Splanien 1.1





Efter att vi kommit in i atmosfären där nere efter typ 2 veckor började vi även hitta våra vanor. Bl.a. våra utekvällar så ut på ungefär samma sätt men med olika händelser. Första förkrök vid 12 - utgång vid halv 2 då vi började på London Pub eller Old Town därefter lät vi en av linekers inkastare haffa oss, genom denna fick vi våran eviga beställning 2 wicked, valfri shot och en flaska champange att dela på för 6 euro var, när linekers stängde drog alla vidare till heavens gate för att dansa vidare. Iaf 1-2 timmar innan stängning på linekers, när stället är som mest packat kör dom en sång/dans. Eller det är en sång med musik som man dansar till. När det är dags att köra igång sätter alla i personalen på sig reflexvästar. Det är alltså det vi skådar på bilderna ovan. På sista bilden ser vi även mannen som kör hela dansen/sången. Feed the fucking pidgeons! Vi har en film där man ser och hör lite vad som händer och sker under dessa tillfällen men den får vi ta en annan gång. Det tog oss fungefär hela resan att lära oss dansen och sången, men sista kvällen satt den som en smäck.



Fin bild på Old Town. Vi satt iofs alltid ute när vi var här men detta är en bild på deras ute bar och innanför där finns det en större bar, lite bord och stolar även toaletter. Här sålde de ca 15 olika drinkar för 7 euro styck. Jag köpte alltid strawberry daiquiri, för de andra blev det också många sådana med även någon pina colada och något glas vid slank ner för dena törstiga halsar. haha, driver. Ne men detta är nog ett utav de mysigaste ställen som finns där nere. Ett minus är dock att horgården ligger precis till höger på bilden och det går inte en kväll förbi utan att man ser något olagligt och obehagligt hända där.



Becca som nyligen korkat champange. Tror bestämt att detta är våran första champangekväll, men veeeeerkligen inte den sista. Champangen smaka gris men har man en wicked till hands slinker den ner fint. Iaf för mig. hehe. Detta e alltså på linekers. Man kan spela biljard där om man vill. hehe



En liten obetydlig bild över baren på linekers. Man ser typ inget men aaaaaaa, jag vet hure är. Man ser en panna där nere till vänster. Första kvällen vi träffade dom hade han en rosa skjorta på sig (way to big) tillsammans med ett par militörgröna knälånga shorts, inte det hetaste så han fick nicknamet rosa skjortan resten av resan. han vet dessutom vem Mumin i Mumindalen är.


Vårat halvdruckna drinkbord.  I soffan står tilda och dansar loss. Troligtvis till Akons låt Beautiful.



hahahahahaha, här står jag och becca och dansar i en av linekers soffor. jaaaaa, soffor. Det är sinnessjukt hur man kan bete sig här. Man kan stå i sofforna med klackar (!) och dansa utan att någon varken säger till eller ens bryr sig. En jäääävligt anonym person hade druckigt lite för mycket en kväll och fick i sig en alldeless för stark shot inne på Heavens. Den anonyma kämpade med att hålla tillbaka en pasta-och-köttfärsås-spya men det blev ett misslyckande. Den anonyma la en pizza, kaka, spya, kalla det vad du vill, inne på heavens och sprang därefter in på toan. sköljde munnen, andades och gick sedan ut och dansade igen. Fattar ni om det skulle hända på BJ? hahahahahaha sjukt!





Fyra helt normala svenskor.



Thrillleeeeeer! Internare som inte går att förklaras. Skulle jag försöka skulle det bli ett big failure så jag bangar.



Rebecca och hennes ragg får avsluta denna session! Menne, tro mig. I'll be back with more of funkan-pics.

















P.S. hahahahaha, driver så jävla hårt om att de där e beccas ragg. Vem är det? D.S.


Kommentarer
Postat av: beccs

HAHA. TÄNKTE VÄL :P iiingen aning.. han var ju med på flera bilder som sir gay tog.. tror han var en av ägarna!

2009-07-27 @ 21:21:15
URL: http://reebook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0