Gott nytt år

Kul att ni gillar kjolen, tjejer :)

På jobbet idag gick det asbra. När jag kom dit såg jag att det bara var typ 30 plan som skulle iväg på hela dagen. Så det var jävligt lugnt, all day long. Sista timmen tyckte teamleadern Nisse att jag jobbat så bra så han bad mig går ner på kontoret och käka godis och kolla på TV. Lättförtjänta pengar säger jag ba. Jag önskar att det var såhär lungt varje gång man jobbade.

Sov på bussen hem, så nu kommer jag inte kunna somna om jag lägger mig. Jag tror jag ska sätta igång med fixirierna snart. Jag är ju ändå ganska snabb där. Våra gäster kommer kl 6 så jag behöver inte skynda mig direkt.

Jag sitter här och peppar igång med en asbra låt vid namn Misery Bussines, framför av Paramore. En riktig feel-good-låt.

Nu ska jag gå på toa och hänga lite i lägenheten. This is it for this year. God nytt år på er läsare.

Godnatt

Tjenis.
Tänkte dra mig mot sängen nu, ja. Men innan tänkte jag bjuda er på en fin bild på min fina nya pennkjol. Undra varför det kallas pennkjol. Ser man ut som en penna kanske? Ne, tror inte de va.
Imorgon blir det uppgång vid halv 6, sedan beger jag och pappa oss mot arlanda. Då jag ska jobba, och han tillbaka hem. Vid 14, då jobbpasset slutar, tar jag bussen hem mot uppsala igen. Hem och i säng. Därefter. Då jävlar börjare. Då börjar förberedelserna. Shitti, vadi kuli vi ska hari. Pepp, pepp.

Allt verkar blir så jävla bra. Allt verkar gå så fint. Det är fan konstigt. Jag menar. Jag sitter och väntar på att det ska hända något så att alla våra planer och förhoppningar rasar. men förhoppningsvis händer det ett par timmar efter tolvslaget.

Jag vet inte om jag kommer hinna skriva något imorgon. Om inte, Gott nytt år! Förhoppningsvis kommer flera av er läsare höra av mig under ikväll. Jag känner att denna månads mobilräkningar kommer vara en utav de högsta i min historia. Det är nog bara för att jag har så många kompisar.


image179


dagens shopping

Hallå, hallå.
Dagens shopping tur med Sabina blev väldigt givande. Vi hittade både en varsin nyårs-outfit som vi trivs bra med. Innan hade vi både ett par "kanske"-outfits men ingen som vi var riktigt nöjda med.
Jag hittade en kritstrexks-randig pennkjol (min första, woho!) på JC. Rea dessutom. Mycket nöjd. Till den hade köpte jag en svarta polo. Simpel. Hade tänkt ha silver smycken till det. Hål i örornen har jag ju inte så det får bli armband och halsband för min del. Fick ett jätte fin armband av min kusin tillsammans med respektive, i julklapp.
När jag var i stockholm tidigare i veckan hittade jag ett par asfina gympaskor som jag föll pladask för. Men Tyvärr fanns inte dessa i min storlek på någon av Stockholms Scorett butiker. Eller jo, på skärholmen.
Men så hittade jag dessa skönheter på självaste Stadium. Inte direkt förutspått. Till råga på allt fanns det i min storlek, men de hade en fläck på sig. Som jag kan ha orsakat. Jag fick de i alla fall en hundring billigare.
Tidigare i veckan hade jag köpte ett par latexleggins och en svartstor mysig tröja. Men jag var inte nöjd med legginsen och inte tröjan heller. Så legginsen lämnade jag tillbaka och tröjan bytte jag bara färg på, till grått.

Sabina köpte en fin svart klänning på JC. Vi råkade byta JC påsar vid något tillfälle så nu har hon min kjol och jag hennes klänning. Men hon kanske skulle komma förbi med den ikväll. I hope so :)
Alldeless strax ska jag på träning så jag måste göra mig iordning. Imorgon bitti är det jobb som gäller. Yey.
Aja, god kväll!

my window

Åh. Nu har man avklarat en natt full med välbehövd sömn. Har ju inte blivit så mycket av den vara de senaste nätterna. Har haft tidigare morgonmatcher varje dag och ändå vill man vara upp så länge som möjligt för att kika på't also.
Min boss ringde igår och frågade om jag ville jobba ett FM-pass idag. Men jag tackade nej. De ringde vid 11 och frågade. Då hade jag behövt gå och lägga mig bums och fått ännu en natt med förlite sömn. Och jag ska jobba ett sånt pass imorgon så då hade jag inte fått tillräckligt med sömn på typ en vecka. Vilket kanske inte är den bästa förberedelsen inför nyår. Men visst hade det varit perfekt att jobba 7 timmar en söndag.
Hörde av mig till sabina istället och det bestämdes att vi ska ta en tripp på stan. Kanske fixa det sista inför nyår. Om det finns något att fixa. Man kan ju förbättra allt. Men aa, vi får se. Skönt att det mesta har löst sig nu i alla fall.

Nej, nu ska jag nog ta en dusch och käka lite frulle innan sabina och jag beger oss iväg. Solen verkar skina så jag tror det blir en fin dag.

image178
Jag bjuder på en bild tagen på mitt fina fönster med våran nya kamera :)

Tankar och funderingar om vad som komma skall och vad som hänt

Vi förlorade semin med 2-1 mot lag bestående av finnar. Vi gör 2 misstag, 2 misstag som resulterar i mål (i baken). Vi arbetar oss upp. Vi har säkert 90 % bollinnehav i andra perioden. Vi får flera lägen där det SKA vara mål. Men det är inte alltid så lätt när de täcker av allt och alla som finns. 3 ramträffar sista 10 är inte rättvist. Let's forget about it!

Dagen har bestått av innebandy tittande. Denna cup har varit astrevligt. Jag haft otroligt roligt med människorna jag varit med. Vilket har varit variende. Något som är roligare ändå att vi tog oss ända till semi final då vi inte hade några som helst förhoppningar eller förväntningar.

Imorgon åker min vän mrs. staring till Selen. Hon ska spendera denna vecka där uppe med nära och kära. Skulle inte bangat men då jag har lovat bort mig på annat håll och föhoppningsvis kommer har lika roligt med dessa två fröknar så kanske jag inte går miste om så mycket. Men nästa år.... (yeye, I know what you're thinking)

Jag satt här idag och grämmade mig över mina pengar. Det känns som att de går åt i ett nafs. Bara schwoup så är de borta. Jag ska försöka sätta in mina julklappskontanter på kontot så fort som möjligt. De sitter tryggast där. Nu när jag satt och tänkte på vad jag skulle göra i veckan kom jag och tänka på jobbet och januarilönen. Härligt med lite extra cash då. Jag är den som räknar ut exakt hur mycket jag får i lön med timmar gånger kr plus OB. Men denna gång är det lite svårt då jag inte har någon aning om hur mycket OB jag får då, då eller då.

Känns bra att det viktigaste är kirrat. Nu är det bara att vänta in vad som komma skall och göra det bästa av saken. Inför denna högtid har uppsalas befolkning börja fly hemstaden för att ta sig mot fjälligare bredgrader. Men de ändå har de stämt andra uppsalabor på dessa ställen. Hm. Ni som drar er får ha de la gött. Ni som stannar får ha de la gött ni med.

God kväll, detta var kvällens uppdatering.

På tal om ingenting så har jag fått över 80 sms under denna innebandy cup.

Storvreta cupen

I know, I know. I've been a bad, bad bloggerska. Men storvreta cupen är ju i full gång och all med lediga tid går år innebandy och sömn. Äter gör jag under tiden jag avnjuter lite finlir.
För oss, Dj18, har det gått över förväntan.
Sibk - Hödalen   3-3
FBC Elit - Sibk    2-5

Sibk - Täby          5-2
Sibk - Tiunda     4-1

Där med är vi gruppvinnare och imorgon bitti klockan 07.30 ska vi stå redo i Fyrishovs Bhall, för att möta Espoon Angels i en Semifinal. Känns relativt okej. Men jag känner att jag måste komma i säng snart. Jag bad mamma väcka mig kl 6, då är det bara klä på sig, ta bagen och frukosten och sticka. Frukosten äter jag på vägen eller framme. Jag kanske borde packa väskan så bara är att ta den i farten imorgon.

Idag har jag spenderat kvällen i fyrishov med Rebecca. Ni som känner mig vet att jag är en hejjare på dessa "turk-ljud". Idag när becca och jag satt i hallen så drev vi som fan. Jag körde igång med messa turk-ljud. Till höger om oss tittade på oss/mig varje gång jag gjorde se. Verkligen stirrade. Vi beslutade oss för att kalla honom mr. staring.
Rakt över hallen, på andra läktaren, ser vi ett par som vi känner igen, som också stirrar på oss.
Vi driver.
Jag: Vi ringer honom å ba "Hello mr staring..." (killen breve stirrade ocksåååå)
Becca: hahahaha, ja å ba "Hello mr staring two..."
Jag: hahaha, eller hur!
Becca: hahahahahaha! I'm so funny.
Vem fan vare som drog mr staring skämtet?

Nu ska jag hänga lite på nätet för att sedan dra mig mot sängen. God natt och ha en fin morgon dag.


Då är det väl dags att möta sängen med ett varmt välkomnande

Jaha, då var det väl dags. Dags att gå och lägga sig. Jag ska upp kl 7 imorgon för att käka frulla och klä på mig och bege mig mot fyrishov då vi har samling kl 8. Matchstart > 9.00, tror jag. Vi möter Högdalens, som jag inte vet någonting om. Senast jag mötte dem var med nyby typ 2002. Eller nåt. Efter matchen kommer jag antingen duscha där eller hemma käka, sedan om jag duschar hemma åka dit igen för att kolla matcher och invänta nästa samlingstid som jag gissar är runt halv 1. Då nästa match börjar kl 2.
Dagens fria tid kommer troligen spenderas med fröken Mewita Mickelsson.

Shitti, 7.00. Måste nog läsa ett tag innan jag somnar.

Roligt att mina tankar inte kan släppa saken...

annandag jul är som vilken annan dag som helst

Hallå.
Här är det full rulle ska ni veta. Inte en lugn stund. Ska alldeless strax käka lite mat för att sedan bege mig mot lagerlöfsgatan där det ska pillas med håååår. Woho. I like. Inte mitt dock.
Tog ju en sväng till huvudstan idag. Inhandlades gjorde ett par jeans och två par pantiehoes. Pappa köpte förresten ny digitalkamera idag. Woooho. Halleluja på den.

Nej, magen kurrilurar. Ha en fin afton. Jag kommer nog inte hinna med denna blogg imorgon dag men kanske kastar in ett inlägg om hur det gått i cupen. Jalla bye.


ajuste, det floppade totalt. Megaångest är vad man har.

Julaftons kväll - I USA har tomten inte ens kommit än

God jul!
Jag känner inte att min julafton har varit speciellt julig. Jag har öppnat paket, ätit två potatisar och lite lax. Jag tittade till och med på kalle. Men nej, någon julkänsla infinner sig inte alls.
Givetvis händer det något som drar ner på stämningen. Min pappas släkträd har vissa grenar som tävlar mot varandra och har något under--hat mot varandra. Och när de fått i sig en hel del dyker detta hat upp, sakta men säkert, lite eller mycket. Det är alltid jag som sitter där. Äter och säger minst. Det jag säger bryr sig ingen om. Jag är inte som de andra. Jag är varken favorit-kusinen eller favorit-barnbarnet.

Klockan är strax 7 och jag är redan hemma. Flera där ute har knappt börjat öppna paketen och jag vill bara att det ska bli morgondag så man kan längta efter denna otroligt 'fantasiska och underbara dag' igen. Nej, detta årets jul var ingen höjdare. Jag ser fram emot andra saker som förhoppningsvis kommer äga rum denna vecka. Framför allt Storvretacupen. Jag kan inte annat än älska den. Jag älskar innebandy. Jag älskar cuper. Jag älskar att avnjuta denna cup med en god vän (blink -- m) och spana.
Stockholm. Shopping, shopping, shopping! Jag fick väldigt bra med bidrag till detta shopping-tillfälle. Och sedan nyår. Hoppas på en höjdare. Där vi bara ska visa varandra glada miner och vänta in det nya året med värme om hjärtat.

Jag har en så konstig känsla i mig. Jag känner hur det pirrar till men ändå vill jag bara lägga mig ner och gråta för att få hur mig skiten. Men vilken skit? Jag fattar inte vad den kommer ifrån. Ångesten? Nej, den har jag inte känt av på länge. Jag vill, men får inte. För vem då? Mig själv. Jag sätter regler för mig själv. Mitt Det tävlar mot mitt Överjag. Och Jaget får kompromissa. Psykologin sätter sina spår. Jag tror att det är Jaget som bara väll lägga sig ner och gråta för att det är så påfrestenade att vara mittimellan.

God jul på er! Nog för att jag är lite dyster men mitt glada humör hamnar inte i bakgrunden för det.

Julafton

Good moooorning!
Vaknade tidigt idag. När man går i skolan så sover man ungefär 7 timmar per natt och önskar att man kunde få sova mera, men när man är ledig och har chansen sover man lika lite i alla fall. Varför?

Vi firade ju jul igår. Så det blev inge paket öppning för mig denna morgon. Vilket är helt okej för mig då jag har kikat på film och haft det mysigt ändå. Om ungefär 2 timmar ska vi infinna hos hos farmor och farfar. Där hela släkten på pappas sida också kommer vara. Vi kommer antagligen käka julmat (köttbullar och potatis för min del) och titta på kalle. Jag har lite dåligt minne, eller så varierar vi för mycket, men jag kommer inte ihåg hur det brukar se ut på julafton där borta. Om vi brukar öppna julklapparna efter eller under kalle. Hm, jag tror vi varierar mycket. Jag vet ju på ett ungefär vad jag ska få, men det ska ändå bli kul att träffa folket.

Denna vecka är fullspäckad för mig.
Tisdag: Sabina n' Malin Day
Onsdag: Stockholm!
Torsdag: Innebandy, 2 matcher
Fredag: Innebandy, 2 matcher
Lördag: Innebandy (någonstans under dessa tre dagar ska jag träffa mewita också)
Söndag: Träning
Måndag: Jobb, Middag med familj, och firande av det nya året
Tisdag: Deck-dag, filmtittande till tusen
Onsdag: Upp tidigt för att jobba under storvretacupen.

Under denna tid ska jag nog försöka slå en signal till någon och få ut denna någon på en mysig promenad som förhoppningsvis kommer vara väldigt givande och trevlig.

Hm, nu ska jag titta på lite mer film sedan börja göra mig i ordning. Jag har bestämt mig för att inte vara så julig iår då jag ändå inte har någon julkänsla. Så jag kör på en lite mer höstig outfit. Hoho.

Hoppas ni får en jätte trevlig julafton! Jag hoppas att jag också får det.

tankar spridda som hårnålar

Hålla i stugan.
Sagt och gjort. Jag och Becca tog en tripp på stan. Där handlade jag ett presentkort till mamma på DEA och leggins på H&M.
Vi drog en lunch på cupido också. Därefter tog vi oss mot GränbyC där vi inte gjorde mycket alls. Vi hade varken lusten eller orken så vi tog oss därifrån, jag en dricka rikare, rebecca en glassrikare (cp). Jag hängde med rebecca hem en snabbis för att hänga med henne en timma innan jag skulle hem. Nu kommer vi ju inte ses förrän den 27! Buhu. Jag klarar mig inte utan dig, älskling <3 Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Hoppas du, hoppar jag! Utan dig, inget mig. Ha.
Väl hemma vankades det julbord, vilket jag inte är ett så stort fan av. Jag hade käkat en cupidosallad 3 timmar innan så jag var ganska mätt. Vi pratade och åt mat. Öppnade paket. Jag älskar att få saker. Jag verkligen, verkligen älskar det. Jag är ganska bortskämd på den biten. Inte så att jag får allt jag pekar på, jag pekar inte mycket heller. Och ofta är det så här "Jag ska nog köpa..." - "Ja, men det låter bra.. här du ett litet bidrag.." Ble, ble. Jag har heller inte mage att säga nej. Skärpning.

Tänker gör jag ganska mycket. Dagens tankar har inte hela tiden varit där de ska vara. Sorry, Becciiz! Men när det händer något som aldrig tidigare hänt, något som höjer ens självförtroende så otroligt mycket, något som gör att det pirrar i magen, kan man inte sluta tänka på det. Så är det bara.
Vi säger att du har beställt en resa till thailand, något som du längtat efter jättelänge. Går inte du och tänker på vad du ska ha på dig när du sitter på flygplanet? Vad du ska äta för maträtter? Vad du ska köpa?
Samma sak här. Bara det att jag tänker på helt andra frågor än så. Mina frågor börjar för det mesta med ordet Varför. Varför det blev som det blev? Detta kommer jag leva länge på. Så länge som det behövs. Jag kommer ha det i bakhuvet hela tiden. Så fort jag känner mig lite nere och ful, kommer jag kunna tänka tillbaka på detta, som förhoppningsvis kommer bättra på humöret. För stunden i alla fall.

Varför jag inte skriver vad som har hänt? Jo, dels för att jag inte vill. Går det inte som det ska, blir det bara pinsamt. Får fel folk reda på det, blir det bara pinsamt. Jag tycker att det är roligare att berätta sånna här saker IRL. Sedan gillar jag självklart att hålla mina läsare på sträckbänken. Att ni ska bli intresserade och jätte nyfikna. Ni ska helt enklet få prova på att vara jag, för en stund.

Nu har jag skrivit av mig lagom mycket, lagom mycket ledtrådar har jag gett er också. Mina trogna läsare.
Btw, MalinLjung, jag har försökat adda dig på msn utan större framgångar. Så härmed ber jag dig göra ett försök. Adressen är : [email protected].

Bye. Ha en trevlig kväll!

dan före

Jag klarade mig ifrån drömmarna i ungefär 5 timmar sen satte de i gång. Jag pallade bara 3 timmar så jag slog igång en film vid 8. Den nyaste Bring it on filmer. Ganska larvig och dåliga skådisar. Men jag gillar sådana där teenagemovies.
Jag ska börja titta på "Nu är det jul - igen 3" snart. Men först ska jag be mamma göra iordning frulla åt mig. Det är helg, vafan :) Undra om hon kommer gå med på det. Om en timma ska jag ringa och väcka rebecca så ska vi åka ner på stan, som tidigare sagts.

Måste klargöra en sak. Rebban, som jag drömde om, är inte Rebecca. Det är Rebecka, Sabinas kusin.

Ha en trevlig danföredopparedan.

Dreaming beauty

Nu är det dags för att lägga sig och sova en stund. Gärna ända till imorgonbitti. Jag känner på mig att jag kommer sova dåligt inatt, jag kommer drömma som vanligt och vakna stup i kvarten. På tal om dröm så drömde jag en jätte konstig dröm i natt. Vi var hemma hos Rebban. Kommer inte riktigt ihåg vilka det var men jag antar att de var de gamla vanliga. Sedan drog vi på en fest, där vi röjde som fan. Tillslut lakade killen som hade festen (som btw var världens brat som går på min skolan) och kastade ut oss därifrån. Då lakade vi och tröttnade. Rebban kände sig skyldig och drog i väg oss på villovägar. Vi skulle till ett ställe dit polisen inte ville att vi skulle komma. Bara rebban visste var vi skulle. Hon drog med oss på de konstigaste vägarna man kan hitta i hus. Vi gick in i ett vanligt bostadshus och tillslut (efter ca 20 minuters labyrintlekande) kom vi fram till världens krog. Röj. Dock inte våran sorts musik så vi tröttnade och lakade igen. Här kommer ett stort svart hål. Men jag minns i alla fall att jag fick gå och hämta min cykel själv, medans de andra var och partade somewhere.

Imorgon ska jag ta en tripp på stan med rebecca. Självfallet är jag ute i sista minuten när det gäller julklappar. Jag gissar på att jag inte är ensam heller. Turligt nog vet jag på ett ungefär vad jag ska införskaffa. Hoppas på en mysig dag med (som vanligt) en varm choklad på Cafe 018.

God natt på er. Nästa gång ni vaknar är det dan före dopparedan.

Could be the beginning of something

Idag hände något...

Som jag förutspått blev det en lugn kväll på arlanda. Inte mycket folk = inte mycket vagn. Gick mest runt och kollade på klockan och lallade. Ingen kändis till synes idag heller. Ibörjan när man jobbade där så blev av avundsjuk så fort man såg någon stå i kön till Thailand eller New York, men nu blir jag inte det längre. Kan det bero på att jag är väldigt nöjd med mitt liv just nu? Att jag inte vill bort härifrån.. än. Allt detta skulle vara i mitt undermedvetna isåfall.

Fick två nya pass inför vecka 1 och guess what, jag ska jobba på självaste nyårsafton. 7-14. Vilket betyder att jag måste gå upp vid 5. Sedan blir det självfallet party på kvällen så jag kommer troligen vara väldigt trött. Jag får ta en powernap, som Sabina sa.

Lugn löda

Gick in på arlandas hemsida för att se hur min kväll skulle se ut. Jag möttes av en glad överaskning. Första två timmarna kommer jag få köra på i en ganska normalt takt. Men senare kommer det blir ganska lungt. Under de 3-4 sista timmarna kommer jag nästan få sitta av tiden. De får kanske 10 plan de 2-3 sista timmarna, vilket är väldigt lite. Men det är två som ska till thailand så de är ganska stora. Well, well.. We'll see.


löda

Jag orkade inte åka ner på stan idag innan jag skulle jobba. Jag slog på en julfilm istället. Nu har jag hela 1 timme till godo innan jag ska bege mig neråt stationen. Well, hur ska jag fördriva den timmen? Film låter som ett bra alternativ. Städa behövs också göras. Men jag måste ha något att göra imorgon också. Städa får bli då. Nu måste jag ladda batterierna.

Det ska komma en kvinna till oss idag och köpa min gamla sängram. Hon sa att hon skulle komma lördagförmiddag men dykt upp har hon inte gjort.

Whatever, nu blev jag asirriterad.

two done, one to go

Halloj.
Ännu en arbetsdag avklarad. Känns bra. Har bara ett kvällspass imorgon kvar, vilket är det skönaste passet man kan ha, men även det kortaste. Idag råkade jag på Staffan Olsson, som var på väg till thailand. Kanske för att vila upp sig för en kommande hjärtoperation. Och en snubbe som jag inte kan sätta namn på, men är B-kändis.

När jag kom hem låg det ett paket på min säng. Mamma och jag skickade efter böcker i måndagskväll. Igår kom mammas och idag kom mina. Beställde de 3 sista böckerna i IT-Girl serien, på engelskan. Guess what I'll be doing tonight?

Imorgon innan jobbet hade jag tänkt ta en tripp på stan. För att inhandla de sista julklapparna och kanske även en väska till mig själv. Vi får se.

Well, got to go n get som rest. Baba.


jobb, jobb, jobb

Ni anar inte hur ont jag har i mina arma ben. Jag fick jobba så jävla hårt idag. Jag slet. De är vissa saker som är ändrade eller ur funktion så nu tar det mycket längre tid att få ut vagnarna. Jag fick kalla på hjälp för första gången idag, tror jag. Det kändes inte okej. Får hoppas på att de går bättre imorgon.
Jag hann se flera kändisar idag i alla fall. Jag såg tobbes 3 bästa vänner. En jobbar på Exchange, en på SAS-incheck och en på SAS-lastning. Jag såg alla vill tre olika tillfällen, inte tillsammans. Sedan träffade jag tobbe också för första gången. Asså, slumpmässigt på jobbet.
Sedan såg jag Carola, Hans och Emma Wiklund och en kille som är med i äntligen hemma.
Och så klev jag rakt in i Sveriges J20 lag i hockey. Carin, det skulle ha varit något gör dig du! Jag njöt. Woho, Lite pinsamt var det när jag råkade ha sönder dörren när de skulle in. Men jag fixade till det som om jag vore världsvan. Vilket jag kanske är om jag gjort det 3 ggr innan på samma dörr..?

Well, fick nytt pass inför morgon dagen. Samma som idag. Slipper gå upp vid 5, yes. Men å andra sidan kan jag inte käka middag med Sabina och co, efter som jag slutar halv 6 och inte är hemma här förren kvart i 7 - 7. Tråk. Nej, duscha måste göras. NUUUU! Te måste drickas. NUUUU!
Julklappar måste slås in. SEEEN!

Så mycket för den ledigheten

Well, well... Så mycket för den ledigheten. Jag hade precis börjat njuta lite grann och känna myskänslan över att vara ledig och det alldeless strax är julafton, när min chef ringer. Han hade några pass att dela ut och jag hade anmält mig för jobb fr o m den 20 december. Imorgon, alltså. Det ena sätter igång innan det andra ens har slutat.
Imorgon kör jag alltså igång.
Torsdag: Jobb, 10- 17.30, träning
Fredag: Jobb, 7-14, middag och party på kvällen med vänner
Lördag: Jobb, 14-20
Söndag: Dag inget planerat, lilla julafton på kvällen med mamma, pappa och tobbe.
Måndag: Julaftonsfirande hos farmor och farfar kl 1, typ.
Tisdag: Friiiiiiii
Onsdag: Stockholm
Torsdag: Storvretacupen startar!

Egentligen har jag skola imorgon men whatta hell! Ovärd dag. Tjänar mycket hellre pengar. Visserligen är våra shower på julavslutningarna asroliga men jag offrar det.
Naturprovet idag gick åt helvete, men jag har bara mig själv att skylla.
Jag skulle egentligen tagit igen lite tid med mewita på fredag men nu kan jag inte det. Får försöka få ihop någon tid då vi båda är lediga... igen. Det brukar jämt gå någon vecka innan vi hittar en tid då båda kan.
Jag får se om jag orkar mig upp på träningen imorgon. Hurtig som jag är kommer jag förmodligen ta mig dit bara för att få spela lite innebandy med tjejerna, men vi får som sagt se. Jag är lite spänd för jobbet. Jag måste komma in i dessa jobb-rutiner igen. Med alla vagnar som ska ut och in. Tur att det inte är snö ute då skulle det antagligen bli hur blött och slaskigt som helst där inne.
Nu ska jag tagga lite.

Sista pluggandet för detta år.

Hallå, hallå.
Här sitter jag ungefär 7,5 timme sen jag skrev sist. Jag har pluggat ungefär två om dessa 7 timmar. Jag har tittat på en film som var ungefär 2 timmar lång. Jag har ätit middag som tog ungefär 20 min att äta. Vad har jag de resterande 3 timmarna? Ja.. antagligen spenderat dem här. Fy. Jag kan verkligen inte plugga hemma. Jag kommer helt hur fokus.
Men, men de sista två timmarna har jag iaf kört på som fan och jag är i alla fall ett par kunskaper rikare ang. försurning, växthuseffekten, skogens ekosystem, kärnkraft och jaa.. typ de. Kul är det ju inte. Och det är bara anteckningarna jag kan och våra stenciler. Jag får hoppas på att hon inte tar så mycket ut boken. Den får jag läsa i imorgon, på våran hål timme, och innan jag går och lägger mig nu.
Jag menar vi skulle kunna ungefär 40-50 sidor. pfft.

Haha, Igår på träningen var det kul igen. De satt och gnällde om att de hade prov dagen efter. De hade hela 3 sidor med frågor att besvara. Obeserva att deras sidor är ett halvt A4-block. Sedan när jag frågade hur många sidor de hade prov på visade de mig i boken. Jag räknade.. 8 sidor!! 8 jävla sidor. Fatta när man var där. Jävla va' skönt. Man fick allting uppskrivet till en. Amanda och jag fick en allvarlig funderare över att gå om, ända från 7an.

Nej, nu kallar sängen. Om man ska orkar upp till spanskan imorgon, och det ska man väl. Ja.
God night!

Varför slakta granar för meningslösa traditionskort?

Nu börjas det. Jag har inte haft en tanke på det förut, fastän jag har minst 5 vänner jobbar med just detta, just denna vecka för att casha in lite kontanter. Japp. Det är dessa jävla julkort jag snackar om. Det damp precis ner 3 st i brevlådan. Och inte ett ända var till mig.
Jag får invänta de resterade 15 och hoppas på att något av dessa är adresserade till en Malin Andersson på Heidenstamsgatan.

tidig tisdag

Hallå.
Idag slutade jag 10.15. Sköööönt skulle det kunna ha varit, om det inte vore för att jag har världens pluggångest. Jag måste och vill plugga. Men orken och motivationen finns inte där. Det gäller bara att komma igång. Nu har jag i alla fall tagit in böckerna på rummet. 1 steg i rätt riktning.

Spinningen imorgon är inställd. Härligt. Men det skulle faktiskt vara ganska skönt att få bränna lite fett och bygga lite muskeler. Men vi har ganska många sjuka och skadade nu så det var ändå inte så många som skulle komma. Nåja. På torsdag har vi träning i gamlishallen. Vi ska träna ihop lagen inför Storvretacupen och den hallen är stor så det blir perfekt.
Och efter provet imogon då kommer jag känna att det är julsnart på riktigt. Jag har inte kunnat koncentera mig så mycket på det eftersom detta provet ha cirkulerat i mina tankebanor ganska mycket. Woho. Lengtar.

Nej, nu jääävlar.. Naturkunskapen, here I come!

Jag kommer förhoppningsvis få världens bästa 18års dag.

Ångest

Hallå, här sitter jag. Alldeless svettig efter träning. In i duschen ska jag.
Jag har massa ångest ikväll. dels har jag inte pluggat någonting, prutt.. då blir det sista dagen plugga. yey. Precis vad jag gillar. Å sen så vet jag inte om vi har gympa imorgon. Det blir bara jobbigt om vi inte har det och jag plockar med mig gympakläder som vi måste gå och dra på. Men har vi gympa och jag inte har några kläder. Shit.
Well, well-- Får väl se vad jag väljer.

Nej, nu vill jag sova så jag ska ta mig in i duschen och duscha av mig. Baba.
P.S. På onsdag eftermiddag kommer jag må bra D.S.

mundai murining

God morgon, God morgon.
Jag hade ställt klockan på 8 i fall jag skulle känna för att bege mig till skolan och plugga naturkunskap eller känna för att gå upp till datorn och göra min review för engelskaboken. Jag valde det senare alternativet. Jag kom på att jag skrivit ihop en redovisning till förra veckan som jag kunde använda. Jag bättrade på texten lite, la till några syn punkter, så den blev längre och sådär. Gick bra. Så nu ligger den utskriven här vid min sida. Skönt att ha det gjort nu. Så kan jag plugga naturkunskap i skolan istället.
Nu är klockan 9. Jag ska börja göra mig i ordning inför min otroligt långa skoldag. 2 vanliga lektioner, varav 1 filmvisning, och 1 innebandy lektion. Men sedan så har jag två träningar att genomföra efter skolans slut. Dels en med tiunda f94-95 och en med storvreta. Där i mellan ska jag försöka få lite plugga gjort. Får se om jag verkligen behöver det. Isf måste jag få mycket gjort i skolan.

Nu är det bara en vecka kvar till julafton. I mitt hus här på heidenstamsgatan ska vi fira julafton en dag tidigare. Min bror ska jobba både julafton och juldagen så vi fick till att fira den 23de med julmiddag istället för julfrukost. Kan bli mysigt. Jag känner att jag äte jätte lat. Jag orkar inte slå in alla julklappar jag har köpt. Jag hatar alla dessa "Du kan slå in dem på bordet där borta..." Hell no, jag betalar ju för den kan inte du slå in den då eller....?

Nej nu måste jag göra mig i ordning. Ta mig lite frulla och packa bääägen. Jalla bye.

familjemiddag :)

Todeliho.
Fick reda på att det inte var någon engelska imorgon, vilket betyder att vi har en aslång lunch. Och då kan jag göra engelska inlämningsuppgiften. I hope. Men egentligen borde jag göra den nu så att jag kan plugga naturkunskap imorgon, aff. Jag får fixa det. När jag känner för det. Jag har ingen fantasi just nu.

Har precis laddat hem två nya album. Cascadas nya Perfect day. Ni som känner mig vet att jag gillar den sorts musik. Alicia Keys hängde också med. Jag tänkte att eftersom hennes nya låt No One var så bra borde det tillhörande albumet också vara bra. Har inte lyssnat på det än, så det återstår att se.

Har sovmorgon till halv 11 imorgon. Nice. Men i och med att jag är dum i huvet och glömmer böckerna så blir det antagligen så att jag får gå upp och plugga då. Buhu. Asså, jag tar med mig matteböckerna hem, provet som jag precis haft men inte naturkunskapen.

Nu ska jag ladda över någon bra film på MemorySticket och slänga mig i sängen. Kanske får ihop en engelskagrej ändå. Aah. Beslutsångest, inte kul! Men hellre det än söndagsångest. Vilket jag inte haft speciellt mycket idag. Härligt värre.

Min bror var här och åt idag. Det är alltid så kul när han kommer hit och berättar vad som hänt (och ska hända) i hans liv. Idag berättade han om när han och boendekamrat skulle kirra popkorn och när han var uppkäftig mot en incheckningsdam. Hoho, alltid roligt. Sedan att vi har samma humor gör saken bara bättre. Men min bror vill inte riktigt erkänna det. Jag satt och visade mitt fula tryne för honom. Alltså, jag drog upp näsan så att jag såg ut som en gris. Han hade lussebulle och julmust i munnen och man såg hur han drog på mungiporna och verkligen höll sig för att garva. I know he wanted to.
Likdant en gång då jag tog den stängda ketchupflaskan och låtsades spruta ketchup i anstiket på honom så asgarvade hela familjen. Vi är anderssonare och erikssonare.

Nuså, har jag skrivit långt. Här slutar det.

Trött söndag

Hejsan, hejsan.
Det var inte blivit mycket uppdatering denna helg. Jag har inte haft så stor lust att skriva något. Om jag skulle skrivt något som det mest vara om vad jag gjort, hur det var, kul eller tråkigt, resultat blablabla. Så jag hoppade det och vilade upp mig istället. Jag har ju inte haft så mycket tid heller.
Match idag i alla fall. Vi vann mot frötuna med 5-2. Inte det bästa resultatet, inte heller det bästa spelet. Det ska bli skönt med ett lov nu så man får vila upp sig lite. Jag tror laget behöver det, vi spelar sämre och sämre för varje match som kommer. Vi måste ladda om batterierna och se till att de håller längre denna gång.
Idag var jag dålig. Jag var verkligen det. Men jag kände de redan i veckan att jag inte skulle prestera bra på helgens match och gjorde ingenting åt det. Dumt av mig kanske. Men iochmed att jag har så pass mycket i skolan så orkar inte jag fokusera så mycket på innebandyn. Speciellt nu när det lider mot sitt slut på året och vi får ett litet lov.

Ikväll har jag två uppgifter att göra. En engelska Review på boken jag redovisade förra veckan och så ska jag börja skriva på ett naturkunskaps arbete som ska vara inne vecka 2. Kul att vi har ett arbete som ska lämnas in sista lektionen på kursen. That's what I call deadline.

Jag är jätte trött idag. När mamma och pappa kom in och väckte mig i morse ville jag sova vidare. Mamma kom in och frågade vad jag ville ha till frukost, sedan gick hon och gjorden den åså kom hon tillbaka in till mig med den. Under den tiden han jag sova och drömma vidare.

Tror jag ska titta vidare på filmen The heartbreak kid. Den är riktigt bra faktiskt. Det finns både lite så där myspys-kärlek och en grov-komik i den.

Hejdå!

P.S. Idag på matchen råkade jag ta lite för mycket av min astma-medicin så ända från 1 idag har jag suttit och varit jätte skakis. Gick inte bra att äta kan jag säga. Först nu börjar det avta. Hoho. D.S.

fredag - hela veckan

Hejsan, hallå.
Idag har jag varit hos frisören som gjort både det ena och det andra. Det blev helt okej. Måste bara vänja mig lite.
Ikväll ska jag som sagt iväg på en lite träff. Ska bli trevligt att träffa folk man inte brukar träffa och umgås med så mycket annars.
Imorgon hade jag tänkt gå upp i god tid för att titta på lite innebandy. Det är nämligen så att vårat U-lag lirar. Sedan kl 6 ska jag bege mot ut mot Storvreta. Vi ska ha en liten julfest. Hoppas på att det blir roligt där med.
Och på söndag förmiddag ska jag upp och spela match. Ungefär så ser min helg ut.

Kom precis på att jag glömt ta med mig naturkunskapsboken hem och vi ha prov på onsdag. Och på måndag hinner jag inte plugga. Du är sämst, Malin. Så fucking jävla sämst. Cp. Matteprovet kändes bra. egentligen ska man inte säga så......

Nu har jag inget mer att uppdatera om.
Bye!

13 december vilket betyder Lucia!

Nu hamnade jag här idag igen. 3 gången den här veckan tror jag.
Idag har jag som sagt bara en lektion. Efter den lektionen ska jag nog käka och plugga, Hade tänkt sätta mig i skolan och plugga klart till matte provet. Anledningen till att jag pluggar i skolan hela tiden är för att jag inte kan plugga hemma. Jag orkar itne ta mig tid till att sätta mig ner med böckerna och plugga. Får se hur lång tid det tar idag men jag tippar på ungefär 3 timmar. Får se. Blir jag ensam tar det betydligt kortare tid.
Efter hade jag tänkt åka ner på stan och handlar julklappar. Jag vet nästan precis vad jag ska köpa så det kommer inte ta lång tid. Sen ska jag träffa becca och vi ska köpa en inflyttnings/utflyttnings present till Malin som vi ska till på fredag.

Idag har jag ett litet dilemma. Jag vet inte om jag ska fixa mat själv eller om jag ska be mamma laga. Hm... det vore faktiskt väldigt gott med en cupido sallad. Jo, det får det bli innan jag åker hem.

Of to the shower. Jag orkar inte duscha egentligen, men mitt hår är dirty. Blae.

Oj, juste! Det är ju lucia idag. Och vi har lucia-firande i skolan vilket börjar typ... NU! Men jag har ju sovmorgon idag och den är jag inte villig att offra. Nej, nix, niet. Ja, jag är inget stort fan av lussebullar med pepparkakor och julmust glider väldigt lätt ner i magen. Glad Lucia då, gott folk.

Mr and Mrs Smith

Idag gjorde jag som jag som vanligt gör på onsdagarna. Jag satt kvar i skolan och pluggade. Matte stod på dagens schema. Jag fick lite avklarat och nu har lite fastnat i huvudet i alla fall. Känns bra.
När jag kom hem halv 6 käkade jag och så satte jag mig här.
Vid halv 8 satte jag på Mr and Mrs Smith som jag aldrig hann kolla klart på i morse. Jag bara älskar klippet då John och Jane står öga mot öga och håller pistoler mot varandra huvuden.
John: I can't...
Jane: Come on! Come on!
Vilken jääävla skådespelar-känsla tjejen har. Jag har inte sett henne i så många filmer men det klippet tycker jag verkligen visar hur jävla bra hon är. Att hon är hur sexig som helst som "bad-girl" gör inte saken värre precis.

Innan jag somnar ikväll ska jag titta på en film som heter Unaccompanied Minors.
God natt!

onsdag morgon

God morgon, God morgon!
Idag sov jag ändå tills klockan ringde, fast än den var ställd på 9. Skönt. Jag var till och med trött när jag vaknade. Jag ville sova meeer. Men jag snoozade någon gång sedan klev jag upp.
Jag känner mig alldeless slö i kroppen. Jag vet inte vad det beror på. Matchen igår kanske?
Neee, jag kände såhär efter gympan igår också. Och gympan kan det inte vara då vi spelade lite olika bollsporter bara. Och efter träningen i måndags kan det inte vara heller eftersom vi inte körde någon fys.
Sicken gåta.

Jag ska åka till skolan om 1 timme och 30 minuter för att ha lite matte, lite naturkunskap och lite psykologi. Får se om hon har rättat proven. Det återstår att se. Hoppas på att atten går bra då det är prov på fredag. Igår innan jag skulle sova friskade jag upp minnet lite lätt. Det är så jobbigt att komma ihåg allting som är helt nytt. Det är säker 10-15 olika saker vi ska kunna till detta prov. Buhu. Får se till att plugga både idag och imorgon.
Har ju ingen spinning ikväll vilket är suuuperskönt. Få vila på en onsdag är man inte van med. Och imorgon får jag vila väldigt länge innan det är dags för träning. Woho!

Planer för i helgen har jag också. Första gången på as länge. Nej, nu ska jag ta mig lite brunch. Tjao!


matchdags

Ja.. snart är det match dags. Pappa och jag ska bege oss iväg fem över halv. Nu är klockan 20 över. Hoppas på vinst idag. Tror det blir femte eller sjättre raka, om vi vinner, vilket känns mer än okej.
Jag har försökt göra en ny lagskiva men inte lyckats. Jag tror att folk är lite trötta på de låtar som finns på den nuvarande. Dock vet jag inte vad jag ska ha för låtar på den kommande. Vill ni/dom ha lite trance eller lite mer "allsång" som folk kan sjunga med i?
Jag ska höra idag så ska jag ge mig på uppgiften så att den förhoppningsvis blir klar till storvreta cupen.

Well, well.. nu ska jag platta lite hår, ta en mandrin och dra iväg. See you.

ledtråd till nästa film...

Halloj.
Har vi något pirates of the caribbean-fan här? Eller fan och fan. Någon som gillar filmnerna och "följer" dom?
Visste ni att efter eftertexterna i varje film kommer det en liten film-snutt som är en liten ledtråd till nästa film?
Min lärare tipsade om det och nu när jag har haft ett POTC-mini-marathon här så passade jag på att kolla om den uppgiften stämde och visst gjorde den det.
Våran lärare är filmfanatiker och undervisar i filmkunskap. Han berättade att när han och hans kompisar går på bio så sitter de alltid kvar ett tag efter och snackar lite om filmen. Sedan går dom.
Så de hade gjort det på POTC-filmerna och då hade de upptäckt det.


Kommer ni ihåg att hunden och blev jagad av dessa? Och sedan att han kom tillbaka helt
plösligt i film nummer 3? Jag vet vad som hände. Vet du?
Om ni vill kan jag avslöja det sista som hände i sista filmen.

Vaaa?? Skämtar du?! Det är ju 3 minuter!!!!

Shit, shit, shit vad jag älskar min dator! Den är bäst i världen. hela mitt liv kretsar runt den typ. Hela mitt liv finns i den. Skolan, innebandyn, filmer, mamma och pappa, mina vänner.
Jag laddade hem ett nytt program idag. ett program där man kan göra egna teman till mobilen. Soooo fun. Jag gjorde precis ett men det blev skit fult så jag ska göra ett nytt.
Jag har även laddat hem lite andra program som har med filmer att göra. Woho.

Åh, på tal om film. Igår när jag och amanda körde lite fys med tjejerna så sa vi åt dom att göra ängelhopp. De var ganska dåliga och slutade hoppa när dom inte pallade. Då tag jag fram mobilkameran och filmade så de skulle få se hur de själva såg ut. Helt plötsligt så var ängelhoppen så jäävla mycket bättre. I wonder what happened.
Igår så  sa jag åt tjejerna att börja springa. Fast än de redan hade gjort det. Klockan stod på 15.57. Då sa jag åt dom att springa till 16.00 så kör vi igång med bollar då.
"Vaaa?? Skämtar du?! Det är ju 3 minuter!!!!"
Hon tyckte att det var mycket alltså.

Btw, jag fick endast G på engelskaprovet. Fucking, fuck.


Tidig dag idag

Hallå, hallå.
Idag slutade jag 12.25 istället för 14.35. Alltid hääärligt. Engelskan var inställd eftersom jag hade min engelska redovisning igår och vi fick sluta 25 min tidigare från gympan. Härligt, härligt. Var bara att duscha och åka hem.
Hade tänkt att tagga lite inför matchen ikväll. Film, film, film säger jag bara. En tupplur hinner jag säkert också med.
Imorgon har jag sovmorgon ändå till 11.20. Sedan har jag 3 lektioner och slutar 14.20. Fan va skönt. Åså är vi lediga från spinningen imorgon kväll. Våra tränare tyckte att det var alldeless för mycket att träna 4 dagar på raken. Denna vecka är ganska skön. Men det blir egentligen ganska mycket plugg hemma. Psykologin gick bra. G får jag nog iaf. det är ju det viktigaste, visst mamma?
Sedan har jag matte och naturkunskapsprov och en inlämningsuppgift kvar innan jag har jullov. Sedan har vi ett grupparbete som ska vara inne efter jullovet. Ack, ack, ack.. Nej, POTC, here I come :)

Btw, det var inget beep på gympan. Det var bara alla andra klasser som har en annan lärare som hade det. Vi ska ha det i vår istället. Wiho. Vi kommer nog göra ett på lagidrotten första lektionen efter julllovet, ändå.

When I'm sitting next you, you get all the attension. I'm jealous...

Psyk-kärring

Todeliho.
Imorgon har jag ett "jättestort" psykologi prov som väntar. Jag har inte pluggat ett piss. Jag har dock svaren på frågorna som kommer men ändå. Jag orkar inteeee!!! Jävla sur kärring. Serriööözt.
Tillråga på det ryktas det om beep imorgon på gympan. Vilket vi typ inte får vara med på. Eller får, får vi ju men våra tränare vill inte att vi ska ta ut oss då var har match på kvällen.

Nej, nu ska jag ta en dusch sedan lägga mig i säng och "plugga". Dvs, kolla på film.
Imorgon ska jag gå med mjukisbyxor till skolan. Njut av det. Det kommer dröja länge till nästa gång ni ser denna syn.

God natt!

pluggiga malin

Nu har jag varit väldigt duktig. Jag har skrivit klart och översatt alla engelska ord och skrivit in dom på Word-dokumentet. Jag har även gjort klart en liten redovisning. Den ska bara skrivas in, sedan känner jag mig ganska färdig pluggad. Men inte då. Lite psykologi ska väl kunna printas in i huvet.
Det där är ett sånt ämne där man måste förså. Och jag fattar inte. Jag bara håller med och skriver men sedan när det kommer till proven då fattar jag inte utan bara skriva och chansar. G får jag i alla fall, men ändå. Man vill ju ha mer än sååå.

Grattis alla Annor, på namnsdagen! Glöm inte gratulera mig imorgon.

Julgran tillsynes i mina grannar fönster

Hoho, tänkte berätta att mina grannar redan köpt jugran. Den står så fint där i ett utav hörnen i deras vardagsrum. Den är naken dock. Det återstår att se när den blir klädd. I helgen kanske?
I vårat hus sätter vi inte upp granen förrän 2 dagar innan och klär den dagen innan.

Snacka om att vara ute i god tid. Ifall dom tar slut..




Update: Nu har dom klätt dem med ljus! Vafan...?

Typisk chill-söndag

Tjena.
Har ingen lust att skriva tidigt på dagarna längre. Men desto mer får ni på eftermiddagarna och kvällarna.
Har dragit igenom 2 filmer och 1 grey's avsnitt idag. American Pie Beta House och Mysteriet på kyrkogårdsön. American pie filmen var asbra! Den bästa va dem alla. Dock var det bara 1 skådespelare som var med i denna film som är med i de andra. Men det finns i alla fall stiflers. Klart sevärd :)
Mysteriet på kyrkogårdsön var också bra. Lite läskig.. lite konstig. Lite svårt att fatta ibland då de snacka ryska som var otextad. Men det var ju lite kärlek i den vilket höjde betyget betydligt.
Tror jag ska köra igång en tredje film. Vilken vet jag inte än.

Jag ska försöka få lite plugg gjort också. Inte så att jag måste råplugga men det är skönt att ha koll på vad som komma skall. Jag ska skriva en kort bok-redovisning på engelska. Jag ska försöka få klart listan med ord från boken. Jag ska även läsa lite, lite psykologi. Kanske lite matte. Får se vad som händer och vad jag pallar.

Well, well.. Bed, here I come, and I'm taking a movie with me.

Jag var varit ute 10 minuter sen i fredags kl 14. Jag har heller inga planer på att ta mig ut förrän imorgon bitti då jag tar mig en cykeltur till friskis&svettis.

Jenny y su ordenador

Here I am. With new shaved leggs and clean hair. I've been walking around with my hair all dirty all day long.
Jag bytte lakan och då brukar jag oftast passa på att rena mig ordentligt för få njutningen rulländad. Det är näst intill det härligaste som finns. Ny rakade ben, så hoppar man in under det nya lakanet och känner hur man är alldeless luden. Mihi.

Fick nyss en kommentar av min kedje-kollega Jenny. Hon berättade att hon och hennes sambo hade suttit vid varsinn dator hela kvällen (sen kl 19). Då dök det upp en bild i min skalle som är näst intill oförklarbar. Jag gör ett försök. Jag började småskratta för mig själv. För er som känner Jenny (hennes sambo är troligen likadan :p) vet ju hur hon är. Jag kan se henne, framför mig, sitta i ett rum och ropa till sambon i det andra rummet att han ska gå och fixa chirre för att hon är mitt uppe i ett spel (typ tetris) och kan verkligen inte dra sig ur eftersom hon har kommit till nivå som är så jävla svår, och hon har aldrig kommit längre. Då kontrar han med att han inte kan lägga ner det här gamet på CS som han håller på att ta hem.
Antagligen så har jag ingen aning om vad jag pratar om och är hur långt ifrån sanningen som helst, men det är kul hur man kan tänka sig hur en händelse ska utspela sig på ett sätt och sen inse att man har hur fel som helst.
Hoppas verkligen inte att du tar illa upp av detta Jenny, det var verkligen inte så menat. Ändå vet jag att du är en av dom som absolut inte tar illa upp för något sådant. Du bjussar på dig själv vilket ger dig plus hos moi.

Godnight. Tror jag slår på en film. POTC låter bra. Gissa vilken det äääär!

Mizz

image177


Det är så konstigt hur ett och samma spel kan bidra till så mycket glädje som sedan ändra till sorg och smärta, på bara ett par sekunder.... Snyft.

I'm ironic.
Självklart kunde jag inte lämna spelet på botten, jag tog mig i kragen och slog om straffen. Jag gjorde exakt likadant. Bara att jag satte den i målet i stället för stolpen denna gång.

Mini-kollage á la tordags träning

Sitter just nu och lyssnar på Leona Lewis album. Vinnaren av UK:s Idol tävling. Jag satt och tänkte på hur lik hennes röst är Kelly Clarksons. Och rätt som det är så sjunger hon en exakt likadan fras som Kelly brukar. "Hon sjunger till o med samma sak!", tänkte jag. Vilken Wannabe!
Jag började sjunga med i låten utan någon speciell vetskap. Konstigt att jag sjunger med i detta album i och med att det var första gången jag hörde det. Slog en blick på låten och såg att det var just Kelly's låt. A Moment Like This. Dooh-de-li-ho.

image176


Pysslade ihop ett mini-kollage från träningen i torsdags. Vi hade en chillträning då man fick garva och flamsa hur mycket man ville. Skönt med sådana träningar ibland. Detta är ganska färgrant. Det kommer ett lite dystrare snart.
Det ni ser är (uppifrån höger):
En grupp bild, where am I?
Två likdana klubbor och min sko
Lina som nyss räddat en straff, Grattis! Hoppas du lever gott, för så bra är du faktiskt inte.
7 st herrar. Alla med Storvreta anknytning. Här ska jag presentera dem för er.
Fr. höger:
Hans aka Hassan, H1 Nyholm. Fixare, materialare, skrivare, you name it.
Teddy Björkenius, fin supporter, medlem i damkommitén.
Arnbom, fin sponsor, hänger med bra på spinningen.
Hans,aka Hassan, H2 Röllgårdh, fixare, materialare, skrivare, you name it.
Thomas aka Mejan Mejbert, fixxxxaaare, medlem i domkomitén även han. 
Johan Krantz, tränare, coach.
Peter aka. Bolle Bolin, tränare, coach.

Idol - as everyone else.

Känner att jag också MÅSTE slänga in ett inlägg om gårdagens Idol-final. Och visst fan va den magnefik. Storslaget var ordet. Jag förstår röstningsrekordet. Det har aldrig varit jämnare och den har heller aldrig utspelat sig i globen, förut. Rätta mig om jag har fel.
Jag har inte varit något stort fan av Idol, men frågar man vem jag hejar på skulle jag säga Marie. Det var redan innan hon vann. Men när gårdagens final drog igång och de sjungit sina 3 låtar ändrade jag mig lite. Jag håller med krishti, vilken jävla scennärvaro Amanda har! DET ÄR HELT SJUKT. Jag fattar inte. Hon lyckas fömedla så jävla mycket och därmed tycker jag att hon är en väldigt varierande artist som kör sitt eget.
Marie är vanlig. Hon är vanlig som man räknar med alla andra stora artister det finns. Mariah Carey är också vanlig. Hon sjukt fantastiskt bra, hon tog sig igenom Big-Brother-bubblan och utvecklades mycket under säsongens gång. Hon är en grymt värdig vinnare. Hon är en tjej som man skulle kunna sätta sig och lyssna på på radion. Man skulle även kunna gå och titta på en av hennes konserter. Hon skulle säkert bara gudomling, med allt krimskram som sätt i ömsom öron ömsom kläder.
Men amanda skulle förmedla så mycket mer. Men hon kanske inte är så mycket mer än så? Man kanske måste se henne för att höra henne?

Vem som än hade vunnit hade varit en värdig vinnare.

Heidenstamsgatan - Do you dear to enter?

Hallå.
Sitter här i min ensamhet. Mina föräldrar har flytt 23an för att ta sig över till en annan gata och nummer för att avnjuta en god middag med två bästa vänner. Så jag blev ensam. Plugga. Perfekt tillfälle. Dock är jag inte på plugghumör. Jag har inget liv. Att jag ens funderar på att plugga en lördag kväll låter vedervärdigt. Blöööööh.

Det har hänt lite mysko saker här på hedienstamsgatan. Min pappa är medlem i en av föreningarna, aka. "Trav-gänget" (inget något att leka med ska jag säga er), och gubbarna i det sällskapet är gatans manliga skvallerkärringar. De håller koll på det mesta och de inte håller på får de reda på genom någon annan. Min pappa är utav den yngre generationen där nere. Han den som tar och inte har mycket skvaller att ge tillbaka. Deras träffar utspelar sig varje torsdag då de käkar mat och tippar inför helgen V75:a. Som vanligt på dessa möten utbyter de skvaller om allt. Igår hade de julfest och denna gång var inget undantag utan skavller.
Pappa brukar vanligtvis vidarebeforda denna info till oss, dvs. mamma och mig. Idag fick vi veta saker som inte är utav denna värld. Världen dessa saker utspelar sig i är mer amerikansk än svensk. Att vi dessutom undgick dessa händelser är också konstigt. Ska komma till sakerna nu.

Jag vet inte om ni minns att det stog i tidningarna för ett par veckor sedan, om en man gade gått lös med en sk. spikklubba. I någon mat affär. Själv har jag ett väldigt svagt minne av att jag sett någon lödspedel eller rubrik om det. Jag har sökt runt lite på nätet men inte hittat något så jag har inte mycket att dege mig av. I alla fall, så hade det utspelat sig här på ICA samköp! Vårat ICA alltså. Det var på torget han hade gått lös. Inte nog med det såg bodde galningen här. På heidenstamsgatan. I trapphuset mittemot. En tidig morgon hade ett antal Piketpoliser(tungt beväpnade poliser) stormat hans lägenhet här på gamla heidenstamsgatan. Utan att att vi märkt något. Shit, asså.
Och i den gamle räven Rolands trapp hade de hittat en död människa. En gammal som hade dött genom naturliga omständigheter. Men kruxet var att det inte kunnat få upp dörren för att det var en sån där säkrad dörr. Då de blev tvunga att ringa brandkår som fick komma och hämta ut kroppen GENOM FÖNSTRET! Sickt.

Undra vad som händer här nästa. Det dyker säkert upp någon maja-odling hos någon gamling i 7an eller varför inte en efterlyst fånge som bor i källaren?

OTH, Säsongs-premiär

Måste tipsa alla OTH-fans om deras "säsongs-premiär" imorgon. I sverige halverar de alla serier som har säsonger på 24 avsnitt, till 11-12. Så att de kan visa de kortare tid med i fler vågor. Så det som har gått på eftermiddagarna sen i somras är S01, S02, S03 och halva S04. Men imorgon kör de igång med fortsättningen på S04. Avsnitt nummer 12. Missa för guds skull inte det. Det kommer bara bli jobbigt på måndag när ni kommer till skolan och alla har sett det förutom du. Alla kommer prata om det och vad som har hänt. Alla vet ju att det är roligare att se på avsnittet än att höra om det.
Om du redan nu vet att du kommer missa det kan du höra av dig till mig så skickar jag över det via msn.

Så glöm inte!
Imorgon, kl 17.35 på Kanal 5

readers-record

Hörni, allihopa! Vad fan hände igår? Jävla besöksrekord. Jag vet fan inte vad jag har gjort. Förra gången det blev det hade jag lagt ut den på våran hemsida, men nu kan jag fan inte komma på vad jag har gjort. Undra om någon kändis har länkat till mig... bara sådär, för att vara snäll. Och visa sin uppskattning. Och skrivet något fint om hur mycket min blogg betyder för denna person. Eller så kanske jag skrev något sjukt som folk reagerade på, och skickade runt min blogg som länk på msn och skrev något i stil med "Höhö, kolla, tjejen är pantad, höhö". Inte för att de talar sanning eller något men ändå.

En regnig, kall och blåsig december-fredag

Tjena.
Idag när jag kom hem från skolan va jag så jävla trött. Så jag tog mig en chipsskål, kröp ner i sängen och kollade på film. Pappa kom hem tidigare idag också. Så istället för att ta en andra skål med chirre åt jag middag vid halv 4. Efter maten somnade jag. Vilket var lite synd eftersom jag tittade på en asbra film vid namn Lucky You. En poker film som utspelar sig i Las Vegas. Skit bra. Ska titta klart på den efter detta.

Jag skiter i ett åka till ludvika i helgen. Ingen annan ville följa med så det kändes inte som att det bli så jävla kul. Sen så har jag fullt upp hela nästa vecka och 2 prov står på schemat. De strök spanskaprovet och satte det i januari istället. Det var så många som var borta så de behövde göra ett nytt prov, och de skulle de inte hinna göra till nästa vecka. Ganska skönt. I och med att jag inte behöver tänka mer på det. Men å andra sidan hade jag redan pluggat ganska mycket till det, men men... det är som det är.

Jag tror jag ska ge mig på lite julklappshopping i morgon. Får se om jag kan dra med mig mamma, eller någon annan som känner att de är i behov.

För övrigt har det varit ett riktigt äckelväder idag. Regnigt, kallt och blåsigt. Inget väder att ha tunna tygskor utan strumpor i. Nix, den nitlotten gick jag på. Fyfan vad kallt. Never again. Jag tror jag ska titta ut ett par fina vinterdojjor jag kan önskar mig av farmor&farfar i juklapp.

Tror jag tittar lite på nätet nu på en gång faktiskt, sen blir det fortsättningen på Lucky You. Ha en trevlig fredag kväll. Glöm inte uppdatera er om hur Idol-finalen ser ut, lite då och då under kvällen.

My really, really nice bro. Ladies, he's a catch. If you see him, make a move! You won't regret it :)

Hemma är jag! Min härlige bror är så snäll. Jag messade honom och frågade om kisen kunde hämta mig och visst kunde han det. Mihi. Han är så snäll så.
Jag sitter här hemma och är nöjd över vad vi, Celsiusskolan tjej-skolsm-lag, har åstakommit idag. När vi anlände till alliansen fick vi veta att ett laget från bollnäs dragit sig ur. S/Fuckers. Så vi hade alltså en match att spela. Mot linne skolan. Vi krossade. På tavlan efter 60 minuterspel stog det 13 till oss och 0 till dem. Vi är vidare till pool nummer 2. Like that's news?

Well, well.. nu ska jag goffa chirre och titta på ett nytt avsnitt av gossipgirl. Tror jag ska vara lite hurtig och plugga också. Shit, vilken pluggis jag ääääääärr...

innebandy står på schemat

Morning.
Tänkte slänga in ett inlägg såhär innan jag ska åka iväg. För en gång skull är jag uppe i tid. Resten av dagarna denna vecka har jag klivit upp precis sådär att jag hinner fastän det blir lite stress där på slutet och kommer iväg 5 minuter försent. Så man måste tokcykla till skolan.

Idag är det alltså en heldag innebandy som står på schemat. Färsta matchen spelas mot uppsala skolan Linné. Enligt rykten så planerar dom att komma dit med ca 6 spelar varav 1-2 st som aldrig spelat förut. Vad fan är det som händer?
Andra matchen spelas mot en skolan från Bollnäs vid namn Torsbergsskolan.

Nu måste jag nog stänga ner här. Mamma står nog och väntar på mig vid Maggies port vid detta laget. Ni får ha en bra dag. Det kommer jag haaaa.. :)


Ska jag dricka eller ej?

Jag har ont i huvudet. Tredje dagen denna vecka. Pjuw. Längtar till jullovet. Jag vill komma iväg från denna tråkiga miljö. Även om det ändå bara är 5 mil bort mot arlanda så köper jag det.
Jag skulle gå och hämta ett glas vatten och göra två mackor. Jag tar ett glas som står på nattduks bordet, går till köket och fyller det med vatten. Jag brer mina mackor och tar vattenglaset. Där inser jag att jag inte alls tagit vattenglaset som stog på skrivbordet utan mjölkglaset från frukosten i morse. Trött och äcklig som jag är orkar jag inte hälla ut det och ta ett nytt. Så nu sitter jag här med ett vatten glas blandat med äckligmjölk. Det innehåller även lite torkad mjölk på botten. Frågan är... Ska jag dricka eller ska jag hämta ett nytt glas? Jag dör av törst.

Nu måste jag packa bagen inför morgondagen. Jag får skjuts så jag behöver inte gå upp så fasanfullt tidigt. Visserligen börjar jag 8 istället för halv 11 men vad fan gör man inte för lite innebandy, va?

Bottennapp för S2IDB

Just so you know, people, S2IDB åkte på världens torsk idag. Ett riktigt jävla bottennapp.
Det var ju såhär av att ehm, vi skulle ta oss en onsdagens sista lektion psykologi. Vem pallar? Ingen. Så vi bestämmer oss för att skriva en lapp och sätta upp på dörren där det står
"PSYKOLOGI A
INSTÄLLT S2IDB
5/12 07"
Lappen sätts upp och klassen står och velar fram och tillbaka ett tag, innan de flesta av oss bestämmer sig för att ta sig upp till skåpen igen. Vi drog från klassrummet vid 13.35 och lektionen började 13.40. Jag går för att leta efter Nattis. När jag kommer upp till skåpen blir det a bit of kalabalik. Vissa drar hem. Andra får skuldkänslor. Lärarinnan inom synhåll och blabla. Till slut går vi ungefär 10 elever till hennes arbetsrum och knackar på för att kolla läget. "Är vi lediga eller ej?" Det är frågan. Dum egentligen eftersom det är vi som skrivit lappen, men det vet ju inte hon. Vi knackar. Inget svar. Vi hänger där utanför ett par minuter. Vi velar fram och tillbaka. Hon kommer.
"Har vi lektion eller inte?"
"Det var ju någon som hade satt upp en lapp på dörren där det står att den var inställd så nu har vi prov nästa vecka. Stort prov."
Hon e fan keff.
Vi försöker övertala henne till att det inte är vårat fel att vi trodde på det som stog på lappen. Att det inte kan vara vårat fel när vi blev lurade. (hon fattar inte att det är vi som skriva lappen när vi säger motsatsen) Vi som är där ca 15 pers går i alla fall och har lektion och går igenom frågorna till provet nästa vecka. Aaaah. Lackar man eller vad? Gud straffar.

Jag ska spela Skol-SM imorgon därmed blir mitt spanska prov uppskjutet en vecka. Så jag har 3 prov nästa vecka. Men å andra sidan har jag börjar plugga till alla 3. Jag ska troligen iväg till ludvika i helgen så då är det bara att ha böckerna i högsta hugg i bilen dit och hem. Aff. To hell with next week. + alla dessa bokgrejer i engelskan.

Nej, spinning och chillning väntar. M

your name

Försök skriva ditt namn med...

skriv ditt namn med lillfingret: malin
skriv ditt namn med armbågen: maloin
skriv ditt namn med pannan: mjknqwopl8iuhbnj
skriv ditt namn med foten:   mal n
skriv ditt namn med näsan: njqaloi8h
skriv ditt namn med örat:    olmj sewö-pujku i
skriv ditt namn med munnen: mali n

Kanske inte så roligt att läsa men roligt att göra. Man känner sig relativt handikappad.


Spara, spara, spara

Åh, pjuw. Nu känns det bra igen. Jag slängde iväg ett mess om vilka dagar jag kunde jobba. Lite ångest hade jag om att det skulle fastnat någonstans på vägen eller om comviq strejkade på något annat sätt. Eller att jag skickade sms till en telefon som inte tog emot sms.
Men efter ungefär 5 minuter kom ett svar om att de skulle höra av sig. Åh, förhoppningsvis får jag något pass i alla fall. Vilket blir perfekt. Då har jag lite till att spara.
Det är ett ord som ska hamna bland mina nyårslöften. Spara, spara, spara. Jag fick lite små ångest när jag räknade ut hur mycket jag hade fått i lön under sommaren, hur mycket jag hade kvar och vad jag hade köpt. Så i sommar har jag bestämt mig för att endast använda mig av en tusenlapp (or less) av varje månadslön och sätta in resten på mitt sparkonto. Jag fyller ju 18 i sommar då kommer jag kunna skaffa egen internetbank och fibbla och rixa med mina egna pengar själv.

Nu ska jag nog stänga ner den här saken och bege mig mot sängen. Med spanska böckerna och engelskaboken i högsta hugg. Godnatt på er.

P.S. Detta är tredje gången på 3 dagar som mitt te blir till iste med mjölk. Jag glömmer alltså bort det.
P.P.S. Jag hatar PS. Alltså, Photoshop. Just ikväll bara för att de inte gör som jag vill.

internet? vad är det?

Här har jag jobbat hela sommaren för ett och samma företag. Jag har arbetat flera timmar och fått lön 4 gånger. Men hur kommer det sig att jag inte har någon mailadress till min chef? Va? Hur kommer det sig? Hur fan kommer det sig? Nu skulle det vara perfekt att kunna skicka iväg ett mail och skriva när man kan jobba. Men nej, jag har ingen mailadress så jag måste ringa eller skicka iväf ett sms. Jag skickar ett sms eftersom klockan är efter 8 och han antagligen slutat jobba nu och är hemma med sin fru och sitt 6 månader gamla barn. Grattis, Malin! Grattis! Du kan härmed förklara ditt liv värdelöst. Tack så mycket, tack, tack.

duktiga jag

Hej, hej.
Idag har jag varit sådär duktig jag bara kan vara på tisdagarna och onsdagarna. Jag stannade kvar i skolan i 3 timmar idag för att plugga. Idag var jag utan sällskap så det gick fint. Jag pluggade även en timme mellan halv 1 och halv 2. Spanska är det som gäller nu när jag har prov både imorgon och på torsdag. Jag känner att jag ligger ganska bra till i pluggandet. Imorgon har jag läsförståelse och skrivuppgift. Det är alltså inge speciell förberedelse för det. Men på torsdag kommer ordkunskap och grammatik. Så imorgon kommer jag hänga kvar i skolan ytterligare ett par timmar.
Tror jag tar med mig matteboken imorgon också. Vi har prov nästa fredag men jag känner att jag inte vill komma så nära IG den här gången som jag gjorde förra gången, därför börjar jag plugga redan nu när jag har tid. Vi får se hur det går.

Förhoppningsvis ska jag ta mig upp till dalarna i helgen för att avnjuta lite innebandy. Vårat USM lag spelar USM. Jag och 3 tjejer till skulle vilja hänga med. Går planerna som de ska så hänka vi. Eller i alla fall jag.

Idol-lyssnade

Hallå.
Har fått lite plugg gjort i alla fall. Kollade igenom så att jag har alla spanska papper och det hade jag. Jag insåg även att jag kan iprincip allting. Allt behöver lite finslip, men det är ingenting som jag inte fattar. Det är runt 6-7 grammatik saker och runt 100 glosor. I och med att vi redan har haft läxförhör på alla dessa saker redan så sitter det i ryggmärgen. Man behöver bara friska upp minnet lite också, så det också är med på notera. Aaaah, dessa ordgrejer är min grej.

Sitter nu och lyssnar igenom "Det bästa från Idol 2007" som jag nyss laddat hem. Jag är inget big fan av Idol men i och med att jag läser aftonbladet (som är sveriges största idol-fan)  så blir jag uppdaterad, vare sig jag vill eller inte.

filmsöndag

Idag har jag inte gjort någonting, vettigt i alla fall. Jag har tittat på 4 filmer. Den 5te är igång nu men jag orkar inte titta. Jag tror jag ska köra igång med spanska plugget och engelska boken snart... Wonder when? Det blev inget plugg igår inte. Jag var alldeless för trött så jag somnade strax efter 11. Imorse vaknade jag halv 10 och missade julkalendern precis. Men imorgon blir dett titta av. Jag har två nedladdade avsnitt som jag tror jag ska titta på ikväll så ska jag börja följa imöra.

Idag är det då 1a advent. Mysigt tycker jag, overkligt tycker andra. Hoppas ni har haft en bra sådan och njutit av både glögg och lussebullar. Jag tycker varken om lussebullar eller glögg. Däremot har jag frossat i clementiner, vindruvor, risen och chips.

Räknade mina filmer idag och jag kom framtíll att jag har drugt 100 filmer. Bra jobbat tycker jag. Men saken nu är att jag inte alls har några bra filmer kvar att titta på. Jag har sett långt ifrån alla men i och med att ingen vill ge mig några fina filmtips, så är det såhär det blir.

Nej, jag tror jag ska läsa bok nu.
Värdelöst inlägg. Anledningen till att jag inte bloggat på hela dagen är detta. Inläggen skulle ändå bli sämst och innehållslösa. Skit.

Lördag kväll.

Jag kom på en till rolig sak som hände igår på bion. Till saken hör att jag och sabina har känt varandra i 10 år och jag fyller år den 7 augusti. I mitt lag har jag nummer 17. Hade sju i början, men jag kände att 17 var mer mitt. Har haft det i typ 5 år nu.

På väg till bussen. Vi går och är deppiga över att vi just nu lever i den sämsta åldern. 17 år.
Jag säger något om att jag längtar efter att får gå ut på ett fint ställe och ta en cider och bara hänga.
Sabina: Ja, men den 17de augusti... Då smällere!!
Jag: Haha.. varför inte den 7de?
Sabina: Hahahah, men guud förlåt...! Det var bara för att du hade 17 på tröjan förut.
Jag: Har...

Inte ett rätt där, Sabbe! Men det är lugnt. I like you anyway :)

Vi vann matchen med 6-0. Det tog ett tag att punktera deras nolla. De spelade med 6 spelare hela matchen lång. Jag gjorde två mål. Jag är ganska nöjd. Fast än jag blev bänkis hela tredje period. Dock fick jag komma in i ett boxplay och näta. Det var skönt. Sedan så punkterade jag deras nolla också. Det var också skönt. Det lönar sig att avsluta. Jag tror jag tog omkring 5 skott idag, vilket är bra för att vara mig. Dock var inget av målen ett skott mål.

Nu ska jag duscha, lägga mig i sängen, käka godis och plugga. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det lutar åt en sväng på stan för lite julklappshopping. Kanske någon shopping enbart till mig. Eller så blir jag hemma och myser istället. Vilket kanske är ett lite mer lockande alternativ. Då kommer jag får hänga framför TVn med spanska böckerna i högsta hugg. Även engelska boken notorious. Då behöver jag inte heller betala för att åka buss. För cykla gör jag ogärna frivilligt i denna halka.

Vi får se. Har lite ont i huvet nu. Kanske beror det på vätskebrist som vanligt. En dusch kanske gör susen. ELLER, ska man ta ett bad som man itne gjort på år och dar? Ja, så får det bli. L8r, fellers!

Stardust - It's worth to be seen

Kvällens planer ändrades lite då jag absolut inte kände för ännu en hemmakväll framför TVn kombinerat med datorn. Så jag slog sabinas nummer och erbjöd henne en bio. Hon kunde ju bara inte tacka nej till erbjudandet. Efter ett par om och några men bestämde vi oss till slut för den positivt recenserade Stardust. Och bra var den. Minst sagt. Kanoners. Jag brukar inte gilla sånna där si-fi filmer som t.ex. Harry Potter filmerna.
Folk som sett denna film sa att det var en film en HP-älskare inte kunde missa. I gave it a try anyway, and look how it turned out :)

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen tillsammans med en bok och en film. Tror jag ska ta något att dricka också för jag är så ofantligt törstig.

En liten konversation mellan mig och Sabina idag inne i biosalongen. Sabina håller i sin dricka och chipslådan. Jag sätter mig och stället ner min dricka på golvet.
Sabina: Du får börja.
Jag: Börja med vadå?
Sabina: Ta av dig kläderna.
Jag gav henne en blick som gav påminna lite om denna :| msn-gubbe.
Asgarv.
Vi har ensamma i salongen som tur var.

Btw, så förstod min mamma var enda ord som jag skrev skrev på engelska i ett tidigare inlägg.
Mitt lite kan även betecknas som värdelöst. Som jag sa till sabina. Den enda action haf får i mitt liv är om jag blir utvisad på innebandy. Jag brukar inte bli utvisad så ofta men händer det så är det ofta för otillåtet byte eller felaktigt avstånd. Fattar ni vad jag snackar om nu?

RSS 2.0