fear


I like


Day two betyder dag två på engelska

Hej!

Efter ett ganska turbulent första dygn i norrköping så har jag äntligen landat här. Tågresan gick bra och med en dator vid min sida, ganska snabbt också. Väl framme haffade jag mig en taxi som körde mig hem till min nya underbara bostad för en hundring.

Att denna bostad var underbar var inget jag såg skymten av då jag först anlände. Jag hade otur på min sida denna kväll, och här stod jag i en mörklagd lägenhet utan elektricitet. Jackpot! Ringde ett par samtal, och det visade sig att el tydligen är en beställningsvara. Dock hade jag tur i denna otur som drabbat mig. Jag har nämligen en mamma som tänker outside the box, så att säga, då hon haffade mig i sista sekund och packade ner två ficklampor i fall att...

Men så efter x antal missade, mottagna och ringda samtal idag så är elen tillbaka och jag slippper sitta i ett mörkt rum med ficklampor som ljuskälla även denna kväll.

Nu ska jag antingen duscha, äta eller packa upp mer saker. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Allt verkar behöva fysiskrörelse så jag tror jag hänger kvar här ett par minuter.

Ni vet hur ni kan nå mig. Inte alltid anträffbar men jag ringer upp. Love you, guys!

RSS 2.0