ledig todai

Idag är det bandy-final. Det har varit vår väder i typ 2 veckor, men den dag då pappa ska vara ute och ränna på en betongläktaren då slår det om snabbt som fan och vintern är tillbaka. Grattis.

På torsdag öppnar vi, det kommer vara kalabalik! Cpstört. På torsdag är det löning och den kommer ligga orörd på mitt konto cirka 2 veckor känns det som, eftersom jag kommer jobba typ varje dag..........

Fan vad jag längtar till våren och sommaren! Fan asså. Fa-an.

dunderhattar och dunderbror








Dagen kan sammafattas med en låt



Chris Decay - Hold Tight (Radio Edit)

lördagens storhandel

Idag var jag och handlade med mamma och pappa.

1. Mamma köpte ett nytt täcke till mig, på LIDL. Generöst.
2. De blev tjoande glada på grund av att mamma hittade ett speciellt bröd.
3. Pappa kännar ALLA i den här stan.
4. Mamma impuls-shoppade en jacka för 2500 kr.
5. Både mamma och pappa är sugna på converse. Vårens mission! (beställde ett nytt par igår, man kan aldrig få för många!)
6. Pappa göder oss med mat. "Vi behöver en falukorv också va?" "Men thomas, vi har nästan en hel hemma." "Ja, men om den tar slut då?" Logiskt tänkande är alltid det bästa.



skrattattack

Idag fick jag en skrattattack på jobbet. Ni vet som det kan bli ibland. Man skrattar så att man nästan skiter på sig och grinar samtidigt. Denna gång varade det i typ 10 minuter. Shit vad jag garvade. Min chef är så jävla rolig ibland, eller oftast. Fan asså, så fort jag tänker på det där så börjar jag garva. Jag var tvungen att gå ut ur rummet för att lugna ner mig och när jag gick tillbaka så satte det igång igen. Helt sjukt. Men fan va skönt det var. Kändes som att det var år sen jag garvade så mycket.

Idag är det prick 2 veckor kvar tills öppningsdagen. Det kommer bli så jävla aaaaaawesome!!! Sinnessyyyykt. Välkomna allihopa! Kom och köpa leksaker av mig, kom, bara kom!!

ccccome ccccrawling back and lay your heart in my hands


BEP - Rock the body

toysRus

sooner then expected


det var en rolig månad det där.


Dont live faster than your angels can fly

Steg upp ur min underbara säng i morse, relativt laddad inför en arbetsdag på toys. Allt är relativt. Hoppade på buss nr 2 som skulle ta mig ner på stan. I väntan på buss nr 13, ringer mig chef och säger att vi kan vara lediga idag. För att dom i Danmark är idioter, vi får alltså inga varor idag. Eller imorgon heller, tydligen.

Nu när klockan ändå var 20 över 9 tänkte jag faktiskt göra något av denna dag, då jag ändå var uppe. Men stan öppnade inte förrän 40 minuter senare, och jag hade inga träningskläder med mig och jag har en bra hår dag så fast än en solning skulle behövas så ville jag inte förstöra detta. Det slutade med att jag tog 2an tillbaka, hälsa på becca en sväng på ica och slog fast planer för kvällen och strax därefter hamnade jag i min säng med ett par avsnitt av private practice.

Och nu slog det mig att jag verkligen skulle behöva åka ner på stan och köpa schampoo och boka klipptid. Men jag vettefan om jag pallar. Det återstår att se. Troligtvis inte, eller kanske. Om jag får med mig min skönhet till vän så kanske det går an. Hope so!


DJ Laz ft. Pitbull - Alcoholic

RSS 2.0