Vi får aldrig glömma



When I hold you baby
Will your heart be close to me

Wanna stay in your arms forever
Ah, little love can set you free


Snälla, glöm aldrig
Bästa någonsin


Octavio

Käre Gud, varför regnar det idag? Varför göre det?

Käre Gud, varför?

biffffffffffffff

daaaaaaaaaaaamp i helvete. fan va fittirriterad jag blir. dööööööööööööööööööööööö

Someone like who?

 

I'm dying here...


Är inget stort fan av originalet men denna är la grym.

my neighbourhood hoe is leaving me

SOMEBODY CALL 911 SHORTY DIRE BURNING ON THE DANCEFLOOR

Aaaahhhh, jag är så överdrivet taggad på utgång och dans. Jag har varit ute 1 gång sen jag kom hem från spanien och det blev det ca 3 låtars dans sen blev det bara allmänt mingel. Jag har liksom börjat ladda redan nu. Det är så många av mina kompisar som ska ut. sista (och första för mig) sommarsonsdagen på bj samt löning, skulle inte kunna bli bättre.

Senare idag ska jag träffa tegge sen har jag lite andra planer. Menne det blir nog en mysig kväll. Imorgon ska jag träffa axa en sväng, sen träning och på onsdag ska jag träffa mewe på dagen sedan blir det träning och sen UUUUUTTTTGGÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG!!!! somebody call nineoneone


You touched my heart, you touched my soul

idag, eller i natt, ska jag för första gången denna sommar sova med täcke. Eller nu kan man nog inte kalla det sommar längre. Snarare höst. Usch, jag har försökt undivkit denna dag så långt jag bara kunnat men det känns som att det börjar dra ihop sig snart. Bara att acceptera att den bästa sommaren i mitt liv börjar lida mot sitt slut och en annan tar fart. Det är lite så det fungerar de här med årstider, säsonger, terminer, ja, kalla det vad du vill.

Vi kör onsdag som officiellt avslut på denna underbara sommar. Då kommer vi säga farväl till det varma och förflutna (även, en och annan person men mer om det när tårarna är nära) och därefter lovar jag mig själv att inte köpa några mer sommarplagg. Inga bikinis, shorts, linnen, sandaler. Nu ska det satsas på jeans, tjocka dojjor, koftor och tjocktröjor utan dess like.

Aja, imorgon blir ännu en tidig morgon men sen är det över i 5 dagar. 5 dagar som ska spenderas väl. uuusch, detta är sista veckan nu. Blä. puss!

fly shitty

Jag skrev ju de där med beccas och min smsning tidigare. Hur lika vi var. Alltså, jag sov hemma hos henne för några dagar sedan. First time ever btw. cpstört. Vi har varit jättenära vänner i typ 2 år och vi har aldrig sovit med varandra. aja, det jag skulle komma till var hur cpstört lika vi här. Vi var hemma hos henne, hon i köket och jag vi vardagsrummet. Jag kommer på en sak jag måste berätta, ka börjar skrika lite överdrivet exided, lika så hon då hon kommer på något hon också vill berätta. jag kastar mig ut i hallen för att ta mig till köket för att berätta, och vem möter jag inte om henne, som är lika mycket uppe i varv som mig för att spill the news. Det var kul. Vi garvade hehe. Vi pratar om en reklam, i munnen på varandra offcourse.. till båda utbrister hahaha käften!, inte åt varandra utan själva skämtet vi drog om reklmen. Dessutom, borstar vi tänderna med lika tandkräm och tandborste. Cpstört.

Något som dock skiljer oss åt är att jag just nu verklgien borde gå och lägga mig för uppstigning om 3 timmar medans hon kan vara ute och supa sig full, utan något som helst tvång till tidig uppstigning idag. Blä.

I Believe

In small towns and big cities
We came together
As democrats, republicans, and independents
To stand up and say that we are
ONE NATION, we are ONE PEOPLE
And our time for changed has COME..


When the mountain seems too high
And you don't have the courage nor the strength to climb
And the road you're on won't end
But still you run though you cannot see the finish line

And dark clouds are over you
Your skies no longer blue
But you marched on straight ahead
Somehow you made it through

Got to the mountain peek
They left a path of me
Your victory made history and now

I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh I

When it felt like you were weak
And couldn't fight no more
On the ropes and it seemed like
You was gonna run out of breathe

When the world was on your shoulder
And the walls were in your way
You leaped and made it over
Through it all you kept the faith

With hope you set us free
You showed us how to dream
And now we can lift our voices
And forever sing

Now's the time to look ahead
And thank our hero's of the past
And celebrate this victory
Let's raise the flag cause 

I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh I 

And when they tried to keep you down
You kept up your head
Never losing sight
You believed in what was right

You endured to the end
Walked through the strongest wind
The storm's over
And a new day begins

And when our hope was dying
You brought us healing
And now I got something
To tell my children

I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh, I believe, I believe, I believe
Oh I

Where Did All The Love Go?

haha, ja hörreni. Livet är väl ganska okej kan man väl tycka. Vi har dock insett att världen är full av cpstörda människor som inte har något bättre för sig än att hata andra. haha, som om vi inte visste det tidigare. Stört.

Aja, spelar ganska mycket innebandy just nu och hänger med vänner som varit borta större delen av sommaren. Kuuuul. Känner inte att jag har så mycket att skriva om. Faktiskt. Men något man lackar på är när folk lämnar mobilerna hemma bara för att laddas, he. Ladda dem under natten ist förfan. Lätt att få tag på någon nu eller? Nej, cp.

Aja, nu ska jag väääällll göra något annat. haha, no lifeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

You make me wanna spread my arms and fly

Allihopa, livet är under kontroll och levs bättre än förväntat, förutom det faktum att min dator har tokdamp.
Dessutom fick jag 200 spänn i drille idag och de ska läggas på ett par (trumvirvel) leggins.

Aah, jag hade något skitkul att skriva. Men fuck, kommer inte på vare va. Jo, nu!
Idag precis när jag slutade jobba så skickade jag ett sms till becca i stil med "tja, vad göru?"
Hon svarar inte på ett tag och jag hinner ta bussen mot uppsala, åka till solpalatset och sola och vidare hem. Väl hemma ´när jag precis slagit mig ner i min sköna stol får jag ett svar som lyder.
"Nyss kommit hem från jobb och har till och med solat efter det:) du?"
Ööööööhhh, haha. Mitt svar var precis likadant. Coolt va? En oerhört klok kvinna myntade en gång i tiden en fin titel på rebecca "En Malin med bruna ögon". heheheeh

aja, iiiiiinnanannnnn mmiiinnnn ddddaaator rrrryckkkker sööönndeeeer skkkkkka jaaaag stststaaarta oooom deeeen.


blanksteg

You make me insane. I dont know where you are. I dont know what you are. I dont know if you're anything.


You were acting so in love, with your hand up on his heart

Glömde berätta att igår stämde mitt horoskop in på min dag perfekt. Jag vet inte, kanske var det för att jag läste det innan jag upplevde dagen och "levde efter" det men det stämde iaf perfekt. Cpstört de där.

Nu har jag degat i min säng med min dator i alldeles för många timmar. Måste ta mig ut härifrån snart och göra något. Jag tror jag ska göra en vandring runt uppsala stad. Eller runt och runt, i snarare. ner mot staden och sedan upp till gränby och sedan hem. Förhoppningsvis får jag med mig något gott som typ chirre och dirre hem som jag kan avnjuta ikväll tillsammans med en skön rulle.

På tal om rullar. Såg tidigare idag klart en film som jag försökt titta på i typ 2 veckor. Knowing hette den. Lite Si-Fi över det hela. Inte riktigt men typ av filmer men jag gav mig fan på att jag skulle se den. BIG MISTAKE! Jag ska aldrig i hela mitt liv en en Si-Fi film igen (okej, transformers, hp och alla de där normala si-fi-filmerna går väl bra)! Men alltså, den här var helt sinnessjuk och jag blev snabbt påmind om varför jag hatar sience-fiction. Slutet var så utdraget och okej, lite överraskande men ändå ,den var konstig.

Jag känner mig fortfarande oerhört otaggad på livet. Jag förstår liksom inte längre. Fine, visst någon gång sådär men när varenda jävla cp gång går så jävla fel börjar man bli lite less. Men det är väl ingen idé att sitta här ich älta. Livet kommer väl inte bli bättre för det, eller?

Ne, nu ska jag ta tag i denna dag. Puss och godmorgon!

a smile of perfection, a gaze of appreciation

Aaaah, man skulle kunna säga att jag lidit mig genom dagen men det vore att ljuga lite.
Det har gått bra och jag lever än, dock med synbara men.

But sometimes all you need is a smile... ;)


Nu är jag iaf ledig i två dagar så jag ska försöka komma ner på jorden igen. Imorgon ska jag uträtta lite ärenden och hålla mig sysselsatt med hjälp av mina vänner tror jag. Och på söndag åker jag till Köping för att lira lite plarre. Och på måndag blir det jobb igen. Nästa vecka är jag ledig ganska mycket men har lite folk att träffa. Jag saknar teggan, och hon kommer hem nästa lördag. Shit, kan inte fatta att hon ska vara borta i ett halvår sen. Kommer sakna ihjäl mig, men hon kommer ju tillbaka iaf :)

Aja, nu ska jag fundera lite mer på vad jag ska göra med akka saker som går feeeeel hela fucking hortiden och sen sova. Puss och godnatt!

JUST TELL ME FUCKING WHY

Alllltttsååååå... varför, varför, varför händer det hääääär? Alltid, alltid, alltid mig. Varför?

Mitt huvud bara snurrar, jag vet liksom inte ut eller in. Jag kan inte sätta ord på hur jag känner, men det är så sjukt bara. Denna gång har jag absolut inte gjort ett skit och agerat helt enligt reglerna men ändå lyckas bli så jävla fel på något sätt. Och inte har jag varken viljan eller hjärtat att säga ifrån heller. Men saker och ting gör det hela väldigt komplicerat. Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, vad livet är jobbigt nu :( Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Vill bara grina och sen ska allt bli som det var before. Om det ändå var så lätt.

De där med adrenalin kickar varade i typ en dag. He.

Aja, måste börja göra mig i ordning för jobbet. Åh, jobbet. Helt seriöst, V A R F Ö R  ??????????????????????

Belief makes things real

hehe, idag på jobbet...

- please, my sister, help me!
Sagt av en grovt brytande african. Vem hon pratade med..? Mig, såklart.
She's my sister from another mister (and mother för hon va möööööörk).

Jalla, livet ger mig adrenalinkickar ibland and I know why.

puss

Hallåå bloggööön.. sk
Long time, No see. Missed ya. Jag har jobbat lite den senaste veckan, umgåtts rätt mycket med mina kompisar rätt mycket (haha, I know, dubbelsats) och nu jobbat lite till. Och jag kommer jobba lite till senare i veckan. Jag har även börjat spela innebandy igen. Kul grej de där.

Jag har inte så mycket att berätta faktiskt. Det har varit en oerhört rolig vecka. En sån vecka jag önskar skulle kunna infinna sig 52 veckor om året, istället för typ 4. aaah, skrivkramp.

Oh, this is the start of something good, don't you agree?
I haven't felt like this in so many moons, you know what I mean?

- Åh, Gavin, mittiprick.

Pusspuss, fin grej de där.. ordet puss

En god gärning - men för vem?

Här om dagen när jag jobbade såg jag en pappa som hade två små söner. Pojkarna var kanske 2-4 år gamla och jätte söta. Blonda små söta pojkar med matchande kläder och resväskor. Pappan såg lite stressad ut med massa bagage plus pojkarna som ville ha uppmärksamhet plus att han skulle med tåget som gick jätte snart (plus han har liten kuk).

För att komma ner till tåget måste man åka ner för en rulltrappa som är låååååååång, asså nu snackar vi 3xhm's rulltrappa. Och den är ganska brant och ser farlig ut. För att det skulle gå så smidigt som möjligt tar han packningen och den minsta sonen först och åker ner, sen är det meningen att den äldre av bröderna ska hoppa på själv. Pappan hoppar på med packningen och sonen, men andra sonen tvekar och står och skriker neeej, neeej (fast på typ tyska) medans pappan försvinner längre ner och ropar att han ska hoppa på. Jag bevittnar detta och gå fram och kollar ner på pappan och frågar med en gest som jag  ska följa pojken ner. En nick får jag till svar. Jag tar pojkens väska, och sedan honom i handen och tillsammans hoppar vi på. (Innan detta gjorde jag ett par försök till att prata med pojken, på både engelska och svenska. Vem fan kan tyska? Vilken jävla 4 åring kan engelska? Vilken jävla tysk 4 åring kan svenska? Bonehead.) Vi står i allafall i den där rulltrappan och när vi kommer ner har pappan försvinnit lite längre bort för att hinna köpa biljetter till tåget. Jag tar pojkens väska, men inte hand. Hoppa av kunde han göra själv. Så ställer jag väskan på golvet och hjälper honom lirka upp draghandtaget, lite längre bort står pappan som jag vinkar till och han ger mig en tacksam nick samt blick. När jag ska åka upp för rulltrappan igen börjar pojken springa mot sin pappa när han plötsligt vänder sig om och skriker "Thank you!" med ett underbart och varmt leende. Sedan vänder han sig om igen och så kvickt att hela hans blonda frisyr skakas om. Det kan jag säga gjorde min dag den dagen.

När jag tänker tillbaka på det får jag en sån varm känsla i hela kroppen och det känns som om någon kramar mitt hjärta. Det bästa som finns är att göra en annan människa glad, och skratta. När jag får ett sån tacksamhet från en liten unge på 4 år förstår jag inte hur en vuxen människa inte kan visa samma sak (om inte mer). Jag har tänkt på det ganska mycket de senaste dagarna, bara för att det ger mig en sån skön känsla i kroppen. Jag hoppas jag aldrig kommer att glömma bort det. Jag stod och tvekade ett tag innan jag gick fram till rulltrappan den dagen men om det skulle hända igen skulle jag inte tveka en sekund.


RSS 2.0