Oh, you have to follow through with every word you say

Idag hade pappa gjort potatisgratäng och kyckling till middag. Ni som ätit potatisgratäng någon gång vet att den är skiiiiiiitvarm i början och att det tar ett tag för den att svalna. Men det glömde jag bort idag och stoppade en in gaffel med kokhet potatisgratäng i munnen. Och om jag brände mig, gosse. 2 blåsor i gommen kostade spektaklet och inte var det värt det.

Blåsor i gommen får mig att tänka på en pizza jag köpte i Spanien. Vi käkade en kväll på tres amigos och vi har feeeettt hungriga. Det tog 300 år att få maten just den kvällen också. När jag väl fick pizzan så skulle jag trycka i mig första tuggan OCH FYFAN VAD VARM DEN VA! Den gången fick jag typ 1000 blåsor och kunde inte käka chips på typ 1 månad. Haha, överdriva. men typ 4 blåsor och det gick inte att käka chips på typ 2 dagar. Det är en ganska lång tid för en chipsberoende människa som man är där nere. Hehe.

Nu ska jag sova. Med inpackning i håret dessutom. Imorgon vill jag vakna tidigt. Typ vid 9. Det gjorde jag idag och det var väldigt skönt ska jag säga dig. Det är så underbart att vakna av solljuset utanför fönstret och veta att man har heeeeela långa dagen framför sig. Mmm... ne, sova vare ja. Godnatt!!


Even the best fall down sometimes

Kollade på I taket lyser stjärnorna som tidigt som jag åt frukost, tror ni jag kunde slita mig sen eller? Nix. Så det blev att jag kollade klart på filmen och sket i träningen. Haha, skön jag är. Nat. Ne men filmen var förövrigt jävligt bra. Tyckte slutet sög ganska hårt men den var bra. Blev några "ååååh, nej, vad göööör hon??"-moments. Lite linas kvällsbok över det hela.

Igår när jag skulle åka till jobbet kl 4 på morgonen blev jag tvungen att visa leg för att få åka med bussen. Visserligen åker jag på sommarlovskortet och jag är snart 19 men ändå. Alltså, klockan var FYRA PÅ MORGONEN, vad skulle han ha gjort? Förbjudit mig för att åka med bussen om jag va 19? Seriöst. Gubbjävel, men ägd blev han då jag bara är 18 än så länge. Jag hade grov lust att garva honom rakt upp i ansiktet och skrika "ääääääägd!" men klockan var ju som sagt 4, på morgonen.

En timma kvar tills jag ska börja göra mig i ordning. En halv film till hinner vi med. Ciao!


Princess, David, Gooch och Beau (haha, Bo på ren svenska, och engelska tydligen)

I'm dreaming

I måndags tränade jag ju i 2 timmar, ganska hårt faktiskt. Sen sov jag ungefär 3 timmar under natten till tisdag. Och sen jobbade jag mellan 5 och 14 igår. Jag var heeeelt deckad när jag kom hem. Det jag orkade var typ käka mat och kolla på film. När klockan slog halv 8 hade jag deckat för en powernap. 01.52 vaknade jag av en dator som låg i vägen och en bh som skavde. Så jag flyttade på datorn och bytte om, sov sedan vidare. Idag vaknade jag 07.28 och 08.01. Inte kan jag somna om heller, så jag funderar på att göra det bästa av situationen och gå ut och springa. Jag börjar jobba kl 2 idag, så tid har jag ju.

Jo, så får det bli. Men första frukost och lite film. Ciao!

I didn't mean to start a war

När jag lagt in bilderna gjorde jag något vettigt utav det som återstod av den annars så glåmiga dag. Jag cyklade ner mot solpalaset och solade. Där efter gick jag in på frillan och cyklade i en halvtimme, sen körde jag ett styrkemedelpass och efter det en halvtimme på gym. Jag är helt slutkörd i armarna men inte i övriga delar av kroppen.
Alltså idag på passet hade jag ingen som helst taktkänsla! Den var liksom borta. Jag kände mig som en av dom man nästan tycker synd om för att dom har så dålig taktkänsla. Han hade jävligt bra musik på passet så det va ju inte det heller.

Efter friskis cyklade jag hem, tog en bulle hoppade in i duschen och tvättade håret och hade i inpackning i 1,5 timme. Sköööönt. Sköljde precis ur den och håret känns underbart rent och lätt. Nice feeeeling.

Aja, jobb vängtar om 5 timmar so I guess I'd better sleep now. Efter jobbet blir det vet ej, lite senare vankas det träning och avskedsträff. Nu framöver jobbar jag 7 av 8 dagar. Fan vad jag kommer älska arlanda efter det. Mmmh. Åh. Grrrr...

Time to sleep. Hejdååååå och Godnatt!

- Asså, hur ser det ut på berget?
- Vilket jävla berg?


Splanien 1.1





Efter att vi kommit in i atmosfären där nere efter typ 2 veckor började vi även hitta våra vanor. Bl.a. våra utekvällar så ut på ungefär samma sätt men med olika händelser. Första förkrök vid 12 - utgång vid halv 2 då vi började på London Pub eller Old Town därefter lät vi en av linekers inkastare haffa oss, genom denna fick vi våran eviga beställning 2 wicked, valfri shot och en flaska champange att dela på för 6 euro var, när linekers stängde drog alla vidare till heavens gate för att dansa vidare. Iaf 1-2 timmar innan stängning på linekers, när stället är som mest packat kör dom en sång/dans. Eller det är en sång med musik som man dansar till. När det är dags att köra igång sätter alla i personalen på sig reflexvästar. Det är alltså det vi skådar på bilderna ovan. På sista bilden ser vi även mannen som kör hela dansen/sången. Feed the fucking pidgeons! Vi har en film där man ser och hör lite vad som händer och sker under dessa tillfällen men den får vi ta en annan gång. Det tog oss fungefär hela resan att lära oss dansen och sången, men sista kvällen satt den som en smäck.



Fin bild på Old Town. Vi satt iofs alltid ute när vi var här men detta är en bild på deras ute bar och innanför där finns det en större bar, lite bord och stolar även toaletter. Här sålde de ca 15 olika drinkar för 7 euro styck. Jag köpte alltid strawberry daiquiri, för de andra blev det också många sådana med även någon pina colada och något glas vid slank ner för dena törstiga halsar. haha, driver. Ne men detta är nog ett utav de mysigaste ställen som finns där nere. Ett minus är dock att horgården ligger precis till höger på bilden och det går inte en kväll förbi utan att man ser något olagligt och obehagligt hända där.



Becca som nyligen korkat champange. Tror bestämt att detta är våran första champangekväll, men veeeeerkligen inte den sista. Champangen smaka gris men har man en wicked till hands slinker den ner fint. Iaf för mig. hehe. Detta e alltså på linekers. Man kan spela biljard där om man vill. hehe



En liten obetydlig bild över baren på linekers. Man ser typ inget men aaaaaaa, jag vet hure är. Man ser en panna där nere till vänster. Första kvällen vi träffade dom hade han en rosa skjorta på sig (way to big) tillsammans med ett par militörgröna knälånga shorts, inte det hetaste så han fick nicknamet rosa skjortan resten av resan. han vet dessutom vem Mumin i Mumindalen är.


Vårat halvdruckna drinkbord.  I soffan står tilda och dansar loss. Troligtvis till Akons låt Beautiful.



hahahahahaha, här står jag och becca och dansar i en av linekers soffor. jaaaaa, soffor. Det är sinnessjukt hur man kan bete sig här. Man kan stå i sofforna med klackar (!) och dansa utan att någon varken säger till eller ens bryr sig. En jäääävligt anonym person hade druckigt lite för mycket en kväll och fick i sig en alldeless för stark shot inne på Heavens. Den anonyma kämpade med att hålla tillbaka en pasta-och-köttfärsås-spya men det blev ett misslyckande. Den anonyma la en pizza, kaka, spya, kalla det vad du vill, inne på heavens och sprang därefter in på toan. sköljde munnen, andades och gick sedan ut och dansade igen. Fattar ni om det skulle hända på BJ? hahahahahaha sjukt!





Fyra helt normala svenskor.



Thrillleeeeeer! Internare som inte går att förklaras. Skulle jag försöka skulle det bli ett big failure så jag bangar.



Rebecca och hennes ragg får avsluta denna session! Menne, tro mig. I'll be back with more of funkan-pics.

















P.S. hahahahaha, driver så jävla hårt om att de där e beccas ragg. Vem är det? D.S.


Don't need a No

Tjeeeena low-lifers!

Jag håller på att "fetta" mitt hår så jag håller mig ganska mycket inomhus dessa dagar. Men ikväll ska jag dra till frillan för ett träningspass och sen hem för att göra mig riktigt fräsh. Jag jobbar ganska mycket denna vecka, men kommer nog inte ta kol på mig då jag i princip bara jobbar kväll.

Jag har tänkt köra en splanien 1.1 alldeless strax. Ska bara bestämma vilka bilder jag ska använda mig utav och bajsa lite sen kööööör jag.

hiohio, jag beställde btw en ny mobil idag. Finally I say! We don't care you say.

Love is a Battlefield

Riktigt fullt upp kan man väl inte säga att jag haft, men jag har roat mig med andra saker än blogg. Umgåtts med mina vänner, hör och häpna. Och ikväll blir det inte bättre. Balkonghäng står på agendan. Något underskattad grej de där, balkonghäng.

Var iväg en sväng till de icke-så-centrala delarna av sthlm idag. Planerna var barkaby outlet men efter en runda där (som tog en ynka timme) styrde vi (läs: lisa) bilen mot täby. Viiiiiilket inte det var lättaste. Vi läste av alla skyltar som fanns och följde varenda jävla täby-skylt, inte för att de var många men det gjorde det hela lite svårare, ändå hamnar i ute på en jävla åker. Typ som när man åker ut mot alunda-rasbo. Inget köpcentrum så långt ögat kunde nå, så vi vände. När vi möttes av civilisation gick vi in på första bästa mack och frågade om vägen, och visst fan hade vi kört rätt så det va ba att åka tillbaka. Efter ett par om och men kom vi iaf på plats.

Dagens shopping resulterade i 3 par linnen och 2 par skor. Vi drog förbi donken på vägen dit för att käka en tidig lunch. De hade ingen tryck ketchup så vi fick plocka på oss lite påsar med ketchup och trycka ner dem i en lite "mugg". Det första jag säger när jag sätter mig är "hahahahahaha, alltså jag looooovar att jag kommer spilla ketchup på mig". En liten oturssak som jag förföljt mig sen jag var liten. Hade en tröja som kallades ketchup-tröjan, men det tar vi i ett annat inlägg. Jag antar att ni förstår hur det slutade. Ketchup på mitt vita nytvättade linne, ja, precis. 2 av linnena var baslinnen som jag satte på mig när jag tröttnat på att cover my ketchup fläck.

Aja, nu måste jag gitta. Vi hörs!

You put the red back in the rose, just when I needed it the most


Mitt uteblivna uppdaterande går endast att skylla på ett oerhört anstängade arbete med missgynnande tider. Men nu är jag ledig ett par dagar framöver så jag hoppas på uppdateringen ska komma på rull igen.

Jag har iaf haft 3 sköna dagar på jobbet, mycket skratt och nya människor.

Idag ska jag träffa en gammal go vän och träna. Träningen har blivit oerhört lidande i veckan. När jag jobbar kväll går jag upp ur sängen typ 2 timmar innan jag ska dra och det är inte direkt som om jag hinner träna då. Men jag svettas ju ganska mycket på jobbet så jag tycker det makar up to it... eller?

jajaje, nu ska jag göra något annat. Vi hörs!


Splanien 1.0





Utsikt från balkongen, där vi förfestade vaaaarje kväll.



Svettleffe och James. James är cykelpolis ifrån Skottland. Han har ingen pistol utan cyklar runt med en pepparspray vilket var läskigt sexigt och otroligt upphetsande.



Folket inne på en B-bar vid namn Good Times. Vi fick tröjor och kepsar. Här har vi även en flaska WKD (wicked) som än inte kommit till Sverige men smakar sockerwadd. Gott!



Tilda och Princess. Anledning till namnet förstår ni nog. Egentligen hette han John tror jag och han hade stag-do med ca. 20 polare där nere. Ett gäng vi kom att träffa på flera gånger. Han ville dra ner tildas dragkedja och fuck her, som man så fint uttryckte sig. Killen var fett skön och vi kom överrens om att kvinnan som gifter sig med honom, kommer få ett fint äktenskap. Trots de otrogna orden han sa till tilda.



Wrestling grabbar. Dom heter David och Tim. Tim är fejk-african. Kvällen då vi träffades hade jag ett vitt linne på mig och han jagade mig efter en kram, hehe, nej tack. Och nej, vi hookade inte. Jag fick aldrig se honom i sin sanna hudfärg vilket jag tyckte var lagom tråkigt. Men han var roligt i alla fall. Och david ska föreställa en advokat. På riktigt alltså. Vi trodde det var ett skämt. Men tydligen inte...



Rebecka och B. Ja, han heter visst B. Han är vakt på vårat favoritställe, linekers. Eller ett av våra favoritställen. Sen började han halta. Och helt plötsligt var han borta och blivit ersatt med en ny vakt. Var har han tagit vägen undrade vi? Jo, han hade brutit foten fick vi höra. Haha, sen såg vi honom på kryckor... HAHAHAHAHAHA. Det där är alltså skadeglädje.


Här käkar vi på kina. 3 rätters a la 4,75 euro var. En tallrik här är alltså till en person. Snacka om att vi plockade av varandra och blev cpmätta. Men glassen till efterrätt gick ner den med.



Nemen, Becca, vad gööööör du? Amen, de är luuuugnt, för BECCA FYLLER ÅÅÅÅR! Detta var alltså beccas födelsedag.

Nu har jag lagt upp lite bilder från spanien. Även skrivit lite till varje bild, det finns så många fler men dom tar vi en annan dag. Only for you thai.

Obehagligt

mobil-trubbel

Fullt sjå hare varit här hemma nu.

När jag var hos becca på inflyttningsfest i fredags fick jag lite vatten på min ficka och i fickan låg mobilen. Den fick damp och började blinka och ha sig. I och med att jag varit med om vattenskadade mobiler förut plockade jag isär mobilen och levde utan mobil i ett halv dygn. Det var min brors mobil och en mobil man använder sig utav när den ordinarie gått sönder. Den gick igång men varken "ja" knappen eller 9an funkade och nr 9 ingår liksom i min pinkod så det kände relativt omöjligt. Så nu fick jag ta min halv trasiga mobil som det inte går att prata i utan bara smsa. Den skulle funka så länge. Oftast när jag pratar med mina vänner skickar vi sms, mamma och pappa sa jag till inte kunde ringa mig och jobbet skulle nog inte höra av sig.

Det sjukaste var att på 2 månader har 2 mobiler, 1 dator och min ipod kollapsat. iPoden fungerar lite halvt men dampar då och då. Men så iaf, varken mamma eller min brorsa blev särskillt glada men what to do. Men så idag så ringere på min icke-talvänliga mobil och visst äre jobbet. Jajamen, men jag kan ju inte prata. Men han hade pratat in ett meddelande, vilket jag fick sms om. Och jag fick panik. Jag blev tvungen att få veta vad han ville, så jag kutar runt i hela jävla lägenheten i hopp om att finna en fungerande mobil. Jag hittar en bögmobil, samsung. Även en ca 10 år gammal ericsson som jag plockar med mig. Samsungen vet jag funkar så jag sätter i kortet, dött batteri. Tokletar efter en laddare, hittar en samma siemens på vägen, provar den, dött batteri trots att man sätter i laddaren. Fortsätter leta efter samsung ladddare, sätter i den och den börjar lysa. Här andas jag nästan utan. men näe, MOBIL JÄVELN ÄR NÄTVERKSLÅST! KUK. Jag sätter i simkortet i den icke-talvänliga mobilen, knäpper av pinkoden, och sätter i den i den vattenskadade mobilen och så visare sig att mobilen fungerar uuuuuutmärkt! Där ser man, den klarar allt den där mobilen. Och jag har stressat runt i huset helt i onödan.

hehe, nu snart måste jag gå ut och träna. men det tar att känna så här. Näe, nu ska jag städa upp lite. käka lite och sen ge mig av. Tjao!

Det var roligt...

En alldeles för tidig bakismorgon

- Becca!.. Becca!
- Mmh...
- Det står en bil på balkongen!
(tystnad)
- ... Står det en BIL på balkongen?

- Haha... skojja..

En annan morgon
- Malin, det står en båt på balkongen!
- Ha... ha....

Becca ska träffa några kl 9. Hon går och lägger sig för en powernap kl 6. Säger väck mig om typ 15-20 min. Mm ok, säger vi. Hon kommer upp igen. Kan inte sova. Går och lägger sig igen. Läser bok. Somnar typ vid 7. Halv 8 springer jag in i sovrummet

- Becca! ... BECCA!
- Mmmh....
- Förlåt men klockan är halv 9!!
- ... VAAAA!?! (Kastar sig upp ur sängen och plaskar som om sängen vattenfylld bassäng)
- Haha.. skojja...
- (massa fula ord och svordomar)

Hänger med några engelsmän och mitt hår håller sig inte på sin plats. Jag kämpar med att sätta om det om och om igen.
- What are you doing with your hair?
- Erhm... ööh... Becca, hur säger man sätter upp håret på engelska?
- Hehe, erhm.. sätta upp håret? öööh, jag venne...
(cirka 30 sekunders upprepning av hår och funderingar)
- I KNOW WHAT YOU'RE SAYING!
- Hehe, eh,.. what?
- You called me a whore! And that's not very nice of you.
Uuuutalet. Hår = whore. he


I know you want me, You know I want ya

Whoooop!

Hinner ej skriva värsta mycket. Måste börja fixa mig. Ska iväg på inflyttningsfest. Jag har inte fixat mig at all, jag har inte ens duschat (dessutom ska jag raka mig, tvätta och inpacka håret), jag har inte heller slagit in någon present och jag ska vara redo för avfärd om 1,5 timme. he. Jag ska nog klara detta.

Förövrigt sög denna arbetsdagshårt. Och jag införskaffade mina nya jobbdojor. Inte lika sköna som mina föregående men svarta. he. Buuuh, måste jalla nu.

Tja!



HAHAHAHAHAHAH, jag döööööör på denna bild. Alltså, den är så jävla intern så jag tuppar av. Och grejen är att den är så intern att det inte finns något att säga. Säg att ni garvar när ni ser denna, tjejer, annars har ni fan rethosta.

I don't know who I am, who I am without you

Tjena. Klockan är halv 3 och sen jag vaknade imorse vid 10 har jag kollat på FNL. Såååå jävla bja. Har 4 avsnitt kvar på denna säsong, sorligt men sant.

Igår efter jobbet och träningen gick jag och mötte sabina och tegest på ICA. Vi handlade lite gott sen gick vi hem till mig och kollade på film och käkade. När jag jobbar förmiddag får jag inte mycket sömn. Igår natt sov jag 3 timmar, varav 1 timme bra. De andra två vaknade jag stup i kvarten, rädd för att försova mig. Detta resulterade i att jag somnade typ 15 minuter in i filmen. När jag vaknar har jag ingen aning om var jag är. Men ganska snabbt känner jag igen mitt vardagsrum och med en blick på klockan inser jag att jag har sovit i typ 5-6 timmar. Klockan är halv 5 på morgonen. Det är helt tyst i lägenheten, skräpet på bordet är undanblockat, TVn avstängd och det är släckt i resten av lägeneheten.

Jag förstår att teggan och sabbe har gått hem, och på golvet i hallen ligger det massa lappar som bevisar vad jag redan förstått; att de gått hem. Gullisar. Strax därefter gick jag och la mig, men först skickade jag ett tack och förlåt sms till dem.

Idag har jag tänkt åka och titta på nya jobbskor och träna ikväll. Imorgon vankas det jobb så jag antar att det blir en tidig kväll ikväll. Ska försöka sova liiiiite mer än 3 timmar. Börjar vid 6 imorgon så liiiite längre får jag sova.

Nu ska jag titta klart på dett FNL-avsnitt jag börjat titta på sen ska jag ringa teggan och sen sabina och sen ger jag mig iväg till gränby centrum. See you!

Underbar låt! (klickbar)


Who doesn't long for someone to hold?

Heart-cloud

My heart is gone, I'm falling behind

Idag blev det en stadstripp istället för träning. Becca behövde fixa massa saker på stan innan träningen och då skulle vi börja träna vid halv 5 och då brukar det alltid vara så jävla mycket folk där så jag pallade inte. Becca var inte heller speciellt taggad då hon hade ne jävla massa grejer att fixa. Tänkte köra dubbelpass imorgon istället.
Jag hittade iaf lite fina saker på stan. 1 BH, 2 armband och en adidaströja. Även lite käk från cupido fick hänga med hem. Jag smällde i mig en riktigt stor tonfisksallad 1 timma innan jag åkte men den räknar jag lite som lunch så en sallad från cuppan sitter fint till middag. Nu är tanken att jag ska avnjuta salladen tillsammans med en film jag började titta på innan jag drog. Därefter har jag ett otittat FNL-avsnitt som väntar.

På återseende!

Babben Bahar och Bilal... eller?

I tried to be all that you need, tried to not never let you down

Jag är ingen morgonbloggare. Alla inlägg jag skriver på morgonen suger kuk. Tack för mig och godmorgon!


fader abraham

oooohwhopidu, jag vill va som duuu

Tjennnnaaaaaaa....

Det blev tvärtemot vad jag önskade. Jag fick jobba med en tyst person som man mest jobbade brevid och inte med. Alltså, allt jag fick ur henne under de första 5 timmarna vi jobbade tillsammans var "aa..", seriöst! Hon sa inget mer än så. Men sen så började jag och elin mjuka upp henne de sista två timmarna och vi fick ur henne lite mer än så. Dock inga fullständiga meningar men jag antar att de kommer. Dessutom var hon skitdålig på att dra vagn. Oerhört trög. he. Relativt elakt men vafan...

Whoooopi. ja, jag har inte så mycket att bjuda på den dag som denna. Solen skiner och jag undrar vadfan jag gör inne. Jag väntar på att klockan ska slå halv 7. För då ska jag styra cykeln ner mot solpalatset och sola a little bit och efteråt ska jag gå på en gympapäzz.

Idag började det även jobba en ny kille på arlanda. Han var på utbildningspass idag. Ska ska bli sån där som hjälper gamlingar och barn till flygplanen. Han är ganska söt och vi flirtar. hehe


haha, min nya msn-bild! Välkommen in i min näsa och rensa gärna mina porer på vägen.
Och de rödsprängda ögonen beror inte på att jag har druckigt för mycket alkohol utan endast på grund av att ögoninflation härjade i vår lägenhet. Nada mas, vale?

you are beautiful


There's enough for everyone but I'm still waiting in line

Whoooop!

Solningen uteblev. När jag kom ut från duschen kände jag mig oerhört fräsh och ville ogärna ofräsha ner mig, så jag tänkte att jag tar den imorgon efter jobbet, innan träningen eller efter träningen. Jag har ju ett par alternativ. Jag ber till Gud att jag får jobba med en trevlig person imorgon. Vill ej ha någon tystlåten person som man inte kan jobba med utan måste jobba brevid. he.

juste! kom in på mitt första handsval på universitet. Whop! Engelska baskurs 1. Jag hade tänkt läsa den bara för att ha ngt att göra i höst om man inte får fortsatt. Alltså, latcha lite med livet. he. Meeeeen så kommer min käre broder och förstör min lycka med att säga "Engelskan är tung..." - vad menar du med det? "Jag har hört det..". Mmmh, nu blir man inte lite nervo eller. Nejnej. Livet är latch. Dessutom pajade denna kurs mina planer med en lång weekend neråt de sydvästra delarna av landet. Nice. Nej, nu bliiiiir jag hemma i trökiga muppsala. Ja, äh.. får göra det bästa av situationen och latcha lite med livet nu. Om vädret tillåter förstås.

Sista avsnittet av lipstick nu! I sängen får det bli. Sen har jag ett par filmer värda att ses. Bl.a. Björta G.

Godnatt! Vi hörs av imorgon. Gillar att jag börjar komma igång med en sk. sommarbloggning. he!


hahahahaha, den här bilden är bara sinnessjukt rolig. Ingen av oss har ngn aning om vad som händer förutom det vi ser. Att becka pysslar med champangen, att becca tar kort, att jag skriker och att sabina skriker vad hur eller när har vi ingen som helst aning om, eller ska jag tala för mig själv? Whooooop, kul!

I'm falling, falling

Whoooop!

Nyligen hemkommen från ett två timmars träningspass. Relativt nöjd. Det är alltid så svårt att komma ut, men när man väl satt giång rullar det på ganska bra. Även om man inte har världens bästa tempo så ger det. Efter träningen tog jag en pirog som återhämtning... typ. Och det var så jääääävla längesen jag åt en gorbys pirog. Helt ok, men inte lika mumsig som jag kommer ihåg hem. När jag gick i typ 4-5-6an så åt jag en pirog varje dag jag kom hem från skolan, och hade tobbe tagit den sista då jävlar blev det lackning. Jag hade ett speciellt sätt att äta dem också. Idag när jag skulle käka så skar jag av tipparna på pirogen först, men sen helt plötsligt kom jag ihåg hur jag brukade skära dem.

Nu har jag kikat på ännu ett avsnitt av lipstick. Ska alldeles starx hoppa in i duschen sen cykla ner mot solpalatset och dra en 20-minutare. Känns behövligt nu för att spanienfärgen inte ska försvinna i vårat molnrika Sverige.

Jag har inte druckigt en droppe alkohol på 12 dagar. Så länge har jag nog inte varit utan alkohol sen slutet på april. Haha, shit, jag låter som värsta alkoholisten men jag antar att livet turns out that way when you're graduating and then taking off on a party-trip for a month. he. Jag vet någon som e glad att jag inte druckigt iaf och det är min moooooor. Hon hade pratat med mormor under tiden var där nere, och den första veckan snackade jag inte så mycket med mormor. Sen så frågade mamma henne om hon hade pratat med mig så sa hon att hon inte hade gjort det och att vi troligtvis hade väldigt kul eftersom jag inte hört av mig. he. Då sa mamma att hon hoppades på att jag festat klart när jag kom hem så hon kunde få ha mig hemma lite, hehe. Nnnne, nu ere mer så att jag chillar rå mycket hemma när det är på landet och när dom kommer hem drar jag någon annanstans.

Kom och tänka på en rolig sak nu. Det var en kväll när vi var relativt taggade för en utekväll. Vi höll på att fixa oss. Somliga sminkade sig, andra plattade håret och vissa torkade håret. Vi dunkade musik och var och en höll på med sitt. Plötsligt så går strömmen i heeeeeeeela lägenheten. Klockan var ju strax efter 11, närmare 12 så det blev helt kolsvart. Alla freakade och sprang ut på balkongen. Där lös det upp tack vare gatulysena. Så skulle vi springa ner till vår neighbour. Som tur var kände min mormor ett par i samma hus som oss, som vi hade varit och hälsat på dagen innan. Vi fick gå igenom hela lägenheten för att komma till dörren. Så öppnar vi dörren och i trapphuset är det heeeeelt svart! vi höll på att skita på oss och sprang tillbaka till balkongen, med dörren öppen. Alltså,jag sprang runt och bara "KOOOOM NU, INGET KOMMER HÄNDAAA!!!", annat folk bara skrattade och andra stod i sin tysthet och koncentrerade sig på en plan som skulle hjälpa oss. Becca tänder ett ljus, jag plockar fram typ 3 mobiler och lyser vägen framåt ut i trapphuset och kan tända lampan där (tack guuuud hade inte strömmen gått i hela huset, utan ba i lägenheten). Becca och jag tar hissen ner till grannen och han följer med oss upp. Sen när vi kommer upp så har vi slagit igen dörren, som låser sig själv och vi tog självfallet ingen nyckel. Så vi plingar på. Ingen öppnar. Plingar igen. Plingar. Varför öppnar det inte? Hahaha, jo.. för precis som tidigare vågar de inte gå igenom lägenheten. Och vi tog ju et ljus och typ alla mobiler, men tillslut, efter ca 2 minuter i allmän stelhet, så öppnas dörren och strömmen kommer tillbaka på ett kick. hahahaha, shit.. alltså. Det var kul när vi väl var där. Men jävlar va rädd man blev.


Nej, men dusch och solning var det. Antagligen dusch igen sen och även käk tillsammans med lipstick jungle ikväll. Arbete imorgon! Tjao!

I dont wanna lose control but I'm falling

God morgon, god morgon.

Jag hatar den frasen, den ger mig ångest. Likadant när man hör väckarklocksljudet i en reklam på TVn. Man blir liksom påmind om att man ska upp om si så många timmar pleh.

Även idag är jag ledig och ska inte hitta på ngt speciellt. Eller jo, jag ska träna. Men utöver väntar inget speciellt. Ska jobba tidigt imorgon så det blir väl en tidig kväll ikväll. Haha, denna vecka har vår schemaläggare varit oerhört trevlig. Börjar 5 måndag, ledig tisdag, börjar 5 onsdag, ledig torsdag och börjar 6 fredag. Visserligen är jag ledig rill helgen, men vafan. Nu jobbar jag typ varje måndag och fredag till första veckan i augusti, nice.

Ne men ska fortsätta titta på lipstck jungle nu, får la se vad jag hittar på senare. Tjao!



I och med att jag har ny dator så är de bilder jag har från vår spanien resa, därför får ni endast sådana bilder
men det gör väl inget, eller?

Free from work and longing back to paradise

Ledig dag idag. Jobbat förmiddag tre dagar i rad nu och jag ska säga att dte tär på krafterna, men inatt så fick jag 9 timmars sömns så jag är relativt nöjd. Men allt e ju relativt. Jag har lust att göra en utflykt idag, men folket jobbar är out of cash eller har andra planer så det sög ju.

Aja, ska nog börja kolla på lipstick jungle. He. Fan vad jag längtar tills alla sköna serier kommer igång i höst :)

Jalla bye


plus han har liten kuk
smack the bitch up, feed the whores
jag tror jag stannar hemma
rethosta
massahiii?
trulls
asta la plulu

fitthorakukmammaknullare

tuttttttttis, tuttvakt

vildovic

sir gay

tres amigos

chicken nuggets

sloooooow BK

champange girl
haha svettleffe

bacardibreeeeeeeza och redbull vodka





whooooop, fyllon.. ni vet att det är kärlek


Gó dag

Whoooop! (thanks, becca)

Dagen har varit bra. Hade en helt okej dag på jobbet. Träffade fint folk, hejade på ännu mer, hjälpte typ 10 stressade resenärer. En vanlig arbetsdag för en bagagevagnsserviceman på bagport. he. Fick träffa lite folk jag tycker om på slutet där och vi tog oss en liten pratstund, det var kul. Somnade på bussen hem igen, men denna gång vaknade jag innan bussen hann nå stationen.

När jag kom hem slängade jag i mig lite käk, kollade på oskyldigt dömd och sedan vid 6 drog jag iväg till friskis för ett styrkemedel och en gymsväng. Snacka om man att man tappat mycket på en månad. Tappat mycket i styrka alltså, gått upp i vikt har jag också gjort. haha, sinnes hur ohälsosamt i levde där nere. Ingen träning, chips VARJE DAG, alkohol 5-6 dagar av 7, dåligt med sömn, alldeless för mycket sol, alldeles för mycket cola. Pizza, pommes, friterat, feta såser så gott som... varje dag. Jag måste iaf säga att lite skönt är det att vara hemma iallafall.

Åter till dagen, efter frillan så solade jag och sen satte jag mig på cykeln som styrdes mot heidenstamsgatan 23. Väl hemma duschade jag, tog mig ett mellanmål med en muffins till efterätt. Nu måste jag gåoch lägga mig då jag börjar 5 imorgon bitti. Men pappa skulle skjutsa mig så då kan jag sova en halvtimme extra. Skönt.

Idag trivs jag ganska bra med livet. Jag kommer få en helt ok juli lön, på fredag vankas det trevligheter och på lördag förhoppsningsvis balkongmys. Veckorna därpå jobbar jag 3-4 pass/vecka. jag klagar inte. Ultimat. Aja, får hoppas på en skön dag imorgon.

dritt
whop whop
galenbanan.se
nnnne
jädrar va gött
nu blev det suddigt
miiiiina pengar
KNULLA KNULLA KNULLA
mm ok
snackker du me maj da?


det kommer mera

aja, snart... eller?

Idag ska det bli 36 grader i funkan. Och resten av veckan också över 30. V a r j e  d a g! Aja, ne, själv ska jag jobba förmiddag denna vecka (i regn dessutom, pleh). Mmh, gå upp 3 timmar innan man går och lägger sig där nere nja. Nej, jag längtar inte. Alltså, om 24 timmar måste jag gå upp för att åka till jobbet. och jag ska hinna få två nätters sömn på det. Matematiken går inte ihop, så jag lär sova nu för att kunna få någon rätsida på saken.


Sov.


Sol.


Här är klockan typ halv 6, och skulle du ligga här nu utan solskyddsfaktor skulle du blir buuuuuuurned.
he, jämnförbart med sweden? nnnnne!

kärlekspalats



Här satt vi, varje kväll i en månad. En månad vi aldrig kommer att glömma. juni -09
Det, mina vänner, är mer är kärlek. Det är minnen. Varma minnen. Vänskap.

Scaaaary shit

Tjena!

Lite skraj man blidde nyss eller. Var och kollade in Beccas nyas lya idag. Drog hemifrån vid typ halv 5. Släckte överallt och stängde av allting. Nu när man kommer hem ser jag att TVn är på i mitt rum och att lampan lyser i köket. Chicken som jag är callade jag becca dirr så jag hade ngn att snackade med medan jag tog mig in i lägenheten. Man har ju hört om alla historier då människor har gömt sig under sängar och i garderober.

Dörren var iaf låst, vilket den var när jag gick därifrån också. Och TVn var på. Scaaaary shit. Så jag sprang runt här i huset och tände alla lampor och kollade under alla sängar men ingen var att jag bara glömde stänga av TVn, hur nu det gick till vettefan alltså. Nu är allt lugnt iaf. Kan tänka mig att det är det tills jag beslutar mig för att gå å lägga mig. Då måste jag ju släcka alla lampor igen. Scaaaary shit.

Aja, det är bara ett av alla i-landsproblem jag har. Tack för att ni lyssnade, tja!

Och alla saknar vi väl

We're back home, but not on track

Nu är jag hemma från funkan och jag är glad för det. Men jag kan inte hjälpa att sakna livet, människorna och miljön där nere. Det är helt underbart. Vi lärde känna så mycket folk. Folk som jobbar där och folk sm bara var på semester. Vi började stor böla sista kvällen för att vi inte ville åka hem. Vi var där i 3,5 vecka. Man börja liksom leva ett nytt liv.

Sen blev vi tvunga att åka därifrån. Lämna vårat liv därnere. Men till nästa år ska vi försöka fixa ett säsongsjobb därnere. Får la se hur det går med det. Ångesten bara fyllde mig igår. Fick sms om att jag ska fixa storlek på nya overaller till laget, när jag kom hem hade jag fått en påminnelse om en faktura jag inte betalat, men jag inte minns av att jag ens beställt, därefter fick jag mail av min chef som berättade att jag börjar jobba imorgon kl 11. Kl 11 imorgon har jag tandläkartid och mina kusiner kommer, så jag var tvungen att ställa in alla dom planerna. Låter oerhört kul. Och idag har jag träning. Jag har inte tränat någonting på ca 3 veckor. Eller jag tränade 1 gång och då dog jag av värmen så det var inget jag kände för att göra om. Men jag antar att det är såhär det blir när man varit bort i 1 månad och påbörjat ett nytt liv och sedan återgår till det första.


Ajuste, min dator gick sönder dagen innan jag åkte så idag har pappa och jag varit på datajakt. Kul, men jäääävligt irriterande.


B, typ 6 månader kvar. Det går fort, eller?

RSS 2.0