Fan va B

Jag klarade första tentan men kuggade den andra. Svaren i tentorna betygsätts enskilt och det sammalagda betyget är hur svaren sett ut rent generellt.

På min andra tenta fick jag alltså U/G (Underkänt av Godkänt). Med en kommentar om att mina svar var svagare än medel.  Mina svar var U, G-, G- och G. Man måste ha 3 G:n för att få gokänt. Så jag hade egentligen godkänt bara det att mina svar var för svaga. Lite störande, ja, men vafan. Det är väl bara att göra om den eftersom man tydligen inte var tillräckligt bra. Men the thing that bothers me is... att hon hade skrivit något först och sen tip-exat över det betyget och skrivit U/G. Så kommer en klasskamrat med den briljanta idén om att kika på baksidan i genom pappret. OCH VISST FAN VAR KVINNAN SKRIVIT ETT G FRÅN BÖRJAN! Så jag hade kunnat sitta här med en tenta mindre att göra om det inte hade varit för att Irina hade fått ett schizofreniskt infall o ändrat mitt betyg.


Justin, mah maaaan..

Nu mina vänner ska jag bjuda er på något exeptionellt. Det är underbart. Jag hoppas ni vet och kommer ihåg vem denna kille är. Hans namn är Justin Bieber och är en helt otrolig singer. Jag har följt honom via youtube for maaaaaany years. Bjussar på en utav hans covers heeerrreeee.

Ljudet är lite keffigt men ni får stå ut. Hans voice goes right through my heart.


Justin Bieber - With you (original Chris Brown)



















uuuuu, äntligen, har han släppt sin(a?) första egen singel. Han låter lite ung och kanske lite kvinnlig också men whattaheck. Hur gammal han är? Jadu, 15 kanske. Just nu. Eller vafan, jag har ingen jävla aning. Here it comes.

Här är videon om ni vill se den. Hahah, påminner om aron carters gamla videor från 90-talet.

Och här kommer själva låten, då videon inte var möjlig att lägga in här.


Enjoy, mah homiez.

Kom ihåg var ni hörde dem först...

Eftersom jag märkt att vissa (jag vet att ni som inte kommenterar också gillar dom, ba så ni vet att jag vet det) gillat mina låt-tips så tänkte jag slänga in en hel drös med låtar som ger mig en skön känsla in my body (madeleine i ensam mamma...).




LMFAO ft. Lil Jon - Shots
Med lite alkohol i kroppen och ett sug efter lite damp-dans då är denna perfecto.




Iyaz - Replay
Allmänt skön kille med allmänt skön röst med en allmänt skön låt. EnYoi!



Här skulle det kommit en till låt men den är lite speciell så den tillängas ett helt eget inlägg.




Alicia Keys - Doesn't mean anything
En brud med gudomlig röst och i denna låt ett skönt beat. Säger ba; Njuuuuuut!



Black Eyed Peace - Meet me halfway
En låt lite annorlunda från vad denna blandade grupp brukar framföra men den är lagom skön.


Who's pokerface?


Puss på dig

När vi ändå är inne på det här med att visa tacksamhet.

Tack för läsarna, Sabiana!

So where do we go from here?

Thank you, for all the positive respons I've got for the previous contribution I wrote. Vaknade upp i morse till ett helt underbart sms som gjorde mig varm om hjärtat. Tack för det, även om jag inte svarade. Men jag antar att du läser detta.

Dagen till ära har även sett bra ut. Pratat väldigt mycket engelska och även skrattat väldigt mycket med och åt kära klassvänner. Jag har även rätat ut ett och annat frågetecken angående en tjej som jag känner igen som posten förra året tror jag. Och det visade sig stamma ganska bra.

Haha, jag tycker om en ost. En sån där ost man har på kex. Jag förklarade för pappa hur den såg ut då jag inte visste vad den hette. Den är alltså rund och ser ut som en snigel. Eller, ni vet när man gör kanelbullar. Då kavlar man ut degen och på kanel och socker, sen rullar man själva degen och skär rullen i skivor. Så ser osten ut. Önskar jag kunde ta kort och visa men nu ha jag redan ätit upp halva. Men så köpte han den och det visade sig att den hette Róule. Försök utala det, med fransk accent. Vad blir det då? Jo, RULLE! Sammanträffande eller ligger det en tanke bakom detta?



Chris Brown - Crawl

Thanks you Chris, for that you come back and being better then ever!
Nu ska jag läsa lite bok, kolla på OTH eller GG, öva lite posten, invänta mina personliga kockar och tagga för träning.

Än en gång, tack.


Tacksamhet - för det stora som annars är väldigt litet

Alltså, det här med avundsjuka. Jag är avundsjuk ibland, and so are you. Men varför? Det känns som att mina värderingar, morala ståndpunker och prioriteringar är förändrade efter denna helg. Varför vet jag inte. Men en sak vet jag, det är att jag är så jävla glad för det jag har. Nu kommer jag att skriva vad jag är glad för och det kan tänkas vara för att skryta eller för att det ska sticka i andras ögon men det är det verkligen inte och jag verkligen känner med mina vänner. Ni förstår nog vad jag menar när ni läser vidare.

Jag har kompisgäng som alltid hållit ihop. Vi har våra diskutioner och vi har olika åsikter men ingen av oss är omogna nog att inte kunna prata om missförstånd och försöka lösa problem. Tack för er!

Jag har en bror som jag vet alltid kommer finnas där. Om jag fick välja en person som jag litar på mest utav alla så skulle jag välja honom. Vi har inte världens bästa kontakt så att vi hörs varje dag och ibland kan vi tjaffsa om helt irrelevanta saker, men om jag någonsin skulle behöva något så vet jag att han skulle vara där.

Jag har även vänner som jag vet aldrig kommer lämna mig ensam. Även om vi tappar kontakten och inte hörs på 5 år vet jag att jag alltid kommer ha dom ståendes i min rygg, where ever I go.

Jag har en mamma och pappa som alltid har och alltid kommer att göra allt för att jag ska ha det så bra som möjligt. Jag är så glad för att de har hållit ihop sida vid sida under hela min uppväxt och förhoppningsvis hela min framtid. Jag har sett hur jobbigt det kan vara att ha skilda föräldrar och jag kommer vara evigt tacksam för att jag aldrig fått uppleva den känslan.

Jag har kläder i min garderob, jag har mat på bordet, jag har ett eget rum i en lägenhet, jag har en egen säng att sova i. Detta kan folk se som basic, och "det-har-väl-alla"-saker men det finns folk som har ångest för att inte ha råd med dessa "basic"-saker. Och tillråga på detta har jag en större säng än vad jag behöver, ett relativt ny "renoverat" rum, en dator som fungerar utmärkt, kläder i garderoben som är moderiktiga, möbler i rummet som går ihop, mat på bordet som gör mig överdrivet mätt. Förstår ni hur bra vi har det?

Dessutom har jag vänner som är självsäkra, har självförtroende och självkänsla. De vet var de har sig själva och har åsikter som  de står för. De accperterar och respekterar sina medmänniskor. Visst, alla kan vi tala före tanken och ångra oss men mina vänner händer det inte ofta för. Jag behöver aldrig dra ner dem på jorden för att de har tappat fästet. 

Alltså, jag är så jävla glad för att jag har vänner som är förlåtande, jag har en mamma och pappa som är oerhört stöttande, jag har en bror som är stöttande, jag har ett hem att komma hem till och en säng att sova i varje natt. Nu har jag förstått att det är mig folk borde vara avundsjuka på, inte tvärtom. Nu måste jag läsa bok. Puss på er!

Och än en gång, förlåt om ni missförstår min tacksamhet. Skriv gärna och fråga om ni känner att något kom ut fel.

Baksidan av ett mjölkpaket

Jag kommer ihåg när jag var liten och vi hade riktiga familjemiddagar. Ingen som åt någon annanstans, utan vi hade våran middagstid då alla var hemma och åt, sen fick man göra det man skulle göra dvs. oftast träna. När vi var små hade mamma och pappa tuttat i oss att vi skulle bryta alla ben i kroppen om vi inte drack mjölk till middagen, därför stod detr alltid på bordet mellan mig och tobias. Retstickor som vi är tjaffsade vi alltid om vem som skulle läsa på baksidan av paketet först. Egentligen ville nog ingen läsa egentligen utan gjorde det bara för att få chansen att retas.

Idag när jag skulle göra ett glas oboy, så läste jag på baksidan av mjölkpaketet. Fan va kloka saker de skriver där ibland. Det jag ville komma till var att jag saknar de där med att läsa på mjölkpaketet för alltid lärde man sig något nytt.

Vi ses!


inglés

Tjjjjaaaa,

Ännu en dag då jag sitter här i matsalen. Har varit här i 9 timmar nu. Inte just på denna plats utan i huset. Jag har ätit en macka idag. Thats it. Till lunch alltså, åt lite frukost tidigare också. Så jag är ganska hungrig och har ganska ont i ryggen. Idag fyller min pappa år och jag hinner inte ens åka hem och äta middag med min familj för att jag måste plygga så mucket de går. Dessutom är det sviiiiinkallt här inne. Så när min dator har laddat färdig ska jag åka till ett café och käka lite. Sen ska jag propppppaaaa in så mycket i mitt huvud som de bara går. Tror jag kommer kugggaaaa ännu en gång. Har pratat med två st som gjort tentan och båda kuggade först gången sååå ee..

Aaaajjjjaaaa, ska vänta vidare.

Händikäpp

tjäääänä.

Älskar hur en brud i spotify-reklamen uttalar just spotify. Riktigt svensk-engelska. Spottifaj, ungefär.

Nu har jag iaf en tenta down och 1 to go. Och jag hatar när mitt internet är pippat och hoppar över att skriva bokstäver. De är det nu så jag bangar.  Ungefär så här blir det annars.

Imorgon skjag pugga med ngra kompisar frå skolan. Men rst mg göra min delutav vårt uppdelade abet, annars kommer ja skäll. igekul, såska up mmed uppenimorgon och lkatill slan tt par timr inn vi ha lektion. hörs l då om jag tar med mig  ornador.eeyaa


Är det någon som har Idol-Eriks (nya, årets säsong) nummer? (L)(L)(L) Jag älskar Erik

Sabbe, you're right! Jag tog rullade ner till frisören, hämtade böckerna och kämpade mig upp för carolina backen igen. När jag väl kom hit och satte mig ner och böjade rullade det på ganska bra. Igår hade jag markerat temerna i boken så det gjorde dagens plugg lite lättare. Nu har jag två viktiga kapitel kvar. Cirka 30 termer, sen har jag kanske 20 termer kvar som kaaaanske kan komma på morgondagens tenta. Och det är mer än tolv timmar kvar!! Jag har ju gott om tid. Tror jag. Återstår att se. När man ligger så mycket efter som jag gör får man liksom prioritera och det känns inge bra eftersom det är första tentan men vad gör man inte.

Nu har jag iaf paus och ska kika lite på filmen the ugly truth som jag använder som paus underhållning. Hahaha, sitter i matsalen och kollar. Sitter lite mer folk här som pluggar, och ibland är filmen så rolig att jag måste asgarva. Inte riktigt det ultimata läget för ett asgarv.

När skolan stänger vid halv 8 ska jag nog ta mig ner på ett café på stan för en bit mat och fortsatt plugg. Förhoppningsvis har cafét trådlöst internet annars kanske ni inte hör mer av mig ikväll, utan senare i natt. Aja, film vare nu. T J A !


P TO THE UCKO

Nu sitter jag ännu en gång på the engelish department i Uppsala. Och mina tangenter är handikappade ännu en gång. Jag har inte börjar plugga än. Jag har varit hos frisören. Det tog mycket längre tid än väntat. Men nu är jag här ich ska sätta igång. Har cirka 100 termer kvar... fortfarande. Oooooooccchhh.... samtidigt som jag plockar upp datorn ur väskan upptäcker jag att jag har GLÖMT MIN BÖCKER hos frisören.  Kuuuuul, plus att jag kämpade mig upp för carolina rediriva backen. Och nu måste jag göra det igen. Faaaack asså, pallar inte. Jag kommer få vara uppe all nicht to night, allt för en kuggning. Vafan, inte min dag idag. Mitt hår blev iaf fint. 

RSS 2.0