Grattis times two

Gihisssa om jag är trött. Ja, rätt svar ja.
Idag hände det en ganska konstig grej. Det händer alltid grejer på jobbet. Real nize.
Men i vilket fall som helst så ropade våran supervisor (dagschef) ut i radion till våran teamleader (typ arbetsledare för dagen) att det kommit in en spontan porter, men det var inte riktigt klart än. Men så glömde jag bort det, inget jag går och tänker på direkt. Sen strax innan jag ska ner på lunch, ser jag hur våran supervisor håller på att portra (bära väskor, smöra, hjälpa dem till rätt check in-disk). Soft tänker jag, och glider ner på lunch.
Supervisorn kommer tillbaka och berättar att han hade porter för "någon". Speciell typ. Någon gammal kändis. Jag frågade om han kände igen henne, men nix. Inte så hade man varit i rätt generation hade an säkert tyckt att det var jätte coolt. Amerikanare var hon iaf. Häftigt tänker jag som är obsessed with celebritys.
Han berättar även att det hade 8 stora väskor på 2 pers och fick betala 6000 i övervikt och då bjussade ändå personalen på 2000. Shit pommes fatta mycket pengar. Men jag menar hon betalade ju, hade nog inte ens tanken på att lämna något behind. Så hon borde ju vara pretty rich.
Men ivilketfall som helst så käkar jag min lunch och han kommer tillbaka typ en halvtimme senare. Så snackar han med teamleadern om vem det var. Tror han hade sökrt på datorn.
"Jo, jag tror det är hon den dära.. Cedio.. Hon som skunger så bra, vad heter hon? Ceeldio..? Cedion..?"
"CELINE DION?! Vet du hur stor hon är?"


Fattar ni han har burit Celine Dions väskor, han har shitshattat med självaste celine dion. Han visste inte ens att det var hon! Idiot. Jag kastade i mig resten av maten och sprang sedan upp för att hitta henne, men hon hade redan gått in till gaterna.

Nu har jag precis smällt i mig BK-mat och lite godis. Senare blir det träning. I feel so much pain in my legs. Jag älskar verkligen att prata engelska. Varje gång någon kommer och frågar om hjälp så hoppas jag på att det är någon som inte kan svenska så att jag får prata engelska. Well, ska chilla lite i sängen.

Grattis Sabina på namnsdagen! Och ett fett grattis till Lisa som tog körkortet idag. Grattis som fan.


I'm supergirl

Jamen hallå där. Denna helg har varit väldigt lugn. Ingen utgång alls utan bara chill. Eftersom jag sovit väldigt dåligt den senaste veckan så tog jag dagen till ära och sov ut ordentligt. Jag somnade vid halv 2 och vaknade halv 1. Sen fick jag ju ställa tillbaka kl 1 timme men 11 timmar blidde det.

Kanske inte så passande då jag ska upp vid halv 4 i morgon (haha, natt?), för att åka och jobba. Då vill man ju helst somna tidigt ikväll, men relativt omöjligt när jag sov så länge idag. Egentligen behöver jag gå upp 3 för att ta bussen 5 över 4, men jag har en rar pappa som ställer upp och skjutsar mig trots att han inte börjar jobba förrän 8 typ. Bossen ringde mig nu på eftermiddagen och jag sa ja direkt. Nemas problemas. Jag kommer jobba mellan 5 och 14.30, sen har jag 2 timmars träning på kvällen och efter träningen ska jag åka till Rebecca för att chilla lite. Vi ska se Sex and the City - The movie. Har ej sett den än, då jag inte är något vidare fan av SATC. Men alla pratar ju så gott om den så why not.

Ska börja kolla kläder och sånt till imorgon. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och spela lite Klondike. Vilket är harpan, fast på iPoden. Jag är uppe i 26 tusen dollar nu. Inte nådigt de där, allra minst om man kunde få ut dem in real cash. Drömma funkar ju.

Ha ett nice lov.

Ett blandat inlägg

Äntligen loooov, kära välkomnade lov.

Idag ska flera av mina vänner ut och shejka ass, but I'm not one of'em. För jag har match imorgon. Bitti. Kl 08.30. Samling 07.30. Olagligt tidigt om jag får säga det själv, men life is life. Kanske är bra om man tänker tillbaka på last weekend och dess bravader. Skulle däremot vilja gå ut imorgon, fastän jag har dåligt med cash. Kanske ska höra mig för.

Vi fick den nya skolkatalogen idag så det kan ju vara ett tidsfördriv, Idol funkar ju också. Dock ogillar jag dagens ABBA-tema. BB sitter säkert bänkad. Whats up med pausen? Seriöst, I'm dying here. Asså, BB's Bloggpaus, inget pausen under Idol. För er idioter som inte fattade.

Jajaye, match tidigt imorgon som sarre. Därefter ska jag nog titta på tegest match, den börjar halv 4. Sabina, wanna watch it with me?

En till grej, jag har ångest inför den antagliga söndagsångest jag kommer ha nästa söndag! Whats up? Hallå. Det är som när jag har fullt upp med plugget och ångest inför det så klagar jag på att jag har mycket i skolan och är jätte stressad. Men nu när jag inte behöver gjort klart någonting förrän om 1,5 vecka, Jo, då får jag ångest för att jag kanske kommer få ångest. Arbetskada. Hjelp.

Jajajeye, Kan ju bjuda på en till låt iof. Eftersom jag vet att ni mina underbara läsare uppskattar dem. Visst, eller hur? Visst är det så?


Idag bidrar jag med låten Supergirl med Saving Jane. Påminner lite om Lady GaGa och hennes party låtar. Ja, party. Mm, ja. Spanien.. Mmm, åh. Jaa! På tal om resor så har mina parents bokat en skidresa i Mars. Kuuuul säger jag och är sådär lagomt avundsjuk. För jag vill också skiia. Men man får prioritera. Jag prioroterar en aslång spanien trip. Asså verkligen aslång. Lång som i en månad. För jag tror jag ändrat mig nu. Jag vill ha kvar mitt jobb, jag vill fortsätta träffa mina vänner, jag vill fortsätta spela innebandy.

När folk pratar om nästa säsong, och hur bra vi kommer vara då. Hur serierna kommer se ut, vilka som kommer lägga ner, byta lag. ja. allt de där. Då tänker jag på att jag inte kommer kunna vara där och ta del av det. Och då saknar jag det, jätte mycket. Men när jag tänker på alla gånger jag kommer gå på stan och tänka "shit, varför drog jag inte?" och när jag tänker på att jag kommer uppleva dessa gråa morgonar en höst till spyr jag typ. Men man kan jag alltid ångra sig då och ta en drastiskt beslut och bara dra. För då kommer jag inte gå i skolan. och jag kan göra vad jag vill. AND NOONE CAN STOP MEEEE! Fan vad härligt. Kom på att jag har en innebandy säsong som kan stoppa mig, men hey. Whatever. ÅH, livet kan fucka allt ibland. Haha, våran lärare sa fucka igår. Vafan äre som händer.

Kommer ni ihåg när vi sa "åh, bara 10 månader kvar!"? Nu är det bara 8.

Hello, I'm back.. again

Tjena! Jag lever.. trots alla inlämningar, redovisningar och prov. Har endast 1 prov kvar innam lovet. Efter lovet har jag 1 prov, Svenska nationella muntliga och en engelska bok som ska vara utläst. Hope I'll make it.

Egentligen loggade jag bara in här för att hitta 1 eller 2 symboler som jag behöver. Men kände att det kanske var dags att uppdatera. Har inte hänt så mycket sen sist dock. Mest plugg. Och någon utgång. Och lite innebandy. Mitt liv känns lite enformigt just nu. Know what you're talkin' 'bout, Beccs.

Nu fanns icke dessa symboler här, men jag har ju inte loggat in i onödan eftersom jag faktiskt uppdaterade er om mitt liv. Kan bjussa på en asbra låt när jag ändå är igång. Eller nej, jag känner mig extra generös så ni får 2. Vill ni har någon av dessa på mp3-fil, tveka inte att fråga via msn.

       
Beyoncé - If I were a boy och Lady GaGa - Poker Face


Ja, mina vänner. Vad mer har hänt sedan sist? Jo, jag har fått jobb på posten. Och där ska jag hålla på med något som heter videokodning och då måste man göra ett inträdesprov. Jag måste klara 100 knapptryckningar i miunten. Vilket är schiiiiiit svårt. Men jag måste klara det för jag vill ha pengarna.

Men ciáo!

fuengi i våra hjärtan

Shit vad jag älskar att ha en helt otroligt lyckad resa i bagaget. När jag tänker på spanien, alla barer vi gick på, alla människor vi träffade, all mat vi åt, alla soliga dagar, alla bacardi breezers vi drack blir jag alldeless varm i kroppen.

Tänk när vi stod där utanför "rock baren". Visserligen hette den "Rock bar" men inte fan var det någon rock som spelades, än mindre rockmänniskor. Och sandro, som hade en egen klubb som vi aldrig besökte. För att inte nämna alla "Hey girls, what are you doing tonight? 'up for some drinks and a free shot?" 's vi pratade med under every night. Tillslut kunde vi namnen, och vilken bar de tillhörde. Vissa jobbade till och med för två.
Hahaha, eller Señor Bepé med cowboyhattarna! Eller, eller, eller massörerna på beachen. För att inte tala om afrikan-försäljarna. Hahaha, butiful göl, real gucci! Dior! very cheap. Och de dumma poliserna. Haha, snacka om katt och råtta lek.

Det är helt sjukt hur jag älskar det där stället. Hely wounderful. Okej, modet är inte det bästa. Men man har ju close to malaga. Och det finns två vattenland på nära håll. För att inte glömma Europas största Zoo, eller hur vare Babbe?
Längtar verkligen dit. Kommer dra lättnadens suck när jag tar studenten och kan börja längta till fuengi på riktigt.


Haha, sexii mama och Lajsho

RSS 2.0