23.31

Nu kände jag ett uppdatera-bloggen-behov. Jag kan sammanfatta mina senaste dagar(veckor?) lite kort.

Min behinneinflamation är långt ifrån borta. Trodde den var det ett tag, började träna som vanligt och vips, nu göre ondare än det någonsin gjort.

Postenprovet - övningen går framåt. Ska dit imorgon och göra provet. Tvivlar på att jag kommer klara det, men äh.. det kan ju inte bli värre än att de ger mig en ny tid.

Snön är kommen, men kommer försvinna lika snabbt. Ska skulle mer än gärna vilja ta vara på den, men jag är upp över öronen full med skolarbete. Vilket för oss vidare till nästa punkt.

Nu är vi där. Yes, i sista stora vågen med skolarbete 3 redovisningar, 1 inlämning och 3 prov på 3 veckor. Eller sista vecka har vi bara 1 prov, så det är väl de två närmaste som blir tyngst. Well, well... get knowledge or die trying som fifty skulle säga.

Min bror är på filippinerna. Frågan jag ställer mig är hur. När han skulle åka härifrån vare snöstorm och arlanda stod still. I köpenhamn vare som vanligt antar jag. Nästa mellanlandning skulle ske i bangkok. Vilket den troligtvis också gjort, iochmed att han befinner sig på slut destinationen. Men eftersom det går väldigt trovärdiga rykten om att flygplatsen där är så jävla stängd så kvarstår frågan; Hur? Om jag inte misstar mig kan det vara så att det faktiskt finns två flygplatser där. Well, well.. he's there, not hurt.

Okej, nu ska jag sova. Ögonlocken bli tyngre och tyngre. Och ännu mer tunga när jag tänker på hur tidigt jag måste upp imorgon. Ställer klockan på typ 6. Fast än jag har sovmorgon till 1. Fattar ni. Shit, mer om det another day. Eller haha, för att göra en lång historia kort. Jag ska till posten kl 9.30, och då tar jag en direktbuss härifrån halv 8 för att slippa alla förseningar och dylikt. Jag kan sitta där och plugga ist.

God natt!

Exxxxxclusive

Exclusive statement, ONLY FOR YOU!
- Jag känner hur jag blir mer lik min far till sättet och min mor till utseendet för varje år som går.

Skysh, ba för att jag e för rolig sometimes. Jag är assliten och borde egentligen stå i duschen nu, men hinner jag det? Ja, det gör jag. Eller först ska jag öva lite posten. See yaa, I really wanna be ya.

release me as Agnes would say (read: sing)

Allt liksom kväver mig. Jag kan typ inte andas. Så fort ett problem försvinner dyker ett nytt upp. Jag har flera som ligger och gror. De är än så länge inte akuta, men kan bli om jag inte fixar dem. Jag känner att tiden bara rinner ifrån mig. Och vad gör jag? Jo, jag står brevid och bara ser på. Gör inte alls något gör att försöka fixa det. Idag har jag gjort lite. Försökt, men det ledde ingen vidare vart. Nu ska jag ta tag i ännu ett. Tror jag, eller ska jag göra det imorgon bitti? Nej, jag gör det nu. Kan bli förhastat men då får jag leva med det.

Hellre agera än bara låten tiden rinna ifrån mig.

Jag längtar så innerligt till jullovet. Då ska jag andas! Det har jag planerat. Tänk om man kunde göra som blondinbella, ta en paus från sitt eget liv för att lära sig andas. Vi som sitter här med problem och ångestframkallande tankar, hur ska vi göra? Inte så att man kan ta en paus från sin eget liv när man ligger i facket "medel-svensson". Du har det bra fint du, Isabella Löwengris.

Denna vecka har jag typ inte pluggat ett piss, men än mår jag lika kefft som när jag har plugg upp över öronen. Jag tror det ligger i årstiden. På riktigt. Hur många känner inte någon som drabbats av höst-deppen? Eller som själva känner sig rådeppiga till hösten. Alltså blä. Jag venne vad jag ska göra.

Varje kväll under denna vecka har jag drabbats av huvudvärk. Varje kväll, runt 9-10 snåret. Då slår det till. Bang! Bara sådär. Jag tror det är för att det är då jag tar det lugnt och chillar ner. Då har jag ju liksom tid. Överflödig tid. Då tänker huvudvärken "aha, perfekt tillfälle för mig att få lite alone-time med malin!". Det är något som inte alls uppskattas. Men jag ska väl vara nöjd eftersom den inte dyker upp när det är som värst... in school.

Ska sova nu. Godnnat!

Ny ung färsh musik - det är vad idol handlar om.. eller eller eller eller?

Jag älskar verkligen ny musik, ny fräsh musik. Det är vad jag har nu på min iPod. Och jag har inte lyssnat igenom den än. Jag har alltid laddat ner en "top 100-blabla", kikade igenom det lite snabbt. Det låtar jag kände igen är sånna jag gillar, så jag har lite förhoppningar om andra bra låtar. Shit, blir nästan pirrig i magen.

Så nu ska jag lägga mig i sängen och lyssnar på min nya musik och spela klondike. Godnatt!

One more before I turning this shit off

How stupid can amricans be? Or just people.



När jag ändå är inne på det här med youtube...

... varför inte ännu ett.
Jonas Björkman lackar på domaren. Detta är värt en titt.
Inget asg-material men att det händer är lite förvånansvärt.



Det är tillåtet att garva ihjäl sig

Skulle kunna vara youtubes roligaste klipp, men troligen inte.
Ni får iaf njuta av det. Tipsad av miss Nathalie. Garvade ihjäl mig.

Det roliga kommer efter ctyp 45 sek, så bli inte skrämda av de äckliga pratet.


hihih

Ajuste!!


HEJ HELENA!!

allt är precis som vanligt, bara lite värre

Bara för att jag är typ skönast i världen så tänkte jag glida förbi för att berätta för er om vad som händer i mitt liv just nu.

Ett lov har gått, alldeless för snabbt dock. Hann inte med så mycket förutom jobb, innebandy och lite chill. Alldeless för lite plugg.
Innan lovet hade vi världens men intensiva veckor i skolan. Vi hade väl förväntat oss ett mildare tempo nu efteråt, men allt förgäves. Jag sitter här med ett odugligt svenska tal som ska framföras imorgon. Jag kan det inte utantill. Jag har inte gjort i ordning några stödlappar. Jag har ingen aning om hur långt det är. Likaså har jag en engelska bok som ska redovisas under 1 timmeslektionen på fredag. Eeeh, utläst och förbredd? Nix. Men snart, har även lite koll på vad som ska skrivas. Även en geografi läxa ligger här och skräpar. Plus det där äckliga posten provet. Det är inte kul alltså.

Till råga på skiten har jag blitt störtförskyld, de finns även alotof avsnitt av lite olika serier som ligger och väntar på att bli sedda. Kom på nu att jag har 2 labbrapporter som ska skrivas.  Visserligen till nästa vecka, men dåååååå smällere stort ska ni veta. Den omtalade 5 timmars nationella svenska uppsatsen skall skrivas. Aaaah, skolan kväver mig. Dessutom lider jag av sömnbrist. Men whatthefuck, jag känner typ att jag inte hinna sova. Helt sickt.

Men walla, tänk på barnen i afrika. De har de fan värre. Eller har dom verkligen det?

RSS 2.0