parti parti all the time, parti parti every night

Sitter här och taggar inför en grym löningsutgång. En utgång jag inte ens kommer närvara på. Buh. Jag sitter och pumpar lite partymusik och funderar även på vad jag ska ha på mig. Jag ska inte ens ut. Jag vill, jag har även allting fixat men nej, jag ska inte. Jag får nöja mig med detta. Dock hoppas jag på att mina tjejer är taggade för en dubbelutgång nästa helg. Annars går jag väl ut själv...


så gärvig

Jag är så pirrig, så pirrig. Det bara pirrar i magen. Åh, jävlar. Lyckorus. Gick bara runt och log idag. Åt allt och alla. Mest åt min chef för att han är så jävla rolig. Jag kan bara titta på honom och börja garva. Så rolig är han.

Imorgon ska jag på kurs. Jojo-kurs. Jag ska lära mig joja. HAHA. Fan asså. Kan. Inte. Sluta. Skratta.


kebabrullé

Lite ångest när man inser att de 10 senaste transaktionerna som gjordes från mitt kort är ställen som rixos, jalla, burger king, subway och saluhallen. Jag bokstavligen äter och dricker upp mina pengar. Vad ska det bli av mig? :(


obsessed



Justin Bieber ft. Jessica Jarrell - Overboard



Justin Bieber - Never Let You Go

in my corazon.

Where's your soul, sister?

Denna lediga dag har varit fin men jobbig. Jag har gjort alldeles för få saker av de jag borde och alldeles för många av de jag inte borde. Ångesten har infunnit sig. Det va fint väder och det har jag njutit av tillsammans med en vän från en gata nära järnvägen.

-

This is my confession, this is my redemption.


butterflies

Fan asså längesen nu, men nu jävlar känns det, rakt igenom.
Ont gör det samtidigt som det är den bästa känslan i hela världen.






Everything  är freaking fantabolous . Bra besked avlöser varandra. Men samtidigt som jobbet tar upp mer av min tid känner jag hur andra saker automatiskt får mindre tid och därmed blir bortprioriterade eller bortglömda. Och fjärilen som härjat lite i min mage de senaste veckorna verkar ha hittat sin permanenta bostad.


titta! titta! titta!



Väääärldens sötaste unge! Påminner mig om alla söta barn på jobbet. don't you just love children?

Guess who's back... back again? Both me n' J-Lo

Duuuuuuuudes!

I'm back. Med mycket nytt. Jobbet har börjat dra igång så jag jobba i princip everydai. Ledig tisdag dock, sköööönt. Och rutinerna börjar sätta sig. Blir bättre och bättre för var dag.

Igår bokade jag och mori biljetter till det gamla hederliga funkan. Ska bli nice. Boende bokade vi för ett par veckor sen och biljettbokningen har bara blivit uppskjuten hela tiden. Men så igår körde vi ba, 13 till den 22 september. Ska bli skönt.

Igår fick min pappa reda på att dom kan åka utomlands på tobbes id-biljetter med sas så pappa började prata om Chicago i juni, WTF?????? Å själv ska man jobba, så med kan jag inte åka. Och imorgon är det tydligen påsklunch här hemma. Amen va trevligt att man jobbar. "Jag tog nästan förgivet att du skulle va ledig", eeeellleeer? Jag börjar undra om jag ens bor här, eller om jag kommit fel.

Får trösta mig med lite musik, och som kompensation för lunchen får jag skjuts till jobbet imorgonbitti. That's niiiiiize!


Jennifer Lopez - Starting Over


Flo Rida ft. T-Pain - Zoosk Girl


RSS 2.0