la dia de hoy y ayer

Hejsan, hejsan, hejsan.

Jag har inte så mycket att writa.
Hade ett oförberett Beep-test igår på innebandyn i skolan. Gick helt okej. Höjde mig med 9 längder. Innan hade jag 9 denna gång hade jag 9.9. Så jag är nöjd.
Och idag hade vi någon form av hälsotest. Skulle springa så långt som möjligt på 12 minuter åså skulle vi checka pulsen och sånt. Men jag vet inte riktigt hur bra det gick.
Gick hem lite tidigare idag. Kände att jag inte skulle behöva gå på engelskan + att jag vill hem och lämna mina gympasaker innan jag träffade mewe för en fika. På engelskan håller vi nämligen på med en text, vi ska kunna alla ord i texten, så vi ska leta upp alla ord vi inte kan och kolla vad dom betyder. Och eftersom jag har texten så kan jag lika gärna göra det hemma.

Åh, juste. Idag efter gympan när jag skulle sätta på mig strumporna så fick jag världens jävla sendrag i foten. Fewfaen vad ont det gjorde! Jag kastade mig ner på golvet och skrek allt vad jag hade. Det gör du mindre ont då, jo visst.  Och nu när jag kom hem och satte mig i fotöljen så jävlar drog det till igen, denna gång gjorde det inte lika ont eftersom det kom smygande och så fort jag sa de så sa pappa jag skulle ställa mig upp då försvann det. Thank you, daddy.

På tal om pappa så fyller han ju 50 nästa vecka och jag har inte köpt någon present än. Måste fixa det i veckan. Eller jag köpte ett örngott idag där det står "världens bästa pappa" på men eftersom han fyller så jämt och fint så ska man få något extra bra. Får la se vad jag kan hitta på. Jag kan ju vara relativt påhittig med presenter ibland men man vill ju köpa något som folket använder. Och far min är så jävla petig och ska ha allting på ett visst sätt, det ska inte vara för mycket elelr för lite för då använder han det inte.

Aja, nu borde jag egentligen plugga men jag kommer antagligen inte göra det. Eller jo, bara för att jag sa sådär ska jag göra det på en gång. Har ett mindre prov/stort läxförhör på torsdag i spanska, som vi var varannan vecka. Man börjar bli van nu. Så jag tror jag ska skriva ihop lite prov papper på datorn.

Bye, folks!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Dutti du som tog rekord i beep!

2007-10-02 @ 20:44:26
URL: http://krokko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0