Mega-ångest = 2 -1

Hej, hej.
Idag var gud med mig. Jag åkte till skolan och plugga i ungefär 45 min sen pallade jag inte mer. Vi började ändå om 20 min så why not. Men jag kände ångesten bara svällde upp inom mig. På spanskan frågade jag nattis om han hade pluggat mycket. "Till vadå?" "men engelskan såklart." "Ahaaa.. men vi har inget idag. Det är flyttat till nästa vecka." Herrejesus, vad glad jag blev. Hemma hade jag tänkt att det skulle vara ödet om min lärare var sjuk eller om något annat underbart skulle inträffa. Goood, I love this. Men nu har jag mega-ångest ändå. Vi har ju matteB prov imorgon och jag inte inte pluggat mycke jag. Ryktas om att vi kommer så formelpapper och sånt men ändå. Man vill ju känna sig lite förberedd i alla fall.

Så här sitter jag alltså. I mina gråa, alldeless förstora, mjukisbyxor och har inte uträttat något vettigt under eftermiddagen. Sabina frågade om jag vill hänga med på deras demostration (deras skola ska eventuellt läggas ner under sommaren), jag tackade nej eftersom jag har plugg + att jag måste packa upp grejerna från Spanien och packa sakerna som ska med till Mora. Mamma och jag åker tidigare, imorgon direkt efter skolan. aarrrgh. Blir ordentligt trött på mig själv i dessa stunder. Dessutom har jag Psykologiprov nästa vecka. Engelskan flyttades dit, så nu har jag både engelska och psykologi. Vad händer med världen?

Jag ska iväg på träning om 1,5 timme så det är bäst jag sätterfart med allt som kommer att behöva göras under kvällen. Kissochbajs, va?

Ciao, chicas.

På tal om ingenting så var det en spansk servitör att jag pratade mycket bra spanska när jag beställde maten på Center King. Liiiiite stolt man var dårå. Sabbe, jag längtar så sjukt mycket tills vi åker. Jag ska visa dig allt fint som finns. Alla billiga ställen, mina favorit affärer. Trapporna i Torremolinos. Mina älskade marknader. Mihi.

Kommentarer
Postat av: Sabina

MALLE! jag längtar också, sjukt mycket! tack så jättemycket för presenterna dom är superniize :D:D

2007-10-11 @ 20:15:39
URL: http://krokko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0