fuengi vs. london

Jag måste säga det att jag är jävligt taggad på att beställa en resa nuja.
De ställen jag har in mind är då fuengi, och london. Fuengi för att komma ner dit och kolla läget in för en eventuell flytt. Lämna in CVn och träffa lite personer. Kolla bostad och sånt. Och självklart för att komma iväg på semester. Men just nu ser det dyrt ut på marknaden.
London för att det skulle vara roligt att hälsa på där. Kolla alla se värdigheter m.m. Snacka med lite engelskmän. Komma iväg på en stortstad semester liksom.

Det är ju även så att vi är lediga från skolan den 25-26 september. Torsdag fredag alltså. Då kunde man ju köra en weekend där. Mina föräldrar gillar inte riktigt tanken att jag ska missa skolan. Så om man åker onsdagkväll och kommer hem söndagkväll eller tidigt måndag morgon. Jag har kollat de här med flyg och det finns finns biljetter till dessa tider vi snackar om. Så, tjejer, skulle inte det sitta fint med en tripp till london då?


P.S. Eftersom min bror missade flyget hem blev han ju tvungen att åka över Köpenhamn och där fastnade hans resväska. mihihhihi D.S.

mysig morgon

Detta var den mysigaste morgonen jag varit med om på länge. Jag vaknade redan vid 9 av smattret på fönsterrutorna. Jag låg och lyssnade till det en stund. Men sen satte jag på TVn och sitter på nåt. Sen somnade jag om igen och vaknade än en gång av smattret på rutorna, men denna gånf kvart i 11. Då fick det vara dags att gå upp.

Tog ledigt från löpning igång och funderar på att göra det idag igen. Ser inte så inbjudande ut med detta väder. Sen är idag en dag då man bara vill ligga hemma och mysa i sängen. Sen jobbar jag ju 4 dagar denna vecka. Får springa lite i helgen. Eller om jag orkar, springa efter jobbet någon dag. Dock är högst otrovädigt (kan man säga så?).

Jag är fortfarande lycklig över att Spanien tog EM-guld igår!

EM-guld till mina favoriter

Jo, blev ju så att mitt älsklingslag Spanien tog hem guldet. Tänk att vara nere i fuengi nu. Röj is all I can say. Skulle lätt dra dit igen nu på en gång om jag hade haft cashen och sällskap som haft cashen.


globetrotterN^

Jag har ju en bror som man kan klassa lite som en globetrotter eftersom han alltid har en resa planerad framför sig.
Han jobbade midsommarafton och under den dagen bestämde sig han + 5 eller 6 arbetskamrater att dra till danmark på midsommardagen. Sagt och gjort. Flög dit på lördagen, tog in på ett sas hotell och åkte hem på söndagen.
Och under helgen har han varit på en snabbvisit i Peking. Jepp, han och hans arbetskamrat bestämde sig i tisdags för att åka dit. De hoppade på planet i kostymer i torsdags, buisness class ofcourse. Tror resan + hotell kostade dem 3000, eftersom de jobbar för SAS bliddere så satans billigt.
Slarver och odiciplinerad som han är missade de planet hem. Men de löste sig så nu tar de planet via köpenhamn istället och kommer hem runt 2 timmar senare än beräknat.

De viktigaste är ju att de hinner hem till EM-finalen.


Fin bild från min brors tripp till San Francisco i maj

sSchleeeten

Hallå, hallå, hej, hej.

Har jobbat nu ons, tors och fre och tiden jag hade över spenderade jag tillsammans med fotbollfruarna. Kommer ni ihåg sen serien? Gick på femman för typ 5 år sen. Har sett klart nu den iaf. Var iofs bara 8 avsnitt.
Tog ledigt från löpningen under dessa 3 dagar så nu har jag tänkt springa lör, sön och mån för att köra min 3 pass/vecka. Har precis avverkat dagens. Tog ett lite längre idag och det tog ganska mycket länge tid. Stannade även och strechade idag vilket jag inte gjort förut. Inte ens efteråt har jag strechat. I'm not a big fan of that, think it's boring.
Nu sitter jag här och är överlycklig över att jag hann hem innan regnperioden på 20 min drog förbi uppsala. Thank you.

Spring, spring, spring

Hallo.

Drog ner med Becca på stan vid 12tiden idag för att uträtta lite ärenden åt henne som åker till Bulgari om ca 1,5 timme. Växla pengar och liknande. Vi tog även en lunch på BK för att hon inte skulle sakna det när hon va borta. Hon kommer hem om en vecka så jag ska nog inte sakna henne allt för mycket.

Sprang ju i söndags och igår vaknade jag upp med världens träningsvärk.. Everywhere! Låren, höfterna, ljumskarna, sneda magmusklerna. Så jag kände inte för att det igår. Därför kände jag mig illa tvungen att göra det idag istället. Precis vad jag gjort! Dock är jag rädd att jag sprang för kort sträcka idag. Tog inte alls lång tid och den är inte uppmätt så jag får gå efter min egna mätstock och den är inte riktigt att lita på. Får höra med pappa sen. Eller springa ännu länge på torsdag. Ska försöka hålla varannan dag. Men eftersom jag jobbar kommer det nog inte gå så bra. Men 3 ggr i veckan ska jag nog fixa. Nästa vecka blir det dock svårare då jag jobba 7-14 tis, ons, tors och fre. Inte direkt man pallar gå ut och springa efter 7 timmars aktivt arbetande. Kanske låter fett kinkig men det tar på krafterna att hålla igång som man gör därute, och dessutom gå upp kl 5. Men you gotta do what you gotta do!


Lisa and Sabina with some english guy @ our beloved kareoke bar <3

Alla ba drar

Sitter och letar lite jobb som finns där nere i spanien. Lite tidigt kanske, ja. Men jag gör det för att stilla mitt spanien-behov. Annars kommer jag få abstinens besvär. Eller inte. Men aa. Ingen stor lycka än så länge. Tror det är bättre om jag åker ner dit och lämnar in lite CVn på barer och restauranger. Shiiiiiiit asssåååå.. sugen man äääär.

Men först och främst ska jag klara av året jag har framför mig. Jobba nu under sommaren, tjäna lite cash. Spara, spara, spara är det som gäller, malin. Ingen jävla shopping. In på sparkontot direkt ba. Måste försöka hålla koll på dem nu.
Sen pratas det om en weekend i höst, får se hur det blir med det.

Har ni tänkt på hur alla bara drar iväg nu? Denna vecka drar det jävligt många. Och nästan alla är sista minuten bokade paketresor till medelhavsländerna.  Jag är inte direkt avundsjuk på att få åka utomlands och parta. Jag vill bara dra till fuengirola och chilla galet. Jag vill inte någon annanstans. Jag vill till min själsfrände-stad.


Viva la España

Jag tog mig upp på en runda där på eftermiddagen. Jag sprang på en cykel väg som går ut storvreta och när jag kom in i andra andningen rullade det på fint. Jag sprang på som bara den och jag tog mig ända bort till fullerö handel. Stolt tjej som stod där och pustade ut. Men sen gick jag tillbaka till cykeln som stod vid gamlis skolan. Skönt var det, men smärtsamt. Märks att man inte tränat på ett tag.

Jag har precis avnjutit den 4de och sista kvartsfinalen mellan Italien och Spanien. Spanien vann, vilket jag hoppades på. Det är mitt favoritland, everywhere. Synd bara att innebandy knappt existerar där nere.

Imorgon ska jag ta mig ut och utforska stan lite. Sola solarium, bättra på och behålla brännan som lagt sig nu efter spanien. Checka in stans utbud. Ryktas om sommarreor? Har även tänkt ta mig bort mot polishuset och göra en ansökan om ett nationellt ID-kort som det så fint heter.

XOXO - Som står för (X=) puss och (O=) kram

turned the light of in this place

Nu är jag ensam, men inte så länge till. Mina föräldrar kommer hem från stugan snart. Eller snart... jag har ingen aning om vilken tid de dyker upp. Jag tror jag ska ta mig ut och löpa lite nu innan de kommer hem. Väntar bara på att diskmaskinen ska bli klar. Det blev ingen träning igår, surprise? Nope. Men idag känner jag mig taggad och när jag tänker på hur skönt det kommer kännas efteråt vill jag bara komma ut. Verkar vara behagligt springväder idag också. Bara det inte börjar regna.

Håller på att läsa boken Snabba Cash. Ganska bra faktiskt. Inte riktigt min litteraturstil, men helt okej. Intressant och spännande. Nu upplever jag den där "vågar-inte-läsa-mer"-känslan som jag hört om så många gånger.

Ska kolla om den e klar nu. Tror det, sen ger jag mig ut. Ciao!


B-b-b-beachen

Ne-Yo - Closer


Sucki sucki

Jag har tappat sugen. Alla människor i denna stad som man sett och hört saker om alldeless för många gånger. Alla människor man inte orkar träffa på och ge ett fint litet heeeej :) Alla som känns igen

Mina föräldrar är påväg till landet och jag är ensam hela helgen. Ska bli riktigt skönt. Ska försöka ta mig i kragen och ta mig ut och löpa lite. 4 km, 3 gånger i veckan, i 2 veckor lyder ordern från coachen inför försäsongen.

Idag är det 1 år sen. Alla kommer ihåg men ingen säger något. Aldrig har någon sagt något.

Jag lever för det

Hemma. Skönt. Saknar livet där borta ändå. Men när jag är där saknar jag livet här.
Jag ska flytta. Nu har jag bestämt mig. Jag ska dit. Direkt efter studenten. Dock vet jag inte om det blir under sommaren eller om jag drar till hösten. Jag vet inte vad jag ska göra där än. Bartender skulle vara roligt. De har även en bartenderskola där nere som är fördjävla dyr. Eller om jag skulle böra jobba på någon restaurang, eller kanske på något svenskt dagis eller nåt annat. Jag vet inte än hur jag ska bo, lägenhet eller hyresrum? Ensam eller tillsammans med någon? Jag har ju ett helt år att fundera på. Ingen rush. Jag vet inte heller hur länge. Jag älskar stället.


Heeeeeeelt amazing

Heeeeeeeeeeej alla glada!
Idag for jag och min mor till stockholm där vi mötte upp kusin och moster. Vi drog till globen där vi skulle titta på Celine Dion. HERRE MIN GUD! Det var det bästa. Vilken kvinna. Vilken show de hade ställt till med. Det var helt magtiskt. Jag fick gås hud när hon kom in i "hallen" och alla bara jublade. Hon hade guards med sig och efter henne ett helt tåg av olika sorters människor. Vilken entré. Vilken röst. Jag fick en sånt lyckorus i hela min kropp. Och alla låtar hon sjöng och med den känsla hon sjöng dem med. Jag var nära gråten flera gånger. Helt tagen efteråt.
När alla varit på toa och vi är på G ut glider Junior från Florfiller och So You Think You Can Dance förbi. Och påväg ner i  parkeringshuset får vi sällskap utav ingen mindre än sjävlaste melodifestivalvinnaren, Charlotte Perelli. Hon har ju lite att se upp till i alla fall.
Och på väg ut ur sthlm stöter vi på en bil som tappat hjulet. "åh, nej.. en merca.." Och framför bilen sitter ca 5 utlänningar och en bergningsbil har anlänt. På marken liten en ung kvinna i 20 års åldern. Avsvimmad :/ Tråkigt värre.

Nu om en sisådär 3 timmar ska jag upp och bege mig ut till arlanda om 3,5. Det är ju nämligen så att det är imorgon vi drar. Jag, Sabina och Lisa ner till grandma i spain. Härligt. Men jag tror de är mer spända än jag. Så detta är det sista ni hör av mig på 2 veckor. Är bara borta 10 dar men därefter är det ju midsommar och jobb så aa, vi får se.

Och min hälsa då. Jag var ju sjuk i veckan men jag är på bättringsvägen. Ingen bihåleinflamation, ingen ond eller svullen hals. Lite snorig och lite hostig, annars nemas problemas.

Nu ska jag gå och lägga mig. Eller fixa och dona och till detta lyssnar jag på just... Celine Dion! Surprise. Vilken kvinna. Jag säger det igen för att det är värt att nämnas. Hon är min nya idol. Måste tanka albumet nu. Aja, byebye! Ha det bra här hemma allihops.

still sick

Idag vaknade jag upp med ont i halsen och en liten del av rösten borta. Men jag åt lite hårdbröd och nu är den nästan hel. Älskar när man har ont i halsen och äter rostat bröd elelr hårdbröd, då det river och kliar i halsen.

Jag fick mail av mina chef sent igår kväll som frågade om jag kunde jobba imorgon. Jag tackade ja, fast än jag är lite sjuk och borde vara hemma och vila upp mig. Men jag behöver pengarna och så är det roligare och skönare att vara där ute än att bara sitta hemma. Jag kommer hinna friskna till på torsdag och fredag.
För på lördag ska jag till stockholm med mamma och gå och drälla lite. Sen träffar vi kusin + moster som kommit ner från Dalarna så ska vi 4 tillsammans gå på Celine Dions konsert i Gloden, eller...? Måste titta upp. Yes, globen it was.
Och sen på söndag åker viiiiii.. woho. Denna eviga väntan.

Igår var jag och klippte mig. Så nu är håret fräshare, kortar och mer raklugg. Alltid bra att klippa sig innan man åker på semester då man kommer spendera hela dagar i solen som sliter på håret. Säger jag som om jag vore... ja, jag venne, nåt.

SICKNESS

SHOO!

Idag vaknade jag kl 5. På morgonen och mådde piss. Jag har blivit sjuk med 6 dagar kvar till avresa. Jag har en sjuk hals och har en feber som kommer och går. Men nu på kvällningen har den hållit sig borta.
Jag bangade ur på en bio ikväll och jag ångrar mig. Jag orkar inte sitta här i mitt sketa rum och bara glo. Imorgon har vi träning, som jag inte ska vara med på dock, men jag ska åka dit och titta. Sen har jag 3 (4) oplanerade dagar framför mig. Tror jag ska ta mig ut i parken här utanför och sola lite. Har ju inget annat för mig.

Aja, nu är jag fett kissnödig. HEJ

detta är ett inlägg jag skrev igår men inte publicerades

En dag på arlanda

Idag agerade jag paparazzi.

image203

Det är Hasse Backe (inte Glenn Hysén som jag sa förut, S) och Svennis (inte kungen av Man.U som jag sa förut, S).
Jag mötte även J-O Walder, pingisspelarn ni vet. Och en annan svensk idrottsnubbe som gör något inom friidrotten tror jag. Han va ganska stor så jag tror han kastar nåt. Han hade i alla fall en fet jävla pokal med sig.

Idag fick jag pratar med mycket folk som kom fram och frågade saker. Till och med spanska pratade jag. Dock floppade det totalt. Men han sa en sak på spanska som jag förstod och därmed kunder jag hänvisa dem på teckenspråk.
Sen så bekantade jag mig med en gammal säkerhetsvakt som va trevlig. Och ett par äckliga jävla.. eeh, nått satt och tittade på mig när jag gick och puttade de där jävla vagnarna åså ba "heej.." på råkeff svenska. Han fick sig en blick och jag tror han förstod att jag inte är den som är den.

Jag fick jobba hårt. Jävlar va mycket folk de va, hela tiden. Så jobbade jag med en kille jag verkligen inte gillar. Och när jag fick gå och ta hans vagnar blev jag bara ännu mer irriterad. När jag kom tillbaka från lunchen stod han och rökte medans jag fick dra allt. Grrr.

RSS 2.0