03 juli

Tjena.

Igår kväll, efter att vi hade ätit upp våra jordbuggar, drog vi till Gungan. Våran gunga. Det är en lekpark i Tunabackar där dom har en rolig gunga.  Vi gungade i kanske en kvart, sen tröttnade vi och satt oss och pratade istället. Snackade i kanske 2 timmar. Sen åkte vi hem. Teres skulle upp tidigt och jobba idag.
Innan vi åkte hem bestämde vi att sabina skulle sova hos mig, för att hon inte ville sova hemma och för att jag ändå skulle sova ensam hemma annars. Det var nize.
När vi kom hem satte sig sabina vid datorn, och jag åt ett par mackor samtidigt som jag kollade på tv. Sen gick vi och la oss vid 1.

Vi vaknade strax efter 10 i morse. Kollade lite på Våra bästa år som vi har fastnat för i år... igen. Vi blev hungriga efter ca en timme. Först skulle vi värma färdiga baguetter. Men jag orkade inte leta efter dom i frysen. Då skulle vi ta vanligt bröd, men det var mögligt. Så vi bestämde oss för att baka scones. Det var gott. Flashbacks till hemkunskapens frukostar. Mmmmm. Sen åkte hon hem vid halv 1.  

Sabina, jag och tilda ska träffas vid 3, för att åka ner på stan och köpa sommarlovskortet åt Sabina, hon betalar alltså. Därefter, vid 6 hade sabina och jag(tilda skulle jobba imorgon, så hon kunde inte följa med) tänkt åka till öregrund för en kväll och bara sitta på klipporna och ha mysigt. Köpa lite jordgubbar och ha det nize.  Får se om det blir så, hoppas på det. skulle va mys. Längesen jag var där nu. Teres ska också hänga med :)

Dags att hoppa in i duschen, eftersom vi ska träffas om 50 min.

Föresten, så såg jag det sista oth avsnittet nu. Eller inte allra sista, bara på säsong 4 men ändå. Dom här sista avsnitten har varit helt underbara. Så jävla skönt att det ska komma en säsong till. Jag leeeengtar. Sista avsnitten är alltid bäst. Muhu.

Jag är inte nöjd över det här inlägget, det kändes lite falskt, och ytligt. Plööh. VILKET INTE ALLS SPEGLAR, DAGEN/DAGARNA JAG BERÄTTAR OM! inte heller personerna för den delen. För dom är mina bästa.

På återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0