jalla bye

Aaaaalltså, här har ni en jävligt sliten tjej. Jag vill bara lägga mig ner i min underbara säng och sova. Men tyvärr har jag lite grejer att kirra innan dess. Plocka ut diskmaskinen, plocka i diskmaskinen, vattna blommorna, packa, städa duscha. Jepp. Och imorgon, ja, då ska jag upp runt 6/8, beror på när jag känner för att ta tåget. Eller när mamma tycker jag ska ta det. För jag ska till sommarstugan. Tar då tåget till Gävle, så träffar jag mor och far och vandrar på stan en sväng.

Så jag tror jag blir borta hela helgen. Kommer nog hem till på måndag iallafall då vi har träning. Shittttt, vad jag inte pallar detta mera alltså. Är så jävla fitt trött.

hahaha, just! angående inlägget nedanför så har jag fan inte gått å kärat ner mig som fan i någon. Och jag är inte heller på G med någon. Men denna varelse är nästan inte utav denna värld.


Jamen titta vad jag har här då

horoskop

Alltså igår satt jag och funderade över mitt horoskop. I varenda tidning har jag läst att denna vecka/månad är den bästa på hela sommaren och att kärleken/passionen kommer i överflöd.
Men inte fan har jag känt av något som helst sådant. Tills idag. Då jag fattade vad de menade.

shopping!

Jag har inte varit på stan på ungefär 5 veckor. Och idag tog jag tag i mig själv. Jag behövde baslinnen, shampoo&balsam, toffsar och hårnålar. Men eftersom det är en helt amazing rea så var det alltså inte bara det som fick hänga med hem.
Även en cardigan från till avdelningen på Åhlens 74,50. Ett par marinblåa chinos 108,50. En fet oversize-väska 124,50. Och, just solbrillor 44,50. Allt på halva rea priset. Fett nöjd alltså. Sedan slog jag till på en ny rakhyvel. Min gamla började bli lite sliten, köpa nya blad tänker jag göra. Men samma antal blad + ny hyvel kostade bara 4 spänn mer så why not.
Säger lika som becca gud så skönt det kändes att shoppa. herre min gud. Men nu kommer det inte bli nå mer innan gebege. hihhiihhi ja, dit ska vi

Nu är jag ensam hemma igen och måste kirra mat själv. Undra vad det blir. Ooh. Tror vi har pirra. Ska kolla.

Idag fick jag jobba med porter service och jag fick 5 dollar och 4 euro i drille. Deeeni! Okej, shit vad jag hatar när folk skriver "Det ni!" i sina egna bloggar för inte ens värsta grejerna men det passade in där. Åsen var inte jag mega-seriös. Aja, ni får leva med det och min dubbelmoral. Tjao!

Fett rolig tjej är syrra till en alcoholic

Eftersom jag och min bror älskar varandra så jävla mycket så tjaffsar och munhuggs vi jämt när mamma och pappa är i närheten. Idag var jag fett rolig vid matbordet. Tobbe och deras gäng super fett mycket, bara så ni vet. Eller, de super mycket för att inte har supit mycket förut.

Tobbe: I söndags spelade vi först beachvolley i 2 timmar, men jag kände att det inte var nog så jag gick ut och sprang i backe i en timme..
Pappa: Oj, oj, oj..
Tobbe: Ja, gissa om man somnade gott sen.
Jag: Jaah! Så ere, sörrö, att vara alkoholist, man får å n g e s t.

Shit vad jag är nöjd. Mamma OCH pappa garvade. Shit. Vattenskalle. Nu ska jag för första gången i mitt liv göra mode-trenden Smooothie. Om inte yougurten hunnit bli dålig. Återstår att se. Ciao Bellas

choklad = mums, visstå?

Soooom ni alla mina 10 läsare kanske har märkt har jag slutat med mina onyttiga grejer, eller slutat har jag itne gjort jag har bara inte skrivit dem. Och det är för att jag inte har ätit så överdrivet mycket sånt skit. Nothing else. Jag kommer fan aldrig kunna sluta är choklad. Så jävla gott.

Schleten

sliiiiiiten var ordet, fett sliten var orden.

Sov endast 5 timmar inatt... igen. Och med en kropp så utbränd som den kan vara var det inte roligt att gå upp 5 imorse, och jobbbaaaa... i denna stekheta värme.

Jag är så sliten att jag inte ens orkar svara på ett sms. Fattaaa. Jag orkar inte duscha eller, dock måste äckelmalin göra det nu, innan min älsklingsbror kommer på besök.

Shit, fan va jag vill dra till ett medelhavsland nu. Alla är där, eller ska dit. Att veta att man har cashen och tillfälligheten att dra, men inte FÅÅÅÅÅR suger fittballe.

Adam Tensta och norrlandsnördar? eeeeh nej

Alltid händer det något.

Idag var det ett gäng med töntar, bönder om vandrade om kring. 20 pers mellan åldrara 15-40. Alla hade likadana tröjor. Gick runt med foppas. Fula byxor. Ja, ni vet man såg att de absolut från var från trakten.



Okej, Googlade lite nu och det visade sig att det var en kampanj. Adam Tensta hade tryckt upp tröjor som folk köper för att stödja kampanjen. De står för att man ska ta vara på sina vänner och hjälpa de som hamnat lite snett. Eeeh. I alla fall. Det vore coolt om jag och mina kompisar kom med sånna. Då hade det varit helt okej, och alla hade diggat oss. Men det blir liksom lite tabu över det hela när ett fult gäng kommer och ser ut som freaks hel bunten.

åska och brak

Inatt vaknade jag av världens längsta åsk-smäll. Shit va lång den va. Lät som en riktig jävla brakskit x15. Jag somnade i alla fall om. Och vaknade igen! Jag slänger mig upp, och tänker på hur mörkt det faktiskt är 5 på morgonen. In på toan, gör det vanliga (dvs kissssar, sabina, kissssar), väl där tänker jag efter. Vafan var klockan? Stod den på 2:44?
Går tillbaka till sängen, och jepp! kvart i 3 var den. *Åwwwwh* Sova 2 timmar till. Men de gick fan på 10 minuter, sen var jag tvungen att gå upp igen.

Nu måste jag duscha. Men jag orkar inte. Gick bra på träningen idag though.

Hejdå

klad elher ledzen?

Idag är jag riktigt trött.
Jag har sovit 15 timmar på 3 nätter och de nämaste dagarna ska jag gå upp kl 5. Och inte får jag sova nu heller. Nej, för om 1,5 timme ska jag dra på träning och springa skiten ur mig i detta jävla väder. Jag har inte druckit tillräckligt med vatten heller.

Dock hade mammat hämtat min nya högtalare och pappa kom precis hem med en påse risen, så lite glad är jag iaf.


back on track

Tjena.

Hemma från ålandia är jag. och det har varit underbart härligt att komma bort från denna ställe.
Imorgon och 3 dagar framåt vankas det FM-pass på jobbet, vilket betyder uppgång 5 fyra dagar i streck. + att det ska vara gassande sol heeeeela veckan. + att jag har träning 2 av dessa dagar. Jag längtar tills denna vecka är slut. Verkligen. Och jag hoppas verkligen att det fina underbara vädret håller i sig. Mamma och pappa har tatt hem en solstol till mig från sommarstugan så jag kan ligga och lata mig i den på eftermiddagarna, när jag kommit hem från worket.

Till helgen blir det kalas. Mor och far har kirrat ett 100-årskalas ute i sommarstugan. Inte i våran stuga utan de har hyrt ett större ställe. Har inte riktigt bestämt mig än, om jag ska sova kvar till söndag eller om jag åker hem lördag. Får la se.

Nu måste jag gå och lägga mig. Ciao

I've got the key, I've got the secret

Cirkus 7 minuter efter att jag skrivit det senaste inlägget så ringer en från jobbet och frågar om jag har lust att tjäna lite extra pengar. Jag som inte hade något speciellt för mig hoppar genast på erbjudandet och får kasta mig iväg och köpa lunch och kolla löööön, utan frukost i magen. Men lunch införskaffades och lönen var en positiv överraskning! Weho. Och till bussen hann jag. Fick sitta och vänta 20 min till och med. Dålig planering. Frukost köpte jag på jobbet och käkade precis innan jag började.

Nu sitter jag här, nyduschad. Plockat upp diskmaskinen har jag också gjort. Packat har jag gjort halvt. Har ångest. Jag vill gärna ha med mig hela garderoben så man kan välja och vraka men det går ju inte riktigt. Får kirra det imorgon bitti. Klockan står på 6, vandring kl 7 och buss avgång kl 8. Hem kommer jag på söndag någon gång. Har faktiskt ingen aning om när.

Ha en bra löne- och solhelg, allesammans!
Bjuder på en låt här. Ni måste höra beeeeatet. Vänta fram till typ 1,10, då kommere. Grymt härligt :)


2 freaking weeks

Tjena, tjena.

Sitter här ännu en dag, men inte vilken dag som helst utan den 25 julie vilket betyder löööööning. Så alldeless strax ska jag springa ner till torget och kolla mitt kontoutdrag. Miiiihi. Men först måste jag duscha min klufs som för tillfället står åt alla håll och kanter. Som vanligt när jag sovit djupt.

Tänkte att jag skulle ut och träna lite idag igen. Men nu när jag känner efter. Neeeee.. orkar jag det. Inte nu iaf. Kanske senare isf.
Imorgon åker vi till åland. Förhoppningsvis hänger en till radarpartner med men hon skulle kolla om hon givk ledigt från jobbet först. Hope so!

Har inte ätit så mycket godskaer heller. Mest blivit Basstes Winegums. 6 bullar och 2 rader choklad på 2 dagar. Good work, work! Nej, nu ska jag fixa håret sen hoppa på min bike och trampa moooooot torget!

Adiós

"Behöver ni hjälp med något..?"

Om man förlorat något bagage och gått ut från bagagehallen måste man gå till en lucka på andra sidan. Där är det aldrig någon som befinner sig utan man måste vänta ungefär en halvtimma på att få assistans. De har en litet bord precis utanför luckan, så man ska kunna skriva. Där står Magnus och planerar luncher och jag stör honom. Eller jag försökte hjälpa honom. Han knackar pennan i bordskivan som hjälp på traven.

- Ja.. men om han går.. OOOOH SHIIIT! JÄVLAR!!!
Jag vänder mig om och han ser så jävla chockad ut. I luckan dyker det upp en kille och ser väldigt ovetande ut.
Magnus blev alltså grymt rädd när killen i luckan bara dyker upp där ut mörkret på insidan. Han hade hört magnus knackningar med pennan och kommit dit. Vanligvis brukar ingen komma. Inte ens om man ringer på.
Jag börjar asgarva. Shit, vad jag garvde. Jag garvde på vägen hem. Jag garvar nu. Inget slår Bejans "OOOOOH SHIIIIT :O" och hans feja alltså.

En annan grej också. Allas våran John Moore skadade sig idag. Han fick en feeeeet järnstång på lilla fossingen och jävlar vilket ståhej det blev. Massor utavfolk kom fram och fråga vad som hänt. Och eftersom det var en arbetsskada på en flygplats var man tvungen att kalla hit, den, den och den.. och, juste! den också. Hoppas fossingen mår bra nu iaf, Mooris.

Nu ska jag kolla på CSI, Sov gott!

puss och kram

Det är galet härligt väder ute nu. Jobbade idag och det var hur trevligt som helst. Skulle lätt kunna gå där dag ut och dag in. Alltså, Arlanda är en av mina favoritplatser i hela Sverige. Det är så relaxigt. Man ser folk som är rå irrterade och slänger sig från ena sidan av hallen till den andra. Och andra som är hur nöjda som helst över att komma iväg en vecka.

I helgen blir det inte rullis. Det blir åland istället. Går bra det med. Ska ta mig en dusch snart. Imorgon ska jag, eller vill jag ligga ute och pressa hela dan. Men jag tror inte det kommer bli så. Gillar inte att ligga på marken att sola. Jag vill ha solstol! Och vi har knappt någon strand här i närheter, ännu mindre solstolar.

Hejda!

PooooowerWalk

Istället för att sitta hemma heeeela denna dag begav jag mig ut på en 1,5 timmes powerwalk med Dj Amanda i lurarna. Jäääävlar säger jag bara vad det gick undan. Älskar musik som har perfekt tempo till ens egna steg. Galet härligt och nu känner jag mig mör. Har faktiskt träningsvärk i magen efter PWn. Efter gårdagens "fys-pass" har jag träningsvärk i bröstmusklerna (typarhålorna), och i ljumskarna. Aj, fitta kuk balle. Mitt öga. Intressepil på mig själv.

Shit! Kom på att Paradise Hotel börjar på TV400 (hade visst den!) om 7 min. Ska kirra något. Bullar låter jävligt gott.
Kramiiiz

today is the day of nothing

Denna morgon har inte jag gjort något speciellt. Jag har legat hemma i min säng, suttit vid min datorn och i våran soffa. Nu känns det som att det är dags för middag. Magen börjar säga till och klockan har slagit över 5.
 Ikväll ska jag nog inte göra något. Borde dock gå och köpa kontantkort till mobilen och mjölk. Och något annat gott. Tittar på programmet Top Chef nu och de lagar värsta maträtterna. Blir skit sugen. Nyss gjorde de en paella och jag blev störtsugen på min mosters ris. Mums, men nu har jag ju inte det hemma så det får bli något annat.

Jalla Bye

Godnatt

Hejsan

Gick ut på en sen promenix med BeccccccS. Och i hamnade hemma hos Julia. Där hängde vi i typ 30 min innan vi begav oss hemåt igen.

Idag har jag ätit typ 20 bitar av Basstes Winegums, och ee.. en lite choklad bit. Och typ en sked nutella. Sen inge mer tror jag. Drack vatten till varje mat. Åt hårdbröd till frulla. Ne, inge mer onyttigt. Bra mallanbrallan.

Nu blire sängen! thank you.


weellll done, majlan!

Tjena.

Sitter här råsvettig efter ett konditionspass i Gläntan. Skönt är det. Känner mig nöjd att jag tog mig i genom det helt trots vidervärdigt resultat. Har försämrat mina resultat varje gång. Och idag var det med 1,5 minut. Inte okej.
När jag kom hem drog jag av mig tröjan och shortsen och satte mig och eftersvettades i sport-bh och cykelbyxor. Jag tittade ner på min mage som putade och tänkte - här behövs sit ups! Så jag fyllde en spelningslista med våran nya favorit DJ Amanda och började pumpa. hahahahaahah, pumpa. Ofta. Det jag gjorde var att jag drog ett strykepass med sit-ups, push-ups, kissande hunden, plankan,rygglyft och en annan grej. Typ som plankan fast man håller sig på rumpan. Får se imorgon om det tog någonting. Tror inte det dock. Kändes inte riktigt så. Jag har grymt svårt att pusha mig själv ibland. Jag kan springa och tänka "lägg fan inte av, lägg inte av nu, du har 1000 meter kvar, det är ingenting". funkar kanon bra!
Men när jag ska ligga i en position eller springa under ett visst antal minuter eller sekunder så går tiden så seeegt och sagt att jag lägger av liksom.

Aja, nu ska det blir återhämtning! kesomacka med gainomax och en banan på det. haha, eller inte. Det blir nog kanske... hm, jag har faktiskt ingen aning. Lite köttfärsås eller chili med bröd. Om vi har något mumsigt färskt bröd då.

Mamma och pappa har åkt till sommarstugan nu i alla fall. De vet inte riktigt när de kommer hem. Jag trodde torsdag. Men nu visade det sig lördag, kanske söndag. Bara för att jag ska till rullsand. och de kommer tydligen hem för min skull.
krrrrraaamar från en fett svettig malin. Fett är ett ord som ploppar ut från min mun rätt ofta nu för tin.

- Hej det är Linda från Boomerang Solutions som ringer för 5tr gången denna månad

Okej, nu börjar detta bli grymt pinsamt.

Det är en bryd om ringt från Boomerang Solutions 4 grr innan. Hon har frågat efter mina föräldrar. Men varje gång har de varit borta. På riktigt också. Dom har antingen jobbat, varit i stugan eller på semester. Och nu när de kom hem från germany berättade jag om detta. De bara skrattade.

Vårat senaste samtal (iofs har alla sett ut på detta vis).
- Hej, det är malin.
- Ja, hej jag heter linda och ringer från boomerang solutions. Har du mamma eller pappa hemma?
- hahaha.. neej.. tyvärr.. nu är de på semester.
- hahaha.. jahaa, okej. När kommer dom hem då?
- eeh.. på fredag kväll, tror jag.
- Okej, då återkommer jag. Hej!
- Hejdå.

Vi skrattade till och med med varandra. Fattar ni? Vi skrattade.
Och nu när jag är ensam hemma, då mamma är och handlar och pappa tränar så ringer hon! IGEEEEN. 5te gången på 2-3 veckor och jag blir ju tvungen att svara. Hon ringer med skyddat så det kan ju vara någon annan. Shit, alltså. Idag var det riktigt pinsamt. När jag sa vad de gjorde drog hon till med ett "jahaa.. jaa.. jo, får väl ringa tillbaka sen då" - Hon tror att jag är en lier! Jävla linda från boomerang solutions.

batman

Gud så mysigt. Regner bara öser ner och åskan dundrar. Det är alldeless mörkt. Nu ska jag titta på Batman!

Haj

this is my unhealthy food to day

Glömde skriva vad jag ätit idag.
Ehm, andra halvan av  sura-remmar-paket. 1,5 skål chirre. Ehm, en portion äppelkaka. 1 karamell. En påse popcorn. och cirkus 10 bitar bassets winegum. Ni kanske undrar vad jag får allt ifrån. Nu ere så att mamma kom hem med massor av godis från germany och hon bakade äppelkakan typ driekt när hon kom hem. Och chirrena köpte jag tidigare i veckan. Och popcorn har vi alltid hemma. Så ere.
Juste, glömde! Hade nutella på mackorna i morse. Shit brallsan. Längtar tills skolan börjar och jag får mina tusen träningar i veckan som jag verkligen behöver.

Puss och Godnatt

Sommarens blogg-drama 2008

Okej, Sommarens blogg-drama har inträffat! Blondinbella har blivit utsatt för övergrepp.
Hon säger att resbolagen måste sköta sånt här bättre. Informera om vad man ska ha med sig var (och inte), var man ska festa. Vart man ska undvika att befinna sig. blabla. Stina-lee stället frågan hur föräldrar kan låt sina 17 åriga tjejer dra iväg till partyställen så som Cypern och Sunny. MEN WHATTA FUUUUCK?! helt ärligt.

Är det någon vi ska ge skit är det fan grisjäveln som utför övergreppet. Jag skulle jätte gärna vilja ställa den där fula italienaren (hur snygg han än va som blir han ful som stryk när han beter sig grisigt) mot väggen, och fråga vafan han höll på med. Höra hans stammningar om hur han eeeh:ar och tittar ner i marken. Men så måste vi förstås vara 100 svenska blondiner. Om inte mer. Gärna 500. Han kan ju ha en liten maffia me sig också.

Tycker fan inte att man ska slänga skit på föräldrar som gör allt för att tillfredställa sina barn och ge dom liv som ska vara så behagliga som möjligt. Jag ser ingen jätte stor skillnad på 17åringar och 21åringar, kanske lite mognad. Men en 17åring kan ha större livserfarenhet än en 21åring. Jämför 13 och 17, där har vi en storskillnad. Utvecklingsperiod så de bara skriker om det. 21 och 25, ja.. Där snackar vi vuxenvärld. Men den skillanden är heller inte skiiiiit stor.
Är man mogen nog att börja leta lägenhet vid 16 årsålder, är man mogen nog att åka utomlands 2 veckor med två nära vänner till ett område när de har flera anknytningar.

Resebolagen. Ja, okej. Blondibell har en poäng.  Jag känner inte att jag vill säga emot henne här. Men att det kanske, kanske, kanske skulle kunnats förhindras genom att resebolagen varnar för sånt här, ja. 3 kanske är det. Men okej, jag som 17årig tjej är inte där för att lyssna på tjat om vad vi ska och inte ska göra. Det får man gott om hemma.
Jag vill inte heller slänga skit på henne efter det hon varit med om, något som jag aldrig någonsin varit i närheten av. Jag kan inte förstå hur det är att känna känslan som upplevt där nere. Jag kan inte heller säga "om jag var där skulle jag.. om det hänt mig skulle jag tänka.. om det va si, om det var så" - för jag vet inte. Jag tycker i alla fall att det är så typiskt att det händer just henne. Det är som en kall. Hon är en stor ung flicka som är otroligt målmedveten och vet vad hon vill. Vänta ni bara. Om 10 år kommer lagen i italien som säger att man inte kan göra en polisanmälan utan vittne vara som bortblåst och grisfittan kommer sitta inne, bakom lås och bom. Och detta var från början pga en 17 årig blond tjej från fucking Sverige.

lyckoruuuuuz

Äntligen! Äntligen säger jaaaag! Äntligen är värmen här. Äntligen är värmen här samtidigt som jag är ledig. Jobbar en dag denna vecka. Resten ska jag njuta. Dock utan cash. Men whatta hell. Jag får ligga ute och sola. Ska försöka ta mig till bibblan också och låna bok. Men på fredag kommer lönen och kanske åker vi då till rullsand över helgen för att bara vara.

Hipp! Nu blev jag lycklig igen.

jipp

Aight, ni kommer inte få se våra experiment movies. Så ni 3 pers som sitter och väntar. Don't bother do it anymoooore.

Idag är det då söndag. Jag kommer inte eller gör inte ett piss. Borde egentligen städa mitt rum, men palla. Det kommer ändå bli stökigt igen. Sen är det så fruktansvärt varmt här inne iomed att jag har dags solhär. Jag vill bara att det ska bli lite mörkare så det kan bli så mysigt som det brukar vara här inne.

Imorgon är det måndag och jag vet inte vad jag ska göra. Skulle vilja åka och bada eller något liknande, men jag har träning på kvällen och alla jobbar. Så jag får väl ruttna här. Eller nåt. Posten kommer dock imorgon, och jag hoppas på att den innehåller en avi! Hope, hope, hope. För då kan mamma springa och hämta ut min hööööögtalare. Mihi.

Hejda

heartbroken!

Tjeeeeena!

Under de senaste dagarna då jag inte skrivit har jag ätit upp hela godispåsen med ungefär 40 godisbitar i. 7 av 8 rader av en chokladkaka. En halvpåse remmar som mamma köpte i germany. En karamell. 2 tårtbitar. 2 portioner äppelkaka med marsánsås. 1 portion hallonpaj med vaniljvisp. Och popcorn. Och chips. Shit mallan, bäst att dra ner va. Helst lägga ner.

Ikväll tittade jag först på 2 svenska halvbra filmer med mina spanien-krigare Sabina och Lisa. Sen gav vi oss ut och genomförde experiment. Det första misslyckades vi totalt med. Vi hade höga förväntningar så rann det bara lite över kanten. Vi blev helt förstörda. Men ingen ville åka hem. Så vi bestämde oss för att genomföra det igen. Dock i större doser. Vi kirrade ingredienserna och det andra försöket blev mer lyckat. Inte värsta resultatet men mer åt det hållet vi förväntat oss.

Naturligvis tapade (tejpa??) vi det. Filmerna kommer ni då se imorgon. Eller den första får ni se imorgon. Det mindre lyckade alltså. Den andra kanske också kommer upp imorgon. Eller senare för att hålla spänningen uppe. Får se. Eller den kanske inte ens kommer upp imorgon, det beror lite på Sabina. Det är nämligen hennes youtube-account som vi kommer använda oss av. Eller det är iaf vad jag har tänkt mig. Hoppas det är ok, Sabizzle.

Nu ska jag snacka lite en borsta gaddarna sen sängen. Nej, fuck. Först bädda sängen. Night!


welcome home, my dearest pears

Nuuuu e mina föräldrar hemma. Jippi! DE har köpt så jävla mycket. Shit vad med money they've spent. Okej, detta kom inte från mig men 16 plattor öl/cider. FATTAR NI? 16 JÄVLAR PLATTOR. + Ungefär, nu ska jag räkna. 30 liter vin. Hej jävlar va det ska festas. Jag är fortfarande kluven. Ska jag stanna hela natten eller ska jag åka hem? Lutar åt att jag åker hem.

De hade iaf köpt skor, strumpor och godis till mig. Mina schnella wounderbara föräldrar. Du är fortarande inte förlåten. Och en liten uppdatering om mitt sockerberoende. Idag var det inte lätt. 3 bullar tillsammans med frukost. + 1 kokosboll också, tror jag. Sen lite små godis. Typ 10 bitar. Å sen lite mer plockgodis. Typ 10 bitar till. Det hjälper inte direkt att det ligger 40 bitar till, en chokladkaka och en karamellburk i mitt rum just nu. Shit, jävla skit. Jag tror jag ska skriva allt godis jag ätit varje dag i min blogg för att möta det öga mot öga och sedan när dagen är kommen ta fighten.

Ska ta en dusch nu, för idag har jag slitit riktigt hårt och luktar grymt äckligt. Jag känner på huden hur äckligt jag luktar. De ni. Så äckligt luktar jag. Och fett orakde ben har jag också. Nu snackar vi 0,5 cm stubb. Men ingen ska se eller känna på dom ändå så. Det får vänta tills imorgon efter jobbet. Eller på lördag.

XXXOOOOOOOOO.

Lisa, fått svaris? ;)

Sorrylorry, MTV

Nu glömde jag faktiskt bort att MTV räddar mig genom att visa både X-effect och Next mellan halv 12 och halv 1. Så alldeless ledsen var jag inte igårkväll.

Idag ska jag jobba again. Skiiiiiiiit kul. När man sitter såhär och tänker på det så känns det bajs. Jag skulle hellre vara hemma. Men när man väl är där och jobbar går det bra för alla är så sjukt härliga där. Och inget slår bussresan hem. Mysimysigt att jobba på kvällarna också då det är jättelite folk där och man liksom känner samhörigheten med alla som jobbar där. Låter lite töntigt men så ere.

Aja, time for breakfeast.

Chican från Suecia, de e ja de

Newligen hemkommen från jobbet. Måste laga matlåda till imorgon. Måste duscha. Shejva leggsen, tvätta håret. Lång dusch alltså. Och maten tar absolut minst en halv timme. Jag orkar inte. Jag orkar verkligen, verkligen inte. Jag får laga mat imorgon. Chicken nuggets ska jag göra faktiskt.

+ att natt-TVn har blivit så jävla dålig. Inget Navy CIS för jävla Sex And The City och CSI är fucking senarelagt för jävla panarominralbajs sate. Ett jävla spökprogram. Vem fan vill se de innan man ska sova? Inte jag i alla fall.

Mor min ringde mig idag och pratade om ett par skor hon köpt till mig. Eller skulle köpa. Wiho. Skoooor. Jag älskar skoooor. Ge mig mer skooor. Men inte heels skor för sånna skor använder jag inte. Låga tygskor vill jag ha. Och fina nya vita gympadojjor. Jag säger ba Alans skor i Spspspspspanien. Gobitar.

Var jätte-inne på att ta en sista minuten, men eftersom jag blev förbjuden så sejvar jag nu money. Vilket är kanon då det faktiskt börjar gå upp för mig att om 1 år sitter inte jag här. Förhoppningsvis iofs. Då kanske jag stor på tramp's och langar upp en öl. Eller så står jag på gatan och säger "heeeey girls, up for party tonight? If you come with me to...". Eller så ligger jag hemma i min mjuka säng med min bok (haha) och njuter av ledigheten. Eller så kanske jag sitter här i samma jävla rum (som iofs är jätte fint) eftersom jag inte fick något fucking jobb där. Eller så trivdes jag inte. Aff.. Nej, jag sitter fan inte här om ett år. Så ere. Jag ska kirra, jag ska kirra by myself. Och folket där nere kommer älska la nueva rubia chica de Sueciiiiaaaaa

I've spend all my money on phone cards - James Blunt

hehehehehehe, idag har jag spenderat pengar. Jag har rört de fd. orörda pengarna som befanns sig i min plånbok och på konto. Iof är pengarna på  kontot fortfarande orörda men när mina fiiiiina nyyyaaa iPod-högtalare landar hos Papper och Kontor på torget då kommer de vara ett minne blott men vafan gör det när jag ändå kommer ha nog med cash för att klara mig till nästa lön och ha en iPod-högtalare som man kan använda som väckarklocka?
Behöver jag nämna att jag är glad över mitt kap/köp?

Nu ska jag skicka ett SMS till en vän som troligtvis sitter och väntar på ett.

Jävla PMS-barn, fatta å va förälder alltså

Fatta dryga vi ungar är. Eller i alla fall jag.

Kom precis på mig att tänka
"Eeeh, okej.. palla. nu har mamma och pappa hört av sig 3 ggr på en dag. Tror det att jag ska dö eller vara redlös bara för att jag är ensam hemma en dag som aaaaaaldrig har hänt förut? Undra varför de hörde av sig 3 gånger just idag, och ibland går det helger utan att de ens slår en pling. Eller så hör de av sig precis innan de åker hem. Undra om det är för att det glömmer bort mig? MINA FÖRÄLDRAR GLÖMMER MIG.. BUÄHÄHÄÄ!"

Hör de av sig låter jag fett tjurig i telefonen och ba ååh, palla varför ringer dom om de inte ska framföra något viktigt. Men ringer dom inte så blir man fan ledsen. Kommer ihåg en gång när mamma inte hört av sig och kom hem jätte sent från jobbet. Pappa lika så. Vi skulle äta kl 5 hade de sagt. Men så hade de ändrat sig uta min vetskap och bestämt 6 ist. och ingen svarade i telefon. Då trodde jag fan de hade glömt nåt. hahahah.. cp, där tänkte jag på något annat. Då trodde jag fan de hade hänt nåt, ska de va.

Nu ska äckel päckel malin ta en dusch, vilket hon borde gjort för 3 timmar sen. Men är man euw så är man, och nu har jag så mycket tid att jag har börjat mig tajma dusch-tiden med bra program som går på TV. Shit, måste göra nåt åt mitt jävla liv. Eller äre min tanke-maskin det är fel på?

3 tomma lägenheter

Okej, vi sitter här med 3 tomma lägenheter och vad gör vi? Jo, vi sitter hemma i respektive lägenhet ensamma. Övergivna. Varför? Jo, för att alla jobbar ju imorgon, förutom lilla jag. Eller så liten är jag ju faktiskt inte. Jag blir ju myndig om inte allt för länge. Och om man tittar till min längd så är jag väl normal och man tittar till vikten så är jag ju stor men till storleken normal. Så eller. Aaa.. Alla jobbar i alla fall. Och sen när folket blir ledigt då jobbar jag. Och när alla jobbat klart, jo då.. är alla lägenheter fylla igen. Eller inte riktigt. Vi får en helg i alla fall.

Och problemet med nedladdningen berodde på grejerna jag laddade hem. CP

Det är när posten blir dagens höjdpunkt...

...man inser att denna dag inte har så stor betydelse.

...

Nu är jag så förbannat jävla trött på det här. Jag är snart 18 år och jag tjänar mina egna jävla pengar. Har du rätt att säga till mig vad jag får och inte får göra? VAAA? HAR DU DET? Det sjukaste är att jag inte ens vågar säga till. Säga vad jag tycker och tänker. Att jag blir sjukt jävla ledsen när du gör såhär, att jag ibland gråter för något du gjort eller talat om för mig. Och det är för att jag är så sjukt jävla rädd och har sån stor respekt för dig att det inte finns plats för respekt till någon annan. Ändå älskar jag dig och skulle gråta och sörja så mycket om jag förlorade dig.

Just nu känner jag bara att jag vill borta, away. Men det går inte. Nej, för jag får inte.

Vem fan läser trafik förordningen för cykliser?

Tjena mors!

Dagen började med att jag vaknade tio i 7 och inte kunde jag sova inte. Jag gick upp och gick på toa, sen slog jag på tvn. Men redan efter 1 timmar kunde jag känna sömnen krypa närmare igen och tvn slogs av. Vaknade då igen kl 10 efter 2 helt sjuka drömmar. Helt totalt cp men ändå så verklighetstrogna. Hjelp.
I alla fall så kom dagens första happening här. Jag kände mig faktiskt lite bakis/full i morse när jag vaknade, fast än det ända jag drack igår var vatten. Jag gjorde mig en macka på torrt bröd och hällde upp ett glas mjölk lite slarvigt sådär. Sedagn gick jag in på mitt rum med mackorna och mjölken och vips! så tappar jag hela mjölkglaset på golvet. Gick inte sönder dock. YES, men fick torka upp 33 cl mjölk från golvet. Roligt start.
Dagens andra happening kom när jag var på väg till jobbet. Jag är på väg mot ett över rödlyse och framför mig har jag en folkmassa på höger sida och lite närmare mig en seg gubbe på cykel. Jag gör som man brukar göra när man vill hinna över på det gröna, gör om på höger sidan. När jag väl svängt in framför gubben igen hör jag ett svagt pling pling, tittar bakåt med bryr mig inte mycket om det. Som väntat hinner jag inte över på det gröna utan det blir rött precis när jag kom fram.
Sega Gubben glider upp på min vänster sida och vänder sig mot mig.
HUR KÖR DU EGENTLIGEN? DU VET ATT MAN INTE FÅR KÖRA OM PÅ IN SIDAN OM FOLK SOM CYKLAR! DESSUTOM ÄR DET ETT GÅNGFÄLT (?), DÄR MAN INTE FÅR CYKLA. HADE JAG SVÄNGT SÅHÄR (visar hur han vrider stryret åt höger så att han hjul träffar mitt) ÄR DET DU SOM BLIR ANSVARIG!!!
Ja, men var ska jag köra om då? På vänster sid...
DET ÄR OLAGLIGT ATT KÖRA OM PÅ HÖGERSIDAN! DETTA GÄLLER ALLA. DET ÄR EN TRAFIKFARA ATT KÖRA SOM DU GÖR. DET STÅR KLART OCH TYDLIGT I TRAFIK FÖRORDNINGEN FÖR CYKLISTER. DU MÅSTE TÄNKA PÅ HUR DU KÖR OM FOLK OCH HU DU CYKLAR ÖVER HUVUDTAGET. SKÄRP..
Här blev det grönt ljus och jag cyklade iväg. Riktigt pinsamt då det var ungefär 15 pers som stod och väntade på grönt ljus. Gubbjävel. Tur fan är det att de där jävlarna kommer dö ut snart.

Efter denna morgon kände jag att eftermiddagen/kvällen på jobbet inte skulle skilja sig från dagens tidigare timmar, men hoppades i alla fall. Och min förhoppning över gick i verklighet. För kvällen var helt kanon, lugn och fin. Även när det var lite mycket så var vi 3 pers och kunde dra iväg det på 5 snabba.

Ska ta mig lite av den gosa gyros(en), som min pappa till kock lagade igår. Mumma.. Go' kväll och natt!

Inte bara mitt problem

Jag har lyckats förstå att det nog inte bara mig problemet uppstår för utan för nästan alla. Om man nu ska snacka lite dataspråk så är alla sk Seeders borta. Det finns alltså inga som seedar och därmed ingen vi kan "ta" filmen, avsnittet, spelet av. Hoppas det har lösts sig till imorgon. Jag som rensade datorn, och laddade om nedladdningsprogrammet. Till vilken nytta då? Ingen alls.

Aja, har ett par otittade filmen jag kan leva på. Har kvällspass imorgon och börjar klockan 2, så jag kan vara uppe länge ikväll.

humpa humpa humpa

Jag har börjat göra som min bloggkollega Sabina och tanka ner gamla såpor från tidigare år. Hon gav sig direkt in på såpornas såpa Big Brother men jag tänkte ta en mjukstart och börja med min favorit såpa nämligen Paradise Hotel. Riktigt roligt faktiskt och underhållande. Vilka backstabbers det finns alltså. Men nu har mitt nedladdningsprogram börjat strejka så jag kan inte tanka mer. Funderar stenhårt på att ta bort det och ladda ner det igen så det får en freshstart, Kanske funkar då.

Har varit ledig i 3 dagar nu och inte gjort ett piss. Och jag kan säga det att det märks på mitt bank-konto att jag bara sitter hemma. Har inte rört en pening sen förra lördagen. Och det är 2 veckor kvar till den feeeeeeta lönen. Moihi.

Imorgon och på söndag är det jobb som gäller. Ska kirra det där med uTorrent nu. Bye!

Äventyrsmiss!

Jag är så jävla sockerberoende så det finns inte. Jag behöver något sött varje dag, absolut varje dag. Gärna flera gånger om dagen. Igår när jag gick och la mig tänkte jag att jag skulle utmana mig själv med att inte äta någon sött på hela dagen (idag) (100de gånger jag försöker ungefär). Men mina planer krashade redan när jag vaknade i morse. Kunde inte mot stå toblerone kakan som låg brevid mig. Och det jar redan gått 3 bitar. Så äventyret får äga rum en annan dag.

nightie, nightie

tjänare, tjänare.

Uppe senare är jag idag. 3 dagars ledighet. Halleluja! Dock saknar jag det. Igen. Snyft. Men jag är tillbaka på lördag sååååå jag kan nog stå ut.
Har precis kirrat inbjudningar till far och mors 100-års party som kommer äga rum om 2,5 vecka. Nojs. De ska åka till Geeeermany för att köpa lite bira nästa vecka och då blir jag aaaaall alone. Jag jobbar dock 3 dagar så jag kommer bara ta det råchill och ha det skit tråkigt. Inte för att det är 1000 gånger mycket roligare när dom är hemma iofs. Dock är det skönt att inte sova ensam. Fnizzle.

Jag vill ha cash, cash, cash. Jag vill ehm... fylla 18. Nu har jag fått ett jävla sug sörrni. Det känns som allt, verkligen allt, blir så jävla mycket enklare då. Och det kommer kännas så jävla mycket bättre att säger att man är 18 år ist för fjutt 17. Jag kommer få mer i lön, längre pass, tillgång till internetbank, kunna gå ut på krogen. Öhmmee..Typ inget mer. Jo, jag får åka utomlands utan föräldrarsintyg. Jag får rösta. Köpa Cider på ICA (Shit, vilken bonus).
Jag vill även ha en speciell Sun-spray till mitt hår. Jag hade en skiiiit bra förra året men som jag inte tagit mig tid eller pengar till att köpa den, dock inte sett den någonstans heller. Ska nog leta upp den och köpa den innan mitt hår blir alldeless förstört. Klippte mig precis innan jag åkte till Spanien och idag, 1 månad senare, är det slitet. Jag som aldrig har slitet hår. The sun, platttång, vatten and hårfön is killing it.

Ska slagga nu! Hoppas det är något grymt på tv. Typ, CSI eller nåt. Och sabina, tänk på mig som ligger i min gosiga säng imorgon när du kliver upp ur sängen kl 6 imorgon. mmhhh :)

Godnatt!

Kul va?

Okej, jag är helt död. Hade våran första fysträning idag.. I regnet. Fysatan. Det var ganska skönt ändå, att det inte var 30 graders värme och sol då hade man ju svimmat. Aja, nu vet vi i alla fall vad som väntar oss nästa träning.
Det känns som att jag har sträckt mig i hela höfra benet. Eller inte hela men både baksida lår och vad. Vi får se hur det känns imorgon då jag ska jobba igen. Wihja. Cash, cash, cash. Need them now.

Dessa två personer såg jag idag.


Filip Hammar


Sara Sommarfeldt + Familj
 

Och en jävla massa hundar. Stora, små, långhåriga, korthåriga, lurviga, skinniga, mysiga, kala... Everything. Och nu ska jag upp om 7,5 timme så jag borde tänka på att somna in. Mysipys.

Missing my workie

Konstigt nog så saknar jag faktiskt jobbet lite. Att jag ska upp kl 5 imorgon bitti rör inte mig ett piss, för jag ska åka till mitt älskade arlanda och jobba.
Man kan tänka sig att jag borde vara trött på ställe eftersom jag jobbade 4 dagar i rad förra veckan och det, kan jag tala om för er, var jag. Bussresan en mellan 2-3 på fredags eftermiddagen var så otroligt skön. Sov hela vägen hem och när vad jag var vaken tänkte jag på de 2 underbara dagar då jag skulle vara ledig. Men nu på söndags kvällen då jag gör ingenting kan jag inte låta bli att tänka på vad jag egentligen skulle kunna göra. Jobba! Jobba en söndag kväll är fina pengar. Men tyvärr så fick jag inget pass. Inte för att det rör mig så mycket om ryggen heller. Men jag känner bara för att jobba 5+2 veckor hela jävla juli så jag får två feta löner att spara. Eller spendera.


Mmmh.. Ja, banga är ju en sak jag inte skulle vilja göra... Give me some cash and permission

picks

Vad passar bättre en söndagkväll som denna om inte bilder?
Drog över lite bilder från mobilen och hittade ett par från celine dion konserten som jag nästan glömt. Så jag tänkte vis er några.

         
         

1. Före
2. Celine entrar scenen
3. Första outfit och låt
4. Entrar scenen för 3de gången. Hon gjorde omkring 5-6 klädbyten under hela konserten som var på ungefär 1,5 timme
5 & 6. Sista låten. Gissa vilken det va? Jovisst, My heart will go on aaaand on


Visst har ni väl saknat att se min feja också? Here it is. Mitt chamigaste (höhö)

hjärnan är som baken, kluven?

Jag är kluven i mitt resval jag står inför. Ska jag åka? Om jag åker, var ska jag? London? Nytt som dykt upp är Bulgarien.
Att jag aldrig skulle kunna åka dit har jag sagt sen förra sommaren, då svensken blev brutalt dödsmisshandlad. Men nu har ju Rebecca precis kommit hem därifrån och enligt henne var det helt amazing. En kille på jobbet var också där och han tyckte stället var grymt. Billigt och bra party. Bra fejk grejer. Billig mat och sprit. Hmm.. Bulgarien? Save money?

Iffff--- Bjussar på en bra låt i vilket fall


Alphabeat - Fascination (Remix)

idag igår

Tjo

Idag såg jag Tilde fröling och igår såg jag henrik dorsin?, aja.. komikern som brukar va me i parlamentet ibland.
Nu väntar jag på mina kompisar.

hEJDÅ!

"Who's coming? Oh, it's just the bomb experts"

Idag har det varit en rolig dag. Eller under de första 3 timmarna fick jag och linn (my old friend but new coworker[?]) jobba arslena av oss. Precis innan lunch kom martin upp och då hade det precis lugnat ner sig. Innan jag gic på lunch kikade jag in i en liten håla där det är special incheck och en säkerhetskontroll för personalen på arlanda. Då stod det några personer och undersökte något som låg på en brandsläckare. Jag tittade en extra gång, men tänkte inte mer på det sen förrän jag kom tillbaka från lunchen då det spärrat av en yta på ca 10m*5m. Och det stod poliser och securitasvakter och vanliga säkerhetsvakter och mer avancerad vossar till säkerhetsvakterna och befäl och andra kostymnissar där. Det började lukta surt. Inte bokstavligat tala då.. men aja. Efter ett par viskningar så visade det sig att det var en misstänkt bomb som låg där innan för. De hade satt upp skärmar där nu så man kunde inte se. Det snackades även om utrymmning. Nu började det pirra lite i magen. ACTION!! YEEAAH! Eller egentligen så var det lite läskigt.
I vilket fall som helst så precis innan vi skulle sluta så drog upp avspärrningar på ungefär 1/3 av våran terminal. Jag vet inte vad passagerarna trodde men ingen verkade ha någon som helst panik. Det är ju fucking Sverige vi talar om, ofta sånt här händer.
I alla fall så skulle jag åka hem här och detta var typ dagens news flash på bussen. Everybody new! Nu när jag kom hem så såg jag i alla fall att det lyckats bära ut "bomben" och fört i väg den. Och nu ännu senare på kvällen så hade bombtecknikerna skjutit sönder bomben och det visade sig bara en vanlig oboy burk med oboy i. Och varför skulle denna vara så otroligt hotfull da? Jo, för att före första så var den inlindad i silvertejp. Ooooofta? Jo, det är ju varje dag man lindar inte burkar i tejp och lämnar dem på flygplatsen. Och för det andra så stod den på ett väldig knepigtställe och sen så får man inte ta med sig sånt här genom säkerhetskontrollerna som de kanske missat. Äh, I dunno. Men en sak som fortfarande kan vara lite farlig är att denna händelse skulle vara någont sorts "cover" för något annat det planerat göra idag. Don't think so though.

En man kom fram till mig när jag stod där bakom avspärrningarna och kikade.
Mannen: Heey.. Who's coming?
Jag: Eeeh.. he, nobody's coming.. It's a.. a.. safety... thing
Mannen stirrar lite konstigt: Oh... Okey.. So someone has called or something, huh?
Jag: Eehh.. Yeah, maybe- I donno

Undra vad han gjort om jag sagt "Oh.. Nobody's coming here. The police and all the other important people over there just think there is a bomb in there". Nu är ni avundsjuka på mitt otroligt actionrika jobb, va? AAaaaa. tänkte väl de.

Jag såg även denna B-kändis idag. Måste faktiskt säga att han var riktigt stilig IRL.
Träffade även på en gammal grannfamilj som skulle på roadtripp i USA. Avis? Hell yeah.
Träffade även på en vad man nu ska kalla det, gammal skolkamrat jag inte visste jobbade där. "åh,. fått drömjobb?" "aaaaaa, men dUrÅÅ?!" Går och bär brädor. Sååå mycket mer exklusivt!
Och på vägen hem träffade jag på 2 grannar. Coolt.
Och en tjej på min skola jobbar som gatusopare på arlandis. Mihihih, där snackar vi drömjobb.

Fick hem mina betyg idag. Positiv bemärkelse på det! MVG i Idrott och Hälsa A. Hellleee yez. Endast 1 G, i Matematik B. Surprise? Icke. Men jag skulle kunnat klara mig till ett VG om jag verkligen, verkligen, verkligen lagt manken till. Men vem fan pallar?
Och min bror på hit idag med en Goose jacka till mig. Tyvärr var den lite för stor så mamma får ta den och jag tar hennes resväska som hon fick. Det var en sån där lite rullväska som är perfekt för weekends! Tjejer, nu jävlar är alla tecken funna. Väntar bara på lönen och ett snack med föräldrar. Eller....?

Lång inlägg nu. Det var Bomb-historian som gjorde det. Tror jag faktiskt ska ta en kvällsmacka och lägga mig nu. 2 done, 2 to go. Hejs på er!

tisdag

Tjena!

Jobbade idag. Gick bra och tiden bara flöt på. Jobbade med en tjej som heter Linnea. Hon kommer från uppsala och vi har haft lite kontakt genom fotbollen och innebandyn, och nu även genom jobbet. Kul, kul!

Efter jobbet tog jag en snabb vända på stan, eller stadium rättare sagt. Skulle spana efter ett par nya cykelbyxor eftersom ett par är på väg att gå sönder. Tänkte jag skulle hitta ett par på rean, men det fanns det inte.
Har tittat på 2 filmer nu på kvällen och ska dra på en tredje nu. Kommer bara hinna se halva dock eftersom jag har planerat att gå och lägga mig vid 11. Höll på att försova mig i morse förstår ni.

Såg Hanna Ljungberg idag! Och hela laget. Umeå IK alltså. Dock inte Marta men henne såg jag och mamma tidigare i våras så Whaaaaatever.

Godnatt!

RSS 2.0