the cloud cast a shadow on us

Yooooooo!

Det finns ju några av er som hängt med här i bloggen ett tag. Och inte bara i bloggen utan in my life också. Ingen av er har väl ungåttmin enorma otur me mobiler, om man kan kalla det otur vill säga. Men nu är det iaf så att min "nya" mobil som jag köpte i somras har fått totteflipp. Samtal bryts och jag får inga sms. För att få bort de där med smsen måste jag återställa mobilen och då försvinner alla nya nr och sms. Så nu har jag bytt mobil till min ny-gamla mobil, som jag köpte för att kunna ha den som säkerhetsmobilen om min andra mobil skulle flippa. Vilket den hade ganska bra odds på att göra om man ser till min tur med tidigare mobiler. Jaja, jag började jag idag använda den i fredags då jag fick tillbaka den från en lagkamrat som var i behövlighet av en sådan. Men så började jag använda den och har faktiskt varit jävligt nöjd med den. Men igår kväll hände det något (surprise, surprise). Jag råkade tappa den i golvet, vilket inte borde vara något konsitgt eftersom jag tappar alla mina andra mobiler ett flertal gånger i golvet utan att något har hänt (elleeeer?). Ja men, det verkade inte vara något konstigt med den då. Men i morde när jag skulle skriva sms såg jag ett konstigt sträck på skärmen och visst fan äre det en spricka i glaset. Jajamen, och nu är det ingen liten repa, utan en spricka som har splittrats i flera olika sprickor. Nice! Men åandrasidan så är det ju inge fel på mjukvaran, så funkar gör den ju.

Annars så känns det som att jag börja få koll på livet och saker och ting betas av. Men ju fler som betas av, ju mer ramlar det in. Men jag ska väl inte klaga heller.

Så jävla snygg killleee, dööör

I och med att jag för tillfälllet sitter helt ensam i matsalen i skolan så vänder jag mig till bloggen. Eller ensam och ensam, det är kanske 50 pers här inne men ingen som jag kan prata med. Och jag.. men nu kom maria så jag är inte ensam längre men jag kan berätta för er iaf, det jag slkulle berätta, när jag inte hade någon att berätta för. Jag har nämligen sett min framtida man, eller min framtida dröm-man.  Han sitter snett framför mig just nu, med ett bar riktiga snygga boots, ett par ganska slitna ljusa jeans och en I <3 NY t-shirt, brunett med halv långt hår och och en JÄÄTTTTEGULLIIIGGGTTT leende. Alltså, serri, jag må ha sagt det många gånger men fan asså, den här gången är det på riktigt.  Jävlar alltså jag dör. Dock har han inte ställt sig upp än så jag bet inte hur lång han är, men jag vet att han har en iPhone iaf.  Han har typ likadan frilla som frank wagner, fast kortare. Han läser någon sorts juridik. Alltså, helt seriöst. Jag dör. Jag återkommer om mer info när jag har någon.

P.S. Asså Becca, du skulle dööööööööö D.S.

UPDATE: Alltså, het var han ju men han var lite skinny och sen hade han en alldeles för tight tröja på sig, samt halsduk med tshirt. Nono. Kan ha varit för att han skulle sätta på sig jackan men ändå. Sen ade hann rock, och handväska. Så han gick bort, plus att han verkade vara en kille som visste att han såg bra ut.

I Got You

Jag skrev precis ett helt inlägg om hur jag kommer jobba under högtidshelgerna men sen kom jag på att det är ett sånt inlägg jag skulle bläddra förbi efter att jag läst den första meningen så jag tog bort alltihop. Men iaf säga att det blir ganska mycket jobb, jag kommer få fira julafton på arlanda och att nyår och mellandagarna fortfarande står luddigt.

Men jag vet ju att jag kommer vara nöjd och känt att jag gjort rätt val den 25 januari, även om det kommer kännas pissigt när jag väl är där och jobbar röven av mig.

Jag längtar så jävla mycket till julen just nu. Jag vill börja köpa julklappar, se allt julpynt i fönsterna, se snön ligga vit och kristallklar på marken. Jag vill ta fram min tjocka burriga vinterjacka och kunna ha den på mig utan att svettas. Jag vill att de ska knastra sådär fint under skorna när man går. Men nu till ett problem, som jag precis kom på att jag löst, så fint. Redan i oktober faktiskt. Det va det här med skor, men jag har ju ett par uggs att använda! Fan va jag längtar alltså. Fastän jag vet att ju snabbare tiden går, ju snabbare kommer tentorna komma och jag trivs bra med att ha dom lite på avstånd så här. Men jag kan ju inte undvika dom förevigt och redan på fredag är det dags att face one of them. Fan asså, detta får mig att längta ännu mer, för när dessa jävla tentor är över då, då är julen här.


Säg walla








Nä, inte i mitt huvud heller...

Jag har berättat för mamma och pappa om mina mardrömmar.

- Jo, för det finns demoner i det här huset. Det bor demoner här.
- Det är demoner i ditt huvud!

Näääää, det gör det väl inte eller?


mardrömmar

Alltså. Det finns en film som heter paranormal activity. Den är ej latch asso. Jag har drömt mardrömmar om den filmen. I natt vare värst. Jag drömde att jag + andra människor var i en läskigt mörkt hus. Så går mewe upp på övervåningen och börjar gallskrika. När vi kommer upp ligger hon på golvet, nästan avsvimmad. Hon har sett ett spöke i väggen i rummet intill. Jag och killen som följde med mig upp, har dock ingen aning om vem det var, kollar in i rummet och ser först ingenting. Sen kommer det ut en transparent gubbe ur väggen. Sen vaknade jag och var så jävla rädd. Det va jätte mörkt i mitt rum. Jag va tvungen att sätta på tvn. Skickade ett sms tills Sabina för att lugna mig, och skickade ett par lugnanade ord tillbaka och efter 15 min försökte jag igen. Fan va rädd jag var, men även trött eftersom jag lyckades somna efter bara ett par minuter.

Det här är andledning till varför jag hatar skräckfilmer, det ger mig liksom ingenting förutom rädsla och det är inget jag vill känna. I den här filmen kryper demonen under täcket när de sover. Fyfan alltså. Men det allra sjukaste är att jag inte sett filmen, barra trailern.

Nu time for school och uttalsprov...

Do you remember?

Min dag idag har varit ganska ovärd men ändå ganska värd.

Inatt drömde jag att axa förvandlades till en fågelunge som pratade och kraxade jätteljust. Jag och Liza satt och pratade med henne här i mitt rum (som i drömmen var ett hotellrum) precis som vanligt. Likaväl var axa gift med George Clooney som pratade svenska. Eller dom var iaf tillsammans.

Jag har rensat ur min gamla skrivbord, då ett nytt väntar i en kartong i "kammarn" som mamma så fint döpt det rummet till.

Nu är min data handi igen, forsätter imorgon. Godnatt!


RSS 2.0