bloggstopp for a little, little while

Totalt osugen på att hålla på med detta. Måste tänka klart först.
Så ni kommer höra av mig, men inte nu.

för mycket av det goda

Känner att jag har alldeless för mycket fritid som jag gör ingenting på. Jag slutade ju strax efter 12 idag och sen dess har jag inte gjort annat än suttit vid datorn, typ. Pluggat lite. Plockat undan lite. Ätit lite. Jag måste ut. Men det är ju så jävla tråkigt väder så jag vill bara spy. Fram med solen så man kan gå på dessa promenixer. Imorgon vill jag göra något med någon innan min träning. På fredag vill jag göra något efter skolan. På söndag dag vill jag göra något. Dock blir det nog lite plugg i helgen då jag har både svenska och matte prov nästa vecka. Suuuck.

Jag blir bara ledsen och deppig av att sitta inne på mitt rum och göra ingenting. Känner mig jätteinstängd. Jag går bara och tänker på vad som skulle kunna hända om, vad ni tänker på, vad folk ska tycka, etc. Och de blir jag ännu mer deppig av. Suuuuuck. Jag kvävs.

Jag har ingen som helst lust att gå på träningen ikväll men ut kommer jag. Jag slipper sitta här inne ikväll. Vad ska jag göra efter träningen. Jag vägrar nästan sitta inne. Hm...

Aja, ska.. Ja, vad ska jag? Vafan ska jag. Undra om det blåser mkt ute. Om inte så kan jag ju cykla till träningen ikväll. Ja.. det ska jag nog göra. Måste kolla lite grejer först ba. Shit, ut.. tack gode gud.

This is how it is

Jag vet att jag ljuger. Jag tror det är så jag känner. Jag känner att jag egentligen inte borde men att jag gör. Men inte du...

Jag ska försöka. Men det kommer inte bli lätt.. det kommer bli jobbigt

Jag kommer vara arg

rip plattången, for the third time

Ni som känner mig vet hur mycket jag använder och avgudar min plattång. Att jag inte kan leva utan den. Hur den alltid ligger lätt till hands i mitt rum?
Nu har den gått sönder och jag vet inte vad jag ska göra. Varför går den sönder nu? Varför, varför, varför? Jag måste ha en fungerande, men det tar att veta att jag måste köpa en ny för min lön som jag egentligen tänkt spara så långt det går.
När jag tar med mig plattången någonstans (varje måndag och fredag) rullar jag sladden runt själva tången, vilket för att den böjs precis där vid sladdingången så nu har kabeln gått av. Inte helt och hållet, men strömmen tillförs inte så bra. Så ibland stängs den av. Då måste man trycka dit sladden ordentligt åså åker den ur igen så fort man lyfter på den. Jag skulle kunna fortsätta använda den men jag skulle få damp då håret aldrig blev platt och det skulle ta knappa timmen att platta det. Nej, jag måste skaffa mig en ny.

Detta är alltså den 3de plattången som går sönder på 1,5 år. Första plattisen, slutade bara fungera någon gång under förra hösten. Det var en lite sämre babyliss plattång. Det gjorde inte mig så mycket då jag ändå ville ha en bättre. Så jag gav mig ner på stan och köpte en ny. Det blev en ga.ma plattång för 500 kr. Jag hade rackarns tur då, eftersom det var rea.
Sedan i slutet på december. Jag satt och plattade håret en morgon, dagen då vi skulle få jullov. Där satt jag med mitt fula korta afrovågiga hår och plattade. Då hade jag inget bord att läggen plattången på så jag la den alltid på golvet. Och nu hade det kommit in smuts i plattången så det blixtrade till och small och vips så gick en propp och plattången was broken. Snyft. Då var jag inte glad.
Men mamma och jag tog oss ner på ohlsons frisörer och reklamerade den. "Den hade bara slutat fungera", så vi fick en sprillans ny. Så den har hängt med mig i dryga (h)året men nu börjar den bli gammal och utnött.

Det blir troligen att beställa en. De är så dyra i affärerna och på internet kostar de ungefär 300 kr mindre så jag håller mig till det. Fan vad jag älskar internet shops.

huset fullt

Det blev ett vääldigt ståhej är hemma. Min mormor skulle komma hit ikväll eftersom hon ska tillbaka till fuengirola imorgon. Hon var ju hem på en operation. Typ. Tror jag. Men så i alla fall så åkte mamma till IKEA vid 6. Weird tyckte jag eftersom hon åkte själv och just till IKEA där hon aldrig hänger annars. Men så ringer hon vid 8 och säger att pappa ska sätta på kaffe. Snygg framförhållning där.
Så kommer hon hem och inte är det bara 1 eller 2 röster i hallen utan hela 5 st. Mostrarna Camilla och Jessika + kusinen Cornelia hade också hängt med för att göra ett besök på IKEA. Jävligt roligt att träffa dem eftersom man aldrig gör det annars. Och lilla Cornelia är så söt. Älskar barnen i den familjen. Vet dock inte vad de heter i efternamn. Haha...
Men det är i alla fall 3 döttrar. Alexandra 8 år, Martina 6 år och Cornelia 3 år. Och alla har världens babyface. Man vill bara gosa och krama om dem så mycket. Alla är prinsessor också så det har lite att fightas om där hemma i deras villa.

Min närmaste kusinfamilj på mammas sida är familjen Renström och de fick hundvalpar för 5 veckor sen, så mamma ska åka upp och hälsa på dem i helgen, innan de säljs. Jag vill också åka med. Men det betyder dock att jag missar sista seriematchen och det känns lite tråkigt kanske. Tycker mamma kunde valt en annan helg så jag kunnat följa med. :p

Aja, plugga är ett måste nu så bye.

pyttethings goes big

Tänk att så små helt oavsiktliga saker kan får en att bli på så dåligt humör. Personen ifråga har ingen som helst aning att den gör en annan person ledsen/irriterad/arg etc. Men å andra sidan så är det tvärtom också. Det finns minimala saker som man kan bli hur glad av som helst. Ett litet pytte sms som där det står något random som "Tja! Hur är läget?" eller en liten blick som man känner inte är helt random, som inte bara swichar förbi, utan stannar ett litet tag. Med flit. Det är skönt att känna så.
Men jag blir så irriterad när jag låter sådana här pyttesaker påverka mig och mitt sätt att vara. Varför tänker man så mycket på andra och vad de har för "intensions" (kom ej på det svenska) med sina handlingar?

Arrrghhh....

Skolaaaaaan

Sitter i skolan och ska egentligen göra spanska övningar men det orkar jag ej. Har prov på onsdag och jag känner inte riktigt att jag vill ha det.
Kvällen blir en riktig innebandy ikväll. Först träning med skolan, sen direkt efter träning med små flickorna. Sedan får jag och amanda en halvtimme på oss och käka lite, sen har vi möta mellan halv 6 och halv 7. Sedan börjar vi träna igen halv 7 och är klara halv 9. Sen dusch och äntligen hem. Då ska jag plugga lite spanska framför datorn sedan blir det sängen. Jag är redo för en sen kväll, så det är lugnt. Har en timmes sovmorgon så lite skönt blir det. Dessutom är det en kort dag imorgon. Men efter skolan blir det ett par timmars plugg i skolan eftersom vi har prov på onsdag. heeheee... Nu slutar vi om en minut så vi hörs. Tjo!

drömmar va? Neeej tack

Fan vad jag hatar drömmar ibland alltså. Ibland kan de vara helt underbara men då är de också hemska. De liksom lurar oss. De låtar oss falla in i en helt underbar värld för att sedan slita ut oss därifrån när vi mår som bäst. De ger oss också en tankeställare. Varför drömde jag så? Betyder det något? Kommer det att hända?
Ibland kan de till och med bli så att man drömmer om någon som gör något speciellt så man får en konstig bild av personen i verkliga livet. Bläää...


Sen så finns det inget att titta på på TV vid den här tiden på dygnet...


where are they?

Varken pizza, chirre eller föräldrar har dykt upp.
Men pappa har ringt 3 gånger under denna kväll... "Vill du ha mat? Joaa.. Vill du ha pizza?"
Mmm... nu får ni ta att komma hem va.

130 vagnar på 15 min är inte att leka med

Vilken jävla dag. Idag var min första riktiga slitdag på Bagport. Stockholm fick ju sportlov och det verkar som hälften av alla gymnasieundomar + familj planerat att ta sig neråt alperna under detta lov. För att försöka få er förstå hur verkligt mycket folk det var ska jag berätta en sak.
Det finns en sluss som vi kallar Grottan. I Grottan förvarar man vagnar tills den är full sedan fyller man på ställen utanför när man har tid eller när de är tomma. Denna sluss tar ungefär....dryga 130 vagnar. När slussen var full skulle George och jag fylla på ställen utanför men Geogre sa att vi bara skulle ställa vagnarna utanför, på trottoaren, för de skulle gå åt endå. Och visst fan hade han rätt. Efter 15 minuter var ALLA 130 vagnar borta. Helt sickt.

Det var så skönt att gå därifrån. Hela A-sidan (Halva terminal 5) var full med folk och vagn. Det var en av de bästa gångerna att lämna jobbet. Nu tänker jag bara på stackarna som ska jobba i ankomsthallen nästa lördag. Då kommer ju alla hem.

Mamma och Pappa är hos farmor och farfar med släkten. Jag jobbade ju så jag orkade inte åka dit. Jag ska spendera kvällen i sängen hade jag tänkt. Eller soffan, vilket som funkar bra. M&P kommer hem med pizza och chirre snart så då blir det krubb.
Ha en trevligeee löda kvälle.


Två låtar till...

Bjussar på två låtar till.
Den första är en akutistisk version på deras mer rockiga låt Misery Business. Jag kan inte riktigt bestämma mig om vilken jag gilalr mest. Det beror nog på humör. För övrigt så älskar jag hennes mun när hon sjunger. I know, weird men titta själv. it's special.



Här är ännu en akutistisk verison på en mer svängig låt. Originalet dök upp i hörlurarna på vägen hem från jobbet. Det var så jävla längesen jag hörde den. Sen nu när jag satt och tittade på The Hills (forts. på Laguna Beach) aå dök den akutistiska versionen upp. Dock tror jag inte att det var med Rihanna på TVn men whatta heck. Den på TVn var bättre iaf.


Zzz...

Det gick så jävla dåligt på distrikslags träningen idag. Jag är så jävla ledsen för det. Jag känner inte att jag vill vara med längre för att det gick så dåligt. Det känns som att jag kommer dit och gör bort mig, och laget.
Men å andra sidan kommer jag hata mig själv för att jag aldrig kommer få veta hur långt jag hade kunnat gå om jag fortsatt. Jag vet fler som inte skulle bli glada om jag hoppade av. De skulla lacka som fan. Argh...

Jag längtar bara bort härifrån. Vill gå ut 3an nu så jag kommer ifrån det här jävla landet och stan. Jag vill ut i världen och skaffa nya erfarenheter.

Just nu vill jag bara pissa på allting som har med innebandy och skola att göra...

R-byn & Snoop Dog - Sexual Eruption

Här kommer ännu en låt som jag tycker är bra. Det var tegest som tipsade mig om den. Thank you darling. Detta är också en låt som taggar mig asmycket. Innan match skulle denna vara perfa. Likie.
Det som också är roligt att det är den svenska Robyn som gjort låten tillsammans med Snoop. Hon ska tydligen vara den helt fenomenal låtskrivare, nästan i klass med Kanye. Där ser man.



hoffmeastro


En låt jag hörde på AA som jag verkligen fastnade för. Hoffmaestro & Chraa - Highwayman.
Älskar början utav låten. Sen blir den bara sämre och sämre men början är somsagt grym.

LilleSkytt

En sak som förgyllde min dag idag var att jag fick LilleSkutt på träningen idag. Lite paff blev jag. Ibland brukar jag kunna förutspå vem som ska få den, men nu på sistone så har givaren sagt vem de ska ge den till innan de säger... anledningen. Nu kommer jag inte på det riktiga ordet för det där men ni fattar vad jag menar.
Tillsammans med LilleSkutt fick jag en fin... fan va irriterad jag blir på att jag inte kommer på det rätta ordet. Anledning låter feeeel. Aja, jag fick iaf en fin "anledning" till varför jag fick den. Jag är ganska dålig på det där all-eyes-on-me tillsammans med beröm så jag (MOTIVERING! Motivering heter det) stod där och rodnade lite och spelade lite allanballan men sanningen är den att jag är skit dålig på att ta beröm när alla står och tittar. Eller jag är dålig på att ta komplimanger när det bara är mellan 4 ögon också.

Men det jag skulle komma till var den fina motiveringen (det jag kommer ihåg dvs, det smärre sammanbrottet gjorde det svårt) som sa att jag utvecklats väldigt mycket av denna säsong. Inte bara på planen, utan utanför också. Jag går in och kör på bara. Ehm, nu kom jag på att jag inte kommer ihåg så mycket mer än det men ja. Den var fin iallafall. Jag fick den av våran Kapten (Tant-)Jenny. Den kändes väldigt genomtänkt och ärlig, så det kändes ännu bättre för mig.

Nej, okej.. 1 avsnitt till sen sängen.

AA (Not anonyma)

Sitter uppe sent denna kväll, och tittat på andra avenyn. Så jävla bra. Vet inte hur många "åh-nej"-tillfällen som dykt upp under alla dessa avsnitt. Lotta och Roland är ju förjävla roliga alltså. Garvar varje gång de hamnar i bråk.
"Du har smittat mig med skabb, din jääävla horbock!" Haaaahaaahaaa.....
Vad sa jag nu?
Ja-aa, vad sa du nu?

Imorgon har jag träning med bredtruppen. Hoppas på en bra träning med högt tempo och att en själv hänger med i det höga tempot.

Många av dessa lediga dagar lyckas ta sig framåt genom bara längtan. Att man längtar efter något kan få tiden gå så fort. Som idag har jag (och troligen sabina) fått och tänkt på hur våran resa kommer se ut. Eftersom vi beställde biljetterna igår så är det fortfarande ganska "nytt" att vi ska åka, fast än vi bestämde de redan i somras.
Det känns som att det är på riktigt nu. Innan har det varit som om folk bara "jaha... okej." Som om det är mycket snack och lite verkstad från våran sida, men nu jävlar är biljetterna beställda.

Mitt rum är stökigt som fan och jag orkar inte ta tag i det. Imorgon måste jag ställa klockan för att komma upp i god tid och kunna fixa med alla saker jag vill göra. Just nu vet jag inte riktigt vad jag vill så jag ställer klockan lite tidigare ändå för att kunna lista ut vad jag vill.

Well, AA kallar sedan sängen. Night, folks.

frulleproblemas

Jag vaknade ashungrig för ungefär en timme sen. Gick och la mig strax efter 11 igår, så det var skönt att sova ut ordentligt idag. Men när jag kliver upp och går ut i köket för att kolla in en lämplig frukost, så hittar jag i n g e n t i n g.
Mammaaaaaaa!!! Varför har vi inge chips eller godis för? vaaaaa.., va va?

ääärlända, I like

Sådärja, nu har jag gjort avklarat två dagar på arlanda flygplats. Två stycken 9 timmars pass. Det är inte att leka med ska jag säga dig. Men cash ere ju.
En glad nyhet som jag fick igår var att jag ska få Badge! Wooohoo. Det är ett slags ID-kort som alla arbetare på arlanda har, för att kunna ta sig i bakom säkerhetskontrollen och andra "stängda dörrar". Ungdomarna på Bagport får inte det iochmed att det bara är ett sommarjobb från början så vi jobbar bara där alla passagerare också har tillbehörighet. Det är bara de nya vuxna som får det på en gång eftersom de får någorlunda fast tjänst. Men även de duktiga 16-17åringarna får det, och jag har blivit en utav den. Lite nöjd är jag.

Jag ska jobba på lördag morgon. 7-14. Stockholm får sportlov. De har satt in 30(!!!) extra avgående skid-chartrar (resor, flyg+hotell). Det är sjukt mycket. Tänk er en vanlig morgon på arlanda. Det är alltid mycket då. Men denna lördag är det 30 extra plan som ska iväg. Med skidor! Det kommer gå åt hur mycket vagn som helst. Jag tror jag ska börja gräva min egna grav för på lördag kväll... kommer jag vara död.

Idag beställde pappa mina och sabinas biljetter ner till momo i Spain. Åhå, så härligt! Ska bli riktigt roligt att åka med en kär vän, aldrig gjort det förut. Vi ska få låna mormors lägenhet, eftersom hon bor hos sin fästman förtillfället. Jag längtar överallt nu!

Två spanien resor inbokade alltså. 1-7/5 och 8-18/6. Det låter som att jag kommer få spara en hel del av pengarna jag inkasserar denna vår. Det kommer inte bli mycket shoppande i sverige för min del. iiih. Det gör lite ont att säga så. Alla vet ju att det är på våran känslorna spirar, även shoppingsuget.

Nu ska jag ta mig en dusch och försöka bota min huvudvärk med någon föda.
Hörs imorrn!

snabbreview

Jag skrev ett lite längre inlägg tidigare men det publicerades inte av någon anledning så jag gör ett lite kortare här i någon sånär punktform istället.

Jobb imorgon. 6-15 vilket betyder uppgång kl 4. Drygt, men cash is cash.

Jag kom med i upplands breddtrupp!

Jag hade lite att uträtta innan, men nu är det gjort. Mat gjord gör morgondagen. Nattmål gjort för ikväll.
Nu ska jag bara packa upp bagen, lägga fram kläder och släcka lamporna i lägenheten, sen är det bara att krypa till kojs. Måste ställa klockan också. Inte glömma!

Tänk på mig imorgon när ni vaknar efter 11. Då har jag redan jobbat i 5 timmar och slutar om ytterligare fyra.

Night

tierd bitch

Hallå.
Idag har det varit en lång dag. Tog mig hemifrån vid 11 imorse och kom inte hem förren nu.
Vi vann umdomslagsmatchen med 5-1 vilket betyder att detta lag gick upp i serieledning och förhoppningsvis stannar där till serien slut och kliver ur den som seriesegrare.
Efter den var det dags för distrikslagsträning. Vilket gick sådär för mig. Eller inget av dagens innebandypass gick bra för mig. Tråkigt värre. Men imorgon kommer breddtruppen ut och vi får väl se då vad de tyckte.

Nu på kvällen var vi som sagt och käka middag på akropolis. Vääääldigt gott.
Nu känner jag huvudvärken krypa sig på, vilket varnar för bihålesmärta inom kort stund så jag lämnar det ansträngande här och ägnar mig till andra avenyn istället.

God natt

iPod pimpeli

Lovade er att visa min fint pimpade iPod igår, men blogg.se var inte riktigt med på noterna så jag gick och la mig istället. Anyway, here it comes!


image195

Nice, huh? I think so anyway. Fick "pimpet" av Becca i jylklapp. Thank you.



Om ungefär 2 timmar ska jag bege mer neråt ICA för att bli upphämtad av linda med mamma, som ska ta oss till ärentunaskolan, där vi ska spela match med ett av ungdomslagen. Direkt därefter ska jag till fyrishov och delta i en distrikslagsträning. Efter denna träning tar de ut laget. Pirri. Efter det måste jag skynda mig hem och duscha, sen ska vi äta på akropolis med familjen eftersom mamma fyller 50 idag och hon valde grekiskt. Efter det skulle jag vilja åka till allianshallen och titta på lite innebandy, men jag vet inte hur det blir med det. Vi får väl se.

Tror jag ska börja göra lite frukost och ma(t)ssäck. Ciao!

pinsett, where are you?

Nu har jag vänt upp och ner på hela mitt rum för att... Ja, för att vadå. För att inse att mina pinsetter är gone by the vind. Jag hittar dem inte någonstans. Inte på toan, inte i nessesären, inte i toolbagen, inte i lådan i byrån, inte i lådan i nattduksbordet. inte på golvet under sängen, inte i sängen, inte i andra badrummet, inte ens i min låda i skrivbordet kunde jag hitta någon pinsett.

Jag har kommit på en serie jag ska marathona under lovet. Andra avenyn. Alla snackar gott om den. Visserligen är den lite tyspisk svensk, men whatta hell? Det är ju där vi lever.

Ska ägna några timmar i soffan åt Melodifestivalen. Kommer troligen tillbaka strax igen eftersom låtarna vecka suga hästballe.

Tjao!

if only you, could see that I'm burning

Blev inbjuden till tildas boning ikväll, men jag orkar inte pallra mig dit och hem. Att sedan sitta där och visa sitt "goda" yttre för människor man inte träffat förut passar sig inte idag. Inte när man känner smärta. och är på allmänt hänghumör.

Nu har jag upplevt två perfekta pojkväns kvällar på rad. Ska jag ta detta som ett tecken? Ett tecken på att jag är nära nu, väldigt nära, eller att jag kommer få spendera resten av mitt liv på detta visa? Vaaaaa? Vad vill du får mig förstå?

Om ciskus en timma börjar melodifestivalen och den ska jag bestämt titta på. Har sparat mina chirre och apelsiner till den. Jag börjar bli gammal. Jag känner mig sååååå mobbad. Jag vill gå på en promenad men jag orkar inte. Åså har jag inte personen jag vill gå på promenad med närvarande. Om personen ifråga läser detta inlägg, vänligen presentera dig för mig så jag får en försmak på min framtid. (min fantasi pojkvän alltså)


Remember the days

Skulle precis ta en bild och visa er min fint pimpade iPod, men kameran strejkade och påstod sig ha svagt batteri. Well, vad gör man inte för sin älskade? Satte precis batteriet på laddning (first time), så ni får troligtvis se den ikväll.

Inatt innan jag somnade tittade jag på det sista OC-avsnittet. Jag måste säga att det var det bästa. Så sorligt, men fint. Jag älskar när man får se in i framtiden hur det blev och vad som hände. Me like. Så nu har jag tittat igenom alla 4 säsonger och vad ska jag marathona här näst? Några förslag. Mina tankar har virvlat i svängar om SATC eller Entourage, men är ändå inte sugen. Det känns som att det blir de bara för att jag måste ha något, så desperat är jag faktiskt inte. Jag vill ha något värt att titta på.

Mina bihålor dödar mig... långsamt. Jag har tagit en idumetin, men den verkar inte råpå smärtan. I värsta fall får jag tvinga i mig nässpray. Jag fruktar det värsta. På tal om bihåleinflammation så har jag ett minne att dela med mig av.
När jag var omkring 6-7 år hade jag varit på kalas hos en klasskompis som bodde ett par gator bort. På kalaset fanns det jätte mycket godis och därbland tuggummin! Tuggummi är asgoda och (var) "farliga" för små barn så visst frossade man. Tuggummi, efter tuggummi åkte in i mun.
Efter kalaset när jag kom hem hade jag så förfärligt ont i kinderna (bihålorna) så att jag låg inne på mitt rum och storgrät. Jag verkligen grrrrrina. Det var så hemskt. Jag bad så hemskt mycket om ursäkt till mamma för att jag hade tuggat så mycket tuggummin och aldrig skulle göra det igen, bara hon fick bort smärtan! Nuuuu!!! Jag trodde alltså att det var tuggumminas fel (inser jag nu i efterhand), och ångrade mig så mycket. Jag trodde detta var straffet jag fick för att jag ätit så mycket tuggummin. Att jag var förskyld och inte använt nässpray kom inte alls på tanken. Nix..


löda

Woho! Vi vann mot funbo med 4-3. Lite skakigt i slutet, men ni höll i. Överlag kändes det som att det var vi som var mannen i dansen. De som för alltså. Efter matche åkte jag och mina föräldrar iväg på äventyr. Vi åt lunch på ken's, vidare mot teamsportia för att kolla shoes. Pappa hittade ett par. Finally! Han lirar bandy två ggr i vecxkan på jobbet och hans skor är inte att leka med. En annan köper ju nya varje säsong, han har haft sina i 3-4 år nu.
Även jag provade ett par skor, men min storlek fanns inte så vi åkte vidare till gränbyCentrum. Och där fanns de. Inkasserade.

Min mamma fyller hela 50 år imorgon så mamma och pappa är påväg till landet. Egentligen skulle de fira på ett hotell i sthlm, men mamma ångrade sig i sista sekund. Tönt. Så nu ska de til landet.

Känner att min bihåleinflamation har blitt worse så jag ska lägga mig ner och vila lite nu. Jag har en match och en träning att spela imorgon så jag ska nog ta det lungt ikväll. Tjues.

lite random

Har chillat igenom dagen. Åkte till skolan en timme för att sitta av en mattelektion.
Jag har fått bihåleinflamation. Inte i bihålorna dock. Jag har fått det i tänderna istället. Jag vet att det låter konstigt, men det brukar hända mig ibland. Det gör asont. Känns som tandvärk i hela överkäken. När jag springer och "slår" fötterna i backen dunkar det i och .. aaj, aaj. Skönt är det inte.
Jag vågar inte säga något till momi heller eftersom hon sagt åt mig flera gånger om att jag måste ta nässpray och jag har svarat "Jaaaaaa, sluta tjata" men tji fick jag.
Jag hatar att ta nässpray, det gör så jävla ont. Jag hatar också att snyta mig för att det är allmänt äckligt, därmed drar jag inte snor efter snor. Då blir det såhär.

Ikväll skulle det vara mysigt att ha en pojkvän att gosa gärnet med men tyvärr är inte jag en utav de lyckligt lottade. Tyvärr, tyvärr, tyvärr.. Gjorde ett försök med att titta på film, men iochmed att det är vad jag gjort ungefär 70 % av min vakna tid de senaste 3 dagarna så tröttnade jag ganska snabbt. Filmen sög, dessutom.
Tror jag ska göra ytterligare ett försök med en bättre film. Eller så tar jag mig utanför dörren och går en promenix. Vill tänka av mig lite. Det brukar inte funka, dock. Blir bara mer och mer förvirrad av tankarna så jag brukar inte få ut så mycket av dessa promenader. Men det är skönt att komma ut och röra på sig ibland iaf.

Vädret skiftar som en gravid kvinnas humörsväningar och dessa vårkänslor som man kunde känna smaken av har försvunnit. Surprised? Nooooooo.....

Imorgon är det match! Som jag har längtat och taggat. Jag har inte tränat på 1,2,3,4 dagar, vilket är very unusual to be me. Känns lite weird. Börjar bli väldigt rastlös. Tänker på amanda som suttit hemma med feber varje dag i 1,5 vecka! Kan inte vara kul. Nej, usch..

Just nu

Just nu är jag jävligt sugen på de där cheese-chipsen som står på bänken i köket. Jag försökte få tag på sådana igår och idag, men misslyckades. Blind som man är, såg man inte att de var mitt framför näsan på en.
Just nu känner jag att förskyldningen har gett med sig lite. Jag är fortfarande täppt i näsan och lite hostig, men inte lika tung i huvudet och snoret fastnar inte lika mycket längre.
Just nu känner jag för att gosa ner med en bra film. Men jag vet inte vilken jag ska ta. Jag vill se en ny men vet inte vilka och jag orkar inte ladda hem. Kommer antagligen bli OC, som börjar lida mot sitt slut.
Just nu är jag väldigt uttråkad och känner för att sova, men det kommer jag inte kunna.

Provet gick ganska bra. Är lite osäker på några av förklaringarna men äh, that's life. Hoppar innebandyträningen imorgon bitti och drar direkt till matten, som börjar kl 12. Därefter åker jag nog hem igen. Skulle vara trevligt och behövligt att ta en sväng på stan men jag har ingen lust att göra det när det blåser så jävla mycket.

Hoppas ni haft en fin alla <3ns dag. Min dag har sett ut som vanligt. Nothing special. Någon gång önskar jag att får uppleva en dag då det händer vääärsta grejen som får mitt liv att dansa på rosor, glida fram på rosa moln, you name it.

Sov tight!

sickness

Förskylningen blev värre igårkväll, så jag stannar hemma idag. Vi har engelskaprov sista lektionen, men den ska jag åka på. Annars missar jag ju bara spanska och svenka. 2 lektioner som trots allt inte är såååå viktiga.
Dagen ska spenderas i min sköna säng framför min älskade TV. Ska försöka ta mig till ICA och handlade apelsiner, vindruvor och något annat kurerande. Ska även plugga inte engelska. Det är 7 av de där orden jag inte kan så jag ska försöka printa in dem också.

Glad alla hjärtans dag! Egentligen skulle jag åkte ner på stan med Sabina och köpt något fint till mig själv, men jag tror inte jag ska göra det i alla fall, nu när jag stannat hemma från halva dagen i skolan. Sabina, Lisa och Matilda ska ut och käka på restaurang ikväll, men det kan jag inte heller hänga med på. Jag ska åka och kolla på våran match mot p93 som jag inte kan vara med på. dvs, om mamma låter mig.

Nej, off to bed.. sort of.

100 sms

Hej!
Idag är det sämre än igår. Jag har mycket mer snor i näsan och huvet bara hänger. Jag hoppade ju som sagt träningen ikväll.  Just i detta nu sitter mina tjejer och trampar sig trötta på dessa fula cyklar. Om ungefär 20 minuter kommer de gå in i spegelsalen och göra ca 30 minuters styrka. Ganska skönt att slippa. Men jag känner att de där träningarna ger mig så mycket så de är inte roliga att missa. Men för att se det positiva i det hela fick jag tid att plugga lite extra till glosorna som vi har prov på imorgon. Alla andra kallar det prov, men jag tycker inte att det känns som det. Jag har väldigt lätt för glosor så det känns mer som läxa. Men whattahell.

Slutade vid 12 idag, åkte då hem och kikade lite på OC. Träffade rebecca senare, vi gick till ICA och sen hem till henne och tjockade oss på chirre och chokladkaka. Mymma!
Hon åkte jag jobbade på ICA och jag hem och pluggade.
Imorgon efter skolan, så ska jag försöka ta mig neråt de centraladelarna av stan för att införskaffa mig lite nya underkläder. Jag känner att eftersom jag inte har någon att dela denna kärleksfulla dag med så får jag spendera de där 100lapparna på mig själv istället. Eftersom jag älskar mig själv sååå mycket!

Idag måste jag och min kompis M slagit rekord i smsning.
Strax över 100 sms på ett dygn och än är inte timmarna slut. Inte för att jag räknar...

Kanye East - Stronger

Detta är en låt jag taggar som fan till. Guldvärd innan match!


Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger,
More than ever hour after hour work is never over

my room can be a mess to

På tisdagarna brukar mitt rum vara helt och hållet kaos. I helgen har man röjt runt efter en outfit och slängt alla misslyckade på golvet. Jag kommer hem efter en lång dag och orkar inte hänga upp grejerna så jag slänger de bara på golvet. Jag käkar både middag och frukost framför datorn för att jag inte får sällskap av någon annan. Idag såg det ut såhär.

         

krasslig jävel

Igår vaknade jag upp med halsons och tränade senare på dagen. Idag vaknade jag mittinatten och var jättesjuk i halsen. Det gjorde inte ont men jag var sjuk. Jag vet inte hur jag ska förklara, men ni kanske fattar hur jag menar.
På lördag har ju vi match mot funbo, serietvåan. Iochmed att jag känner mig lite krasslig idag och verkligen behöver spela matchen i helgen ska jag hoppa spinningen imorgon. Den kommer ändå inte göra någon nytta om jag kommer dit och inte kan gå fullt.

Ikväll ska jag marathon-titta på OC och plugga lite engelskaglosor.


pain in my throat

Idag vaknade jag upp med ont i halsen. Jag har fruktat detta hela veckan. Mamma är nämligen sjuk och jag vill inte insjukna jag med. Inte nu såhär i slutampen på säsongen. Vi möter serietvåan på lördag. Vi ligger strax bakom med 2 poäng mindre och med en match mindre spelad. Vinner vi på lördag kommer vi förhoppningsvis två i serien vilket ger oss ett väldigt bra utgångsläge inför nästa säsong, självförtroende och skinn på näsan.

Nu har jag ätit lite, så det känns lite bättre i halsen. Men ändå inte helt okej. Jag som har 3 träningar idag. Vilket påminner mig om att jag måste åka till den första om 8 min och jag har inte packat klart väskan. Så..
See you!

mini-resumé

Det har inte blivit mycket utav varan uppdatering här inte. Drar en kort resumé.
I fredags tog sig malin hit. Jag käkade pizza, sen gick vi till gränby centrum där det blev lite shopping och ätning för glutenallergikern. Sedan drog vi oss hemåt. Här hemma tittade vi lite på film och hade det trevligt. Sedan åkte hon med vid 12 tiden i och med att det väntade en tidig samling dagen därpå.
Idag gick jag upp vid halv 10, för att åka på samling i allianshallen halv 11. Vi tog oss ut mot östahammar där vi kunde vinna matchen med 4-3. Varav det stod 3-0 efter 3.50 på klockan. Bra första minutrar, sämre efter det. Hoppas på bra träningar i veckan. Både från mitt håll och lagets håll. Känner att jag behöver en uppryckare.
Nu på kvällningen hörde teres av sig och vi drog på bio. We own the night blidde det. Mitt val. Woho. Den var bla. Rekomenderas till er som likes some action!
Imorgon ska jag upp vid 10 igen. Jag och typ 25 andra ska på distrikslagsuttangning. Hoppas på en formförstärkelse. Detta är sista distrikslaget man får vara med i som 90a. Hoppas kan man ju allti. Which reminds me. Måste ta med mig 300 kr imorgon. Skriver upp det nu.
Efter träningen imorgon tänkte jag ta mig en afternoon/night at allianshallen. Umgås lite med uppsalas innebandy-folk samtidigt avnjuta lite finlir.

Återkommer antagligen imöra. Annars måndag kvälle. Bye!

Dessa jävla bussar

Okej, ni har hört det förut och ni kommer att höra det igen. Vad har alla dessa Uppsalabussar för feeeel?
På riktigt. Ni har hört mig klaga förut. Är det bara mig det händer? Va? Äre de?
Idag tog det mig 1 timme och 10 minuter att ta mig hemifrån till allianshallen. Som med bil tar 10 min och med direkt buss 20 min. Jag ska berätta om min bussupplevelse.
Jag tar mig hemifrån runt halv. Tittar på klockan i trappen, 07.33. Lugnt. Jag lyssnar på musik och trampar vidare. När jag kommer fram till hållplatsen står buss nr 8 där. Jag låter den glida iväg för att vänta in min buss som skulle komma strax efter. Jag stog där ensam, tog en titt på klockan och den står på 07.38 och 07.39 (två klockor). Det gick upp för mig att jag missat min direktbuss. Fyyyy, fitta, fan. Aldrig hänt förut. Never.
Det är bara att vänta in nr 8, som jag precis sett dra iväg. 10 minuter.
Det betyder att jag kommer komma precis i tid om jag hinner med 8.00 bussen från stan till allianshallen. Yes.
07.49-bussen glider in 07.54. PROPPFULL!! Det gick inte att gå på. Så jag fick vänta på nästa. 10 minuter till. Den kom kl 8. Men var ganska proppad den med. Men på kom jag och bussen börjar köra. Därefter släpper han på folk vid varje hållplats. Vi var säkert 50 pers på den bussen. Fick fan cellskräck och andnöd. Det var en plågsam bussresa. Den värsta.
Kommer ner till stan vid 8.15, då min innebandylektion börjar. Buss nr 18, som ska ta mig till allianshallen, kommer 08.18. Perfekt. Då blir jag inte så sen. Men problemet där var att den inte kom förrän runt halv.
 Jag kliver in i hallen runt 08.51. Mina tränare är ganska sköna så det var inte värsta uppståndelsen. Jag var inte sist heller. Det ramlade in en kille nån gång efter 9.
 Sen var det bara att jogga igång. Kom perfekt till 2 målsspelet, så jag slapp övningarna. Men det gick ganska bra på 2 målsspelet så det kan jag glädja mig åt. Och vädret får vi inte glömma!
Jag var så trött på dessa fula bussar så jag tog mig en promenad hem. Jag slutade kl 1, och var hemma 20 över. Med buss, om jag har otur (vilket jag verkat ha just denna dag), så kan jag vara hemma kl 2. Så det var lika bra att jag tog en promenix. Fick njuta lite också.

Jag bör även nämna att jag fick stå på var enda jävla buss! Okej, 2. Men vafan, det tog lång tid.

I need you right now

Tjoho.
Dagen har flytit på bra idag. Så skönt med långa luncher. Tog en tripp till willys inhandlade lite gott.
Mitt kompiskort började funka idag. Så nu är kan alla kompiskort skicka gratis sms till mig också. Och inte bara jag till dem.
Jag låste in nyklar ina i skåpet idag. Trodde jag. Jag fladdrade runt som en vante mellan Sara och Ferro, eftersom ingen hade lust atty knipsa upp låset och mitt i allt fladder så dyker mina nyklar upp. Malin hade fått dem av Rayed(?). Fråga mig inte var han fått dem ifrån.

Har ingen lust att ligga hemma nu på kvällskvisten, så vid 6 hade jag tänkt bege mig till allianshallen för att kika på lite bandu. Får se om jag får med mig någon, tror ej det. Men det får vara värt ett försök.

Imorgon är det redan freeedag! Denna helg kommer bjuda på ganska mycket av varan innebandy. Mer om det senare. Nu ska jag chilla lite innan jag drar.
Have a najs evening!

onsdag

Dagen har varit ganska bra, men den började inte så. Imorse blev jag lite stressad så jag skyndade mig upp ur sängen och kastade mig in på toan. När jag ska skölja ur håret ruskar jag lite på det så, att håret ska falla ner samtidigt som jag böjer mig. PANG!
Jag slår huvet i kranen. SKIT HÅRT! Det gjorde så jävla ont. Nu har jag världens bula.

Går alltid korta dagar på onsdagarna så den gick snabbt. Fick tillbaka matte provet. Ett VG där satt fint. Alldeless underbart.
Såg också att våran resa inte kunde passat bättre gällande spanskalektionerna. Då vi ska iväg kommer vi hålla på med ett arbete i skolan om just Spanien. Jag kommer kunna plocka med mig massa broschyer och sånt hem.

Idag är det onsdag och det står för spinning, så jag ska svira om, packa väskan och dra.
Hej.


OC-klipp


En utav mina favorit scener.

Spanien, here we come!

Jag är fortfarande jätte irriterad över att det inte funkar. Dagen over-all har varit bättre än gårdagen. Visserligen långt ifrån bra, men en bit påväg. Eftersom jag har haft 2 dåliga dagar på raken här så finns det inte mycket som talar för att morgondagen kommer bli superbra. Vi får tillbaka matteproven och jag kan väl vänta mig ett IG. Bara för att mina dagar innan varit urusla. Säkert gjort 100tals slarvfel. Jag kom på 1 fel direkt i efterhand. Ett otroligt slarvfel. Så oetiskt utav mig att inte tänka klart. Fitta.

En fin ljusglimt som skrev upp dagen var att vi bestämde oss för att  dra iväg till Spanien i början på Maj. Mamma är sugen på att åka och jag är ju inte den som bangar på utlandsresa. Pappa ska iväg till Prag, med några vänner, direkt när vi kommer hem så han kunde inte hänka på. Så det blir bara mamma och jag.  Vi ska ner till mormors place igen. Om hon är där under tiden är inte klart ännu.
Den är inte bokad än. Dels har vi inte fått tag i mormor för att kunna höra om det är ok om vi kommer. Sen så vill inte pappa betala via nätet så kan ska åka ner på ticknet i veckan och fixa det.
Jag har även planerat att åka ner med Sabina. Vi måste fixa det snart bara. Vi får väl ta det en dag under lovet kanske, då båda kan så får vi ragga med pappa.

Ah! Ska bli askönt att komma iväg. Dock är det 3 månader tills dess. 12 veckor. 2 veckor längre än ett sommarlov, och alla vet vi ju hur vi längtar till de låååånga sommarloven. Well. 2 av de veckorna är lov. Och om 6,5 vecka är det påsklov. Sen åker jag efter typ 3-4 veckor. Aaaah.
Skulle kunna babbla på hur länge som helst om alla dess utlandsresor men nu är det stopp. För jag ska sova.

Godnatt!

snilleblixten nådde botten

Jag håller på att få dampryck här. Jag beställde ju som sagt ett nytt kontantkort förra veckan. Det ramlade ner i brevlådan igår och idag laddade jag på det. Och så fiffigt! Nu mer skickar jag gratis sms till alla tele2/comviq-mobiler. Damprycket kommer här. Ingen kan skicka gratis sms till mig längre! Jag förstår inte vad det är för fel. Jag vet andra som har kompis, som kan ta emot sms gratis. Utan att de kostar något för skickaren dårå.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag har provat med det mesta som går. Jag har varit inne på hemidan och letat efter svar. Jag kan inte komma fram till något annat än att jag måste vänta ett par timmar innan det funkar.
Funkar inte det kommer jag antagligen skita i den där jävla mobilen.

Jag hatar när inte mina snilleblixtar funkar!

It's sucks to be you

Det där dåliga som jag väntade på, hände. Men inte mig...

malin säger:

varför blir du depp

 säger:

För att igår

 säger:

När jag badade

 säger:

O skulle skicka sms till MALIN ANDERSSON

 säger:

Så tappade jag mobilen i badkaret

 säger:

O nu är den trasig

malin säger:

HAHAHAHAAHAHAHAAH


 


tissda

En såhär dålig dag har jag inte haft på länge. En så här dålig start på veckan betyda två saker. Antingen att hela denna vecka kommer se exakt likdan ut som måndagen gjorde. Eller så kan inte de resterande dagarna av vecka inte bli värre än denna. Gah. Jag tänker alldeless för mycket.

Ska packa upp bagen, sen ska jag bums i säng. Tanken är att jag ska somna innan 12 ikväll.
Jag har inget att plugga till denna vecka, vilket känns gött.
Det känns som ändå som jag sitter och väntar på att någonting dåligt kommer hända...

Fy fitta fan

Jag hatar det. Jag hatar det verkligen. Så jävla mycket. Jag skulle kunna sparka dig för att du är så jävla dum i huvet. Du fattar fan ingenting.
Men mest av allt hatar jag att vi måste göra det.
Det är ångesten som gör mig såhär arg.

ingen söndag utan ångest!

Var ut på en promenad nu på kvällningen. Jag drog på mig mina tjocka vinterkängor och gav mig ut. Drog mig ända upp mot gamlishallen ner genom gamlis, fortsatte genom nyby. Gick sedan ner mot löten, träffade sabina, drog igenom löten och sedan upp mot nya E4an igen. Sedan fick det vara nog.
Trippen tog runt 2-2,5 timme. Jag fick gott om tid att tänka. Tänka på allt möjligt. Men tankarna gick nästan bara åt ett håll. Livet är så hårt ibland. Det ställer ett ultimatum. Känslorna och hjärnan säger inte samma sak. Och där i mellan kommer jag i kläm. Här om dagen dök en gammal känsla upp på besök. Den där ångestkänslan som bara kommer vid vissa enstaka tillfällen då man känner hur mycket man skäms och gjorde fel. Det är så skönt att den inte besöker mig lite ofta längre. Men när den väl kommer då är det som värst. Då vill man sjunka genom jorden.


Imorgon har jag då mina 3 praktiska träningar, + en mer teoretisk träning med våra små tjejer. På den måste jag och Amanda upp en lite allvarligare sak med tjejerna. En mindre rolig, men väldigt viktig. Ni kanske förstår? De är 13-14 år och precis kommit in i puberteten. Ni kanske själva kommer ihåg hur det var.
Amanda och jag ska även hålla i en träning under lagidrottstiden också. Det känns inte bra. Jag känner mig helt oförberedd men jag vet inte riktigt hur ska jag kunna förbereda mig heller. Jag har planerat att vara uppe sent idag. Så det gör inget om jag somnar efter 12. Gah! Jag hatar ångest. Jag kommer vara så glad när klockan är efter 4 imorgon.

Visst får ni också era städ-ryck? Då ni bara hatar hur smutsigt det är överallt och det ni vill helst av allt är att dra fram damsugaren och städa. Ja. Jag har fått mitt nu. Jag har haft hela dagen på mig. Jag har suttit och tänkt på hur mycket jag verkligen måste städa, men inte gjort något åt det. Nu när jag började titta igenom packningen inför morgondagen insåg jag verkligen hur smutsigt mitt rum är. Jag har säkert inte damsugit på hela Januari. Om inte mamma har gjort det. Nu när den tanken slog mig så har jag nog aldrig damsugit i mitt nya rum. Jag har en mamma som är rar nog och gör det åt mig. Det är nog för att hon inte står ut med hur det ser ut och jag bryr mig inte. Men nu har jag fått ett ryck och inte fan kan man ta fram damsugaren nu heller. I det här huset hör man ju förfan om någon kissar.

Nu ska jag nog... jag vet inte. Inte lägga mig i alla fall. Jag vill inte att det ska bli imorgon. Hej!

våran kamera <3

Jag älskar våran nya kamera. Eller ny och ny. Vi köpte den i julas. Men det tar så mycket bätte bilder än våran gamla, fula, klumpiga Sony. En smakbit till er. Den är dock inte så bra på att få människor att fastna bra på bild. Men dessa "close-ups" är gudomliga. Ser ni inte hur goda chirrerna ser ut å va?

         

De är tagna från gårdagen. Malins syster Emelie hade anordnat en surpriseparty for Malin. Hon blev överaskad, så det var lyckat. Kul att träffa nytt folk också. Creed till Emmeeee.

Nu ska jag hänga i sängen och titta på Oh See. Bay.

Hälsa på min nya bästis... Comviq kompis!

Idag gjorde jag något väldigt smart. Jag beställde hem ett Comviq Kontantkort.
Jag har abonnemang på min nuvarande mobil och mina mobilräkningar bara stiger och stiger eftersom jag skickar mer och mer SMS. Ja, just precis. Det är där alla pengar skenar iväg. Så nu har jag beställt hem en Kompiskort, så när det kommer, kommer jag kunna skicka gratis till alla inom tele2. Det är majoriteten av de jag skickar till normalt. Annars kostar det ba 99öre till de andra operatörerna.

Jag kommer visserligen få gå runt med 2 mobiler men det äre värt. I'm so fucking smart. God, I love my self somethimes!

härligt med fredag!

Idag på innebandyn hade vi beep-test. Jag var ganska bra förberedd. Jag måste ladda på ett visst sätt om jag ska kunna ta mig igenom dessa tester. I vilket fall som helst höjde jag mig från 9.9 till 10.1. Mitt mål var 10 så jag klarade ju mitt mål. Nästa gång blir det att ta mig över 11. Precis som Amanda gjorde idag. Good work!

Vilket påminner mig om att jag måste maila in våran träning. Nu! Efter inlägget. Lovar.

Tog en lunch och tripp på stan därefter. Jag handlade lite småsaker. Men fastän det bara var småsaker rann pengarna iväg. Suck. Denna månad måste jag leva knapert. Hela min lön ska in på ett sparkonto där pengarna ska gå åt diverse resor.
Köpte i alla fall 1 present (av 3), 2 pack hårnålar, toffsar, 1 "Fashion against AIDS"-Tshirt och en myströja. Myströjan är stor, skön och grrrå. Perfa till mina mörka baggies.

På bussen hem kliver det på en ganska bekant man. Han är lång, ganska smal, men inte skinny. Grå adidas träningsbyxor, svart hood och röd/grå-randig mössa. Nämligen Johannes Gustavsson. Med blåtira. Jag chansar på att han skulle hem till storvreta killen som bor neighbour med min broder. Just so you know. Dessa Storvreta-män har börjat dyka upp lite här och var. Innan jul såg ju jag och becca Hannes och Jesper på Café 018. Och häromdagen såg jag Hannes somewhere. Well.

Nu ska jag maila in våran träning. Sen ska jag städa på mitt rum. Sen lägga mig i sängen och titta på OC.


RSS 2.0