familjemiddag :)

Todeliho.
Fick reda på att det inte var någon engelska imorgon, vilket betyder att vi har en aslång lunch. Och då kan jag göra engelska inlämningsuppgiften. I hope. Men egentligen borde jag göra den nu så att jag kan plugga naturkunskap imorgon, aff. Jag får fixa det. När jag känner för det. Jag har ingen fantasi just nu.

Har precis laddat hem två nya album. Cascadas nya Perfect day. Ni som känner mig vet att jag gillar den sorts musik. Alicia Keys hängde också med. Jag tänkte att eftersom hennes nya låt No One var så bra borde det tillhörande albumet också vara bra. Har inte lyssnat på det än, så det återstår att se.

Har sovmorgon till halv 11 imorgon. Nice. Men i och med att jag är dum i huvet och glömmer böckerna så blir det antagligen så att jag får gå upp och plugga då. Buhu. Asså, jag tar med mig matteböckerna hem, provet som jag precis haft men inte naturkunskapen.

Nu ska jag ladda över någon bra film på MemorySticket och slänga mig i sängen. Kanske får ihop en engelskagrej ändå. Aah. Beslutsångest, inte kul! Men hellre det än söndagsångest. Vilket jag inte haft speciellt mycket idag. Härligt värre.

Min bror var här och åt idag. Det är alltid så kul när han kommer hit och berättar vad som hänt (och ska hända) i hans liv. Idag berättade han om när han och boendekamrat skulle kirra popkorn och när han var uppkäftig mot en incheckningsdam. Hoho, alltid roligt. Sedan att vi har samma humor gör saken bara bättre. Men min bror vill inte riktigt erkänna det. Jag satt och visade mitt fula tryne för honom. Alltså, jag drog upp näsan så att jag såg ut som en gris. Han hade lussebulle och julmust i munnen och man såg hur han drog på mungiporna och verkligen höll sig för att garva. I know he wanted to.
Likdant en gång då jag tog den stängda ketchupflaskan och låtsades spruta ketchup i anstiket på honom så asgarvade hela familjen. Vi är anderssonare och erikssonare.

Nuså, har jag skrivit långt. Här slutar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0