pänick

Då var veckans jobb över och imorgon blir det match. Å sen på måndag kör vi igång igen.

Min bror fyller år i veckan och jag tror jag har kommit på en helt suverän present. Den är dock jävligt dyr så jag hoppas att han uppskattar den. Jävlar alltså.

Tog bort hela jävla inlägget. Fick cp-ångest.

Och för att inte vara torr...

... så bjuder jag även på ett par ord samt en låt (suuuurpiiiise!!).

När jag skulle söka på blogg.se-hemsida började jag att skriva www.playa... Visst fan sitter det i.

Idag fick jag en lön (Mewe, vare idag det va löning?) och imorgon får jag nästa. Thailand, here I come!

Idag köpte jag äntligen en "skinn"jacka, även en snygg ljusgrå blazer. Jävligt nöjd.

Jag ber om ursäkt till mina tokfina vänner som jag inte hört av på ett tag och det ända jag kan skylla på är work. Jag jobbar heltid på toys de närmaste 4 veckorna så inte lär det bli bättre på ett tag heller meeeeeen... därefter går jag på mitt vanliga schema vilket betyder att jag kommer ha mer tid (hela 8 timmar!) över till mina fagra kompisar.

Puss på er!

Låten vare ja...


Charice ft. IYAZ - Pyramid

utan överdrift, världens roligaste spel


Skrattade så jääävla mycket när jag spelade detta.


Fantastisk video, incredibly amazing!


Fantastisk video, incredibly amazing!


Tribute to haiti times two


Shaggy, Sean Paul & Sean Kingston - Rise Again


This video is just fantastic! Heartbreaking amazing...


God bless me and my blog

Fan asså.

Uppdaterade 3ggr igår på hela dagen, vilket inte hänt since... forever.

Och jag fick en läsarhöning på 100%. Pretty sweet!

Firas med lite musik. Återkommer om ca 3 minuter.

WOHO!! BESÖKSREKORD!!! WOWOWO.

Nu undrar ni säkert hur många läsare jag har haft hittills idag.

Svaret är 10 personer. Tror jag är påväg mot en ketchup-effekt snart.


While we're at Usher's...


Justin Bieber ft. Usher - First Dance

Usher - Daddy's Home


When you're in love you can't fall asleep because the reality is better than your dreams


Till alla er som sitter hemma en fredagkväll som denna, och alla ni som inte gör det

Eftersom jag inte är ute och ränner denna fredagkväll får jag bjuda på en låt till dom som faktiskt är det. Även till dem som önskar att de vore där ute, och även till dom som bara vill ha en skön låt att gunga lite med foten till.


Dakaneh ft. Eva - Move Ur Body

Imorgon väntar det jobb mellan 8.00 och 17.00, inget jag längtar efter direkt men detta blir min sista dag på länge så jag antar att jag får njuta så gott jag kan. Om jag känner mig själv rätt kommer jag sakna det där förbannade stället snart, men det finns ju kvar så tillbaka kan jag ju alltid gå.

Fan asså, livet rinner iväg från mig. Ibland känns det inte som att jag hänger med och en annan gång känns det som att jag har stått och trampat på samma ställe alldeles för länge.Men snart vet jag att det kommer gå i racerfart och det skrämmer mig lite faktiskt. Jag som inte ens har körkort?! Hur ska detta gå? Okej, driver. Fyfan vilket lamet joke. Men ni fattar.
Och snart kommer our African Queen hem också. Då har hon varit borta i ett halvår. Puuh... som sagt, vad har vi att berätta för henne? Not much, ha? Men ändå så jävla mycket.

Puss, ta hand om er.


3x Jason Derulo









Nostalgi


Skåneresan


S1/Fronda - Sommar


Fronda - Rullar fram


Fonky Fresh - Du var mitt allt

Visst, låtarna har sin charm men varför kom inte RnB:n till Sverige tidigare?


work work

Idak har jag jobbat. All day long. Kom hem halv 5, satte mig här och suttit sen dess.

Längtar till våren då jag kan använda mina 3 skönheter. Visas snart.

Here you go, honies.

Uttråkad och skön som jag är tänkte jag bjuda på lite mjuuuuusiq.

Chris Brown - They Say (like all his latest songs this is about his attack on Rihanna, how sorry he is and how he's changed...)



Akon ft. Keri Hilson - Oh Africa. När jag hör den här tänker jag dirr på teggan, I swea she's gonna love this. And so will you sabiana. No matter how drunk you are or how bad you spell believing. Kan även rekomendera er att titta på videon då den är impossible not to love.



Francisco - Hands Up. Den här låten är lite jobbig, men kommer igång efter ett tag. Bästa med denna låt är heeeeelt klart basen som går rakt igenom hela kroppen.



Beyonce - Waiting. Det tog ett tag för mig att fastna för denna låt då den inte har en refräng med POWER i, which I like veri veri much. Men efter ett par spelningar så är den faktiskt väldigt bra.



Kat Deluna (ft. Akon) - Push Push. Vilken taggningslåt. Ännu en låt som ger mig en riktigt feel-good-känsla! Tillika alla Kat Delunas låtar. Att Akon glider in lite där i bakgrunden med ett par heys, aaah's, akons och en och anna halvrap gör inte saken sämre heller. Vad dom sjunger om har jag inte riktigt förstått än, men å andra sidan kanske man inte vill veta.
Bara för att denna låt är grrrrryyyÿym så finns den inte på youtube. Eller den finns men inte feat. Akon, och den är lite annorlunda- Vill ni ha de kan ni alltid fråga mig så skickar jag via msn :)



Sugababes - Wear My Kiss. Jag vet vad ni tänker när ni ser Sugababes, lite gullgull fina röster om hur olyckligt kär man är blabla. Men SUPRISE!! Här kommer en låt med lite mer sväng och attitude in it. En dampig lite låt. Lite hm, ska hitta på en jämförelse... Lite The Veronicas blandat med Pussycat Dolls.



Justin Bieber ft. Ludacris - Baby. Gullungen fortsätter släppa kärlekslåtar tillsammans med de rutinerade grabbarna. Denna låt känns lite Aron Carter - Candy-aktigt, och refrängen kanske inte är den skönaste men bara Justin gör låten värd att lägga in och hans mjukis-röst makes me love it.



Timbaland ft. Katy Perry - If We Meet Again. Jag gillar inte denna låt så mycket faktiskt, men visst går den att lyssna på. Det är varken Timbaland eller Katy Perry i sitt essä, och jag är inte heller ett stort fan av Timbaland, så ja, jag vet inte vad jag ska skriva på denna. Läste någonstans att denna påminner om eurovision/melodifestival-låtarna. Men hey, döm själva. Såg precis att denna är med på hans senaste album Shock Value 2. För dom som undrar. Typ Becca. Som antagligen redan visste. Heh.



Three 6 Mafia ft. Tiësto, Sean Kingston and Flo Rida - Feel It. Jag vet att det är stort att säga och sådär, men fan asså, denna låt är i klass med Shots! När man hör denna låt vill man ba slänga sig ut på dansgolvet och dra några sköna moves tillsammans med sina vänner. Putta sina hands up in the air och let the music fill ones heart and keep on shake ‘til we brake it. Och därefter stapla ut från dansgolvet på rangliga ben, allihopa tillsammans skrattandes, så jävla högt så alla önskar att de vore vi eller med oss för att dela vår glädje.



Folket, Friday is the day! Sabina, du är varmt välkommen att hänga med men om jag känner dig rätt så bangar du efter en norsk vecka i Åre. Men vad vet jag, du kanske överraskar! Hör av dig isf :)

PS. Märkte att flera av dessa låtar inte är splitternya och har ett par månader på nacken, vilket betyder att flera av er antagligen har hört många utav dom men då får ni väl stå ut. Ni andra, varsågoda. DS.


PUSS

Idag hände det.

Jag längtar fortfarande lika mycket till våren och sommaren. Galet.


RSS 2.0