Helt jävla fucking amazing

Nu tänkte jag visa er en dans som är helt amazing. Twitch och Kherington från So You Think You Can Dance som dansar en wienervals koreograferad av Jean-Marc Genereux. Dansen är inspirerad och tillägnad av hans dotter, Francesca, som är gravt handikappad. Hon lider av Retts syndrom, som är en beteende sjukdom. De får svårt att styra sin kropp, kan sluta gå. Jean-Marcs dotter kan inte tala, och har svårt att styra sin kropp. Men han berättar att hennes största glädje finner hon när hon ser andra människor röra sig, dansa.  Francesca är nu 8 år gammal.



Det är okej, man får gråta.

In the heat of the night

Hanging on when your heart's had enough, giving mor when you want to give up
- Believe it or not, Nichole Richie

Vi är på väg in i skolvågen av arbeten som ska lämnas in och prov som ska skrivas, vilket betyder att vi befinner oss i ett hav av plugg. Det är precis vad jag skulle ägna denna lediga dag till, men nej. Jag kan inte göra träningsprogrammen, för bilderna med info har jätte dålig skärpa och man ser inte vad om stås. Jag har mailat snubben och bett han skicka nya till mig, men några sådana har ej ramlat in i inkorgen. SamB enkäten skulle jag skriva, men nej, frågorna har inte jag, utan det är någon annan som har dem. Geografi prov skulle jag plugga till men böckerna lämnade jag i skolan för jag skulle ju ändå ha så mycket att göra...

Sitter här i min wounderbara kepa och känner mig cool. Regnar ute gör det också. Strax före 4 ska jag gå ner till frillan och träna. Känns som att det blir 2 pass idag, men jag kan ju svika mig själv och bara dra 1. Får väl se. Jag borde städa lite också, men palla. Det ändå jag kan göra nu är att titta på något roligt. Har ett avsnitt GG, filmen Top Gun och first season of Friends. GG väger tyngst, sedan är det lottdragning.

Ciao!


Jag är en gangster!

mjepp

Heeeej Hallå!

Nu fick jag världens avsmak för att skriva här. Ble. Men min cykel är iaf stulen. Jag som inte kan leva utan den. Och vi som inte har någon extra cykel här hemma just nu, för den är på verkstan och blir servad.  Nu har jag lite sopor jag måste gå ut med.

Hejdå

Just for you, Bizzle

Okej, samma visa från som förra året. Ikväll ere Dm-final och shit vad brottom det blev nu, ska åka hemifrån om 14 min och jag aint redo for a cuarter. Så det blir ett rå-snabb inlägg här.

När jag skulle gå tillbaka för att leta upp inlägget som är länkat här över, fastnade jag och satt och läste inlägg som jag skrivit för ett år sen. Underhållande? Jepp, läste om grejer jag glömt bort. Sicken rolig grej de där. Ska börja med det. Läsa om min egna blogg från början. Pröva det du också!

Nej, packning och ombyte var det ja! Ciao alla bitches.


Sooo not impressive

Jag såg precis Extra Extra-avsnittet som BB deltog i, och inte kan jag säga att hon imponerade iaf. Icke.

Jag har inte träffat mina hemma-kompisar på cirkus 2 veckor. Sist jag var med dem var helgen för 2 veckor sen, eller skkkj! Förra helgen när vi kalasade hos lisa. Men Becca har jag inte träffat pååå kanske 3 veckor? Don't even remember the last time, dude. But next friday! Jag orkar inte vara ute och umgås på skoldagarna för ofta är det så att jag har träning och annars så går kvällarna så snabbt och det vill jag inte. För då är skolan nära.

Har förhoppningsvis fått en liten ändring i schemat. Till det bättre, tror jag. Flyttar på en tidig lektion på måndag morgon, vilket leder till sovmorgon till halv 12 och 1 timme senare avslut på onsdagar, men det får jag leva med.

Nu har jag pain in my freaking head and I'm tierd and I'm going for chilling in my bed.


BLONDINBELLA-KVÄLLEN MISSAR JAG :(

Asså jag dör typ. Jag är ju som sagt borta i helgen. Jag som inte varit borta en helt på super länge, är borta just denna helg då de frågar om jag kan jobba. OOOOCCCH, det är typ blondinbella kväll imorgon ikväll på TV och jag antar att vi inte kommer har någon TV i lägenheten. Jag säger bara BUHUUU! Jag vill verkligen se det. Verkligen, verkligen. Men som tur äre svenska program och de brukar man kunna kolla på i efterhand på diverse kanals hemsida. Så lite lugnt är det nog. Men ändå, skulle vara bra kul att se det direkt liksom. Aja, life is a bitch.

Nu ska jag nog shut the computor of and pack the last few hing down in my bags and make my bed and wait for Johanna and Teres who's coming to pick me up soon. Later

aa..? BE!!

Jag har en fet Spanien-abstinens. Ska försöka kirra ett jobb hemifrån, men just nu går det liksom inte. Hittar inte på något klokt. Ellet något sätt att söka på heller.

Imorgon far jag, kl 3 kommer johanna. Jag slutar skolan 2, hemma kanske halv 3 beror lite på. Och jag har inte packat. Sucki..... Plus att min rum är stökigt och jag har liksom inte orken till någonting och jag är glömsk så jag borde egentligen packa nu så jag hinner komma på saker som jag kan packa ner imorgon, istället för att komma på det i bilen. Och jag som skulle lägga mig tidigt så jag fick en bra sömn som behövs om jag ska bli frille.

Nej nu malsan, dax att rycka upp dig.




Igår birrade mobilen till och min första tanke var "hahahahaha, så förutsägande man kan vara", kollade mobilen och ack så jag skämdes. Det var någon helt annan som undrade något helt annat. Då blev jag lite besviken faktiskt.

Diiiiisturbia

Jag har blivit smittad. Smittad av malins kroniska jävla R'nB sjuka. Fucking shit, sväng då!
Så nu har jag fräshat upp min iPod med lite Rn'B's, lite Rihanna, lite Ne-Yo, lite Chris. Och lite, hör och häpna, Adam Tensta. Heeheee. Lite mer Räääp där va, ja, men en av hans låtar är faktiskt riktigt, riktigt bra. Och lite av den gamla godingen Usher.

Det är dock inte det ända jag blivit smittad av. Imorse vaknade jag upp med halsont och imorgon har jag två träningar. Det vankas även cup till helgen. Första match på fredag. Hhhhmm. What to do? Hhmmm..

Låt höra vad Rihanna har att säga: Disturbia... Hur ska detta tolkas



Update från förra inlägget: Vi får fortfarande knivskuren pissa sallad och den smakar inte som vanligt. Snyft
Bön till Gud: Den som tagit våran pizzasalladsstrimlare, vänligen lämna tillbaka den. Stämningen på Celsiusskolan är i dessa dagar låg och för att göra detta år till ett minnesvärt och inte-så-lidande vänligen gör så att tjuven lämnar tillbaka den. Eller iallafall till polisen så de kan lämna den till oss. Tack, Amen.


ledzen på koeket... eller?

Okej. Idag vare pizza till mat i skolan. Vi har sen lunch denna dag och upptäcker till våran fasa att det inte finns någon pizza sallad! Whatta hell, det finns varje dag förutom dagen då det är pizza. Dåligt, dåligt. Mat-tanten intygar att det faktiskt inte finns någon pizza sallad.

Lacka sätter vi oss iaf ner och käkar våran förbannade pizza, utan pizzasallad.

Under mentorstiden efter lunch kommer det fram att det varit inbrott. I köket. Okej, vem fan gör inbrott i ett skolkök? Det värsta är inte kommet. DE SNODDE EN FUCKING SALLADS"SLICER" (if you know what I mean)!! Men inte nog med det, då snodde även PIZZASALLADEN! HAHA, jag tror jag dör alltså. Därav den uteblivna pizzasalladen. Nu vet jag inte riktigt hur stora delar av detta påstående som är sant, men jag vet att lite av det är det. Allt är bara så jävla cp. Undra om de tänkte på att det va pizza dagen efter, det kanske tillochmed var därför de slog till just igår. Haha, Jag dör iaf.

Nytt OTH och GG-avsnitt ligger uppe nuuuuu. Woho, season 6 och 2. Ni är så jävla efterlängtade. Och, den 21 äre dags för andra avenyn. Och ikväll äre dags för 90210, och den 13 sep är BB med i ExtraExtra, får fan inte missas. Och i början av september har Grey's premiär.

Aja, träning snart. Ska dra dit. Jalla bye

RSS 2.0