Sometimes tears say all there is to say

Tjena!

I sånna här tider då jag faktiskt gör lite nytta på dagarna och kvällarna då mina vänner inte ser mig allför¨ofta så tänkte jag kanske att jag kunde skriva ett litet inlägg. Men inte vilket inlägg som helst, utan detta inlägg kommer att bestå av en lista, men inte vilken lista som helst utan en lista som är komponerad av moi. Då kör vi.

Man följer alltså mitt exempel nedan. Man sätter in tankar, känslor eller händelser från en gångna dagen.  

Det är jobbigt:
När man har en tenta att skriva som man knappt pluggat till, som man vet att man kommer kugga på och som man vet att man ändå kommer få göra om vid ett senare tillfälle.

Det är roligt:
När man lägger av en rap i tron om att man är ensam i ett rum eller med sina vänner på Subway 04.00 en lördag natt, men i själva fallet sitter man i en knäpptyst skrivsal med 70 st koncentrerade elever som försöker skriva tenta.

Det är skönt:
När man skrivit den tidigare fruktade tentan och man känner att det kanske inte gick så dåligt i alla fall.

Det känns som fjärilar i magen:
När man får en varm blick från någon, eller ett skratt, eller en klapp på axeln som ger en känslan av uppskattning eller att personen tycker om dig.

Det är uppmuntrande:
När man känner sina föräldrars trygga stöd i ryggen, vare sig det gäller en axel att gråta ut mot eller uppmuntrande ord som att man inte kan göra mer än sitt bästa och att de är stolta över din kämparglöd hur det än går.

Det är inspirerande:
När man ser hur någon från botten slagits sig upp till toppen, precis som vi ska göra.

Det är tröttsamt:
När klockan ringer alldeles för tidigt och man bara sovit ett fåtal timmar och man vet att man har en 8-10 timmars arbetsdag framför sig.

Det är motiverande:
När man tänker på lönen som kommer att komma in den 25 januari.

Det är kyligt:
När man gått från nollgradigt till 10 minusgrader på en vecka.

Men det bästa är:
När man kommer in i värmen, tänker igenom dagen, kanske skriver en rad eller två, och man faktiskt kommer underfund med hur lyckligt lottad man egentligen är och hur lycklig man är för det.


Fantastiskt fin låt




VARSÅGODA!


Fantastiskt fina männsikor

Kalas fin kväll igår med flertalet kalas fina människor. Åh, känner lyckoruset bara jag tänker på gårdagen. Jag var varken speciellt full eller speciellt taggad, men när man möts av först en glad tjej, sedan 7 till, sedan 1 till, sedan 1 till och sedan en till då går det inte att må bra. Fastän jag visste att morgondagen skulle bestå mesta dels av studier så kunde jag inte låta bli att njuta av det fina i sig. Helt underbart. Åh, gos. Och om vi alla vet så kan en blick, en liten blink med ena ögat bara kan göra en person helt varm. Och för att inte tala om den kvalitets värme man uppryms av. Blicken kan vara helt obefogad men det spelar ingen större roll i dessa lägen.

Förra helgen skulle vi fyllekäka på subway, och vi hade med oss en sub-virgin. Det kunde bara sluta på ett sätt egentligen, massa skratt, allmänna missförstånd och höjda röster. Precis, det blev en, vad man kan kalla, scen där inne på lilla favvo subs. I vilket fall som helst har jag inte varit där på hela veckan (whaaaat?) men igår kväll kom jag in. Killen från förra veckan jobbar även denna kväll och klämmer fram ett vad som ser ut som ett bajsnödigt leende. Jag brister genast ut i ett litet garv och ett hej.

- Hej.. hehe.. :)
- Känner du igen mig...?
- höhö självklart...

Allrääääjt, äntligen, äntligen har jag fått vad jag har strävat efter heeeeela hösten. En stammis-stämpel. Eller inte, men det var kul att han kände igen mig. Jag ringer rebbe för att berätta nyheten (även hon var ev utav de brudar som var med och startade denna scen föregående helg) och våran konversation låter ungefär såhär.

- HalllÅÅåeeehh?????
- Hej Becca!! De e malin. (okej, jag sa inte hej becca men något liknande)
- HALLåååeehh????? MALin vAr ÄR DU???
... liknande fraser några sekunder tills vi får fram att jag är på subway och hon på kalas.
- RÄDDA MIG!!! MALIN KOM!!! RÄDDA MIG... HJÄLP!!
- haha, va?
- KOM HIT OCH RÄDDA MIG, HJÄÄÄÄÄLP KOM NU!!! RÖKRUTAN!!

Och där står hon ensam med ett efterhängset ragg. Eller, snarare ett fan. Ett ICA-fan. Ett fan som gått på heidan. Ett fan som tydligen gick hos samma dagmamma som mig. Vilket jag absolut inte minns. Men i vilket fall som helst var det oerhört trevligt att träffa rebbe den fina kvällen till ära. Och räddade henne vettefan om jag och min kompanjon gjorde men vi försökte iaf. Efter det åkte jag hem, men det är ju en helt annan historia.

Och nu har jag spenderat 20 minuter av min plugg tid på bloggen, FAN INTE BRA MALIN!! FAN INTE BRA. SKÄRPNING. FUCK ASSSÅÅÅÅ, nej nu jävlar ska jag läsa bok.

Joey, joey, joey, joey....

hahahaha, alltså vänner e så jävla klockers

Rachel och Joey pratar, ni fattar nog vem som e vem.
- Oh, unisex. (You Need Sex)
- Oh, well... maybe you need sex but I'll do fine. Not that I would turn it down or anything.
- No, U-N-I-SEX! (You And I - Sex)
- Oh, Rachel... I wouldn't say no to that...

För er som inte fattar är unisex en storlek som passar både manliga och kvinnliga kroppar.

karma, malin, KARMA! - var har man hört det förut...?

Näe, hörrni... nu drog dom pengarna. Vilket betyder att jag levt över mina tillgångar och kommer ha 1000 kr mindre när denna månad är slut, än vad som var tänkt :/ Aja, karma är väl en bitch. 

mmm snor å bloooood

Idag hade jag ett jobbigt uppvaknande. ´Vaknade av att det rann någonting ur näsan på mig. Tog papper och kollade vad det va, så vare alldeles mörkt. Bloooooood dvs. Och de va ju inte lite heller. De ba forsade ut. Mamma fick komma och agera sjuksyrra. Sen så ville hon att jag skulle snyta mig, när det hade börjat sluta blöda. Det var de äckligaste jag har varit med om. Snor blandat med blod, fyfan. Trodde jag skulle spy. Aja, nu är det över. Men jag är ändå väldigt nojjig över att vakna utav det imorgon igen. Fybubblan.

Jag har en kompis, hon kommer från thailand


Jävla thai


RSS 2.0