@ the engelish department of Uppsala University

Chachaaaaa...

Nu gör jag något jag verkligen inte borde göra. Jag sitter i skolan och pluggar. Jag har ungefär 42 timmar kvar till tenta. På dessa 42 timmar ska jag hinna gå igenom lite mer än en hel bok och hitta "svar" till lite över 100 termer. Jag har gjort lite under 80, kanske inte ens det. Pååååå 2,5 dag. Så ja, man kan säga att jag ligger ganska mycket efter i min planeringen, och borde absolut inte ta sånna här onödiga pauser. Men jag har så jävla ont i ryggen och min hjärna är helt messed up. Det blir inte bättre av att man har så jävla mycket kvar. Jag har typ aldrig pluggat såhär mycket i mitt liv och ändå tar det aaaaaaldrig slut. Och sen är ju grejen att man ska läsa sig alla dessa terms. Utantill, av dessa 180+ terms så kommer 14 på tentan varav man måste svara på 10, varav man måste ha rätt på 8 för att få Godkänt. Jefla joke.

Jag har tänkt ta mig en värdig lunchpaus snart. Typ nu, men jag har slutit ett löfte med mig själv att jag måste göra klart 1 kapitel innan jag ska äta. det vill säga typ 10 termer och beroende på hur stora och jobbiga det är att hitta så kanske det tar en timme till. Ne, hoppas på lite kortare tid än så. Shit, jag är så jäääävla slow. Jag tror jag tar min matbreak nu så kanske jag får lite ny energi och kan få undan en heldel shit innan.

Nu blev det en jävla massa plugg-snack men det är ungefär vad som rör sig i huvet på mig just nu. Och jag börjar undra var jag har lagt mina vänner, det var så längesen jag använde dom så jag glömt vart jag lagt dom. Om 2 veckor kommer jag och söker efter er för då är jag friiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, iaf för stunden. Nej, brieost och salamimacka tillsammans med beverly hills 90210 blir det nu!

Goodbye

Just thought I'd be... happy...

Säger ba fitta vad irriterande.

Tittade klart på ett idolavsnitt och var lite uttråkad. Så kom jag på den goda idén att gå ner å hämta porren. Så kommer jag ner och ser att det inte är någon post i facket. Hm, tänker jag, måste varit bror mig som kom förbi tidgare som tagit med sig den upp. Så kommer jag upp och kikat i köket, men ingen post. Tar en vända, kommer förbi fönstret och vad ser jag inte utanför min port på gården? Jo, en gul posten-moppe.

Orkar ej gå ner again och hämta posten.

Idag var jag i skolan mellan 9-10, sen åkte jag och solade och handlade. Sen åkte jag hem kollade lite på grays anatomy, gjorde ordning lite mat och kollade sen idol från igår. Nu ska jag nog kolla på svenska hollywood fruar som jag "missade" i måndags. Jag har inget annat roligt att titta på så det får duga för nu. Kanske hittar något annat. Oskyldigt dömd.. tror det skulle komma tillbaka någon gång under hösten. 30 september kanske. Naa, venne. Ska se efter dårå.

Am I supposed to put my life on hold?

Hahahaha

Va så längesen jag skrev här att jag provade logga in med blogg.se som epostadress, kom på mig själv och provade sedan med machenon.... neeeee, felfelfel.

Går i skolan som vanligt under dagarna och har fortsatt ångest över den dos självstudier min kurs innehåller. Tentorna närmar sig... men det ska jag väl fixa på något sätt va. Man tycker väl det.

Hahaha, fick precis ett telefonsamtal av en god vän vid namn Louisa som under de närmaste veckorna kommer agera nanny, åt en liten 19 månaders flicka vid namn Alma, på heltid. Hon hade varit ute i en lekplats med alma och lekt lite. Vid samma lekplats befann sig även en liten pojke och hans pappa. Pappan tar sig mod och ta kontakt med my sexy ass young mom friend lou.

- Guud, man ser verkligen att hon har dina ögon!

HAHAAHAHAHA, öööööh? Visserligen har både Alma och Lou amazing eyes men kooooom igen. Lite smörig kommentar eller. Shit va fet. Aja Lou kan väl inte annat än fnittra lite vackert och säga något i stil med

- Hehe, jassåå... jag som bara är barnflickan..

Vad han svarar har jag ingen aning om. Troligtvis ingenting.

Ska väl ta tag i det här med plugget nu, vaaa.. ja. Hej så länge.

Change this lonely life

Jag är inne i en ganska jobbig period nu. Jag skrattar och har mig, men allt är ändå inte som det ska. Jag vet inte vad det är. Det finns inte riktigt något som gör mig glad just nu. Men å andra sidan så gör jag inte saker heller. När jag går i skolan, går jag i skolan (boring, boring, boring) och när jag inte går i skolan är jag hemma. Det är jätteskönt att vara hemma, men jag gör ingenting. Jag bara är här.

Jag vill vara produktiv. Effektiv. Jag vill få saker gjorda. Just nu samlas de bara på hög. Jag mår illa. Jag står så jävla still. Alternativt går bakåt. Båda är väl lika jävla illa.

Hatar att sakna utan att veta vad.


ghostbusters

Jag sov alldeles för lite i natt. Jag somnade för sent och gick upp för tidigt. Jag har inte gjort någonting under dagen. Jag har ansträngt mig alldeles för mycket på kvällskvisten. Och jag har jobbat alldeles för ineffektivt under den senare delen av kvällen. Detta resulterar i en enorm trötthet. Jag vill bara gå och lägga mig, men jag måste packa. Upptigning 06,00 imorgon. Ja. Kul.

Nu ska jag packa det sista. Kom precis på att jag har en inpackning i håret också. P A L L A

Dessutom kommer jag troligtvis spela 3 matcher imorgon. Kul. Nämde jag att jag var trött?

when love becomes a lie

Shore

Sitter för ovanlighetens skull i min fotölj. Ja, jag har faktiskt en sån på mitt rum. Den brukar inte synas på mycket då den vanligtvis är full med kläder, men idag rensade jag på den kläder och fick ett väldigt sug av att sitta i den.

Denna dag har inte varit speciell på något vis. Jag gick som vanligt upp vid 8 för att börja skolan strax efter 9. Dagen till ära hade jag endast en föreläsning. Efter den var tanken att jag skulle åka hem och fixa med diverse saker, men jag tog mig ett litet shitchatt med en klasskompis (yeay, new friend!) och det visade sig att hon skulle till Celsius för att föreläsa. I och med att jag inte hade något bättre för mig, egentligen följde jag med. Dock hade jag en tid att passa så kunde inte lyssna på föreläsningen men har fått för mig att hon skulle dit ännu en gång så jag hoppas jag kan hänga med igen då, och faktiskt lyssna den gången. Det var iaf kul att se skolan igen och guuuuud vilka känslor som blossade upp inom mig. Det är något speciellt när man kommer tillbaka till gamla skolor sådär. Nostalgi.

Därefter for jag hemåt. Skulle träffat någon idag, men blev sjuk så jag skulle inte vara något trevligt sällskap. host, host. Så jag har mest legat i sängen hela dagen och inte gjort något vettigt alls. Slängde i mig en halv pizza, drog på en ganska värdelös träning, sedan hem och för någon timma sen slängde jag i mig den andra halvan av pizzan. Skulle åkt iväg på kalas idag men den relativt sena träningen idag kombinerad med tidig uppgång imorgon hindrade mig. Men jag hoppas de har det roligt iaf. Undra om de tar sig in på kalas eller om de hamnar på någon annan krogartad lokal.

Jag tänkte iaf slänga mig in i duschen nu, för att avmjutaen lång och skön dusch. Sedan är väl tanken att jag ska packa. Igen. Tidigare i veckan när vi kom hem från karlstad, orkade jag inte packa upp så jag slängde bara ut alla saker på golvet och tog reda på det idag. Och nu ska jag packa ner det igen. Det här med att leva i en resväska verkar ganska oskönt.

Nu skakade mamma precis ett täcke här inne så jag kommer få en nysningattack om jag inte tar mig ut härifrån nu, vi hörs mina vänner. Jo, i helgen befinner jag mig i köping.. eller i en anna del av köping, närmare bestämt kolsva.. eller vafan det hette. Håla som håla. Men ni vet ju var ni får tag i mig om det skulle vara något.

Puss och Godnatt.

You were the one who spend the night

Jaaaaaaaag har fått en kompis! Eller, kompis och kompis.

Palla, datan är handikappad igen.

you found me

Tjeeeeeeenaaaaa


Händer inte något speciellt i mitt liv nu. Förutom att jag ska ganska stor ångest för skolan, men jag antar att jag får ta igen det vid ett annat tillfälle. Imorgon ska vi lämna in en essay på 700 tecken. Piece of cake. Man ska skriva om sig själv dessutom, så jag ser inte några som helst problem.

Juuuuste, dessutom. Gud så sött. Jag har hittat ett kärlekspar i min kurs. Inte grupp, men kurs. De är så söta. De är inte riktigt ett kärlekspar än, men jag ser hur känslorna bara sprudlar. De båda ingår i ett gäng. Som sitter tillsammans på lektioner och förläsningar och allt va de heter. Även när de har rast så hänger gänget. Och dom sitter alltid brevd varandra och pratar. Och de håller alltid på att ta i varandra, äre inte håret så äre låret, eller axeln eller armen. Alltid är det något. Dom är iaf jättesöta. Sånna där som man ser är ment to be. De kommer vara tillsammans i evigheters evigheter och om de gör slut av någon konstig anledning kommer de inte kunna släppa varandra ändå.

Haha, nu tänker ni att jag är sjuk, ofta jag kunna sett allt de där, men vänta ni bara, ni ska få se. Jag är nog ganska synsk ändå.

Jag själv är ganska mobbad i min grupp faktiskt. Jag är inte med i det coola gänget (där jag borde vara offcourse), och jag refuses att hänga med töntarna så jag är mest för mig själv. Menneee, det går väl bra det med. Ser inga direkt problem med. Det enda indirekta problem jag kan se är att jag inte får några nya vänner, men det är inte problem snarare en lättnad då jag redan har mina underbara som jag annars kanske skulle komma att behöva dissa då och då för att vara med mina nya. Eller vad säger jag, vi alla skulle självklart hänga tillsammans!

nanana hehehey goodbye

Jag skulle skriva ett inlägg innan jag for till karlstad, men eftersom min dator betedde sig som ett svin sket jag i det. Jag är iaf hemma nu och jag kan säga att jag aldrig varit så orörlig i hela mitt liv. Jag har stora problem att ta mig upp ur sängen, så det är antagligen här jag kommer spendera min kväll.

Nu beter sig datorn som ett svin igen. Hej!

Uuuuuuuppsalaaaaa university

Jag är ju numera student, studerande, på Uppsala Universitet. Kul kan tänkas, det tyckte jag med. Får lära känna nya människor, kårlegg, bättre inlärningsmöjligeheter (alltså, klassskillnad på gymnasielärare och universitetslärare, ööh ja) och allt annat vad studentlivet innebär. Jaaaaaa, vad roligt. Mmmmmmh.

Idag skulle jag köpa kurslitteratur. Mmm, alltså, läroböcker som man annars får låna av skolan. Vet ni hur mycket 1 lärobok kostar? Vet ni det? nej, vill ni veta? Va, vill ni det? 350 jävla spänn typ. Beror på vad det är för bok. Men dessutom, PÅ REA!!!! Assså, 350 kr på rea, ni hör ju hur det låter. Visst 1 bok, men när man har fyra delkurser och man har typ 2-3 böcker i varje jävla delkurs börjar det spåra.

ja, ni kan ju matten själva. Idag har jag iaf lagt ut 2000 spänn på böcker, kurslitteratur, basläromedel, kalla de vafan du vill. För mig är det ett rån.

Tillråga på allt så jag har inte ens köpt alla böcker än.

Nu jävlar ska jag fylla i en CSN-blankett, så jag får mitt studiebidrag. Mmh. NU!


Zlatan på arlanda, but where was I?

Vet inte om så många av er känner till min kärlek till Zlatan.

Han är iaf min favorit fotbollsspelare.. typ. Det finns ett par andra som också ligger mig varmt om hjärtat med efter som han är svensk medborgare och typ bäst i världen så äre han som ligger varmast. Att han dessutom skrev på ett 5årkontrakt med Barca försämrar ju inte saken.

Igår ringde en kille på jobbet och frågade om jag ville ta ett eftermiddagspass. 14-21. Jag tackade nej. Des för att jag var påväg till skolan och redan var lite sen, och jag skulle behöva packa med mig jobbkläder och åka direkt.. dvs jag skulle komma hemifrån ännu senare och kanske komma försent till första föreläsningen. haha Nnnnnne.
Å sen hade jag träning på kvällen som kanske nu i efterhand jag hade kunna hoppa, men då kändes det inte som en bra grej.

Och igår kväll på TVn ser jag att ZLATAN VAR PÅ ARLANDAAAA!!!!! HAN GICK GENOM DEN VANLIGA UTGÅNGEN DESSUTOM (no vip), OOOOCCCHHH DESSSUTOM SÅ SÅG JAG MINA ARBETSKAMRATER I BAKGRUNDEN. DET HADE KUNNAT VARA JAAAAAAG!!!! Jag hade liksom kunnat fått se Zlatan Ibrahimivic. Live. Irl. Jag hade kunnat fått ta hans autograf. Kanske till och med en kram? Åååh, man blir lite deppig av sånt här.

RSS 2.0