Julafton, wiho

Hey you guys!

Det blev inte fullt lika stressigt och kämpigt under veckans tidigare dagar som jag tidigare antytt men nog har jag jobbat alltid och imorgon är det dags igen. Sedan förra måndagen har jag varit ledig en dag och den dagen är idag, passande nog på julafton.
Jag har fått ganska bra grejer i år, dock inte haft världens bästa julafton men det blir ju vad man gör det till och inte bjöd jag till mycket heller så jag får väl skylla mig själv.

Imorgon är det en riktig slappardag, eftersom det är röd dag och alla affärer är stängda. Jag jobbar all day long, 11-20 killing-pass men jag överlever. Därefter är jag ledig ända till den 3de januari. Jag funtar på utgång imorgon. Faktiskt. Verkar som att verkligen a l l a ska ut, och egentligen vill jag inte vara sämre. Men om jag känner mig själv har jag inte riktigt orken för att festa efter ett 9-timmars pass och sedan upp i ottan för att inta mellandagsrean den 26. Yeah, yeah.. får la se hure blir. Är iaf grymt sugen. Sist jag var ute var för 2,5 vecka sen och om jag inte går ut imorgon är nästa chans till utgång på nyårsafton, känns lite avlägset och inakutellt. Humpa, humpa. Ju mer jag tänker på det så mer sugen blirre jag. Hhhhmmmm.. babiana, vart ska ni? 8)

48 timmar av cash, caching!

För exakt en vecka sen var vi mitt uppe i vår första och väldigt lyckade lagfest. Shit, vad roligt jag hade. Jag verkligen aslängtar till nästa gång, och tror mig, det kommer det bli. En nästa gång alltså. Man prata med folk som man kände till väldigt flyktigt och någon kanske knöt ett band för livet. Who knows, maybe that someone is me...

Men nu mina vänner ska ni få höra om mina 48 timmar som jag har framför mig.
06.42 ringer klockan i morgon bitti, Uppstigning 07.15. Iväg till posten och avdanka 7 timmar där till 15.15 då vi slutar för dagen. Beger mot närmast liggande ingång till allianshallen där jag förhoppningsvis får skåda ett resultat som står i Hagundas favör. 16.00 står pappa med motorn igång för att brassa mig till arlanda till 16.30. Väl där slår jag mig ner med en matlåda och står fit for fight 17.00 då passet börjar. Avslutar där 00.30 och än en gång står far min där med varm motor för att köra mig hem i ilfart där jag förhoppningsvis ramlar i säng innan 02.00
Måndag ringer klockan, hör och häpna, 04.42, Uppstigning 05.15 och på posten innan 6 då passet startar. Ska försöka komma därifrån till 14.00 (slutar egentligen 14.15) då pappa än en gång står med motorn igång och kör mig snabbt som fan till arlanda där jag dankar av ett pass mellan 14.45 och 23.30. Alltså, ni får vara glada om ni hör något från mig innan julafton. Innan dess kommer jag vara heeeelt död. Och jag kommer vara såååå nöjd när jag står på stora torget med ett kontoutdrag i min hand som förhoppningsvis kommer visa ett 5siffrigt belopp, då kommer mödan vara värt det. Och när vi sedan entrar februarimånad med flygbiljetter i våra händer som tar oss ner till Fuengi i början på Juni kommer jag inte ångra detta ett piss.

Men nu, just nu, känner jag verkligen för att sova dessa 48 timmar... i sträck.

My days (okej, fick nyss en deja wu.. precis innan jag skrev May, som jag sedan suddade ut)

Hooooooola! Idag fick jag officiellt jullov, inofficiellt i fredags. Var och kollade på avslutningen som var relativt nice. Grejen med Celsius är att allt vi försöker göra seriöst blir bara trams men när vi göre lite på skämt å sådär då gåre vägen. Det är nice. Och det här med skämt är det flera som inte fattat än men whatever, det är underhållande iaf.

Nu har jag börjat jobba på posten och jag har funnit min partner in crime, Anna Brynö. Vi tillbringar stora delar av våra 8 timmars dagar där tillsammans, hon och jag. I början av veckan, i måndags dvs. kände vi oss lite mobbade från gruppen, då vi varken åt eller jobbade med dem. Men nu är vi en mer sammansvetsad grupp och ibland gåre knappt att skilja på oss. Eller? Jo, men gruppen är heeeel nice och dessa 3 dagar som återstår tror jag kommer bli allt annat än långtråkiga. I och med att vi jobbar i intervaller om 30 minuter på varje station så bara flyger tiden i väg.

Mina följande dagar kommer se ut som så:
Fredag - workie early i ottan, downtown och köpa de sista julklapparna, home, sleeeeeeep, wake up, computor, sleeeeep
Lördag - workie early i ottan, home, downtown, spelarrådsmöte (wiho!), käk på park inn, match, home, sleeeeeep
Söndag - workie early i ottan, allianshallen, arlanda for some work (byebye, mew!), out of there around 00.30, hoooooome
Måndag - Mayde work early in ottan (hoppas verkligen inte!), and then arlanda for some more woooork, out of there around 23.30 and then hoooome
Tuesday - S L E E P

Jag har alltås gått upp 5 4 dagar i rad och kommer göra det ytterligare 3 men inte fan klagar jag. Eller jo, jag gnäller som fan. Alltså, ni ska ba veta hur många som slumrat till när vi sitter vid våra datorer. Sen när man går därifrån är man pigg som en nötkärna.

Nu mina vänner ska jag ta mitt förnuft till fånga och ge mig av. Mooooot toaletten and a facewash. Later on, bitches!

RSS 2.0