goodbye... for a while

Hej.

Kikar bara in för att säga Vi ses senare. Härmed tar jag ledigt från bloggen på obestämd tid. Känner ingen lust att blogga längre, men rätt det är så kan lusten vara tillbaka och då är det ju bra att ha en man kan använda sig utav. Därför tar jag inte bort den.

Gratulerar även bloggen i efterskott på 1 årsdagen som var i fredags.

God kväll, natt och Grattis!

God kväll, gott folk.

Det blir inget Gävle imorgon då Sabina inte kunde och jag lovat att umgås med henne. För inte mig så mycket egentligen, bara roligt att umgås with my friends.

De senaste nätterna har jag sovigt jävligt dåligt. Runt 5 timmar varje natt och dessa få timmar har inte varit speciellt djupa. Men jag har varit pigg på morgonen så det har inte varit svårt att komma upp i alla fall. Men igårkväll gick jag och la mig tidigt och somnade strax efter 11 någon gång. Imorse vaknade jag vid 9 först, sedan somnade jag om och gick upp först vi halv 10. jag hade alltså sovit ungefär 10 timmar. Skönt, I say! Dock var det ganska svårt att komma upp, men under dagen har jag varit väldigt pigg.

Imorgon bitti har jag Skol-lags träning som börjar efter 8 någon gång och jag får skjuts av pappa min. :) Tack, snälla. Så jag kan gå upp vid halv 8 typ. Åhå så härligt. Halv 8 skulle jag tagit bussen om jag inte fick skjuts.

Måste även gratulera miss Rebecka Nilsson som dagen till ära fyller 19 år! De var ut och fira henne idag men jag hade träning och kunde inte följa med. Hoppas att hon (de) fick en trevlig kväll, vilket som. Återigen, Grattis!

Nu ska jag kolla läget bland TVkanalerna och sedan packa upp och packa bagen.
Gotnatt, friendies!

fin vecka

Hallå.

Dagen har rullat på bra då man endast hade 2 lektioner med 3 timmars mellanrum men whattahell. Ska strax iväg på träning. Hade ingenting att göra nu innan så jag ringde upp TG och frågade om hon vill åka dit lite tidigare och det var inga problem så hon dyker nog upp här om en sisådär 10 minuter.
Imorgon har jag en Skol-lags träning sedan slutar jag. Relativt härlig vecka med många lata dagar. I vilket fall som helst så kanske jag åker till Gävle lite senare på eftermiddagen. Lisa och Terés skulle åka dit och shoppa så det kan hända att jag och Sabina hakar på där. Får la se hur det blir.

Harry berättar vad hans nervositet beror på
"Jag ska hålla tal på båda svenskan och engelskan... å sen så är det semifinal 6 ikväll!"
Suuuuurpise! Han är hockeymålis

damn regret

Jag fick ett litet städ-ryck nyss. Så nu har jag damsugit mitt rum och plockat undan allt som låg huller om buller. Hm. Mamma kommer nog blir lite förvånad när hon kommer hem idag.
På tal om mamma så glömde hon sin mobil hemma idag. Inte visste jag att hon var en sån busy women! Mobilen har ringt åtaliga gånger. Jag kikade till mobilen för inte så längesen, när det ringde. Det var hennes jobb-nr så jag antog att det var mamma som ringde till sin egen mobil för att se var den var. Så jag svarade.
- Hej mamma!
- ... Hej.. (upptäcker att det inte är min mamma i telefonen)
- Ehm.. Det här är min mammas mobil och hon har glömt den hemma idag. Det var ju hennes jobb-nr som ringde så jag trodde det var hon... hehe.
- Jaha, ja, jag lånar hennes telefon här. Men, ja.. tack. Då vet jag.

Därefter har mobilen ringt typ 6 gånger.

Bloggarnas samtalsämne: Vädret

Hej igen!
Som de flesta vet var ju blogg.se under konstruktion under 2 dagar här i slutet på mars, så ingen har kunnat blogga. Men igår satte sidan igång igen så nu är det fritt fram! Igår hade jag dock inte so much time och inte so much to write så det blev inget.
Igår var det ju så otroligt härligt väder så jag träffade Becca efter skolan och vi åkte och köpte lite grejer, for sedan hemåt, till mig, på våra hojar där vi drog igång filmen 27 dresses. Very good. Med henne spenderade jag hela kvällen.

Nu har jag 6 dagars innebandy att se fram emot. Eller ja, typ. Kan bli lite jobbigt där på slutet men whatta hell! Ska bli kul i alla fall.

Jag blev lite nostalgisk av vädret så nu ska jag slå på rullen Fjorton Suger. Woho. Älska skåne! Älska (hata) Göteborg! Senare ikväll har vi träning med upplandslaget i Allianshallen. Vi ska få våra overaller. Woho!

Later, amigos!

RSS 2.0