My weeks 'til the Holiday with the big H

Finally I got in. Jag försökte lite tidigare men då gick det inte. Så jag sket it. Jag drog iväg med Sabina till GC och shoppade lite. Kände att jag behövde det efter.. Ja, vad jag nu har gjort. Nej, men inför skolstarten på måndag. Nu är det bara 10 veckor kvar till sommarlov. Skönt.

Den här veckan som kommer komma vara ganska lugn. Slutar 10 både onsdag och fredag, dock blir det väääldigt mycket innebandy, men det kommer jag leva gott med.
Veckan efter har vi resursdag på måndag(= ingen skola om man inte har något IG) sedan går jag i skolan tisdag och onsdag. Sen på torsdagen åker vi upp till Sundsvall med Distrikslaget för att lira SM. Så då blir det bara 2 dagar i skolan den veckan.
Sen är det bara 2,5 vecka kvar tills jag åker till Spanien. Guuu' så härligt va. Ja, guuud.
Och efter Spanien är det bara 5 veckor kvar till jag åker till spanien nästa gång och sen har jag sommarlov när jag kommer hem. Ja Gud ja. Men under dessa veckor ska vi läsa klart massa kursen, ha flera prov och inlämningsuppgifter, och för att inte tala om nationella. Ja, så så himmelska är de ju inte.

Nu ska jag slå på Dirty Dancing, eller någon anna bra film och ta det jävligt lugnt. Eller nej. Jag måste plugga samtidigt. Aja. Later anyway.

lillfringer

Alltså. Jag stukade lillfringret för typ 4-5 veckor sen och jag har fortfarande inte fått tillbaka min fulla rörlighet i ringret. Böjer man den lite för mycket frammåt respektive bakåt så göra ont. That's wierd!

Frisören och 'projektledare'

Good morning!
Gud så skönt det var att sova. Jag somnade klockan 12 och vaknade kl 10. 10, timmar smärtfritt! Eller lite ont i huvet och halsbränna hade man när man vaknade men under natten vaknade jag inte ens enda gång. Skönt.

Snart ska jag åka iväg till frisören, eller klockan 12 för att vara lite mer specifierad. Ska nog bara rensa upp idag och det behövs verkligen. Jag står inte ut med mitt hår längre. Min lugg har blivit ända ner till hakan och de slitna etapperna lever sit egna lilla liv. Direkt där efter ska jag ta mig ut till boländerna och utföra ett arbete till laget. Vi ska stå utanför coop och göra någon sorts undersökning och några av oss ska räkna parkeringsplatser. Våra tränare hade utnämnt mig till Projektledare (Varför? Hasse.. Varför?) Så någon snubbe ska ringa mig during the day.
Kul att solen skiner i alla fall, så man slipper stå där i snöstrom.



Nej, nu är det god tid för mig att käka lite frukost. Ha en bra dag, folks.

tierd

Hm, igår spenderade jag dagen framför TVn och datorn. Jag tittade på totalt 5 filmer. Det är vad jag klassar sm en film dag.

Idag var det som sagt jobb. Steg upp väldigt tidigt idag. Så nu är jag trött. Måste vila lite innan träningen. Skulle gärna vilja se på en film, men jag har redan sett alla. Suck. Vilket ilandsproblem.

Aaaajuste! Såg Dr. Alban idag ;)

Choklad - på ett helt annat sätt

Vid datorn tidigare idag skulle jag öppnar en påse Chlakladägg. Jag är lite klumig så jag tappar den på stolen och ett par ägg rullar ut på stolen. Jag plockar upp dem och mumsar i mig.
Lite senare känner jag av något kladd på handen, men jag tror att det är svett eller nått så jag skiter i det.
Efter ytterligare upptäcker jag att det är choklad på tangentbordet och tittar då på handen som legat på tangentbordet som är ännu mer kletig. Hm, euw tänker jag och torkar bort det.

När det är dags för att åka på träning står jag och morsan i köket och trixar. Pappa kommer in och ser att jag är smutsig på brallerna. Jag plockar av mig dom och visst fan ere choklad som är där. Utkletat och skabbigt.

När jag kommer hem från träningen berättar pappa om stolen som var totalt nergrisad i choklad och att det var ungefär 4-5 choklad ägg om glidit ner i springar och smällt. Det hade pappa och mamma fått torka upp. Jag sitter här och tittar ner i papperskorgen. Det som finns på papperna där nere ser ut som riktig skit. Euw.


min natt, i natt

Igår kväll berättade jag ju att jag inte hade några lakan i min säng och klockan var efter tolv. Jag skickade iväg ett sms och sedan la jag mig i sängen och väntade på svar. Jag vilade lite. Ögonen med. Somnar...
Vaknar 3 timmar senare i samma position som jag somnat i. Men palla bädda sängen kl 3 på morgonen? Nej. Så jag sover vidare. Vaknar kl 5 igen. Då tar jag av mig tjocktröjan och byxorna och vecklar ut täcket som jag använt som kudde. Och sover vidare... Jag sover alltid oroligt på morgonarna, därför kan jag inte sova längre än till 11. När jag vaknar så sent brukar jag oftast ha fruktansvärt ont o huvudet.

Det där var min natt, i natt.


Min dag, mitt lov

Sååå ja. Idag har jag uträttat lite ärenden jag hade på stan.
Jag kollade till min lön. Såg bra ut.
Jag gick till körskolan och lämnade lite nummer.
Jag gick till frissan och beställde tid.
Jag åkte till polisen och beställde nytt pass.

Nu är det bara ett nytt ID-kort som ska fixas och det får jag göra på fredag eller nåt.
Imorgon måste jag plugga.
På torsdag är det jobb som gäller.
På fredag är det frisören och plugga.
På lördag är det lite oklart om vad det är som händer. Förra veckan snackades det om borta match med distrikslaget men ja vette fan. Inte hört något mer om det.
På söndag är det jobb igen som gäller.

Sådär kommer resten av mitt lov se ut. Skönt med ett par chilldagar samtidigt som jag kommer komma ut och få friskluft every day. Well, bye.

25te = löning

Jag lever och det fixade sig.

Idag är det den 25 mars vilket betyder löning! Woho. Alltid kul. Speciellt när jag inte riktigt vet vad jag får för lön. Så är det ofta en överaskning. Dock är jag den som sitter och räknar ut mina timmar kombinerat med OB och vanlig lön åså tar vi bort lunchen så jag vet ju ungefär. Ibland kan det hända att det blir en tråkig överaskning men pengar är ju pengar, right?

Tegest messa mig och frågade vad jag skulle göra idag. Jag hade ju tänkt ta en sväng på stan så hon hänger på. Och ikväll är det träning med upplandslaget. Jag har inte hållt i stickan på en vecka så vi får se hur det går.
Nej, dags att hoppa in i duschen. Jag har inte tvättat hået sen i fredags. Euw, I Know.

Än en gång förlåt


Suck...

A, jo, juste. Storvreta förlorade på straffar. De tappade både 0-3 och 2-5 överlägen. Capiero/Täby tog igen och gjorde 5-5. Inga mål i förlängningen. Lika efter 5 straffar. Och på första Sudden straffen kunde de avgöra. Suck.

Nu är storvreta ute ur slutspelet.

förlåt för att jag förstörde det oväderliga

Jag hatar mig själv i detta ögonblick. Jag hatar att jag är så jävla klantig och dum i huvet. Jag hatar att jag tror jag vet vad jag gör men bara förstör. Jag hatar att jag raderade alla bilder från minneskortet av misstag. Det är fan svårt att göra det av misstag. Cccppppp..........

Jag vet någon som kommer döda mig imorgon.



Jag hatar att klockan är över 12 och min säng inte har några lakan. Att jag måste bädda i nya lakan och då vill jag även ta en dusch för det är så himla skönt att vara ren själv och somna i rena lakan. Det är inte alltid man gör det så man måste ta vara på chansen. Och jag orkar verkligen inte duscha nu.

Asså jag hatar verkligen ångest. Nu sitter jag bara och tänker på vad jag skulle gjort annorlunda. Jag verkligen gräver ner mig i problemet istället för att gör någonting åt det. Agerar. Men nej, jag gör som vanligt. Tror att det ska lösa sig på egen hand.
Det var så längesen jag kände den här känslan. Nervositet blandat med oro blandat med ångest. Jag får jätte ont i ansiktet av den känslan. Låter konstigt men jag spänner mig för att inte gråta. Jag känner mig alltid så värdelös. Jag har klarat mig undan den så länge och det har varit så bra men när jag får ett bakslag är det inte ett löst ett. Det är hårdare än jag någonsin upplevt.
Speciellt nu när det är min bror. Jag vill verkligen inte göra honom ledsen och dessa bilder är ovärderliga för honom. Det finns inget som kan ersätta dessa. Är det här tacken det? För att han är världens bästa brorsa och ger mig en grym present så klantar jag till mig regält och förstör hans saker som inte går att laga. Det känns så typiskt att det händer just mig. Jag Hatar verkligen att se mina familjemedlemmar ledsna. Jag kan börjar gråta då jag vet att mamma är orolig för pappa. Jag känner själv att jag ska känna den oron istället för mamma så att han kan leva gott. Åhhh!

Det värsta är att jag är så feg att jag inte ens vågar ta tag i mobilen och ringa eller skicka ett sms till honom och säga hur det ligger till...


Nej, nu skickar jag iväg ett fegt sms. Dvs, gräver min egen grav.

Heja Storvreta

blogg.se har dampat loss näst intill hela dagen men finally, It works!

Drog igång en till film, en skräckis. Egentligen hatar jag skcräckfilmer men nu var faktiskt klockan 3 och mina föräldrar hade kommit hem så det var en lugnt. Denna var faktiskt riktigt äcklig men jävligt grym också. Men ändå ganska dålig. Den var filmad i mörker och det verkade som om de gjort den mörkare också för man såg inte riktigt vem som var vem.

Jag sitter här med inbakade flätor i hela håret. Jag började med en, så blev det en till, så blev det halva huvet och så blev det halva huvet. Jag tror jag ska festa till det med att blöta ner allt och den låta de torka. Marge-frill, here I come!
Innebandy på TV, måste tillbaka. Vreta leder med 0-3. Go vreta.


Sara Bareilles - Love Song

När jag ändå är igång tänkte jag tipsa er om en ganska skön låt. Det är Sara Bareilles låt Love Song som är soundtracket i Sony Ericssons reklam för deras mobil som finns i 5 helt unika färger.
Enjoooy!


Nygammal kärlek - film

Skönt att vakna upp en måndag och inte känna något skoltvång.
De senaste dagarna har jag känns lite saknad av en viss Rebecca men hon är uppe i norr och umgås med släkt och vänner. Jag trodde hon skulle komma hem igår så jag messade henne idag och hörde mig för men... Inget svar. Hm. Hoppas hon hör av sig snart.

Kollat av 2 filmer nu. 27 dresses som var väldigt bra. De flesta nya kärlekskomedier har varit grymt bra på sistone hoppas det fortsätter såhär. De får även öka på produktionen så man har fler att titta på.
Den andra var Irene Huss - Tatuerad Torso som faktiskt var väldigt bra. Jag gillar dessa svenska thrillers.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle gärna titta på en film till men jag har ingen bra som jag inte redan har sett. Hm.. Får ladda hem någon. Tippa gärna.

ikväll blev det lite malin-häng

Det dök inte bara upp 1 och 2 följeslagare utan även 3 och 4. Lisa och Matilda hade varit på GG och käkat så de gled över hit för lite skitsnack och filmtittning. Dock blev det lite diskussioner kring filmval. Jag som vanligtvis sitter inne på filmnerna kände mig idag lite fattig då hårddisken är på villovägar. Jag hade omkring 10 filmer och alla var sugna på olika genre. Det gick inte att samsas. Trevlig kväll med mycket skratt.

Lisa ska berätta om en film men kommer inte på namnet.
Lisa: Jo.. men ni vet den där.. den där filmen! Den svenska..
Vi: n...ej..
Lisa: Jo, när dom ba "kom till plattan så ska vi bråka!"..
Vi: Ondskan...?
Lisa: jaaaaaaa!!
(Läs: rutan klockan 7!)
Du är bra klok ibland, du.

Ska alldeless strax gå och lägga mig. Jag har dock ett otittat Andra Avenyn avsnitt som väntar på mig.. Hm. Kan vara värt. Men trött är jag. Krävs mer eftertanke.
God natt på er iallafall!

Söndagsslapp och film

I aint gonna wright you a love song,
'Cause you asked for it

Så vad gör vi en söndag som denna? Va? Ingen söndagsångest, at all. Guu' så skönt, va. Mina föräldrar drog mot nordligare breddgrader i arla morgonstund så kvällen till ära kommer jag ha lägenheten för mig själv. Mina två följeslagare Sabina och Tegest kommer packa sina feta arslen hit senare ikväll då vi ska talka trash och watcha movie(s).
Jag har käkat frukost och godis samtidigt som jag tittade på en film som heter Bordertown. Handlar om en kvinnlig journaslist, Lauren (Jennifer Lopez), med spansk/mexikansk bakgrund som åker ner till den mexikanska staden Juarez för att skriva en story om alla kvinnomord som sker där nere. Får reda på de mest fruktansvärda saker som kan hända en kvinna. Samtidigt får träffar hon Eva som blivit utsatt för Djävulen (läs: mördarna/våldtäckmännen) själv men kommit undan, och nu söker de efter henne.
Den var faktiskt ganska bra men den kändes lite långtråkig för mig. Det gick liksom upp, ner, upp, ner, upp ner 5 ggr sen kom the final scene och då ville man byta film.


Sommaren är här igen och det känns så underbart.. (8)

De två senaste kvällarna har vi haft s.k. tilda-häng. Inte konstigare än så att vi sitter hemma hos tilda och hänger. Alltid när vi gör det brukar vi prata om sommaren. Sommrarna som varit eller sommaren som kommer. Vi har så mycket planer på gång och vi pratar om våra gjorda. I sommar ska ju jag och Sabina iväg till spanien som kommer blir en riktig relax-resa. Visst kommer vi parta och så, men inte röjj-röjj. Vi ska chilla också. Och sola, och gud så skönt det ska bli. Vi ska även bege oss mot öarnas land åland för att leva rövare. Jag ska jobba massor så jag tjänar pengar till mina stora inköp i höst. Jag ska fylla arton. Mina föräldrar ska ha 100-års kalas. Vilket egentligen kommer vara ett 118-års kalas eftersom de kommer ha det en helg i närheten av mina 18-års dag.

Men först och främst innan allt det där ska jag hinna spela 1 innebandy cup med storvreta, 1 distrikslags SM med Upplandslaget och åka till Spanien 1 gång. Jag ska även hinna ha ungefär 10 prov och 10 lediga dagar. Starta försäsongen ska också göras. Skrivas kontrakt. Hm.. Ja, det är mycket om ska hinnas göras och framför allt funderas över.

Dags för mig att käka frulla.


image197

G(lass)odis i stora lass

Nu såhär i påsk-tider sänker ju affärerna sina godispriser rejält, vilket resulterar i att hela Sverige kommer insjukna i fetma. Eller inte..
Vi i Andersson/Eriksson familjen här på Heidenstamsgatan frossar i godis. Vi har en fet, stor jävla popcornskål full med godis. Vi har aldrig haft så mycket godis. Det är säkert upp emot 3 kg. Men nu har vi ju ätit ganska mycket så nu är det kanske bara 1 - 1,5 kg kvar. Men ändå. fan vad härligt med påsk, eller vad säger ni?


Mumma! Guuud så färgglatt!

Min nya kärlek

Jag har fått en ny kärlek. Min nya kärlek är rosa och har större minne. Jag fick den av min kära, bästa, grymmaste bror. Den är köpt i USA. Det är en iPod. Den nya modellen av nano. Jag är fetish nöjd.


Den var flera hundra kronor billigare där så det var lika bra att han köpte den. Nu ska han få en grym julklapp nästa jul, eftersom han precis fyllt år. Han är bra grym han, om han bara vill så går det.

Back on track x2

Okej, nu tänkte jag komma igång igen. Efter att ha tagit ett break på omkring en vecka. Eller egentligen längre tid än så då det bara blivit något inlägg i veckan men nuså. Ska jag försöka igen och ta mig back on track.

På den senaste tiden har det varit ganska dåligt med film tittning också men likaså där så har jag försökt ta mig upp igen. Under gårdagen tittade jag på 4,5 film. Cred till moi. Thank you.
Invincible
Stå ut - The raw-shaw gils (typ...)
Blood Diamond
Linas kvällsbok
Halva Sandor/slash/Ida

Idag ska det också gå åt lite filmer hade jag tänkt. Dock är min hårddisk hos sabina och jag har sett alla jag har på datorn så det blir att ladda hem ett par halva bra rullar.

don't mess around with this music

Alltsååååå hörrni! Jag ät totaly jävla crazy in the soundtrack of Step up 2, the streets. Så jävla sköna låtar som man bara rycks med i. När jag hör dem önskar jag att jag vore dansare och kunde göra att par snygga moves för att impa på the guys. Men nu är jag varken Maya, Matilda eller Anna så jag diggar bara lite lätt med huvet och hoppas på att de impas av min utomordentliga taste in music insted.

Nu har jag suttit här i ungefär 8 timmar. Jag har tittat på 6 avsnitt av FNL och 1 av OTH. Jag känner mig fulländad, det gjorde jag redan vid 3 avsnitt av FNL men jag har inget annat att göra i detta tråkiga väder och denna tråkiga stad. Jag har inte sett en solnedgång på säkert 2 veckor och jag lär inte se någon på ytterliggare en vecka då det här vädret ska hålla i sig.

Imorgon ska jag i alla fall ut och röra på mig. Direkt efterskolan har jag tänkt ta en sväng på stan. Jag ska upp och beställa tid till sån där Körkortsutbildning och tid hos frissan. Men jag vet inte riktigt när jag ska ta det. Innan jag åker till spanien i maj, efter eller redan nu? Hm, får tänka lite mer på det.
Sen kl 5 ska vi i laget mötas utan för Amazing thai för att käka lite mat innan vi drar iväg på Herrarnas första slutspelsmatch då vi ska sitta i samlad trupp och ha det trevligt. Det ryktas om någon uppmärksammelse. hmm...

På fledag.. Ja, vad händer då? Jag blev utbjuden på dejt med Sabina och Rbecka men jag gillar ej chinese food så jag bangelibangar på det. Men hm, får se vad kvällen har att bjuda på. Sedan på lördagen ska jag första ta en sväng på stan och träffa MalinL, sedan snabbt hem, sedan till allianshallen för att titta på diverse kval/slutspel sedan hem igen och sedan ut till Gunsta och paaarta vilket jag inte gjort på år och dar. Ska bli härligt att då garva mucket. Eller jag ska inte ha för höga förväntningar ifall de floppar.

Mooohaaa.. ska lyssna vidare på Soundtracket får ej glömma lägga in det på iPoden. My love. To you. Good. Bye.

vad hände där?

De senaste dagarna har jag känt av bristen jag har på ny musik. Jag har lyssnat sönder alla låtar. Nu låter de undrarbara låtarna som kråkor i mina öron. Så jag har blivit lite nostalgisk och tagit steget in i mina gamla musik mappar. Åh, så härligt och fan va bra vissa låtar är. De bringar fram en så varm känsla, en så glad känsla som gör att man nästa tuppar av.
Mitt i allt detta låt lyssnade så tänkte jag att jag skulle kolla upp hur många musikfiler jag hade egentligen. För er som inte vet det så har jag gryyymt mycket musik. Jag sparar allting, tar inte bort en ända låt och det är sjukt hur mycket man samlar på sig under 1, 2, 3 år. Jag fick ihop det till 5698 musikfiler. Varv kanske 1000 som är skit eller dubbletter. Jag är ju rena rama musikbiblioteket.

Jag fick VG på mitt svenskaprov. Juuuuste. Har inte berättat. Igår hade jag utvecklingssamtal med min mentor och han talade om hur jag låg till i de ämen jag läser. Det såg ut såhär.

Engelska B - G
Svenska B - G
Psykologi A - G
Matte B - G+
Specialidrott - VG
Moderna språk steg 4 - VG
Naturkunskap A - VG

WTF!!!! G i svenska, engelska och matte är ju bara bullshit. Fick MVG på senaste provet i både svenska och engelska (förrförra i svenska nurå) och i matten har jag fått VG på de senaste två proven. Psykologin fick jag också VG på provet sist. Jag vet, proven utgör inte hela betyget men ni fattar att de känns pissigt att ligga på ett G när man kämpat sig till ett MVG på ett prov. Ni skulle också lacka. Det där förstörde min dag totalt igår.
Snackade med engelska läraren igår, svenska och matte idag och alla 3 sa att det var ett mistake. De hade fått en asdålig enkät att fylla i där det inte stog något om betyg bara Mindre bra, Bra, Mycket bra åså hade mentorerna själva valt att säga G eller VG på Bra spalten. Aja, ni kanske inte fattar men nu är det ur världen. Thank god.

Nu känner jag att Friday Night Lights och One Tree Hill saknar mig so I'd better get back.
See ya later, bitches.

uppdatation in det ation (okej....)

Hm, ligger efter här, I know. Men bloggtorkan har infunnit sig så jag tänkte bara uppdatera er om vad som händer just här i detta nu.
 
Jag är sjukt sliten i min arma kropp. Nu ska jag ta träningsledigt i ett par dagar för att få tillbaka springsuget och orken i kroppen. Vi kommer förhoppningsvis få ett litet 2 veckors break senare i vår och det ska jag försöka hålla ut till.

Nu går skolan relativt okej. Har 1 prov kvar innan lovet och det är psykologi på tisdag. Sen ska jag lämna in en saga på engelska och hålla en övning på gympan nästa vecka. Sen vet jag inget mer. Eller jo, ett glosförhör på engelskan nästa vecka.

Innebandyn går som den går. Allt känns så avslaget nu. Jag blir irriterad ibland och andra lika så. Argh. Känner bara att hela laget är inne i en downperiod så här efter säsongensslut.

Min bror befinner sig i Washington DC just i detta nu. Arrh! Jag vill också åka till USA. Han valde washington för att han är väldigt intresserad av historia och samhällkunskap och vad passar då bättre än Washington? Han tog med dig våran kamera så jag kommer nog få hem en hel del härliga bilder. Jag sa att han skulle köpa hem något coolt till mig också. En iPod sa jag men det tror jag inte jag får för jag har inte gett pengar till honom för en sån.

Celsiusskolans tjejer och killar har tagit sig vidare i Skol-sm. Tjejernas nästa pool spelas på Värmdö mot ust värmdö. Ska bli roligt. Jag lovar att ni kommer få följa med på den resan.

Så, nu är ni lite uppdaterade i alla fall. Ni kommer nog få vänta ett tag på att få höra av mig igen, just so you know. Bara för att jag slrev sådär kommer jag säkert skriva om ett par minuter igen. Aja. bye!

travelfever

Nu har jag tagit mig i kragen och beställt hem en ny plattång. Min blev dryg i längden då man var tvungen att trycka in kabeln hela tiden och hela de köret. Men nu är det fixat. Så förhoppningsvis kommer den på tisdag eller onsdag.

Om sisådär 2 månader ganska exakt tar jag mig ner mot de mer sydliga delarna av Europa. Ska bli så jävla härligt att få lite färg och bara chilla järnet. Sen så tar det ju inte slut där heller. Jag åker ner om ytterligare en månad därefter och då blir det glassning, kan jag säga. Mh-hm..

Funderar på att ta ytterligare en sväng dit igen på typ... höstlovet. Bara för att komma iväg lite. Men allt beror ju självklart på pengarna. Om jag pallar lägga ut eller om jag är villig att spendera. Hm. Kan hända att mina pears go against it. Hm. Fundersamt.

I vilket fall som helst, så fick jag världens resfeber nu så jag ska söka runt lite på nätet och se vad man kan hitta angående min och sabinas spanienresa. Woho. Zmeelll ya later.


Fortfarande inte startat med engelskauppgiften....

framgång för Upplands DJ17

Träningsturneringen gick vägen och vi vann 2/2 matcher. Vilket är klart godkänt. Visserligen kanske vi inte spelade så jättebra, men som våra tränare säger "Vi är fortfarande obesegrade och det är inte alla lag i världen som kan säga det".

Imorgon är det dags för skol-sm vilket betyder No school for me. Funderar starkt på att plocka med mig den bärbara datorn och lägga över lite filmer som man kan sitta och kolla på där när man har tid över. Amanda har gjort det ett par gånger, då vi har suttit där och tittat på OC. Men hon visste inte om hon orkade stanna kvar där ända till kl 7 så jag tar med mig min istället.

Har inte riktigt börjat med Engelska uppgiften än, men jag har planerat att göra det... snart.

Step up 2. Something for everyboooody!

Det var ett tag sen vaaaaa? Jo, det var det. Jag har pluggat en massa, tränat en massa, och sovit en massa. Underpresterade på Spanskaprovet, missnöjd. Japp. Har en skitsvår engelska uppgift som ligger och gnager i bakuhuvet. Måste göras. Känner ånger över mina val. Japp. Ångest. Japp.

Men även i denna livshets så finns det ju ljusglimtar. Avnjöt precis en film vid namnet Step up (well-known..) 2. Och om det går, så var denna bättre än 1an. Ni som sett 1an vet hur bra den är och hur kär man blir. Jag kan inte beskriva tvåan med ord. När jag satte igång filmengick jag in med inställningen att den skulle vara skitdålig. Inte samma skådisar men ändå en liknanade historia. Bara bullshit alltså. Ni vet ju alla Bring it on-filmer som finns. Ingen klår 1an, right?
I vilket fall som helst så var det inte alls så. Skrota min kvinnliga intuition och all dålig kritik denna fått (om det fått någon..?). Både killen och tjejen har hetare Dancemoves. De har skönare folk omkring sig och aaargh. Jag kommer somna gott ikväll i alla fall. Bättre slut på denna dag kunde jag inte få. Jo, jag kunde tagit mig i kragen och fårr engelska uppgiften avklarad. Men icke sa nicke.
Jag är inte total 100 på när den kommer ut i Sverige. Jag är illegal och laddar hem, sorry. Den kom iaf ut på bio i USA den 14 februari. Så, hm.. får hoppas att det inte dröjer så länge, så även ni får avnjuta denna film.

Dags att gå till sängs. Imorgon är det tidigt uppgång med destination Västerås som står på schemat. Upplands DJ17 ska åka dit för att spela en liten träningsturnering mot andra distrikt. Vi ska möta Västmanland (hemmanation) och Dalarna. Vi får se hur det går.

It's never as simple as it seems to be

Lite av varje

Idag var det riktigt fint och härligt väder, och äntligen hade jag orken att ta mig ut och njuta av det. Blev ju som sagt en tur på stan med becca. Pengar brändes det. Dock gick 700 spänn till diverse presenter, men jag fick med mig ett par byxor och två tshirtar hem iallafall så jag var nöjd. Lika så var present mottagarna så då blir jag ännu mer nöjd.

För mig är den där reaktionen, när en person får något som den verkligen vill ha, oslagbar. Jag skulle kunna lägga ut flera hundra bara för att få se en utav mina nära och kära nöjd och glad. Det är så roligt att ge bort presenter. Eller inte om man inte är nöjd med det man köpt men iallafall.

Imorgon måste man upp i ottan för att ge sig iväg med halv 8 bussen till allianshallen. Jag som knappt gått upp då. Sucki, sucki. Men det ska bli kul med en träning med bara tjejer i skolan. Lite nytt. Därefter åker jag direkt till skolan och har lite matematik. Har ju prov både torsdag och fredag så jag tänkte stanna kvar och plugga lite. Och framför allt käka mat eftersom jag inte tror att jag kommer hinna göra det innan matten.

Welli, welli. Blir troligen spinning på kvällningen där också. Dock är mina ljumskar/höftböjare inte helt som de ska. Dampar loss lite. Vill trena. Känner sig så jävla slö när man inte tränat på en dag. Men jag behövde denna dagsvila iochmed att jag körde 5 dagar i rad förra veckan.

Har börjat med en ny serie föresten! Friday Night Lights heter den. Gick på femman för inte så längesen. Jag hade varken tiden eller orken till att följa den, vilket var tur eftersom jag kan titta på den nu ist. Visserligen fattas det lite avsnitt men whattahell.

Ska kika på ett avsnitt nu. Bye, bye!

libre martes

Hooola.
Today it's resursdag at Celsiusskolan, which means that if you have haven't missed or failed a test this year you don't have to go to school because there aren't any clases. So I'll spend this day studying, shopping and dinnering with my family.

Sitter just nu och försöker printa in lite svenska i huvudet på mig. Skriver över frågesvaren på datorn. Ganska lätta svar eftersom vi gått i genom flera av dessa ca 5 ggr. Ska alldelss strax åka ner på stan och träffa Beccilation. Länge sedan jag var där. Jag ska köpa en present till min bror som fyller år imorgon, och lite underwears to my self. Eftersom bror min fyller år imorgon kommer han över hit på middag ikväll. Han ville ha plankstek så då blir det så. Muuumma.

Igår på träningsläran körde vi någon spänstövning. Eller flera egentligen, men ja.. på någon skulle vi göra sånna där tre-stegs-hopp som de gör på friidrotten på TV. Och på något sätt eller vis så tror jag att jag har sträckt till eller överansträngt min ljumskar/höftböjare så jag har ett jävla sjå att  röra på benen. Iaf när man ska lyfta på dem och gå upp och ner för trappor. I feel such a pain.

Well, egentligen tittade jag bara in här för att jag skulle på tag på ett tecken men jag kände att nu när jag ändå var här kunde jag skriva ett lite gladare inlägg än vad jag bjudit på de senaste dagarna. See you later, alligator.

this is how it could be, this is how it is



Paramore - Pressure

Tell me where our time went
And if it was time well spent
Just don't let me fall asleep
Feeling empty again

Cuz I fear I might brake
And I fear I can't take it

Tonight i'll lie awake
Feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you

Now that I'm losing hope
And there's nothing else to show
For all the days that we spent
Carry away from home

Some things I'll never know
And I had to let them go

I'm sitting all alone
Feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now

We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
Without you

Some things I'll never know
And I had to let them go
Some things I'll never know
And I had to let them go
But I'm sitting all alone
Feeling empty


I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now

You're better off without me

Alone-at-a-dark-night-deprission

Tycker inte ni att det är konstigt att det alltid är på kvällarna man börjar fundera?
Alltid är det då man mår som sämst och inte kan sova. Det beror antagligen på att man oftast är ensam och bara sitter och gör ingenting. Sen är det ju mörkt ute vilket bidrar till deprission.
Så här är det alltid för mig. När jag är ensam och det är mörkt ute blir jag deppig. Jag börjar tänka tankar inte bara förstår men ändå kan jag inte sluta undra. Undra hur det är för de andra, hur det känns? Hur det kunde bli så? Vad som hände med mig?

Jag får liksom panik.

RSS 2.0