you are who you are, when nobody's looking.

Damsugare - Check

Jag längtar så jävla mycket tills jag flyttar. Men först ska jag hinna med en hel del. Eller en hel del är det väl inte. Jag ska bara jobba lite, fara fram och tillbaka till stugan för att plocka på mig lite köksaker, en utgång (Mewe, vi kör på lördagen va? Platina??), en resa ner till spanien och en hel del möbeltittning.

När allt är installerat i lägenheten är samtliga närstående välkommna ner till mig så ska jag visa er staden. Eller mja, de lilla jag känner till vilket är typ hagaområdet, toys butiken och coop nära. Kan ta en sväng förbi folkparken och hsb-kontoret också. Well well...

Jag gör troligen mina sista två veckor på toys uppsala nu. Eller... de kan ju bli så att jag blir kvar ett tag efter semestern men förhoppningsvis inte. Inte för att jag inte gillar mitt älskade arbete, för det jag gör, så in i helvete mycket, utan för att jag vill börja nunununu. Jag vill lära mig allt, allt som finns. Shit, vilket sug jag har efter kunskap. Som om jag inte redan vet tillräckligt liksom. Bvaaaaaaaaaaaaaa.....

Whatever everyone says, it's your voice that counts in the end

Ny TV - Check
Strykjärn - Check

Nu börjar det likna nåt...

Lägenhet - Check

Nu, mina vänner, har jag skaffat mig en lägenhet. Så nu är det på riktigt.
En tvåa på 64 kvm. Stor hall och stort kök, lite mindre sovrum och ett mellanstort vardags rum.
En toa som är lite skruttig med badkar, men där ska man ju bara skita och göra sig ren så det kan jag stå ut med.

Området påminner om Svartbäcken där villor och lägenhetshus blandas. I mitt hus bor det ett par barnfamiljer, någon ungkarl, ungt par och en gammal farbror.  Jag bor på "första våningen" som är en trappa upp, men ligger längst ner. Vi har en liten utplats som alla i huset får använda. Tvättstuga och förråd ligger i källaren. Den ligger ungefär 5-10 minuter från "stan" och 10-20 minuter från Ingelstaområdet där jag ska jobba (typ som Boländerna). Detta räknat med cykel alltså.

Nästa vecka kommer the big boss till butiken och då ska vi prata vidare om när jag ska börja, lön, uppgifter, hur utbildningen kommer se ut och skriva på papper. Jag kommer blogga lite sporöst (?) nu så att ni kan hänga med mig. Eftersom jag inte är en flitig användare av internet-fenomenet Facebook.


Vad fan är vi? Egentligen...

Nu är det verklighet. Jag tar steget ut i det verkliga sk. vuxenlivet inom en snar framtid.

En ny stad väntar mig, en ny arbetsplats och en ny tjänst. Ett nytt hem, en ny bostad.
Nya rutiner, nya vänner, nya fiender. Nya världar, nya områden, nya rutter. Nya bussar,
ny kvarterskrogar, nya grannar.

Nytt liv. Ja, ett nytt liv. 1,5 timme med tåg från det gamla. Som sagt, så nära...
men ändå så långt bort.

Var är vi? Var är vi i våra liv? Går livet i perioder? Kapitel, eror, decenier?
Eller är livet en helhet?

Frågan som återkommer titt som tätt, vad fan är vi?


Översättning:

Jag kommer flytta till Norrköping för att bli Butikschefaspirant som förhoppningsvis kommer övergå till en Biträdande butikschef tjänst efter 6 månader. Och jag är lite sentimental. Och förvirrad.

RSS 2.0