Imorgon ska jag jobba

Ja, hej. Imorgon ska jag jobba. Söndag, mjaaa.. veckans råchilldag. Det ska bli stekhett, varmaste dagen på året. Och jag ska jobba på arlanda som är stekhet vid 20 graders värme. Nu ska det bli 30. Jag börjar klockan 8. Jag måste gå upp kl 6. Jag måste lägga mig nu för att få tillräckligt med sömn. Jag vaknade 12 idag och kommer inte kunna somna.
Det är söndag, extra cash. Söndag, ja.. vad hade jag gjort annars? Dagen kommer gå fort och vi kommer närmare 8 juni. Jag är ledig på måndag. Kan sova hur länge jag vill. Det kommer komma fler varma dagar.

Pappa tjatar om sommarschema. Han vill säkert ha det för att han ska kunna planera in deras tripp till germany. Planera in den så perfekt att den inträffar då jag jobbar och inte kommer kunna ha fest här hemma. Men pappa, du kan vara lugn. Det festen kommer inte inträffa.

Vore dock skönt med schema så man kunde börja planera lite själv. 
 Aight, måste tagga. Har ett par intressant filmer på tvn som börja nu, om de floppar har jag en oläst tidigning utav namnet Klick. Inte "the one" men alltid något. God natt!

What happens in Vegas

Jag har hittat en ny favorit film. What happens in Vegas. En riktig romantisk komedi. Inte bara någon som klassas som så utan en som också är det. Ibörjan garvade jag som fan men i slutet blev den lite mer seriöst och jag var nära på att börja gråta för att det var så sånt. Awwh. Klart sevärd.


pengabrist

Jag behöver klippa mig
Jag behöver fixa nytt ID-kort
Jag vill fixa mina ögonbryn
Jag behöver köpa grejer in för spanien

Och jag har inga pengar

pirrpirr

Jag har en så konstig känsla inom mig. Den är liksom pirrande. Det är inte en "åh-snart-är-det-sommar"-känsla. Den känns lite som kärlekspirr, men det är det absolut inte. Saken är att jag inte riktigt vet vad det är, eller vad det pirrar för. Den är väldigt irriterande men samtidigt som är den skön. Jag vet att det är för att det är något nytt som kommer hända, men var, när, eller hur har jag ingen aning om. Det får tiden avgöra..

Har precis rensat ur min garderob lite och byrån. Men jag kan inte hitta mitt andra par svarta adidas shorts! Var är dom? Väldigt irriterande eftersom jag har brist på just.. träningsshorts. Shorts över huvudtaget måste jag införskaffa innan vi beger oss ner mot de sydligare delarna av Europa.
Jag har hittat ett nytt ställe i spanien som jag skulle vilja åka till. Det är den sydligaste spetsen i spanien som heter Tarifa. Måttligt mycket afrikaner som hänger där. Men det ser jätte fint ut på bilderna. Sådär isblått vatten.

På tal om resor så var brorsan i San Francisco. Staden där de spelar in studsbollsreklamen och filmen En prinsessas dagbok. Cooolt va?  Oh, snygg sexig och singel spelas också in där. hhihi

thank god for my dear teachers

Tänkte bara tala om för alla er skoltrötta och pluddöverösta ungdomar att idag har jag gjort det sista som krävdes minsta ansträngning i skolan. Två redovisningar. Nu har jag bara betygsprat, filmtittning och idrott kvar i skolan. Sååååå nize. För övrigt så drog jag och Nathalie en favorit i repris och fick även MVG(-) på årets muntliga nationella prov i Engelska. Annars så fick jag G på spanska redovisningen och får VG i slut betyg där.

Upptäckte precis att mina svarta hårddisk är brun. haha

bilder från mobilen

Tjeeena. Tänkte bjussa på lite bilder jag lagt in på datorn från mobilen.

image198

Här rasade en megastor trädgren i stadsparken när jag och sabina var där. Det började knastra som fan. Jag och sabina vande oss om för att titta vad det var som lät. Vi trodde det var en sån där smattrande smällare. Men så poff, så rasade hela ner.

image200

Tårta som tegest och jag bakade till sabinas födelsedagsmiddag. Jag kan säga att sådär fin vad den inte efter en lång transportsträcka på cykel

image201

Presenten från bror min. En hood med texten San Francisco sen står det mini litet California strax under. Asskön! Alltså materialet, värsta myspys.. asså, omg.. värsta.. gosigos, mysa med mig? sksh

Som ni ser är jag en flitig kamera användare

Vamos a España

Early this sunday morning my mother and I went to Swedens biggest airport to pick up my brother who should come home from the coolest country in the world. And so he did. And believe it or not, he was tanned. Wery tanned. He was browner (?) now than when he came  from thailand last autumn. He was tired because of the jetlag so he went home right a way to get some gröt and take a shower. He'll come here later tonight to eat some tacos and hopefully I'll get a present. Exciting!!!

Det slog mig och mamma att nära vi gick från parkeringen så är det här vi kommer hänga om 2 veckor, men då för att resa iväg. Jag alltså, inte mamma men hon ska skjutsa ut oss. För då drar jag, Sabina och Lisa till min mormor i Spanien i 10 dagar. Det är typ allt jag tänker på. Okej, lite ägnar jag åt skolan, innebandyn och famlijen också. Men dessa tider, 2 veckor innan sommarlov, är ju sommaren allt man kan tänka på. Och sommaren kopplar mig in på jobb och jobb means arlanda och arlanda means travel and travel means... SPAIN! WÖLÖLÖ. Det känns så underbart nice också att alla har money enough och allt är klappat och klart.
Något som också bidrar är att det är cpbra väder och jag bara har 2 muntliga redovisningar kvar att bocka av från listan sen så är den klar. Det är alltid skönt att börja sommarlovet med en resa, för då hinner man koppla av ordentligt.

aja, jag kanske ska börja skriva på min spanska redovisning jag ska ha imorgon då. Ciao, bellas! Hasta luego!


hm...

Myyyyy bro is in the states right now. And I told him I want one pair of shoes from there. I really hope he has a good taste in clothing and shoes, cus I don't know how to react if they are ugly. mighi. He's been there a week now, and he'll be home at sunday night I think. Hoho.

Idag är det torsdag och imorgon fredag är jag leeeedig. Vilket är störtskönt. Dock ska jag till tandläkaren halv 2 för att ta bort lite tandsten *aj* (lät det där töntigt?). Gillar inte tandläkare, inte så att jag har värsta sträcken men endå.

hm.. hm.. Ikväll har jag haft utomordentligt tråkigt och inte lär det bli bättre när man är på fett dåligt humör. Idag vann vi, Lagidrott åk 2, avslutningsturneringen vi i Innebandy hade. Grrrymt. Värsta.

Åså fick jag skjuts hem av Elin Nurrman som nyligen ta'tt körkort, Grattis Elin! Gratulerar även Johanna Lassa som också tagit körkort. Woho.

schnö

Jag kommer ihåg när jag var yngre och pappa berättade om ett år för flera år sedan då det snöade i maj. Vaaa?! Gud så konstigt. Kan det göra det? Eh, ja. Min vän Nathalie spelade fotbollsmatch i helgen och det snöade. Haha. Jag är inte ens chockad. Jag chockas inte av någonting längre. Jag tycker bara att det är konstigt.


Sluttampen på årskurs 2

Sååååja! Känner mig lugn nu och huvudvärken jag dragits med i 2 veckorna har inte varit på sitt sämsta humör idag. Den har funnit där men inte varit lika olidlig som förut. Endast engelska nationella muntliga kvar och en spanska redovisning. Allt jag har kvar för att ge mina lärare ett fint betygsunderlag.
När vi ändå är inne på temat Skola så kan jag berätta för er att jag fick Glart godkänt på matte nationella och ett starkt VG på psykologiprovet. Nöjd är jag. Nu väntar jag bara på Engelska nationella Del 2 som gick ganska dåligt och det slutprov i spanska som jag gjorde igår och tabbade mig på men jag orkar inte bry mig. Jag vet att jag kan bättre än så.

Ajust! Fick reda på att jag fick MVG i Specialidrott A, vilket glädde(?) mig då jag hade räknat med ett VG. Det är så att vi har 2 olika moment i våran specialidrott, en teoretisk och en praktisk. Den praktiska är Innebandyn, sen har vi träninglära och andra grejer också. Och får man bra på 'idrottsvetenskapen' väger det upp innebandy betyget. Roligt värre.

Påtal om innebandy så vaknas det träning om ca 1,5 timme, samling om ca 1 timme. Ska driva lite tid med hjälp av harpan. Hej.

One Tree Hill Season 05 Episode 18

Lucas calls...
Peyton anwsers
Lindsay anwsers
Brooke anwsers

Lucas says: Hey, it's me. Look, I'm at the airport and I've got two tickets to las vegas. Do you wanna get married tonight?

And there the last episode of One Tree Hill season 5 has reach an end.

sm-guld

Tjena.
 Denna helg har jag...

...varit på jakt.
...bakat tårta.
...firat en utav mina bästa vänners 18årsdag.
...varit på en 7 timmar lång minibussfärd till och från, min favoritstad, Göteborg.
...spelat innebandy.
...,det som väger tyngst, vunnit ett SM-GULD!
Men tyvärr så hade varken medaljerna eller pokalen dykt upp på Hulebäckgymnasiet i Göteborg, så några sådana fick vi inte. Men att veta det betyder mer än en medalj.
Jag har alltså varit på besök i sveriges andra största stad denna helg för att spela final-poolen i skol-sm och vi vann då gruppen och kliver därmed ur skol-sm turneringen som vinnare.
Hem kom vi klockan 1 i natt och idag var jag uppe med tuppen för att göra ett slutprov för kursen Spanska Steg 4. Det tog hårt kan jag säga. Jag satt uppe en stund och pluggade lite extra i natt och somnade inte förrän vid 2.
Ikväll kommer jag troligtvis sova tidigt vilket ska bli riktigt skönt, men det är som sagt bara troligtvis.

Det är i dessa lägen som jag blir påmind om varför jag inte vill skriva blogg längre.


19 dagar, tjejer



I'm back for a moment

Aaaaaalllright, eftersom en del av läsarna har fortsatt klicka in sig här under denna dryga månad jag varit borta tänkte jag inte hålla er tillgodo längre. Jag bjussar på ett litet inlägg för att berätta att jag lever och att bloggsuget fortfarande sitter i.

Ja, vad ska jag skriva då. Har massa saker som jag tänkt "Detta kan jag skriva om i bloggen", men nej. Inte det, för jag har ju uppehåll. Men jag har i alla fall hunnit vara på en av mina resor till spanien. 6 dagars trippen med mor min. Skönt var det att komma iväg. Sista dagen längtade man hem. Jag menar de enda man pratade med var mamma, mormor och michel (mormors sambo), alla över 50.  Så det var härligt att komma hem också, snacka lite skit med folket i sin egen ålder. Sen jag kom hem har det inte varit många lugna stunder i skolan inte. Men Nattis och jag satt och räknade lite och efter den 26 maj lugnar det ner sig. Då ha jag (vi) gjort allt vad lärarna kräver för att ha ett fint bestygunderlag. Nu har jag bara slurprov i spanska, redovisning i spanska och muntliga nationella i engelska. Sen har de dragit igång allt kring vårat projektarbete i skolan och vi ska ha bestämt oss till den 26 maj, det är lite lagom stressande då det är en 100 poängkurs där vi ska jobba med något under hela 3an och sedan framställa det i någon form av 'produkt', och lärarna räknar med att vi ska hunnit bestämma vad vi ska göra och vem vi ska göra det med under 1,5 vecka. Pfft. Lite tidigare kunde de förvarnat.

Så mycket som har hänt nu på senaste så jag lämnar det för tilfället och kanske drar upp det någon gång under helgen då jag får some time over. Men bara kanske som sagt. Tänkte nu göra något åt den utomordentliga huvudvärk jag lidit av den senaste veckan. Kan det vara vädret?

RSS 2.0