"Men stick iväg, din jävla kineshora!"

Tjena, tjena.

Vaknade strax efter 11 imorse. Kändes bra att få sova ut, kändes mindre bra när jag insåg att jag ska upp tidigt imorgon bitti, och därmed måste sova tidigt ikväll, vilket kan bli ganska svårt om man sovit länge på morgonen innan. Whatever, jag får ta det när den tiden kommer.
Well, well.. När jag steg upp för att ta mig fruskost kom pappa med idén om att åka ner på stan och kolla på cykel åt mig. Han hade sett en annons i tidningen om att se solde ut skeppshult cyklar, 2000 :- rabatt om man hade UNTkortet på Cykel & Skidstället. Så vi for ner. Och givetvis var cykeln (nix, inte slutsåld) kanoners. Så vi slog till på den och jag är därmed ägare av en ny cykel. Den heter Promenad och är såååå fin. Pappa försökte med "det är ju faktiskt en vecka kvar så jag tror jag tar hem den så får den stå i källaren i en vecka". Pfft! Han truuur.. Jag skulle ha den på en gång. Jag det fick jag. I loooove my fahter. Tack så mycket. Inte för att han läser men ändå.
Sen åkte han hemåt igen och jag vidare ner mot gågatan. Kollade in på JC för att se om jag hittade jeansen i en mindre storlek med givetvis var de redan sålda och jag få trava runt i min förstora jeans. Men jag tänkte ju på att om man har en tunika som går över rumpan så syns det ju inte att det är höga i midjan eller förstora i rumpan. Så till dom jeasen får jag bara ha tunikor.
Jag lämnade även in min sko som jag köpte i Spanien. Det visade sig att en utav de vita skorna var trasiga, så jag lämnade in dom till en skomakare som ska sy en söm på 3 cm. Och det ska gå på 45 spänn! Halllååååå! Jag skulle kunna ha gjort själv, men eftersom våran symaskin är för svag så blev jag tvungen att lämna in dom. Pfft! Men vill man varafin så får man lida pin.

Och ikväll vankas det innebandy träning! Med klubba och boll alltså. Det var jääävligt längesen, så jag hoppas inte dom har tagit med sig en filmkamera denna gång. Min tränare är lite av ett elektronik-freak.

Justeja, det hände en rolig sak när jag åkte hem från stan idag, på mina nya cykel. Jag möter en kille som ser alldeless alldaglig ut. Ljust tvättade jeans, svart tshirt, brillor, svart hår, lite smal. Och när jag möter honom utbrister han "Men stick iväg, din jävla kineshora!"
Han sa det inte till mig så jag blev tvungen att vända mig om och kolla om han snackade i telefonen, nix, eller om han hade handsfree, nix. När jag vände mig om en andra gång hade han passerat ett par som jag såg reagerade på ungefär samma sätt som jag själv. De vände sig om och tittade kontigt på honom.
Han måste ha haft tix, eller någon anna sjukdom. Kanske röster i huvet på honom? Vad vet jag.


Det är ungefär så min cykel ser ut. Bara att den där heter SOFT och min heter Promenad.

Cyao.

kapet goes flopp

Hej.

Idag när vi for ner på stan gjorde jag värsta jeans kapet. Det visade sig vara ett sk "kap". Jag fick allttså tag på ett par perfekta JL-jeans för ynka 359 kr. Och ja, det var för bra för att vara sant. För sååå perfekta visade det sig att de ej var. De satt som en smäck i affärn, men offcourse så går de ut sig. Så nu är de alldeless förstora. japp, jag är en sån som använda nyinköpa kläder direkt. Men nu är det även så att jag provade ett par likadana fast i en mindre storlek och tyckte de satt alldeless för tight. Men nu inser jag att de där deee perfekta.
Och grejen var ju så att... De jeansen jag köpte inte hade någon prislapp. Men de gick bra att betala ändå, eftersom jag hade prislappen från de andra byxorna och visade att det var likdana.
Och nu när jag vill byta dem så måste jag självklart ha med prislappen men det kan blir lite svårt, eftersom de jeansen aldrig hade någon prislapp. Men jag har kvar kvittot i alla fall. Jag ska åka ner imorgon och försöka snacka med dem. Hoppas, hoppas.

Godnatt! Tredje skiftet om en kvart.

Muffe, Kungen av bigbrother... kunde ha varit

Hej du glade.
Igår tog jag det chill på morgonen. Satt med vid datorn då alltså. Jag åt chips, godis och frukt till frukost och drog sedan mot bussen. Jag chillade nere på kontoret 10 minuter längre än vad som är tillåtet. Men det hade jag inte gjort om inte killen som jag skulle jobba med inte hade satt sig och börja äta kl 2, alltså när vi skulle börja. Så jag kände att varför ska jag gå och jobba när han bara äter så godtrogen som jag är så väntade jag med honom + 7 andra som precis hade slutat jobba, tagit en otillåten rast eller bara inte orkat ta sig upp och börjat jobba.
Sen när vi kom upp så var det kaos. Jobbade stenhårt i 2 timmar sen var det lunch. Perfekt till beyond the break. Drog över lite och såg klart hela, hehe. Det var alltså en sån dag då jag inte pallar jobba. Köpte även en kanelbulle, för att jag var värd det.
Sen vare ba upp och jobba igen. Inte lika mycket nu. Oskar som jag jobbade med gick ner till ankomst och jobbade med dom. Så han lämnade mig all alone uppe på avgång. helt ok. det blev bara mindre och mindre folk, och tillslut var det nästan bara jag där + 20 andra som jobbade.

SMSkonverstation mellan mig och Sabina.
Gissa vem jag skrattade med nyss?
Kungen?
Ja, av bigbrother. Muffe!
Va:-O fyfan vad fubb

Och så låg läget till. Jag skrattade åt till killgäng så jääävligt stressade och höll på att lägga alla sina personliga saker i stora jävla plastpåsar. Hans vän tittar och skrattar så kikar lilla Muffe upp på mig och garvar med mig. Jag kunde ha varit kär just nu. Men det är jag inte. Jag svävar bara på lite rosa moln.

Om en sisådär 15 minuter ska jag ge mig till 8ans busshållplats Levertinsgatan för att ta bussen med mina kära vänner Sabina och Teres ner mot stan för att leta byxor åt Teres. Jag hoppas att jag också kan hitta ett par råballa jeans. Men men, like Dr. Denim says "A good pair of jeans is like a member of the family" och ja... Hur ofta är det man får en ny familjemedlem?

Tack för mig.  but hey, remember... It's all about me and my friends.


Djungel-Jonas och Haybaberiba-Christine

Hallå, hallå!
Inget vettigt att skriva idag. Förutom att jag träffade på Djungel-Jonas. hehe, påhittat namn a la mig. Men ni vet han som jobbar på skansen och brukar komma och hälsa på tv4 med flera olika sorts djur. Han deltar även i olika barnprogram. Jag träffade även på Haybaberiba-Christine. Vilket jag tyckte var jävligt coolt. Hon såg inte alls ut som hon gör på tv. Fast iofs så är man tusen gånger piggare på tv än vad man är när man ska sitta på ett flygplan i 3-4 timmar. Hon skulle i alla fall till Palma. Med sin familj och en annan familj. De verkade ha barn i samma ålder. Eftersom båda familjerna hade barnvagn. Men.. fan vet jag egentligen.

Nu kom jag på en sak till som hände mig idag. Imorse när jag vaknade fick jag för mig att jag skulle åka ner på stan så jag klädde på mig och tog med mig jobbkläderna och allt sånt jag skulle behöva. Så kommer jag ner på stan, kikar runt lite. Sedan så ska jag köpa 3 BHar på Lindex då jag tittar på klockan och inser att jag har ganska bråttom. Så jag betalar dom och skyndar mig iväg till cykeln. Kastar i Lindexpåsen i cykel korgen och kör iväg. Precis när jag kommer fram och ska parkera cykeln så ser jag 801 som precis är på väg att svänga in emot stationen. Då får jag genast väääääldigt bråttom och springer hela vägen fram till bussen. Jag hann! Och precis när jag går ska gå och sätta mig kommer jag på att det fattas något. Just det, Lindexpåsen ligger kvar i cykelkorgen. Fan, tänker jag. Och funderar på att gå fram och fråga om jag hinner springa och hämta den men i samma skede kör bussen iväg. Jag grämmer mig själv heeeela bussresan till arlanda. Men sedan så glömde jag bort det och kom på det på vägen hem. Då satt jag och hoppades på att den skulle ligga kvar i korgen när jag kom fram och visst gjorde den det! Jag menar, vem skulle kika i någons påse som ligger i en cykelkorg? Och vem fan skulle ta påsen när de ser att det ligger 3 Bhar där i? I'm so lucky, lucky.

Imorgon innan worket funderar jag på att åka upp till gränby centrum för att köpa födelsedags present till Mewe som fyller år den 16 augusti. Lite tidigt kanske. Men det är ett par skor som hon tittade jätte mycket på innan hon åkte. Nu är dom på rea så jag har tänkt på att jag ska köpa dom i 3 veckors tid och nu måste jag få det gjort.

Detta skulle ju bli ett kort inlägg, men jag fick ihop en hel del.

Sängen väntar, och jobb imorgon! På återseénde.

pics from öreeeee

              

         

              

         

         

    

Jag låter bilderna tala för sig själva denna gång. Titta och njuuuut! Godnatt på er.

Dagen kunde ha börjat bättre....

Klockan 8 öppnar pappa dörren till mitt rum. Jag ligger och sover då alltså.
P: Nu gör jag i ordning en matlåda med köttfärsås och spagetti. (han hade redan frågat dagen före om det var okej och jag sa att det var det.
J: Mmm...
P: Är det okej?
J: Mmm...
P: Då gör jag det.
J: Jaaa...

Somnar om.

En kvart senare.
P: MALIN! Nu är klockan kvart över 8 och du ska ju åka tjugo i!
J: Va.. vart då?
P: DU SKA JOBBA IDAG!
J: Jaa... KLOCKAN 2.
P: Jaha, ojdå. Då ber jag om ursäkt.

Jävla pucko. Men jag somnade om och vaknade klockan 11 istället.
Dagen flöt på bra. Hängde på avgång fram till lunch. Hängde på avgång en timme efter lunch. Sen hängde jag med farzan i 1,5 timme lite på ankomst och sj och rast. Sedan blev det avgång igen. No famous faces today.


inga bilder...

Insåg nu att jag glömt lägga in bilderna. Men det orkar jag fakiskt inte så det får bli imorgon. :)

öregrund for the day

Herremintid (took it from ya, bebbe), så roligt jag har haft det idag. Mycket skratt och lite pinsamheter. Dock inte från våran sida. Hela historian kommer här.

Vi träffades alltså 20 över 1 vid ishallen för att bege oss till bussen uppe på gränby centrum. Vi var där halv och den skulle gå tio i från stan. Så vi hade alltså lite tid över så vi kikade in på H&M för att Teres skulle träffa sin mamma Kattis som jobbar där. I love that mom. Teres hade inte med sig någon bikini så hon handlade den där på rean. Impulsare! Sedan, klockan 13.45, blev Sabina jätte stressad och vill till bussen. För den fick vi absolut inte missa. Så vi skyndade på och på busshållplatsen var vi 13.50. Vi väntar på bussen i hela tjugo minuter. Det tar ungefär 5 att ta sig från stan. Vi fick vänta länge och konstaterade att teres hade hunnit köpa en handuk me. Men skit samme.
På bussen var det tyst. Alla lyssnade på sina älskade iPods. Mihi! Och jag läste bok.
När vi var framme gick vi nästan direkt och åt. På jakten. Vi tåg en Vesuvio och en Caprisosa och delade på. Myyyymmms. Det var gott. Fastän jag hade ätit lunch innan jag åkte så gick det ner. Mehe. Efter det gick vi in på ica och handlade lite gott. Munkar, muffins, äpplen, nektariner och en dricka. Gotteligotti. Sedan gick vi vidare mot ståndet där vi köpslog lite med säljaren och jag prutade ner handväskan 9 kr. bra jobbat, maylin!
Sen gick vi och köpte glass i den bästa glasskiosken i öregrund. Eller jag köpte inte då. Jag var ej sugen.
De käkade sina glassar samtidigt som vi gick mot färjan som skulle ta oss till öregrund.
Vi fick vänta en liten stund men det gjorde inte så mycket eftersom de hade sina glassar och jag hade min underbartfina väska som jag posade i. Vi tog lite kort och sådär. Sedan kom färjan och den resan låg också under tystnad. Varför vet jag inte riktigt. Alla tre njöt väl.
Redan på vägen till Gräsö konstaterade vi att vägen till badet såg ut att vara ganska lång. Så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra. Men så såg vi UL-bussskylten. Och hittade en buss skulle kunde ta oss en bit påväg tillbadet så att vi inte behöver gå hela vägen eftersom det såg rätt långt ut. Så vi sätter oss där och väntar. Tar ett varsitt toabesökt. Och när klockan slår 16.53 då bussen ska komma, ställer jag mig upp och läser på skylten och ser att man måste ringa minst ett dygn innan m man vill åka med bussen, under sommartid. Vi har alltså väntat på ingenting i 20 min.  Haha, vilket skämt. Vi ringer Emma N som redan befinner sig på campingen och hon berättar att det inte är så långt att gå. Hon förklarar även vägen. Så vi börjar gå. Och det visar sig att det inte alls var så långt som vi tidigare befarat. Unden där promenaden var det många skratt. Och när vi kommer hem från beachen, badet, vad man nu vill kalla det. Ser vi att stora moln börjar närma sig ön. Och visst var det iskallt i vattnet. Så ingen badade. Men sabina lekte hund. Det tyckte hon var kul. Bild kommer.
Till sjävla historien hör det till att det var tre grabbar i våran ålder som vi träffat på ungefär 3 gånger under denna dag hittillis. Först inne i öregrund, sedan färjan och även på väg till badet. Det gjorde vi alltså under denna stund dåda.
Vi käkade även det goda som vi köpt med oss. Det var myyyyys. Sedan började vi oroa oss för regnet vi trodde skulle komma så vi beslutade oss för att bege oss tillbaka till färjan igen, obadade och osolade. Under denna resa snackades det om skräckfilmer och the sims. Mihi. Vi är a bit olika. Teres tycker det är fedt roligt med skräckisar. Och jag haaaaaatar dom. Fattar inte hur man kan överleva, efter man har sett dom. Man lär ju dö av rädsla. Och sabina, ja.. hon gillar dom inte heller, minst sagt alltså.
Och jag menar kommentaren "fråga the sims-proffset!" Haha! skrattretande 8) Till och med så att hon får en sop-påse i huvet och efter den händelsen kläcker hon ur sig "är du avundsjuk eller?!" HAHA! Tillåt mig att HAHA:a igen, HAHA! Kommentar överflödig på den.
Vi tog oss i alla fall fram till färjan. Vi fick även betrakta en mänsklig Lilo från Lilo och stich, ni vet. Yyyyyyrgullig! Vi kliver av. Tidigare hade vi planerat att ta bussen som gick 18.58. Men teres var sugen på glass igen, och jag hakade på så vi bestämde oss för att ta 19.28 bussen istället. När vi köpt våra glassar och går förbi grillen där. Så på hörnet står två av dessa 3 killar vi har träffat på tidigare på dagen (ugly as hell, förstort sjävförtroende och ingen sjävkänsla). Jag går lite framför Sabina och Teres. De får syn på mig, när jag går brevid dom och fort som fan  vänder sig om och går mot sabina och teres och säger "Tjena, tjejer... någon fråga här som vi inte riktigt hör" Jag har dock inte hört det. Men jag vänder mig om för att se vad som händer och sabina ser måttligt road ut så jag börjar asgarva, både sabina och teres hänger på. Jag uppfattar 5 min senare att de har lagt denna, om man nu kan kalla det, kommentar. Då kommer ännu ett asgarva och även en ångest attack. Och självklart får vi syn på dem igen. De sittar alltså 50 meter ifrån oss, nu är dom inte bara 2 utan 4! När vi sitter/står och äter våra glassar. Min strut går av så den var inte så enkel att äta. Så jag blir lite kladdig. Och sabina torkar mig runt munnen (mamma-bina, "hehe".) och samtidigt råkade jag doppa min keps i glassen. Vi sitter alltså mellan två restauranger och asflabbar åt den händelsen. Hej, blickar, hej!
Vi lyckas i alla fall käka upp våra glassar och när jag bara har lite av struten kvar så reser sig grabbar och börjar gå åt vårat håll. Och jag får panik! Jag proppar i mig glassen och säger att nu går vi. men inte! Men då säger jag att om dom börjar prata med oss dåååå går jag därifrån. Men de var lite chicken de stod alltså 2 meter ifrån oss helt stumma, sedan fortsätter de gå. haha! torskning. När teres käkat upp sin glass börjar vi gå mot bussen. Vi det här laget har vi fått en sockerkick. Rolig promenad igen där. :) När vi kommer fram till busshållplatsen inser vi att det inte går någon buss klockan halv. Utan den går klockan prick! Så vi får chilla i en halvtimme till. Sabina är inte road.... Bussarna är inte på våran sida idag. Hahaaaaaa. Vi tar oss ner till hamnen igen eftersom teres kände sig lite kissnödig. Så hon lämnar över väskan till oss och smyger sig in på jakten. Sabina känner sig sugen på godis. Och när vi ser killarna kommer runt hörnet råder ingen tvekan om att vi går in på ica och skaffar någon sött åt Sabina. Och självklart så följer dom efter! PINSAMHET PÅ HÖG NIVÅ! Vi står vi godiset och de vi chipsen. Alltså på varsin sida av en hylla. Haha. Sabina plockar på sig lite godis och jag får panik igen.  Så vi skyndar oss till kassan och ut därifrån. Träffar på teres och berättar om den pinsamma händelsen. Och vi hinner inte gå mer än 10 meter förrän killarna dyker upp igen.  Så vi börjar gå mot hamnen, men lite längre bortåt. De följer efter, men vi skakar av oss dem genom att lura dem. Så sätter vi oss på en brygga lite längre bort och chillar. Klockan slår och vi tar oss upp till bussen. Denna gång väl tajmad! Första biten var det tyst, men sen åkte kameran fram och hörlurarna av. Vi flymmade som fan. Jag smed en liten plan om att tryck upp nyllet på bakrutan när bilen bakom kom riktigt nära. Vi satt alltså på raggar hyllan, längst bak. Jag satt där och såg finulig ut. Och sabina genomskåkade mig.  Så hon hakade på och satt också och smygtittade. Vi stack någon gång upp huvet och gjorde någon ful grimas. Plötsligt utbrister sabina "han tar ju kort!" Va, säger jag. Hon berättar att det dyker upp en rödlampa och sedan blixt. Men jag säger att det är teres som sitter och tar, eftersom hon fortfarande leker med den. Men sedan ser jag det själv. och han tar faktiskt kort! Hur sickt är inte det? Ofta! HAHAH. Bussen stannar, bilen är påväg att köra förbi. Då jävlar lägger jag in stöten. Upp med nyllet bara! Det verkade vara uppskattat eftersom han vikade. Asgarv från alla tre håll. Sedan började sabina och jag prata om lite andra saker. Då teres lägger kommentaren "hur gammal var han som satt i bilen?". Och ni som känner teres vet att hon är hur killgalen som helst. även när hon har pojkvän har vi nu insett. Så sabina och jag utbrister i asflabb. Jag kanske var lite väl elak så teres blir surer för ungefär en halvtimme sen sken hon upp igen när vi hade klivit av från bussen, in på kvantum för att handla filmer åt henne och godis åt mig. Sedan cyklade vi hem. jag följde med sabina hem för att hon hade köpt en sak åt mig på eckerölinjen. Heeeheeee....

Grattis till er som orkade läsa igenom hela. Om ni inte tyckte att skämten var roliga, så har vi antingen inte samma humor eller så har jag bara vara dålig på att förklara dom. Men men. Nu ska jag tvätta bort mascaran och sedan gå och lägga mig. Funderar på om jag ska gå upp tidigt imorgon för att kecka läget på stan innan jag drar till jobbet. Får se.

Ur Linas kvällsbok
Jävla... Jävla apa! Vafan står du är för? Schas förfan!

Och till er som undrar vad låten heter, som spelas på dannes fest i filmen så heter den Top of the world och framförs utan Jean Paul Wall.
Jean Paul Wall - Top of the world.
Har personligen inte fått tag i sjävla låten men hoppas på att någon trevlig rackare ska dela med sig.

Nattie!


Pics a la estocolmo y shopping

Heeeej allesammans.  Detta inlägg är ett bildinlägg från stockholm och lite saker som jag köpt.. Jag kommer lägga in bilder från både igår och idag. Jag kommer skriva ett inlägg om dagen också. tack å hej!

Stockholm och Shopping
                   
                    
    

Såja, a bit info följer.

1. Teres på tåget dit.
2. Jag i en provhytt på Lindex. Ny jacka och keps. Mi likielikie.
3. Jag bakifrån någonstans. Bilden har blivit omgjord lite med färgerna.
4. Teres egoar sig inne på Lindex.
5. Jag i rulltrappan. Vill ej vara med på bildis. Omgjord.
6. Jag hemma i mina keeeps. Omgjord.
7. Min älskade jacka. <3
8. En liten handväska som jag köpte idag i Öregrund. 50 kr. Värd!
9. Ett par bikini trosor som jag impulsköpte idag. Halva rea-priset inne på H&M, 25 kr. De passar pefra till min svarta överdel. Köptes idag.
10. Ett par BB-trosor som jag köpte i sthlm på rea. Har även röda.
11. Kepsen.
12. Vita tröjan från Cubus. Har även den i svart dårå.

Estocolmo!

Tjenis, tjenis.
Det blev en heldag i stockholm för min del. Jag kände att jag behövde ta ut lite pengar, så det var det första jag gjorde när jag kom dit. Och till min förskräckelse så hade jag inte fått min lön! Jag fick pääääänik. Och jag lackade lite. Men den vid halv 2 så satt där den som en smäck. Då andades jag ut.
Jag köpte en helt underbar fin jacka som jag fastande för i lööööve it. Den var ej på rea men den var så fin så att jag köpte den ändå. Den var ju inte speciellt dyr. 500 coronas. Nu snackar vi pengarneheten, inte biran. Jag köpte även två par björn borg trosor, det var ju resa. Mer än hacla priset. Hittade även en väldigt gullig liten hatt/keps på H&M. Den var på rea 19,50 :-. Sen så var det halva rea priset så det blev ba en tia. Så den kostade ju inte så mycket. Och så hittade jag två tshirtar på Cubus. I samma modell som ginas tunikor fast i tshirt modell och bomull. 70 :- each. En svart och en vit.
Bilder dyker upp imorgon.
När vi skulle hem så kände vi oss väldigt hunriga. Så först tänkte vi köpa med oss BKmat och äta på tåget, men insåg sen att vi inte skulle hinna. Så vi fick äta hemma istan istället. När vi är på bäg till BK så ringer Sabina och hon kommer ner på stan och gör oss sällskap. Vi väntar på bussen och jag käkar lite glass. Sedan tar vi oss hem till mig och kollar på Linas kvällsbok som är så jäääävla kulig. Jag får sådan ångest för det mesta tjejen gör. haha. På tal om filmen, är det någon som vet vad låten heter som spelas på dannes party?
Den som vet är bäst och jag kommer älska dig så länge jag älskar låten. Moah!
Imorgon är det öregrund planerat. Vi ska ta bussen dit som går vi 1. Jag hoppas det blir fint veader.

Nu ska jag tvätta bort mascaran som är stulen inne på cubus. Alltså, bara det som sitter på ögonfrasarna. Jag tog inte jävla burken/tuben.
Nattie

P.S. På fredag är det jobb, SUCK! D.S.

min tråkiga dag på jobbä

Heeeej mina vänner.. och fiender.
Kom hem från jobbet för dryga timmen sen. Hände inte något speciellt idag. Jag stötte på den uttråkade säkerthetsvakten x antal gånger idag määäd. Han är så söt. Lille vännen...
Sista timmen på passet idag var dö trist och det gick inga flighter. Så jag satt där på ett bord och gjorde ingenting. Och som ny vill man ju inte bara gå och maska och lalla. Man vill ju göra bra ifrån sig. Så jag frågar Sara om jag kan göra något, hon säger att jag kan kolla till taxi. Det fixar jag. Sen när jag var klar med det så träffar jag på henne när jag är på väg... nånstans. Så frågar jag henne om det finns något mer att göra. Då tänker hon efter lite och säger
"Jaaa.. Det är väl Fsidan då..." Lite tvivelaktigt
"Jaha, okej. Då tar jag det." Lite motvilligt eftersom F-sidan är full med vagn och alla står huller om buller och dom rullar trögt på plattorna där ute. Så kommer hon och säger...
"men aså... alla andra sitter där nere och dricker kaffe, så du behöver inte..."

Då har jag och ska göra de andras jobb medans de sitter och dricker kaffe! Well, well.. Jag gjordet iallafall, för att visa mig vara arbetsvillig. Men sen fick Farzan lite dåligt samvete och kom och gjorde rätt för sig. Han är så snell han.. En riktig karlakarl.

Ja, ni ser.  Jag har faktiskt inge vettigare att skriva om. Stockholm imorgon med tessan! Shopping... Jag gillare.
God natt och trevlig morgondag.


När det finns all tid i världen, och den ändå inte räcker till

I hate this shit.
Nu är det så att jag ska åka till bussen om 1 timme och 20 minuter. Det är precis så att man inte hinner kolla på en hel film för att då kommer jag missa bussen. Och så finns det ingenting att kolla på, på tv. Sket.

Jag och mina kära vänner hade tänkt dra till med en utlandsresa till Bulgari nästa sommar. Men nu vet jag inte om jag vågar bege mig dit. Man har ju hört om alla som blivit nerslagna, rånade, våltagna och nu till och med dödade. Nej, då beger jag mig hellre till Cyperna, Ibiza, Kreta eller någon annan cool party-ö. Skulle vara niize.

Som tidigare sagt så vankas det STHLM imorgon! Wiiieee..... Sabina kunde ej hänga med eftersom ska åka eckerööööö. Kul! Have fun, sabbe. Jag får även min efterlängtade lön imorgon. 3233 kr, tretusentvåhundratrettiotre kronor, det var längesen jag ägde så mycket pengar.. mehe. Jag har lite smått panik. Jag vet inte vad jag ska göra med pengarna. Jag vill inte bara slänga bort dom på skit saker. Men jag vill inte heller att dom bara ska ligga där på kontot. Jag menar, tänk om de ruttnar eller försvinner. Inte bokstavligt, men det känns som att de kommer försvinna om de ligger där för länge.
Innan vi åker till STHLM så ska pappa och jag åka till Team Sportia för dom har en jättestor rea som börjar imorgon. Riktigt vad vi ska titta efter vet jag inte. Antingen jacka eller cykel. Men cyklarna där tycker jag är fula. Men det vågar jag inte säga till honom.

Wellie, Wellie... Nu ska jag väl börja göra mig i ordning eftersom jag har en håååård arbetsdag att se fram emot. Det går ett plan till Burgas, Bulgari. Undrar hur mycket ungdomar som kommer stå i den kön. Hehe. Hoppas inte jag får ta hand om hela avgång. mihi

Meddelande till Sabina
Jag kom på att jag måste ge dig pengar. Jag ringer när jag kommer hem ifrån workie så får jag åka upp med pengar till dig eller något. Love ya

piss off

ångestframkallande jävla cpsak
jag fattar inte vad jag gör som
blir så konstigt.
fattar inte hur kroppen orkar framkalla
dessa negativa jävla känslor
som får en att känna sig så jävla liten
och underlägsen hela jävla tiden

man undrar ju.....

ma dai @ workie

God kväll... Det här är ekot. Eller inte.

Dagen har varit nize. Det var nog framför allt för att jag fick med lönebesked. Vilket var lite mer än väntat. Det klirrar gott i kassan. Det gjorde det lite enklare att jobba. Dagen var ganska tråkig. Det var folk mellan 14 och 16 sen efter lunchen, 17.30 så var det tyyyyp... tomt. Det var skeeet lite folk. Så jag vilade ganska mycket då.

Det ligger en hund under en bänk, som är fast knuten i bänken. Den ligger alldeless stilla, och ser inte ut att kunna göra något farligt. En två säkerhetsvakter går förbi. Och frågar ägaren som står 10 meter port.

"Excuse me, is it your dog?"
"Oooh.. Yes.."
"Oh, okey.. you better have an eye on it..." Tittar på hunden och säger...
"... wants to take it"

OFTA! Hahahah.. Det garvade jag åt. Hur ofta blir en hund snodd när den ligger 10 meter ifrån sin ägare på en FLYGPLATS! Haha.. Jag träffade på de där vakterna igen då stog dom och jonglerade med pappersbollar. Så de lär ha varit liiiite uttråkade och reagerade på allt som så märkligt ut. Han var trevlig också.. hottie. ;)
Förövrigt så var Jesper Parnevik på Arlanda idag. Jag såg han inte men min kollegor gjorde det. Han hade med sig sin familj, fru + 5-6 barn. Det lär ha varit en gullig syn.

Stockholm på oooooonsdag. Jag längtar tokmycket. Jag vet inte varför men jag vill bara shopppaaah. Jag vill fynda. Jag vill dit. Mihi. Det blir lite enklare att leva(jobba) om man har något att se fram emot eller om man har köpt något och är så jävla nöjd med det att man bara vill hem och se det. Hoppas inte Stockholm sviker mig.

my iPod... :( :)

Det hände en olycka när jag åkte till stugan i onsdags. Min nya lurar gick dog. Och här är det inga inreblödningar vi snackar, utan styckning. Tortyr. Jag ska reklamera!


Före olyckan:        Efter olyckan:



Jag fick mitt silikonskal i fredags, men eftersom jag inte varit hemma så fick jag det idag istället. Wiiiiii. Bild nedan.

Bilden blir större om ni klickar dääääär   --->     

Jag är nöjd med det. Mycket fint. Men jag är lite besviken på lurarna. Jag ska ha ett par nya. Jag hade haft dom i tyyyyyp 5 dagar. Hoppas dom beklagar och visar sådan sympati att de ger mig något mer. :)

Najtie.


Back from paris, I wish... fagerviken...

Tjena, tjena.

Jag är tillbaka från sommarstugan. Det har varit fantastiskt skönt att komma härifrån. Jag blev borta lite längre än väntat men det led ingen av hoppas jag. Jag har chillat i soffan med filmer och böcker. Jag har räknat på lite och det visade sig att jag läst hela sju böcker i sommar. Vänta lite måste räkna om. Jag är nne på min sjunde nu. Och den har jag läst halva av så sju inom ett par dagar. Plus att jag där på har börjat på en bok som jag inte läst klart. Mihi.
Och våran terass blev über najs. Mycket större och så gick den ihop med marken så det blev koolt.

Så denna vecka är det alltså jobb som gäller. Måndag, tisdag. Sen blir det Stockholm på onsdag med teres och sabina. Men det gäller bara om lönen har kommit, annars känns det lite lönlöst. (haha, jag är humoristisk).
Torsdagen är oplanerad. Om det är fins väder så kanske det finns chans på bad. Skulle vara skönt. Sen jobbar jag hela helgen. Fredag, lördag, söndag. Bara kvällspass. Och dom är inte lika jobbiga som förmiddagspassen. Dels för att dom inte är lika långa och dels för att man inte behöver gå upp så tidigt.

Nu ska jag kolla på film, ta en dusch eller göra något annat roligt.

falsk presentation

Hej! Jag heter Elisabeth Björn och bor i Länna. Jag är 49 år gammal,
och jobbar på skatteverket med ekobrott som inriktning. Mina intressen är att damsuga och
gå och handla åt mamma. Jag har inga barn. Mitt hår är randigt, svart och vitt och mina ögon är blommiga, vita blommor gröna bakgrund.
Min musiksmak är hårdrock, och favoritartisten är Velvet.


Gör så här:
Som ditt förnamn sätter du ditt mellannamn och ditt efternamn tar du av din
närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss
och din ålder tar du av din mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med och
dina intressen är sånt du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som percingar (öronen räknas). Din hårfärg är samma
som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna.
Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla medans favoritartisten/bandet
är den vars låt du senast lyssnade på.

Jag vet inte vad min närmaste granne heter så jag tog den jag vet.
Jag vet heller inte om Länna kvalificeras som stad..
Jag vet att min randiga tröja och mina blommiga hawaii shorts verkligen inte passar ihop, men jag skiter it. För det är ändå ingen som kommer se mig, jag sitter ändå bara hemmeee.

prova du me. Hittade detta hos Miizing.

blogg.se = bajs

hejzan, hejzan.

Skrev ett inlägg igår, men när jag väl var klar och klickade på "Spara & publicera" så loggas jag ut! Vad är det för stil va? Inlägget var ganska långt också. Pfft. Lackar när saker inte funkar.

Jag skulle ju åkt till landet idag. Men det är ganska dåligt väder där så jag åker imorgon istället. Ikväll ska jag sitta hemma och kolla på film. Eller i alla fall ikväll. Nu på dagen tänkte jag ta mig till gränby centrum och leta efter en ny biquini, eftersom min är helt värdelös att bada i. Den glider av när man dyker och showar mina buubies, så jag ska ha en ny, badvänlig. Sen åker jag nog ner på stan. Jag ska till stadsbibblan och låna en booook. Denise Rudbergs (suprise, suprise!) O.s.a, storlek 37 finns inte på bibblan så den ska jag köpa någonstans.  En tia på blocket, varför inte?

Nu ska jag fixa lite frukost och kika på en bra film. Jag vet inte om man kan kalla rostat bröd med jordnötsmör frukost, men what tha hell! Det är sommarloooooov.
Nu kom jag på att jag måste duscha och allt blev såååå mycket jobbigare.

Hey for today

I'm a lying biatch

Hejsan, hoppsan.

Jag har ljugit för er mina läsare. I detta inlägg, Bratt-testet, så har jag kryssat i rutan för att jag har ett kredit kort, vilket jag verkligen inte har. Jag antar att jag läste fel eller helt enkelt ville vara cool. Men hey, jag säger till nu aight.

Det blir bad med teres imorgon. Länna, here we come! Ska bli niize. Jag har aldrig varit där förut så...
Och på tisdag blir det stugan med pappa och hans kompis. Dom åker ut imorgon, men jag vill bada med teres så jag tar bussen dit på tisdag morgon istället. De ska bygga ut våran terass, fiska och hålla på med andra grejer. Jag vet inte vad jag ska göra. Tror jag ska tanka ner lite bra filmer, bränna ut dem och ta med mig dom. Inte säkert att det går att spela brända DVD's på den DVDspelaren men it's worth a try.

Nu så... Godernatter.

V. 29 - Free from workie

Hej, hej.

Efter att jag sovit typ 2 timmar efter jobbet vaknade jag med världens illamående och huvudvärk. Det var längesen jag kände mig såhär. Det kanske är såhär det blir utav sömnbrist. För jag menar jag har sovit ungefär 10 h/per natt under hela sommarlovet, och nu under 2 nätter har jag halverat dom timmarna. Imorgon jobbar jag i alla fall inte, så då får jag sova länge. Har tänkt att fråga teres om hon vill åka med mig och bada någonstans. Nu när det ska blir fint väder och allt. Hoppas på det.

Idag såg jag ingen kändis på jobbet. Eller jo, jag kanske såg en, men då visste jag inte att det var han. Och vet ni vem det var då? Jo, håll i er nu.. Kronprinsen av Thailand. Aaaawesomw!
David, en kille på jobbet, berättade att Josef, en annan kille på jobbet, hade sett Fredrik Ljungberg inne på transit, bakom säkerhetskontrollerna, där taxfree buktikerna ligger, för bara 2-3 veckor sen. Mamma mia, schyyygging.

Ångest sitter fortfarande kvar. Men inte lika mycket dårå. Blöh. Nu har jag börja få lite smått panik också. Jag är ledig en heeeel vecka. Och jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Jag vet i alla fall att jag inte ska sitta kvar här längre. Ska ta mig in i vardagsrummet och kolla om mamma är sugen på att sy upp mina jeans. btw, kuuuul att man har börjat blekna. Nu är jag snart lika vit som jag var innan jag åkte till mormor.

Hejdå, och Godnatt.

ångest

ångest, så det smäller som det. precis som för ett år den. då var det ditt fel... nu var det något annat det är.  jag får panik..............................
det känns som att jag kvävs här i den här fula äckliga cp staden. jag tror jag ska följa med pappa till fagerviken i veckan bara för att få komma härifrån. nej, nu fick jag verkligen en ångestattack. det var länge sen jag kände mig så här. jag måste bort härifrån, bort ifrån folket som bara är så äckligt..  inte alla men ni vet... denna ytliga vänskap som aldrig tycks blekna.

jag vill känna den där känslan igen. den där känslan som ger kroppen ett självlysnade sken. när allt man kan göra är att le... jag behöver dig. vem du nu är

nu ska jag stänga av den här jäääävla skit makapären som gör hela jävla livet så pissigt. jag ska lägga mig och sova. jobbet väntar imorgon och jag glömde nästan bort det.

Angående vädret

Det har varit mulet i 3 veckor nu. Varje dag sen jag kom hem från Spanien, i princip. Och just denna dag, när jag jobbar, ska det vara hur underbart väder som helst och man kan springa runt i bikini, självklart. aaaah, yes. man kan ju förfan inte göra något annat än att sitta vid den här dumburken. Prrutt.. Hoppas det blir bättre väder nästa vecka så att man kan få användning av sitt sommarlovskort så kan man åka och bada någonstans. Rullsand kanske... eller länna? Jippii. Är det bra väder ska jag ge mig iväg direkt.

Såg på tv nyss om det där som händer igår på friidrotts tävlingen. Helt sickt! Ser ut som att det är någon gammal indianfilm i moderna version. Det såg ut som att han dog för ett litet ögonblick där.

Ni får ursäkta mina inlägg. Jag vet att det är massa stavfel och är fullständigt innehållslösa. men jag har ingen annat att göra. Få lägga mig och läsa i alla fall då. hejdå.

problemas de sömn

Jag kan inte lägga mig å läsa. Jag kommer bara somna och det ska jag inte göra. Då kommer jag vakna igen vid 11 och inte kunna sova. Då kommer jag inte få någon bra sömn. Då kommer jag gå runt på arlanda imorgon som en jävla Zooooombie. Och det vill jag ju inte göra.. Jag menar, tänk om självaste kungen kliver in och vill ha hjälp med något (stor chans) och så står jag där som ett jävla skämt och säger "va?" och gäspar. pfft nejdu.

Föresten, är det någon som har något bra album eller bra film att tipsa om? Jag är i stooort behov!

Jag lever i en värld byggd av pengar

Jag vill ha min pay check nuuuuu. Jag vill ha pengar nuuuu.
Jag har planerat att ta mig till stockholm någon gång framöver. Inte denna vecka. Jag ska ändå inte köpa något mer denna månad. Men den 25 är det löning så just den dagen funtar jag på att ta mig dit. Ensam eller i sällskap, jag ska dit. Jag hade tänkt kika runt lite i staden. Besöka NK, och den där lilla parken(eller vad man nu ska säga) näst intill Nk, eftersom inte det blev besökt förra gången när jag va där.

Tänkte fråga mewe om hon vill dra dit en gång till när hon har kommit hem från thailand. Meeo. Teres kanske vill följa med mig, eftersom hon också får sina lööön då.
Jag tror jag har blivit besatt av pengar. Det känns som att det är allt jag tänker på. Ge mig något annat att tänka på.

arlanda is teh shit

Hallojsan.

Efter ca en timmes jobbande råkade jag på två kändisar inom loppet av 5 minuter. Nordman och Jenny Kallur. Freaking awesome.
Det hände en skit rolig sak idag. Den var så rolig att till och med min brorsa garvade när jag berättade. Haha! Jag bara garvar när jag tänker på det.
Jo, det var ju såhär va.
Det kom ett gäng spanjorer, äldre kvinnor och män. 60 bast typ. De tar rulltrappan upp. Där står jag. Och helt plötsligt så ramlar en dam i rulltrappan. Baklänges!! Och hon står ganska långt fram i det spanska "ledet", så hennes kamrater som står bakom henne får hålla upp henne. Och sådär åker hon då till hon kommer till den plana ytan på rulltrappan. Och då stället hon sig upp, och ska ta sin väska. men hon får inte tag i väskan. Så hon står kvar på den rullande rulltrappan, hon glömmer alltså att kliva av. Så hon ramlar där uppe, över resväskan. Och bakom henne kommer det 10 spanjorer till som ramlar ÖVER henne, eftersom ingen kan komma förbi. Så spanjorerna bildar som en propp i rulltrappan. Och alla får panik. Alla börjar gorma på spanska om att trycka på stopp knappen. Till slut får de i all fall stopp på rulltrappan och damerna och herrarna kommer upp oskadda.
Och när det hela inträffade står jag ca 5 meter ifrån olycksplatsen utan att agera. Jag menar jag står där med arbetskläder och ska före går med gott exempel. haha, roligt var det i alla fall. och jag kunde inte hålla mig för skratt!
Idag fick jag svara på ovanligt många frågor, jag börjar känna mig som en vandrande informations disk. mihi.
Det kom fram ett gäng thailändare till mig idag. Och jag fattade inte ett smack. De frågade mig något om kiruna, men kunde inte engelska. vadå? förväntar dom sig att jag ska kunna thailändska eller? haha, jag skickade dom vidare till den riktiga informations disken.

Nu ni, är jag väldigt trött. Jag tror jag ska gå och lägga mig och läsa mina nya bok. Gossip Girl - Ingen gör det bättre. Japp, jag är ett big fan av den serien. Jag ska skaffa mig hela för att sedan sälja den. I'm so smart.

Have av nize eav... and 2morrow.

Bild på mina gröööööna hörlurar

image79


Även min iPod har lyckats leta sig in i bilden.
Visst är dom fina? Man fick med både vita och svarta muddar. Det kostar alltså 199 kr på iShop.nu.
All I can say is värt.

Promenad och workie workie

Hallo.

Jag är ny inkommen från en promenad. Gick i ungefär 1,5 timme. Det var nize. Med mina nya hörlurar :) Dom är fiiiiina, och jag gillar dem. Jag gick själv eftersom det blev så spontant. Och egentligen orkade jag inte prata med någon heller.

Imorgon är det jobb som gäller, och imorgon börjar jag sådär tidigt igen. Förmiddagspasset 07.00-14.00! Pust och stön(haha, j ä tt e k u l) Och på söndag blir samma pass. Sen är jag ledig en vecka och så kommer hem vecka då jag jobbar 5 dagar. Men då har jag skönaste passen är det är lugna gatan.

Känns att jag måste gå och lägga mig nu om jag ska orka upp imorgon vid 05.30. Jag får skjuts utav mamma och pappa igen, så jag behöver inte gå upp kl 05.00. De skulle till stugan och ville åka tidigt. Fast än det är en omväg på en timme så insiterade pappa på att köra mig. Fine, säger jag. En halvtimme sovmorgon. Jiiiho! Och under helgerna så är det ju OB så då känns det ännu bättre.

Nästa helg känner jag för en riktig jävla party helg. Skulle vara nize.

btw, snackade med mewita idag. Hon kommer hem den 3 augusti, tidigt på morgonen. Jag checkade in thai air planen och det anländer 06.50. Och just den dagen jobbar jag och börjar kl 7. Det är peeeerfekt. Då får jag träffa henne som en av de första personerna. Jag saknar henne faktiskt.

Godnatt, mina vänner. Får hoppas att jag pallar slänga upp ett inlägg imorgon, annars blir det på söndag. Tjao!

My green headphones

Hallå i stugan.

Här sitter jag och lyssnar på musik som strömmar ut ur mina nya rå-balla gröna hörlurar. Maha. I like it. Dom kom idag. Men tyvärr så kom inte silikonskyddet idag. Jag blev lite paff, men det dök upp ett kvitto där det stog att det kommer att senare levereras. Men när det kommer så kommer min iPod vara rå-pimpad och rå-personlig.

Tankade hem en ny dansfilm igår. Stomp the Yard. En av de bättre jag har sett faktiskt. Vill ni ha info om filmen? Då är det bara att söka på Google. That's ma thäng. Jag gör alltid det när jag har hört talas om någon film eller om jag bara vill checka lite filmer som kan vara värda att se. Men i denna film, Stomp The Yard, så är faktiskt, tro't eller ej, Ne-Yo me. Gulleplutten. Grym kille.
 
Tjao!

@ sabinas

tjenää.

Har hängt hos sabina två nätter irad nu. Hon har varit ensam hemma, så det har varit lite folk där. Och det har varit väldans trevligt. Om man bortser från att folk håller på som de gör. Jag menar, du var ju helt ok från början men nu går det bara utför. Knulla dig, din knullade knullare. Helt sjukt.
Du är inte välkommen igen.

Idag har jag bara chillat. Jag hade tänkt att åka till biltema för att inhandla nya CD-R skivor, som man kan bränna ut musik på men den glömde jag bort. Jag kanske kan göra det nu istället. Snabb tänkt där, ja. Får se hur det blir med den saken. Men om det inte blir idag, så fixar jag det imorgon.

hav a naiz eev.

Bror, vad händer?

Nu har jag 3 saker att berätta igen.

1. Jag har läst ut vänninan och den var så fucking jävla bra. Jag måste ta mig till ett bibliotek eller akademibokhandel inom de närmaste dagarna för att inhandla/låna Denise Rudbergs böcker jag inte har läst. Dvs Storlek 37 och O.S.A. Jag är lite osäker på vad jag ska sätta för betyg på Väninnan. Jag menar, den var sjukt jävla cp-bra. Men jag kommer inte ihåg om Jenny S var bättre eller inte. Men väninnan får 4+ eller 5 :)

2. Min jävla brorsa har beställt en resa. Och vet ni vart? Vill ni vet? Håll i er nu. THAILAND! Jag håller på att storkna av avund. Förstår ni? HAN SKA ÅKA TILL THAILAND! Buhu. Den 14de augusti åker han, och kommer hem den 30de. Fewfan. Och han vet inte ens vad han ska göra där. Han har inte bokat hotell eller så. Han ska inte ens ha med sig nå packning. Eller jo, en ryggsäck med det viktigaste. Han ska flyga till bangkok, och sen vet han inte. Jävla as.

3. Även denna punkt handlar om min bror. Ett citat från tidigare idag.
"Skönt, då kommer man hem på fredan(från thailand) så får man lägenheten på måndagen"
Men vaaaa? Kul att man känner sig delaktig här. Visserligen är detta om lägenheten inte uppgjort än, men ändå. Jag visste inte ens att dom hade börjat kika på lägenheter, och än mindre börjat lägga bud. Det lite roliga är att om de nu får den här lägenheten som kommer dom bo 5 minuter härifrån. Min bror ska flytta ihop med Jonas, hans best friend.
Tobias bor på heidenstamsgatan.
Jonas bor bellmansgatan.
De ska flytta till ferlinsgatan.
Det är lite lustigt. Det där var info för er som känner till löten-trakterna.

Snart ska jag träffa Sabina och Lisa. Vi ska hem till Sabina och laga mat och chilla litte.

Godkväll!

Bussmusik

Jag sitter här och känner mig gammal. Det är nämligen så att jag lyssnar på Jon Bon Jovi. Hans nya platta - Lost Highway som är kanon. Jon är en av mina fars favoriter. Haha. Varje gång jag funderar på att ladda hem ett nytt album av en artist ser jag alltid framför mig hur jag sitter på bussen påväg någonstans och lyssnar på just den personen. Buss-musik! Vilken förälskelse. Lite halvdepp, lite lagom känslofylld. Det ska vara skön musik. Inte sådan som bara dunkar i örona. Det är inte skönt.
Tänk er själva. Sitta på bussen på väg till skolan. Lite sömndrunken. Då känner i alla fall inte jag, för att sitta och lyssna på knasiga techno/trance ljud som låter as. Den sorts musik är om man kommer lite otaggad till en match, då kan man lyssna på sån musik. Men inte en tidig månsdagsmorgon. Nejdu, då är det Jon Bon Jovis ljuva stämma jag vill, ska flöda ut genom hörlurarna. Eller någon annan kotte med skön röst.

Jag blev så taggad på just musik, så att jag bestämde mig för att piffa upp min iPod. Jag beställde ett par gröna hörlurar och ett grönt silikonskydd från iShop. Inte samma nyans. Men shit the same. Det kommer bli coolt i alla fall. Dessa saker beräknas komma om ca 4 veckor. Det stod "3-15 arbetsdagar, kan bli mer med tanke på import blablabla" och på skyddet stog det något om att det inte fanns på lager. Men, det kanske är bättre eftersom jag antagligen fått min Juli-lön och har lite mer pengar på kontot.
Det känns skönt att ha lite mer pengar på kontot än 1100 varje månad.
I augusti kommer jag vara flickan med guldkontot. Jag får födelsedagspengar, studiebridrag + den största lönen under hela sommaren. Me likielikie.
Jag vet, det här kan tolkas som skryt, men jag måste faktiskt få berätta. Sopp, nu är det gjort.

Tack och hej! Återkommer.

P.S. Jag sa alldeless nyss något jag inte jag kommer hålla. Jag sa till mamma att jag kunde gå med henne på fotbollen ikväll, fast jag inte ens vill. Plööh. Nu ångrar jag mig. Hoppas hon inte blir ledsen nu. Min söta lilla mamma. D.S.

Gårdagskvällen

Tjena mors.

Gårdagskvällen var trevlig. Lite, lite nytt folk. Mycket, mycket gammalt vanligt folk. Även någon ny gammal människa. Det är ju de lite äldre som är best. Så jag är nöjd.

Och idag. Ja, hade tänkt att fortsätta läsa vänninan sen  kila över till sabina och kanske hjälpa henne röja upp lite där. Lisa sov ju iofs, där i natt så dom kanske fixade lite redan när dom kom hem igår. I don't know.

Pfft, fick nytt schema med nya tider och dagar. Till och börja med ska jag jobba både lördag och söndag denna vecka. Och inte nog med det, jag börjar 7! Vilket betyder att jag måste gå upp klockan 5. Det känns inte så normalt. Jag får trösta mig med att det är helg och då får om OB. Wiho. Sen ska jag jobba 5 dagar v.30, bara kvällspass :D Också fick jag även 3 nya dagar vecka 31. Bara förmiddagspass och ingen helg dag. Den veckan kommer bli hård. Men det känns som att jag kommer uppskatta lönen sen.

Tillbaka till sängen och boken ska läsas.

10 juli

Hej, hej.

Idag har jag bara legat hemma och degat. Läst Vänninan, som är minst lika bra som matilde, men ännu inte nått upp till Jenny S.
Ikväll ska jag till Sabina. Det vankas Partyyyyy @ her plaze.

See you 2 morro.

9 juli

Hejsan, hejsan.

Jag har som sagt jobbat dessa två dagar. Hårdkörning. Det kanske inte låter så jobbigt men det är det. Jag går runt på den där jävla flygplatsen och skjuter runt dom där jävla bagagevagnarna, som folk bara släpper när dom inte behöver. Och grejen är den att jag samma vagn kanske 5 ggr per där. Pfft.
Idag höll jag på att bli petad med en cigg i fejan.
Idag sa en gammal fransman "bonjour" till mig, och sedan hade han ett stort leende på läpparna.
Idag bevittnade jag en jakt på en kriminell männniska, men jag vet inte vad han hade gjort eller vem han var.
Idag svarade jag på ett rop i radion, som inte var till mig. Det var pinsamt.
Idag körde jag över en passagerares fot med bagagevagnarna. Det var också pinsamt.
Idag såg jag en kändis men jag har ingen aning om vad han heter.
Idag såg jag flera hunkar.
Idag fick jag resfeber.

Igår fick jag en solkräm av en passagerare som inte skulle få genom den, genom säkerhetskontrollerna.
Igår bevittnade jag en kines som öppnade en omskakad läskflaska. Det var kul.
Igår var den lugnaste dagen jag har haft hittills.
Igår såg jag en kändis. Men jag har ingen aning om vad han heter.
Igår såg jag flera hunkar.
Igår blev jag äcklad av Magnus spya till matlåda.
Igår fick jag cykla från bussen i spöregn.
Igår kom familjen hem igen! :D

Nu är det läsdags. Vänninan. Mmmh. Om du läser det är Denise Rudberg, JAG ÄLSKAR DIG OCH DINA BÖCKER!

Godnatt, skrivs imorgon.

am I a brat?

hiehie, hittade en rolig lista. eller test ska man nog kalla det. Här kommer det.

Är du en brat?

Har:

[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[ ] syster
[ ] bror/systerson
[ ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV

TOTALT:  7

[ ] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3-spelare/ipod
[ ] ett fungerande PS2 (Bror har PS3, Weee-o.)
[ ] nintendo wii
[ ] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds

TOTALT: 4

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[x] hockeyspel
[ ] biljardbord
[x] fotboll

TOTALT: 2

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd-spelare
[ ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort

TOTALT: 4

[x]jobb/sommar jobb
[ ] shoppar minst en gång i veckan
[ ] har dyr parfym (med dyr menas...?) 
[x] MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon

TOTALT: 4

[x(om skoter=moped, om inte inget kryss)] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] gitarr/trummor/basgitarr
[ ] piano/keyboard
[ ] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTALT: 4

[x] platt/locktång
[ ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[x] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Australien
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Sydamerika
(är det inte coolt att ha varit i USA, eller? miffo[inte för att jag har varit där men ändå])

TOTALT: 4

[x] föräldrarna har bil
[x] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[ ] jag har en bil

TOTALT: 2

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x] egen dator

TOTALT: 2


TOTAL SUMMA:

1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Well, well... detta kan jag kalla ett sanningsengligt test.


7/7 07

Tjena.

Jag säger då det, 2 mil i ösregn på moppe är inte å leka med. Inte om man kör i alla fall. Freeezing och wet. Skönt när man kom hem sen och fick hoppa in i varma duschen och rena kläder. Mm.
På träningen var vi 4 pers. 2 målvakter, Rebecca och Emma. Och 2 utespelare, Jag och Anna. Det var niiize. Måste påpeka att det faktiskt var en målvaktsträning, och att man fick komma dit och agera skytt OM MAN VILLE. Så en eloge till moi och anna.

Idag har jag tittat på två filmer. The notebook som är så Wunderbaren. I love it. Vilken kärlek. Och Hot Fuzz, som var jääävligt spårad. Haha. Känns som att det ligger en hel del ironi bakom den filmen. Eller sarkasm, eller i all fall humor. I vilket fall som helst så var den spårad.
Jag har även laddat hem filmer som Pirates of the Caribbean - At the Worlds End, Die hard 4.0 och Wild hogs. Kände för att liten grabb-filmkväll. Mihi.

Imorgon är det alltså jobb som gäller. Jag ska jobba ett MDpass(10.00 - 17.30) vilket betyder att jag måste ha med mig matlåda, för att inte hungra ihjäl. Och nu sitter jag oh funderar på om jag ska göra iordning pastan imorgon bitti innan jag åker, eller ikväll. Det blir ju kanske godare att äta den om man gör den imorgon, men å andra sidan, pallar jag gå upp 15 min tidigare för att fixa en past jävel. I guess I do. För är det något jag verkligen inte gillar så är det hård och gammal pasta(det kan tyckas att jag pratar om okokad pasta, men så är inte fallet).

Grattis, Jessi(c?)ka och Krippe till giftemålet. Meeo.

Godnatt mina wounderbara läsare. Hörs antagligen imorgon efter jobbet, om jag pallar dvs. Om jag inte pallar imorgon efter jobbet, så pallar jag antagligen inte heller på måndag efter jobbet så vi kanske hörs på tisdag annars då.

Trevlig fortsättning, mina vänner.

070707

Hola!

Idag vankas det bröllop. Men inte för min del. För mig vankas det träning.
Mamma, pappa och tobbe åkte vid 9 i morse. Dom lämnade mig. Buhu. Jag kunde inte följa med eftersom jag ska jobba imorgon, och det är jävligt bra betalt. Men nu ångrar jag mig lite. Nej, jag får hålla mina tankar på pengarna så kommer jag inte ångra mig allt för mycket.

om typ en timma, ska jag åka till vattholma för att träna. Varken mina föräldrar eller rebeccas föräldrar kan skjutsa, så vi kommer få ta min moppe, som går i slow motion känns det som. Träningen börjar klockan 2 och slutar halv 4, så vi får åka från stan vid 1 om vi ska åka mopeeeeeed. Beccish blir säkert klad.

Jag ägnar mina tankar(de som inte går till pengarna då) till Jessica och Krippe som gifter sig idag. Gratulerar!
Jag har hört på tvn att datumet 070707 är ett datum då många gifter sig och många försöker föda sina barn.
Vadå försöker föda sina barn? Det är väl inte direkt som att dom åker till sjukhuset i förväg för att verkligen försöka pucha ut barnet. Pfft..

Have a nize dai.

sjätte i sjunde

Hallå... igen.

Kläd-dilemmat är löst. Wiii. Tack vare två helt wunderbara och obeskrivbara flickor, vid namn Sabina Nilsson och Matilda Pettersson.

Det var ju så, att jag kände att det kanske skulle bli lite kallt med shorts. Och jag ville egentligen inte ha jeansen. Så de kom med ett tips om att jag skulle ha min nya gråa klänning som köptes på Bershka i Spain. Och jag fastnade för den. Och ett par najsiga leggins. Långa, alltså inga som går till vaderna. Och i bomull, så då blir det inte allt för kallt. Jag har även packat ner ett par jeans och en annan tunika i väskan om vi skulle få för oss att gå ut och jag skulle känna att det var för kallt. Känns lite som att det var 3000 år sen jag var ute såhär. Ska bli nize.

Om sisådär 18 minuter ska jag träffa mina väninnor på ica. 17 nu. Och jag har ganska nära till ica så jag kan gå 3 minuter i. Mihi. Jag lengtar :)

Ha en trevlig kväll. Bye.

6 july

Hej, hej.

Åt nyss en utsökt måltid med min mamma och pappa, bestående av stekt kycklingfilé med sen sås från något märke och pommes. Maaaah. Gott!

Jag sov även 2 timmar på eftermiddagen. Inatt låg jag nämligen och sträckläste Jenny S. Jag somnade först vid halv 3. Men det var värt det, för den var cp-bra. Jag har precis börjat läsa en lite äldre bok av Denise som heter Vänninan hoppas den är lika bra den.

Om ca en timme ska jag träffa min goda vänner på ica. De ska handla cigg och kanske lite bira. Vi ska ju hem till matilda lite ikväll och ha det trevligt. Det verkar folk från högstadie tiden. Ska bli nize.
Jag har ett litet kläd-dilemma. Jag vet inte om jag ska ha marinblåa shorts eller vita jeans.
Jag ska ha en svart tunika från Gina, och en svart vit sjal hängade ner. Om jag tar ett par blåa shorts kan jag ha ett blått smalt bälte i midjan. Men då kan det ändå bli lite kallt.
Och tar jag jeansen så känner jag mig lite osomrig. Dagens I-landsproblem? Ja, man får ju lite ångest när man sitter och är stressad över vilka kläder man ska ha till kvällens fest, medans folk i andra länder sitter och är stressade över att sin ekonomiska situation inte existerar, eftersom de inte har några pengar.

Nu fick jag lte ångest. Jag ska nog in i duschen och försöka få bort den.

Peace.. to.. you.

6/7

Tjabba.

Idag ska jag åka med Rebecca till Willys. Hon ska byta en sak, uatn kvitto. Får se hur det går. Direkt efter det har jag inga särskilda planer.
Men senare, åt kvällskvisten bär det av till Matilda som är ensam hemma för kvällen. Så vi ska träffas några tjejer hos henne och ha det allmänt trevligt.

Måste skynda mig nu, men först har jag en trevlig sak att berätta för fansen till SATC(Sex And The City).
SATC blir lång-film. Produktionen ska tydligen börja reda till hösten. Själv är jag inte alls ett lika stort fan av de som vissa andra kan vara.

Nu måste jag fixa håret, som står åt alla håll för att sedan bege mig iväg.

Tack och Hej.

6 juli

Jag orkade visst göra den klar. Nu ser den ganska normal ut. Men det finns någar små grejer som jag stör mig på, men de får fixas imorgon.

Min eftermiddag tänkte jag beskriva, eller visa är nog ett bättre ord, i bilder.

       

I like it.

Idag(igår) har jag fick min mammas foppatofflor. Dom är oranga.  Wiiie. Hon kunde inte ha dom, och hon ska ändå få nya fejk från thailand när mewita kommer hem. Förut gillade jag inte alls foppas, jag tyckte dom var hur fula som helst. Men ju fler jag ser använda sånna, så mer gillar jag dem.
Visserligen är dessa också fejk, eller de är inte riktiga crogs. De heter Gekos.

Nu så, jag ska gå och lägga mig. Jag ska fortsätta läsa Jenny S. Så freaking bra. Den överträffar Matilde faktiskt. I denna bok undrar man mer vad som ska hända. I Matilde fanns det knappt någon handling. Kändes det som.
Nu längtar jag bara efter att få läsa Vänninan, även den skriven av Fröken Rudberg, som står i bokhyllan och bara väntar på att få bli läst av mig.

Den värsta oron har släppt. Men tänk om...

Jag vet att det är hur taskigt som helst att göra såhär, men jag vill inte skrämma upp folk(som om jag inte gör det ändå) genom att säga vad som jag egentligen tror händer. Skitsamma. Det där blev lame.

Godnatt. Denna gång for real.

5 julai

Kom på att min blogg hade 3 månaders dag igår. Grattis, machenon.blogg.se!

Som ni ser så har jag lekt lite med designen, och jag orkar inte göra klart. Så såhär får det se ut över natten, tills jag vaknar imorgon bitti. Ni kanske inte ens hinner se hur det såg ut. När jag var oklar. Skit samma.

Malin+Andersson+sluddrigt, oklart snack när man var liten+att man inte vet vad man säger= machenon.

Ni som vet fattar, ni som inte vet fattar troligtvis inte.

Men kanske finns det någon rackare där ut som förstår mitt tänkande och förstår precis, bara genom oklar och oförstådd skrift.

Night.

juli, femte

Hej.

jag har 3 saker att säga.

1. Såsen med kycklingen som jag berättade om i ett tidigare inlägg, "som bara min farmor kunde göra". Jo, för det första så är det är inte alls så att det är min farmor som har rört ihop den. Det är min mamma. Och för det andra så är den färdig köpt. Vi har bara stekt och doppar ner kycklingen.

2. Jag vet inte om jag har berättat att mina föräldrar har kommit hem från stugan, men det har dom iallafall. Det gjorde dom igår. Och min pappa har drabbats av vinterkräksjukan, jag vet, jag vet. Men man kan faktiskt få den på sommaren också.  Han hade i alla fall legat och spytt från 11 till 04.30 i tisdags natt. Och igår hade han feber hela dagen och åt ingenting. Men idag är det bättre. Ingen feber. Bara ont i magen(som har han haft hela tiden) och huvudvärk. Stackarns lilla pappa. Krya på dig.

3. Har pratat med mamma. Vi ska hålla koll.

P.S. Jag är fortfarande orolig. D.S.


5 juni 2007

Hej.

Nu är det något som oroar mig. Något fruktansvärt. Jag hittade det idag. För en halvtimme sen ungefär. När jag låg och läste. Jag vet inte vad det kan vara. Om det bara är något som är, eller något farligt. Jag kan inte tänka på något annat än det och vad som skulle kunna hända om det var det.

Jag måste prata med mamma, och hon är inte här. Hon är hos en vän som har det svårt. Men just nu behöver jag faktiskt min mamma. Kom hem... snart.

Jag kommer att berätta vad det är. Men först måste jag veta vad det är.

En oroad malin vid tangenterna.

femte juli

Hallå, hallå.

Idag har jag varit ute och kikat runt i affärer, med mina päron. Helt okej.
Mamma och/eller pappa, mest troligt mamma, har fått någon knäpp och nu har de fått för sig att det ska göra om hallen. Så vi har varit ute och kollat på golv och tapeter. Hittade ett par riktigt tjusiga faktiskt. Men vi kan räkna med att den är klar om ett år, eftersom mina föräldrar har en tendens att vara jäääävligt tröga när det gäller sånt där. Jag menar, vi började göra om vårat köka kring jul, och det är fortfarande inte färdigt.
    Vi tittade även på cyklar åt mig, och en regnjacka åt mig. Eftersom det är vad jag önskar mig i födelsedags present. Hittade lite saker som var intressanta men ingenting inhandlades.   Förutom ett par cykelbyxor och en vattenflaska till mig, och ett par 3/4s jeans para mi madre.

Nu vankas det mat, skinksås och bandspgetti. Jag hör hur hon dukar fram besticken och stänger av spisen. Bäst jag avslutar här för jag är suuuperhungrig. Hejs.

4 juli

Goder morgon, till er som sover sent. God middag till er som vaknat tidigt.

Själv vaknade jag vid 09.21, drog mig lite för att sedan klicka på tv'n som till min stora förvåning inte funkade. Eller, alltså.. tvn funkade men kanalerna var borta. Det har väl antagligen något att göra med att det är några killar här som håller på att fixa köksfläktarna i huset. Och där med stänger av det digitala tvn nätet och även internet ibland.

Jag klev upp och satte mig vid datorn istället. Där jag har spanat in diverse bloggar, och läst tidningen. Nu har jag tröttnat eftersom jag har suttit här i 1,5 timme och jag känner inte att det finns så många intressanta sidor kvar att besöka. Och eftersom dagens planer lyser med sin frånvaro tänkte jag tanka hem lite sköna filmer och göra dagen till en film-tittar-dag. :)

Ha en trevlig dag, återkommer antagligen senare.

hehe, fjärde nu.

image69


Sabina har lekt lite med en bild på oss. Den togs idag, i easthammer. Och gräset är inte sådär grönt där, men den är fin ändå. Nu så hörni, nu ska jag gå och tvätta bort mascaran. Innan jag sover ska jag nog försöka läsa lite i Jenny S, me likie likie. Nightie.

fotnot: Sabina á la izquierida, y Yo á la derecha (hih, har alltid velat göra en fotnot, hih).

thiiiiird

Hej, mina vänner. För jag antar att det bara är sådana som läser min blogg. Absolut inte fel med det, bara kul.
Dagen har varit skön. Den var varit mys.

Efter att vi fixat sabinas sommarlovskort, kikade vi lite på åhléns. Jag impulsköpte en sjal som inte alls var nödvändig på något sätt eller vis, men jag fick ju som sagt en stark impuls som sade att jag var tvungen att köpa den, så jag gjorde det. 99 kr på rea. Den var lite vit svart rutig. Kastar in en bild på den sen.

Efter att jag köpt mig min sjal och sabina sin tunika/klänning drog vi ner på hemköp. Jag skulle handla.
Eftersom mina pears inte befinner sig i uppsala för tillfället så är det jag som sköter hemmet. Fast än min bror är 20 år och snart ska flytta hemifrån(:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!), så är det JAG (lilla systern, nästan exakt 3 år och 5 månader yngre!) som får sköta hushållsarbetet.
   Jag köpte i alla fall, 3 liter mjölk och ett paket Roast n' Toast som inte jag ätit på länge. Sabina kastade även ner en Magnum Double eftersom jag var skyldig henne en tjuga, men nu så, nu är vi kvitt.
Därefter åkte vi hem. Väl hemma stressade jag ihop lite makaronisar (fullkorn 4lajf!). Till dom värmde jag kyckling som ligger i en as-god sås, som bara min farmor kan göra. Det käkade jag på 5 min. Sedan var det bara att kasta sig iväg på cykeln, för att möta Teres och Sabina. Vi rullade iväg mot Gränby Centrum, i hård motvind, ska ni veta. Vi fick kämpa. Men vi kom fram och lyckades även parkera cyklarna. Vi begav oss mot busshållplatsen.
Vi kollade på klockan, 17.51. För en minut sen gick den ifrån stan. Och ni som bor i uppsala, vet att inte tar alls för lång tid att ta sig från stan till gränby centrum om man har tur med rödlysena. Så vi jallade lite. När vi komm under bron påpekar Sabina att vi inte kommer se om bussen kommer. Jag föreslår en rush. Sagt och gjort. Men vi insåg sen att vi kunde ha krupit i tunneln för bussen kom inte än på ett tag.
Men när väl bussen kom, så kliver vi på. Sätter oss ner pretty långt bak. Och det första sabina gör är att slå huvet i taket över sätena. "haha!, idiot. Du får väl se dig för." Jag fick sitta själv... Det är min grej. Vi lyssnade lite music och jag läste bok. Jenny S. Jag har visserligen bara läst ca 50 sidor, men jag kan säga att den verkar grymt, jävla, cp-bra. Vi klev av redan i Östhammar, eftersom det skulle ta oss en halvtimme till att åka till öregrund, och Teres skulle upp tidigt nästa dag och jobba, så om vi klev av där, skulle vi kunna njuta av lant-livet lite längre. Denna gång var det min tur att slå i huvet. Hehe, det var jäääävligt lågt i takt. I feel for you, långisar.
När vi klivit av bussen, gick vi raka vägen (bokstavligt) ner till ica. Köpte lite fetto saker, fortsatte ner mot "beachen". Där satte vi oss och goffade. Vi hade med oss en kamera, så vi språde även. Efter goffning, och spårning så tröttnade vi lite och tog en tidigare buss hem.

Nu känner jag att mina ögonlock hänger, och att jag spärrar upp ögonen för att inte låta dom falla. Ögonlocken alltså, inte ögonen.

Måste bara berätta en kuslig sak som hände igår. När vi åker hem från gungan så ringer min mobil, ett nummer jag inte känner igen, men de ringer bara en signal och jag hinner inte svara. Så jag ringer upp, inte svar. Jag ringer igen, svar. Då är det en äldre man runt 50 som svarar.
G = Gubben   J = Jag
G till någon i bakgrunden: Ja, men jag måste ju se vem det är som ringer.
G till mig: Ja, hallå?
J: Hej, vem är det?
G: Vem är du?
J: Vem är du själv? Detta nummer ringde mig nyss, och jag vill veta vem det är.
G: Nej, ingen har ringt dig.
J: Jo, detta nummer.
G: Det är omöjligt, eftersom jag snodden där här mobilen för 20 minuter sen.
J: Jaha, men det här numret ringde mig för typ 3 min sen.
G: Jaha, men det här var ändå en jävla skit mobil. Jag tror jag ska slänga den i buskarna.
J: Ja, gör det, du.
G: Ja, det ska jag göra.
J: Okej, hejdå.
G: Hejdå.

Hel-skumt samtal. Ännu skummare gubbe. Sökte efter nummret på Eniro, men det var en K-kort och fanns inte med. Torsk. Men as-läbbigt. Var lite skraj sen när jag skulle sova. Men jag var i alla fall inte ensam, det var skönt.

Långt inlägg det här. Snälla, ni. Ha överseende med stavningsfel och små misstag för mina fingrar har varit oss relationsrådgivaren, tillsammans med tangentbordet och efter de mötena brukar det alltid vara lite spännt mellan fingrarna och tangentbordet. Ha även överseende med min sjukt dåliga humör. Eller i alla fall med att vi inte har samma humor.

Good night, my lovely  you.

03 juli

Tjena.

Igår kväll, efter att vi hade ätit upp våra jordbuggar, drog vi till Gungan. Våran gunga. Det är en lekpark i Tunabackar där dom har en rolig gunga.  Vi gungade i kanske en kvart, sen tröttnade vi och satt oss och pratade istället. Snackade i kanske 2 timmar. Sen åkte vi hem. Teres skulle upp tidigt och jobba idag.
Innan vi åkte hem bestämde vi att sabina skulle sova hos mig, för att hon inte ville sova hemma och för att jag ändå skulle sova ensam hemma annars. Det var nize.
När vi kom hem satte sig sabina vid datorn, och jag åt ett par mackor samtidigt som jag kollade på tv. Sen gick vi och la oss vid 1.

Vi vaknade strax efter 10 i morse. Kollade lite på Våra bästa år som vi har fastnat för i år... igen. Vi blev hungriga efter ca en timme. Först skulle vi värma färdiga baguetter. Men jag orkade inte leta efter dom i frysen. Då skulle vi ta vanligt bröd, men det var mögligt. Så vi bestämde oss för att baka scones. Det var gott. Flashbacks till hemkunskapens frukostar. Mmmmm. Sen åkte hon hem vid halv 1.  

Sabina, jag och tilda ska träffas vid 3, för att åka ner på stan och köpa sommarlovskortet åt Sabina, hon betalar alltså. Därefter, vid 6 hade sabina och jag(tilda skulle jobba imorgon, så hon kunde inte följa med) tänkt åka till öregrund för en kväll och bara sitta på klipporna och ha mysigt. Köpa lite jordgubbar och ha det nize.  Får se om det blir så, hoppas på det. skulle va mys. Längesen jag var där nu. Teres ska också hänga med :)

Dags att hoppa in i duschen, eftersom vi ska träffas om 50 min.

Föresten, så såg jag det sista oth avsnittet nu. Eller inte allra sista, bara på säsong 4 men ändå. Dom här sista avsnitten har varit helt underbara. Så jävla skönt att det ska komma en säsong till. Jag leeeengtar. Sista avsnitten är alltid bäst. Muhu.

Jag är inte nöjd över det här inlägget, det kändes lite falskt, och ytligt. Plööh. VILKET INTE ALLS SPEGLAR, DAGEN/DAGARNA JAG BERÄTTAR OM! inte heller personerna för den delen. För dom är mina bästa.

På återseende.

second julaaai

Hejsan, hoppsan.

Sitter hemma hos Sabbe. Teres ligger i sängen bakom mig. Och sabina är och fixar lite strawberrys till os, med grädde dårå.

Dagen spenderades som sagt på fyrishov. Det var nice. Och typ 2-3 år sen jag var där sist. Och nej, det har inte förändrats mycket. Kanske är lite mer klot i vattnet men annars var det i stora drag samma gamla hedliga fyrishov.
Vi åkte hem vid 4, eftersom becca skulle jobba klockan 5. Jag ringde sabina och hon kom hem till mig. Chillade lite medans jag åt. Sen drog vi runt på min ny servade moppe. Weee-o. Åkte till gränby och köpte en blomma till familjen holmberg som nyligen förlorat en morfar. Vi busade lite samtidigt. Hehe. Sen åkte hem vi till Sabina igen och kollade på Capri.... Hur det nu stavas, pizza-sorten, fast filmen.

Och nu ska vi äta jordgubbar, med grädde. Hejs.

andra/7

God morgon.

Vaknade för 10 min sen. Det var en jävla geting i mitt rum som höll på att dö, så den surrade som fan. Och inte kunde jag somna om heller, typiskt. Antingen som kom det en geting till nu, eller så är det samma geting. I hate them. Utrota Getingar!

Klockan 11 ska jag möta Rebecca och hennes lillasyster Lovisa. Vi ska åka och bada på fyrishov. Hoppas denna klarblåa himmel håller i sig så att det blir bra väder. Vi ska visserligen inte vara på utomhusbadet men ändo. Kanske skulle kunna vara skönt och hänga lite där också.

Well, well... Nu ska jag titta på One Tree Hill. Har dom 4 sista avsnitten nu. Ska se iaf två av dom nu. Jag måste komma på någon ny bra serie att ladda hem också. Hjälp mig?

Have a nice day.


about me 7

Fester:
[ ] Jag blir full på folköl (öl smakar skit [utryck, inte bokstavligt] )
[ ] Jag har sex med flera
[ ] Jag röker
Summa: 0

Självbild:
[ ] Jag försöker vara normal
[ ] Jag är yngre än sexton och äldre än tretton
[ ] Jag tror att jag är tjugo
[ ] Jag blir kallad för fjortis fast jag själv inte är det
Summa: 0

Beteende:
[x] Jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster
[ ] Jag bor på PA, lunar, apberget eller liknande hemsida
[ ] MSN är så mycket bättre än att prata IRL
[x] Jag är så hetero man kan vara
[ ] Men har hånglat med samma kön för att det var kul
[x] Jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning
[ ] Jag kramar istället för att säga hej
[x] Jag kindpussar folk  (Kindpussar någon mig, kindpussar jag tillbara för att vara artig)
[ ] Jag skriver jah istället för jag och använder annat lunarspråk (Haha! Been there, done that.)
[x] Jag lyssnar på radio
[x] Jag lever för mina vänner (och familj)
[ ] Skolan är inte viktig
[ ] Jag läser aldrig frivilligt
[x] Jag vet inte vad växthuseffekten är (världens dödshot?)
[x] Jag vet inte vilken världsdel Kambodja ligger i
[ ] Ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen eller mellan två tvserier på kvällen
Summa: 8

Kläder och stil: Jag har/bär
[ ] En I <3 NY tröja fast jag inte varit i New York
[x] Foundation på läpparna (ibland, när jag vill ha dom matta)
[ ] Sveamössa (hade, är spårlöst försvunnen)
[ ] Plagg som det står SSS på fast jag inte seglar
[ ] lånade kläder dagligen
[ ] En Henri Lloyd jacka
[x] Stora glasögon
[ ] Fakeväska
[ ] Jag funderar på att skaffa palestinasjal eftersom det verkar vara så trendigt
Summa: 2

Ta summan av allt gånger tre.
Så många procent är du fjortis: 30 % fjortis

Alla tjejer är väl lite fjortis.. Visstå?

1 juli

Hallo.

Tänk vad tiden går fort. Känns som det var någon vecka sen jag skrev att det var första april och att det äntligen kändes som vår. Jag börjar få lite panik. Det känns som att det snart är skola. Fast det egentligen bara gått 2-3 veckor av sommarlovet. Well, well.. Det är väl en stress-känsla man kommer känna ända fram till studenten. Om man fortsätter på Högskola eller Universitet kommer den nog hålla i sig ännu längre.

En sak jag glömt skriva, som jag fick reda på för ganska längesen, när jag komer hem från spanien. Det var att min bror fått erbjudande om fast anställning på SAS. Innan hade han bara sommarvikariat. Han skulle jobba från mars till augusti. I maj fick han och hans jobbarpolare gå en utbildning, där man lär sig hur man ska agera när man har kontakt med planet som är på väg att landa. De klev alltså ett steg högre i "status-trappan"(inte direkt nöjd med denna mening, men jag visste inte hur jag skulle formulera mig). Och den utbildningen brukar man få när man har jobbat där ett år. Och en månad senare fick han allstå erbjudande om fast anställning. Grattis, bryyyyr. 
Då kommer han ju få tillgång till massa billiga flygbiljetter. Han berättade att man t.ex. kunde flyga New York för 1500 kr. Skulle kunna vara värt. Jävla as.

Sabina gick hem nyss. Våran dag såg ut som sådan att först tog vi oss ner på stan, sedan vidare upp mot gränby centrum. Därifrån gick vi hem. Chillade utanför sabina i 20-30 min. Jag gick hem och åt, hon gick upp till sig och åt. Sedan kom hon till mig. Vi kollade på Goal 2 som förövrigt är hur bra som helst. I löööööve it. Ettan var bra. Men jag hade inga stora förväntningar på tvåan. Det kanske var därför den var så cp-bra. Det ska komma en trea. Och den kan jag säga att jag längtar till. Innan sabina kom kollade jag på på Rosa The Movie, men stängde av eftersom sabina redan hade sett den. Men när vi hade kollat klart på Goal 2 värmde vi några bullar och gjorde (WAAAY TO MUCH! [jag fick problem med stavningen på alldeless, så jag drog det på engelska istället]) chokladpudding. Sen kollade jag klart på Rosa. När den var slut fick sabina kolla på bam (she löööves him) på youtube. Medans jag sprang runt och städade.

Jag köpte en skön randig tshirt på h&m, men den smutsade jag ner det första jag gjorde. Så den blir det inget kort på på ett tag, eftersom mamma kommer hem först på onsdag och tvättar. Jag köpte även en sommarjacka på Vero för 99.50. Ganska skön. Fanns inte i medium, vilket jag hade velat ha, så jag tgo Large istället.  Spillerill säger jag. Men den kanske det dyker upp ett kort på i den tidiga framtiden

Min arbetsgivare ringde. Jag ska jobba på söndag 10-17.30 och på måndag, samma tid. Och eftersom det är jävligt bra betalt på söndagar (113 kr/timmen) så kunde jag inte säga nej. Så jag kan inte gå på bröllopet. Jag sa till mamma att jag kunde gå och sen ta tåget hem på kvällen men hon sa att det inte gick eftersom vi var utanför Borlänge på någon gård. Så jag kan ej gå. Vilket å andra sidan betyder att jag kan åka ut till öregrund på fredag och komma hem lite senare och inte behöva se ut som ett miffo på bröllopet. Weee-o.

Nu ska jag fila ner mina nails, börja läsa Jenny S, titta lite på tv kanske. Och sist men inte minst Sooooova.

Nattie.

first juuulaay

Halloj.

Vaknade för 1,5 timme sen. Och hade en värk i mina axlar som är oberskrivbar. Även kallad träningsvärk. Nu har den gått över lite. Eller så är det bara så att jag inte har mina axlar i lika konstiga ställningar, som jag har när jag sover.
Mamma och pappa åkte precis ner på stan. Dom skulle kolla in Cykel-SM och även checka lite down town. Så jag är så gott som ensam hemma om man inte räknar med min bror som ligger och snarkar inne på sitt rum. Han jobbade natt inatt(hehe) och kommer antagligen sova tills han börjar igen. Jobba alltså.

Upptäckte att mina "klickbara" bilder inte var klickbara, så jag lägger in dom igen. Och hoppas på att de är klickbara denna gång.

Bilder från 28 juni:              

30 juni:                   

Jag hatar den blåa ramen runt bilderna. Förut har jag "suddat" bort den och blivit nöjd men då(igår) upptäckt att bilderna inte blir klickbara då. Så jag får leva med den tills jag lär mig byta färg på den.

Dagens planer är inte spikade ännu, men det lutar åt en muuuvie day. Mina pears åker till sommarstugan ikväll och är inte tillbaka förns på onsdag. PAAAARTY. inte :) Men det är nice och vara hemma ensam ibland bara.

Nu ska jag titta på Rosa The movie, eller Goal 2. Eller spana in lite snygga jackor från Haglöfs som jag har önskat mig i födelsedags present. Miihi. Jag ska i alla fall få en cykel. En riktig kärringhonda, men en nyyyyy.. Hehe. Jag låter som ett litet barn som ska få sin första cykel, men det gör inget.

Hejda.

RSS 2.0