en la schuela

hiohihio, Hejsan. Nu sitter jag i skolan på en lektion som jag egentligen inte ens har. Tidsfördriiiiiiiiiiv.. eftersom nästa början 5 i fyra och tills dess har jag hååååål så jag chaylar här i en av datorsalarna.

Today var jag och magda och körde lite i gymmet undet våran tidigare håltimma och det blev en liten klass reuinion.Ted å Harry, Simon och Sebbe och Jag och Magda. Sweeeet, eller nej. What ever, det jag skulle komma till var att jag har en så otrolig träningsvärk. Eller det värker inte men det är jobbigt att liksom lyfta armarna och hålla på. Men det känns bra ändå. Det var liksom detta jag ville. På torsdag är jag heeeeelt ledig men då har jag lyckats tima in det med en frisör tid där jag troligtvis kommer sitta i ett par timmar. Men ah, jag har planer på att ta mig in till stan early, för att träna. Sen käka lunch på en coffeehouse eller något liknanade och sedan plugga tills det är dags för frisör. Det är vad jag skulle vilja göra. Meeeeen jag kommer troligtvid vakna tidigt och tänkte, ne fan palla träna nu. Jag sover vidare så vaknar jag vid 10, sätter på en film, chaylar med frukost och blabla. Sen kommer jag få stressa iväg till frisören. Men äh, planerna är fina iaf. Och mysiga.

Nejnu, dags att gitta. Både jag och Jenny börjar bli lite uttråkade här känner jag. Tjao!

morning!

Heeeej alla mina älskade vänner.

Labrapporten tog nästan 2 timmar att skriva igår. Sinnessickt! Som sarre, underskatta inte tiden som behövs för att skriva en labbrapport.

Nu är jag påväg till skolan. Eller jag ska dra om cirkus 4 minuter så tidsfördriiiiiiiiiiiiiiiiiv. Jag ska inte till skolan och göra ännu en labb och sen directly after ska magda och jag åka och träääääna. Så jäkla nice ska de bli. Jag lengtar liksom. Tjocknice. För liksom vi har en håltimma på 3 timmar, åsen slutar jag kvart i 5 igen, men en håltimme på 1 timme och 45 minuter innan sista lektionen, sinnes. men jag antar att den tiden kommer gå till plugg. Såååå väl investerad tid, skulllleee man kunna säga. 3 dagar kvar till lov.

Men fledagen blir tung. Med start halv nio, prov på religionen, 13.30 ta bussen till jobbet (alltså skola fram till halv 2) och jobba till 11 någon gång och sen om jag orkar åka på en inflyttningsferre. Men det återstår att se. Sweet att jag e ledig på lördagen och söndagen för att sedan börja jobba 5 på mån och tis. Aja, shirre. klockan e 10 över nu tjao!

lalalalaaaabbbrapport <3

Alltså man ska ju inte underskatta tiden det tar att göra en labbrapport. Har suttit här och pillar och skrivit nui en timma och då hade jag ändå skrivit 2 tredjedelar för hand på pappa, som det bara var att skriva in på datorn. Men inte då. Eller jo, men det tar sin lilla tid. Att göra diagram och tabeller och diskussioner och sådär va. Ja men, survival.

Kan ju ge er den lilla negativa nyheten att jag inte kommer kunna följa med till spanien i sommar... haha, skj. ne men att skorna inte kommit in i någon 37a eller 37,5 än, och troligtvis aldrig kommer att göra det heller. Men misströstar gör jag inte alldeless för mycket längre, för vet ni vad? Jag har precis beställt hem min tredje och sista studentklänning. Nu äre ba skorna som saknas. Och det löser sig väl. bangilurar ej på att köra på mina spanien skor, eftersom de e toksköna, menne de känns ju inte så fint. Men det återstår att se. De kommer se ut om bajs dagen efter men eftersom jag åker tillbaka ner dit dagen efter dagen efter som gör inte det så mycket. Åh, älskade framtid. Please, be fine.

Ne, labrapport vare ja. De jag egentligen skulle hit å göra va hämta två tecken som inte ens fanns upptäckte jag nu. Äh tidsfördriiiiiiiiiiv.. spanien. 68 dagar kvar manana. sinnes

typ så här är jag


shoesen you know

Ni vet de där shoesen jag berättade om earlier. Idag när jag kikade in på hemsidan fanns om i storlek 37!! OM JAG BLEV GLAAAAAAD. Egentligen hade jag velat ha en halv storlek större men vafanken, jag kan ju ha 37orna också så jag la i dom i shoppingbagen. Alltså jag blev så jävla glad. Vilken lycka alltså. Dagen blev så bra..


MEEEEEEN.... (självklart) så när jag loggar in på min användare dyker det upp ett meddelande "tyvärr har vi fått göra en ändring i din..." - NU FANNS DOM INTE KVAR. Fattar ni på 10 sek försvann dem. Jag hade så gott som skorna i mina händer åså bara poff kommer det förbi en brud och bara rycker dom ur händerna på mig. Jag var nära till gråt, men istället var jag otrevlig mot min mamma. Nu känner jag bara för att handla upp alla pengar i protest. Men jag har dealat till mig ett besök på barkaby under lovet så pengarna får nog stanna där dom är.. än så länge alltså.

70/72 dagar kvar nu, sinnessjukt! Jag längtar så in i helvete. Alltså allt jag planerar att köpa och köper, köper jag till spanien. Den klänningen kan bli fin där, den här väskan kan vara bra att ha när vi ska..., dom skorna den kvällen, den tröjan när man är där, om det blir lite kyligt, etc. Åh, snart är vi där. 5 sköna brudar bara. Som bor i en liten 2a 50 m från the place to be - alkoholen dvs.

tiden ba rinner away

Jag slutade plugga kl 11, och jag satte igång dirre när jag kom hem från träning.
Inte kan jag mycket heller. Men jag har en plan som kan hjälpa mig en liten bit på traven, och nej jag ska inte fuska.


Och jag skulle bara duscha och hoppa direkt i säng. Men nej, jag kom på att jag inte ätiut något efter träningen så jag tänkte att jag tar en skål med yougurt och musli och kollar en liten bit på slumdog millionaire och visst fan fastnar jag. Jag som verkligen måtte sova bra i natt.

Nu ska jag klicka bort filmen och duscha.

Imorgon är det 70 och 72 dagar kvar, sinnes

ångest

Alltså, denna vecka har varit den sämsta på vääääldigt länge.

dåliga nyheter efter dåliga nyheter har bara ramlat in, gång efter gång. Misstag har gjorts, gång efter gång. Insåg precis att jag gjort ett alldeless nyss och ångesten bara kryper i kroppen. Jag vill bara dra härifrån, nu nu nu.

Det känns som att jag gör fel val hela tiden, jag chansar mellan två och tar alltid bottennappet. Fuck alltså. Pallar inte mera nu. Ångesten bara kryper


Edit: Upptäckte precis att ett utav de misstag jag gjort var ogjort och jag känner mig lite bättre till mods. Nu ska jag nog hålla mig inne och isolerad resten utav veckan så hoppas vi på en förändring till nästa. Men åandrasidan så kanske detta beslut blir al grand finale på denna vecka och blir det värsta? Hm.. återstår att se.

Men sen å andra sidan har jag hängt framför datorn en kvart nu när jag bara skulle in och försöka hitta en bild. heh

lack

Jag är såååååååååååååååååååå förbannaaaaaaad.

Jag har tittat på ett par skor i evigheter. Alltså varje dag i minst 10 dagar, utan överdrift!

Och idag... när jag ska unna mig själv, beställa skorna. För dom är gudomliga. Och billiga.
Jag har till och med börjar kolla kläder som skulle passa till just dom skorna.

DÅ ÄR DOM SLUUUUUUT, fattar ni
igår fanns dom
idag inte

nästan så jag börja gråta. okej + för ekonomin, men dessa var både billiga och asfina
detta var skor som skulle kunna gå i arv, eller iaf användas gång efter gång utan att någon tröttnade på dem
dessutom skulle dom va riktigt sköna

PISSlack

åh, mina fina vänner

Tre saker jag är nöjd över att jag gjorde idag
Gick hem istället för att ta bussen från skolan
Ringde till en tränare som jag kände var väldigt ångestframkallande
Redovisade ganska spontant, läste alltså inte från pappret

Weo

tre saker jag skulle kunna gjort bättre
tagit mig i kragen och fixat skjuts till träningen istället för att gå en jävla bit och sen bli upphämtade
valt den tunnare jackan istället för tjocka vinterjackan
inte ätit upp brownien och chipsskålen

Ja, mina vänner. Skönt det där när man inte har några större förväntningar på vad som komma skall och det visar sig bli en fin dag med fina vänner som vill få mig fet men ändå bara vill mitt allra bästa (lou...)

Nu inväntar jag en viss rebecca, hon ska göra mig ännu fetare och sedan sova här. Älsklingskompisar, ni är så fina. Och så ringde min mamma och vi pratade länge och om roliga saker. Sen så ringde mig MORMOR. Från spanien alltså, det var så mysigt och vi pratade och bara om roliga och bra saker. Sen att jag är pluggfri (hör ni hur fint det klingar?) hela veckan gör att jag kan ladda batterierna till veckans sista och viktigaste dag. Och vädret är på topp. Bara vissa idioter dör så skulle jag inte kunna må bättre. Men nu gör dom inte det, så jävligt bra mår jag men jag skulle kunna må bättre. Fina jävlar

walla

hör introt till navy cis i bakgrunden men måste ba säga

Bara 3 veckor kvar till lov.. igen! Sinnessjukt eller? japp

sen ere typ 3 veckor kvar till första skivan - dvs våran.

ALLESAMMANS
CELSIUSSKOLANS S3IDB SKIVA
4 MAJ PÅ BJ - BE THERE


men överdriv fan inte med ett oralmål

Kat De Lune - Wine Up (Blue Ice RMX) *NEW 2007*

Breee...

Vi vann första kvalmatchen med 7-6 och vi sök getkuk i andra perren, men vann.. det gjorde vi allt.
Och ni vet den ökända hemtenten som jag berättat om jag briljerade och överträffade mig själv. Idag fick vi alltså reda på betyget och bättre än väntat stod det VG+ uppe i högra hörnet och jag kan fan inte vara mindre än nöjd alltså. Jävlar hörrni. Tjock nöjd. Jag menar, det där hade kunnat gå hur som helst.

Imorrn kanske vi får reda på betyget på religionen och jag fruktar ett G, men va fanken gör det om 100 år? Va?

Jag skulle sova tidigt idag, men så va becca här till halv 11, och efter det kände jag ett väldigt läsa-mina-dagliga-bloggar-begär och nu är jag typ klar. 1 timma senare än väntat. Men va fanken gör de om 100 år? va? Ja. Godnett!

direkt från umeå

Tja, alla fuckers. Nu har vi kommit fram och gjort oss hemmastadda på hotellet. Resan hit tig betydligt kortare tid än beräknat och vi var framme perfekt till matchstart. Sirius - Edsbyn alltså. vilket visade sig vara helt i onödan då sirius suger kuk. Just nu sitter vi inne på hotellrum 808 och chillar. Lyssnar nu mer på bandyn då det inte könns överdrivet värt att titta.

Ambitösa axa sitter och pluggar, eller ligger snarare.. huvet vänt mot tvn och en dator framför fejan. Eller rättelse. Lollo pluggar och axa skriver av. Lou gör alltså axa homework. Ansvarsfulla Lou. Elin sitter i en fotölj och försöker verka intresserad av bandyn. Hon har nämligen fått fri VIP-biljett till finalen. Jävlar vad inne hon är. Hennes första fråga var "Hur lång är timeouten?"... "Det är detaljerna som gör helheten"... "meh, nu ere inge kul längre".. Hahaha, elin hon en lustig liten kis.

TK tar sig en dusch.

Jag själv är bara allmänt skön och hänger framför en råskön Mac med trådlöst från telenor. Eeeeeh, reklam. nat.

Ikväll ska vi käka på Drrrrrroskan (..."NURÅÅÅ! FAN ASSÅ" - citerar elin), taco- och pizzabuffé. Tillsammans med Melodifestivalen. Shit, kan inte bli bättre. Jag vet inte vem jag hejjar på, jag tycker de flesta är bra. Blir nog nöjd vem som än går vidare. Förutom fuckern Snälla, Snälla Uggla. Hahahahahah, btw. De flesta som gillar henne är medelåldersmän. Och hon sjunger väl om otrohet? Bara jag som ser sambandet?

Aja, nu ere tagg. Beroende på om vi vinner, förlorar tillgång på dator och batteri kan det dyka upp ett till inlägg innan måndag morgon.

Juste, äzzzziiii krya pårey. du är söt, hihi. btw, sa någon destinaion ume?

STUDENTKLÄNNINGEN....

Tjena mors!

Idag har jag gjort ett prov och en redovisning, 2 steg närmare studenten och spanien! Speaking of.. vi har förlorat en spanien-resenär, sad but true. Tråkigt, jävligt. Men å andra sidan har ännu en resenär anslutit sig till vårat crew. Så det är både tråkigt och roligt på en och samma gång. Ser fram emot det som sjutton. Wen blire work resten av sommaren. Sad but true.

Och påtal om studenten, vet ni vad som ramlade ner i min brevlåda idag? MIN STUDENTKLÄNNING! Helt sinnessjukt. Jag beställde den via nätet så jag hade ingen aning om hur den skulle sitta. När jag plockade upp den ur påsen stod det fcuk på påsen runt klänningen, min första tanke var "åh, jag har en märkesklänning, wihooooo!". När jag plockade ur den ut nästa påsen, var den så enormt fin. Det var helt sjukt. Så jävla vacker. Tyget är lite halvglansigt, ni vet som den bara glider runt på huden och är lätt och fin. Och modellen är helt gudomlig den med. Jag har beställt därifrån förut och då har storlekarna varierat oerhört. Vissa har nästan varit förstora medans andra var för små, fast än jag tog samma storlek.

MEN DENNA SATT HEEEEELT PERFEKT! Det var liksom ödet. Den satt som en smäck. Dragkedjan flööööt på och när den var uppe satt den helt underbart. Dock är banden lite stora, men det är det ända. Åh, jätteglad är jag för den. Kan visa den någon dag. Jag har alltså allting kirrat. Förutom skor, men jag vet vilka jag ska ha. Ska ba ta tummen ur rumpan och köpa dem. Hör och häpna, jag ska ha låga skor på studentdagen. Men faktum är att jag inte vill stå med tok höga heels på flaket. Klänning till skivan har jag också. Jag har lite klänningar som hänger i min garderob som jag kan ha på studentkvällen, men kanske blir det ännu ett klänningsköp. Det återstår att se.

Dessutom fick jag hem ett par skor med 13 cm klack och peeptoe + min brors present så jag är supernöjd. Kliar i fingrarna efter ännu en beställning men jag måste hålla mig. Iaf hela vecka 12. Kanske under vecka 13. Blivit alldeless för mycket beställningar nu på sistone.

right round

Bara för att jag är skön och bäst betyder inte det att jag är superwomen som klarar allt.

Jag har fått en smärra migrän attack som gör mig oerhört illmående och huvudvärkig, så jag ska ta mitt pick och pack till sängen... eeeeeefter att jag pluggat lite till och duschat. Älskar att jag e fräshast i stan.

Love ya'll

Jag gjort något som jag sedan ångrade... och suddade ut

Heeeej allihopa, hoppas ni har en bra dag! Och haft.

nu är det bara 4 veckor kvar till påsklovet. Dessa veckor ska jag sammanfatta kort för er.


SÖNDAG: SISTA OCH AVGÖRANDE KVALOMGÅNGEN! WOH WOH WOH


Sedan har jag två ganska händelselösa veckor framför mig. Eller händelselösa ska jag väl inte säga. Beroende på hur mycket jag får gjort under de 2 första, så kan de bli väldigt stressiga och ångestframkallande men det ska vi väl se till att de inte bli va. Shit va onödigt det där va. Jag vill inte att alla vet vad jag ska göra nu så jag tar bort det. Sorry, guys. Jag har bara kvar det viktigaste och mest intressant för er att veta kvar. Säger då det.

Söndagen den 22 mars 13.00 bokar ni in. Känner på mig att det blir Hagundas dag i Alliansen. Eller blire verkligen det? Ja, inte skeptisism. Stavning oklar. Nu ska jag se på fyra veckor i juni och tänka på hur mina 4 veckor i juni 2009 kommer se ut. lycka eller...

changes, how quick and weird can they be

Heeeeeej, mina vänner.

Idag äre 89 dagar kvar till studenten och 91 till Spanien.

En snabbis här innan jag gå och lägger mig. Om exakt en vecka kommer jag sitta och mysa i en buss påväg hem till min mysiga säng. Ska bli jävligt roligt att gå åka iväg och lira lite.

Jag som kände att jag hade så mycket att delge mig(haha, säger man så?) men nu kändes det väldigt torrt här och jag vet exakt varför och du har ingen aning om hur påverkar folk med en egoistiska inställning och snack. Så jag tror jag ändå avslutar här och sover bort den irritation du bidragit till.


Eller, ja..  Påtal om förändringar. Fan va världen kan vändas upp och ner på ett samtal, mail eller rent av ögonblick. Sinnes.

En massa jävla grejer

Idag skulle jag gå och lägga mig tidigt för att få en godnatts sömn och vara pigg imorgon men ändå sitter jag här oduschad 10 i 12. Jag skulle kunna vara arg på mig själv och få massa ångest inför morgondagen, men icke. För vet ni vad jag har gjort en senaste timmen (då jag egentligen skulle duschat och lagt mig i sängen)?


Skrivit på mitt samhällsarbete. Jag har kommit en bra bit in på analysen. Beroende på hur invecklat och detaljrikt jag vill skriva så har jag 1 A4-sida respektive en halv A4-sida kvar att skriva, och det ska vara inne på TORSDAG! Fattar ni hur jävla god tid jag är ute i? Dessutom har jag hela kvällen imorgon på mig att skriva. Och hela kvällen på onsdag (- mellan kl 18 och 20.30). Så jag tror jag kommer hinna. Ganska lätt. Dessutom slutar jag tidigt båda dagarna och har en håltimme på ca 2 -2,5 timmar båda dagarna. Så jag är ute i så jävla god tid. Att det dock inte är speciellt bra gör mig inte så mycket. Klar som fan att man vill ha bra på detta, men iochmed att jag inte tänkt igenom med uppläggning innan jag lämnade in PMet till läraren så får jag sota för det. Jag gjorde det dock ganska lätt för mig, med diverse sidutfyllningen men whatta heck. Ett arbete är ett arbete. That's it!

Dessutom ska jag åka till Mora på torsdag och spela lite bandi med skolan så då blir jag borta hela dagen, och får lämna in det på fredagen istället. Och om allt nu skulle skita sig så kan jag va upp hela natten till fredag om det så behövs. Att jag har judendoms-prov nästa tisdag gör inte heller så mycket efter som jag tycker det är kul ändå. Och att lördagen försvinner iväg med tidigmatch och eftermiddagspass på arlanda är rätt skönt det med, eftersom vi kommer en hela vecka närmare livet och paradiset. Att jag efter religionsprovet inte har något prov eller inlämningsuppgift inplanerad så längtar jag ganska mycket dit. Dessutom beger vi oss mot nordligare breddgrader (inte många dock, med tanke på hur stora dom är) 14 mars för att avverka en kval-match på borta plan. Någon rar kiis hade räknat ut att vi kommer hem runt 5-6 på måndagmorgon den 16 mars, vilket ger mig möjligheten till att välja om jag vill sova ca 3 timmar och gå till skolan eller om jag vill sova ända till 16.00 och skita i skolan. Hm, hard choice.

Aja, askalas inlägg men jag är ganska nöjd med mig själv som arbetat på bra med samhällsarbetet i helgen. Jag startade alltså lördags kväll och började nu ikväll skriva på min 6 sida. Arbetet ska vara 6-7 sidor långt. Way to go, malin.

Nu är klockan hela 00.00 och jag måste verkligen duscha innan jag lägger mig så, later :)

are we people?

Ännu en lördag spenderad framför min dator. För mig gör det ingenting. Jag tycker det är skönt att vakna upp strax före 10 en söndag utan huvudvärk. Jag gillare faktiskt. Nu när jag dessutom höll mitt mål med dagen så känns det ännu bättre att gå och lägga sig och veta att imorgon behöver jag bara göra söndagens mål och inte slutföra lördagens också. Jag vet hur mycket skönare det skulle vara om jag gjorde några andra plus-saker som jag tänkt göra i helgen så jag slipper leva med ångest men klockan är halv 12 och jag vaknade vid 9 imorse, vilket betyder att jag är rätt trött nu.

Jag tar tillbaka allt jag sagt om spotify, det är faktiskt ett rätt bra program. Jag är väldigt kärlekskänslig dessa dagar. Jag tyckte slutet på A Cinderella Story var oerhört fint, fastän jag verkligen hatar det i vanliga fall. Dessutom gick det en rysningen genom hela kroppen när en snygg men extremt dålig skådespelare släppte ett par tårar över sin älskades sjuksäng och sa "Hey Jules, Hey Baby, how are you?" -- no answer, hon är alltså i koma -- "Why didn't I protect you?" Jadu, varför? Jag blev iaf touched. Och de få minuter jag hann se av the hills tidigare idag var oerhört vackra dom med. Alltså, låtarna som spelas på the hills är bara så bja. Ja, känner till varje låt och det är alltid mina favisar som jag känner lite extra för. Hm, är sentimental rätt ord för mitt sinnestillstånd just nu? Ska googla. Ja, men typ. Det är nog rätt ord.

Haha, på tal om googla. Idag när vi åkte i bilen så pratade vi om varför basketmatcher alltid börjar 4 minuter över 7, 19.04. Då sa pappa att ingen vet varför. Då sa mamma att det säkert finns någon förklaring. Då gjorde jag narr av henne och sa att nej, det finns absolut ingen anledning till varför en basketmatch skulle börja 19.04, det bara är så. Då fattade inte hon min narrning och sa "Sök på google!". Jag som inte ens visste att min mamma visste att google exsterade men joho, det gjorde hon visst. Använder det flera gånger per dag tydligen. När jag satt och tänkte på hur jag skulle skriva det där, skulle jag samtidigt söka på sentimental på google så blev det oerhört fel och jag sökte på google i google-fönstret. Det konstiga var att inget dök upp. Haha, ofta inte google finns på google. Try it yourself!

Nej, det var väl något om att jag var trött där i första paragrafen va? Jo, jag minns rätt och jag ska göra något åt det. Buenas noches, amigos!

this is my now, and I'm breathing in the moment.

RSS 2.0