Skorpor

Ååh! Nu när jag otroligt sugen på skorpor, men orkar verkligen inte göra iordning några. Jag har ont i huvudet idag igen. Men denna gång har jag fått i mig bra med näring. Det är nog bara det att jag tog i så att det knakade. Hoho, jag kommer bli stark och få bra kondition. Men jag saknade Amanda. Hon hade skrivit i sin blogg att hon skulle komma men så dök hon inte upp. Amanda, where are you?

Nej, om man skulle ta å göra i ordning några skorpor och slå på Spider-man. Jiiiaaaa! Spider-man, Spider-man, Spider-man! Jag tror jag är besatt, beroende och allt vad det heter.

Hejdå, och kanske Godnatt!

image153

Spider-man x3

Hoho. Sitter och har lite Spider-man-marathon för mig själv i mitt mörka utplockade lilla rum. Ljusen är slut, och jag har ingen lampa i fönstrert jag kan tända. Tänder jag den som står vi sängen stör det mig, tänder jag den vid skrivbordet (brevid tvn) så stör det tvn. Så där låg jag ensam i mitt mörker och tittade på spider-man, kul!
2an har varit igång i 20 min och jag har inte hängt med mycket så den får jag nog starta om när jag kommer hem från spinningen. Japp, för idag är det onsdag, vilket betyder spinning på nautilus i Boländerna.

Angående inläggen nedan så har jag fått ganska många kommentarer om hur rädda det blev och hur oschysst det var att göra som jag gjorde. Sarkasm dårå. Men jag ska säga er att när jag såg den var jag ensam hemma och hade ingen aning om hur läskig den skulle vara. Ni fick i alla fall en liten vink om hur rädd jag blev. Hade ni lagt hop ett och annat så hade ni kunnat dra slutsatsen att den var(är) L Ä S K I G! Mihi, I feel like Green Goblin.


are you a coward?

Jag har aldrig varit såhär nära på att skita på mig någon gång i mitt liv. Men som tur var, gjorde jag inte det. Jag är fortfarande skakis för att jag blev så jävla rädd. Har lite problem med att skriva, FYFAN!
Det var ju så att jag gled runt litet på nätet och hamnade på en blogg där, hon hade skrivit ett inlägg om spöken. Så hade hon lagt in en film och skrivit "Tror du på spöken? Kolla riktigt nog på vad som händer med stolen!" Cool som jag är måste jag bara titta. Jag kan lägga in videon här så får ni titta.




Jag vet inte om ni har sett den, men jag blev iaf asrädd första gången jag såg den. Jag är ensam hemma också. Vilket bidrar till spök-känslan. Jag kände att jag behövde prata med någon för att jag inte skulle vara rädd så jag slog in sabinas nummer på telefonen, men ångrade mig direkt därefter. Dels kanske det inte var rätt nummer jag hade slagit in (varför skulle det inte vara rätt?), och hur töntig skulle det inte låta. Haha! Inte för att hon bryr sig men ändå.

Nu har jag rensat ur bokhyllan. Så finns det bara två stereos där. En bärbar och en i tre delar. Innan jag rensade hade jag 5 lådor stående här inne med gamla saker. Nu har jag bara 1, halvfull. Vilket känns skönt. Och då är ändå bokhyllan tom. Och skrivbordet rensat. Nu är det bara kläderna som ska rensas. Sen kommer det kännas cleant. Då är det bara tapetseringen kvar, sen när jag redo att flytta in.

Glöm inte kolla på filmen! Feeeegis den som inte gör det. Tjuesss!
Lämna gärna en kommentar om hur ni reagerade. Om ni blev eller
inte blev rädda.

Coffee is the new black

image151


Att kaffemuggen är 2000-talets accessorar tvivlar jag inte ett dugg på. Kändisar fastnar på bilder då de ser något stressade ut, har mobilen i högsta hugg, massa folk omkring sig... och självklart, en kaffemugg i handen. Inte undra på att de så blir stressade.

Everything's gonna be allright

När jag ändå är igång bjussar jag på ännu en låt. Alicia Keys med No one. Gudomlig låt! Hittade den först i någons blogg och nu har jag tagit med ork och tid och laddat hem den.  Lyssna och njuuuut. Me likie, likie.



Alicia Keys - No One

Love ain't got no color

Kevin Michel - I don't make any diffrence to me



Bjussar på en skön låt som de spelade på våran FN-dag. Det var Jane och en kille som körde denna som en duo och inte fan visste jag att Jane var såååå duktig på att sjunga. Och samtidigt spela gitarr!


mårsning

Morsning, korsning!
Idag vaknade jag minst 3 gånger av att min säng låter för att jag rör på mig. Jag får inte tillräckligt med söööömn. Sover gör jag ju, men inte bra. Så nu när jag vaknar på morgonarna har jag jätte ont i huvet. Jag längtar efter min nya ljuslösa säng.

Idag hade jag ställt klockan! Jag hade ställt den för att jag skulle gå upp och duscha och efter det fixa i ordning saker i mitt äckliga rum. Jag vaknade för en timme sen och jag har inte duschat än. Men, jag har ätit frukost. Som min mamma gjorde till mig. Hon hade inget anhörsigstöd nu på morgonen så hon blev ledig. Perfekt, då gör hon frulla åt mig.

Nej om man skulle ta och bege sig till duschen. Neee, först blir det lite lek i photoshop. Bye!

Photoshop

Jag vet inte om det märks men jag har börja förstå mig på photoshop. Hihi, kul! Det är the shit om man kan det. Om inte, då är det bokstavligen skiten.


Good night!, from me, to you

image150

mouth a la tyra banks

image149

Daniel + Scott = Penn

Hur mycket älskar man inte männen Daniel Humpfrey I Gossip Girl? Han med den där sköna rösten. Han är varm och har hjärta. Han visar sin underbara kärlek till Serena och gör allt för att få vara med henne.
Jag känner samma sak med Scott Tucker i filmen "John tucker must die". Han är så oskyldig man kan bli, ändå är det han som i slutet hamnar med brustet hjärta. Buh-huw.
Men saken jag vill komma till att det är samma person. Jag kom på det idag när jag slog på rullten John tucker. Jag tänkte att han känner jag igen! Sen insåg jag att det var Daniel. Hans riktiga namn är Penn Badgley. Penn, abit gayfull.

image148

muuvie

4:de filmen för idag har gått i gång. Men jag har inte bara tittat på film. Jag har faktiskt gjort ren mina ny segel och ställt in lite böcker och annat krimskrams i den. Jag har renat ut hyllorna på skribordet och lådan. Lite senare ska jag rensa ur lådorna som står i bokhyllan med massa skit från små-åren.
Snart har jag tittat klart på alla filmer. Då måste jag ladda hem nya och få värsta film-bristen och dö av uttråkning. Kom med film-tips, ni vill väl inte att jag ska dö heller?

tip

ah, måste tipsa om en grym låt! Det är en remix på Avril Lavigne ft. Big Mama - Girlfriend. Den är 8 minuter lång och inte långtråkig någonstans. Det är DJ Adam som har gjort remixen. Jag hittade tyvärr inte låten på youtube. Men vill ni ha den så är det bara att fråga efter min msn då kan jag skicka över den. Ni som redan har mig på msn behöver bara be mig skicka den.

Tjao!

film, film, film... that's my life!

Andra filmen för idag har beskådats och på listan stog Beck - I Guds namn. Den var bra. Sorligt värre att det var den absolut sista Beck filmer, forever. I'll miss you, Haber, Persbrandt och denna kvinliga finlandssvenska jag absolut inte kan namnet på. Jag har en Beckfilm kvar på listan och den heter Den svaga länken. Den ska jag titta på någon gång i veckan.

Kvällen ska jag ägna åt ett par avsnitt av Grey's och en film med Nikki Reed. Hon som spelar den otroligt kaxiga Evie i filmen thirteen. Visste ni förresten att det var hon som skrev manuset till den filmen? Jag skulle gissa att hon var med och regisserade lite. Cool tjej. Iaf filmen som ska spelas ikväll heter Mini's First Time. Det handlar om Mini (Nikki Reed) som gör revolution mot hennes päron. Hon börjar jobba åt en eskortfirma och upptäcker ganska snabbt att hennes styvfader är en klient hos just den firman.
Hon var även med i filmen Lords of Dogtown. Hon hade en liten biroll. Hon var syster med Tony, flickvän till Stacy och de hinner knappt göra slut innan hon blir tillsammans med Jay.

Hoho, måste göra ren spegeln ikväll också. Så att mamma ser att jag har gjort något vettigt under dagen också. Tjao!

Lord of Dogtown och another look-a-like

Har precis tittat på ännu en film, vid namn Lord of Dogtown. En skatefilm som är baserad på en sann historia. Ganska bra faktiskt. Den handlar om 4 killar som är "bröder till döden". De skejtar och är grymma. De + 4 andra börjar skejta i ett lag och blir ökända.  Där får man följa dem och se hur de tacklar kändisskapet, hur de skiljs från varandra, hur det sviker varandra och hur en liten händelse kan koppla ihop dom igen.

Jag hittade ännu en look-a-like där. Det är nämligen så at Mr. Victor Rasuk spela Tony Alva. En utav bröderna. Han är förskräckligt lik Curbin Bleu. Jag trodde det var han först. Men en bit in i filmen så såg man hur olika dom var, men ändå så lika.


 

Tobias look-a-like Christian, eller är det tvärtom?

Jag har suttit och tänkt på lite look-a-likes. Min bror är väldigt lik många personer. Ofta kan jag tänka "Shit, vad lik tobbe han är..!" Ibland kan det vara någon på stan, ibland kan det vara någon celebirty på tv. En person som jag alltid kommer tycka är lik min bror är Christian Olsson, trestegshopparen.

image146      image147
Okej, dom är inte twins. Men lika är dom, visstå?

Mamma och pappa, säg inte till tobbe att jag har lagt in en bild på honom här. Han skulle döda mig. Det vet ni.

Expert på att rodna

God moooorning!
Låg kvar ett par timmar i sängen och kollade på sjätte avsnittet och Gossip Girl, som är asbra, och läste ut boken "Expert på att Rodna" av Katarina Von Bredow. Bra bok. Jag läste första boken "Hur kär får man bli?" när jag var i spanien. Jag har för mig att det ska finnas en tredje och fjärde bok också. Det ska lookas upp.
Har inga speciella planer för dagen. Jag har planer som ska göras under veckan. Men inte under en speciella dag.
ha en trevlig dag, folket!


Jenny Edlund och Gud

Att jag nästan glömde.
Jag måste välkomna min nykomna läsare, Jenny Edlund!! Idag hade hon suttit och läst igenom stora delar av min blogg. Cred till henne. Men jag gissar på att detta var under hennes ljuva arbetstimmar, på hennes underbart intressanta nya jobb. Mindre cred till henne. Hade jag någon bild på dig så hade den suttit som gjuten under denna text. Men nu har jag ingen bild. Men om!

För övrigt så kändes det som att det var något som lossnade idag på träningen, både för laget och mig själv. Vilket kändes skönt. Än vet vi inte om det bara var något som endast varade för stunden men förhoppningsvis var det inte så. Utan, det som lossnade var dörren ut till storvreta-liret. Bort, Ut från denna hemska svacka vi(och jag, som person) befunnit oss i. Ahh.
Dear God, let us do a very god practise at thursday night again(and every other night in the future), n' we'll win for you(and only for you) next thursday against Hagunda.
Somliga kallar Peter Bolin gud. Tjaa... jag vet inte.

Buss nummer 2s passagerare

Idag har jag haft den märkligaste bussresan på länge. Jag sitter och väntar på buss nummer 2. När den kommer så kliver jag på som vanligt. Jag sätter mig där det finns plats för barnvagnar. Jag åker baklänges och mittemot mig sitter en tjej med en resväska. Efter 2 hållplatser kliver det på en tant, 60 + med en tom barnvagn. VARFÖR? Varför i helvete går man runt och drar på en tom barnvagn? Hon ska i alla fall där så jag makar lite på mig så att hon får in vagnen, så att den står lodrätt, med handtaget ut i gången. Sedan sätter jag mig igen. Men nej, hon ska promt ställa vagnen vågrät, längs med väggen. Då tar jag det uppfällbara sätet och trycker upp det mot sätryggen. De brukar ju sitta fast där, men just detta är det fel på så när jag släpper det så faller det tillbaka. Där ger tanten mig en arg blick som om det vore mitt fel att den slog tillbaka hårt mot vagnen. Hade hon ställt den lodrät så hade det aldrig hänt.
Jag makar i alla fall på  mig och sitter mig "bakom" min första plats. Så nu åker jag framlänges. Brevid mig sitter en mörk liten ung kvinna (20 +). Jag lyssnar på radio i min mobil och börjar garva åt något roligt. Hon tittar tvärt på mig och vill visa att hon också lyssnar på något. Så hon börjar klappa i takt med handen mot sitt lår. Bussen är knäpp-tyst och hon slår högt. Då tittar jag på henne och ska se om hon också lyssnar på musik. Hon känner att jag tittar och vänder tvärt huvudet och blicken mot mig. Där handlar jag snabbt, och vinklar ögonen lite till höger och stirrar ut genom glaset. Resten av resan sitter hon och klappar på allt(dock inte på mig!) runt omkring sig. Där tänker jag att jag måste komma av denna buss.
Till höger om mig, över gången, sitter en ganska tjock man och stirrar på mig. Med en sån där äcklig blick. När jag ertappar honom med att stirra, vänder han blicken till tanten bakom mig, med barnvagnen. Där kunde jag inte hålla mig för garv.

Nu ska jag gå ta en skön dusch. Gdntt p r!


mys med utomlands-adrenalin

Idag satt jag på bussen på väg mot Allianshallen. Där satt jag och tänkte, tänkte på hur mycket man tänker när man åker buss. Det är inte ofta man sitter och pratar. T.ex. jag och mina kompisar, vi kan prata hur mycket som helst när vi går på stan men så fort vi kliver på bussen blir vi tysta. Kan vara för att det finns ganska mycket folk på bussen och man inte vill att dom ska höra vad man snackar om. Men iaf.

Sitter nu och tittar på en ganska mysig film som heter Chasing Liberty och går på 5an. En romantisk amerikansk tonårskomedi. I like those. Om ungefär 10 min ska jag slå över på 4an för att kolla på parlamentet, som har blivit hur roligt som helst efter att det unge nye stjärnskottet, Björn Gustavsson, gjort debut. Hahaha, han är bara för skön. Garvar bara jag tänker på mannen.
Jag ska försöka somna tidigt ikväll för imorgon vill jag vara uppe med tuppen och rensa ur mitt rum. Och städa. Ååh, så mysigt. Nu ska jag tända lite ljus och koka te, ta fram boken och lägga mig under täcket. Jag älskar att vi har ett mörkt och ett ljust halvår här i Sverige. Jag älskar att längta efter första snön och allt vad det är. Jag kommer nog sakna det den vackra dagen jag flyttar till Spanien.
På tal om Spanien så ska jag och Sabina beställa biljetter i Januari. Det känns nästan som att man längtar tills dess. Jag älskar att få det där res-adrenalinet och känna att det är på riktigt. Sen kommer det ju gå snabbt. Det gör alltid vårterminen.


image145

Tiunda if och Cherry Crush

Hallå!
Dagens planer ändrades. Det visade sig att småtjejerna, jag och amanda tränar på måndagar, har match idag. Mot självaste storvreta. Min kära klubb. Så jag ska åka dit och titta. Kanske även vara med och coacha på ett litet hörn. Vi får la se. Men dit ska jag i alla fall.

Håller just nu på att titta på en film som heter Cherry Crush. Det handlar om en ung kille som är fotograf. Han älskar att fota, och blir tvungen att byta skola. På den nya skolan hittar han en modell som han fängslas av. Han blir kär i henne. De bildar ett par. På grund av henne blir han indragen i en brottslig härva som innefattar mord, hot och poliser. Ganska ok. Inget bombnedslag, men går att titta på i brist på anna.


En timme bakåt

Lite förändringar i blogg-designen. Måste säga att jag tycker alle desgin-modeller som finns att välja bland, är faktiskt de flesta riktigt fula. Tack gud för att man kan designa om sin själv.
Jag tackar också för att jag inte är helt värdelös i Photoshop. Jag har börjat lära mig ett och annat. Men att leka med bilder finns inte riktigt med under rubriken "Kan". Mest när det gäller textning.

Skrev detta inlägg mest för att jag skulle se hur en sak såg ut. Och så var man tvungen att publicera något. Nästa gång tar jag nog en bild. Tjao!

P.S. Glöm inte att ställa om klockan! D.S.


Söndag morgon

Moooorning.

Igår kväll började jag titta på Beck-filmen "Det tysta skriket". Men jag var to tierd så jag stängde av efter halva. Men nu på morgonen tittade jag klart. Den var helt ok. Blev lite missnöjd över slutet bara. Ska under dagen klicka på nästa beck-film "I Guds Namn" eller den andra som jag just för tillfället inte kommer på vad den heter.
Ska även försöka rensa ur mitt rum. Är riktigt laddad för detta rumsbyte. Miiiho.


Fint besök

Hejsan, hallå.

Idag fick vi fint besök till middagen. Den gamle räven Tobias "Tobbe" Andersson. Den ökände sonen. Det var najs. Och den bästa lillasyrra jag är ska han kanske få min gamla spegel. Han är rolig, den kisen.
Idag hade han tänkt åka till stockholm för att kolla efter en ny vinter jacka. Han åker till stationen och köper en biljett. Men så visar det sig att han precis missade tåget. Han beslutar sig för att kika inne på Naturkompaniet här i stan om de fått in några fräsha saker. Ja, det hade dom ju. Den nya modellen av fjällräven jackan som han ville ha, i grönt. Så han köper den där. Men så står han ju med en biljett till stockholm. Han tycker att det är lite waste off money att bara kasta den, så han tar tåget dit och käkar lunch i Kungshallen. Sen åker han hem igen.
Han berättade även att de inte varit många vita dagar denna vecka. Det märkte vi när vi pratade om hans dator. Han har köpt en ny, bärbar, och då kom jag med den briljanta idén om att jag skulle kunna ta hans gamla tangentbord och mus. När vi satt och pratade om TANGENTBORDET kallade han det skrivbord minst 5 gånger. Han kom även på sig själv en gång och sa "Varför säger jag skrivbord?!". Efter 3 minuter var vi där igen "Ja.. och då kan du glömma mitt skrivbord." "Men jag vill inte ha ditt jävla skrivbord!, Jag vill ha tangentbordet!"

Nu börjar jag bli trött och ska efter detta inlägg slå av datorn och gå och lägga mig. Eller första ska jag nog lägga in några filmer på USB-minnet.

Haha, för ungefär en timme sen kom pappa in på rummet och skulle hämta tårtan som stog på balkongen. Mamma hade precis innan kommit in och sagt go natt. Mina föräldrar är ganska trötta föräldrar. De lägger sig tidigt och vaknar tidigt. Men så kom han iaf in vid 11 och skulle ha tårta. "ska du ha tårta NU?" Frågade jag. "Jaaa.. jag ska ju kolla på bandy hela natten." Då kom jag på att det är "bandy-marathon". Det är World Cup och de visar(och spelar) alla 4 kvartfinaler denna afton. Sista matchen spelas runt 2. Det återstår att se om min kvällströtte far lyckas hålla sig vaken natten nu. Jag tror inte det. Jag tror att han somnar och vaknar lagom till de slutminutrarna så han hinner se resultatet i sista matchen.

Good night!

  
Jag kan inte se någon likhelt alls, med det kunde tydligen tobias.

Rolig lista

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
...finns en hönsgård med, med små, lejongula och alldeless ludna hönor...

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
en bok

3.Vad var det senaste du såg på tv?
Peter Petrelli i Deroes

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
19.18

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Lite tyst ljud från tvn och mamma som trixar i köket

6. När var du ute senast och vad gjorde du då?
vid 4, bar in spegeln i huset

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Sabinas bilddagbok

8. Vad har du på dig?
tights, tshirt och en grå mjukiströja

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
att jag kedjerökte

10. När skrattade du senast?
10 min sen typ

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
anslagstavla och vanliga tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?
japp, men vet inte vad

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Licence to wed

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En ny lägenhet till min folk, en ny bil åt min bror och massa andra saker till mig själv.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag hatar skräckfilmer

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle ge allt folk i hela världen sympati för andra människor

18. Tycker du om att dansa?
Nee, eller inte när någon ser ;)

19. George Bush?
Cool snubbe

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp flicka?
Något fint. Wilma och Wilhelm kanske.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jaaa!!! Mer än någonsin

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Åh, vad synd att du inte klarade dig! Jag ska göra det lättare(att överleva) nästa gång.

Hittade denna lista i sabina bilddagbok. Grattis btw, på namnsdagen. Du ska få en present av mig sen.


Lördag

Hej, hej!
Jag sov jätte konstigt i natt. Igår kväll pratade vi om vad vi brukar göra i sömnen och jag är en sömnsnackare. Alltid, alltid snackar jag i sömnen. Eller låtar snarare. Jag hör det inte själv men folk jag sover "med" säger det. Jag typ mumlar. Men så i alla fall drömde jag sjukt och vaknade titt som tätt.
Så i morse när jag vaknade hade jag ont i huvet och var alldeless slut i kroppen. Mamma berättade att hon hade varit tvungen att gå in till mig och kolla läget för att det lät som att jag var påväg att kvävas. Nu på dagen har mamma, pappa och jag varit ute och åkt. Jag såg en kille som gick och rökte och jag fick värsta deja wu'n. Jag drömde att jag kedjerökte i natt! Det var därför jag hade låtit som jag gjorde.

Kvällen igår var hel trevlig. Bjöds på god mat, fint folk och mycket skratt. Det var skönt att vi började tidigt så kom man hem och i säng i god tid. Imorse vaknade jag vid 11. Egentligen borde jag ha tänkt "ååh. 11 timmar har jag sovit, härligt!" men eftersom min sömn inte var den bästa så var jag fortfarande trött när jag vaknar.
Vi for iväg ut med bilen vid 12. Vi kollade tapeter till mig och handlade andra nödvändiga saker. Hittade några riktigt fina tapeter. Vi får se hur det blir. Jag är inte riktigt 100 på några av dom än. Jag ska i alla fall ha en mörk, mönstrad fondvägg och de andra 3 ska vara lite ljusare och enfärgade.

Och så har jag och mamma varit iväg till Götgatan för att titta på en spegel jag sett på blocket.se. Den var fin och billig så jag slog till. Kommer passa bra i mitt nya rum om jag tar gråa väggar.

Nu ska jag städa upp lite och sedan lägga mig för att läsa eller titta på film. Kvällen ska vara lugn ikväll. Jag ska verkligen vila upp mig på detta lov. Har inte med mig några skolböcker hem at all. Vi hörs, läsare!

06.18

Hej!

Imorse ringde klockan. som vanligt. Och jag snoozade, som vanligt. När jag har snoozat ett par gånger tittar jag på klockan och ser att den redan är 07.08. Varför har inte mina föräldrar väckt mig? Bussen går 07.38, och jag måste gå från lägenheten 07.30. Jag som duschar håret och fönar det varje dag får lite panik! Jag kastar mig upp ur sängen. Och när jag kommer ut i köket är hela lägenheten mörk. Har mamma och pappa också försovit sig?! Skit i det, jag slänger mig in på toan, klär på mig, fixar till håret och packar ner det sista i väskan. Jag får skita i frukosten. När jag är påväg ut från mitt rum tar jag med mig mobilen och klickar på den för att se om någon hört av sig till mig under natten. Nix, ingen hade... 06,18?! Är klockan 20 över 6?!
Mina föräldrar som nu har vaknat av att jag slängt fram och tillbaka mellan mitt rum och toan, ligger och läser tidningen i sängen. Jag går in till dom och frågar
"Är klockan 20 över 6?!"
"Ja..."
"ååååh, jag trodde den var 20 över 7.."
"Jaa.. jag tyckte väl att du var lite väl tidig idag."

Så jag hade gått upp en timme för tidigt. Nu hade jag redan klätt på mig och fixat allt, så det var bara att koka en kopp te och lägga sig i sängen igen och läsa en stund. Haha. Jag har sån tur när jag "försover mig".

Nu har jag loooov! Härligt. Men det betyder inte att det inte finns saker att göra. Nix. Nu, snart, ska jag packa en väska sen ska jag till stenhagen och hälsa på Sabina på henne praktik sen kommer hennes mamma och lillebror och hämtar upp oss i deras nya biiiiil. Då begär vi oss till Lagerlöfsgatan för lite party fixning. Vi ska ju till tegest ikväll.

Nej, nu ska jag slå in tegest present och packa väskan. Klädproblemet är inte löst än heller!
Ha en trevlig fredagskväll med antingen utgång eller Idoltittande. Hej!

Storvreta IBK...

... är laget som vi gillar! Vi vann inte kväll. Men jag är nöjd. Jag är en sån som faktiskt kan förlora och ändå vara nöjd. Jag kände att jag faktiskt försökte prestera bra och jag försökte ha en grym inställning och taggning. Till slut hade jag även det. 0-2 är inte fy skam!

Tegest spelar i Årsta så henne råkade jag på där. Vi ska äta i deras lokal kl halv 8, men sen får man komma lite när man vill. Jag hade tänkt ta mig dit vid, låt oss säga, halv 7 - 7. Men först och främst ska jag ner på stan och unna mig något fint. En ny klänning kanske. Eller ett par gympadojor och jag känner att jag har brist på. Glider fortfarande runt i mina sommarskor.

Nu ska jag packa min innebandy bag, borsta tänderna och gå och lägga mig. Tror jag ska läsa något kapitel eller så. Antingen min engelska bok, som det börjar hända lite grejer i, eller en bok som jag lånade på bibblan idag. Den heter "Hur kär får man bli?" och är uppföljaren till boken jag köpte på arlanda och läste nere i spanien. Den var bra så jag har stora förhoppningar på att denna bok är likså.

Go' nattie!

Bad-energy-sprayder (vad fan heter spridare in english?)

Haha, eftersom jag är så pass dålig som jag är så kommer jag inte komma iväg till skolan tidigare som jag tänkt. Nix, jag spenderade för mycket tid vid datorn och segar. Haha, skit.
Innan jag drar ska jag lägga in lita nya Ola-låtar på min mobil. Haha, I've gone "Idol-Ola"-freak!

Igår på träningen när jag var så sjukt dålig, sa jag det också. Och Emma verkade inte gilla mitt negativ uttal om mig själv. Jag sprider dålig energi. Och det är faktiskt sant. Jag ber om ursäkt, Emma. Detta stycke kan verka ironiskt, för er som känner mig. Men det är det inte. Så än en gång, Emma, I'm sorry! Säg åt mig nästa gång.

Skolan kallar, bye!

Födelsedag

Idag fyller självaste tränarkollegan, lagkamraten och skolkompisen ååååår.
Amanda TRUE BELIEVER (Arbis ska väl också stå här antar jag) Rosengren Blom.
Grattis så jääävla mycket hoppas du får en fin födelsedag. Du ska få en present av mig senare. Men eller från hela laget egentligen. En Viiiiiinst!

image142
Amanda i litet format

Uppsalas "el classico" i D2

När jag loggade in på blogg.se satt jag och tänkte på hur jag skulle börja detta inlägg. Jag tänkte på saker som "Jag är inte alls taggad, jag kommer inte vara bra osv". Jag tänkte tillbaka på gårdagens träning där jag var rådålig. Den typ 5te de senaste två veckorna. Det kändes inte alls bra.
Men när jag väl hade kommit in på bloggen och klickade på "översikt" hade jag fått en kommentar från Amanda. "DU KOMMER VARA GRYMT BRA IKVÄLL, I CAN FEEL IT!" Det där var spiken i kistan. Jag kommer vara grym. Jag kommer göra allt jag kan för att vinna. Jag kommer ta emot bollarna med en säker klubba och slå ännu säkrare passningar som kommer sitta som jutet på mina spelkollegors blad. Åååååh! Jag kommer verkligen vara sådär bra som jag bara är ett par gånger om året. Jag ska vara det nu när det behövs som mest, både för laget och för psyket. Tagga, malin! Göredå!

Idag är det naturkunskapsprov som gäller. Idag är det spanska läxförhör som gäller. Idag är det engelska läxförhör som gäller. Spanskan kommer först. Till det har jag pluggat lite lagom. Sådär så att jag vet att jag kommer klara mig och om vinden är med mig så kanske till och med bättre än så. Sen är det lunch. Där kommer jag antagligen finslipa naturkunskaps kunskaperna. Sen kommer provet. Där har jag pluggat på mycket bra, och just nu känner jag mig ganska säker. Men vem vet, jag kanske får hjälpsläpp. Jag kanske inte fattar frågorna och skriver helt fel svar. Sen till engelskan då jag inte pluggat ett smack. Eller vi har ju haft det på lektionerna, då har det gått hyffsat. Jag tror jag kommer plugga lite på det under dagen också. Där efter får jag åka hem. Då ska jag sätta mig och göra klart våran nya uppvärmnings skriva. Har ännu bara 12 låtar. Men jag tror jag ska tanka hem lite "radio hits" och ta deras "extended version" som man brukar få med när man laddar hem singlarna. Men då måste den vara bra också. Sen är det match.
Våran tränare har gjort ett undantag och tippat våran match ändå. Han tippar att vi vinner med 4-3 och jag känner hur tyngden bara växer. Det betyder tändvädska för Årsta IK, det är ett lag som kan leva på taggning. Oooff.
Jag måste göra mig i ordning för skolan nu. Ska ju dit lite tidigare och plugga.

Hejdå, folks!


Snälla Gud?

Halloj!
Klockan är fem över halv tolv och jag känner att jag måste gå och lägga mig. Detta får bli det sista jag gör. Har suttit här och fyllt på mitt närings(fett)lager. Rostade mackor med jordnötskräm och Teeeeeee. Rabarber och grädd te är såååå gott. Mumma. Varmt vatten, tepåse, en halv matsked socker och en halv dl mjölk. Nam, nam.

Idag gick det utomordentligt kasst på träningen. Jag är sämst. Jag är verkligen det. Jag fick en bra helg, i mora. Sen dess har det bara gått ner för. Jag undrar om det har något med bänkningem i helgen att göra. Jag kanske borde åka bort ofta. Så kan jag få göra starka come-back-er.  Vi har match imorgon mot våra rivaler och toppfavoriter, Årsta IK. Jag bävar. Jag känner mig inte tillräckligt laddad eller taggad. Hoppas det förändras under nattens gång. Alla säger att det är Årsta som har pressen, och att vi står utan. Men jag känner ändå att tyngden på mina axlar blir värre och värre, ju närmare vi kommer. Hoppas mitt lag taggar åt mig också. Jag känna lite team-spirit! Jag vill vara sjuuuukt ladda. Snälla Gud, låt mig vakna upp med tagtråd i magen. Då är jag nöjd. Eller nej, jag vill prestera bra på plan också. Snälla Gud?

Sista provet för lovet, najs!

Denna dag hade inte mycket att bjuda på. Det är ju FN-dagen idag och det firades på celsiusskolan, med lite framträdanden, filmer, föreläsningar, tipsrundor och sådana saker. Inget att hurra för.
Vi slutade kl 1 och då bosatte jag mig vid mitt pluggbord i matsalen för att, ja.. plugga. Det gick väl sådär idag, då jag fick sällskap. Satt och snackade titt som tätt och på 4,5 timme fick jag plugg gjort som jag skulle kunnat fått fjort på 3. Skit.

Nu ska jag byta om till innebandykläder och packa väskan. Sedan ska jag köra igenom allt på datorn innan jag sticker iväg på träning. Tror jag ska åka till skolan tidigare imorgon för att plugga. Jag har ju sovmorgon.
Åh! Juste, imorgon ska jag träffa Sabina efter skolan så ska vi ta en sväng på stan. Måste ha varit 3 veckor sen vi träffades och verkligen umgicks. Nu springer vi bara på varandra i allianshallen, som är mitt andra hem under vinterhalvåret.
Nej, måste verkligen ta vara på plugg tiden nu. Bye!

Min misstanke är bekräftad

Konversation mellan mig och min mamma.

Jag viskar: mamma..!
No reaction.
Jag viskar igen: mamma..!
No reaction. Min mamma har väääldigt dålig hörsel.
Jag nästan skriker: mamma!!
Mamma: ja..
Jag pratar tyst: Jag tror pappa läser min blogg.
Mamma: Va?
Jag: Jag tror pappa läser min blogg.
Mamma: Jasså...
Jag: mm
ett par sekunder senare.
Mamma: Får man inte göra det då..? Lite blygt.
Jag: nja... Läser du också min blogg?!?!
Inget svar, men hon ger mig förnulig liten blick som talar för sif själv.

Så båda min far och min mor har suttit och läst min blogg utan min vetskap. Men nu vet jag!
Så Hej mamma och Hej pappa! Välkomna, välkomna! Lite taskiga har ni varit som suttit och tjuvläst min blogg, but you'd better make it up to me :D Om ni nu vet vad det betyder. Lämna gääärna en kommentar.

Min misstanke

Jag har en misstanke. En ganska grafit(kraftig!) sådan. En sådan som ligger inom en och gnager. En sådan som får en att tänka så himla mycket. På om det kan vara så... eller inte.

Misstanke är att mina kära pappa, Thomas Andersson, läser min blogg. Hmm... Det har kommit fram lite, sakta men säkert. Saker jag skrivit här, men kanske inte sagt till dom, har han vetat.. Men pappa, för att få ut detta trassel vänligen lämna en kommentar. Idag sa fråga min pappa mig en sak och jag tänkte "Vilket samansträffande! Precis vad jag skrev i min blogg idag! Tänk om....". Jag har ju som sagt gjort min blogg offentlig på vårat lags hemsida, och min pappa kikar in på den sidan titt som tätt. Och varför inte, liksom?
Sicken funderare!

Eftersom jag älskar mina skola såååå mycket så hängde jag kvar där 3 timmar idag igen! Eller inte. Jag hängde kvar där för att jag kände mig tvungen att plugga och ville får det ur världen. Jag pluggar ju inge bra hemma så jag kände lite bra att köra på där och få det överstökat. Men nu känner jag nästan att jag måste plugga mera!

Gosh vad dålig jag var på att skriva inlägg idag. Haha! Ingen bra "bilda-meningar"-dag idag. Vi ses snart, hörrni(pappa, vi gör ju faktiskt det bokstavligen)!

IDAG

Hej, hej.

Vi hade ingen psykologi idag vilket betyder att vi har en håltimme på ungefär 2,5 timme. Så jag bestämde mig för att åka hem. Nu sitter jag här och borde egentligen plugga. Kanske gör det också. Men jag skulle väldigt gärna vilja städa mitt rum också. Alltid härligt att komma hem till ett nystädat rum.

Jag är fortfarande förskyld. Jag tycker det är ganska skönt. Men iochmed att jag har astma så blir det ännu svårare att andas när jag tränar. Detta är alltså tredje gången jag blir förskyld sen skolan började. Tredje gången på 2 månader. Och inte en ända gång har jag blivit riktigt sjuk. Jag har varit så pass sjuk så att man känner sig hängig, snuvig, allmönt seg. Men alltid så att jag kan gå till skolan och träna.

Allt känns så fel just nu. I skolan kännas allt prutt. Jag känner mig så fucking jävla "utanför". Visst kanske det inte märks men det känns så mycket mer. Och innebandyn går inte bra någonstans. Snackade med min tränare igår om varför jag blev bänkad och jag fick inte så mycket mer till svar än vad jag redan visste "vi ville stänga matchen och du kom lite fel i positionerna". Kände inte att det var så givande. Men visst, det är ju dom som är coaches. Hemma går jag bara runt och tänker. Jag måste plugga, jag måste bli bättre på innebandyn så att jag inte blir bänkad igen, om han ändå förstod att jag skulle spela bättre med... Jag måste plugga nu. Vad händer om jag inte får ett bra reultat på detta prov? Undra hur svårt det kommer vara. Min hjärna orkar snart inte mer. Jag vill bara skrika rakt ut till allt och alla, precis vad jag tycker om allt och alla.

My weeek

Jag gjorde ett försök med att göra om min design och misslyckades. Så jag började om från scratch 1. Får ta itu med det när jag hinner. Troligen nästa vecka.. haha, skj! Nej, men serri nu, Helgen typ.
Imorgon kommer jag inte hem förrän vid 9 och då ska jag dra en dusch så bums i säng.
På tisdag är det plugg som gäller. Kanske, kanske hinner med en sväng på datorn.
Och på onsdag har jag kvalitéts träning. Vi får se hur mycket jag hinner plugga på eftermiddagen/tidiga kvällen, lite = ingentäning, mycket = träning.
Och på torsdag har jag både spanska läxförhöret och naturvetenskaps provet. Då kan man ju tänka sig att jag hinner med att köra en design-sväng. Men inte. Det är så att jag har en ospelad innebandy match att spela och då har de lagt in den på just denna dag. Helt kanon ok för mig. Visserligen kan jag hinna med en sväng innan. Men det beror ju på när vi har samling.
I vilket fall som helst så på fredagen är jag bortbjuden till nyssfyllda 17åriga tegest som ska ha lite party. Eller flicksamling. Hoppas det blir trevligt! Även där beror tiden på. Har vi tidig träff så hinner jag nog inte med. aaaah! Vad ska jag ha på mig? Måste! Lösas! Snartast!
Kanske införskaffar något nytt eller tar något gammalt fint. Återstår att se.
Snart är klockan halv 9, vilket betyder parlamentet. Jag har fått order om att se kvällens avsnitt och jag har inget bättre för mig. Måste tagga in för morgondagen. Haaaaatar måndagar. Lätt jobbigaste dagen. Inte så många läslektioner men just detta att ta sig upp och träna på morgonen. Och sen också veta att man har 2 träningar till att se fram emot. Nej, tack. Skippar gärna det.
Nu ska jag gå och ta mig en tonfisk macka eller något annat gott. Byyye!

min älskade pluggteknik

Tjena.
Har inte fått mycket gjort idag. Har kollat på film, suttit här i min äckliga data stol och degat. Men jag tog mig i alla fall till ICA med Sabina som sällskap. Vi har inte träffats på en sisådär 2-3 veckor. Hihi, funny, funny. Vi får la hitta på något på lovet. Eller skojja. Vi ska ses på fredag och luncha. Senare drar jag vidare till skolan och hon till her practic.

Imorgon blir jag ensam med tiundas F-95/94 för Amanda ska på fotboll. Undra vad jag ska hitta på då da. Ska göra någonting roligt i alla fall. Vi har kört fys med dom två gånger i rad så nu ska vi göra något kuuuul. Spela mycket innebandy och använda klubborna.

Jag tror jag ska plugga lite nu faktiskt. Jag har en liten pluggteknik som gör att det är ganska underhållande att plugga. Jag gör nämligen så att jag skriver in alla anteckningar/instuderingsfrågornas svar på datorn. Alltså kan jag sitta och snacka med folk och surfa samtidigt som jag pluggar. Jag är en sån som lär mig genom att skriva. Så istället för att sitta vi köksbordet, ha skit-tråkigt och få skrivkramp så sitter jag vid datorn och har det lite roligare. Jag gör självklart inte bara detta. Men jag brukar använda mig utav det antingen för att komma igång eller för att avrunda lite. Därimellan pluggar jag med böcker och blyertspennan i högsta hugg.
Nej, nu blev jag nästan lite taggad på detta. Hejdå, hörrni! Ni lär få höra mer av mig.

PÅ. FÖR

Jag blir sååå irriterad. PÅ Att folk ha så jäääävla dålig musik smak att de ens låter sådana låtar läggas upp. Att jag är äcklig som sitter här med fett hår, pyjamas, mössa och stinker. Att mitt rum är fult och stökigt. Att min mamma och pappa neggade till att jag hittade en spegel på blocket som jag vill köpa. Att det kommer ta så fasansfullt lång tid att få ihop mitt rum. Att det inte finns några bra filmer att titta på eller ladda hem. Att jag jämt ser slutet på bra filmer (då kan jag inte kolla på den från början för att jag redan vet hur den kommer sluta). Att jag har naturkunskapsprov på torsdag. Att vi ska spela mot årsta på torsdag. Att jag inte packat upp min toolbag än. Att min säng är obäddad. Att det är söndag. Att det är skola imorgon. Att det är måndag imorgon (= 3 träningar).

Men jag kan inte lämna detta inlägg såhär depressivt(jag vet att det inte ens är ett ord). Jag är också glad. FÖR Att det är ganska lång tid kvar på den här lediga dagen. Att tobbe nu har flyttat och det är frittfram med att börja slipa väggarna. -

Mamma kom precis in och sa att jag skulle gå till affären. Och när jag skulle jag fortsätta skriva på listan. Då började jag skriva negativa saker istället. Aff. Deppad tjej. Bäst jag slutar här.

Eloge till Hanna

Igår somnade jag ungefär halv 1. Och imorse vaknade jag först vid 8 sen vaknade jag vid halv 9 igen och kunde inte somna om. Alltså sov jag 8 timmar i natt. Man lackar. Nätterna och morgonarna man fåååår sova mer än så ska man promt sova mindre. Helt sickt. Visserligen kanske jag somnar tidigt ikväll och är aspigg imorgon. Men ändo.

Har nu funnit 9 låtar till skivan. Jag känner redan nu att denna skiva inte kommer bli någon höjdare. Jag känner mig inte hundra på någon låt förutom 1 och det är inte ok.
Hade tänkt ha lite "bring it on"-marathon idag. Håller på att tanka ner Bring it on again och bring it on - all or nothing.

Måste ge en eloge till Hanna Björkenius som ställer upp dom oersättlig filmare på våra matcher. Inte nog med att hon filmar, hon gör det fan så bra också. Stoooor eloge para tu.

bye!

dålig mjusic-taste och AFV

Tja.

Har lyssnat igenom ungefär 150 låtar och utav dem har jag valt ut 4 som kvalificerar in sig på skivan. Bedrövligt! Jag har tankat hem sådana där "Topp 100 trance", "best 50 remix". Oaccepteabelt att folket som gör dessa mappar har så fruktansvärt dålig musik-smak. Bläe. Har precis börjat på en lista som en annan snubbe gjort och den har börjat bra i alla fall. Får hoppas på att det håller i sig.

Haha, satt och kollade på AFV under tiden jag lyssnade igenom låtarna. Det var ett sånt där mamma-special. Såååå jävla kul. Helt sjukt att de lyckas fånga det på video också. Händer ju nästan aldrig här. Iofs är ju mycket till gjort, men 25 % är inte det. Det är ju oftast dom impulsiva som är roligast. Gosh! Älskar att garva högt när man sitter ensam och kollar på tv. Då känner man att regissören har lyckats.

Losted släpkärra! Please call 070840494 if you've seen it

Hesjan, hejsan.
Ledsen för att jag inte varit en sån aktiv bloggare de senaste dagarna. Tänkte "make it up to you" med en rolig liten historia som min bror delade med sig av vid matbordet nyss.
Han håller ju som sagt på att flytta och de använder sig utav en släpkärra som är under familjen anderssons ansvar. Vi har den i förvar för sirius loppmarknad. Eller om vi har fått den, eller något sånt. Det är i alla fall vi som ha den. Så när de skulle åka hem från lägenheten igår kopplade de på den som vanligt och for iväg. Det tar ungefär 20-30 sek att åka från dem till våran parkering. Och när de kör upp på våran gata så kikar jonas lite lätt i backspegeln och säger.
"Var e släpkärran?"
Tobbe vänder sig om och upptäcker till sin förskräckelse att den faktiskt är borta.
"Varfan e släpkärran?"
"Jag vet väl inte, du kopplade väl på den..?"
"Jaaa.. klart jag gjorde."
Vad kan de göra? De åker tillbaka en liten bit och kolla i fall den står på någon gräsplätt där de brukar parka den. Och där står den inte heller. Jaha, då var väl de väl bara att åka och leta. De fortsätter åka och när de är ungefär utanför deras lägenhet så ser de att den står uppe på trottoaren vid busshållplatsen.
Den hade alltså lossnat från bilen kört upp på trottaren och krockat med busskuren. Som tur var gick varen glaset i busskuren sönder eller släpkärran. Det var bara stolpen de körde in i som tappade någon list. Den listen kastade de in i buskarna, kopplade på släpkärran igen och körde iväg. That's my bro and his friends.
För övrigt så går det frammåt med flytten. Han sov hans sista natt på heidenstamsgatan inatt och tar sängen med sig nu när han drar. Miiihi. Vilket betyder att vi kanske kommer kunna fixa till rummet nästa vecka. Då jag kan fixa och dona under höstlovet. Få se om jag och mamma tar oss över till Ferlinsgatan under kvällen för att beskåda deras nya möblerade lya.

Spelade match idag. Vi vann med 4-2 mot serieledarna. Jag blev bänkad utan att ens förstå varför. Jag ska fråga honom imorgon. Och han better ha en bra förklaring. Inget "Det hade inte spelat någon roll, det kunde lika gärna ha varit du som fått spela.."! Jag är inte arg för att de andra två centrarna fick spela, för de var minst lika bra som mig. Men saken är den att han bänkar endast mig från min kedja.

Hängde kvar i hallen med malin ett tag efter matchen för att beskåda en match från D3 och en match från D1. Riktigt glad tjej det där. Hur ledsen, besviken, arg hon än är så visar hon alltid ett glatt ansikte utåt. Detta skriver jag inte bara för att jag vet att du antagligen läser detta, utan för att det är sanningen.
Nu ska jag bränna en grym CD till laget. Jag har laddat hem ungefär 3-400 låtar, där jag ska handplocka 15-20 låtar. Fan den personen som tar denna CD och tappar bort den. Gah.

Tjuez.

grillspettet från el restaurante de golf

Go' kväll, det här är ekot. Eller inte.
Anledningen till att det inte blivit mycket bloggning i dag är simpel, been busy. varit på stan på efter middagen och nu mot kvällskröken befann jag mig hos kines-malin med pizza-ätande som hobby.
Jag är sjukare nu. Tjock i näsan och i halsen, och hostan är ett faktum. Jag ska ta mig i säng nu för att vara fit-for-fight imorgon bitti, då vi har seriematch. Eftersom jag bara är förskyld, utan fever och halsont, så anser jag mig vara spelredo. Jag bjussar op ännu en pic från mitt favorit land.

Natti, natti.

image139

Mitt grillspett på golf restaurangen. Och här snackar vi GRILLSPETT.

teggan @ a pic

Jag lovade ju en bild på teggan so here it comes. Förlåt än en gång!

image138

Bilden är tagen förra sommaren, så den är ganska gammal. Men tjejen är fortfarande den samme och kommer alltid att vara lika wounderbar.

back and forward

Asointressant men det var en sak som jag verkligen, verkligen reagerade på. Imorse när jag skulle sätta på mig en långärmad tshirt så satte jag den bak och fram. Och på morgonen lackar man på sånt. och när jag ska dra på mig klänningen över så lyckas även den hamna bak och fram. Vad är oddsen?
När jag kommer hem och ska prova mina nya tshirtar som hamnar även en utav dom bak och fram! Innan idag hade jag inte satt en tröja bakochfram på minst ett par månader. Sickt! På tal om bakochfram.
Igår när jag stog och fönade håret på nautilus och kikar i spegeln så ser jag andreas rygg med ett vitt linne ochlite längre ner... våra träningsoverallsbyxor men numret och märket på baksidan.  Jag hann tänka någon tanke om att det kan vara för att det är spegelvänt, så jag vänder mig om och ser fortfarande samma sak.
"eeh.. andrea, du har nog satt på dig byxorna bakochfram..."
"Jaaa, jo, jag la precis märke till det..."
Då hade hon ändå stått och funderat i ungefär 30 sek.

Inte salmonellis

Känner att jag är skyldig er en liten uppdatering om min pears. Jag menar, ni sitter säkert och är jätte oroliga för dom men inte fattar hur man gör för att kommentera. Men dom lever. Fakutm är att dom mer än lever. På måndagen åkte de upp till sjukan och tog prover. Pappa åkte till jobbet redan dagen efter för att han blir sjukt rastlös hemma och mådde ändå någolunda bra. Men mamma får ju inte åka till jobbet förrän hon vet vad det är och om det är smittsamt. Så idag så ringde hon upp till sjukhuset och kollade provsvaren. Det visade sig att det hade kdsidsnfos-kocker. De smittar endast via bajs och de hade fått det av kycklingen i en macka som de åt på Center King. Som inte jag ååååt. Så mamma får åka till jobbet imorgon.

Så oroa er inte, they'll survive.

NOBK

Hej, hej!
Jag har något otroligt roligt att berätta. Det är namnligen så att på engelska provet jag gjorde imåndags sa jag ju att jag inte ens varit och nosat på VG-nivå. Men ack så fel man hade. Det visade sig att jag till och med var också nosade på MVG-nivå. ett halvt poäng från MVG kallar jag mycket mer än bara godkänt. Det avr över mina förväntningar och jag är (mer än) nöjd.

Efter skolan åkte jag ner på stan och uträttade lite ärenden. Jag inhandlade två tshirtar som belöning till mig själv. Kill-avdelningen på H&M. Relativt coola. Sen gick jag till stadsbibblan och lånade en bok som vi ska ha till engelskan, på engelska förstårs. Drog vidare mot Apoteket och köpte någon ansiktskräm och sedan till BK för att köpa mat. Vilket jag ångrar såååå mycket just nu. BLÄ! Att jag aldrig lär mig.Så inte gott. Stoppa mig nästa gång jag ens har tankar på det. Hur sugen jag än vå vara! Tala om för mig hur fet och illamående jag kommer känna mig sen.

image137

Hur fan kunde jag...?

Hallå!
Hur kunde jag...? Hur fan kunde jag...? Hur kunde jag glömma att skriva om teggans födelsedag? Älskade teggan. En vän som man kännt ända sedan förskolan. Hon toppade 17 bast i tisdags. Detta måste vara världens gladaste tjej med världens gladaste leende. Hon fyllde år i tisdags, 16 oktober. Vi ska hem till henne nästa fredag för att äta god mat och fira henne. Det är en tjej som ställer upp i alla lägen. Och alltid står på ens sida. Även när man har fel. Fast då säger hon att man har fel men står ändå kvar. Me like you, teggan!

Sitter i skolan nu så jag har ingen bild på henne, det kommer i eftermiddag!
Förlåt again. Bye!

SABINA, DU ME!

Läsarrekoord

Åh, igår gjorde mina underbara läsare läsarrekord. Hela 36 st unika ipkoder(datorer) läste min blogg igår. Kan vara för att jag la in denna bloggadress på vårat lags hemsida för att de skulle spana in bilden på amanda och smårten. När sånt händer blir man bara mer och mer taggad på att skriva, och tvärtemot. Så om mina läsarsiffror går ner så kommer jag antagligen sluta blogga. Eller inte.
Observera att jag inte offentlig-gjort bloggen på varken msn eller playahead. Endast när jag kommenterat andra bloggar och på Storvreta Dams hemsida.

Zur Zitron

Godmorgon, folks!
Igår när jag gick och la mig kände jag hur det började rinna i näsan och jag tänkte "Imorgon när jag vaknar kommer jag och inte kunna andas genom den". Jag är bara fööör synsk. Jag fascineras av mig själv, gång på gång.
Ja, jag vaknade alltså upp idag sketa förskyld. Och det är som jag trott, det har legat någon liten bakterie i mig hela veckan och väntat på att jag ska träna så att den ska kunna bryta ut.
Så nu är jag snorig och har pain in my head. Men hurtig som jag är ska jag till skolan i alla fall. Har en aslugn dag idag och det känns onödigt att missa mera eftersom jag var borta lite förra veckan och fick skäll utav min mentor för att jag hade dålig närvaro. Men vad fan ska jag göra när dom inte vill ha emot min ledighets lapp? Idioter!

Nu på morgonen har jag sett klart på det 3de eller 4de avsnittet av GossipGirl och det typ 3de avsnittet av Grey's, Miiiihii. Grey's blir bara bättre och bättre och Gossip likaså. Måste bara berätta för er Grey's tittare att i första avsnittet av grey's i säsong 4 (ni har precis börjat titta på andra halvan av S03) så kommer izzie och hennes interns ta hand om ett rådjur och bli helt paranoid för att hon är izzie. Så nu vet ni det.

Jag ska iallafall börja fixa mig nu. Lite lätt. Jag kännde ingen stress eftersom jag har 70 minuter på mig. Antagligen kommer det att bli så att jag får stressa i alla fall eftersom jag kommer sitta kvar här ett tag.
Bjuder på en bild from Spain nedan. Det är en omogen citron som vi hittade på mormors gata. Troligen är de så att de odlar citroner på ett hustak i över gatan och den ramlat ner. Jag tycker sånt är coolt så jag tog hem den. Dagen efter skar vi itu den och jag åt den. Ja, man kan väl säga att den var... SUR!

Have a nize day, readers!

image136

utsikt a la spain

Jag kände att innan jag går och lägger mig ska jag bjuda från en bild som är tagen från mormors hustak i Spanien. Hon har en så otroligt fin utsikt däruppifrån. Man ser typ hela fuengirola. Eller inte. Men man ser i alla fall upp emot bergen. Och alla andra hustak och hur husen är byggade på detta konstiga spanska vis.

image135


Där ser ni alla konstiga tak och takvångningar. Ni ser även hur konstigt husen är byggda i sina olika höjder, djup och storlek. Läckert anyway. Den där jävla lyftkranen förstör hela bilden men ni fort bortse från den och se helheten.

Night!

feel it in my arms

Halloj!
Nu är jag hemma från dagens spinningpass. Mitt under passet tänkte jag "Hur fan kunde jag säga att jag längtade efter DET HÄR?" Men nu efter förstår jag mig verkligen. Jag känner mig renad från alla negativa syror jag hade inom mig. Jag har dock väldens träningsvärk i ARMARNA. Fråga mig fan inte varför. Kan vara från skivstångsträningen igår.

Nu sitter jag och käkar ostmacka. Hade tänkt att dra mig mot sängen snart. Jag ska titta färdigt på Vinterviken. På tal om den så uppptäckte jag att det är världens säääämsta stådisar me. Okej, förutom vissa ex. Peter Haber, Kjell Bergkvist, och en "BLÄ"-jackan i Bert, och mamman. Men de flesta okända är urdåliga. Men det ligger mycket nostalgi i den så jag ska se klart på den.
Sen ska jag lägga in någon annan skön film på memorysticket. Typ cashback, Kicking and Sceaming eller någon ny beckis. Vi får se.

Och vi hörs imorgon! Tjuez.

Nostalgi

Hej igen!
Jag har inte tittat på någon film än. Inge TV alls faktiskt. Har mest lallat runt här. Det är så att mina dator har fått för utrymme för att jag laddar hem så mycket. Så jag är ute på jakt efter en extern hårddisk. Så det har jag också kollat efter. Åså har jag ätit, skosnöre-spagetti och köttfärsås som inte smakade som vanligt eftersom det var mamma som hade gjort den. Vissa saker kan bara min pappa laga och absolut inte mamma. T ex kyckling, köttfärsås. HöHö.

Men nuuuu ska jag verkligen titta på film. Såg att jag hade laddat hem Vinterviken som är otittad. Tittade jämt på den när jag var liten. Jag känner att jag är sugen på lite Nostalgi. Jalla bye!


fucking G

Hej mina kära läsare!
Jag kan andas ut. JAG FICK FUCKING G PÅ MATTEPROVET! Shit vad klad jag är. När hon började prata om folk som hade fått IG var jag helt bombis på att det var jag. Men inte då. Aah nööjd. Plus att det kändes bra på psykoloi provet. Jag svarade på det mesta och G har jag nog fått i alla fall. Hon formulerade frågorna så knasigt, satkärring.

Igår på gympan körde vi skivstång, ett hårt pass. Och idag har jag träningsvärk i min biceps och mukkelna mellan bröstet och axlar. Freaking pain.
Men jag är hurtig. Och ikväll vankas det ett Spinningpass med laget. Längtar lite, lite faktiskt. Känner att jag vill kämpa lite och svettas. Bränna fett, helt enkelt. Nu ska jag nog ta det jävlig lugnt. Kolla lite på Gossip Girl, Grey's anatomy och någon av de nya Beck-filmerna.

Vi hörs, hörrni!

 


smårten är inte en grodjävel, han är en ödla

Hallå.
Tänkte bara flika in lite innan jag går och lägger mig. Det som inte skulle bli nå mer inlägg ikväll. Pfft. Ni ser inte ens när jag säger att jag INTE ska göra något så gör jag det. Amanda blev inte ledsen så bilden får vara kvar. Jag tänkte göra lite reklam för henne så ni kan besöka henne HÄR (klickbart), skriv gärna en liten kommentar om hur bra hon blev på både detta foto och skolfotot. Hon älskar att höra sånt. Framförallt skolfotot.
Det är även hon som har tagit åt sig ansvaret för smårten denna vecka. (Och alla veckor framöver...?)

Haha, kom på en sak som hände i helgen. När jag visade smårten för min mamma, så säger hon.
"åååh..(sådär entasuastiskt, som man gör åt små barn när de bakat fula sandkakor) är det största grodan?"
"haha, va?! vadå grodan?"
"ja, det är ju en groda så ger man den till en person som gjort en groda under matchen"

Lilla mamma, du är allt bra knäpp och fööör vuxen för att första våran tonårs(storvreta)humor. Och vi är nog för unga för att förstå hennes tanthumor.

Känner mig lite halvt redo inför provet imorgon. Ska plugga i sängen. Jalla night.

Zmårtän

Jag vet att den finns en tjej därute som kommer lacka på mig för att jag lägger upp denna bild men hon får stå ut. För jag måste visa er alla storvretas egen smårten (storvretas egen Amanda[smårten DyrkarN^ # 1] syns också lite där i bakgrunden).

image134

P.S Amanda blir för alldeless föööör ledsen så tar jag bort den.. D.S.

Mega misstag

Halloj!
Jag är tillbaka. Åkte hem vid kvart över 5 för att käka. Och har suttit här i 45 minuter nu. Dags att återgå till pluggandet. Vi har haft två prov och jag känner att jag inte varit och nosat på VG-nivå på något av dom. Jag som skötte mig så bra förra året. Varför ska det försvinna nu...?
Har mega-ångest inför morgondagen, inte pga psykologi-provet, utan pga matte-provet som troligtvis delas ut imorgon. Inte säkert men kanske. Åh, fy! Får jag IG ska jag fråga om jag får göra om det på fredag, och då jävlar ska inte göra några mega-misstag och då jävlar ska jag plugga. Det var nämligen så att jag glömde bort helt och hållet bort att skriva uträkningarna på inlämningspappret, jag räknade alltså ut talet på kladden och skrev in svaret. Sedan när det är en halv timme kvar, hade jag gjort ungefär halva provet, så räcker en kille upp handen och säger "måste man skriva med uträkningen eller jag kan bara skriva svaret på 2c?" "Du kan ju bara skriva svaret, men då får du inga poäng.." Jag känner ut jag får kalla kårar längs ryggraden. Med en halvtimme kvar sitter jag och skriver om den del av provet som jag redan gjort, med uträkningarna huller om bullar på kladden. Det är i sådana stunder man önskar att man va Hiro i Heroes.

Nog pratat om det. Måste. plugga. psykologi.

Plugg, plugg, plugg

Hej, hej!
Sitter är i skolan bibliotek igen. Har varit här i 1,5 timme nu och pluggat på vårat ursvåra psykologiprov som äger rum imorgon! Lite har jag lyckats printa in i alla fall. Psykologi brukar ju vara intressant och jävligt roligt. Men inte då. Vi håller på att läsa om freud och gamla gubbar som lagt grunden för psykologin vi använder oss idag.
Just nu vill jag bara få alla dessa prov urvärlden så att man ha ta det lite lugnt också. Längtar verkligen efter lovet som kommer om 1,5 vecka.

Nästa vecka har vi ju naturkunskapsprov också. Men det ska väl gå fint. Våran lärare är lite korkad så provet ska väl inte vara så svårt tycker man.

Nu stänger dom snart här så jag måste avsluta nu. Jag kommer nog inte skriva något inlägg ikväll eftersom jag behöver råååååplugga för att lera(som min lärare stavar) mig allt. Jag ska plugga någon timme till i skolan innan jag åker hem. Pluggar mycket bättre här. Hemma går jag bara och gör annat som också "måste" göras fast är mycket mindre viktigt. Typ, städa rummet, skicka iväg mail, läsa tidningen, kolla på tv i 5 minuter (gånger 12)
Bye, folks!

Ingen vidare bra start på veckan

Hallå, hallå!

Imorse när jag vaknade kände jag mig sådär måttligt sjuk så jag bestämde mig för att skippa morgonträningen men ändå åka dit och lookie, lookie. Men när jag kom till friskis insåg jag att det endast var 1or där. Jajamen, vi hade bytt utan min vetskap så alla tvåor hängde uppe i Johannes Bäck och eftersom vi skulle börjar om 10 minuter så orkade inte jag skynda mig dit för att sitta där och glo. Så åkte till skolan istället och pluggade på engelskan. Så nu har jag suttit här en timme och plendlat mellan plugg och hosta. Jag har även lystnat på radion.

Nu har jag gjort klart alla engelska ord, det gäller bara att lära sig dom. Kan blir lite svårare. Visserligen så har jag ganska lätt att lära min glosor, men 150 st?! Njaa... Inte det man önskar sig kanske.

Sitter förtillfället i bibblan. Jag ska kolla in lite bloggar för att sen försöka printa in lite glosor i huvet på my self.

Jalla bye!

Ja.. vad ska man säga? Jag är sämst

Hej, hej!

Nu har jag i alla fall städat mitt rum och bytt kläder, och kollat på Derailed. Filmen var bra. Lite otippad bara. Jag hade förställt mig filmen som ganska ljus, typ Komedi-thriller. Men inte då. Det var en ren thriller. Men den var bra. Väldigt otippad bara.
Ska försöka trycka in lite psykologi i huvet på mig innan jag somnar inte. Imorgon kanske det kommer att bli ett inlägg imorgon ikväll då ska jag ska skippa träningen med Storvreta pga plygg. Hm... Nu måste jag gå mot sängen, tror jag ska fixa klart lite engelska ord också så att jag inte behöver fundera på det imorgon.

Jag skrev ut det jag läst om Salmonella och gav det till mamma och pappa. Det är skrämmande likt deras sympton. Det sprids ju mest via kyckling och ägg, och visstfan åt dom ägg därnere, men inte jag. Så det kan mycket väl ligga bakom denna äckliga sjukdom.

Dom måste bli friska. Jag ska hälsa dom att ni tänker på dem!

Hejdå, hörrni.. Vissa av er kommer jag se imorgon, ni andra får vänta ungefär 20 timmar, men som tur är jag inte beroende framkallande så ni kommer nog klara er fint. Hajdå!


Brother Oh Brother | Smårten..?

När jag ändå är i gång tänkte jag dela med mig av min nya favvo-låt!
Måns Zelmerlöw - Brother Oh Brohter

LÅTEN FINNS HÄR (KLICKBART :)


Detta är en såndär låt som man (jag) kan lyssna non-stop i ungefär två veckor. För att sedan tröttna på den. Och efter ungefär 2 månader sätta på den igen för att få nostalgi-känslor över händelserna som utspelade sig undertiden jag hade denna låt som favvis.

Jag måste bara avsluta med;  Var är Smårten?

Stress, SM-kval och sjukdom - Ser ni sammanhanget?

Hallå!
Jag känner mig som en värdelös bloggare och är troligen det också. Men allt är så fucking jävla stressigt. Jag känner ingen ork att ta itu med det stressiga heller. Väskan från Spain ligger fortfarande ouppackad mitt på golvet i mitt rum, tillsammans med min toolbag full med smutstvätt. det ligger även kläder, smutsiga som rena, slängda lite överallt.
Mitt stökiga rum är den minsta stressfaktorn. Jag har, som tidigare skrivits, två prov denna vecka. Och jag har ingen koll på vad som väntar på psykologi provet. Bläh. Engelska provet har jag i alla fall lite koll på. Men psykologin kan ta sig. Det faktum att jag inte har vilja eller orken att ta tag i pluggantet är dett faktum med negativ inverkan. Fast, jag har iofs bestämt mig att att städa upp mitt rum, sätta på en film, ta böckerna och sätta mig i sängen framför tvn för att plugga lite. Visst, hur seriöst låter det? Men jag får faktiskt saker uträttade där. Vare sig ni tror det eller inte.

Ett inlägg där jag drar igenom Spanien-resa får kommer senare. Kanske inte ens under denna vecka. Men jag vet inte om det har framgått i något av de andra inläggen jag skrivit, jag har i alla fall befunnit mig i Dalarna under helgen för att spela SM-kval. Vi hade ingen press. Vi kände ingen press från första stund. Men när vi vann mot div1 laget Gävle, satt vi alla på våra höga hästar och trodde vi skulle plocka de andra lagen med ett lill-finger. Jaa.. riktigt så lätt var det ju inte. Faktum är att vi gjorde 5,5 dåliga minuter under helga helgen och dessa 5,5 minuter kom att kosta oss Slutspels-platsen.
Det som är mest jobbigt är att vi VAR BÄTTRE. Jag har aldrig sett oss spela så grymt. Jag har aldrig sett oss ha så många många självklara målchanser. Jag har aldrig sett en SÅ bra målvakt. All heder åt KAIS Mora, men ni hade inte varit där ni är nu utan eran målis.

Mina föräldrar som har kungligt imunförsvar (... har haft iaf) har åkt på en sjukdom som heter duga. De tror att de dragit på sig nå skit från Spanien. Jag äter inte samma (äckliga) mat som dem så därför är inte jag sjuk. De har feber, frossa, diarré och magont. Och när jag researcha lite på nätet insåg jag att det mycket väl kan vara Salmonella. Vilket betyder att dessa symtom kommer att hålla i sig i 1-2 veckor till. Och de kommer bära på smittan i upp till 4 veckor. Och mamma som jobbar med äldre kanske inte får komma till jobbet på ett tag. Dessa är då mina spekulationer och mina föräldrar vet inget om dessa så vänligen ta dom inte på största möjluga allvar. Men faktan som ligger i detta avsnitt är sanning.

Nu så känner jag för att avrunda. Jag ska ta tag i detta bombnedslag. Hejdå folket!

Mega-ångest = 2 -1

Hej, hej.
Idag var gud med mig. Jag åkte till skolan och plugga i ungefär 45 min sen pallade jag inte mer. Vi började ändå om 20 min så why not. Men jag kände ångesten bara svällde upp inom mig. På spanskan frågade jag nattis om han hade pluggat mycket. "Till vadå?" "men engelskan såklart." "Ahaaa.. men vi har inget idag. Det är flyttat till nästa vecka." Herrejesus, vad glad jag blev. Hemma hade jag tänkt att det skulle vara ödet om min lärare var sjuk eller om något annat underbart skulle inträffa. Goood, I love this. Men nu har jag mega-ångest ändå. Vi har ju matteB prov imorgon och jag inte inte pluggat mycke jag. Ryktas om att vi kommer så formelpapper och sånt men ändå. Man vill ju känna sig lite förberedd i alla fall.

Så här sitter jag alltså. I mina gråa, alldeless förstora, mjukisbyxor och har inte uträttat något vettigt under eftermiddagen. Sabina frågade om jag vill hänga med på deras demostration (deras skola ska eventuellt läggas ner under sommaren), jag tackade nej eftersom jag har plugg + att jag måste packa upp grejerna från Spanien och packa sakerna som ska med till Mora. Mamma och jag åker tidigare, imorgon direkt efter skolan. aarrrgh. Blir ordentligt trött på mig själv i dessa stunder. Dessutom har jag Psykologiprov nästa vecka. Engelskan flyttades dit, så nu har jag både engelska och psykologi. Vad händer med världen?

Jag ska iväg på träning om 1,5 timme så det är bäst jag sätterfart med allt som kommer att behöva göras under kvällen. Kissochbajs, va?

Ciao, chicas.

På tal om ingenting så var det en spansk servitör att jag pratade mycket bra spanska när jag beställde maten på Center King. Liiiiite stolt man var dårå. Sabbe, jag längtar så sjukt mycket tills vi åker. Jag ska visa dig allt fint som finns. Alla billiga ställen, mina favorit affärer. Trapporna i Torremolinos. Mina älskade marknader. Mihi.

Ångestladdad hemkomst

Hallå folket.
jag är hemma och jag har världens mega ångest. Vi har engelska prov idag och jag är måttligt oförberedd. Jag börjar om ungefär två timmar så minte tanke är att jag ska åka till skolan och plugga lite innan jag börjar. Sen har jag en rast på 2 timmar så min tanke är att jag ska plugga på det hålet också.

Och ikväll blir det ännu mer plugg. Jag har matteBprov imorgon och jag har inte pluggat ett piss.  Men det är sådär när man är utomlands och har det skönt. Man har inte en tanke på att plugga så nu får jag sota för det istället.
Aja, ska väl ta mig i kragen och bege mig till skolan för att göra det nytta.

Jalla, bye.

Sabbe, jag åker till Mora på fredag :( Sooo I can't.

Domarjävel

Tjuez.
Har nästan packat färdigt nu och min mamma har städat mitt rum. Härligt, härligt.
Har varit i allianshallen nu och suttit i secket. Det gick bra. Blev en relativt händelserik match vilket var roligt för publiken men jobbigt för oss. Och eftersom det bliev så rörigt u slut minuten så startade jag klockan 3 sek försent och domarjäveln lacka. "VAKNA SECKET! STARTA KLOCKAN NÄSTA GÅNG!" Men chili förfan. Sätt dig här själv så ska du få se hur lätt det där. Domaras.

Aja, nu ska jag titta på film eller något. Kan bli så att det inte kommer någon uppdatering förrän på torsdag. Eller onsdag kväll. Det återstår att se.

Hajda. Hardet nize.

mis headphones

Tjena, tjena.

Idag är alltså dagen D. Och grejen är den att jag inte har packat än. Får se till att göra det snart. Denna gång ska jag inte göra om misstaget att packa ner massa onödiga plagg och jag inte ens kommer att använda. Men nu har iaf mamma tvättat mina kläder som jag var så förgrymmad över igår. Så de kommer att hänga med, reeeena.

Nu imorse fick jag även veta att mina älskade MP3 hörlurar(inte de gröna, ett par mycket bättre, men fulare) har gått sönder. Och nu känner jag som så att jag inte har några lurar att ta med mig. För mina gröna är på krigsstigen och kommer troligen dö närsomhelst. Jag måste ha ett par nya. Snacka om last minute. Men tackar sabina som tog det nu och inte klockan 8 ikväll :) Det var nämligen Saten Sabina som tog sönder dem, besök henne på krokkos blogg och lämna gärna en kommentar om hur elak hon var som tog sönder hörlurarna med flit.

Nej nu måste jag gå och göra lite nytta. Sen måste jag eventuellt ner på stan. Arrrgh. everything is fucking last minte. Bye!


Mjo........

Hejsan gott folk.

Drog efter skolan idag mötte jag beCCa på stan för att dra en halv helkväll med henne. Vi middagade på Rififfi(stavning?), Johanna kollade på. Rebban och skulle gå och buya tickets till bion och Larssa drog vidare mot stationen för att möta mister loverboy.
Väl innebandy på Filmstaden att rebecca och jag lite svårt att välja film. Jag ville se Superbad eller Järnets Änglar. Rebban ville se "Junnie Astin som ung(heter egentligen inte så, men jag kommer ej ihåg)", någon gammal modig film om en tjej som var aspoppis, eller "Stardust", någon jävla Su-Fi film och änglar och demoner, övernaturliga krafter och ugglor. Vi bestämde oss för att klumsa. Om jag vann fick jag välja, och hon vann fick hon välja. Bäst av tre. Vi blev så fnissiga och spända, eftersom båda ville vinna.
1,2,3 - Båda slår påse! Vi blir fnissigare än fnissigast och nu börjar folk stirra cpmycket.
1,2,3 - Jag vann, Stenen tar saxen.
1,2,3 - JAG VANN!! Stenen tar saxen. Man måste använda sig utav huvet om man ska vara bra på det.
Vi asgarvar och köper våra biljetter. Vi drar vidare mot Café 018 för att ta oss en varsin varm choklad. Jag bjussar becca eftersom hon förlorade filmvalet.
Film sög dess värre. Hade iaf är härlig dag, beCCa.

Nu när jag kom hem fick jag lite panik. Det ligger tvätt här på mitt golv som ska med till Spanien. Men inte nu inte. För min tröga mamma FATTADE inte att jag skulle ha med mig det. Ibland kan man ju lacka lite. Åså tror hon att hon kan komma in här och bara "Du får köpa två nya tshirtar imorgon... :(" Arrrhhhg. Jag lackar. Jag tänker inte köpa två nya tshirtar imorgon så att du ska känna dig bättre.
Jag har även panik. Jag har inte packat någonting. Jag har inte ens planerat vad jag ska ha med mig. Eller jo, en sak. Men inte mer än så. Aaargh. Nu blev allt cp fel. Får ta en runda ner på stan imorgon innan jag drar mig vidare mot allianshallen för att sitta i secket på Ulagsmatchen. Som jag för övrigt inte ska spela pga min fot.

Vilken i sin tur mår bättre. Jag kan gå normalt nu. Haltar knappt. Lite små smärtor. Men jag känner att det inte finns någon anledning att offra detta ledband för en enkelt seriematch som jag inte är behöver spela. Så jag har bestämt mig för att komma hem kry och spelklar inför SM som spelas i Mora nästa helg.

Nu måste jag börja se över mina prylar, vad jag ska ha med mig och sånt shit. Aaaah! Jag börjar nästan gråta för att jag inte har några kläder att ta med mig. Jag orkar inte detta. Gråter jag ens över det?

stykad fyt

Hallå.
Jag är hemma från träningen med en stukad fot. Yes. Det bästa som kunde hända. Inte. Det kan ha varit det klumpigaste jag gjort, någonsin. Fyy. Jag stog alldeless ensam, skulle ta emot en boll och passa den i samma veva. Och vips, där jävlar trampade jag snett. Ont gjorde det. Men inte fan kom några tårar fram. Jag var i chock. Har jag blivit en man? Har mina tårar tagit slut? Nej, de kom lite senare. Aja, ingen innebandy för mig imorgon bitti, och troligen inte på lördag heller. Därmed betyder detta att jag får vila i ungefär en vecka. Skönt, kanske.

Ååååh. Minns ni i våras när jag precis hade tittat klart på det sista avsnittet i Tredje säsongen, och bara längtade tok mycket till i augusti då de antagligen skulle komma upp på TPB? Aaah. Nu ungefär 2 månader för sent så finns dom där. Och Ack så härligt att GA-gänget är tillbaka. Nu har jag två serier att se fram emot i vecka GossipGirl och Grey's Anatomy.

Måste, måste, måste sova nu. Ska upp med tuppen imorgon. Troligen ingen uppdatering förrän senare i morgon kväll. Ska ju äta ute och gå på bio med beCCa(ar' yu freekin happie?). Så see you a la manana.


Att väder kan betyda så mycket

Ååååh. Lite kan man ju lacka.
Nu när min kusse och moster har varit nere oss mormor så har de haft strålande sol 9 dagar av 11. Och nu helt plötsligt har kusten fått nå tuppjuck och så ska bli det kallt nu när vi kommer dit i helgen, molnigt och runt 20 grader. Fyyyyy. Nu vill jag ha en sån där sol som sticker och man svettas bara man andas in luften. Lite kan man ju lacka.

Är i alla fall hemma från skolan nu. Vi fick sluta en lektion tidigare :) Jag var ju inte på engelskan i tisdags, och då hade hon tydligen sagt att denna lektion blev inställd och att vi skulle ha gjort klart pappret till nästa vecka. Skönt. Så jag gick alltså till skolan gjorde ett läxförhör på en halvtimme. Hade lunch i två timmar sen en lektion på en timme sen fick jag sluta :D Det är nize.

Kom på att jag måste hitta present till pappa. jag panikerar. Antingen idag eller imorgon, måste, måste jag hitta det. Har tänkt lite på en innebandy klubba. Han spelar innebandy på jobbet varje onsdag och då kör han med en 10 år gammal klubba och 8 år gamla skor. Och han säger alltid att man ska ha bra grejer annars är det ingen idé att hålla på. Ska kika in på innebandy butiken idag och kolla om de har några någorlunda bra klubba runt 400dringen. Då chackar jag den lätt. Kan bli lite svårt att ta med den till spanien men isf får han få den före eller efter vi åker. Jag kanske inte ens hittar någon, förresten. Vad fan gör jag då? Aaah, får titta på stan imorgon efter någon skön film eller så.

Idag innan träningen ska mamma och jag åka och titta på säng åt mig. Jippi! Jag ska få en ny säng när jag byter rum. + att jag ska få måla om. Jag tror det blir 3 gråa väggar sen en cool mönstrad tapet på en sista väggen. Anledningen till att det blir grått är för att Tobbe köpte grått till sitt rum i den nya lägenheten, och nu har han ändrat sig och ska inte göra det. De ska måla om ett annat um ist och det är så litet så att det kommer bli färg över. Aja, ni fattar vinkeln.

Ska nog fortsätta utbilda mig själb i photoshop, Hajda.

Nautilus - För de som kan och vill (typ...)

Heeey everybodie.

I'm back, n' I'm alive! Det var tungt. Hon körde på som bara den. Och jag satt och hoppades på att hon skulle säga "nu är det vara en liten bit kvar". Men det var roligt. Vi var över 20 pers där, och vi alla kände varandra. När det gick tungt mot slutet så peppade vi varandra to the limit. Skönt var det iaf. Jag känner mig renad från alla onda saker jag gjort. Eller inte.
Efter träningen kom mamma och hämtade mig. Hon hade varit på IKEA och shoppat lite till sitt jobb så vi åkte och lämnade det. Sen bar det iväg mot Ferlinsgatan för att checka in tobbes nya lya. Vi fick stå där och vänta ett tag innan de kom. Vi mötte de precis på vägen med bilen, när vi kom. De skulle åka och lämna kärran hemma hos oss. De hade varit i Bålsta och köpt två as najsa soffor till sig själva.

Och nu är vi hemma. Känner att jag måste in i duschen nu. Sen blir det antagligen film som gäller. Eller plugg, menar jag förstås i samband med filmen. Åh, på tal som film, kan ni ge mig lite heta film tips som jag kan ladda hem? Är så trött på mina. Jag är helt såld på alla Kärleks/Tonårs-komedier så tveka INTE!!

Hör snart igen, tjao.

P.S. Önska mig lycka till på läxaförhöret imorgon! D.S.

rubrikus

Hallåja.

Om en timme och 10 minuter är dags för spinning och jag är faktiskt nervöööös. Jag vet inte varför. Jag är rädd att jag inte kommer palla, jag är rädd att mitt knä kommer börja klicka och inte vara okej. Om knät klickar kan jag inte cykla mer. Fyyy.

Efter träningen ska mamma och jag åka och titta på tobbes nya apartment. Haha, hoppas den är fiiiiiin.
På fredag efter skolan ska jag och rebecka träffas för att käka en bit, och efter middagen ska vi gå på bio :) Jag vet inte vilken film ännu men jag lovar att rapportera det så fort jag vet.

Ska byta om nu eller så. bye!

Photoshop

Hej igen.
Photoshop är installerat nu. Så jag har det. Men jag vettefan hur man gör. Jag har hittat lite små saker som kan vara bra att veta. Eller en sak. Typ hur det kan bara både svartvit och färg på en och samma bild. Nu hajar jag hur man fixar fram det. Får utforska det mer imorgon, för nu ska jag soooova.

Ska gå och tvätta av mig sminket och sätta på mig pyjamas tröjan sen hopp i säng. Imorgon vankas det, som tidigare sagt, spinning. Ramlar nog in ett och annat inlägg imorgon eftermiddag/kväll. Vi hörs då.

Puss på er.

Spinning

Hallå i stugan

Nu har jag precis avklarat lite pluggande. Fixade ihop lite plugg papper till torsdagens läxförhör. Skönt att ha det gjort. Samtidigt som jag skriver så lära jag mig. Jag är en sån lära mig mycket mer av att skriva det än att läsa det. Jag kan läsa en sak och tappa det i samma sekund.

Kom precis på en sak som jag kanske inte ar berättat för er läsare. Vi har ju ganska sen träning på onsdagar, mellan 9-10 i äretuna. Men nu har vi tagit bort den och satt dit ett spinningpass på ondagar mellan 7-8 istället. Mycket bättre tid och plats. Vi ska köra det på natilus i boländerna. Imorgon har vi alltså vårat första och det ryktas om att både tränarna och sponsorerna ska vara med. Hoppas någon jävel tar med sig kamera bara! Vi vill se dom svettas. Även ni måste väl förfan få en skymt av något som kommer vara oförglömligt.

Nu ska jag nog försöka mig på Photoshop som jag laddat hem. Tror inte att det kommer gå så bra men jag ska väl give it a try.

Hajdå.

la dia de hoy y ayer

Hejsan, hejsan, hejsan.

Jag har inte så mycket att writa.
Hade ett oförberett Beep-test igår på innebandyn i skolan. Gick helt okej. Höjde mig med 9 längder. Innan hade jag 9 denna gång hade jag 9.9. Så jag är nöjd.
Och idag hade vi någon form av hälsotest. Skulle springa så långt som möjligt på 12 minuter åså skulle vi checka pulsen och sånt. Men jag vet inte riktigt hur bra det gick.
Gick hem lite tidigare idag. Kände att jag inte skulle behöva gå på engelskan + att jag vill hem och lämna mina gympasaker innan jag träffade mewe för en fika. På engelskan håller vi nämligen på med en text, vi ska kunna alla ord i texten, så vi ska leta upp alla ord vi inte kan och kolla vad dom betyder. Och eftersom jag har texten så kan jag lika gärna göra det hemma.

Åh, juste. Idag efter gympan när jag skulle sätta på mig strumporna så fick jag världens jävla sendrag i foten. Fewfaen vad ont det gjorde! Jag kastade mig ner på golvet och skrek allt vad jag hade. Det gör du mindre ont då, jo visst.  Och nu när jag kom hem och satte mig i fotöljen så jävlar drog det till igen, denna gång gjorde det inte lika ont eftersom det kom smygande och så fort jag sa de så sa pappa jag skulle ställa mig upp då försvann det. Thank you, daddy.

På tal om pappa så fyller han ju 50 nästa vecka och jag har inte köpt någon present än. Måste fixa det i veckan. Eller jag köpte ett örngott idag där det står "världens bästa pappa" på men eftersom han fyller så jämt och fint så ska man få något extra bra. Får la se vad jag kan hitta på. Jag kan ju vara relativt påhittig med presenter ibland men man vill ju köpa något som folket använder. Och far min är så jävla petig och ska ha allting på ett visst sätt, det ska inte vara för mycket elelr för lite för då använder han det inte.

Aja, nu borde jag egentligen plugga men jag kommer antagligen inte göra det. Eller jo, bara för att jag sa sådär ska jag göra det på en gång. Har ett mindre prov/stort läxförhör på torsdag i spanska, som vi var varannan vecka. Man börjar bli van nu. Så jag tror jag ska skriva ihop lite prov papper på datorn.

Bye, folks!

RSS 2.0