puss och hej

Godkväll, natt morgon alla mina läsare.
Här sitter jag en tidig lördags morgon, men inte för att jag ska åka iväg och jobba utanför att jag inte lagt mig än. Jag kom hem från Västerås för en timma sen, nu har jag käkat klart och kollat allat bloggar. Måste nu bara tvätta bort mascaran och borsta tänderna, sen är jag ready for bed.

Man kan ju fråga sig varför vi är hemma kvart i 4 när konsterten som vi var på slutade halv 12. Jag kan skriva om den historian en annan gång. Och bilder kan jag också bjussa på. Alla är inte kanon, men de är goa. Jag är nu mer ett troget takida fan.

a few things you maybe know about me, or not

Hallå bloggen!
Jag glömmer bort dig lite faktiskt. Lesden, vännen. Men man kan inte komma ihåg allt och alla. Aja, skolan är i full gång så de flesta tankar och större delen av min tid tillängnas den. Jag spelar lite innebandy också. Och tittar på TV och film.
Här ska ni få veta lite shit.

När mamma eller pappa är hemma på morgonarna lagar jag inte min frukost själv.
Jag sover aldrig med smink.
Med smink menar jag mascara (under sommar - även solpuder), inte mer än så.
Jag använder schampoo och balsam från Gliss.
Min iPod är rosa.
Duschar, torkar och plattar håret gör jag varje dag.
Jag gillar skor.
Jag har omkring 20 sjalar.
Badrock använder jag. Den är hallonröd, som det så fint heter.
Klär mig väldigt sällan i strumpbyxor/leggins, nästan bara vid "speciella" tillfällen.
Jag tycker H&Ms killavdelning är kanon.
Vi äter kyckling typ 4 dagar i veckan i våran familj, klagar gör jag inte!
Jag använder mig utav Maybellines DEFINE A-LASH mascara.

Nu måste jag sova! God natt mina vänner

pallapallapallapallaaaaaa

Jag har sååååå ont i huvet, jag har en toolbag som väntar på att bli upppackad, jag tänker på vad jag gjorde fel på matchen idag och då blir jag ledsen, jag blig aaaaarg. Jag vill inte övningsköra imorgon, säger jag nej så kommer det bli ett ja och då kommer jag skita på mig. Jag vill bara att skolan ska ta sluta och jag vill bara ha ett körkort i min hand nu som är mittttt. Men nej. Och kan jävla fitt kuk krångel med skolan, får tok-damp. Så jävla mycket som går bra nu, men pallar gör jag fan inte.

Igår kollade jag & min syster på filmen "White chicks", grymt bra! Skrattade som 17 endel gånger, värd att se! Det handlar om 2 killar som jobbar i en affär, & har nästan sabbat sin karriär där, & de ville gottgöra sin chef så de tog ett jobb som var att hämta 2 blondiner till en gala dom ska till. Sen händer det en sak så får tvillingarna "sår" i ansiktet & kan inte gå, så killarna klär ut sig till dom & sen händer det massor med saker. Låter kanske inte så rolig men är as rolig!

Drajver bryden med mig elleeeer?

London, London, London

I wanna go to London, London, London!


Jag säger ba 800 spänn och ett billigt vandrarhem eller hotell

Mission accomplished..... eller?

Jaja, idag hände något. Jag vet inte riktigt vad. Och konsekvenserna kan man se på från olika håll beroende på vad som hände. Antingen har är mission accomplished eeellleeeerr så har jag gjort bort mig. Men jag får helt enkelt leva med båda delarna.

Skolan är som sagt i full rulle. Som jag tidigare nämnt fanns jag inte med på klasslistan på internet, inte heller i praktiken. Jag var satt på permission. "Ska du inte plugga utomlands?" Eeeeeeeeeeeeeeeh, nej. Inte fan nu iaf. Maybe in 5 years, but heeeey. Men de skrev till mig sen iaf. Dock är mitt schema jäääävligt oklart. Har ingen aning om vilka lektioner jag ska gå på. Omval, eller inte? Det är stora frågan.

Jajaa, jag tittar på mitt rum och tänker "fyfan så det ser ut", men sen när jag ska sätta igång och plocka undan så har jag ingenstans att lägga grejerna. Det är liksom fullt överallt, eller så passar det inte in någonstans, därför har jag bara låtit det vara men nu ska jag sätta igång tror jag. Jaaalalalalalalala Bye


Välkommen okända granne till min skola

ruuuuubrik vare ja

Nu när skolan börjar närma sig kanske det även är dags att gå och lägga sig i tid. Jag tänkte ta kvällen i akt och natta tidigt. Men nej, det kommer nog inte riktigt funka. Jag kan ge det ett försök i alla fall. CSI börjar fem i halv. Då stänger jag av datorn och ansluter mig helt och hållet till sängen och TVn.

Idag gick det också dåligt. Bara som ett PS, OBS eller fotnot. Vad man nu vill kalla det.

Feelgood - för att citera ola

Igår eftermiddag mådde jag skit, sedan kurerade jag mig och mådde jätte bra på kvällen och idag när jag vaknade mår jag någonting mittimellan. Jag har världens slemhals och pain in my head. Men jag har lyckats hålla feber borta.
Blir dock ingen träning för moi ikväll. För er som uuuundrar och på måndag är det löööööning! Säger ba cash is king. hhihihihihih, skojjjaaa.

Nu ska jag vara ännu mer nostalisk och tanka Adam och Eva filmen - Fyra födelsedagar och ett fiasko.

Tjao

Ebba och Didrik

Shiet vad jag älskar Ebba i Ebba & Dridrik.

Ebba och Mårten spelar Tv-spel, när Mårten påbörjar någon sorts utpressningslek.
Mårten: Säg att jag är den sötaste killen i hela världen.
Ebba spelar, högljutt.
Mårten: Säg det!
Ebba: Neeeej!!.. Jag kan inte..
Mårten: Joo, säg det.
Ebba: Nu har jag glömt vad jag skulle säga.
Mårten: Att jag är den sötaste killen i hela universum.
Ebba: Jag kan inte säga universum!
Mårten: Det kan du ju visst!
Ebba: Nej, det kan jag inte alls.

Ebba och hennes pappa sitter i sängen och hennes pappa vill veta hur det är i skolan. Ebba bryr sig bara om hundar.
Pappa: Hur är det i skolan?
Ebba: Bra. Men hunden måste heta Noalik.
Pappa: Fröken då? Är hon söt?
Ebba: Jag har magister, och han är ganska sexig faktiskt. Han har en hund också. Den heter Goijk [Goik].
Pappa: eh, aha. Hur är skolmaten då?
Ebba: Bra. Men jag tycker inte att det är ett bra namn till en hund. Det låter som en groda. Goijk, Goijk, Gojik, Goijk...

Detta plus mycket mer. Text när Didrik blir akutsjuk när de ska åka ut på utflykt. Eller första avsnittet under middagen. När Ebba kommer hem från lekstugan ute i skolan och farsan blir excentrisk över allt men sedan för världens humörsvning. Mihihihih. Watch it, dude.

ajsan ajsan ajsan

Aj, aj, aj.. min hals värker. Nu har jag ont ända upp till öronen. Har en sån där ont-när-jag-sväljer-smärta. PALLAR FAN INTE.......... Pruttis. Vill helt seriöst inte bli sjuk nu när innebandyträningen satt igång på riktigt. Blir riktigt jävla fitt lack. Men okej, hellre nu än om 2 månader, och hellre nu än för 2,5 månad sen så.. äh.. Eller nu när jag tänker efter var jag sjuk för nästan exakt 2,5 månad sen. Shit., scaaaary. Pallar ändå inte..

Ska lägga mig och sova bort den. Men allra först! Strepsils.


lite allt möjligt skriver jag om i detta inlägg

OS-dagen för Sverige idag var betydligt bättre än igår. Både Kallus och Holm tog sig lätt vidare till Semin och Handbolls damerna tog sig (kanske lite överranskande) vidare till kvartfinal. Läste även något om en Svensk ryttare som låg på en pallplats just då iaf. Vet ej hur det ser ut nu.

Ni vet simmaren från USA som nu mer är historisk med sina 8 OS-guld under en och samma turnering. Han sattes i simskola av sin mamma för att "beartbeta" hans ADHD så15-20 år senare går han och vinner 8 OS-guld, shit vad jag skulle älska min mamma.

Övningskörningen idag gick inte bra. Blev en del motorstopp och lite kaos när det dyker upp en bil och jag blir stressad som fan, och får motorstopp samtidigt som bilen börjar rulla bakåt. Men sedan fick jag koll på läget och kunde avsluta dagen med lite lugn och bra körning. Dock blev det väldigt varierande, jag klarade vissa grejer galant vissa gånger och andra gånger gick det käpprätt åt helvete.

I helgen har jag haft det grymt . Och nu känner jag mig sjuk. Pain in my throat och in my head, och lite feberaktig. Jag har två vänner som haft en 12-timmars magsjuka i helgen, skona mig från den tack.

3 dagar återstår av detta sköna sommarlov. Tre dagar som jag ska chilla galet på. Och på torsdag börjar skolan. Lite skärrad är jag, då jag inte vet om jag får de ämnen jag valt så jag gjort omval. Till råga på det så finns jag inte med på min klass. Alltså, i klasslistan eller vad man ska säga. Hmmmmm... Kanske fixar till det till skolstarten annars får jag ta det då.

Måste ba säga att kvällen igår var hur härlig som helst och att jag är grymt nöjd.


congratz

Jag säger ba: FYFAN VAD DÅLIGT DET GÅR FÖR OSS I OS! Jag menar, kan vi ha mer oflyt? Trasiga baddräkter, förskylningar, felaktiga domslut???? Stolpskott. Vad ere för skit? Jag kan ba säga: Wagner, du har inte gjort så stor skillnad för oss i kampen efter flest os-medajler. Vi kommer ändå hamnar på 67:de plast.

Mina mobiler befinner sig hemma hos sabina. Jag vill ha dem här nu, nu, nu. Men jag pallar inte åka och hämta dem. Jag sitter fortfarande i pyjamas och morgonfrilla. Pallar ej kirra till det. Fast jag vill. Jag pallar inte va ofräsh. Ikväll skulle jag vilja hyra en film med någon kär.

GRATTIS TILL MEWITA "THAILAND" MICKELSSON SOM DENNA ARMA DAG FYLLER HELA 18 BAST. INTE LÅNGT EFTER MIG HÖRRE DU. GRATTIS ANYWAI.



Shit vilka bilder man kan hitta om man ba letar. Tror inte ens att poserarN^ själv känner till denna bild.

...

Nämen halllllu.. I'm home.
Tom på ord är jag också. Göteborg var roligt. Intensivt och överraskande. Saker hände som är så typiskt oss. Jag har nu slutat förvånas över vad som kan tänkas hända när vi är i fart(haha, prutt)en.

Nu är det en knapp vecka kvar innan skolan börjar och den veckan har jag tänkt spendera på bästa sätt, med mina friends.
Har inte alls något speciellt att berätta. Avrundar här, har ett par Paradise avsnitt som väntar. Hej på er!

Liver i Salem fortsätter som vanligt.. with or without us

Gliiiiider runt i mitt rum all by my self och poserar i min lång spegel. Beundrar mina ben som blir otroligt långa i ett par mjukisbyxor utav storleken L. Jag beundrar hur fin min nya underbara sjal ligger fint linda runt min hals. Jag beundrar Lisa som på ett magiskt sätt kunde hitta detta mästerverk. Jag beundrar hur fin min nya fina tröja sluter sig runt mina former (rena rama poeten). Beundrar hur mina pengar som ligger kvar i kuveret framför mig får mig att tänka och känna mig.

Jag sörjer att jag inte kunna stanna kvar i matildas mammas lya och umgås med matilda och sabina hela natten lång. Jag sörjer att jag börjar skolan om 2 veckor. Jag sörjer att det är alldeless... Här skulle jag skriva något tråkigt. Men jag kunde bara säga det på ett positivt sätt, så jag bytte.

Jag tänker på hur kort tid jag har varit i mitt liv i skolbänken. Jag tänker på hur fort det här året kommer gå. Jag tänker på dagen då vi, allihopa, beställer våra flygbiljetter. Jag tänker på dagen jag säger byebye Celsiusskolan. Jag tänker på att om 6 veckor är vi lediga 2 extra dagar från skolan. Jag tänker på att om 3 veckor är vi och lever livet. Åtminstone för en kväll. Jag tänker på att under 4 månader har vi 1 veckolov, 1 2-dagars-lov och ett flertal helger att längta till. Under dessa 4 månader kommer vi längta till åtskilliga saker till. Saker vi inte ens vet kommer äga rum.


Min bror befinner sig just nu i Europas högra hjärtkammare, London. Jag är inte alls avundsjuk. Är ni, S&L?

dreams that wont (förhoppningsvis) come true 'och jag är såååå glad för det'

Inatt drömde jag en äcklig dröm. Vi var på ett slott eller i ett stort hus. Så träffar vi 2 andra personer i det där huset, som berättar att det spökar där. Och vi, allihopa, ska sova där i natt. Och jag blir rädd. Jag säger till dom att de inte borde berättat det sig för mig och att vi ska sluta prata om det nu. Vilket dom inte göra. Och jag vänder och vrider på mig när jag står i det mörka huset med trasiga väggar och dörrar som knarrar. Rätt som det är känner jag hur någon blåser mig nacken och när jag vänder mig om så är där ingen! Det kändes så himla äkta. Så jag tvingade mig själv till att vakna.

Och i nästa dröm drömde jag att jag blev jagad av en äckelgubbe. Han fick tag i mig, men även där tvingade jag mig själv att vakna.

Tänk så otäcka drömmar kan vara ibland, va.

Götebooooorg, here we cooome but not todaaay

På måndag drar vi till Göteboooooorg 'och jag är sååå glad för det'. Ska bli härligt och förhoppningsvis blir det en liten, pyttelitten, repris på spanien.

Om 2 timmar dyker kusin, kusins pojkvän, moster, mosters man och hans barn upp här. Och farmor och farfar får man ju inte glömma. Jag ska få lite paket och vi ska äta tårta tillsammans. Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska höra med mina gamla goda vänner vad de har för sig ikväll. Längesen jag umgicks med dem "på riktigt". Hoppas på att det blir råchill hemma hos någon. Allra helst på lingsan. :) Elllleer nu när jag tänker efter så går laglöf riktigt bra det med.

Imorgon är det som sagt heldag i Sala som gäller. Först träning mellan 9-11 som gäller, sedan food, och sedan match mot Sala. Ouff. Haha, ofta ouff. Anyway, där spelar de gamle rävarna Helena och Angelica. Båda skolkamrater till mig, angelica är till och med klasskompis med mig. Ska bli riktigt kul att träffa hene igen.

Men jag är meeest taggad för Gbg trippen.


blöblö

Och nu är dagen över. Tack allihopa som varit med och gratta mig. Är jätte nöjd med alla presenter och sällskap jag fått.

Ikväll såg jag Batman - The Dark Knight på bio och fan så bra den var. Ruggig bara. Men den var helt klart sevärd. Den var ju 2,5 timme lång och jag och Becca tvivlade lite i början. Men när jag för första gången under filmen tittar på klockan och ser att det gått 1,5 timme sen den började sköt jag genast bort mina tvivelaktiga tankar.

I helgen ska jag spela min första innebandy match för denna säsong. Hoppas det går bra. Fett meningslöst inlägg. Tja


VAD SKA JAG GÖRA MED MIN FUCKING KÄKE

Det har hänt igen. Jag har sträckt min fucking käke. Än en gång när jag gäspade. What's up liksom.
Haha, jag har totalt glömt bort att jag har träning ikväll. Eller alltså, jag har hela tiden haft det i bakhuvet men jag får påminna mig om och om igen att jag faktiskt har träning.

Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, sen ska jag åka till GC (Aaaaah, Good Charlotte konsert!) med B och kanske M.

Tjuess

memorable

Hahaha, tjejer. Kommer ni ihåg? Fan va dum jag är. Hur fan kan man glömma?


horoskop

Lejonet 23/7-23/8

Din onsdag passar bäst för nöjen. Just nu skulle en liten resa eller en stor fest passa dig perfekt.

Can't be so much more perfect! Eller jo, men det passar kanon det där med.


still devastated

Goooood morgon, Goooood morgon..

Mår prima idag, dock fortfarande lite krossad. Men förhoppningsvis går det över.  Mihi.
Men jag är fortfarande på fniss-skratt-skrik-humör. Jag ska alldeless strax träffa en god gammal vän. Vi ska uppdatera oss om varandra liv. Vilket känns kanon!

Ja, okej. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på att allt är så jävla sjukt i denna värld. Allt hänger liksom ihop. Han känner henne, som är syster till honom som är far till hennes barn, som köpte hennes bil som alltid handlar på ICA. Heeehee. Jepp. Så ere.
 Nu sitter jag är i mina nya gröna chinos som min gamle gode vän Sabina köpte åt mig igår när jag inte pallade ta min rassliga cykel och trampa ner mot stan. Men då passade det ju alldeless utmärkt att Sabbe(hehe) redan var där och hade cash. Kanon. tack för den min gamle goding.

Nu ska jag käka frulla :) Hejda hejda

okej, tredje gången - nu ere nightie

Jag kan inte sluta fnissa. Hahaha, det går ba inte. Känns som jag tatt nått utav det drogliknanade hållet, men icke då. Inte för att jag vet hur det ska kännas heller för den delen. Men aja.
Ibland hatar jag att jag ska vara en sån jävla internet-torsk. Man kan verkligen hitta allt på internet, förutom vissa grejer då, men annars liksom. Jag hatar att jag vet det. Jag haaaatar det. Eller egentligen ere jävligt roligt. Men just nu ere bajs. Hahahahahahhahaha.

Jag borde egentligen gå och lägga mig så denna hemska dag får ett slut, men icke. För jag gillar mörkret. Då ere skönast att sitta vid datorn. Skulle dock längta till morgondagen om jag visste att det skulle bli kanon väder så man kan ligga ute och sola eller  gå ut och träna i den stekheta solen. Men det ska ju bli pissväder. Dock hoppas jag till tusen att jag kan träffa någon utav mina wounderbara kompisar.  Haha, gud så jag uppskattar er alltså. En stund som denna är ni värda mer än allt. You know who you are.

Fick precis ett sms som värmde. Hade suttit och drygat mig mot teres ett tag, fast än hon befinner sig hos någon kis.
"Du är inte dryg, sörjer med dig. Hörs imorgon. Sov gott" - Jag vet inte, men jag känner ett uns ironi inlagd bakom texten. hhhhhmm.. Aja, jag säger som hon.

Hörs imorgon. Sov gott


rastlös jävel -

Jag är grymt raslös. Och jag är jätte uppe i varv efter upptäckten jag gjorde för typ en timma sen. Jag vill bara ut och skrika och skratta och röja. Jag vill garva så jävla mycket, men jag vill göra det tillsammans med någon. Skrika ut allt jag kan. Gjorde det pytte lite idag men jag kände att det inte riktigt räckte. Haha, jag.. ja, jag vet inte vad jag ska skriva.

Någon gång i framtiden ska jag berätta everything for you my lovely readers. En dag. Då ska ni få veta allt.
AAAAAAAAAAAHAHAHA. Men nu vill jag bara springa ut i mörket. Men alla jobbar ju imorgon. Alla sover. Min enda vakna vän ska jobba imorgon hon med. Och min enda vakna låtsas vän kan jag inte umgås med. Haha, jag kommer skratta så jävla mycket imorgon. Jag har verkligen varit borta från mina vänner för länge. Saknar er något otroligt.

Jag får sysselsätta mig med att semessa. Hejda, kommer säkert skriva en gång till innan jag somnar. Om inte, godnatt!

patetiska jag, men inte fan ere lätt å leva ibland alltså

Alltså aarrgrhhhh!!!!
Nu har jag fått reda på att ännu ett utav mina span har flickvän. Vafan äre här? Malins-span-ska-ha-flickvän-veckan(månaden, året, livet) eller? Alla kan väl bara ta å skita ner sig. Nu måste jag hitta ett nytt. Och inte fan ere lätt när de flesta ser ut som stryk. Jag som var så jävla lycklig. Men pruuuttttt. Haha, shit va patetisk man kan va alltså.

Nu ska jag dra på deppmusik på min iPod som e kopplad till min speaker och gräva ner mig i sängen. Jag ska kväva mina sorger och drömma om gosa stunder med... Nej, juste. Jag har ingen att drömma om längre. Jag får helt enkelt drömma om innebandy. Shit, jag är verkligen patetisk ibland.

tonårstankar (inte länge till dock!)

Idag har jag legat i min underbara säng och gosat med mig själv och tänkt, och tänkt, och tänkt. På alla möjliga saker. Hade även träning ikväll. Vilket är lite kaos artat. Eftersom alla heter emma och ska gå åt olika håll. Då går fel emmor och fel håll. Men det kirrar sig.

Imorgon ska jag.. vet jag inte. Ska jag, jag har fan ingen aning. Äre sugit väder (vilket det troligtvis kommer vara) så sitter jag nog hemma och väntar på att någon av mina wounderbara vänner ska komma hem så jag kan bege mig till deras places, eller dom till mitt, så vi får umgås lite.

Har btw tänkt till lite med min framtida flytt. Eller skitsamma. Eller okej. Alltså grejerna är. Innebandyn och mitt jobb. Jag älskar det verkligen! Helt underbart tycker jag det är. Om jag får ett kanon år i innebandyn i år och jag höjer mina högsta och lägsta nivåer och kanske till å med bli värvad till något lag i en högre division så vill jag ju inte bara slänga bort chansen. Och jag har ju mitt älskade jobb kvar att jobba på. Det vill jag inte heller bara slänga bort. Jag menar, jag vet flera som sitter där hemma nu och har inte en aning om vad de ska göra. De har inget jobb, inget att göra på kvällarna (för de har inga pengar), och inte heller någon möjlighet att flytta. Allra minst utomlands. Men vi ska i alla fall åka dit nästa sommar och stanna en längre tid. Får la se hur det känns då.

malin goes aupair, swedish blondie in the states whatever can happen!

Alltså mamma mia vad tiden går fort. Har en vän från mitt gamla innebandy lag som kommer hit på onsdag då vi ska festa lite. Har lite smskontakt med henne nu och har precis fått veta att hon drar till USA om 2 veckor för att vara aupair i 4 månader. Så hon kommer inte lira någon bandy. Okej, inte för att det avr värsta wowet men herre jisses. Kom som en chock för mig. Hade förväntat mig träffa på henne i hallar lite varstans, kunna hänga lite. Snacka lite bandi, men fan. Hon drar. Riktigt jävla roligt för Malin. Är verkligen jätte glad för din skull att du kom iväg utomlands. Kanske hittar du på vad du verkligen vill göra där borta och kommer hem och endast inrikta dig på det.

Imorgon ses vi en snabbis i just en innebandyhall. Det kommer inte bli så jätte mycket mer än ett hej, men på onsdag ska du få upplysa mig.

mycket mat, fyllda matsäckar, what to do?

Jag är så jävla hemma och alla ba ringer å messar hela tiden får fan inge ro. hahahahahaha, eller inte. alla ska upp och jobba så jag sitter här bakom min sketna dator och har fan inget att göra. Jag är också fett orolig för min ekonomi. Denna vecka. Jag måste köpa det ena och det andra och pengarna tryter som fan. Och min mor kommer inte hem förrän på torsdag, det är hon som sitter på min sparpengar och då ere fan försent att föra över money.

Assså jag skulle kunna skriva om så jävla många saker men inte fan äre nåt intressant jag har att bjuda på så jag hoppar det. Eller jo, mitt hjärta hoppas fortfarande extra hopp när jag tänker på TiMan. Maha, så härligt att känna så här. Hade varit ännu mer härligt om det var på riktigt. Men whatta hell, får la nöja sig med det som finns va. eller hur?

död

Jag vill ba slänga mig ner i sängen igen och somna om, men jag ska upp igen om 10 min så det känns lite onödigt. Jag har så jävla ont i huvet, och i kroppen. Tror jag avlider, men sova får jag göra på tåget eller när vi kommer hem. Helt jävla död är jag. Och packa hann jag inte med igår. Vet inte ens vad jag ska ha på mig, eller med mig. Borde ta tag i det där nu. Vi hörs.

Jag har btw, stäckt min biceps så höger armen är halvt förlamad.

RSS 2.0