Open up the diiirty window and the sun...

Idag ska jag gå ut och träffa mina kompisar. Jag ska alltså gå ut genom dörren, vilket jag gjort 1 gång på 5-6 dagar. Det var i onsdags då jag gav mig på ett arbetspass. Vilket var lite utav en mardröm. Jag åkte hem efter halva passet för att jag inte var helt frisk. Nej, det var jag inte. Fy så jag mådde. Never again. Men ikväll ska jag försöka igen. Dock blire bara rakt över parken för lite chill hos en old schooler. Så om jag skulle få ett återfall så är jag hemma igen på 4 minuter istället för 1,5 timma. Sweet säger jag.

Jag har alltså haft ett mindre roligt lov. Jag har inte fått nåååågonting gjort. Jag har varken jobbat och tjänat pengar eller pluggat. Vilket var viktiga 2 saker som jag skulle behövt gjort. Men men, jag får la överleva.

Men en positiv sak är att jag inte spenderat en endaste krona. Inte ens shoppat via nätet har jag gjort. Eller förra lördagen shoppade jag lite men det var ju vecka 7 då och alla hjärtans dag så whatever.

Jag har fått problem med att formulera mig med ord och det bådar inte gott då jag har ett arbete på cirkus 7 sidor att skriva. Hm, det va den där jävla hemtentan som tog livet ur mig.

Over and out

Efter att ha varit helt död och i ide under de senaste 48 timmarna är jag tilbaka, dock med huvudvärk. Jag drabbades alltså utav en förskräcklig kräksjuka efter matchen i söndags. Och inte har det varit nådigt heller. natten mellan söndag och måndag var det med toalett häng än sömn. Minst 1 gång varje timme var jag upp och gjorde det jag skulle för att må bättre. Men i vilket fall som helst är jag på bättrings vägen nu och faktiskt lite hungrig. Min mamma är på väg hem snart, och jag undrar vad det blir för mat. Hoppas på något riktigt gott.

Idag är btw min mammas 51 födelsedag, grattis mamma mia.

Vi vann matchen i söndags och är därmed seriesegrare och kvalklara. Vi hade tryckt fina seriesegrar tröjor. Fina svarta tshirtar med guldiga bokstäver. Denna tröja har jag levt i nu de senaste 48 timmarna och min är inte så fin längre. Väldigt dammig, och hårstrånig. Inte direkt fräsh. När jag orkar ta mig en dusch ska jag slänga den i tvätten.

Denna start på lovet har förstört ganska mykcet för mig. Jag var tvungen att säga nej till 2 pass på jobbet vilket hade gett mig ca 2000 kr. Kiss kiss bye bye. Hora. Dessutom hoppade jag även två innebandypass. Känns sådär va. Sen hade jag planerat 2-3 utgångar denna vecka. onsdag, torsdag och lördag. Det är ju inte direkt så att man är jätte sugen på alkohol efter en sånhär resa så dessa bravader ställs troligen in. Dock middagen för att fira serieseger låter lockande och det var ett fint intiativ av Lollo.

Nu ska jag återvända till följeslagaren. Beeeeeeeeeeeed!

Uppsala + Haninge = fueeeeengggiiiii

Heeeey you guys. Typ en hel vecka har gått sen sist och denna vecka har det inte varit mycket fokus på spanien, men en hel del saker har jag fått undan. En jätte stor och svår hemtenta i geografi, och tro det eller ej, PROJEKTARBETET! Äntligen är det gjort. Eller äntligen, och äntligen, det har varit skit kul att annordna så visst äre lite sorgligt men det är så skönt att nu kunna koppla bort det lite och inte känna någon större tidspress. Jag kikade just igenom hur våra veckor efter lovet kommer att se ut och jag kan ju säga att det inte är någon större skillnad på veckorna före och efter.
Kvällen gick bra och det var väldigt roligt. Vi kan dock konstatera att 4 timmar för åk 7-9 är en ganska bra tidsintervall. (you should 've been with us, babbe)

5 mars blir en rolig dag. Skol-SM i Mora, Samhällsarbete in, Bror fyller år, 2 träningar efter mellan 5 och 10 och dessutom har Stockholm - Arlanda premiär. Vilket jag mååååååste se. Jag tror jag är med på någon liten del något avsnitt. Annars blir jag besviken.

Aja, right back on Spain. Förra året hookade vi upp med 2 syrror från Haaaaninge i STHLM när vi hängde down in fuengi. Nu har dom också bookat biljetter till paradiset och vi får hela 4 partykvällar ihop. Jag säger ba: Sweeeeet!

Dessutom har jag idag köpt mig ett par riktigt fina jeans och en kalender. Faktiskt. Och nu ska jag printa ut en bild från funkan som jag kan sätta som framsida så att jag påminner mig själv om varför jag fakiskt sitter på den där hårda stolen och vid den där fula bänken i skolan.

Hejdååååå, på återseende. Tror det kommer bli en hel del nu när det blitt lov :)

OTH pch GG - MISSA FAN INTE!!!!

Tänkte ba påminna och påpeka för er som inte vet att idag börjar både OTH och Gossip Girl med nya avsnitt på Kanal 5. OTH går först med start 18.05  och direkt därefter sätter Gossip igång.  Såååååå.. jalla och bunkra upp.

 

OCH

 


Edit: Idag har jag varit lite busy så tankarna har inte riktigt gått åt spaniens håll men så fort jag loggande in här blev jag påmind. Gud va mysigt.

Basshunter - All I ever wanted



Okeeeeej, nu börjar det bli liiiite läskigt det här med att allt förknippas med funkan.
Gissa var de har spelat in denna video dåååå....

Min resa fortsätter...

Det är helt sinnessjukt. Allt jag tänker nu är på spanien. Helt seriöst. Min moster + man + kusin kom hit idag. Och 90 % av våra konservationer handlade om just spanien. Allt. Jag fick lite tips, chicks ;) För de brukar ju också hänga där. De ska dit i höst igen. De gånger vi varit där har jag alltid åkt i början på sommaren och de alltid i slutet. Lite tråkigt, men jag har ju mina tjejer att hänga med.
Men iaf varenda sak som sker och existerar relaterar jag till spanien. Jag har t.ex. hittat ett nytt band som jag lyssnar på och tänker "dessa kan vi lyssna på och tagga till i spanien". Och idag rensade jag ur min hårddisk för att få plats med nya bättre saker... som vi kan ha med i spanien. Få fort jag letar kläder tänker jag direkt att det kan man ha på gatorna i malaga, på beachen när man spelar beachtennis, när man ska handla, när man ska till torremolinos, när man ska ta en cider på siestan, när man ska chilla på ballen, och så vidare.

Alla saker som händer i skolan är bara ett steg närmare spanien. Jag har väldigt mycket i skolan och det känns ganska bra ibland för då går veckorna snabbt. Och det där med att januari var den segaste månaden på året är fan i mig sant. Jämför tiden det tog från 1 januari till den 7, men tiden det tog från den 1 februari till idag. Sjuuuukt. Dessutom är det lov om 1 vecka. Och helt plötsligt är februari slut sen. Då är det bara 3 månader kvar. Dessutom känns det inte ens som att mars är en månad, visst? Om det är någon månad man glömmer bort namnet på är det fan den. Sen är det vår i april, och sen äre bara studentmånaden kvar. Skiiiiiivor. Jag känner på mig att jag kommer vara akolholpåverkad 3 veckans 7 dagar under maj, men helt seriöst så bryr jag mig inte. För jag kan vila upp mig när jag kommer till funkan.

Det som retar mig lite är att jag vet att det kommer gå åt så frukansvärt mycket pengar under våren, men jag tänker whatever. Det är mitt sista år på gymnasiet. Absolut sista året på gymnasiet. Sista terminen. Jag vill åka nu, nu, nu. Eller jag vill att det ska bli 7 juni nu, nu, nu. För jag vill inte åka dit om det är 15+ då kan jag lika gärna sitta här och rulla tummarna.

Nu ska jag söka lite efter lite barer och roliga händerlse som kommer ske på spaniens sydkust under perioden 7 juni till 1 juli.

JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI JUNI

My wonderful little place

Alltså, jag får typ abstinens. Efter spanien. Idag hare varit en sån där dag, en sån där dag då man bara "åh, okej 4 månader, 2 timmar och 35 minuter kvar till spanien". Och ba," åh, sån där sak finns i spanien".

Allt förknippas med det där jääääävla stället. Helt sinnessjukt. Dessutom har vi verkligen allt fixat. Allllllltttt.... Vi ska verkligen åka. Det finns liksom inget som kan stå i vår väg. Jo, en sak men det kanske inte ens inträffar så den skiter vi i att tala om(KK, you know).

Jag saknar till och med donken och BK där nere fast det inte ens var något speciellt. Jag saknar att bara kunna dra på sig ett par shorts, linne, bulle på huvet och solbrillor så var man fit for fight för marknaden. Där jag bara gick runt och tittade. Tjyvlyssnade på folk. Svettades så jag höll på att dööööö.. men det är så spanien att göra så. I år kommer vi sitta ute på våran skitstora balkong och käka mat. Makaroner och köttbullar. Skinksås. Kyckling. Fan va mysigt. Dricka något glas vin efter maten och sedan gå och sätta sig på en bar. De tråkiga i år är att det inte är något internationellt fotbollsmästerskap som de varit de tidigare åren jag varit där, då kan man liksom kolla på TV samtidigt och fatta vad som händer men jag antar att vi får överleva. Det är säkert några La Liga-matcher vi kan titta på. Sweet. Jag känner att orden inte riktigt gör stället rättvisa. Men jag kommer fortsätta skriva om min resa. Inlägg efter inlägg, för jag har en känsla av att just den här resan kommer vara livsavgörande för oss som åker. Vi kommer liksom få tiden vi behöver för att tänka. Tänka på vad som komma skall. Ladda batterierna och bestämma oss.

Aja, klockan börjar bli mycket. Men jag fick en sån blogg-motivation av Sabinas inlägg om min blogg så jag kunde inte lämna datorn utan att printa ner ett inlägg till om vår gemensamma längtan. Spanien. Adios och Buenos Noches.

Läkerol commercial


Hihihioohiohio, Gissa vart det är någonstans? :D

Jag önskar att tiden kunde gå 350 gånger fortare än vad den gör nu

Alltså, livet är bra skönt ibland.
Jag vet inte om ni förstår hur mycket jag längtar till Spanien. Jag tror fler av inte inte förstår vilket oerhört underbart ställe det där är. När man dessutom åker dit med ett gäng brudar som bara kan göra resan bättre längtar man ännu mer. Jag längtar mest av allt att få komma härifrån, lilla landet lagom. Livet är spanien är också ganska lagom, bara det att det finns sommar där och begränsat med stela svenskar. Oturligtvis lyckades vi stöta på dem ca 3 gånger om förra gången vi var där men denna gång har vi lite mer skinn på näsan och vet vad vi ger oss in på.

Vi bor ca 50 meter från barerna. Föstår ni? 50 meter, det är ungefär som härifrån mitt rum till bommen ute vid vägen. Grymt lite. Dessutom bor vi 25 meter från våran favorit restaurang tres amigos. Vi bor ca 100 meter från busstationen och 150 från tågstationen. Vilket är galet nice då vi ska åka till malaga, torremolinos och deras vattenland, och mijas för att shoppa på deras skit stora köpcentrum. Visserligen man kan gå dit men det är iaf bra att ha nära till dom där sakerna.
Det jag längtar efter mest är fan klimatet och omgivningen. Vi kommer kunna gå ut på och dircka lite i vanliga spanienskor, bulle på huvet kjol och linne, och lite solpuder och mascara. Mer behövs inte. Helt amazing. Allt är så lugnt och fridfullt där. Men ändå är det så jävla underbart. 24 dagar på världens bästa plats. 24 dagar. Vi kommer inte ens ha bråttom att göra allt vi vill göra.

Idag när jag gjort mitt prov tänkte jag att det här skulle bli en sån där bra dag, men fan heller. Inget verkar gå min väg idag. Men det löser sig, eller gör det verkligen det?

Livet lever vidare...

Okej, duuuudes. För typ 2,5 vecka sen hade jag en så jävla bra dag. Den var verkligen genomgo hela dagen. Men efter det kom det dagar då jag bara ville bryta ihop. Vilket var jobbigt, men behövligt. Efter regn kommer solsken, och efter skolsken kommer regn.

Och idag har jag haft en sån där bra dag igen. Å nu sitter jag ba och tänker på de dåliga och jobbiga dagarna som jag har framför mig. Vilket gör mig lite ledsen. Men jag antar att det är sånt som hör livet till.

Jag har iaf fall hunnit köpa resa + boende till sommaren. Vårat älskade fuengirola blir det iår igen, 5 eller 4 året irad för mig. Hahah, sky. 3 sommaren irad med 5 resan dit i rad på typ 2 år. Men ändå. Jag klagar fan inte för det stället är så jävla wounderbart. Iiiiinga svennar typ, bara massa härliga och grova engelsmän som gillar swedish girls. hihihihi, skj mommie och poppie. Ne men det är nice, med inte värsta partystället.

Vi blir iaf borta i 24 dagar och är 6 pers som åker, men alla stannar inte hela tiden utan vi är 4 pers som stanar 24 dagar. Sen stannar en bryd 15 dagar, en annan 1 vecka. Ska bli sweet. Men sen när man kommer hem måste man jobba aset av sig för att kunna ge sig iväg sen till hösten. Men det är en annan historia som vi tar när den blir akutell.

Nu mina vänner, har jag nog eftersvettats tillräckligt. Dags för dusch!



RSS 2.0