Student och Spanien, hur mycker leker livet idag?

Tjenamors!

5 juni idag och idag är dagen då jag tar studenten. Jag är finito med gymnasiet och nära skolaktiga ting som väntar mig näst i livet är universitet och högskola vilket känns lite mer på riktigt och något som inte direkt locka nu.
Jag valde att gå upp ganska tidigt idag för att inte behöva stressa som jag annars brukar göra. Så nu är klockan strax efter 7 och håret är i princip klart, nästa färdigsminkad och i pyjamas. Håret behövdes det inte göras så mycket med då jag redan har lockigt hår, det var mest det att det skulle blötas, stylas med mousse, torka och sedan göra några extra lockar med plattång. Och iochmed att jag vet vad det blir för klädsel känner jag mig inte speciellt stressad.

Jo, lite stressad känner jag mig. För igår efter träningen glömde jag äta ngt och jag drack dåligt. Vilket resulterade i huvudvärk och illamående igår kväll när jag skulle gå och lägga mig. Det fanns även där nu när jag vaknade idag. Jag har tryckt i mig en tallrik yougurt med musli, men de tycks inte hjälpa speciellt mycket, ni vet väl att man är mycket mer lättpåverkad när man har "näringsbrist" (druckigt och ätit dåligt)? Mja, för jag vill liksom minnas denna dag.

Aja, nu ska vi åka om en halvtimma så jag ska väl fixa lite små saker då. Tjao, och har en förjävla fin dag alla studenter.

Det jag egentligen gick in hör för att skriva är att jag å mina fina åker till spanien i övermorgon och de dagar som kommit upp på SMHI visar min 30 grader varje dag. Have fun in Sweden, säger jag ba. Adios!

Betalat lägenheten nu!

Nu mina vänner är lägenheten betald och klar. Nu väntar jag bara på att hon ska bekräfta att hon fått pengarna så är allting kirrrrrrrat.

Idag var jag på stan en sväng och köpte lite spanien saker. 2 nya stora sköna underbara linnen, 1 par bikinibyxor och en solskyddsspray för håret. En från loreal jag använde föra två år sen och gjorde underverk för mitt hår. Jag var även hossa frissan där jag klippte mig, färgade ögonfransarna som inte ens syns och provade studentfrilla. Det verkar även som att de mesta runt studenten löser sig. De ända jag saknar nu är ett par skor att ha på fötterna under dagen, men det får jag lösa imorgon.

På lördag har jag tänkt att ta en sista sväng på stan och inhandla ett par till jeansshort (gissar på att det är något jag kommer bo i spanien) och en bikiniöverdel. Eller flera. Öven ett par hörlurar behöver jag. Nu blev det mycket här. Juste, växlade pengar idag också. Dock kommer jag behövde växla lite mer på söndag innan vi åker, men det fixar sig då. Böcker måste vi köpa på flygplatsen. Alla måste köpa minst 3 böcker så man kan låna av varanadra. Hio.

Ikväll blire träning. Måste även sätta igång med packningen.

Imorgon ska jag upp i ottan för att hjälpa morsan att tvätta, sen drar jag till skolan vid 11 och sen åker jag nog ner på stan för att köpa några platta skor jag kan ha på dagen och på flaket, sen hem och hjälpa morsan som de finns ngt att göra. Annars fortsätta lite med packning och träning på kvällen. Imorgon ska det även blir äckligt väder but I dont care cause soon I'll be out of here :)


Calling for paradise

Nu, nu, nu, precis nu är våra fuengirola polare i fuengirola. Nu sitter de typ på tramps och drar en varsin breezer. De kom dit idag. Hat(h)er. Men snart åker vi. 5 dagar. Jag vill ha studenten överstökad. Tack. Idag har jag fyllt min ipod med ny fresh musik, jag har skrivit en packningslista och imorgon ska jag köpa lite saker och betala lägenheten. Jag ska även växla pengar, klippa håret och färga fransarna. En produktiv dag imorgon alltså.

Idag har jag bara slappat, vilket inte varit så bra då de ända jag gjort är tänkt. Tänkt jätte mycket på spanien och lite på studenten. Mamma och jag fixade till det sista på klänningen idag så nu sitter den som en smäck. Tänk att jag hittade den redan i februari (mars?) och att den satt så bra. Det vi gjorde nu var att sy åt axelbanden lite, annars är den helt perfekt. Sitter tight men andas kan man, lätt.

Allt liksom flyter på nu. Det känns så sjukt. Allt är fixat. Min största oro nu är att lägenheten ska vara pytteliten, men vafan. Vi kommer få leva med det. Bo på varandra, men seriously. Hur mycket tid kommer vi spendera där. Okej, tight när vi ska käka och fixa oss på kvällarna men resten av tiden sover vi eller är ute så iiiiiiiii dont careee.

Det är sjukt vad jag längtar. Dagarna går så sakta. Men snart är denna dag över och de som väntar kommer nog gå relativt snabbt med fixning av mig själv, shopping in i det sista, packning, tvättning, träning, kalasande, sen så är det plötsligt lördagkväll, vi brudar sitter och kolla på fotboll men det ända vi pratar om är ändå härligaste paradiset.

RSS 2.0