje dag. Men nu har alla mycket i skolan och träningar på kvällarna och matcher på helgerna så det blir aldrig så att man hinner ses. Well, well-- Nu i helgen kommer jag iaf åka hem till henne och spela wii. First time. Maybe that's my secrect skill?

Simma lungt

SIBKs onsdags-spinning

Ååååh. Denna känsla alltså. Den är helt obeskrivbar. Shit. Nästan så att man dör. Och duschen i nautilus är inte att leka med. Käfta inte emot om ni inte upplevt denna. Jag lovar att det är en utav de 2 bästa duscharna du någonsin duschar i. Dock behövs det ett utomordentligt hårt träningspass innan för att få fram denna gudomliga känsla.
Vi har även fått en asbra spinning/styrke instruktör som är grym. Visserligen gravid, men grym ändå.
På styrkan idag körde vi mage, korsrygg, axlar och skulderblad. Under mage-tiden tränade vi magmuskler som inte är vana att tränas så flera av tjejerna klagade lite efter.
"Hahaha! Jag klagar inte och jag är ändå gammal OCH gravid!! Vad är det här?!"
Ja, det var ju inte mycket man hade att sätta emot till den kommentaren.

Är uppe lite senare idag då jag har sovmorgon imorgon. Cook nize. Då har jag en lektion sedan 2,5 timmes håltimma. Då jag har tänkt åka hem och bara c h i l l a, sedan åka tillbaka till 2 då vi har engelska och ska snacka om vad som hänt i boken vi håller på att läsa, som jag ska läsa snart.

Time to go to bed. Good night.

dancing in rollercoaster

Jag tänkte showa er en liten video som jag tycker är grym. Jag kopplar bort låten helt när jag tittar på denna video. Jag tycker iaf att den är asgrym. Oh, glömde säga att snart är det löning. Sabina, du vet väl vad som händer då?



penpsyko

Jag som aldrig försover mig eller kommer försent försov mig imorse. Jag somnade sent igår och innan jag somnade tänkte jag att jag absolut inte får kommer försent imorgon efter som jag har prov. I alla fall vaknade jag kvart i åtta och blev skit stressad men sen kom jag på att jag har ställt klockan tio minuter för långt fram och kunde lugna ner mig lite. Men frukost hann jag ändå inte käka, så jag köpte mig en macka och yougurt i gluggen. Länge leve gluggen!

Harry påminde mig om en wierd sak som hände idag. Sista lektionen på dagen, som man suttit 1,5 timme och väntat på, var psykologi. Inte det roligaste ämnet kanske. Alla var trötta och halva salen var på väg att somna. Våran lärare sitter på en stol och pratar genom hela lektionen. Hälften av sakerna hon berättar har hon redan berättat en gång förut. Hon har en penna liggande på bordet framför henne. Hon råkar slå ner handen på pennan så den flyger upp i luften och i samma veva räddar hon den med samma hand, mellan fingarna(!) som tidigare slagit upp den med. Allt detta var alltså heeeelt omedvetet! Jag tror inte ens hon reagerade på vad vi fnissade och gapade åt. Hon fortsatte bara prata på som vanligt. Det var, tyvärr, bara typ 3 st som såg det. Och det tog en stund för oss att reagera.

Har ingenting att göra. Egentligen borde jag läsa min engelska och min spanska bok. Men spanska boken lämnade jag i skolan. Jävligt onödigt gjort, kan tänkas. Men jag kom på det när jag redan låst upp och torkat av cykeln. Och då pallar man ju inte.


Jag? flickan med guldbyxorna? Ehh... JA!

Kommer ni ihåg hundringen jag hittade i ett par brallor i helgen? Den la ja fint ner i plånboken och shoppade fint upp den dagen efter på massa fettosaker, trodde jag.
I veckan när jag höll på att fräsha upp mitt rum öppnar jag nattdukslådan och vad hittar jag där? Jo, hundringen som jag trodde var slut. Wiho. Till råga på det hittade jag 75 kr i ett par andra byxor. Jag tror jag är flickan med guldbyxorna.

Nu har vi ändrat lite i vårat schema så nu kommer vi sluta 10 över 12 på onsdag vilket är... Sköööönt! Då har vi kort dag onsdag, torsdag och fredag. Vilket kommer göra veckorna jätte korta, vilket i sin tur gör att denna termin kommer gå jätte fort!

Fick idag reda på att vi har matteprov onsdag vecka 5. För mig känns det ganska okej. Jag känner att jag hänger med och verkligen förstår vad det göra. Dagens lektion var ettundantag dock. Det var ingen bra matte-dag idag.

Nu ska jag ta mig ut i köket och göra lite toast.

Dagens ljusglimt: skolans pizzasallad smakade bra idag


klant, cissi... klant!

Vi förlorade matchen igår med 4-2. Nu är det sagt. Time to move on.

Söndagens ljusglimt: Min bror kom och åt middag med oss.
Gårdagens ljusglimt: Jag har inte varit så taggad och fokuserad på länge.
Dagens ljusglimt: Jag hade medvind på hemvägen!

Ägnar en tanke åt Nathalie och Helena som ska springa en mil idag. Hoppas ni tar er igenom det oskadda!
I och med att jag har spanska prov imorgon så borde jag plugga just nu. Men jag gick igenom sakerna och det visade sig att jag fortfarande kunde det ganska bra. Jag pluggade ju på ganska bra innan förra provet, som var i mitten på december. Men riktigt allt är jag inte haj på. Ska plugga lite mer snart. Eller sen.

Ska kolla på film ikväll hade jag tänkt. Min externa hårddisk är fortfarande ute på vift. Men snart får jag hem den så ska jag uppdatera den med lite filmer och avsnitt av både det ena och det andra.

Som sista grej på detta inlägg ägnar jag en tanke och Cecilia aka Cissi Erngren som just i detta nu hoppar på kryckor. Hoppas du blir bättre, fort som fan!


söndagsångesten is back

Imorgon är det skola. Frågan är om jag har pluggat och svaret är nej. Jag får göra det lite i sängen innan jag nattar. Jag ska stänga av datorn tidigt ikväll så jag får en chans att somna tidigt.

Tog ju en sväng på stan, vilket fick mig att må så jävla dåligt. Jag fgick där ensam och kände mig råful. Inte passade jag i något heller. Jag fick med mig ett par cykelbyxor, ett träningslinne och en kudde hem. En kudde i samma mönster som mina nyvarande lakan. Fint, malin, fint.

Fy helvete vilken helg det här har varit. Jag har mått dåligt vilket resulterar i att jag bara äter, äter, äter och äter vilket får mig att må ännu sämre. Kan alla bara ta bort mina pengar från mig så att jag inte kan äta mer? Argh. Jävla fucking cp 100dring som jag hittade. Allt skulle kunna vara dennes fel, men det är det inte. Men mer pengar hade jag, och mer fettogrejer kunde jag köpa. Ble.
Imorgon ska jag äntligen få träna. Jag hade längtat efter det sen fredags eftermiddag. Egentligen vill jag skaffa mig ett friskiskort för att kunna gå på gympa, aerobics och kunna ta en tur på löpbandet när jag ville. Men det känns som att jag ändå aldrig kommer palla, och det räcker med 6 träningspass i veckan. Men ändå har jag haft ett sånt träningssug senaste veckan. Och nej, jag kan inte bara gå ut och ta en runda. Jag vill ha något som är roligt och att springa här är inte roligt. Kanske skaffar mig ett månadskort under vårat uppehåll någon gång i april. Vi får se.

Imorgon är det en viktig match som står på schemat. Pappa kommer och hämtar mig kl 5 vid allianshallen. Då ska jag hem och käka pasta. Sedan ska jag bara vila och tagga, tills kl 8 då laget ska träffas. Vore bra om alla kunde komma i tid... Matchen är ju, trots allt, ganska viktig.

Godnatt!

söndag

Idag hade jag tänkt att jag skulle styra min cykel ner mot de centrala delarna av denna stad. MQ har öppnat sin zuper-rea. Visserligen var det för 10 dar sen men förhoppningsvis är inte allt utplockat. I veckan har jag varken haft tid eller ork för att bege mig. Pengarna bara försvinner då, eftersom man hittar impulsköp efter impulsköp.

Har haft en riktig goff morgon med chirre, candy och en halvmuffins. Givetvis åt jag frukost innan jag högg in, bestående av en limpmacka med ost och till det serverades ett glas oboy. Gjord av min mamma såklart eftersom det är söndag.

Mina föräldrar var iväg till ett par nära bekanta igår. Innan de åkte frågade jag när de skulle komma hem.
Mamma: Nja.. 11, 12 kanske.
Jag: 1.. 2.. 3, typ?
Mamma: Nej, gud nej! Vi ska ju vara där kl 5.

När jag somnade igår halv 1 hade de fortfarande inte kommit hem. Imorse när jag vaknade frågade jag vilken tid de hade kommit hem.
Mamma: hehe, halv 3...

Varför ska jag hålla tiderna inte mina målsmän och förebilder inte gör det?

När jag kommer hem blir det plugg. Du måste.

ljusglimt *

Men självklart finns det en ljusglimt mellan dessa mörka stunder på dagen.
Peter Magnusson kommer gående mot mig och Linus. Linus har en tendens att fastna på folk med blicken.
Peter: Heej!
Linus: Nemen, tjenna!
Vi passerar.
Jag: Oh my god, oh my god, oh my god! Du sa hej, till honom. Omg. Känner du honom? (hoppas glatt och överdrivet)
Linus: Hehe, nja.. vi träffas då och då.
Jag: På riktigt?!
Linus: Haha, nej. Just nu har jag lite problem att placera honom.
Jag: Men det var ju heybaberiba killen!
Linus: Oooh! Jahaaa... fortfarande ingen aning.

Vi träffar Ömer.
Jag: Vi såg nyss peter magnusson och linus sa hej!
Ömer: Oh, ha ha ha
Jag: Vet du vem det är?
Ömer: hahahahaha! Ja, det är klart.
Jag: Linus vet inte.
Ömer: ha ha ha, stadsministern, visst?

Dagens ljusglimt: Att linus sa hej till peter, Wooh.
(Går)Dagens ljuglimt: 100dringen in my old pocket.


This one is for you, Jenny!

oturslöda

Vilken jävla dag det har varit. Det känns som att jag haft otur med allt.
Jag fick stressa iväg. Fast jag hade tid så fick jag stressa. Jag är en tids-underskattare.
Jag skulle köpa busskort till arlanda bussen, men upplysningen hade stängt. Jag fick punga ut 90 spänn per resa. Jag var för tidig men trodde inte att jag skulle hinna kika i någon affär innan. Ändå får jag vänta på den där jävla bussen i 20 minuter. Jag hade hunnit.
På jobbet gick allt bara fel och långsamt. Lugn dag dock!
Jag slösade 50 spänn på choklad, bulle och muffins.
Jag fastnade med lurarna i ett säte på bussen så hela kön stannade upp.
När jag skulle låsa upp cykeln tar jag först av mig fel vante, sätte nyckeln på fel sida av hjulet, byter hand och sida, tappar nyklarna. Låser upp cykel. Gör mig illa på stöder och slår i knät på ramen.
I duschen hemma bestämde jag mig för att göra inpackning så jag sket i balsamet. Självfallet har vi ingen inpackning och hoppa in i dushen igen finns inte på världskartan.

Typ det.


under ombyggnation

Hallå, hallå.
Denna blogg är under ombyggnation så ni får ha överseende med en tillfälliga, otroligt fula och vita designen. Det finns inget som säger att den nya designen kommer att bli svart, men jag visste bara inte vad jag skulle skriva.
Det jag ville få fram var i alla fall att jag håller på att göra om designen. Därför är den ful, just nu.

Nu ska jag lägga mig i sängen, goffa, läsa och titta på filmis. Hörs imorgon. Då det vankas jobb. But hey, after all cash is cash.

Och ni vet, What doesn't kill you only makes you Stronger

lyckodikt

Åh
En sån lycka
Oförklarlig
Den känns
Aj
Bränner varmt


Haha, jag skojja. Lycka känner jag helt klart. Jag känner mig som ett riktigt turbarn. Skulle jag lira roulette nu skulle jag definitivt ta guldpotten med mig hem. Jag har länge tänkt sy in ett par knappt användbara braller. Idag när jag har lite små tråkigt, tog jag mig i kragen. Jag satte på mig byxorna bakåfram och vad är det som prasslar i fickan? EN SEDEL! Wooho. Jag ber att det ska vara en 100ring. Det ÄR en 100ring! Vilken känsla där, va. Jag, byxorna och hundringen mot världen!


I de centrala delarna av mitt liv

Hallå där.
Alltid härligt att sluta tidigt på fredagar. Nästan så att man har hela dagen framför sig om man slutar kl 1. Dessutom kommer vi sluta kvart i 10 de 4 sista fredagarna av denna termin då vi inte har någon matematik. Det kallar jag lyx. Men å andra sidan så är det aslångt kvar dit.

På tal om matte så går det väldigt bra för mig och nattis just nu. Vi är teamates i de flesta ämnen (spanska, engelska, matte). Vi håller ihop i vått och torrt, rättar varandra om något känns fel och uppmuntrar varandra om den andra har gjort något bra.

Ikväll är det bokläsning och pluggning som står på schemat. Jag har lånat ut min hårddisk så jag har inte många filmer att titta på ikväll. Därför blir det perfekt då man kan uträtta lite nyttigheter istället. Nästa vecka har jag ett spanska prov. Stora delar av gruppen har redan gjort det, men då jag var och spelade innebandy istället har vi chansen att göra det på onsdag istället. Del 1 fick jag ganska bra på, så jag har en liten pyttechans att få MVG och jag ska göra allt jag kan för att ta den.

Idag for rebecca iväg till okänd läng- och breddgrad. Det var en surprise i julklapp från hennes pojkvän. Hon packade kläder för att vara borta hela helgen and she have no idea where they're going. Hoh, Hoppas du har kul!!

Later, dudes.

sent inlägg en vardag som denna

Tjenixen. God kväll.
Vi förlorade kvällens match med 0-4. Men inte hänger vi läpp för det inte. Det var både roligt och givande att spela mot yngre (bättre) killar. Vi fick ta i lite i närkamperna och samtidigt tänka snabbare än vad vi är vana mer. Mer sånna här tränings matcher, tack.

Imorgon ska jag upp med tuppen. Jag ska nämligen med buss nummer 15 som går halv 8. Denna buss ska ta mig till allianshallen där årets första lagträning vankas. Vi får väl se hur det går. Inte så bra skulle jag chansa på. Men livet går vidare och förhoppningsvis blir vi bara bättre och bättre.

Dagens ljusglimt: Går ganska givet till kvällens träningsmatch på P93. Tack för dansen!

Dam vs. P93

Såg precis en utav de sämsta filmer jag någonsin sett, Everybody's going it. Det hände aldrig något. Jag väntade och väntade på ett riktigt Wooh!-moment. But there wasin't any. Hmprf...

Ikväll ä dä match. Wooh. Vårat damlag tar sig an storvretas p93 för att få lite matchträning innan den otroligt viktiga matchen mot Årsta IK som äger rum på måndag 21.10 i Allians A. Har du tid så missa för guds skull inte denna match då båda lagen kan garantera att den blir en bra match. Denna match är ganska så avgörande. Just so you know, liksom...
Anywaie, tagg lite matchen ikväll, da brydar!

Inna jullovet läste vi en engelska bok som vi sedan gjorde en rewiew och en ordlista på. Jag fick bara G på rewiewn och VG- på ordlistan. Missnöjd är jag. Det var nog dagens mörkaste moment. Sedan hade vi en 2,5 timme lång håltimme idag. Den spendrades med nathalie. Vi gick mest och strölade.

Dagens klumigaste/dumaste går till Sörling. Man gör inte sååååå!! Now I'll be embarressed for a while a head.

ljusglimtar

Som vanligt känner man sig så ren och fri efter ett spinning pass. Detta är en utav de känslor jag älskar mest. Att känna sig så duktig och nöjd över något man själv har gjort.
2 nya OTH avsnitt kom ut inatt och jag var inte sen med att ladda ner dem. Så dessa två avsnitt har jag tittat på under eftermiddagen och läst bok. Boken unforgettable är den fjärde i Itgirl serien. Jag läste ut tredje boken igår, och eftersom jag har alla resterande så var det bara att sätta igång med nästa. Jag märker verkligen hur bra engelska övning man får av att läsa böcker på engelska och se på amerikanska filmer utan engelsk text.

Dagens ljusglimt: Duschen på Nautilus efter spinningen och ett VG i naturkunskap A sitter ju inte fel det heller!
Gårdagens ljusglimt (blogg.se fungerade inte när jag ville skriva, så jag sket it) : Promnenaden med mina älskade vänner, Sabina och Matilda. You mean so much to me. We doesn't do much, but just knowing that you're there makes me feel safe and loved.

How short are you?

Igår på träningen dyker spanien-emma upp där helt plötsligt. Direkt kommen från arlanda.
Hon sätter sig ner på en stol för att shitchatta med mig och frida. Hon har bara tån i golvet så benet börjar skaka. You know what I mean. Jag blev irriterad.
Jag: Sätt ner hela foten i golvet.
Emma: Va?
Jag: Sätt ner hela foten i golvet!
Emma: men, asså jag når inte!

Faktum är att det är sant. Hon nådde inte ner till golvet.

Ron pope - A drop in the ocean

Here I am again. Även denna dag tänkte jag tipsa som en upptäckt inom musiken. Denna gång är det inget band eller artist utan denna dag är det en låt. Nämligen Ron Popes 'A drop in the ocean'. Gudomligt bra låt. Första gången jag hörde den ville jag bara gråta. Inte för att jag var ledsen eller arg utan för att låten var bra och det är en så känslofull låt. åhå.
 

Till denna låt visas även ett hopklipp utav One Three Hill, säsong 4. Och nu märkte jag att det är en riktig OTH-låt. Snart kommer de nya avsnitten ut. Antingen är det ikväll eller imorgon. Denna säsong är 4 år senare. De har alltså varit på collage och är hemma för att träffas åter. Jag med mina skills har redan sett puttelite av 5an. All I can say is, Naley's kid is soooooo cute.

5 veckor dit, sen 4 veckor dit, sen några dagar dit, sen 2 veckor dit, sen dit.........

Jag hatar, verkligen hatar, att vakna sent. Hela dagen liksom försvinner. Man sover ändå inte så jävla bra de sista timmarna ändå. Idag vaknade jag halv 12. Jävla skit. Speciellt när man ska upp tidigt till skolan imorgon.
Efter denna är korta veckan är det bara 5 veckor kvar till sportlovet. Därefter är det bara 4 veckor kvar till påsklovet. Sen är det bara någon vecka kvar till vi är lång lediga, dvs ons-söndag. Vilket är najs. Men därimellan kommer vi ju ha massa prov och uppsatser att skriva. Så jag känner inte att jag vill ta ut glädjen i förskott. Den får vänta.

Farmor har bakat världens godaste morotskaka. Jag tog nyss en bit och nu känner jag mig sugen igen.  Det lutar åt att den får bli min frukost idag. Det spelar ju ingen stor roll direkt. För träning ikväll har jag inte. Sorry, mami.

I love my team

Jag avslutade den här dagen med en ganska usel träning från min sida. Jag kände mig taggad och så, men det var nog inte min dag. Nej, fy. Kul att träffa laget igen. Jag är så jävla kär i mitt lag. Man blir så glad när man träffar folket och man märker direkt om någon inte är på hugget, då pushar man den personen lite extra.

Dagens ljusglimt: Laget som alltid gör en på gott humör, tiden som spenderades med teres. Long time, no see. Snyft! (Skrev jag precis snyft? Who am I and what have I done with the real Malin?)

That's what you get when you let your heart win

Dagens planer ändrades lite, då det dök upp en träning som jag inte trodde skulle äga rum gjorde det ändå. Så det blir att ta sitt pick och pack å bege sig till allianshallen till kl 16. Småtjejerna ska tränas och det fick inte vi reda på förrän idag. Amanda hade lovat bort sig till att vara instruktör på ett pass på friskis så jag får ta dem ensamma idag.
Jag får sällskap dock. Dagens planer från grunden var att jag och ters skulle ta en gammal hederlig lunch på ggrillen, men inte då. Nu ska vi först åka till GränbyC och köpa en almenacka åt fröken Holmberg sedan vidare till mariannes där jag ska köpa kebab, sedan subway där teres ska köpa smörgås och sedan (ä?)endstationen allianshallen. Där vi kommer spendera i hela kvällen. Jag har träning med storvreta kl 18.30. Hemma runt 9.
Dagens chaufför: Katarina "Kattis" Holmberg


Hejdå, folket. De flesta av er ser jag tonight. Bye!

p-p-p-paramore

Jag har gjort en nu musikalisk upptäckt. Nämligen PARAMORE! Ett pop-rock-band. Det är en tjej som sjunger vilket jag tycker gör det till ett mer "tjejigt" band, men å andra sidan så är 3 av 4 gruppmedlemmar killar. Hela deras nya album Riot är grymt! Ladda hem eller köp det i närmaste butik idag. Jag tänkte bjussa på en av mina favoritlåtar som finns med på albumet. Nämligen Born For This.


Dagens ljusglimt

Blev ingen bloggning igår. Jag var alldeless för seg. Det blir man utav mitt jobb. Jag har haft en liten diskussion med en Säkerhetsvakt (dvs. de som bara står och river boarding kort eller kollar så att du inte har något farligt i väskan) om att vårat är jobbigare än deras. Det nekande personen ifråga blankt till. De får ju faktiskt ta massa skit från griniga passagerare. Ha. Om så vore.
Jag såg i alla fall en lirare från J20 landslaget. Han stog och blev intervjuad av TV4. Så ser ni något klipp på TV4 där en Viktor Hedman är med och snackar så står jag snett bakom kameran. Även den gamle räven Nalle var där med sin följeslagare. De var där för att spela in någon sorts film. Vad för film vet jag inte. Roligt var det i alla fall. Jag önskar att jag hade haft någon att dela en roliga stunden med.

Jag har tänkt börja med en ny grej. Läst ner i varje inlägg ska jag lägga till en "Dagens ljusglimt". Där jag ska skriva en ljusglimt som hänt under dagen. Eller flera. Om det är flera så kan det bli så att det kommer 1 i varje inlägg, men annars kommer de i det (jag tror kommer bli) sista inlägget för dagen.

(Går)Dagens ljusglimt: David kom fram och bjussade på en stor JAPP, och sa "Nu tycker jag vi tar en fika!"

ta en citron, vettja

Dagen gick bra. Jobbet gick bra. Bortsett från att jag fick gå runt och känna mig iakttagen. Igonera folk totalt. Lite jobbigt var det ju. Men vafan.
På vägen hem fick jag ett erbjudande jag verkligen, verkligen ville tacka ja till. Jag vill verkligen hänga med. Men jag ska upp och jobba tidigt imorgon så jag var tvungen att avstå. Vilket känns hur surt som helst. Just denna dag, då jag inte kan går det. Men inte när jag kan. Fy. Jag blir så arg på denna grymma verklighet.
Nu när Småkronorna förlorade på ett skitmål i förlängning gjorde inte kvällen bättre. Nej, fyfan. Mitt ordförråd är tomt, precis som killarnas lungor. Luften liksom går ur en. Förhoppningsvis kommer de hem imorgon, under mitt arbetspass, så man kan kliva fram och ge dem en varsin klapp på axeln. Eller i alla fall få sig lite ögongodis och tänka goda tankar om dem. Nej, fy. Jag kan inte förstå hur det tänker just nu. Om jag mår såhär dåligt över förlusten, undra hur fan de känner sig då?
Inte ens lite citronsyra på tungan skulle kunna göra denna kväll surare.

Nu ska jag ta en snabbdusch sen väntar sängen. Jobb imorgon mellan 10 och 17.30. Därefter tar jag mig hem då jag ska vänta in kvällen och sova gott.

Godnatt och ha en bra dag imorgon!


åland summer 08

Det blev inge party igår. Istället blev det en sen hemmakväll med tjejerna. Sådana kvällar är också härliga då man bara sitter hemma och snacka om allt mellan himmel och gjord. Vi gjorde klart att vi ska till åland i sommar. Minst 2 ggr. 1 av dessa gånger ska bli en långvisit på en vecka då vi hyr stuga med både kök och toalett. Låter bra.
Vi ska också försöka fixa så att vi kan vara där på nyår. Egentligen var det tänkt att jag och sabina skulle vara i spanien då. Men om vi ändrar lite datum och så, går det att pressa in. Men då är det verkligen mosning som gäller. Vi får se hur det blir, men vi hoppas på det bästa. Visstå, girls?

Idag klockan 4 får vi fint besök bestående av bror och farföräldrar. Vi ska bjussa på smörgåstårta här på heidenstamsgatan. Det är inget som faller mig i smaken så jag tror jag kommer få en baguettemacka istället. Mymma.
Eftersom det inte blev party igår blir det troligtvis det idag. Jag ska dock jobba imorgon så det kommer antagligen bli en early night för mig ikväll. Men det gör inte mycket. Jag ska jobba hela helgen vilket kan vara lite tråkigt, men man får hålla tankarna på lönen. jag ska försöka spara den så gott som det går, då jag redan har handlat upp nästan alla julklappspengar. Jag får alltid en sån ångest när jag gör såhär. Även om jag köper saker som jag behöver och vet att jag kommer använda.

Nu kom posten. Jag har beställt två par skor på internet som jag fick mail om i onsdags om att de skickats iväg och eftersom avi:n inte kom igår så hoppades jag på att den skulle komma idag. Det gjorde den också. Men nu har jag ju beställt i min mammas namn och man ska betala när man hämtar ut det så nu måste jag vänta tills mamma kommer hem från jobbet. KLOCKAN 4! Jag som vill ha dem nuuuu. Men den som väntar på något gott...

spinning - något för dig som gillar att plågas

Gud så skönt det var att träna igen! Om man gillar att plåga sig själv och en utmaning är spinning perfekta träningen för dig. Efter spinningen hade vi ett 30-40 minuter långt styrkepass med skrivstäninger. Vi arbetade med armnar och mage. I början på passet kände jag att jag inte tränat på ett tag, och tog det lugnt. Men sedan bestämde jag mig för att vara bäst så jag körde på hårt idag. Det är så skönt nu efteråt när man har tagit dig igenom det och känner hur det verkligen kittlar i armarna för att de har ansträngts så mycket.
Efteråt pratade jag och malin om att hooka upp någon gång hemma hos mig och avnjuta någon rulle. Amanda tjyvlyssnar på konversationen.
A: Men jag då?
Jag: Ja, du med!
A: Ja, när?!
Jag: När som helst.
A: IDAG?!
Jag och malin: Nääee...

Det är real storvretahumor de.

Nu ska jag kasta mig upp på min cykel och bege mig mot Lagerlöfsgatan där 3 fina damer väntar på mig.

På återseende :)

Håller tummarna för dig, eve!

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har inte mycket att skriva nu. Jag tänker ganska mycket, men det är inget jag vill dela med mig av. På dagarna gör inte jag inte så mycket. Jag hänger med mina vänner som jag inte hinner annars, när det är skola och träning. På tal om träning så är det dags ikväll. Ett spinning/överkroppspass står på schemat. Jag vill inte! Så jävla jobbigt. Nu när man inte har haft någon riktig hårdträning på ett tag kommer det vara ännu jobbigare. Vi har även ett sånt pass på lördag kväll, men då jobbar jag så det missar jag.

Efter träningen ikväll hade jag tänkt träffa några vänner och dricka lite. Jag är egentligen inte så taggad, men det blir ju vad man gör det till. Jag har ju inget planerat imorgon så då kan jag bara ligga i sängen och dega gärnet med ett par filmer. Filmer har jag inte alls hunnit med under det här lovet heller. Och den nya bloggdesignen som jag hade tänkt göra kommer nog inte heller hinnas med. Vilket är ganska skönt, då man vet att man har tagit vara på lovet och verkligen utnyttjat det till max.

Jag skickar även idag en tanke till min kusin som ligger på sjukhuset i örebro och ska operera/har opererat hennes handled. Jag hoppas verkligen att det gick den goda även och att steloperationen inte behövde göras. Hoppas på det bästa, eve!

Dagen, "nystart" och morgondagen

Drog igång det nya året med lite listor här i bloggen. I'm Dr. feel good.
Träffade Sabina och Matilda nu på kvällen också. Vi köpte läsk och snacks på Kvantum och förde sedan våra kroppar vidare hem till Matildas mamma där vi tittade på två filmer. Musimus.

Alla tjatar om nystart, vid varje nyår. Jag känner också så. Nytt år! Nya saker kommer hända. Men vadfan är det som talar för att det här året är vad som kommer ha den största inverkan på mig och min framtid? Inte mycket. Allt kommer fortfarander vara precis som vanligt. Alla vänskapsband sitter fortfarande kvar. Allt undermedvetet hat finns fortfarande kvar. Allt skitsnack kommer fortfarande existera.
Jag menar inte att trycka ner folk som tror på dessa nystarter, för jag är en utav den. Jag menar inte heller att vara negativ för jag tycker också det är skitkul med nytt år.
Jag hoppas så innerligt att detta år kommer bjuda på så mycket mer konstiga saker och härliga känslor än vad 2007 gjorde. 2007 var ett år som kan jämföras med era "17-års-år". Det var inte roligt, men det var inte heller tråkigt. Det fanns ingenting speciellt. Det händer inget. De "stora" sakerna har redan hänt. Nästa stora sak händer när man fyller 18. Det är lite som en enda lång väntan.

Jag måste bege mig mot sängen nu. Jag kommer nog inte ha några problem med att sova. Trots att jag vaknade kl 15. Ska upp halv 6 och jobba i incheckningen under storvreta cupen. Förhoppningsvis kommer det gå ganska lungt till, men risken finns ju att det blir körigt. Får se.
Passet tar slut kl 12 så då åker jag hem. Ska försöka få rummet städat. Sedan vid 6 tiden ska jag på bio med sabina och hennes lillebror simon. Sedan på kvällen får vi se vad som händer. Kanske chill. Eller party. Det beror på. Vi ska iaf parta minst 1 gång till innan skolan kör igång igen.

God natt på er och God fortsättning.

lista da 2

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[] Rödhårig - 700 kr
[] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[] Svart - 100 kr
[] Flintskallig - 50 kr
[] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[] Grå - 500 kr
[] Brun - 200 kr
[] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[] 160-140 cm - 1500 kr
[] 140-120 cm - 700 kr
[] 120-100 cm - 400 kr
[] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[] 41-60 - 1200 kr
[] 31-40 - 1000 kr
[] 26-30 - 700 kr
[] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[] Enda barnet - 2000 kr
[] Mellanbarn - 1000 kr
[] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[] Nej - 4000 kr
[] Sällan - 3000 kr
[x] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[] Alla andra dagar - 500 kr
[] En gång om dagen - 100 kr
[] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[] Glasögon - 500 kr
[] Kontaktlinser - 200 kr
[] Opererat - 100 kr
[] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[] Rosa - 20,000 kr
[] Mörkbrun - 8000 kr
[] Guld - 7000 kr
[] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[] Vit - 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[] Röd - 4000 kr
[] Grön - 3500 kr
[] Silver - 3000 kr
[] Lila - 2500 kr
[] Gul - 1000 kr
[] Orange - 1000 kr
[] Rostig - 150 kr
[] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[] 45+ - 3000 kr
[] 43-45 - 2500 kr
[] 41-43 - 2000 kr
[] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[] Blå - 450 kr
[x] Brun - 500 kr
[] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[] Grön - 3500 kr
[] Orange - 3000 kr
[] Gul - 3000 kr
[] Rosa - 1000 kr
[x] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[] Penna och papper - 20.000 kr
[] Bad någon om hjälp - 1000 kr

27.800 kr. Dock ej till salu.


Nyårsdagen

Jävlar, folket, jävlar vad roligt jag har haft. Det är inte alltid det blir såhär lyckade kvällar, men det är skönt att när det väl blir, så blir det på sådana här dagar man vill minnas. Vi käkade alltså med våra familjer, sedan samlades vi hemmas hos matilda för lite förkrök och fixning av diverse. Sedan fick vi stressa iväg till bussarna. Men dit kom vi.
I början var det lite lame, men när folk började få i sig alkohol då jävlar. Det blev bara trevligare och trevligare. Men om sanningen ska fram hade jag roligare efter 12slaget än före. Jag tänkte rada upp lite saker här som jag ska kunna titta tillbaka på, minnas och garva.

Hunden
Apa - med gayaccent
'Djup och våt, precis som tavlan'
C fes med sin nakna rumpa på T
Vi bad om fredrik, chauffören, men fick fredrik, hunden
Mobilen som var försvunnen - Hittades i bakfickan
B som hyvlade sälen
N som spårlöst gick upp i rök
Vs smutisga strumpor

Det var är ett par som flera roliga händelser som utspelade sig under gårdagskvällen och natten. Vi hade lite otur(:p) som inte fick tag i någon taxi. Så vi bestämde oss för att slagga där och ta första morgonbussen. Men fan heller, de väcker oss 5 i 6 när bussen går 6 och visst fan ser vi bussen köra förbi. Asshole. Men då får vi tag i en taxi. Vi kommer hem och i säng kl 7. Och jag vaknade vid 7 nu på eftermiddagen. Haha. Undra när jag kommer somna ikväll. Imorgon bitti ska jag upp halv 6 och jobba i incheckningen. Pfft.

Nej nu ska jag nog dra iväg på chill hemma hos tilda. Måste snacka igenom gårdagen, och natten :)
Hoppas ni hade en minst lika bra nyårsafton som jag hade.

Det kändes mycket bra att börja nya året med någon man inte gjorde på LÄNGE men längtat efter. Är det en slump eller är det så mitt år kommer se ut?

RSS 2.0